QUOTE(kaulai @ 2009 09 10, 12:39) ką norėjau pakomentuot, kad kartais tie mažiukai darbai užima daaug daugiau laiko ir kruopštumo nei kad dideli. Šaunuolė, gražus darbelis!Balsavau iš pradžių,paskiau pakeičiau,nebeužteko šiaip man pirmos 6 vietos ir buvo pačios pačios
o visgi kodėl rezultatai paskelbti diena anksčiau nei skelbta?
čia rėmėjų konkursas, nustatymų aš netvarkiau, tad pretenzijas Maximai prašau rašyti
jurgitaru
2009 09 10, 14:06
QUOTE(kaulai @ 2009 09 10, 13:39) labai miela jusu kaupzilyte isejo. sveikinimai, dziugu, kad jus tarp prizininku
Vicious Vici
2009 09 10, 18:29
QUOTE(kaulai @ 2009 09 10, 13:39) nu ok, užskaitykim, kad dėl įdėto darbo įtikinot
QUOTE(Rustė @ 2009 09 10, 14:37) čia rėmėjų konkursas, nustatymų aš netvarkiau, tad pretenzijas Maximai prašau rašyti  ne rėmėjai forume paskelbė temą ir datą nurodė, taip kad kam juos trukdyt
Cukraus pudra
2009 09 11, 10:20
rėmėjai pateikė duomenis.
konkursą paskelbė rėmėjai, tad jie ir datas nurodė.
kai konkursą skelbiu aš, tai aš nustatymuose datas sutvarkau, kad viskas atitiktų aprašymus, šį kartą konkursą radau jau "ant gatavo", todėl aš tokių užsakomųjų konkursų aprašymų ir kitko nekeičiu, aš tik nuotraukas tvirtinu ir temą prižiūriu.
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 10, 19:29) nu ok, užskaitykim, kad dėl įdėto darbo įtikinot  As irgi manau, kad spausdintuvas kuo puikiausiai viska sumazina... Bet, manau, tikrai ne pagal ideta darba ir tiksliai pagal konkurso tema daznai vertiami darbai. O pagal nuotraukos ideja, minti. Ir sitame konkurse, ziurint i laimetojus, turejo buti renkama ne ,,graziausia Kaupzila", o originaliausia, simpatiskiausia ar dar kokia -iausia. Tada rezultatai 100proc. atitiktu konkurso tema  .
QUOTE(Natele @ 2009 09 12, 09:03) As irgi manau, kad spausdintuvas kuo puikiausiai viska sumazina... Bet, manau, tikrai ne pagal ideta darba ir tiksliai pagal konkurso tema daznai vertiami darbai. O pagal nuotraukos ideja, minti. Ir sitame konkurse, ziurint i laimetojus, turejo buti renkama ne ,,graziausia Kaupzila", o originaliausia, simpatiskiausia ar dar kokia -iausia. Tada rezultatai 100proc. atitiktu konkurso tema  . Nematau prasmės aiškinti dar kartą, aš žinau, kaip buvo daroma ir tiek
QUOTE(kaulai @ 2009 09 12, 11:53) Nematau prasmės aiškinti dar kartą, aš žinau, kaip buvo daroma ir tiek Niekas nieko ir nepraso aiskint  , juk konkursas vistiek baigesi  .
Ramziukė
2009 09 13, 12:24
QUOTE(Natele @ 2009 09 12, 09:03) Ir sitame konkurse, ziurint i laimetojus, turejo buti renkama ne ,,graziausia Kaupzila", o originaliausia, simpatiskiausia ar dar kokia -iausia. Tada rezultatai 100proc. atitiktu konkurso tema  .
jurgitaru
2009 09 14, 15:28
QUOTE(Natele @ 2009 09 12, 09:03) As irgi manau, kad spausdintuvas kuo puikiausiai viska sumazina... Bet, manau, tikrai ne pagal ideta darba ir tiksliai pagal konkurso tema daznai vertiami darbai. O pagal nuotraukos ideja, minti. Ir sitame konkurse, ziurint i laimetojus, turejo buti renkama ne ,,graziausia Kaupzila", o originaliausia, simpatiskiausia ar dar kokia -iausia. Tada rezultatai 100proc. atitiktu konkurso tema  . o dabar manot, kad nuotraukos nevertos savo laimejimu? mano nuomone, laimejusios kaupzilos tikrai visais kriterijais tinkamos. nuotraukos originalios, o darbo ideta i visas, juk gaminti reikejo....
QUOTE(jurgitaru @ 2009 09 14, 16:28) o dabar manot, kad nuotraukos nevertos savo laimejimu? mano nuomone, laimejusios kaupzilos tikrai visais kriterijais tinkamos. nuotraukos originalios, o darbo ideta i visas, juk gaminti reikejo.... Taip, nuotraukos labai grazios, originalios mintys - tikrai nesigincysiu  . Bet kazkaip as ta pasakyma ,,graziausia Kaupzila" taip ir suprantu, o ,,graziausia nuotrauka", tai siek tiek kas kita...  .
jurgitaru
2009 09 16, 09:01
QUOTE(Natele @ 2009 09 14, 18:07) Taip, nuotraukos labai grazios, originalios mintys - tikrai nesigincysiu  . Bet kazkaip as ta pasakyma ,,graziausia Kaupzila" taip ir suprantu, o ,,graziausia nuotrauka", tai siek tiek kas kita...  . na tikrai, konkurso pavadinimas 'graziausia kaupzila', bet as asmeniskai balsavau uz foto graziausia, nes visgi fotokonkursas cia. tai priimu kaip savaime suprantama dalyka, kad visgi graziausia votografija turi laimeti, o ne kazkoks labai grazus daiktas, kad ir visai nevykusiai nufotografuotas. gal ir klystu
Bet pavadinimas koks - Kaupzila. Skamba išdidžiai
|
|