Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elektroninis dienynas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aurute
Informacinės technologijos vis labiau veržiasi į mūsų gyvenimą ax.gif . Pažymių knygelės jau tampa atgyvena blush2.gif . Jas pakeičia informatyvesnis ELEKTRONINIS DIENYNAS 4u.gif . Ar yra šita naujovė jūsų vaikų mokyklose? Kaip jums tai patinka? g.gif
Dykuma5
Tiesą sakant prieš 3 metus buvo bandoma šią sistemą įdiegti - bet prie sistemos prisijungė gal tik 5 procentai tėvų - taigi, mokytojams darbas dvigubas - elektroninis dienynas, knygelės, popierinis dienynas - todėl šio varianto atsisakėme ir likome prie seno.
Ir tėvams taip geriau.
Ruttaa
As vis dar mokausi mokykloje, pas mus nera elektroninio dienyno, paprastas yra smile.gif
dilidin
Mūų mokykloje yra elektroninis dienynas.
Reaguojam į jį normaliai.

Pirmiausiai prisijungiau aš, prijungiau vyrą, taip pat ir savo tėvą - jam labai rūpi ir jis nuolat pasižiūri.
Kurį laiką retai atsiversdavom tą dienyną - merginos ir taip neturi problemų, ko ten žiūrėti. Bet klasės auklėtoja per susirinkimą pasakė, kad būtina dažnai žiūrėti, nes pagal vartotojų apsilankymą puslapyje matosi, ar tėvai domisi, seka vaiko rezultatus.
Tai po to kiekvieną sekmadienį ir patikrindavom.

Šiaip man netgi pritrūko informacijos: tinklapis "sukaltas" labai grubiai, atrodo, kad patys moksleiviai jį dirbino.
Pavyzdžiui, jei prisijungimas nekorektiškas, išmeta pranešimą:

"PRAŠOME PRISIJUNGTI ANT NAUJO!"

g.gif kaži, kaip žiūri švietimo ministerija į tokius "išsireiškimus"...

Jei mokytojai ir parašo pastabą ar informaciją, kad atsinešti kokias nors priemones, tai pasimato po kelių savaičių.
O šiaip - negirdėjau iš tėvų, kad būtų nepatenkinti. Pažymių knygelių nereikia pirkti, tai jau nauda.
Jose vaikai negali ištaisyti pažymių. Nepameta ir nepalieka namuose. Užtai niekas jų nebara. Irgi nauda.
Aurute
dilidin, o kokioj mokykloj mokosi tavo vaikai? Matau tu irgi iš Klaipėdos.... mirksiukas.gif
dilidin
QUOTE(Aurute @ 2009 08 11, 21:25)
dilidin, o kokioj mokykloj mokosi tavo vaikai? Matau tu irgi iš Klaipėdos.... mirksiukas.gif
*

P.Mašioto pagr.
dumb
Pas mus yra.Ai man patinka, nes seniau pamiršinėdavau pažymių knygelę.Hm...tėvai iki šiol nežino slaptažodžio tongue.gif
sveeksna
pas mus mokykloje paprastas dienynas ax.gif bet manau jis pats geriausias ir nlbj pritariu elektroniniam dienynui schmoll.gif g.gif
Kuzia
QUOTE(dumb @ 2009 08 12, 13:08)
.Hm...tėvai iki šiol nežino slaptažodžio  tongue.gif [/i]
*

Stebina, kad tevams tas nerupi g.gif
Ruttaa
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 13, 14:50)
*

Mano vieno bendraklasio tevai neina i susirinkimus, jeigu ka su aukletoja pasikalba per telefona. Buvau paemusi jo pazymiu knygute siaip pasiziureti, o ten nei vieno paraso nebuvo biggrin.gif Kiek zinau, kad jo tevai labai uzsieme, daug dirba, mazai bendrauja su savo sunum. Na, cia kiekvieno reikalas, bet, manau, kad jam reiketu daugiau demesio skirti. Tas bendraklasis geras, mokosi gerai, del elgesio nera problemu, bet vis tiek mano nuomone jam truksta tevu demesio ax.gif
Aurute
Man irgi atrodytų, kad tėvams turi rūpėti, kaip sekasi vaikui mokykloje g.gif . Net jei vaikas yra labai gerai besimokantis 4u.gif . Juk elektroninis dienynas skirtas glaudesniam mokyklos ir šeimos ryšiui, o ne tik informavimui apie mokinio pažymius. bigsmile.gif
Internautė
Mano mokykloje yra elektroninis dienynas, bet tėvai vistiek popierinį variantą žiūri biggrin.gif elektroniniam dienyne patogiau, kad ten automatiškai vidurkį suskaičiuoja, nereik mokytojui skaičiuot.
dumb
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 13, 15:50)
*

