Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Palangos Gintaras
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Čili
QUOTE(ADA @ 2010 06 16, 16:56)
Ką ten vaikai - aš pati kažkokį virusą pasigavau - dar dabar sloga nepraėjus...

Nors nei vaiko leidau kur nors, nei pati ėjau... Visur mažąjį pasiimdavau, bliuzonas visada su savimi, kai mankšta darydavo lauke - neleisdavau... Bet ir jis išvažiuodamas jau buvo užsikrėtęs virusiuku... Vaduojamės iki šiol  4u.gif

nuo to reikėjo ir pradėti biggrin.gif Dažnai visi sanatoriją kaltina, nors realiai nėra ko kaltinti apskritai kai tokios minios žmonių vienoj vietoj, ir jų kaita nežmoniška visose procedūrose smile.gif
ADA
QUOTE(Rucelie @ 2010 06 16, 18:47)
o gal nuo visokių druskų kambarių ir kitų procedūrų tiesiog organizmas valosi  4u.gif per kosulius ir kitokias kūno išskyras  blush2.gif
*

Aš nėjau į druskas 4u.gif
O šiaip - visi aplinkui kosėjo - valgai valgykloje - kosti prie kas antro staliuko, lauki vaiko pasiimti iš procedūros - šalia laukiantys - jei ne mama, tai vaikas kosti....
Manau, kad atvažiuoja nemaža dalis pasveikti, o ne sveikatą grąžintis po ligos 4u.gif
Nežinau ar dar kartą ten važiuosiu 4u.gif
Kiek žmonių - tiek nuomonių - taip ir čia mirksiukas.gif

rrr3
QUOTE(Bekasė @ 2010 06 16, 11:09)
oficialiai raso, kad nuo metu. Realiai, tai jeigu gauni kelialapi, tai priima, bet salygos tokiems maziems nera pritaikytos.
Gal geriau dar naudotis poliklinikos siulomomis proceduromis ( masazai, sildymai..) ir is savo puses pareguliuoti rezima - daug poilsio, kokybiskas maistas, daug pasivaiksciojimo gryname ore
nezinau kokiu proceduru tau truko - kai buvome 15 men, tai gavom kineziterapija ( asmeniskai), vonia, masazai, po to kvarcas ir inhaliacijos bei sildymai ( pasigavo angina, nes apgyvendino nesildomame korpuse balandzio men), aromaterapija.
Gal verciau sakyk, kad tau  sunku buvo su mazu vaiku eiti i proceduras, nes jose reikia dirbti ( kvepuoti apziojus vamzdeli), pabuti ramiai (kol sildo), visu nurengimai aprangima, nusluostymai, o pyac per ribota laiko tarpa, nes uz nugaros jau kitas stovi ir t.t. - ir jeigu vaikas ar mama neprate prie to, tai dalis atkrenta.
*

zinai nespresk pagal save jei sunku su vaiku dirbti, man su vaiku buti yra vienas malonumas o ne darbas ir kiek dave proceduru tiek jose ir buvome rolleyes.gif bet patariu is visos sirdies manau kad tokie vaikiukai dar mazi ir visu proceduru neatlieka idealiai g.gif bent maniskei taip buvo, mes turejom mankstas, aromaterapija,inhaliacijas masazus. tiesiog pasakiau savo nuomone apie mazius ax.gif
Tigriukee
QUOTE(Angangute @ 2010 06 12, 11:59)
LAbutis. Na va, mes jau savaitele kaip gryzom is sanatorijos. Oreliu visokiu buvo. Bet seip tai.... Nezinau ar noreciau dar kada siltu metu vaziuot. Anais metais kovo benesi buvom, tai jokiu problemu, jokiu priekaistu niekam neturejau.... O daba.
Netikekit mergaites kai uzsiregistruojat, kad ir gausit to ko norit. Ten visiem nusispjaut ant besiskundzianciuju ir pan. Nebent sesuciu deka galima kazka gaut    verysad.gif
O mums buvo taip: Geguzes 18 diena po pietu pasiskambinu pasiteiraut ar tikrai galim atvaziuot, kad tikrai esam uzsiregistrave ir t.t. Viskas puiku, viskas ciki. Tad geguzes 20s. apie 10.30 mes jau vietoj. Registraturoj susitvarkom ir keliaujam i IV korpusa. Sesuciu zvilgsniai paklaike, zodziu uzvaziavimas dydelis sendien... Sako eikit i antra auksta rinktis dvivieti kambari  blink.gif  blink.gif  blink.gif  DVIVIETI???????? Juk su dviem vaikais as...... NU nera trivieciu ir fsio  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Lekia tetis pas sekretore (registratore) aiskintis kaip kas kur... O jin ziuri i ji, skambina seselem pas kurias as sedziu, ir nieko padet negali. Atlekia dar kazkokia vyr gydytoja, ir is jos replika paprasta "Man sendien jau atsibodo tie skundai"    blink.gif  blink.gif  blink.gif  unsure.gif

