Oi, ačiū už tokį pagyrimą
O kas tai yra decopatch? Kokia čia technika?
Gabriele, skaityk temą nuo pradžios. Jeigu trumpai, plėšai ir klijuoji
aš perskaičiau šią temą gana skeptiškai nusiteikusi,nors dekupažinu.Bet parduotuvėj dekupažo popierių suvyniojo į tokį margą...cha ..namie pavėpsojusi į jį,suplėšiau ir apklijavau žadintuvo medinius rėmelius-gavosi liuks...tada aukštą taurę jau apklijavau plėšyta servetėle-tokia smulkiom gėlytėm-irgi patiko.Gaila ,neturiu fotiko-prodyčiau ir jums
Gėda žmogui pasakyti, bet..... pasiėmiau gatvėj besivoliojantį, dar nesulamdytą popierių, matyt, nuo gėlių
merginos, ar yra lietuvos parduotuvese(internetinese) siu kliju, ar tinka kur ir servetele ar dekupaziniui popieriui?
Aciu
Meginos, noriu paklausti ar kuri bandet dekupazuoti su dovanu popieriumi,ar jis netinka?
Na reiks tada pabandyt su plonesniu,ziuresiu kaip cia man gausis
Aciu uz atsakyma
Mirkymas popieriaus neplonina. Mirkomas ir plonas, ir storas popierius, nes jis tuomet sušlampa ir geriau persigeria klijais, sušlapęs pakeičia savo matmenis ir puikiai prisiklijuoja.
Jokio popieriaus, specialiai "užkalbėto" dekupažui, nėra. Tik piešinio dalis popierių daro "dekupažiniu"... Taigi, tinka bet koks popierius, dovaninis-taip pat. Kartais (pvz., jei klijuojamas labai didelis popieriaus plotas) pakanka popierių supurkšti purkštuvu, bet ir tai reikia palaukti, kol vanduo persigers.
reiks ir man isbandyti dovanu popieriu
|