Kyškis Kyškis
2009 08 08, 23:26
Apklausa ir kaip jum atrodo ar cia normalu, nes tokia tradicija ir visi geria ar pasiteisinimas kad visi geria , nes pats nori lisnos progos nugerimui? Cia apie tai kai moteryte pagimdo, o tevelis elegantiskai arba neelegantiskai namuose padaro "palaistima". Alkoholiu aisku.
mmergyte
2009 08 09, 09:10
as tai manau,kad normalus tevelis gimus atzalai ne namuos laisto,o su mazyliu ir zmona,ligoninej dziaugiasi seimos padidejimu,jei turi proga,jei neturi isvalo,sutvarko namus ir paruosia juos naujo seimos nario sutikimui
Ruby Tuesday
2009 08 09, 09:46
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 09, 12:10) as tai manau,kad normalus tevelis gimus atzalai ne namuos laisto,o su mazyliu ir zmona,ligoninej dziaugiasi seimos padidejimu,jei turi proga,jei neturi isvalo,sutvarko namus ir paruosia juos naujo seimos nario sutikimui  Apskritai, toks aplaistymas man tik nesubrendima rodo. O tarsi jau reiketu buti subrendusiam, kai vaikas gimsta...
Jammin1
2009 08 09, 09:47
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 09, 10:10) as tai manau,kad normalus tevelis gimus atzalai ne namuos laisto,o su mazyliu ir zmona,ligoninej dziaugiasi seimos padidejimu,jei turi proga,jei neturi isvalo,sutvarko namus ir paruosia juos naujo seimos nario sutikimui  Visiškai sutinku
Limcamca
2009 08 09, 14:41
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 08 09, 10:46) Apskritai, toks aplaistymas man tik nesubrendima rodo. O tarsi jau reiketu buti subrendusiam, kai vaikas gimsta...  Sutinku Nors, visokie naujų mašinų laistymai, man irgi nerimtai atrodo. By tik proga pagert
Ožiaragė
2009 08 09, 15:09
Jei su žmona kartu... Jei kad atžala geriau augtų... gal ir norma būtų
QUOTE(Ožiaragė @ 2009 08 09, 16:09) Jei su žmona kartu... Jei kad atžala geriau augtų... gal ir norma būtų  Nuo to geriau auga? Žmona paprastai tuo metu gimdymo namuos būna, sunku tam reikalui ištrūkt Mes apsisukom be "laistymų". Poreikio nebuvo...
Ožiaragė
2009 08 09, 15:17
 +2009 08 09, 16:15--> QUOTE(hi  @ 2009 08 09, 16:15) Nuo to geriau auga? Žmona paprastai tuo metu gimdymo namuos būna, sunku tam reikalui ištrūkt Mes apsisukom be "laistymų". Poreikio nebuvo... Atkreipk dėmesį į smulkmeną - žodelį "jei"...
QUOTE(Ožiaragė @ 2009 08 09, 16:17) Atkreipk dėmesį į smulkmeną - žodelį "jei"... aha, atkreipiau - "jei" labai patogus žodelis kai kažko nepasakai tiesiai šviesiai  O jūs atkreipkite dėmesį, kad mano sakinio gale buvo klaustukas, reiškia ten ne teiginys, o klausimas
Draugės vyras taip sūnelio gimimą aplaistė, kad draugė apsiverkusi man skambino, prašė iš gimdymo namų paimti (tėtis "laistydamas"... pamiršo)
mmergyte
2009 08 09, 16:18
ziauria kai zmones laisto vaiku gimima ir teisiu gavima man nelaistytos teises nemoksiskumo vairuot zenklas(tipo isgeri,vaziuoji,jei nepagauna esi divyris,jei pagauna..istorija nutyli )
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 09, 15:41) By tik proga pagert  Teisingai Musu vaikai nelaistyti... ir masinos nelaistytos... ir diplomai taip pat
satanele
2009 08 09, 22:20
Dėl manęs tegul laisto,kievienas savaip durniuoja
Na, laistymas laistymui nelygus. Jei pakels šampano taurę su naujai iškeptais seneliais ar artimiausiais draugais - nematau nieko blogo.
