Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Decopatch
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4
krista...
QUOTE(88888888 @ 2009 08 30, 17:53)
Esu jau kelias užkrėtus  lotuliukas.gif Bet jos tiesiogiai su manim kontaktavo  lotuliukas.gif ir čiupinėjo tuos daiktus  lotuliukas.gif
*

Labas,ir as naujoke,isnarsiau visas nuorodas,isskaitinejau visus forumus,bet gal as visai blush2.gif man ten neikas nesigauna,neiks ten nesutrukineja doh.gif schmoll.gif .Dariau taip daikta nugruntavau, nudaziau ,isdziuvo dazai, slapia servetele su lipalu priklijevau,isdziovinau uztepiau laka antik laukiu efekto nieko[paskaiciau kad gali tik po 2paru suskilt]laukiu neiko,galvoju gal per mazas sluoksnis ,dar karta lako,nieko jau 5 paros praejo.[gerai kad dar ant eksperimentinio daikto viska atlikau doh.gif ]tai gal kai kita darysiu pavyks verysad.gif aciu is kart uz visus pamokymus
PACIOS
Na astunke,Tu saunuole.Tokias geras nuorodas idejai. biggrin.gif
Man labai patiko Tavo dzinsiukai,graziai ziurisi.Pati nesu niekad sios technikos
bandziusi,bet apetitas pradejo kilti,reikes pasiziureti popieriuko ir ka nors sulipinti.
O kur Tu perki popieriuka.
88888888
QUOTE(krista... @ 2009 08 30, 19:20)
Labas,ir as naujoke,isnarsiau visas nuorodas,
*

Cia gal dekupazo temoj geriau klaust reiktu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(PACIOS @ 2009 08 30, 20:00)
Na astunke,Tu saunuole.Tokias geras nuorodas idejai. biggrin.gif
Man labai patiko Tavo dzinsiukai,graziai ziurisi.Pati nesu niekad sios technikos
bandziusi,bet apetitas pradejo kilti,reikes pasiziureti popieriuko ir ka nors sulipinti.
O kur Tu perki popieriuka.
*

Ačiū ,ačiū friends.gif
Perku "STAIPA "parduotuvese ,yra "EUROPOJ", " OZE " .
PACIOS
Aciu,ryt kaip tik zadejau nuvaziuoti i Europa,reikes koki nusipirkti.
Man iskilo klausimas:popieriuka suplesai ir kai klijuoji,tai vieno gabaliuka soniuka
uzleidi ant kito ar klijuoji iki jo.
Di72
Merginos kur perkat tuos kartoninius gyvuniukus decouptch'ui ax.gif Man labai reikia varlytės. O užsienyje užsakinėti labai brangu blush2.gif
88888888
QUOTE(PACIOS @ 2009 08 30, 22:06)
Aciu,ryt kaip tik zadejau nuvaziuoti i Europa,reikes koki nusipirkti.
Man iskilo klausimas:popieriuka suplesai ir kai klijuoji,tai vieno gabaliuka soniuka
uzleidi ant kito ar klijuoji iki jo.
*

Uzleidziu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2009 08 31, 15:29)
Merginos kur perkat tuos kartoninius gyvuniukus decouptch'ui  ax.gif  Man labai reikia varlytės. O užsienyje užsakinėti labai brangu  blush2.gif
*

Jų yra ir STAIPOJ ir kaikuriose rankdarbių parduotuvėse .Kur tas popieriukas parduodamas tai ten ir tų žvėrelių būna .Bet juk galima dekoruoti ne tik tokią mirksiukas.gif Galima keramikinę ,stiklinę ,medinę ... mirksiukas.gif
Di72
QUOTE(88888888 @ 2009 08 31, 18:01)
Jų yra ir STAIPOJ ir kaikuriose rankdarbių parduotuvėse .Kur tas popieriukas parduodamas tai ten ir tų žvėrelių būna .Bet juk galima dekoruoti ne tik tokią  mirksiukas.gif Galima keramikinę ,stiklinę ,medinę ... mirksiukas.gif
*

Na taip blush2.gif thumbup.gif
daiva_z
O medini dekoruojant, ar reikia pavirsiu baltai dazyti?
88888888
QUOTE(daiva_z @ 2009 09 01, 20:06)
O medini dekoruojant, ar reikia pavirsiu baltai dazyti?
*

