QUOTE(Čili @ 2010 05 18, 15:09) nebūtinai  Vietinėj bibliotekoj(kur prie druskų kambario) galima nemokamai naudotis.. Tik tiek,kad ne kambary jau  Na bet bibliotekoje yra tik 4 kompai, iš jų vienas neveikia. Aš tai stengdavausi ateiti kai dičkiai būna mokykloje, kitu atveju nėra šansų prisėst  laiko gauni 30min. na Bibliotekoje tai man labai nepatiko tos bibliotininkės, pasipūtusios žiaurei
QUOTE(oksy @ 2010 05 18, 17:41) Bibliotekoje tai man labai nepatiko tos bibliotininkės, pasipūtusios žiaurei  man tai jos visai nieko
Depresyja
2010 05 19, 19:40
QUOTE(reksnyte @ 2010 05 18, 11:57) sveikos  noriu paklausti  dukrytei 6 metai ar leis kartu būti ir man ir kiek tas reikalas kainuoja  Na paskaitykit nors truputį temą,jau daug yra prirašyta apie viską ...
Angangute
2010 05 19, 20:25
Na ka, stai ir musu keliones dienele austa. Ryt jau busim vietoj Zadu keliaut i 4 korpusa. O jau tase kooookia.... Ir dar bus.  Nezinau kaip pasimazint, juk visko reikia Nu nieko, juk ne pestute keliausim
sveikos merginos  noriu nuvesti savo paneles i sanatorija gintaras ,mazajai bus nemokamai bet ir didziaja noriu kartu pasiimti jai 12 met.gal galit koki nr. parasyti kur man pasiskambinti suzinot kiek jai moket reikes uz lova , o dar norejau paklausti kaip ten su tais renovuotais kambariais
ta pati Sonecka
2010 05 20, 09:16
Sveikos  Mes siemet ir vel vaziuosim,uzsirasem nuo birzelio 3d. Dabar tik galvoju ar skambintis ir rezervuot ta renovuota kambari,ar kaip kazkuri raset,is anksto nerezervuoja,tik atvykus i vieta skiria  Bet jau bus vasara,bijau,kad nebebus laisvu..Gal kuri skambinot ir klauset?
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 05 20, 10:16) Sveikos  Mes siemet ir vel vaziuosim,uzsirasem nuo birzelio 3d. Dabar tik galvoju ar skambintis ir rezervuot ta renovuota kambari,ar kaip kazkuri raset,is anksto nerezervuoja,tik atvykus i vieta skiria  Bet jau bus vasara,bijau,kad nebebus laisvu..Gal kuri skambinot ir klauset? labas, mes vaziuosime nuo birzelio 1dienos, bet vakar skambinau el renovuoto kambario, rezervavau ir liepe pasakyti kai atvaziuosiu kad rezervuotas nes gali nebuti  galvoju gal ir tu pasiskambink
Labutis,mes irgi gryzome namo is sanatorijos,nes susirgome, vel irase antibiotiku nuo kuriu nepagerejo,(nors buvom nesenai gere pries atvaziuojant),tai isleido namo gydytis ir turetume gryzti testi ....bet nezinau ar jau gryzime daug serganciu sanatorijoje vaikuciu yra,jie uzsikrecia vienas nuo kito,,,tai kita karta pagalvosiu pries vaziuodama,nes geguze(bent jau siais metais) dar per salta buvo Palangoje....
Depresyja
2010 05 21, 15:06
QUOTE(Flavia @ 2010 05 21, 11:01) Labutis,mes irgi gryzome namo is sanatorijos,nes susirgome, vel irase antibiotiku nuo kuriu nepagerejo,(nors buvom nesenai gere pries atvaziuojant),tai isleido namo gydytis ir turetume gryzti testi ....bet nezinau ar jau gryzime daug serganciu sanatorijoje vaikuciu yra,jie uzsikrecia vienas nuo kito,,,tai kita karta pagalvosiu pries vaziuodama,nes geguze(bent jau siais metais) dar per salta buvo Palangoje....  Gegužę visada per šalta sanatorijoj, aš irgi daugiau nevažiuočiau kai permainingi orai,šiemet važiuosim rugpjūty Papildyta:QUOTE(Vilon @ 2010 05 19, 23:13) sveikos merginos  noriu nuvesti savo paneles i sanatorija gintaras ,mazajai bus nemokamai bet ir didziaja noriu kartu pasiimti jai 12 met.gal galit koki nr. parasyti kur man pasiskambinti suzinot kiek jai moket reikes uz lova , o dar norejau paklausti kaip ten su tais renovuotais kambariais  Aš irgi vašiuos dičkę ir nežadu mokėt  kai pasižiūrėjau praeitą kartą,suvažiuoja šeimom savaitgaliam,gyvena,niekas nieko nesako jei netriukšmauji,nusivešiu pripučiamą čiužinį,patalynę i vsio  Mes gyvenom 3 korpuse,man visai patiko, apie renovuotą net negalvoju,rasiu ir taip kur pinigus išleist
QUOTE(Depresyja @ 2010 05 21, 15:06) Aš irgi vašiuos dičkę ir nežadu mokėt  kai pasižiūrėjau praeitą kartą,suvažiuoja šeimom savaitgaliam,gyvena,niekas nieko nesako jei netriukšmauji,nusivešiu pripučiamą čiužinį,patalynę i vsio  Mes gyvenom 3 korpuse,man visai patiko, apie renovuotą net negalvoju,rasiu ir taip kur pinigus išleist  aciu uz info  skambinsiu rezervuoti vieta
Bandėm ir mes įsitaisyt kokį vasaros mėnesį, bet ir moteriškaitės atsakymas buvo - be rugsėjo, su mažais vaikais - vietų nėr  Nu nėr, tai nėr... važiuosim į Druskininkus tada, bet va, vaikas užprieštaravo, kad jam tiks tik jūra  reiks Druskininkuos ją surast
Valatke
2010 05 24, 12:01
As skambinau rezervuotis sio men. 10 d., tai moteriske pasiule tik rugsejo 07 d.  Tai kada reik skambint,kad itilpti i vasaros laikotarpi? vasario men.
