planuojame savo vaikeli pavadinti Rojaus vardu tik vis svarstome...
jusu nuome ir komentarai butu labai svarbus
aciu
sveikos, Supermamos
planuojame savo vaikeli pavadinti Rojaus vardu tik vis svarstome... jusu nuome ir komentarai butu labai svarbus aciu
nesąmonė. nevardiškas 'vardas', o dar iš -ajų, -oju, -ijų serijos
Nesamonė o ne vardas
Man labai ne - nes iškart asociacija su bendriniu žodžiu rojus, kuris kaip vardas man netinka........
Užsienyje šitas vardas man normaliai skamba, bet ne lietuviukui
O man patinka...
man tai
cia is vardu reiksmiu nukopinau Rojus 1. lietuvių: rojus pirmųjų žmonių Ievos ir Adomo gyvenamoji vieta, kol jų už nuodėmę neišvarė į Žemę. 2. anglų Roy iš keltų: raudonplaukis as savo vaikui tokio neduociau, bet jei jums patinka, tai pirmyn
man tiesiog negražus.
Nei skambesys, nei reiksme man asmeniskai nepatinka.
Gražu
Grazus vardelis.
Man grazus
Vienas iš baisesnių vardų berniukui.
Man tai grazus labai vardukas
Nepatinka.
LAbai grazus
Mes tai suni pavadinom Rojum, bet jau seniai tai buvo dabar musu Rojui jau 12 metu - senuciukas, tuo metu tokiu vardu vaikam niekas neduodavo, arba bent jau negirdejau
QUOTE(rds @ 2009 08 12, 11:59) mano suo ir yra ryzas
visai grazus, prasme aiski, lietuviskai skamba. pati nevadinciau, bet grazus visai.
Man "pragaras" linksmiau skamba
QUOTE(inutelia @ 2009 08 12, 10:52) sveikos, Supermamos planuojame savo vaikeli pavadinti Rojaus vardu tik vis svarstome... jusu nuome ir komentarai butu labai svarbus aciu Ne SM reikia klausti tokiu klausimu. Paklauskit to realiu zmoniu, kuriu nuomone Jums rupi. Nes dazno SM patarejo erudicija zemiau nulio, o estetinis skonis, originalumo poreikis irgi atitinkamas. Stai pirma googlo nuoroda: The boy's name Roy \roy\ is pronounced roy. It is of Irish and Gaelic origin, and its meaning is "red". As a short form of names like Leroy, Roy is also a form of the Old French term "roi", meaning "king". QUOTE(alfa159 @ 2009 08 16, 13:34) Ne SM reikia klausti tokiu klausimu. Paklauskit to realiu zmoniu, kuriu nuomone Jums rupi. Nes dazno SM patarejo erudicija zemiau nulio, o estetinis skonis, originalumo poreikis irgi atitinkamas. Stai pirma googlo nuoroda: The boy's name Roy \roy\ is pronounced roy. It is of Irish and Gaelic origin, and its meaning is "red". As a short form of names like Leroy, Roy is also a form of the Old French term "roi", meaning "king". alfa159, sutinku su Tavimi. Bet štai reikšmė "karalius", ne tik raudonplaukis. Man skamba gražiai pats žodis. Kiek žinau labai populiarus.