***JANINA***
2009 08 10, 19:01
mes su vyru apstinentai,o leliuko sutikimas buvo su skaniu tortu ir arbata
Ruby Tuesday
2009 08 11, 16:06
QUOTE(Brasa @ 2009 08 10, 17:32) Na, laistymas laistymui nelygus. Jei pakels šampano taurę su naujai iškeptais seneliais ar artimiausiais draugais - nematau nieko blogo. As sampano taures nepavadinciau laistymu. O jei galima pavadinti - tada pritariu, kad nera cia nieko blogo
Cheriita
2009 08 11, 16:39
Nesamone, tuo laiku reikia zmona ir leliuku rupintis, o ne uzsiimti kazkokiais "laistymais:
ptashka
2009 08 12, 18:19
Net mano buves vyras, su kuriuo issiskyrau butent del jo pernelyg didelio potraukio alkoholiui, gimus vaikui jo "nelaiste". Nors uz tiek ji galiu gerbti.
sena niekšė
2009 08 12, 18:23
žinau kad mano tėvas mane laistė su seneliu  tais laikais buvo taip įprasta. o vyras mūsų vaikų nelaistė. šiaip "pasilaistymui" progų kitų randa.
zhilius
2009 08 12, 19:27
Kaip tai nelaistyti leles kojos? Reikejo ideti tema i Tecio puslapi
~Dark Elf~
2009 08 13, 02:08
QUOTE(***JANINA*** @ 2009 08 10, 20:01) mes su vyru apstinentai,o leliuko sutikimas buvo su skaniu tortu ir arbata  Saunu,kai abu negeria !
pas mus irgi "nelaiste" bet vat pasitaiko tokiu,kurie po gimdimo su zmona isgeria palatoj,kol vaikas miega, o seseles nemato...brrrr...
Maidenana
2009 08 13, 09:18
Pagal mane, tai naujai iskeptas tevelis tiesiog privalo nusigerti iki malku su savo draugeliais. nes tokia proga nebegreitai pasitaikys.. O kol zmona ligoninej, ilsisi po gimdymo, apsipranta su naujom pareigom - manyciau, nera cia nieko baisaus...
Bet, aisku, cia nuo zmoniu gyvenimo budo priklauso. jeigu gimdytu mano vyras, ar tikrai su draugem nuvaryciau baran sampo gerti ir aptarineti i ka pavirs dabar mano gyvenimas...
Ruby Tuesday
2009 08 13, 10:01
QUOTE(sena niekšė @ 2009 08 12, 21:23) žinau kad mano tėvas mane laistė su seneliu  tais laikais buvo taip įprasta. Tais laikais vyru neileisdavo i palata su zmona ir naujagimiu pasimatyti, tai turedavo 3 dienas aplaistymui. Siais laikais vyras buna su zmona nuo pirmuju naujagimio gyvenimo akimirku, tai palikti zmona ir eiti kur nors prisigerti man atrodo neatsakinga. Jau nekalbant apie aplaistymus palatose...
zhilius
2009 08 13, 10:40
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 13, 10:18) Pagal mane, tai naujai iskeptas tevelis tiesiog privalo nusigerti iki malku su savo draugeliais. nes tokia proga nebegreitai pasitaikys.. O kol zmona ligoninej, ilsisi po gimdymo, apsipranta su naujom pareigom - manyciau, nera cia nieko baisaus... Bet, aisku, cia nuo zmoniu gyvenimo budo priklauso. jeigu gimdytu mano vyras, ar tikrai su draugem nuvaryciau baran sampo gerti ir aptarineti i ka pavirs dabar mano gyvenimas... Yra ir dar begales priezasciu, kodel ruses yra idealios zmonos
*Liepa18*
2009 08 13, 10:52
QUOTE(mmergyte @ 2009 08 09, 10:10) as tai manau,kad normalus tevelis gimus atzalai ne namuos laisto,o su mazyliu ir zmona,ligoninej dziaugiasi seimos padidejimu,jei turi proga,jei neturi isvalo,sutvarko namus ir paruosia juos naujo seimos nario sutikimui  Pritariu... Man yra kraupus dalykas, kūdikėlio "laistymas" Ačiū Dievui, kad mano vyrui taip pat...