QUOTE(Valatke @ 2010 05 24, 13:01) As skambinau rezervuotis sio men. 10 d., tai moteriske pasiule tik rugsejo 07 d.  Tai kada reik skambint,kad itilpti i vasaros laikotarpi? vasario men.  Na aš vasari skambinausi, kad balandi gaučiau  na buvo vaikų nemažai, būčiau ir taip gal gavusi. O jei norint vasaros laiku, tai tikrai jau pavasari reikia rezervuotis
Depresyja
2010 05 24, 12:44
QUOTE(oksy @ 2010 05 24, 14:37) Na aš vasari skambinausi, kad balandi gaučiau  na buvo vaikų nemažai, būčiau ir taip gal gavusi. O jei norint vasaros laiku, tai tikrai jau pavasari reikia rezervuotis  Mes tai i6 anksto nesirezervuojam, kai jau būna kelialapis daktarė pati paskambina ir užsako kambarį, likus kokiai savaitei iki važiavimo...bet kiek girdėjau ji visiems taip daro, ne tik mums taip buvo
QUOTE(oksy @ 2010 05 24, 13:37) Na aš vasari skambinausi, kad balandi gaučiau  na buvo vaikų nemažai, būčiau ir taip gal gavusi. O jei norint vasaros laiku, tai tikrai jau pavasari reikia rezervuotis  as skambinau vasario menesi kad gauciau birzeliui arba liepai bet liepos menesi jau neturejo tai tik birzeli, taip patare gydytoja nes sake paskui kai gaunat kelialapi is ligoniu kasu gali nebebuti vietu ir neisvaziuosit
Vat taip ir būna, kad kelialapių dar nėr, o vietos jau rezervuotos, kai žmogui reikia - verskis per galvą - nieko negausi  jau riejaus ir su sanatorija, ir su TLK. Kvotos yr, vietos numatytos, kelialapis išrašytas, o važiuot negali, nu durdom, tolko tak.... Dar įdomus moteriškutės pareiškimas - vietų nėr su mažais vaikais, o kiba, su dideliais - yr?  Kažkaip pikta pasidarė dėl tokių nesąmonių... Ir sanatorijos pareiškimų - mamos žino, kada jų vaikai suserga ir numato, kada reikės kelialapių  Gal man motinystės teises atimt, kad nežinau, kada mano vaikai susirgs?  Faktiškai jokių rezervacijų būt negali, o vat praktiškai yra kaip yra...
zilile.c
2010 05 24, 19:52
Sveiki, na mes vakar grizom is sanatorijos, tai as manau kad po kurio laiko reiketu vel pasiskambinti ir paklausti kaip su vietom, nes buna vaikiukai suserga, pakyla temp. ir jie isvaziuoja namo, lieka tuscias kmb. tai tikrai nemanau kad jie ten patys skambina is siulo atvykt anksciau. Siaip visai patiko, orai mums pasitaike neblogi, pirma savaite lakstem su striukem, poto su bliuska ilgom rankovem, galiausiai paskutine savaite neisejom is pliazo  Mano mazoji netoleravo drusku kambario, tai paskyre aromaterapija. Paskutine savaite proceduras turejom tik iki 10val. inhaliacija, manksta, kvepavmo pratimai ir ta aromaterapija ir viskas. Gyvenom renovuotame, IIkorpuse, tik atvykus pirmas 5dienas kartu buvo ir MB, per tokias galybes kambariu nesugaudysi kur kas lieka. Viena diena isvykom i KLP i juru muz. ir delfinariuma, nebuvom nei pusryciu nei pietu nei vakarienes, niekas ten neiesko, sake pirmom dienom kai prasidejo geri orai, valgykloj buvo mazai valganciu. Maistas mano merginai tiko, po lauka issidavus valgydavo viska, kadangi sriuba neribojama tai ir as jos valgiau, sau maisto nesipirkau, labai gerai buvo ant vasaros palyginti savo figura Skalbimas rankomis, gyvatukas buvo degantis per kelias valandas vskas isdziudavo.
jankabara
2010 05 28, 11:55
QUOTE(ADA @ 2010 05 18, 10:48) Merginos, o kaip su interneto ryšiu?  Kokios galimybės?  Kaip jau minėjo viena iš mamų, yra internetas bibliotekoje, vienas kompiuteris skirtas suaugusiems, todėl pasinaudoti kompiuteriu tikrai yra galimybė.
