QUOTE(88888888 @ 2009 08 30, 17:53)
Labas,ir as naujoke,isnarsiau visas nuorodas,isskaitinejau visus forumus,bet gal as visai
QUOTE(88888888 @ 2009 08 30, 17:53) Labas,ir as naujoke,isnarsiau visas nuorodas,isskaitinejau visus forumus,bet gal as visai
Na astunke,Tu saunuole.Tokias geras nuorodas idejai.
Man labai patiko Tavo dzinsiukai,graziai ziurisi.Pati nesu niekad sios technikos bandziusi,bet apetitas pradejo kilti,reikes pasiziureti popieriuko ir ka nors sulipinti. O kur Tu perki popieriuka. QUOTE(krista... @ 2009 08 30, 19:20) Cia gal dekupazo temoj geriau klaust reiktu Papildyta: QUOTE(PACIOS @ 2009 08 30, 20:00) Na astunke,Tu saunuole.Tokias geras nuorodas idejai. Man labai patiko Tavo dzinsiukai,graziai ziurisi.Pati nesu niekad sios technikos bandziusi,bet apetitas pradejo kilti,reikes pasiziureti popieriuko ir ka nors sulipinti. O kur Tu perki popieriuka. Ačiū ,ačiū Perku "STAIPA "parduotuvese ,yra "EUROPOJ", " OZE " .
Aciu,ryt kaip tik zadejau nuvaziuoti i Europa,reikes koki nusipirkti.
Man iskilo klausimas:popieriuka suplesai ir kai klijuoji,tai vieno gabaliuka soniuka uzleidi ant kito ar klijuoji iki jo.
Merginos kur perkat tuos kartoninius gyvuniukus decouptch'ui
QUOTE(PACIOS @ 2009 08 30, 22:06) Aciu,ryt kaip tik zadejau nuvaziuoti i Europa,reikes koki nusipirkti. Man iskilo klausimas:popieriuka suplesai ir kai klijuoji,tai vieno gabaliuka soniuka uzleidi ant kito ar klijuoji iki jo. Uzleidziu Papildyta: QUOTE(Di72 @ 2009 08 31, 15:29) Merginos kur perkat tuos kartoninius gyvuniukus decouptch'ui Jų yra ir STAIPOJ ir kaikuriose rankdarbių parduotuvėse .Kur tas popieriukas parduodamas tai ten ir tų žvėrelių būna .Bet juk galima dekoruoti ne tik tokią
O medini dekoruojant, ar reikia pavirsiu baltai dazyti?
QUOTE(daiva_z @ 2009 09 01, 20:06) Vienoje pamokeleje YouTube ,tai dazo baltai .Bet cia manau tik tam ,kad butu ryskesnes spalvos .As dabar darau darbeli ,tai klijuoju ant nedazyto ,man taip graziau ,nes nenoriu ,kad butu labai rysku . Na stai http://www.youtube.com/watch?v=n8-l9YNpJRQ http://www.youtube.com/watch?v=YslPnhCoyzA Ir dazo ir nedazo
ačiū
Žiūriu nieks nedekoupečina ( įdomiai rašosi lietuviškai
Tai tenka man pasirodyti Buvęs indelis biriems produktams ,stiklinis . ![]() Gavosi vaza
Išbandžiau ir aš šitą techniką...
Čia tik pabandymas buvo ant paprastų plastikinių dėžučių. Pirmoji (tamsioji) klijuota su specialiu Deqoupach popieriumi, o ta šviesesnė su gėlių vyniojimo popieriumi Rezultatas ir klijavimo lengvumas - identiškas ![]() Pabandžiau per kitur įkelti...
Nerodoooo
QUOTE(vaivaj @ 2009 09 06, 21:35) Išbandžiau ir aš šitą techniką... Čia tik pabandymas buvo ant paprastų plastikinių dėžučių. Pirmoji (tamsioji) klijuota su specialiu Deqoupach popieriumi, o ta šviesesnė su gėlių vyniojimo popieriumi Rezultatas ir klijavimo lengvumas - identiškas geras
Paaiškinkit blondinei kuo skiriasi dekupažas nuo dekaupačo (ar kaip jis ten rasosi..)
Cia visai didelis atrodo pasirinkimas
http://paper2play.com/index.php?main_page=index&cPath=3 Bet kai nezurejau kas kitur tai gal ir tas pats QUOTE(vaivaj @ 2009 09 06, 22:35) Nu klausyk Papildyta: QUOTE(Melynaakia @ 2009 09 07, 13:14) Paaiškinkit blondinei kuo skiriasi dekupažas nuo dekaupačo (ar kaip jis ten rasosi..) Aiskinu kaip blondine blondinei QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 07, 12:53) Cia visai didelis atrodo pasirinkimas http://paper2play.com/index.php?main_page=index&cPath=3 Bet kai nezurejau kas kitur tai gal ir tas pats va šitas teptukas tai yra kažkas nerealaus...
