Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražiausia "Kaupzila"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
grange
QUOTE(kaulai @ 2009 09 10, 12:39)

O jūs kada bandėt persipiešti schemutę rankomis taip, kad ji būtų tokio dydžio, jog "gaminys" tilptų ant lito?  mirksiukas.gif be printerio, be sumažinimo kompiuterinio,  o rankomis - liniuote ir pieštuku? aš turėjau ką veikt...  Ir tikrai nemanau, jog po to vaikui tokį darbelį klijuoti ir spalvinti savo neįgudusiom rankelėm labai jau lengva ir labai jau mažai darbo  mirksiukas.gif  ax.gif  ax.gif ne viena valandėlė buvo smagaus darbelio ax.gif  ax.gif  ax.gif
*

ką norėjau pakomentuot, kad kartais tie mažiukai darbai užima daaug daugiau laiko ir kruopštumo nei kad dideli.
Šaunuolė, gražus darbelis!Balsavau iš pradžių,paskiau pakeičiau,nebeužteko blush2.gif

šiaip man pirmos 6 vietos ir buvo pačios pačios rolleyes.gif
kaulai
Ačiū už supratimą bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
l'eau
o visgi kodėl rezultatai paskelbti diena anksčiau nei skelbta? g.gif
Rustė
čia rėmėjų konkursas, nustatymų aš netvarkiau, tad pretenzijas Maximai prašau rašyti cool.gif
jurgitaru
QUOTE(kaulai @ 2009 09 10, 13:39)
Pirmą kartą dalyvavom čia konkurse.. Laaaaaabai ačiū už balsus ir sveikinimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
*

labai miela jusu kaupzilyte isejo. sveikinimai, dziugu, kad jus tarp prizininku
Corny
Aciu balsavusiems uz "virtuves puosmena" 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai dziaugiuosi ir tikrai nesitikejau netgi ketvirtos vietos.Sveikinu pirmas tris vietas bigsmile.gif
Vicious Vici
QUOTE(kaulai @ 2009 09 10, 13:39)
O jūs kada bandėt persipiešti schemutę rankomis taip, kad ji būtų tokio dydžio, jog "gaminys" tilptų ant lito?  mirksiukas.gif be printerio, be sumažinimo kompiuterinio,  o rankomis - liniuote ir pieštuku? aš turėjau ką veikt...  Ir tikrai nemanau, jog po to vaikui tokį darbelį klijuoti ir spalvinti savo neįgudusiom rankelėm labai jau lengva ir labai jau mažai darbo  mirksiukas.gif  ax.gif  ax.gif ne viena valandėlė buvo smagaus darbelio ax.gif  ax.gif  ax.gif

nu ok, užskaitykim, kad dėl įdėto darbo įtikinot mirksiukas.gif
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2009 09 10, 14:37)
čia rėmėjų konkursas, nustatymų aš netvarkiau, tad pretenzijas Maximai prašau rašyti  cool.gif
*

ne rėmėjai forume paskelbė temą ir datą nurodė, taip kad kam juos trukdyt cool.gif
Cukraus pudra
rėmėjai pateikė duomenis.
Rustė
konkursą paskelbė rėmėjai, tad jie ir datas nurodė.

kai konkursą skelbiu aš, tai aš nustatymuose datas sutvarkau, kad viskas atitiktų aprašymus, šį kartą konkursą radau jau "ant gatavo", todėl aš tokių užsakomųjų konkursų aprašymų ir kitko nekeičiu, aš tik nuotraukas tvirtinu ir temą prižiūriu.
Medona
Sveikinimai nugaletojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir, aisku, labai dekoju uz mums skirtus baliukus rolleyes.gif Likau maloniai nustebinta wub.gif
Natele
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 09 10, 19:29)
nu ok, užskaitykim, kad dėl įdėto darbo įtikinot mirksiukas.gif
*