QUOTE(zilile.c @ 2010 05 24, 20:52) Sveiki, na mes vakar grizom is sanatorijos, tai as manau kad po kurio laiko reiketu vel pasiskambinti ir paklausti kaip su vietom, nes buna vaikiukai suserga, pakyla temp. ir jie isvaziuoja namo, lieka tuscias kmb. tai tikrai nemanau kad jie ten patys skambina is siulo atvykt anksciau. Siaip visai patiko, orai mums pasitaike neblogi, pirma savaite lakstem su striukem, poto su bliuska ilgom rankovem, galiausiai paskutine savaite neisejom is pliazo  Mano mazoji netoleravo drusku kambario, tai paskyre aromaterapija. Paskutine savaite proceduras turejom tik iki 10val. inhaliacija, manksta, kvepavmo pratimai ir ta aromaterapija ir viskas. Gyvenom renovuotame, IIkorpuse, tik atvykus pirmas 5dienas kartu buvo ir MB, per tokias galybes kambariu nesugaudysi kur kas lieka. Viena diena isvykom i KLP i juru muz. ir delfinariuma, nebuvom nei pusryciu nei pietu nei vakarienes, niekas ten neiesko, sake pirmom dienom kai prasidejo geri orai, valgykloj buvo mazai valganciu. Maistas mano merginai tiko, po lauka issidavus valgydavo viska, kadangi sriuba neribojama tai ir as jos valgiau, sau maisto nesipirkau, labai gerai buvo ant vasaros palyginti savo figura Skalbimas rankomis, gyvatukas buvo degantis per kelias valandas vskas isdziudavo. na va kelialapis jau kiseneje  antradieni vaziuojam ir mes  labai laukiu, nors kai pirma karta labai bijau  nedrasu  sarasa ka veztis jau darau dabar, kad tik ko nepamirsciau  . vaziuosiu su maziuke, bet ir dicke pasiliksiu, gal dar ir vyras kelias dieneles pasiliks, jei geras oras bus  pasiplezinsim  . Tikiuosi draugu  rasime kad nebutu liudna.
Depresyja
2010 05 29, 19:42
QUOTE(rrr3 @ 2010 05 29, 15:17) na va kelialapis jau kiseneje  antradieni vaziuojam ir mes  labai laukiu, nors kai pirma karta labai bijau  nedrasu  sarasa ka veztis jau darau dabar, kad tik ko nepamirsciau  . vaziuosiu su maziuke, bet ir dicke pasiliksiu, gal dar ir vyras kelias dieneles pasiliks, jei geras oras bus  pasiplezinsim  . Tikiuosi draugu  rasime kad nebutu liudna. Mes planavom važiuot tik rugpjūty,bet viskas vakar apsivertė aukštyn kojom,paskambino daktarė ir pasakė kad yra kelialapis nuo birželio 11 dienos ir kad arba dabar,arba ko gero šią vasarą nieko nebegausim  teks važiuot,man sesija prasideda antradienį ir truks iki Joninių,bet ką darysi,vaiko sveikata svarbiau,džiaugiuos kad nors iš darbo išleidžia,čia į mokslus nuo antradienio reikia,čia į sanatoriją pakuotis,net nežinau kada spėt,tiek daug visko reikia prisidėt,juk važiuosim 3 moteros  Draugų visi ten randa kas tik nori,tik aš nelabai noriu daug bendraut,nes mažiau suserga,kai mažiau kontaktuoja su kitais vaikais,čia aišku nuo žmogaus priklauso,kitam labai reikia to bendravimo,aš tai praeitą kartą net ir neturėjau kada su kažkuo susipažint,ar leist laiką kartu,nes su mažąja visada yra ką veikt  Sėkmės visom važiuojančiom,viskas bus gerai  Tiesa,mūsų daktarė jau paskambino vedėjai(tai pačiai pas kurią tada gydėmės) ir užsakė kambarį( nerenovuotą) Greičiausiai kad gyvensim vėl 3 korpuse (tame kur yra liftas) Mūsų kelialapis iki liepos 3 d.
Rucelie
2010 05 30, 18:29
na mums jau irgi atsibodo bandyti skambinėtis ir visaip kaip bandyti papulti į sanatoriją anksčiau, nei rudenį. toks jausmas kad mums kažkokią super duper paslaugą daro mus priimdami - betgi ligonių kasos už tai atseikėja sanatorijai gražų pinigėlį, nesuprantu kur esmė kad mama turi maldautis ir visaip kaip kovoti už savo vaiko interesus, ypač kai siuntimą iš gydytojo gauni. ne į ligonių kasas manau čia reikia kreiptis, o pvz čia http://www.vvspt.lt/pub/imagelib/file/koru...os_programa.pdfkažin ar nepasikrutintų reikalai su registracijomis  jau nežinau kiek praskambinau, ir kuo toliau tuo tiesiog tyčiojasi. čia ne švietimo įstaiga juk, kad skirstytų vaikus į mokyklinius ir mažiukus.