"Mokinkis dėl savęs" - jų pačių žodžiai.Pasiteirauti kaip sekasi mokslai gali, bet kadangi jau mokinuosi dėl savęs, nematau reikalo jiems sekti kiekvieną mano pažymį.
dilidin
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 13, 13:50)
Stebina, kad tevams tas nerupi

O manęs nestebina schmoll.gif , nes žinau tokių, kurie penkiamečius palieka LT ir išvažiuoja atostogų porai savaičių į Ispaniją.
Vaikus namo iš darželio parveža senelis, bet nakčiai jis nelieka...

Manot, kad tokiems tėvams rūpės pažymių knygelė, nesvarbu kokiu pavidalu: popieriniu ar elektroniniu?

Bet mane labiau stebina g.gif komentatorių mamyčių nuomonė: internete "šarina", forumuose dalyvauja, suprask - kompiuterio nebijo, su IT draugauja...
O va dienynas - būtinai popierinis.
Gal ir forumo žinutes tik spausdintas skaitote???? biggrin.gif

Beje, dumb, o jūs kokioje mokykloje?
dumb
Simono Daukanto ;D
alinaaaa
As apie tokias internetines pazymiu knygeles isgirdau tik is jusu. Mano sunus eis i antra klase, bet pas mus mokykloje apie tokias kalbu negirdejau.
Magnifique
QUOTE(alinaaaa @ 2009 08 23, 18:03)
As apie tokias internetines pazymiu knygeles isgirdau tik is jusu. Mano sunus eis i antra klase, bet pas mus mokykloje apie tokias kalbu negirdejau.
*

Pradinukams netaikomos jos-tik vyresnėse klasėse ir tai ne visur.Man tai jos-nieko gero.Vis kasnors nulaužia,po to negali 2 mėn įeiti... doh.gif
Kuzia
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 08 24, 10:44)
Pradinukams netaikomos jos-tik vyresnėse klasėse ir tai ne visur.Man tai jos-nieko gero.Vis kasnors nulaužia,po to negali 2 mėn įeiti... doh.gif
*

Kad pradinukams ir pazymiu neraso smile.gif
vaižgantė
Yra. Aš labai patenkinta.
Tik užjaučiu mokytojus, kad jiems tenka dabar du dienynus pildyti.
Patinka dar vienas dalykas- kad galiu parašyti žinutę dalyko mokytojams.
Magnifique
QUOTE(Kuzia @ 2009 08 24, 15:12)
Kad pradinukams ir pazymiu neraso smile.gif
*

Ai jo,tiesa.Senokai besimokiau pradinėj,tai kažkaip prisimiršo viskas... doh.gif
Padrushkyte
Pas mus mokykloje nėra ir džiaugiuosi dėl to- tėvams nebūtina žinot "blogesnių" pažymių 4u.gif
Elfuze
QUOTE(Aurute @ 2009 08 11, 17:02)
Informacinės technologijos vis labiau veržiasi į mūsų gyvenimą ax.gif . Pažymių knygelės jau tampa atgyvena blush2.gif . Jas pakeičia informatyvesnis ELEKTRONINIS DIENYNAS 4u.gif . Ar yra šita naujovė jūsų vaikų mokyklose? Kaip jums tai patinka? g.gif
*

Pas mus nera. Siaip gal ir gerai jei butu - gi ne visi vaikai savo tevams rodo savo pazymiu knygele. Buna, kad "pamirsta" i mokykla atsinest, o gal dar ir geru pazymiu prisiraso bigsmile.gif Bent jau pas mus mokykloje buvo ir tokiu mokiniu tongue.gif
Azazella
Pas mus yra, jau treti metai. Pirmaisiais buvo pildomas ir elektroninis ir popierinis. Veliau - tik elektroninis. Man siaip ideja patinka.
Saloniki
Pradinėje buvo popierinis, dabar pagrindinėje pratinamės prie elektroninio (yra tik elektroninis). Su internetu draugauju, tai nematau jokių minusų, vien privalumus. Pažymių penktokams dar nerašo, bet užtat pasižiūriu, ar/kas užduota namų darbų thumbup.gif .
Harumi
Beliko tik elektroninis cool.gif
Valedy
QUOTE(vaižgantė @ 2009 08 24, 18:30)
Yra. Aš labai patenkinta.
Tik užjaučiu mokytojus, kad jiems tenka dabar du dienynus pildyti.
Patinka dar vienas dalykas- kad galiu parašyti žinutę dalyko mokytojams.
*