Kita diena pradesa mums, kad uz triju dienu isvaziuoja viena seima, ir galesim persikelt i trivieti  thumbup.gif  Atsigavau ir as ir vaikai  biggrin.gif
*

doh.gif Gal tik sutapo Jums ar daznai taip pasitaiko,na reikes ryt man pasiskambimti paisteirauti doh.gif verysad.gif
Angangute
QUOTE(martyna29 @ 2010 06 12, 23:00)
apsviesk, kaip cia tiap gavosi? maniskis man ausis apie tuos "tiusius" isuze, dabar turesime tortadieniui pirkti, nes vis kalba beveik kasdiena, ar ju greitai jo gimtadienis  doh.gif  lotuliukas.gif tik uodu ten prie ju milijonas koks budavo
*

o del triusiu tai ten paptrastai, nueini pas priziuretoja(ji ten buna dazniausisi iki 12 va), arba ten mergaite tokia (Roberta) Su dviraciu atvaziuoja ju paserti. ir pasisakai kad nori, tai jos ir pagauno kurio nori. mes susirinkom turbut pacius graziausius. Ir suo metu jau turetu but islinde nauju kleckiuku, nes mum isvaziuojant kaip tik ta nakti atsivede nauju viena triusiene.

QUOTE(ADA @ 2010 06 16, 19:52)
Nežinau ar dar kartą ten važiuosiu  4u.gif
Kiek žmonių - tiek nuomonių - taip ir čia  mirksiukas.gif
*

Vaziuok, tik ne vasara.
As pamaniau kad geriausia vaziuot vesesniu oru (pvz. pavasari). Maziau zmoniu, maziau vaiku, maziau virusu. Seip labai faina kai orai geri, bet... Nu abu mano vaikai prasirgo dabar bunant, vienam viena diena temp buvo ir tiek, o kitam matyt issijudino viskas, tai kad paskutine savaite net antibiotikus vaikui jau davem. Dabar tai jau viskas ciki. O kai kovo men buvom buve, sustipreje visiskai gryzom, ir lygiai tiek pat visur vaiksciojom, buvojom, net ir prie juros. Nes tokiu metu kazkaip prie juros vejas mazesnis buvo (nu bet gal ce tik sutapimas)

Tigriukee, gal ir sutapo, net nezinau kaip ivardint. Nes kita mama ta pacia diena apie 8 val ryto atvaziavo, tai nors nebuvo triviecio, gavo keturvieti...
Na bet sakau, sesuciu deka musu "paatostogavimas" praejo puikiai. Tik pradzia soka ivare.
martyna29
QUOTE(Angangute @ 2010 06 17, 12:34)
o del triusiu tai ten paptrastai, nueini pas priziuretoja(ji ten buna dazniausisi iki 12 va), arba ten mergaite tokia (Roberta) Su dviraciu atvaziuoja ju paserti. ir pasisakai kad nori, tai jos ir pagauno kurio nori. mes susirinkom turbut pacius graziausius. Ir suo metu jau turetu but islinde nauju kleckiuku, nes mum isvaziuojant kaip tik ta nakti aatsivede nauju viena triusiene.
*