Vienoje pamokeleje YouTube ,tai dazo baltai .Bet cia manau tik tam ,kad butu ryskesnes spalvos .As dabar darau darbeli ,tai klijuoju ant nedazyto ,man taip graziau ,nes nenoriu ,kad butu labai rysku .
Na stai
http://www.youtube.com/watch?v=n8-l9YNpJRQ
http://www.youtube.com/watch?v=YslPnhCoyzA
Ir dazo ir nedazo mirksiukas.gif
daiva_z
ačiū 4u.gif
88888888
Žiūriu nieks nedekoupečina ( įdomiai rašosi lietuviškai biggrin.gif ) ,arba nesirodo ,kad dekoupečina tongue.gif
Tai tenka man pasirodyti biggrin.gif

Buvęs indelis biriems produktams ,stiklinis .

user posted image

Gavosi vaza ax.gif
efauto
QUOTE(88888888 @ 2009 09 05, 16:09)
Buvęs indelis biriems produktams ,stiklinis . Gavosi vaza  ax.gif
*

graziai atrodo thumbup.gif man is ju graziausias tas zalsvas su rausvais wub.gif
ar nieko pries, jei pasiskolinsiu ideja del vazos?
88888888
QUOTE(efauto @ 2009 09 05, 17:35)
graziai atrodo thumbup.gif man is ju graziausias tas zalsvas su rausvais wub.gif
ar nieko pries, jei pasiskolinsiu ideja del vazos?
*

Aciu 4u.gif
Žinoma ,nieko prieš mirksiukas.gif
vaivaj
Išbandžiau ir aš šitą techniką...
Čia tik pabandymas buvo ant paprastų plastikinių dėžučių. Pirmoji (tamsioji) klijuota su specialiu Deqoupach popieriumi, o ta šviesesnė su gėlių vyniojimo popieriumi ax.gif
Rezultatas ir klijavimo lengvumas - identiškas

user posted image
Pabandžiau per kitur įkelti...
88888888
Nerodoooo schmoll.gif
efauto
QUOTE(vaivaj @ 2009 09 06, 21:35)
Išbandžiau ir aš šitą techniką...
Čia tik pabandymas buvo ant paprastų plastikinių dėžučių. Pirmoji (tamsioji) klijuota su specialiu Deqoupach popieriumi, o ta šviesesnė su gėlių vyniojimo popieriumi  ax.gif
Rezultatas ir klijavimo lengvumas - identiškas
*

geras biggrin.gif smagu, kad parodei wink.gif
ELlJA
Paaiškinkit blondinei kuo skiriasi dekupažas nuo dekaupačo (ar kaip jis ten rasosi..) g.gif blush2.gif Principas dekoravimo tai panašus, bet pastarasis kažkaip "neša" daugiau į aplikavimą daiktų ar kaip čia suprast? g.gif ax.gif
Glidė
Cia visai didelis atrodo pasirinkimas wink.gif
http://paper2play.com/index.php?main_page=index&cPath=3
Bet kai nezurejau kas kitur tai gal ir tas pats ax.gif
88888888
QUOTE(vaivaj @ 2009 09 06, 22:35)
Pabandžiau per kitur įkelti...
*

Nu klausyk bigsmile.gif super thumbup.gif Fainai atrodo thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Melynaakia @ 2009 09 07, 13:14)
Paaiškinkit blondinei kuo skiriasi dekupažas nuo dekaupačo (ar kaip jis ten rasosi..)  g.gif  blush2.gif  Principas dekoravimo tai panašus, bet pastarasis kažkaip "neša" daugiau į aplikavimą daiktų ar kaip čia suprast?  g.gif  ax.gif
*

Aiskinu kaip blondine blondinei friends.gif "patch " yra lopas ,skiaute ,tai ir yra klyjavimas is skiauciu mirksiukas.gif
Jennifer
QUOTE(Gadriuke @ 2009 09 07, 12:53)
Cia visai didelis atrodo pasirinkimas wink.gif
http://paper2play.com/index.php?main_page=index&cPath=3
Bet kai nezurejau kas kitur tai gal ir tas pats ax.gif
*

va šitas teptukas tai yra kažkas nerealaus... thumbup.gif
user posted image
efauto
QUOTE(Jennifer @ 2009 09 07, 22:15)
va šitas teptukas tai yra kažkas nerealaus...  thumbup.gif
*

cia sitas ir kainuoja 30litu? g.gif
sobieska
Nu ir as padarysiu ka nors,reikia ir tai gyvenime isbandyt...mirt nepabandzius griekas butu biggrin.gif
O popieriu spec.siai tecnikai uzsakymus GERA prieminejo,tai kam reikia,galit su ja sukontaktuot. Ir kliju,ir popieriaus,ir teptuku,ir daikteliu...viskas viename,nors pasirinkimas ir skurdokas,bet pradedanciosioms turetu uzrekt.
MamaKa
88888888 čiotka vaza gavos thumbup.gif
vaivaj geras bandymas

