Informacinės technologijos vis labiau veržiasi į mūsų gyvenimą
Tiesą sakant prieš 3 metus buvo bandoma šią sistemą įdiegti - bet prie sistemos prisijungė gal tik 5 procentai tėvų - taigi, mokytojams darbas dvigubas - elektroninis dienynas, knygelės, popierinis dienynas - todėl šio varianto atsisakėme ir likome prie seno.
Ir tėvams taip geriau.
As vis dar mokausi mokykloje, pas mus nera elektroninio dienyno, paprastas yra
Mūų mokykloje yra elektroninis dienynas.
Reaguojam į jį normaliai. Pirmiausiai prisijungiau aš, prijungiau vyrą, taip pat ir savo tėvą - jam labai rūpi ir jis nuolat pasižiūri. Kurį laiką retai atsiversdavom tą dienyną - merginos ir taip neturi problemų, ko ten žiūrėti. Bet klasės auklėtoja per susirinkimą pasakė, kad būtina dažnai žiūrėti, nes pagal vartotojų apsilankymą puslapyje matosi, ar tėvai domisi, seka vaiko rezultatus. Tai po to kiekvieną sekmadienį ir patikrindavom. Šiaip man netgi pritrūko informacijos: tinklapis "sukaltas" labai grubiai, atrodo, kad patys moksleiviai jį dirbino. Pavyzdžiui, jei prisijungimas nekorektiškas, išmeta pranešimą: "PRAŠOME PRISIJUNGTI ANT NAUJO!" Jei mokytojai ir parašo pastabą ar informaciją, kad atsinešti kokias nors priemones, tai pasimato po kelių savaičių. O šiaip - negirdėjau iš tėvų, kad būtų nepatenkinti. Pažymių knygelių nereikia pirkti, tai jau nauda. Jose vaikai negali ištaisyti pažymių. Nepameta ir nepalieka namuose. Užtai niekas jų nebara. Irgi nauda.
dilidin, o kokioj mokykloj mokosi tavo vaikai? Matau tu irgi iš Klaipėdos....
Pas mus yra.Ai man patinka, nes seniau pamiršinėdavau pažymių knygelę.Hm...tėvai iki šiol nežino slaptažodžio
pas mus mokykloje paprastas dienynas
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 13, 14:50) Mano vieno bendraklasio tevai neina i susirinkimus, jeigu ka su aukletoja pasikalba per telefona. Buvau paemusi jo pazymiu knygute siaip pasiziureti, o ten nei vieno paraso nebuvo
Man irgi atrodytų, kad tėvams turi rūpėti, kaip sekasi vaikui mokykloje
Mano mokykloje yra elektroninis dienynas, bet tėvai vistiek popierinį variantą žiūri
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 13, 13:50) Stebina, kad tevams tas nerupi O manęs nestebina Vaikus namo iš darželio parveža senelis, bet nakčiai jis nelieka... Manot, kad tokiems tėvams rūpės pažymių knygelė, nesvarbu kokiu pavidalu: popieriniu ar elektroniniu? Bet mane labiau stebina O va dienynas - būtinai popierinis. Gal ir forumo žinutes tik spausdintas skaitote???? Beje, dumb, o jūs kokioje mokykloje?
Simono Daukanto ;D
As apie tokias internetines pazymiu knygeles isgirdau tik is jusu. Mano sunus eis i antra klase, bet pas mus mokykloje apie tokias kalbu negirdejau.
QUOTE(alinaaaa @ 2009 08 23, 18:03) As apie tokias internetines pazymiu knygeles isgirdau tik is jusu. Mano sunus eis i antra klase, bet pas mus mokykloje apie tokias kalbu negirdejau. Pradinukams netaikomos jos-tik vyresnėse klasėse ir tai ne visur.Man tai jos-nieko gero.Vis kasnors nulaužia,po to negali 2 mėn įeiti...
Yra. Aš labai patenkinta.
Tik užjaučiu mokytojus, kad jiems tenka dabar du dienynus pildyti. Patinka dar vienas dalykas- kad galiu parašyti žinutę dalyko mokytojams.
Pas mus mokykloje nėra ir džiaugiuosi dėl to- tėvams nebūtina žinot "blogesnių" pažymių
QUOTE(Aurute @ 2009 08 11, 17:02) Informacinės technologijos vis labiau veržiasi į mūsų gyvenimą Pas mus nera. Siaip gal ir gerai jei butu - gi ne visi vaikai savo tevams rodo savo pazymiu knygele. Buna, kad "pamirsta" i mokykla atsinest, o gal dar ir geru pazymiu prisiraso
Pas mus yra, jau treti metai. Pirmaisiais buvo pildomas ir elektroninis ir popierinis. Veliau - tik elektroninis. Man siaip ideja patinka.