martyna29
2010 05 30, 20:30
QUOTE(Depresyja @ 2010 05 29, 19:42) Mes planavom važiuot tik rugpjūty,bet viskas vakar apsivertė aukštyn kojom,paskambino daktarė ir pasakė kad yra kelialapis nuo birželio 11 dienos ir kad arba dabar,arba ko gero šią vasarą nieko nebegausim  teks važiuot,man sesija prasideda antradienį ir truks iki Joninių,bet ką darysi,vaiko sveikata svarbiau,džiaugiuos kad nors iš darbo išleidžia,čia į mokslus nuo antradienio reikia,čia į sanatoriją pakuotis,net nežinau kada spėt,tiek daug visko reikia prisidėt,juk važiuosim 3 moteros  Draugų visi ten randa kas tik nori,tik aš nelabai noriu daug bendraut,nes mažiau suserga,kai mažiau kontaktuoja su kitais vaikais,čia aišku nuo žmogaus priklauso,kitam labai reikia to bendravimo,aš tai praeitą kartą net ir neturėjau kada su kažkuo susipažint,ar leist laiką kartu,nes su mažąja visada yra ką veikt  Sėkmės visom važiuojančiom,viskas bus gerai  Tiesa,mūsų daktarė jau paskambino vedėjai(tai pačiai pas kurią tada gydėmės) ir užsakė kambarį( nerenovuotą) Greičiausiai kad gyvensim vėl 3 korpuse (tame kur yra liftas) Mūsų kelialapis iki liepos 3 d. sekmes, mes va vakar jau gryzome, kaip pirmas kartas yra siokiu tokiu nusivylimu, nemaza ten betvarke, vakar jau buvau biski pakelusi balas, per tris savaites budama nuosali.. mums oras buvo nekoks, mes irgi mazai kontaktavome, nes labai sirgo vaikiukai, antras korpusas isvis sake beveik visas sirgo, taip gydytoja minejo, kad baisiai gerkles virusas siautejo, teko tris dienas uzsidaryti ir mums  siaip ispudis neblogas, gyvenome 4 korpuse, jokiu priekaistu neturiu, tik i pabaiga orams visai atsalus, kambaryje gan saltoka buvo. Papildyta:QUOTE(jankabara @ 2010 05 28, 11:55) Kaip jau minėjo viena iš mamų, yra internetas bibliotekoje, vienas kompiuteris skirtas suaugusiems, todėl pasinaudoti kompiuteriu tikrai yra galimybė. juokingas ten pasinaudiojimas, biblioteka pradeda dirbti tik nuo 12.00 val, leidzia tik 15-20 min, nieko nespeji ten paisziureti, jei duagiau ateina ir eiles laukia, tai grieztai vos ne po 10-15 min, tik karta juo pasinaudojau, o siaip kol mazasis sededavo drusku kambaryje laikrascius paskaitinedavau, knygu paimdavau man pvz butu buve geriau is ryto i biblkioteka, nes proceduru pradzia budavo nuo 10.50. sake kaip nei vienais metais labai daug vaikiuku buvo geguzes menesi, i proceduras i eiles statydavo. mes masaza gavome tik po geros savaites, na truksta ten tvarkingo organizuotumo.. cia mano toks poziuris
martyna29
2010 05 30, 20:52
QUOTE(Angangute @ 2010 05 13, 08:27) martyna29 nu tai kaip pirmas ispudis? Tomassella tai tu kaip nors prilaikyk ta gera ora Mums dar savaitele... Kita 4dieni atvaziuojam. Laukiu nesulaukiu...  zinai neblogas tas ispudis, tik del proceduru su gydytoja teko kovoti  turejome tik pora proceduru, drusku kambariu neskyre, kol nepradejau reikalauti, tipo ko cia atvykau, sako jis dar per mazas ir tra lia lia.. sako na jei jus taip norite, butent tokiais zodziais, sako skiriu as jums tas druskas, o ten kai nuejau sesute sako jus savaite laiko ir tik dabar gavote, sako nepasiseke su gydytoja.. na nieko nepadarysi, neaisku kaip ten skiria tas gydytojas. oras biski nenusiseke, pradzioje buvo liuks, mes apsirgom po keliu dienu, po to suzvarbo, net su triukem vaiksciojom kelias dienas, isvykstant dar biskis susilo. kas baisu buvo, tai uodai velniai raguoti, reikia daug priemoniu nuo ju.. o mano mazajam kai ikanda, tai vaje kaip iskildavo guzas.. tai del ju nebejom po parkeli vaikscioti, siaip jei viska sorganizuota, su procedurom liuks, valgykloje maistas neblogas, mano mazasis valge neblogai, atrakcija didziausia buvo eiti i valgykla
Depresyja
2010 05 30, 21:07
[quote=martyna29,2010 05 30, 22:52] zinai neblogas tas ispudis, tik del proceduru su gydytoja teko kovoti  turejome tik pora proceduru, drusku kambariu neskyre, kol nepradejau reikalauti, tipo ko cia atvykau, sako jis dar per mazas ir tra lia lia.. sako na jei jus taip norite, butent tokiais zodziais, sako skiriu as jums tas druskas, o ten kai nuejau sesute sako jus savaite laiko ir tik dabar gavote, sako nepasiseke su gydytoja.. na nieko nepadarysi, neaisku kaip ten skiria tas gydytojas. Įtariu kad nieko nedavėt gydytojai,todėl ir mažai gavot procedūrų,ten važiuojant turi būtinai kažką vežt, kitaip jei daktarė papuls tokia kuri mėgsta dovanas,tai tiek ir tos sanatorijos...