zhilius
2009 08 13, 11:45
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 08 13, 11:52) Pritariu... Man yra kraupus dalykas, kūdikėlio "laistymas" Ačiū Dievui, kad mano vyrui taip pat...  O Naujuju metu sventimas, Kaledos, gimtadieniai jums irgi kraupu?
man asmeniskai nusigerti del kaledu kraupu, nes tai seimos svente, ot smagumas vaikams ziuret i girtus tevus.
zhilius
2009 08 13, 11:57
QUOTE(Reika @ 2009 08 13, 12:50) man asmeniskai nusigerti del kaledu kraupu, nes tai seimos svente, ot smagumas vaikams ziuret i girtus tevus. Teisingai, nemokat svesti, tai ner ko ir svesti, vaikams nepatinka valyt tevu vemalus.
QUOTE(zhilius @ 2009 08 13, 12:45) O Naujuju metu sventimas, Kaledos, gimtadieniai jums irgi kraupu? kraupu, kai jei jau be alkoholio, tai svest nebegalim
Nesuprantammi man tie laistymai, o ypač kūdikio  . Ačiū Dievui, už mano vyrą, kad gimus dukrytei, jam labiau rūpėjome mes nei kažkokie laistymai.
QUOTE(zhilius @ 2009 08 13, 12:57) Teisingai, nemokat svesti, tai ner ko ir svesti, vaikams nepatinka valyt tevu vemalus. kazkaip man net minties nebuvo paauglystes laikais prisigerti,ko jau ko bet sito bijojau,man nera maloni mintis "vemti,neprisiminti.." visuose tusuose blaiva, koncertuose irgi, sventese...ir nieko, oj linksmai gyvenau, prisiziuredau nuotykiu,kad net kraupu. as nemoralizuoju,kas nori tegu geria
zhilius
2009 08 13, 15:02
QUOTE(Rita25 @ 2009 08 13, 15:19) kraupu, kai jei jau be alkoholio, tai svest nebegalim O kuo prasikalto alkoholis? Galima nesvest jei dukte gimsta, bet jei sunus, reikia zmonai uosvenes globa paskirt ir uliavot maziausiai 3 dienas. Nieko jus bobos nesuprantat.
nes mum tuo metu rupi vaikas ir ar tinkamai paruosti namai...nes ot kaip nesmagu grizus is ligonines rasti jovala namuose o be alkoholio svedsti imanoma, bet jei jau be jo negali, liudnas reikalas, reiskias zmogus tuscias(mano nuomone)
Ruby Tuesday
2009 08 14, 11:23
QUOTE(Reika @ 2009 08 13, 21:32) o be alkoholio svedsti imanoma, bet jei jau be jo negali, liudnas reikalas, reiskias zmogus tuscias(mano nuomone) O as manau, kad kompleksuotas, jeigu negali be alkoholio atsipalaiduoti  Aisku, dar priklauso nuo kiekio. Pora tauriu vyno nelygu buteliui degtines
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 08 13, 11:01) Tais laikais vyru neileisdavo i palata su zmona ir naujagimiu pasimatyti, tai turedavo 3 dienas aplaistymui. Siais laikais vyras buna su zmona nuo pirmuju naujagimio gyvenimo akimirku, tai palikti zmona ir eiti kur nors prisigerti man atrodo neatsakinga. Jau nekalbant apie aplaistymus palatose...  O kam tas vyras turi buti visa laika su jumis palatoje(nebent jus turite atskira) kai as gulejau ligonineje man tikrai nereikejo kad vyras tupetu visa para salia manes.Per gimdyma pabuvo tai jis gi irgi turi pailseti Ka grizau is ligonines uz poros savaiciu atvaziavo draugai ir vyras su jais aplaiste ir nematau cia nieko blogo. QUOTE(zhilius @ 2009 08 13, 12:45) O Naujuju metu sventimas, Kaledos, gimtadieniai jums irgi kraupu? QUOTE(zhilius @ 2009 08 13, 12:57) Teisingai, nemokat svesti, tai ner ko ir svesti, vaikams nepatinka valyt tevu vemalus.