geras.. thumbup.gif as galvojau, kad gal pirkote ax.gif biggrin.gif
braskelina
4u.gif mamytės,kokiu numeriu man skambintis pasiteiravimui ir vietos rezervavimui blush2.gif Nesuprantu,kiek skambinu tiek man niekas nekelia g.gif Gal ne tuo nr. skambinu g.gif Vasarai vietų turbūt be šansų gaut ax.gif Gal kas žino kiek daugiausia gali praeit laiko po plaučių uždegimo,kad mus priimtų į sanatoriją g.gif Man daktarė aiškino,kad reikia iškart po ligos važiuot,nes paskui jau niekas nebeduos kelialapio blink.gif Kažin ar tai tiesa g.gif O ką daryt tokiu atveju jei iškart po ligos nera vietų mirksiukas.gif Tai gaunas,kad liekam ant ledo ar kaip cia doh.gif Ar mama pati privalo susirast vietą sanatorijoj g.gif Man vaiko gydytoja aiskino,kad vietą reikia susirast pačiai ax.gif
Čili
QUOTE(braskelina @ 2010 06 18, 03:01)
4u.gif mamytės,kokiu numeriu man skambintis pasiteiravimui ir vietos rezervavimui blush2.gif Nesuprantu,kiek skambinu tiek man niekas nekelia g.gif Gal ne tuo nr. skambinu g.gif Vasarai vietų turbūt be šansų gaut ax.gif Gal kas žino kiek daugiausia gali praeit laiko po plaučių uždegimo,kad mus priimtų į sanatoriją g.gif Man daktarė aiškino,kad reikia iškart po ligos važiuot,nes paskui jau niekas nebeduos kelialapio blink.gif Kažin ar tai tiesa g.gif O ką daryt tokiu atveju jei iškart po ligos nera vietų mirksiukas.gif Tai gaunas,kad liekam ant ledo ar kaip cia doh.gif Ar mama pati privalo susirast vietą sanatorijoj g.gif Man vaiko gydytoja aiskino,kad vietą reikia susirast pačiai ax.gif
*

turite važiuoti iškart po ligos.. \kitaip nebegalios finansavimas tikrai 4u.gif O jei vietų nėra Gintare, nereiškia,kad į kitas sanatorijas negalite važiuoti smile.gif Dar yra druskininkai, ten visada vietų yra smile.gif Dar abromiškės, vilnius, kačerginė, kaunas...
Lince J
Mes vakar gryzom is Gintaro tai nuomone nekokia schmoll.gif .Pirma susirgau pati, paskui maze, visur skersvejai, vaikai aplinkui istisai kosti, orai vejuoti tai ir daug kas su temperatura doh.gif Proceduru ne daug turejom nu ziuresi ar i nauda issejo mums cia tas pabuvimas biggrin.gif
SuperBaba
QUOTE(Angangute @ 2010 06 17, 13:34)
tai nors nebuvo triviecio, gavo keturvieti...
*

O man sake, kad keturvieciu ten nera g.gif blink.gif
nrimto
Šiandien iš ligoninės išleido po plaučių uždegimo, pasakė, kad ieškotume vietos Gintare arba Pušelėj. Gintare pasakė, kad vietos bus tik rugsėjį. verysad.gif Bet apskritai abejoju dėl važiavimo. Pati gydytoja pasakė, kad šiuo metu vaikas labai imlus visokiems virusams. Nebežinau, kaip elgtis. Saulutėj vietos lyg ir yra
Angangute
QUOTE(SuperBaba @ 2010 06 18, 10:23)
O man sake, kad keturvieciu ten nera g.gif  blink.gif
*

IV korpuse tai yra, bent jau vienas tai tikrai, tiek kad pirmam aukste, ir balkono nera. Nerenovuotas.

O triuciu kiek norit tiek imkit, dar ir apsidziaugs.
iquana
Labas rytas, tai kiek skaičiau galimas toks variantas, kad nors ir turi kelialapį gali nebūti vietos?
Čili
QUOTE(iquana @ 2010 06 22, 10:10)
Labas rytas, tai kiek skaičiau galimas toks variantas, kad nors ir turi kelialapį gali nebūti vietos?
*

taip
erikiuxxx
QUOTE(Angangute @ 2010 06 19, 12:42)
IV korpuse tai yra, bent jau vienas tai tikrai, tiek kad pirmam aukste, ir balkono nera. Nerenovuotas.

O triuciu kiek norit tiek imkit, dar ir apsidziaugs.

oi faina del triusiu smile.gif
jie ten maziukai,ar tie dydeli kur kaime laiko blush2.gif

mes jau po truputi ruosiames sanatorijai, svarbiausia,kad nesusirgti iki jos
isvaziuojame liepa,tai jauciu zmoniu ten bus doh.gif kambary uzsirezervinom,tikekimes viskas bus tvarkoi
vaziuosime keturiese,ziuresim kaip bus
jai neleis,tai nebeda, palangoi pas mus yra butas,tai kazkaip nepergyvenu ax.gif
Angangute
Triusiukai dekoratyviniai ten. Parsivezem juo gal kokiu 3 savaiciu kudikiukus. Tai kad abu i sauja paimt galima. Uzsigrudine, priprate prie viskokio maisto (turiu omeny zole). Nu zodziu, fainuoliai.

erikiuxxx, kaip tai kambari uzsirezervavot, gal tiesiog vieta, kad atvaziuot galetumes?