veltiniuke
Noriu paklausti ,kuom tai skiriasi nuo dekupazo ?
Glidė
QUOTE(veltiniuke @ 2009 09 08, 17:15)
Noriu paklausti ,kuom tai skiriasi nuo dekupazo  ?
*

sitas klausimas per 6 puslapius bent dar pora kartu nuskambejo, o ir ats yra ne vienas, kartais reikia nepatingeti ir paskaityti kelis puslapius atgal wink.gif
Papildyta:
QUOTE(88888888 @ 2009 09 07, 20:47)
Aiskinu kaip blondine blondinei  friends.gif "patch " yra lopas ,skiaute ,tai ir yra klyjavimas is skiauciu  mirksiukas.gif
*

88888888
Tema miega user posted image ,teks vėl man pakelti user posted image

Pasidirbau pagaliau assa.gif

user posted image

user posted image

efauto
QUOTE(88888888 @ 2009 09 13, 22:57)
Tema miega user posted image ,teks vėl man pakelti user posted image

Pasidirbau pagaliau  assa.gif
*

kaip gerai atrodo bigsmile.gif va tas popieriukas man pats graziausias rolleyes.gif
88888888
aciuks.gif
Cia du popieriukai pamaisyti smile.gif
efauto
QUOTE(88888888 @ 2009 09 13, 23:37)
Cia du popieriukai pamaisyti smile.gif
*

nu jo.. to ir nepasakiau, kad pastebejau doh.gif 4u.gif
as susiveikiau popieriaus, i kuri vinioja geles, tai bandysiu kol kas isivaizduoti, kaip dirbasi su decopach biggrin.gif
PACIOS
Astunke saunuole,vis darai ta tema.As buvau pasiziureti popieriuku,kazkaip
nelabai yra is ko rinktis.Kai pasiziuri tavo darbus,tai beveik visus,is siulomo
asortimento,esi naudojusi.Reikes ieskoti popieriuku kur nors kitur ir skirtu kitkam. ax.gif
88888888
aciuks.gif
Buvau prisipirkus ,tai reikia sunaudoti doh.gif Asortimentas ir man mazas tu popieriu .Dabar bandau dar viena darbeli is serveteliu klijuoti ax.gif
sobieska
QUOTE(88888888 @ 2009 09 13, 23:57)

Pasidirbau pagaliau  assa.gif

*

Kaip grazuuuuu wub.gif ...jau ir pas mane ant stalo guli susmulkinti gabaliukai,meginsiu ax.gif
88888888
Ir dar kart aciuks.gif

O cia 2 po 100 biggrin.gif

user posted image

Is likusiu gabaleliu nuo popieriuko kur dekla dariau .
mamyte21
Sveikos,

Uoj kaip man šitas dalykas patiko thumbup.gif Aš tiesiog nekenčiu karpyti, tai va gal čia rasiu savo nišą smile.gif Jūs man sakykit ar su dekupažo klijais gerai susileidžia kraščiukai? 4u.gif

sobieska
QUOTE(mamyte21 @ 2009 09 15, 09:57)
Sveikos,

Uoj kaip man šitas dalykas patiko  thumbup.gif  Aš tiesiog nekenčiu karpyti, tai va gal čia rasiu savo nišą  smile.gif  Jūs man sakykit ar su dekupažo klijais gerai susileidžia kraščiukai?  4u.gif
*

Nebutina juos jau ten tiksliai suleist,galima klijuoti viena ant kito uzdedant...tinka ir dekupazo klijai
sobieska
Ir as atsinesiau 2 darbelius-pirmuosius darbelius. Galvojau bus paprasta,tep-lep,nu bet pasirodo ir pasedet reikia biggrin.gif ir popieriaus nemazai sunaudojau.Nu baisiai tas decopatch-as apgaulingas,nu bet rodausi kas gavosi. Patyrusiu merginu laukiu pastabu,girdit 8888888 ir kitos biggrin.gif
user posted image

user posted image
88888888
Girdim ,girdim listen.gif Na ,aš tai tikrai nepatyrus blush2.gif ,tik pabandžius biggrin.gif
Fainulka dėžutė thumbup.gif ,tokia smagi good.gif Įdomiai atrodo ,kai karpytas popierius ,taip griežčiau ,nei plėšytas bardakėlis biggrin.gif
O apgaulinga tai tikrai technika šita ,popieriaus tikrai daug susinaudoja , ir klijų doh.gif Na ,bet tai ką darysi -liga tease.gif hihihi.gif
sobieska
QUOTE(88888888 @ 2009 09 17, 09:24)
Girdim ,girdim listen.gif   
*