*Liepa18*
2009 08 14, 12:37
QUOTE(*sweet* @ 2009 08 14, 12:26) O kam tas vyras turi buti visa laika su jumis palatoje(nebent jus turite atskira) kai as gulejau ligonineje man tikrai nereikejo kad vyras tupetu visa para salia manes.Per gimdyma pabuvo tai jis gi irgi turi pailseti Ka grizau is ligonines uz poros savaiciu atvaziavo draugai ir vyras su jais aplaiste ir nematau cia nieko blogo.  Na tai aišku nieko tokio, kai jau jūs namie, su draugais ir t.t. Bet kalba eina apie pirmas dienas, kai žmona ir vaikas dar ligoninėje...
mamenka
2009 08 14, 21:42
QUOTE(Kyškis Kyškis @ 2009 08 09, 00:26) Apklausa ir kaip jum atrodo ar cia normalu, nes tokia tradicija ir visi geria ar pasiteisinimas kad visi geria , nes pats nori lisnos progos nugerimui? Cia apie tai kai moteryte pagimdo, o tevelis elegantiskai arba neelegantiskai namuose padaro "palaistima". Alkoholiu aisku. maniskis nelaiste, tik veliau, daugiau mociute ta dare, nei jis
goda123
2009 08 15, 13:33
Labas. Esu brandaus amziaus. Uzauginau dvi dukras , padejau auginti anukus ir nepritariu tiems aplaistymams. Smagu butu jei vaiko gimimas butu ivertintas be alchogolio. Pvz. pakvietus zmona i teatra , i poilsio kokia procedura, padovanojus grazu zieda ,kaip simboli vaiko gimimo proga ir pan. Gal as ir nusikalbu, bet dabar noreciau kad man taip butu.
Medinis
2009 08 15, 13:50
QUOTE(goda123 @ 2009 08 15, 14:33) Labas. Esu brandaus amziaus. Uzauginau dvi dukras , padejau auginti anukus ir nepritariu tiems aplaistymams. Smagu butu jei vaiko gimimas butu ivertintas be alchogolio. Pvz. pakvietus zmona i teatra , i poilsio kokia procedura, padovanojus grazu zieda ,kaip simboli vaiko gimimo proga ir pan. Gal as ir nusikalbu, bet dabar noreciau kad man taip butu.
Pasiskaitykite pati ką parašėte... Ką į ką pakeisti siūlote? Beje, ką padovanojote savo vyrui jo vaikų gimimo proga?
~Dark Elf~
2009 08 17, 18:16
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 08 14, 13:37) [size=1][/size] Na tai aišku nieko tokio, kai jau jūs namie, su draugais ir t.t. Bet kalba eina apie pirmas dienas, kai žmona ir vaikas dar ligoninėje... Saviskiui tikrai nedrausciau nueit su draugais nusibaliavot... svarbiausia per gimdyma mane palaikytu  o toliau juk pati miegociau,pavargus ,tai dar ji versciau sedet prie manes.pabaliavotu,atsimiegotu ir griztu
*Liepa18*
2009 08 17, 22:42
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 08 17, 19:16) Saviskiui tikrai nedrausciau nueit su draugais nusibaliavot... svarbiausia per gimdyma mane palaikytu  o toliau juk pati miegociau,pavargus ,tai dar ji versciau sedet prie manes.pabaliavotu,atsimiegotu ir griztu  Na situacija situacijai nelygi...  Aš po gimdymo gulėjau paslika, net prie vaiko pasikelti negalėjau, o leliukui gi nepasakysi, kad va pagulėk biškiuką, kol mamytė atsigaus ir išsimiegos  Tomis dienomis buvo gimdyvių atnplūdis, todėl iš personalo buvo nulis reakcijos, nei prisišauksi, nei ką... Vat tokioje situacijoje manau jau būtų nežmogiška lėkti "laistytis"... Bet kadangi mes abu abstinentai, tai mums problemų dėl to nekilo net...  Išvykstant teko matyti vaizdelį, kaip tėvelis "laistytojas" ne kokios kondicijos ir su kvapeliu pas savo šeimą atsivilko, man asmeniškai šlykštu...