dija480
2010 05 30, 22:16
jei ne paslaptis ka jus davet daktarei?saldainiai kava ar pinigeliai?kaip kitos mamytes ka vezate daktarei,mes pries3m buvom tai nieko nevezem ir proceduru gavom5
martyna29
2010 05 30, 22:59
[quote=Depresyja,2010 05 30, 21:07] [quote=martyna29,2010 05 30, 22:52] zinai neblogas tas ispudis, tik del proceduru su gydytoja teko kovoti  turejome tik pora proceduru, drusku kambariu neskyre, kol nepradejau reikalauti, tipo ko cia atvykau, sako jis dar per mazas ir tra lia lia.. sako na jei jus taip norite, butent tokiais zodziais, sako skiriu as jums tas druskas, o ten kai nuejau sesute sako jus savaite laiko ir tik dabar gavote, sako nepasiseke su gydytoja.. na nieko nepadarysi, neaisku kaip ten skiria tas gydytojas. Įtariu kad nieko nedavėt gydytojai,todėl ir mažai gavot procedūrų,ten važiuojant turi būtinai kažką vežt, kitaip jei daktarė papuls tokia kuri mėgsta dovanas,tai tiek ir tos sanatorijos...  [/quote] nu zinok siekt tiek veziaus, skanestuku maiseli padejau, bet ji matyt pinigus megsta, o jei moket pinigus, tai as tokios nuomones, geriau tada susimoku uz proceduras, tada tiksliai zinau ka turiu  arba jei liuks gydytoja, po visko geru atsilygini  bet sesutes su kuriomes teko kalbeti, sako nepasiseke, si gydytoja visiems skiria mazai proceduru, tipo tokia jau ji yra.. Papildyta:QUOTE(dija480 @ 2010 05 30, 22:16) jei ne paslaptis ka jus davet daktarei?saldainiai kava ar pinigeliai?kaip kitos mamytes ka vezate daktarei,mes pries3m buvom tai nieko nevezem ir proceduru gavom5 o kokia gydytoja jums buvo? pavardes nepamenate? o man viena pasakojo kai buvo, tik nepamenu pries kiek laiko, daviau sako 200 lt, tai visko kiek norime gavome.. man visko nereikia, man tik reikia kas priklauso pagal liga.. nes masaziste sako nesuprantu as jos, kur vaikas liuks jauciasi, judrus, sveikas, masazu 10, o kur ateina "kliurksiantis", kuriame reikia nemazai proceduru skiria 5-6, sako niekaip nerandu logikos..
QUOTE(Depresyja @ 2010 05 30, 22:07) Įtariu kad nieko nedavėt gydytojai,todėl ir mažai gavot procedūrų,ten važiuojant turi būtinai kažką vežt, kitaip jei daktarė papuls tokia kuri mėgsta dovanas,tai tiek ir tos sanatorijos...  čia patys pacientai ir išlepina tas gydytojas  Aš iš principo nieko nedaviau, davė tų procedūrų kokių prašiau, nuo druskų mažei atkalbėjo tik todėl, kad ji per maža buvo joms, ten be tėvų turi vaikai likti įprastai  Aromaterapiją vietoj druskų gavom..Kai baigėsi visos procedūros, dar pratęsė keletą..Neturėčiau kuo skųstis,nebent pačios gydytojos profesionalumu  Jei nuo alerginės slogos liepė lašinti vibrocilį
grazina37
2010 05 31, 10:41
QUOTE(Čili @ 2010 05 31, 10:25) čia patys pacientai ir išlepina tas gydytojas  Aš iš principo nieko nedaviau, davė tų procedūrų kokių prašiau, nuo druskų mažei atkalbėjo tik todėl, kad ji per maža buvo joms, ten be tėvų turi vaikai likti įprastai  Aromaterapiją vietoj druskų gavom..Kai baigėsi visos procedūros, dar pratęsė keletą..Neturėčiau kuo skųstis,nebent pačios gydytojos profesionalumu  Jei nuo alerginės slogos liepė lašinti vibrocilį  ir as nieko nedaviau,proceduru buvo tiek,kad nuo 9 iki 12.30 turejome tik pusvalandi arbatai isgerti,visur ant greicio lakstem kad spetume,tai jei butu daugiau paprasciausei butume nespeja
QUOTE(Čili @ 2010 05 31, 10:25) Neturėčiau kuo skųstis,nebent pačios gydytojos profesionalumu  Jei nuo alerginės slogos liepė lašinti vibrocilį  Vibrovil anotacijoj ir raso kad nuo alergines slogos...
QUOTE(Bazile @ 2010 05 31, 11:44) Vibrovil anotacijoj ir raso kad nuo alergines slogos...  na, pastoviam naudojimui jis yra netgi draudžiamas  O mums kasdien liepė lašintis  Gleivinei kapec būtų
Mes šiais metais pirma kart buvom, nieko nedaviau gydytojui. Mūsų buvo Lizdenis. Procedūrų gavaum visų, bet eilės teko taip pat palaukt.Biotroną paskutinę savaitę gavom. Kita kart jei dar važiuosim taip pat nežadu duot, net nematau už ką... Jei yra nusiskundimų, visada galima nueit pas vyr. gydytoją prie bibliotikos. dar yra ir lyg antram aukšte bet ji su viena gydytoja iš 3 korpuso 2 aukšto yra draugės tai nieko nepešit.
Pasariote
2010 06 01, 21:09
Apsvieskit prasau . Ligoniu kasos apmoka man ir vaikui 100%. (taip parasyta popieriuj). Tai jei as noreciau to renovuoto kambario-tureciau damoket kazkiek? O lydinciam asmeniui apmoka tik lova? maisto neduoda ?
Pasariote
2010 06 01, 22:23
pasiskaiciau prisedus ir aiskiau paliko
martyna29
2010 06 01, 22:42
QUOTE(oksy @ 2010 05 31, 11:28) Mes šiais metais pirma kart buvom, nieko nedaviau gydytojui. Mūsų buvo Lizdenis. Procedūrų gavaum visų, bet eilės teko taip pat palaukt.Biotroną paskutinę savaitę gavom. Kita kart jei dar važiuosim taip pat nežadu duot, net nematau už ką... Jei yra nusiskundimų, visada galima nueit pas vyr. gydytoją prie bibliotikos. dar yra ir lyg antram aukšte bet ji su viena gydytoja iš 3 korpuso 2 aukšto yra draugės tai nieko nepešit.  na ten yra 214 gydytoja Oboleviciene, kuri skupija proceduru..