Pradinėje buvo popierinis, dabar pagrindinėje pratinamės prie elektroninio (yra tik elektroninis). Su internetu draugauju, tai nematau jokių minusų, vien privalumus. Pažymių penktokams dar nerašo, bet užtat pasižiūriu, ar/kas užduota namų darbų
Beliko tik elektroninis
Pas mus taip pat nėra, bet sūnus su mokytoja susirašo per e-mail
Sūnaus mokykloje yra ir popierinis ir elektroninis. Mums tai naujovė, nes sūnus penktokas. Žiūrėsim, kaip čia bus. Nuo kitų mokslo metų žada palikti tik elektroninį. Beje, veiksmas Klaipėdoje. Kažkaip Klaipėdoje madingi tie elektroniniai dienynai.
Aš tai labai laukiu, kad mano mokykloje elektroninį įvestų
Vilniaus Zirmunu gimnazijoj
Mūsų mokykloje taip pat šį mėnesį padarys elektroninį variantą, tai laukiu nesulaukiu, jau seniai to labai tikėjausi, ir štai pagaliau...
Man atrodo, tai yra patogus būdas ir vaikams ir tėvams.
aš tai turbūt būsiu patenkinta, bo belekada galėsiu pastaugt į kompą pažiūrėjus. nes knygelė dažnai spintelėj būna pamiršta. o paskui jau būna per vėlu gelbėt situaciją
Pas mus taip pat šiemet jau įvedamas el.dienynas. Labai smalsu sužinoti, kiek per metus mokate už šią naujovę.
Nelabai suprantu klausimą apie mokestį? www.dienynas.lt naudojamės nemokamai.
Kažkiek mokėti reikėtų tik užsisakant papildomą paslaugą, informavimą žinutėmis (ataskaitas, suvestines į telefoną) iš e-dienyno.
Musu mokykloje taip ivestas sis stebuklas (kol kas dar neveikia). Labai del to dziaugiuosi, nes turejau nemazai problemu su savo aukseliu del nuolat slepiamos pazymiu knygeles
Aš jau apklausiau daugelį m-klų, kur yra el.dienynas, jis visur nemokamas. Bet mūsų m-kloj kažkodėl padarytas mokamas. Todėl ir užklausiau. Kitą saitę turėsiu susirinkimus dviejose klasėse, todėl noriu pasiruošti
Pas mus gimnazijoj šiemet įvedė el.dienyną,tai man naujovė,nes buvusioj mokykloj jo nebuvo.Šiandien gavome savo prisijungimo duomenis,tėvams duos atskirai,susirinkimo metu :},mano tėvai patenkinti,kad galės naudotis el.dienynu,nes aš esu megėja "pamiršti" iš auklėtojos pasiimti pažymių knygutę
QUOTE(MILVA @ 2009 09 16, 13:03) Aš jau apklausiau daugelį m-klų, kur yra el.dienynas, jis visur nemokamas. Bet mūsų m-kloj kažkodėl padarytas mokamas. Todėl ir užklausiau. Kitą saitę turėsiu susirinkimus dviejose klasėse, todėl noriu pasiruošti Aš kol kas žinau du elektroninio dienyno tiekėjus: www.dienynai.lt ir www.tamo.lt. Pirmasis yra nemokamas, antrasis mokamas. Bet mokestis mano nuomone yra tikrai simbolinis - 50 Lt visai mokyklai, nesvarbu kiek klasių naudotųsi. Todėl man labai įdomu, kaip sekas ir kuriais elektroniniais dienynais naudojamas, kaip sekasi ir kaip jums tai patinka. Mano mokykla neturi elektroninio dienyno, bet aš gavau bandomąją versiją vien savo klasei iš www.tamo.lt.
Labai ačiū už informaciją. Mūsų m-kla pasirinko UAB "Idamas" siūlomą "Mano dienyną". Kiekvienam mokiniui mokestis 10lt./metams. Mokykloje ~1400 vaiku, atimam pradinukus ~500 vaikų, lieka 900
O www.tamo.lt nuo šių mokslo metų jau taiko ir pradinukams elektroninį dienyną. Vietoj pažymių yra langelis pasiekimo, paskatinimo užrašymui. Man patinka.
Štai jau galų gale ir mes pradėjome naudotis mokyklos naujove, t.y. el.dienynu. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai tikrai yra labai patogu ir šaunu, tad pateisino mūsų lūkesčius su kaupu
Pasinaudojusi mėnesį tvirtai sakau - super išradimas
|