Nu ir as padarysiu ka nors,reikia ir tai gyvenime isbandyt...mirt nepabandzius griekas butu
O popieriu spec.siai tecnikai uzsakymus GERA prieminejo,tai kam reikia,galit su ja sukontaktuot. Ir kliju,ir popieriaus,ir teptuku,ir daikteliu...viskas viename,nors pasirinkimas ir skurdokas,bet pradedanciosioms turetu uzrekt.
88888888 čiotka vaza gavos
vaivaj geras bandymas
Noriu paklausti ,kuom tai skiriasi nuo dekupazo ?
QUOTE(veltiniuke @ 2009 09 08, 17:15) sitas klausimas per 6 puslapius bent dar pora kartu nuskambejo, o ir ats yra ne vienas, kartais reikia nepatingeti ir paskaityti kelis puslapius atgal Papildyta: QUOTE(88888888 @ 2009 09 07, 20:47) Cia du popieriukai pamaisyti
Astunke saunuole,vis darai ta tema.As buvau pasiziureti popieriuku,kazkaip
nelabai yra is ko rinktis.Kai pasiziuri tavo darbus,tai beveik visus,is siulomo asortimento,esi naudojusi.Reikes ieskoti popieriuku kur nors kitur ir skirtu kitkam. Buvau prisipirkus ,tai reikia sunaudoti
Ir dar kart
O cia 2 po 100 ![]() Is likusiu gabaleliu nuo popieriuko kur dekla dariau .
Sveikos,
Uoj kaip man šitas dalykas patiko QUOTE(mamyte21 @ 2009 09 15, 09:57) Sveikos, Uoj kaip man šitas dalykas patiko Nebutina juos jau ten tiksliai suleist,galima klijuoti viena ant kito uzdedant...tinka ir dekupazo klijai
Girdim ,girdim
Fainulka dėžutė O apgaulinga tai tikrai technika šita ,popieriaus tikrai daug susinaudoja , ir klijų
Pas mus tai STAIPOJE yra .Bet as tai naudoju HOBBY LINE klijus laka ,turiu ta dideli bambali
Sobieska,labai fainas gaminukas
As nesuprantu,ir kada tu cia speji visur apsisukti...,atrodo jau as greita,bet taves vis tiek nepagaunu...
labai graziai atrodo, sobieska, dezute
Sobieska,
tikrai gražu O aš klijuoju paprasčiausiu lipalu QUOTE(vaivaj @ 2009 09 17, 19:15) As ir galvoju,kad skirtumo neturetu buti kazkokio tai didelio,baigsiu sita,imsiu betkoki. Aciu mergaites visoms,kam patiko mano pirmasis dekopatch-inis darbelis. Kuo toliau tuo labiau jis man patinka...seimynai vis po nosim kaisiojau-ir vienu rakursu pakisu ir kitu,ir apsvietima paryskinu- sake gan idomiai atrodo,grazu,neiprasta...bet tavo pajacai fainesni.
labukas dekopačininkės
ar kas skaitėt, koks stebuklas yra specialūs klijai nuoroda http://www.jestique.co.uk/product_info.php?products_id=1006 Product Decription Large pot of glossy glue for Decopatch items Product Features - Paperpatch® glossy glue works easily with the decopatch paper - Makes the colors more brilliant - Creates an invisible water-resistant layer - 100% safe - ACMI certified Non Toxic Product Benefits The glossy glue is 100% safe and tested, which means that the product is completely safe for children and when varnished can be used to eat or drink off Additional Information Once the glossy glue is dry, your Decopatch item can be completed with a glossy varnish which will add lustre to your lovely new item. This is non irrating and so safe you can varnish anything, even any food plates and utensils
Tai su tais klijais ir dirbam
nus bet kiek nedirbančių
Lachese,
gal aš pasirodysiu visiška tundra, bet nelabai supratau, kuo tokie ypatingai stebuklingi tie klijai....
tinka salyčiui su maistu ir yra netoksiški, maži vaikai tokius lakuotus daiktus gali kišti į burną ir neapsinuodys. Tai labai retas atvejis, čia antra, man žinoma, priemonė LT, kuri yra netoksiška.
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 19, 19:43) tinka salyčiui su maistu ir yra netoksiški, maži vaikai tokius lakuotus daiktus gali kišti į burną ir neapsinuodys. Tai labai retas atvejis, čia antra, man žinoma, priemonė LT, kuri yra netoksiška. oho ,super tada |