As irgi manau, kad spausdintuvas kuo puikiausiai viska sumazina... Bet, manau, tikrai ne pagal ideta darba ir tiksliai pagal konkurso tema daznai vertiami darbai. O pagal nuotraukos ideja, minti. Ir sitame konkurse, ziurint i laimetojus, turejo buti renkama ne ,,graziausia Kaupzila", o originaliausia, simpatiskiausia ar dar kokia -iausia. Tada rezultatai 100proc. atitiktu konkurso tema mirksiukas.gif.
kaulai
QUOTE(Natele @ 2009 09 12, 09:03)
As irgi manau, kad spausdintuvas kuo puikiausiai viska sumazina... Bet, manau, tikrai ne pagal ideta darba ir tiksliai pagal konkurso tema daznai vertiami darbai. O pagal nuotraukos ideja, minti. Ir sitame konkurse, ziurint i laimetojus, turejo buti renkama ne ,,graziausia Kaupzila", o originaliausia, simpatiskiausia ar dar kokia  -iausia. Tada rezultatai 100proc. atitiktu konkurso tema  mirksiukas.gif.
*

Nematau prasmės aiškinti dar kartą, aš žinau, kaip buvo daroma ir tiek
Natele
QUOTE(kaulai @ 2009 09 12, 11:53)
Nematau prasmės aiškinti dar kartą, aš žinau, kaip buvo daroma ir tiek
*

Niekas nieko ir nepraso aiskint doh.gif , juk konkursas vistiek baigesi drinks_cheers.gif .
Ramziukė
Ir sitame konkurse, ziurint i laimetojus, turejo buti renkama ne ,,graziausia Kaupzila", o originaliausia, simpatiskiausia ar dar kokia  -iausia. Tada rezultatai 100proc. atitiktu konkurso tema  mirksiukas.gif.
*

drinks_cheers.gif

jurgitaru
As irgi manau, kad spausdintuvas kuo puikiausiai viska sumazina... Bet, manau, tikrai ne pagal ideta darba ir tiksliai pagal konkurso tema daznai vertiami darbai. O pagal nuotraukos ideja, minti. Ir sitame konkurse, ziurint i laimetojus, turejo buti renkama ne ,,graziausia Kaupzila", o originaliausia, simpatiskiausia ar dar kokia  -iausia. Tada rezultatai 100proc. atitiktu konkurso tema  mirksiukas.gif.
*

o dabar manot, kad nuotraukos nevertos savo laimejimu? mano nuomone, laimejusios kaupzilos tikrai visais kriterijais tinkamos. nuotraukos originalios, o darbo ideta i visas, juk gaminti reikejo....
Natele
QUOTE(jurgitaru @ 2009 09 14, 16:28)
o dabar manot, kad nuotraukos nevertos savo laimejimu? mano nuomone, laimejusios kaupzilos tikrai visais kriterijais tinkamos. nuotraukos originalios, o darbo ideta i visas, juk gaminti reikejo....
*

Taip, nuotraukos labai grazios, originalios mintys - tikrai nesigincysiu thumbup.gif . Bet kazkaip as ta pasakyma ,,graziausia Kaupzila" taip ir suprantu, o ,,graziausia nuotrauka", tai siek tiek kas kita... g.gif .
jurgitaru
QUOTE(Natele @ 2009 09 14, 18:07)
Taip, nuotraukos labai grazios, originalios mintys - tikrai nesigincysiu  thumbup.gif . Bet kazkaip as ta pasakyma ,,graziausia Kaupzila"  taip ir suprantu, o ,,graziausia nuotrauka", tai siek tiek kas kita...  g.gif .
*

na tikrai, konkurso pavadinimas 'graziausia kaupzila', bet as asmeniskai balsavau uz foto graziausia, nes visgi fotokonkursas cia. tai priimu kaip savaime suprantama dalyka, kad visgi graziausia votografija turi laimeti, o ne kazkoks labai grazus daiktas, kad ir visai nevykusiai nufotografuotas. gal ir klystu ax.gif
Jazira
Bet pavadinimas koks - Kaupzila. Skamba išdidžiai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.