Tigriukee
2010 06 04, 21:56
QUOTE(Pasariote @ 2010 06 01, 22:09) Apsvieskit prasau . Ligoniu kasos apmoka man ir vaikui 100%. (taip parasyta popieriuj). Tai jei as noreciau to renovuoto kambario-tureciau damoket kazkiek? O lydinciam asmeniui apmoka tik lova? maisto neduoda ? As uzsisakiau renovuota kambari ir mokesiu papildomai 10 lt/para.Taip pat kartu vaziuos mano sunus 9m.,tai jam be maisto 15 lt /para kainuos,nes registraturoj pasiule maista neimti,kiek supratau uzteks nuo musu,o jei su maistu lydinciam zmogui,jei gerai supratau 25 lt /para. Papildyta:Mergaites,man iskilo klausymas,o is kur zinoti kokiu proceduru reikia?  Gal zinot kokios proceduros priklauso raidos sutrikimui ? Siuo metu lankomes pas logopede ir pas masazistes,nes mano mergina pagal amziu mazai kalba ir eisena nera tvirta Papildyta:QUOTE(Depresyja @ 2010 05 21, 16:06) Gegužę visada per šalta sanatorijoj, aš irgi daugiau nevažiuočiau kai permainingi orai,šiemet važiuosim rugpjūty Papildyta:Aš irgi vašiuos dičkę ir nežadu mokėt  kai pasižiūrėjau praeitą kartą,suvažiuoja šeimom savaitgaliam,gyvena,niekas nieko nesako jei netriukšmauji,nusivešiu pripučiamą čiužinį,patalynę i vsio  Mes gyvenom 3 korpuse,man visai patiko, apie renovuotą net negalvoju,rasiu ir taip kur pinigus išleist  Bet kai atvaziuojat i sanatorija,mato kad vezates dar viena vaikuti ir nieko nesako? As taip pat vezuosi sunu,bet uz jo mokesiu 15lt /para QUOTE(Valatke @ 2010 05 24, 13:01) As skambinau rezervuotis sio men. 10 d., tai moteriske pasiule tik rugsejo 07 d.  Tai kada reik skambint,kad itilpti i vasaros laikotarpi? vasario men.  As kovo menesi skambinau ir rezervavau rugpjucio 25d. QUOTE(Mrs. R @ 2010 05 24, 18:15) Kažkaip pikta pasidarė dėl tokių nesąmonių... Ir sanatorijos pareiškimų - mamos žino, kada jų vaikai suserga ir numato, kada reikės kelialapių  Gal man motinystės teises atimt, kad nežinau, kada mano vaikai susirgs?  Faktiškai jokių rezervacijų būt negali, o vat praktiškai yra kaip yra... Na ne visu ligos vienodos,pvz. mano merginai del raidos sutrikimo sanatorija skire,tai as tiksliai zinau kada baigiam masazus ir kada vaziuoti galime. QUOTE(zilile.c @ 2010 05 24, 20:52) Sveiki, na mes vakar grizom is sanatorijos, tai as manau kad po kurio laiko reiketu vel pasiskambinti ir paklausti kaip su vietom, nes buna vaikiukai suserga, pakyla temp. ir jie isvaziuoja namo, lieka tuscias kmb. tai tikrai nemanau kad jie ten patys skambina is siulo atvykt anksciau. Siaip visai patiko, orai mums pasitaike neblogi, pirma savaite lakstem su striukem, poto su bliuska ilgom rankovem, galiausiai paskutine savaite neisejom is pliazo  Mano mazoji netoleravo drusku kambario, tai paskyre aromaterapija. Paskutine savaite proceduras turejom tik iki 10val. inhaliacija, manksta, kvepavmo pratimai ir ta aromaterapija ir viskas. Gyvenom renovuotame, IIkorpuse, tik atvykus pirmas 5dienas kartu buvo ir MB, per tokias galybes kambariu nesugaudysi kur kas lieka. Viena diena isvykom i KLP i juru muz. ir delfinariuma, nebuvom nei pusryciu nei pietu nei vakarienes, niekas ten neiesko, sake pirmom dienom kai prasidejo geri orai, valgykloj buvo mazai valganciu. Maistas mano merginai tiko, po lauka issidavus valgydavo viska, kadangi sriuba neribojama tai ir as jos valgiau, sau maisto nesipirkau, labai gerai buvo ant vasaros palyginti savo figura Skalbimas rankomis, gyvatukas buvo degantis per kelias valandas vskas isdziudavo. O uz MB mokejot papildomai? Papildyta:QUOTE(Čili @ 2010 05 17, 09:06) aš tai skalbdavau vakarais kai vaikai sumigdavo - rankomis viską  Skalbykle yra,bet ten vietinė, t.y. patalynei,rankšluosčiams skalbti  Ir tai neneša skalbti, kol valytojos nepaprašai pati, jei paprašai-pakeičia  O tai ten ranksluostukai yra ar savo reikia vestis? Nelabai supratau,ar patalyne ir ranksluoscius valytoja sudeda skalbti mano atsivestus?
O tai ten ranksluostukai yra ar savo reikia vestis? Nelabai supratau,ar patalyne ir ranksluoscius valytoja sudeda skalbti mano atsivestus? [/quote] Patalynė yra, duoda kievienam po mažiuką rankšluostį veidui. Žinoma jei veščiau savo patalyne tai keletą vienetų (pasikeitimui), nes abejoju ar savo beatgausit, paprašius išskalbt. Mes vežėmės rankšluosčius savo - didelius.