Pavydziu tom kurios dar tik vaziuos. Kad ir kaip ten buvo, vistiek gerai.....
erikiuxxx
QUOTE(Angangute @ 2010 06 22, 12:19)
Triusiukai dekoratyviniai ten. Parsivezem juo gal kokiu 3 savaiciu kudikiukus. Tai kad abu i sauja paimt galima. Uzsigrudine, priprate prie viskokio maisto (turiu omeny zole). Nu zodziu, fainuoliai.

erikiuxxx, kaip tai kambari uzsirezervavot, gal tiesiog vieta, kad atvaziuot galetumes?

Pavydziu tom kurios dar tik vaziuos. Kad ir kaip ten buvo, vistiek gerai.....
*

eina sau,kaip fainai,gal ir mes susigumdysim,jai ju ten dar bus smile.gif

o del kambario,tai paskambinau paprasiau renovuoto 4u.gif viet 4u.gif rezervinome jau labai seniai

o siaip man irgi ten patiko smile.gif 4u.gif tik tos proceduros biskiuka atsibodo biggrin.gif,nu bet visgi gerai tiem vaikam
i kolidoriu ,kaip Cili rase irgi neleidau, tik bacilu butu prisigaude smile.gif tik mano maziukas apsirgo temperatura jam sukylo,tada jam buvo 5menesiai,tai as su juo vaziavau namo, o su vyresneliu mociute liko smile.gif
o siaip mes visokiu pramogu prisigalvodavom, vaziavom i ir sventaja, i delfinariuma, tai ''pas juoza hbh'' ir t.t. nes vienoi vietoi jau pabode buvo sedeti ax.gif 4u.gif

ko truksta,tai galetu padaryti lauke zaidimu aikstel eten,vietos yra
nes vaikam tikrai ner ka veikti,butinai reikia vestis dvirati smile.gif
ta pati Sonecka
Mes jau irgi po sanatorijos,grizom penktadieni,nors kelialapis iki pirmadienio buvo,bet svarbiausias proceduras buvom pabaige,orus nekokius pranasavo,tai sumastem lekt namuciu keliom dienom anksciau smile.gif Siaip viskas praejo sklandziai,vaikis nesusirgo,nors visas musu koridorius sirgo.Gyvenom 2 korpuse,renovuotam kambary,tik gailiuosi,kad nepaprasiau i sauleta puse,tai budavo gana saltoka ir nelabai jauku. Bet tiek tos bedos irnesakyk.gif Nemazai laiko su mumis prabuvo tetis,nes jo atostogos kaip tik sutapo su musu sanatorija,gyvenom visi kartu,aciudie niekas niekam neuzkliuvo thumbup.gif Labai dziaugiuos,kad nusivezem dviracius,laisvalaikio praleidimas garantuotas - ismaisem visus pusynus,o ir esant tarpui tarp proceduru i pajuri numindavom smile.gif Siek tiek isvargino, kad nepavykdavo ilgiau pamiegot, visur reikia but tiksliu laiku,esi prikausomas nuo daug ko,bet ka darysi - teko priprast prie disciplinos smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 06 22, 19:36)
Mes jau irgi po sanatorijos,grizom penktadieni,nors kelialapis iki pirmadienio buvo,bet svarbiausias proceduras buvom pabaige,orus nekokius pranasavo,tai sumastem lekt namuciu keliom dienom anksciau smile.gif Siaip viskas praejo sklandziai,vaikis nesusirgo,nors visas musu koridorius sirgo.Gyvenom 2 korpuse,renovuotam kambary,tik gailiuosi,kad nepaprasiau i sauleta puse,tai budavo gana saltoka ir nelabai jauku. Bet tiek tos bedos irnesakyk.gif Nemazai laiko su mumis prabuvo tetis,nes jo atostogos kaip tik sutapo su musu sanatorija,gyvenom visi kartu,aciudie niekas niekam neuzkliuvo thumbup.gif Labai dziaugiuos,kad nusivezem dviracius,laisvalaikio praleidimas garantuotas - ismaisem visus pusynus,o ir esant tarpui tarp proceduru i pajuri numindavom smile.gif Siek tiek isvargino, kad nepavykdavo ilgiau pamiegot, visur reikia but tiksliu laiku,esi prikausomas nuo daug ko,bet ka darysi - teko priprast prie disciplinos smile.gif
*

dviraciai tikrai super thumbup.gif
Li-ja
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 06 22, 20:36)
*