Aha,kliju tai nemazai,as tuos spec.decopatchui naudoju itariu,kad reiks kreiptis pas Gera, o gal zinai kur dar ju yra pirkt
88888888
Pas mus tai STAIPOJE yra .Bet as tai naudoju HOBBY LINE klijus laka ,turiu ta dideli bambali biggrin.gif
PACIOS
Sobieska,labai fainas gaminukas thumbup.gif
As nesuprantu,ir kada tu cia speji visur apsisukti...,atrodo jau as greita,bet taves
vis tiek nepagaunu... lotuliukas.gif
sobieska
QUOTE(PACIOS @ 2009 09 17, 09:53)
Sobieska,labai fainas gaminukas thumbup.gif
As nesuprantu,ir kada tu cia speji visur apsisukti...,atrodo jau as greita,bet taves
vis tiek nepagaunu... lotuliukas.gif
*

biggrin.gif pati nzn.kodel man cia taip iseina,rodos specialiai nedarau, o dar i sodyba gan daznai palakioju...nu nzn. ka ir beatsakyt
efauto
labai graziai atrodo, sobieska, dezute smile.gif ir vidus labai graziai priderintas smile.gif tikrai sauniai padirbejai biggrin.gif
vaivaj
Sobieska,

tikrai gražu thumbup.gif

O aš klijuoju paprasčiausiu lipalu ax.gif
sobieska
QUOTE(vaivaj @ 2009 09 17, 19:15)

O aš klijuoju paprasčiausiu lipalu  ax.gif
*

As ir galvoju,kad skirtumo neturetu buti kazkokio tai didelio,baigsiu sita,imsiu betkoki.

Aciu mergaites visoms,kam patiko mano pirmasis dekopatch-inis darbelis. Kuo toliau tuo labiau jis man patinka...seimynai vis po nosim kaisiojau-ir vienu rakursu pakisu ir kitu,ir apsvietima paryskinu- sake gan idomiai atrodo,grazu,neiprasta...bet tavo pajacai fainesni. lotuliukas.gif
Lachesė
labukas dekopačininkės smile.gif

ar kas skaitėt, koks stebuklas yra specialūs klijai

nuoroda
http://www.jestique.co.uk/product_info.php?products_id=1006

Product Decription
Large pot of glossy glue for Decopatch items

Product Features
- Paperpatch® glossy glue works easily with the decopatch paper
- Makes the colors more brilliant
- Creates an invisible water-resistant layer
- 100% safe
- ACMI certified Non Toxic

Product Benefits
The glossy glue is 100% safe and tested, which means that the product is completely safe for children and when varnished can be used to eat or drink off

Additional Information
Once the glossy glue is dry, your Decopatch item can be completed with a glossy varnish which will add lustre to your lovely new item. This is non irrating and so safe you can varnish anything, even any food plates and utensils
grite
Tai su tais klijais ir dirbam biggrin.gif
Lachesė
nus bet kiek nedirbančių smile.gif o kas dirba ar atidžiai skaitė instrukcijas ? smile.gif kaip LT įprasta, skaito labai labai retai....
vaivaj
Lachese,

gal aš pasirodysiu visiška tundra, bet nelabai supratau, kuo tokie ypatingai stebuklingi tie klijai....
Lachesė
tinka salyčiui su maistu ir yra netoksiški, maži vaikai tokius lakuotus daiktus gali kišti į burną ir neapsinuodys. Tai labai retas atvejis, čia antra, man žinoma, priemonė LT, kuri yra netoksiška.
88888888
QUOTE(Lachesė @ 2009 09 19, 19:43)
tinka salyčiui su maistu ir yra netoksiški, maži vaikai tokius lakuotus daiktus gali kišti į burną ir neapsinuodys. Tai labai retas atvejis, čia antra, man žinoma, priemonė LT, kuri yra netoksiška.
*

oho ,super tada thumbup.gif as tai klijuoju hobby line klijais laku ,bet ir mano daiktai tokie nepaimami i burna biggrin.gif bet kai dariau stikliuka ,tai lakavau su decopatch laku ,jis man rodos tokios pat sudeties g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.