Visai nieko toks dalykas bigsmile.gif

Mano vaiko mokykloje dar to nėra,bet visai būčiau patenkinta ,kad būtų ax.gif
Moksliukė
Pas mus taip pat nėra, bet sūnus su mokytoja susirašo per e-mail
vardė
Sūnaus mokykloje yra ir popierinis ir elektroninis. Mums tai naujovė, nes sūnus penktokas. Žiūrėsim, kaip čia bus. Nuo kitų mokslo metų žada palikti tik elektroninį. Beje, veiksmas Klaipėdoje. Kažkaip Klaipėdoje madingi tie elektroniniai dienynai.
nataliuncik
Pas mus mokykloje paprastas dienynas, nors jau dvejus metus rengia elektronini doh.gif

QUOTE(Azazella @ 2009 09 08, 08:24)
Pas mus yra, jau treti metai. Pirmaisiais buvo pildomas ir elektroninis ir popierinis. Veliau - tik elektroninis. Man siaip ideja patinka.
*

O kokiose Vilniaus mokyklose yra? g.gif
Litlle~woman
QUOTE(nataliuncik @ 2009 09 12, 11:53)
Pas mus mokykloje paprastas dienynas, nors jau dvejus metus rengia elektronini  doh.gif
O kokiose Vilniaus mokyklose yra?  g.gif
*

Daukšos vidurinėj draugė sakė,kad žada būt ;PPP
Azazella
Pas mus mokykloje paprastas dienynas, nors jau dvejus metus rengia elektronini  doh.gif
*

Mes tai Vileisyje, o kiokiose dar yra nzn.
Aurute
Aš tai labai laukiu, kad mano mokykloje elektroninį įvestų 4u.gif
Springlet
QUOTE(nataliuncik @ 2009 09 12, 10:53)
*

Pliaterytėj nuo šių mokslo metų.
Auksine73
Vilniaus Zirmunu gimnazijoj smile.gif
Saloniki
*

Ąžuolyno pagrindinėje mokykloje thumbup.gif .
ziedute
Mūsų mokykloje taip pat šį mėnesį padarys elektroninį variantą, tai laukiu nesulaukiu, jau seniai to labai tikėjausi, ir štai pagaliau...
Man atrodo, tai yra patogus būdas ir vaikams ir tėvams.
rug
aš tai turbūt būsiu patenkinta, bo belekada galėsiu pastaugt į kompą pažiūrėjus. nes knygelė dažnai spintelėj būna pamiršta. o paskui jau būna per vėlu gelbėt situaciją doh.gif
MILVA
Pas mus taip pat šiemet jau įvedamas el.dienynas. Labai smalsu sužinoti, kiek per metus mokate už šią naujovę.
ziedute
QUOTE(MILVA @ 2009 09 16, 11:10)
Pas mus taip pat šiemet jau įvedamas el.dienynas. Labai smalsu sužinoti, kiek per metus mokate už šią naujovę.
*

