Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Decopatch
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4
Kita mama
Oi, ačiū už tokį pagyrimą biggrin.gif . Turėjo būt mano dekupažo priemonėms, bet kol dariau šitą, tai visus daikčiukus perdėjau į didesnę, dabar į tą mažikę ir nebetilps. Bet apie ledinukus idėja laaaaaabai nebloga thumbup.gif . Vaikams patiks mirksiukas.gif
-Gabriele-
O kas tai yra decopatch? Kokia čia technika? blush2.gif
Kita mama
Gabriele, skaityk temą nuo pradžios. Jeigu trumpai, plėšai ir klijuoji
užkurinė
aš perskaičiau šią temą gana skeptiškai nusiteikusi,nors dekupažinu.Bet parduotuvėj dekupažo popierių suvyniojo į tokį margą...cha ..namie pavėpsojusi į jį,suplėšiau ir apklijavau žadintuvo medinius rėmelius-gavosi liuks...tada aukštą taurę jau apklijavau plėšyta servetėle-tokia smulkiom gėlytėm-irgi patiko.Gaila ,neturiu fotiko-prodyčiau ir jums
Kita mama
Gėda žmogui pasakyti, bet..... pasiėmiau gatvėj besivoliojantį, dar nesulamdytą popierių, matyt, nuo gėlių blush2.gif . Ale, kad gražus buvo, tai iš karto apie decopatch pagalvojau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kristule666
merginos, ar yra lietuvos parduotuvese(internetinese) siu kliju, ar tinka kur ir servetele ar dekupaziniui popieriui?
Aciu 4u.gif
88888888
QUOTE(kristule666 @ 2010 09 09, 14:27)
merginos, ar yra lietuvos parduotuvese(internetinese) siu kliju, ar tinka kur ir servetele ar dekupaziniui popieriui?
Aciu 4u.gif
*

Tinka mirksiukas.gif
astase
Meginos, noriu paklausti ar kuri bandet dekupazuoti su dovanu popieriumi,ar jis netinka?
Tina Les
QUOTE(astase @ 2011 01 30, 11:17)
Meginos, noriu paklausti ar kuri bandet dekupazuoti su dovanu popieriumi,ar jis netinka?
*

Aš bandžiau. Dariau kaip su dekupažo popieriumi ir viskas pavyko. Žinoma, manasis buvo toks iš storesnių, bet jei plonytis, tai manau, kad galima ir nemirkyti g.gif
astase
Na reiks tada pabandyt su plonesniu,ziuresiu kaip cia man gausis biggrin.gif
Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
bite
Mirkymas popieriaus neplonina. Mirkomas ir plonas, ir storas popierius, nes jis tuomet sušlampa ir geriau persigeria klijais, sušlapęs pakeičia savo matmenis ir puikiai prisiklijuoja.
Jokio popieriaus, specialiai "užkalbėto" dekupažui, nėra. Tik piešinio dalis popierių daro "dekupažiniu"...
Taigi, tinka bet koks popierius, dovaninis-taip pat. Kartais (pvz., jei klijuojamas labai didelis popieriaus plotas) pakanka popierių supurkšti purkštuvu, bet ir tai reikia palaukti, kol vanduo persigers.
kristianija
reiks ir man isbandyti dovanu popieriu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.