QUOTE(Tigriukee @ 2010 06 04, 22:56) As uzsisakiau renovuota kambari ir mokesiu papildomai 10 lt/para.Taip pat kartu vaziuos mano sunus 9m.,tai jam be maisto 15 lt /para kainuos,nes registraturoj pasiule maista neimti,kiek supratau uzteks nuo musu,o jei su maistu lydinciam zmogui,jei gerai supratau 25 lt /para. Papildyta:Mergaites,man iskilo klausymas,o is kur zinoti kokiu proceduru reikia?  Gal zinot kokios proceduros priklauso raidos sutrikimui ? Siuo metu lankomes pas logopede ir pas masazistes,nes mano mergina pagal amziu mazai kalba ir eisena nera tvirta Papildyta:Bet kai atvaziuojat i sanatorija,mato kad vezates dar viena vaikuti ir nieko nesako? As taip pat vezuosi sunu,bet uz jo mokesiu 15lt /para As kovo menesi skambinau ir rezervavau rugpjucio 25d. Na ne visu ligos vienodos,pvz. mano merginai del raidos sutrikimo sanatorija skire,tai as tiksliai zinau kada baigiam masazus ir kada vaziuoti galime. O uz MB mokejot papildomai? Papildyta:O tai ten ranksluostukai yra ar savo reikia vestis? Nelabai supratau,ar patalyne ir ranksluoscius valytoja sudeda skalbti mano atsivestus? Nelabai supratau, o sunui kelialapi turi ar dar maziu veziesi?
QUOTE(Tigriukee @ 2010 06 04, 22:56) Mergaites,man iskilo klausymas,o is kur zinoti kokiu proceduru reikia?  Gal zinot kokios proceduros priklauso raidos sutrikimui ? Siuo metu lankomes pas logopede ir pas masazistes,nes mano mergina pagal amziu mazai kalba ir eisena nera tvirta kiek tokių vaikučių stebėjau, gauna perlines voneles, mankštą,masažus, aromaterapiją, dažnai parafino visokias voneles, nebepamenu daugiau
martyna29
2010 06 05, 20:43
na as veziaus savo ranksluoscius, kitiap ir neisivaizduoju, tiek ligoninese, tiek cia man jie fe.. as mieliau su savo..
del patalynes jie irgi ten beje verkia, sesute viena pasakojo, ka turi, kartais nebelieka, kiti negauna iskarto, tik kita diena po atvykimo, isskalbtus kitu, sako nesprendzio sios problemos niekaip, sako geriau savo atsivezti, jei su autobusu aisku sunku, jei su savo masina, tai as vesciaus savo.
QUOTE(martyna29 @ 2010 06 05, 21:43) na as veziaus savo ranksluoscius, kitiap ir neisivaizduoju, tiek ligoninese, tiek cia man jie fe.. as mieliau su savo.. del patalynes jie irgi ten beje verkia, sesute viena pasakojo, ka turi, kartais nebelieka, kiti negauna iskarto, tik kita diena po atvykimo, isskalbtus kitu, sako nesprendzio sios problemos niekaip, sako geriau savo atsivezti, jei su autobusu aisku sunku, jei su savo masina, tai as vesciaus savo. Kiek vaziavau tai visada pataline budavo kambaryje paruosta. As ir savo pasikeitimui visada isimetu.  Mes ten senbuviai, siemet jau net nebesuskaiciuoju, berods 7 karta vaziuosim
martyna29
2010 06 06, 17:12
QUOTE(Li-ja @ 2010 06 06, 14:40) Kiek vaziavau tai visada pataline budavo kambaryje paruosta. As ir savo pasikeitimui visada isimetu.  Mes ten senbuviai, siemet jau net nebesuskaiciuoju, berods 7 karta vaziuosim  na kaip sakant buna dienu kaip tycia, o mes atvykome patalynes nebuvo, negana to buvo pries tai buvusiu zmoniu palikta patalyne, plius niekas neisvalyta, kibiras pilnas siuksliu, balkone pilna banke nuoruku.. patalyne gavome tik kita diena, ta diena kelis kartus ejau, vis ieskojo, kita diena atnese viena, vel klausiau ar mamai nepriklauso, laukiau kol dar viena atnese.. va cia buvau apakusi..