na nzn, mano drauge savo sunui idejo si varda ir lb grazu man :)lb grazus berniukas ir tas vardas man grazus. Gal lietuviam kiek neiprastas dar, bet mano nuomone lb grazus
QUOTE(alfa159 @ 2009 08 16, 15:34) Ne SM reikia klausti tokiu klausimu. Paklauskit to realiu zmoniu, kuriu nuomone Jums rupi. Nes dazno SM patarejo erudicija zemiau nulio, o estetinis skonis, originalumo poreikis irgi atitinkamas. Stai pirma googlo nuoroda: The boy's name Roy \roy\ is pronounced roy. It is of Irish and Gaelic origin, and its meaning is "red". As a short form of names like Leroy, Roy is also a form of the Old French term "roi", meaning "king". mums tiesiog yra idomi aplinkiniu nuomone, kaip jei reaguoja i si varda, nes mazuciui teks susidurti su ivairiais zmonemis kol kas artimiesiems sis vardas nekelia blogu asociaciju, na bet mes vis dar pasiliekam erdves apmastymams labai aciu, uz nuoroda ir Jusu nuomone QUOTE(alfa159 @ 2009 08 16, 15:34) Stai pirma googlo nuoroda: The boy's name Roy \roy\ is pronounced roy. It is of Irish and Gaelic origin, and its meaning is "red". As a short form of names like Leroy, Roy is also a form of the Old French term "roi", meaning "king". QUOTE(NYLE MA @ 2009 08 16, 15:51) Prancuzu kilmes vardas Leroy reiskia karaliu QUOTE(muminukas @ 2009 08 16, 20:29) o tavo vaikai nasrus turi QUOTE(muminukas @ 2009 08 17, 07:26) prie ko čia mano vaikai? tiesą sakant, blogai perskaičiau - greitomis permečiau ir SUNUI perskaičiau kaip ŠUNIUI, o ne SŪNUI. LIETUVIŠKAI RAŠYTI REIKIA na, pagalvojau, jei cituoji posta ir klausi,ar sunui per nasrus idejo, tai pagalvojau, kad pagal tave visi vaikai turi nasrus pries kabinantis reikia atidziau skaityt paciai QUOTE(rds @ 2009 08 17, 09:20) na, pagalvojau, jei cituoji posta ir klausi,ar sunui per nasrus idejo, tai pagalvojau, kad pagal tave visi vaikai turi nasrus pries kabinantis reikia atidziau skaityt paciai būtų buvę parašyta SŪNUI tikrai nebūčiau perskaičiusi ŠUNIUI. bet vis tiek mano klausimas lieka - per kurią vietą įdėjo vardą tam SUNUI ?
Pas mus kavinėj toks pyragas buvo, tai man iškart su tuo asocijuojasi
Man Rojus labai nevyriskas vardas
sunus - rojus
nu bet kiekvienam pagal skoni, man skamba juokingai kazkam skambes graziai QUOTE(Inguule @ 2009 08 20, 20:16) sunus - rojus nu bet kiekvienam pagal skoni, man skamba juokingai kazkam skambes graziai beieškodami originalumo ir išskirtinumo kartais "perlenkiame". Kažkur jau rašiau - originalumas, išskirtinumas - nebūtinai turi būti tik vardu matuojamas...
man asmeniskai nelabai,gal Rejus graziau
Nepatinka
Nesąmonė,o ne vardas
man grazus, skamba kaip geidziamas vyras
man tai ne
1. lietuvių: rojus pirmųjų žmonių Ievos ir Adomo gyvenamoji vieta2. anglų Roy iš keltų: raudonplaukis Man tai nelabai
Pati sunaus nedrisciau pavadinti Rojum,bet skamba graziai....sakyciau visai gal nieko
labai gražus
QUOTE(MAMTE @ 2009 08 21, 00:33) beieškodami originalumo ir išskirtinumo kartais "perlenkiame". Kažkur jau rašiau - originalumas, išskirtinumas - nebūtinai turi būti tik vardu matuojamas... senoviškas Lietuviškas vardas, niekas nieko neišradinėja -------------------------------------------------------------------------- taip pat svarstau apie ši varda sunui, man po kol kas pats gražiausias, jau atsibode -jajai visokie p.s. čia tik pastebėjimas: kalbant su aplinkiniais apie šį vardą, žmonės kurie išsilavinę iš didmiesčio ir turi gera skoni visiems patinka Svarbiausia, kad patiktu tėveliams
Rojus?
Turim darzelyje nuostabu berniuka siuo vardu, taigi, vardas dar grazesnis
O jei užaugęs bus negražus, stambus ... bus tik kaip pasityčiojimas
Gražus
negrazus
|