Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 28-ą sav.išoperavo apendicitą
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Marmaledas
esu 32-a sav nestuke.gif ,prieš 3 sav išoperavo apendicitą.pjūvis darytas žemai,kur ir priklauso,o pats apendiksas vos ne prie šonkaulių buvo.randą skauda nerealiai,jautri oda aplink ir t.t.Gal kas apturėję tokį nemalonumą?kiek jis tęsiasi,ir kaip reiks gimdyt,nes dabar tai vos vaikštau,sedet nepatogu ir pan.gal ką galima daryti ar vartoti kad greičiau užgytų?ar bent kad neskaudėtų taip?vaistų po operacijos negavau,nes jokio efekto nebuvo-kai spiria lelius,tai joki vaistai nepadeda,akyse žalia žalia verysad.gif
Esha
Na gimdyti po apendicito operacijos tai neteko, bet pačią operaciją tai turėjau. Praėjo man visi skausmai per mėnesi laiko, tad dar spėsi sugyti drąsiai thumbup.gif
Beje apendiksas prie šonkaulių būti nelabai gali, juk tai dvylikapirštės žarnos atugėlė...
Marmaledas
nu ta ataugėlė dabar aukštai nuspirta buvo lotuliukas.gif .laukiu nesulaukiu kada bent nusičiaudėt galėsiu verysad.gif .dar įdomu kaip leliukas į narkozę reaguoja,ar pasijaus kada nors tai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.