O kur dviracius laikydavot? ax.gif
ta pati Sonecka
QUOTE(Li-ja @ 2010 06 23, 08:02)
O kur dviracius laikydavot? ax.gif
*

Maziaus masinoj,o mudvieju su MB uzsitysdavom i 4 auksta lauko laiptinej,ten kur prie gatves yra 2 korpuso gale smile.gif
Li-ja
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 06 23, 12:18)
Maziaus masinoj,o mudvieju su MB uzsitysdavom i 4 auksta lauko laiptinej,ten kur prie gatves yra 2 korpuso gale smile.gif
*

showoff.gif Oho na ir pasportavot. O gyvenot ketvirtam aukste?
ta pati Sonecka
QUOTE(Li-ja @ 2010 06 23, 11:46)
showoff.gif Oho na ir pasportavot. O gyvenot  ketvirtam aukste?
*

Nu jo,cia tetis musu "sportavo",nors kai jis buvo isvaziaves,teko ir man keleta kartu nusikelt ir uzkelt,tai sirdis jau baladodavos po tokios "mankstos"
laugh.gif O gyvenom 4 aukste,paciam tolimiausiam taske(kampinis kambarys) smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 06 23, 20:19)
Nu jo,cia tetis musu "sportavo",nors kai jis buvo isvaziaves,teko ir man keleta kartu nusikelt ir uzkelt,tai sirdis jau baladodavos po tokios "mankstos"
laugh.gif O gyvenom 4 aukste,paciam tolimiausiam taske(kampinis kambarys) smile.gif
*

doh.gif oeji
mes natram gyvenom,tai jau mane nervino ,kad toli eiti biggrin.gif
Jenke
Laba,na jau labai daug ka perskaiciau,bet atsakymo i man rupima klausima neradau blush2.gif
As vaziuoju su visai svetimu vaiku i sanatorija,yra dvivietis kambarys mums,kazin ar iseitu man savo sunui ispirkt visai atskirai,kad ir kitame kambaryje?yra vienvieciu kambariu.?
Aciu 4u.gif
ta pati Sonecka
QUOTE(Jenke @ 2010 06 25, 08:04)
Laba,na  jau  labai  daug  ka  perskaiciau,bet  atsakymo  i  man  rupima  klausima neradau blush2.gif
As vaziuoju su  visai  svetimu vaiku i  sanatorija,yra dvivietis kambarys  mums,kazin ar  iseitu man  savo  sunui  ispirkt  visai  atskirai,kad  ir  kitame  kambaryje?yra  vienvieciu kambariu.?
Aciu 4u.gif
*

Tokiu klausimu gal geriausia i registratura butu pasiskambinti ir tiksliai susizinoti 4u.gif
Jenke
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 06 25, 10:50)
Tokiu klausimu gal geriausia i registratura butu pasiskambinti ir tiksliai susizinoti 4u.gif
*

Tai taip,bet kartais geriau buna vietoje tartis,nei viska oficialiai,uztai ir klausiu gal kuri susidure cool.gif
erikiuxxx
QUOTE(Jenke @ 2010 06 25, 10:04)
Laba,na  jau  labai  daug  ka  perskaiciau,bet  atsakymo  i  man  rupima  klausima neradau blush2.gif
As vaziuoju su  visai  svetimu vaiku i  sanatorija,yra dvivietis kambarys  mums,kazin ar  iseitu man  savo  sunui  ispirkt  visai  atskirai,kad  ir  kitame  kambaryje?yra  vienvieciu kambariu.?
Aciu 4u.gif
*