muminukas
2009 08 18, 08:10
o nain! kokie visi teigiami... maniškis "laistė" abu. bet tas laistymas, taip sakant, ne kažkokios daugiadienės. pirmojo vaiko gimimas sutapo su svarbių kursų baigimu, tai viskas vyko labai stipriai - kurso draugai irgi jautė pareigą atšvęsti  tik tai vyko ne namie ir net ne mūsų mieste. na, tą naktį viena su vaiku nakvojau - na ir kas? ne cezaris, paėjau, vaiką pakėliau. be to, ar būtų vaikas, ar ne, pabaigtuvės vis vien būtų buvusios. o grįžau į sutvarkytus ir paruoštus namus. po antro gimimo irgi šventė, bet buvo vyresnėlis namie, taigi viskas vyko normaliai, išsikepė kepsnių, pavakarojo, vaikas laiku paguldytas ir pan. ryte viskas buvo sutvarkyta, jis dar už mane geriau viską sutvarko. o paskui mėnesį apskritai jokių svečių, išskyrus mano mamą, nekvietėme. turiu pastebėti, kad priešingai negu Liepa18 jaučiausi normaliai, kaip niekur nieko  ir MB ne jauniklis, jaučia ribą+ dar tam tikri dalykai įpareigoja
mazuliuke:)
2009 08 24, 20:21
Na as dar tik gimdysiu, jau daug girdejau pasisakymu vyrui, kad pranesk, laistysim ir pan. As tiesiog manau aiskiai daviau suprast, kad daryk ka nori, bet pas mane su kvapeliu i ligonine, net nedrisk ateiti. Na nei as, nei mano vyras nesam apstinentai, jeigu su saiku, ramiai, manau gal nieko baisaus tas aplaistymas, aisku proto ribose.
Maniškis pirmą vaiką "aplaistė". Vyrų kalba - normaliai aplaistė . Aš netgi klausinėjau - nu kaip ten buvo? Sakė, iki dainų. Su kolegomis darbe. O aš galvojau - maladiec bachūras, ups, t.y. vyras. Todėl kad taip yra. Todėl, kad gimė berniukas, sūnus. Ir todėl, kad jie ten kolegos, vos ne draugai jau. Visi dirba kartu jau daugiau kaip 10 metų. Net negalvojau dėl to pykti ar nuoskaudą jausti. Lankytojų daug turėjau, tai kad vieną vakarą vyras "praleido", tai nieko tokio. Kitą rytą paknopstom atlėkė sūnaus lankyt. Dėl kitų vaikų net nežinau... neklausiau  . matyt, arba tyliai kažkaip, arba gal trumpai nušventė. arba dukart į tą pačią upę neįbrisi.. tai gal iš viso nelaistė.
Vaidagan
2009 08 25, 09:09
kaip sake viena klasike "svente reikia svesti "
mmergyte
2009 08 25, 09:16
po gimdymo,nakti ejau i wc,kadangi palatoj nebuvo  buvo jau naktis gal kokia 2 ryto,ir is wc isslinko toks "apysiltis" tetis  o wv siukslinej pamaciau alaus buteli tuscia  namie nelaisto,aplaisto pacioj palatoj
Vetrunge.S
2009 08 25, 11:28
galima taure sampano pakelti simboliskai. bet ne lakti visa savaite
zhilius
2009 08 25, 11:48
Jei tektu gimti dar karta, dziaugciausi jei tevas butu ant tiek laimingas, kad aplaistytu mano gimima kaip reikiant, nekreipdamas demesio i motinos postringavimus.
vilke_ziema
2009 08 25, 12:06
Baisu, kad zmones negali susitvarkyt su savo jausmais be alkoholio. Ar negalima dziaugtis ir susitvarkyt su liudesiu be jo? Kazkokie emociniai invalidai..
|
|