Man taip pa labai smalsu ax.gif Gal kas galėtų patenkinti mūsų smalsumą?
Ačiū 4u.gif
Saloniki
Nelabai suprantu klausimą apie mokestį? www.dienynas.lt naudojamės nemokamai.
Kažkiek mokėti reikėtų tik užsisakant papildomą paslaugą, informavimą žinutėmis (ataskaitas, suvestines į telefoną) iš e-dienyno.
Perastra
Musu mokykloje taip ivestas sis stebuklas (kol kas dar neveikia). Labai del to dziaugiuosi, nes turejau nemazai problemu su savo aukseliu del nuolat slepiamos pazymiu knygeles biggrin.gif Dabr jau niekur nepasisleps hihihi.gif
MILVA
Aš jau apklausiau daugelį m-klų, kur yra el.dienynas, jis visur nemokamas. Bet mūsų m-kloj kažkodėl padarytas mokamas. Todėl ir užklausiau. Kitą saitę turėsiu susirinkimus dviejose klasėse, todėl noriu pasiruošti wink.gif Iš esmės pas mus mokestis nedidelis 10lt/metams, bet kai paklausiau, kur bus tie pinigai panaudoti, niekas nesugebėjo paaiškinti. Jei už tuos pinigus būtų perkami kompiuteriai mokytojams, valio, sutinku, bet jaučiu vėl sugalvota eilinė rinkliava doh.gif prisidengiant dienynu.
Blizgutė
Pas mus gimnazijoj šiemet įvedė el.dienyną,tai man naujovė,nes buvusioj mokykloj jo nebuvo.Šiandien gavome savo prisijungimo duomenis,tėvams duos atskirai,susirinkimo metu :},mano tėvai patenkinti,kad galės naudotis el.dienynu,nes aš esu megėja "pamiršti" iš auklėtojos pasiimti pažymių knygutę blush2.gif biggrin.gif ,o dabar to nebebus ax.gif pamiršus kas namų darbams užduota visalaiką galėsiu pažiūrėt į dienyną ir kontrolinių,bei savarankiškų darbų nebeužmiršiu cool.gif bigsmile.gif ...
Aurute
QUOTE(MILVA @ 2009 09 16, 13:03)
Aš jau apklausiau daugelį m-klų, kur yra el.dienynas, jis visur nemokamas. Bet mūsų m-kloj kažkodėl padarytas mokamas. Todėl ir užklausiau. Kitą saitę turėsiu susirinkimus dviejose klasėse, todėl noriu pasiruošti wink.gif  Iš esmės pas mus mokestis nedidelis 10lt/metams, bet kai paklausiau, kur bus tie pinigai panaudoti, niekas nesugebėjo paaiškinti.  Jei už tuos pinigus būtų perkami kompiuteriai mokytojams, valio, sutinku, bet jaučiu vėl sugalvota eilinė rinkliava  doh.gif  prisidengiant dienynu.
*

Aš kol kas žinau du elektroninio dienyno tiekėjus: www.dienynai.lt ir www.tamo.lt. Pirmasis yra nemokamas, antrasis mokamas. Bet mokestis mano nuomone yra tikrai simbolinis - 50 Lt visai mokyklai, nesvarbu kiek klasių naudotųsi.
Todėl man labai įdomu, kaip sekas ir kuriais elektroniniais dienynais naudojamas, kaip sekasi ir kaip jums tai patinka.

Mano mokykla neturi elektroninio dienyno, bet aš gavau bandomąją versiją vien savo klasei iš www.tamo.lt.
MILVA
Labai ačiū už informaciją. Mūsų m-kla pasirinko UAB "Idamas" siūlomą "Mano dienyną". Kiekvienam mokiniui mokestis 10lt./metams. Mokykloje ~1400 vaiku, atimam pradinukus ~500 vaikų, lieka 900 doh.gif x10 - tai jau gaunasi ne toks ir simbolinis mokestis. Labai įdomi situacija, nes www. vilnius.lt (savivaldybės psl.) el.dienyno nuorodoje yra informacija tik apie anksčiau minėtos firmos dienyną. Apie kitus - nemokamus, informacijos nėra. Kalbėjau su mūsų m-klos administracija, kodėl jie pasirinko būtent šį mokamą dienyną. Atsakymas dar labiau nustebino, kad iš savivaldybės gavo laišką su rekomendacija pasirinkti būtent šį dienyną. Būtinai eisiu praprašyti tos rekomendacijos kopijos.
Aurute
O www.tamo.lt nuo šių mokslo metų jau taiko ir pradinukams elektroninį dienyną. Vietoj pažymių yra langelis pasiekimo, paskatinimo užrašymui. Man patinka.
ziedute
QUOTE(Aurute @ 2009 09 17, 19:41)
O www.tamo.lt nuo šių mokslo metų jau taiko ir pradinukams elektroninį dienyną. Vietoj pažymių yra langelis pasiekimo, paskatinimo užrašymui. Man patinka.
*

O, kaip saunu smile.gif
(ne)miegančioji gražuolė
QUOTE(Aurute @ 2009 09 17, 17:41)
*

O kokioj cia mokykloj? 4u.gif
ziedute
Štai jau galų gale ir mes pradėjome naudotis mokyklos naujove, t.y. el.dienynu. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai tikrai yra labai patogu ir šaunu, tad pateisino mūsų lūkesčius su kaupu thumbup.gif
Saloniki
Pasinaudojusi mėnesį tvirtai sakau - super išradimas thumbup.gif . Matau visas temas ir namų darbus, kuriuos mokytojai kruopščiai surašo, kasdien matau pažymius ir komentarus prie pažymių. Galima sakyti, e-dienynas padeda labai įsitraukti į vaikų mokymosi procesą biggrin.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.