jankabara
2010 06 06, 18:36
Sveikos mamytės, mes tik vakar sugrįžome iš "Palangos Gintaro", todėl įspūdžiai dar labai "švieži". Tiek aš pati, tiek mano ligoniukas, likome labai patenkinti  Smagu tai, kad darbuotojai visi labai geranoriški, sesutės visada priimdavo maloniai su šypsena, gydytoja noriai ir be jokių prašymų paskyrė 7 procedūras. Nemokėjome pinigėlių nei gydytojai, nei procedūrose darbuotojams. Niekada nemokėjau niekam kyšių ir kažkaip nematau jokios prasmės mesti lauk pinigus, geriau juos išleidžiu palepindama savo mažiukus  Išvykdama, iš namų į sanatoriją, buvau nusiteikusi dideliam nuovargiui, nes važiavau kartu su leliuku. Tačiau sunkiausia buvo tik pirmomis dienomis, kol įpranti prie procedūrų, sanatorijos dienos režimo. Nelabai pasisekė su kambariuku, nes gyvenome 4 korpuse, 1 aukšte, bet kadangi vykome ne į viešbutį,už kambarį nemokėjome, tai prisitaikėme prie esamų sąlygų. Juolab, kad kambaryje būdavome labai mažai, naudojomės neblogais orais, bendravome su kitais vaikiukais ir jų mamytėmis. Faina ir tai, kad sutikome daug nuostabių žmonių, radome naujų draugų. Jei kam nors kyla kokių klausimėlių, rašykite, mielai į juos atsakysiu
QUOTE(martyna29 @ 2010 06 06, 18:12) na kaip sakant buna dienu kaip tycia, o mes atvykome patalynes nebuvo, negana to buvo pries tai buvusiu zmoniu palikta patalyne, plius niekas neisvalyta, kibiras pilnas siuksliu, balkone pilna banke nuoruku.. patalyne gavome tik kita diena, ta diena kelis kartus ejau, vis ieskojo, kita diena atnese viena, vel klausiau ar mamai nepriklauso, laukiau kol dar viena atnese.. va cia buvau apakusi.. Jo ziauriai cia su jumis pasielge
martyna29
2010 06 06, 20:41
QUOTE(Li-ja @ 2010 06 06, 18:38) Jo ziauriai cia su jumis pasielge  sesutes tikrai geros, priekaistu neturiu, malonios, jos sako, kad reikia grietinele ten pajudinti, nes jie savo daro, o nemato kas ir kaip istikruju yra, pilnai suprantu as jas, sako ne viena karta skambinejau, prie manes net skambino, na tiap pasitaike.. bet as neisranki, kambarys man tikrai buvo geras
Pasariote
2010 06 06, 21:42
QUOTE(jankabara @ 2010 06 06, 16:36) Nelabai pasisekė su kambariuku, nes gyvenome 4 korpuse, 1 aukšte, bet kadangi vykome ne į viešbutį,už kambarį nemokėjome, Ar tie nerenovuoti kambariai labai baisios bukles? Gal atvaziavus leistu apziurejus pasirinkt -renovuota imti ar ne?
QUOTE(Pasariote @ 2010 06 06, 22:42) Ar tie nerenovuoti kambariai labai baisios bukles? Gal atvaziavus leistu apziurejus pasirinkt -renovuota imti ar ne? Mes tai tik pernai renovuota emem, gyvenom ir treciam ir ketvirtam korpuse. Nera baisus tie kambariai, gyvent galima. O pasiziuret aisku, kad leis, skirtumas yra, renovuotas tvarkingas, suremontuotas. Neimkit ketvirto korpuso pirmo auksto, dregme ten, jei vaikas alergiskas tai ne kas. Teko ir mums pirmam gyventi.
Tigriukee
2010 06 06, 22:44
QUOTE(Li-ja @ 2010 06 05, 17:06) Nelabai supratau, o sunui kelialapi turi ar dar maziu veziesi? Dukrytei turiu kelialapi,bet vesiuosi ir sunu 9m. kartu savaitelei iki mokyklos pabuti. QUOTE(Čili @ 2010 06 05, 18:26) kiek tokių vaikučių stebėjau, gauna perlines voneles, mankštą,masažus, aromaterapiją, dažnai parafino visokias voneles, nebepamenu daugiau  QUOTE(Li-ja @ 2010 06 06, 22:58) Mes tai tik pernai renovuota emem, gyvenom ir treciam ir ketvirtam korpuse. Nera baisus tie kambariai, gyvent galima. O pasiziuret aisku, kad leis, skirtumas yra, renovuotas tvarkingas, suremontuotas. Neimkit ketvirto korpuso pirmo auksto, dregme ten, jei vaikas alergiskas tai ne kas. Teko ir mums pirmam gyventi. O renovuoti kambariai kokiam korpuse?
jankabara
2010 06 07, 08:24
QUOTE(Li-ja @ 2010 06 06, 22:58) Mes tai tik pernai renovuota emem, gyvenom ir treciam ir ketvirtam korpuse. Nera baisus tie kambariai, gyvent galima. O pasiziuret aisku, kad leis, skirtumas yra, renovuotas tvarkingas, suremontuotas. Neimkit ketvirto korpuso pirmo auksto, dregme ten, jei vaikas alergiskas tai ne kas. Teko ir mums pirmam gyventi. Jei būna laisvų kambarių 4 korpuse kituose aukštuose, tai tikrai jokiu būdu nesirinkit pirmojo aukšto. Mes gyvenome pirmajame tai buvo vėsu ir gailėjausi, kad nepasiėmiau elektrinio šildytuvo (gegužės mėn. pabaigoje, birželio pradžioje). Visą laiką jautėsi drėgmė kambaryje, laikėme atidarytas vonios duris, kad būtų nors kiek šilčiau  kalbėjausi su maytėmis iš kitų aukštų, tai sakė, kad pas jas buvo šilčiau. Beje, niekur nėra jokios nuorodos r info, bet esant blogesniems orams, ar norint vakare nors kiek pasėdėti prie televizoriaus, 4 korpuse, 4 aukšte yra mamų ir vaikų poilsio kambarys. Kadangi vakarais lauke būdavo labai daug uodų, mes nueidavome ten pasėdėti, vaikai tuo metu žaisdavo, piešdavo. Manau, kad dauguma mamų net ir nežino, kad yra toks kambariukas
Rucelie
2010 06 07, 08:30
ar yra 4 korpuse renovuotų kambarių?
jankabara
2010 06 07, 09:17
QUOTE(Rucelie @ 2010 06 07, 09:30) ar yra 4 korpuse renovuotų kambarių?  ketvirtas korpusas visas nerenovuotas, be to norint patekti į valgyklą ar į procedūras, reikia eiti per lauką
|
|