as kai domejausi pries metu,tai sake vienam zmogui nakvine 56lt berodz,tik nezinau ar cia su maitinimu
del kambario nezinau ar buna vienvieciu
jaigu sunus dydelis,manau rasite kazkur netoli ir siaip issinuomoti kambari smile.gif
ta pati Sonecka
Siaip,jei oficialiai tai girdejau,kad zmogui(pvz. teciui ar kitam vaikui) reikia i diena 35lt uz gyvenima ten susimoket,maitinimas neieina blink.gif .Viena mamyte sake,kad vyras kazkur netoli sanatorijos nuomojos,nes ju kambarys buvo mazas ir nelegaliai gyvent ten jis niekaip netilpo.Mes kazkaip prasmukom,niekas netikrino,be to musu kambarys buvo nemazas,tai tetis ciuzini gana platu issitiesdavo nakciai smile.gif
zilile.c
Mes tai 3vieti kambari turejom, tai tetis be problemu buvo. Kai ateidavo savaitgalis tai matydavosi kad teveliu padaugeja lotuliukas.gif siaip per tokias kambariu platybes ten ir nesugaudysi. O lankymas skaitosi nuo 9ryto iki 21val vakaro. Durys rakinamos 23val. tai viena vakara gal truputi po 22val grizom tai niekas nieko nesake.
erikiuxxx
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 06 26, 15:58)
Siaip,jei oficialiai tai girdejau,kad zmogui(pvz. teciui ar kitam vaikui) reikia i diena 35lt uz gyvenima ten susimoket,maitinimas neieina blink.gif .Viena mamyte sake,kad vyras kazkur netoli sanatorijos nuomojos,nes ju kambarys buvo mazas ir nelegaliai gyvent ten jis niekaip netilpo.Mes kazkaip prasmukom,niekas netikrino,be to musu kambarys buvo nemazas,tai tetis ciuzini gana platu issitiesdavo nakciai smile.gif
*

musu kambarys nebudo dydelis
tetis atvaziuos savaitgaliui,bet gerai,kad turime kur apsistoti palangoi,tai tikrai su mumis nemiegos vienam kambary

o kad primoketi reikia, tai kaip ir 35lt brangoka visgi uz nakti unsure.gif
erikiuxxx
gal atsimenat kelinta valanda ten pietus valgo ? ax.gif
Bazile
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 06 29, 22:56)
gal atsimenat kelinta valanda ten pietus valgo ?  ax.gif
*

apie 13,30 berods
zivkar2007
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 06 26, 15:58)
*

vakar grizom is gintaro, vaziavau su mazaja, 3.5 metuku, o sunu 12 m. siaip atsiveziau, norejau oficialiai vieta jam ispirkt, ne proceduras, o lova, tai triviecio kambario neatsirado, sake, kad vasara siaubingai uzgrusta jau tais, kurie su kelialapiu atvaziuoja, tad patare eit su gydytoja pakalbet, kad leistu jam pasilikt musu palei kelialapi priklausanciame dvivieciame kambaryje, taigi, miegojo ant ciuzinio... beje, turejau kelialapi, kambario is anksto nerezervavau, o atvykus registraturoje paklausiau, ar galeciau renovuota, tai apskambino postus ir atsirado. Uz renovuota primoket reikia, 10 lt/dienai. Renovuoti antrame korpuse. Tiesa, dabar daug vaiku sirgo, atvaziavom po uzsisetusio obstrukcinio bronchito ir po 4 dienu gerkle pasigavo... Temperatura 3 dienas vis virs 39 C kilo, tad ir antibiotikus paskyre... 6 d amoksiklava gerem... Daug vaiku su gerklem, prie proceduru su mamom kalbejau, su mazesniais vis dejavo, kad irgi jau antibiotiku sulauke. O skersvejai tai ziaurus, ypac sporto sale... visi langai atidaryti ir durys i koridoriu, tai einant i valgykla ar proceduras vis ka nors siltesnio uzvilkdavau.... Bet siaip vaziuociau dar karta, ir tarpe tarp proceduru-kartais 1,5 val turedavom, ir popiet vis po parka vaikstinedavom, pusys, pauksteliai, suoleliai, ramybe... Grizus namo taip nyku, asfaltas, karsciu garuojantis verysad.gif
mamax3
Kai gauni rekomendaciją iš gydytojo dėl sanatorinio gydymo,tai per kiek laiko maždaug įmanoma susitvarkyti tuos formalumus t.y. praeiti pirminę reabilitaciją(ar ten būtina po dešimt procedūrų praeiti), ar ilgai trunka tų popierių pildymas,tvarkymas,kol gauni jau kelalapį...Nežinau kada rezervuoti vietą saanatorijoje,sakė vietų bus....
iquana
ankščiau klausiau, jei turi kelialapį ar gali negauti vietos, tai viena mama atsakė, kad taip. Bet šiandien gydytojos paklausiau, sakau ar tikrai bus tuo laiku vieta, sako taip, nes jei duodamas tuo laiku kelialapis tai ir vieta rezervuota. Tai lengviau atsipučiau victory.gif. Tik dabar skaitau, kad daug sergančių, tai vykstant reikės prisiimti vaistų dėl viso pikto biggrin.gif .
ta pati Sonecka
Anksciau maciau,kad buvo kalbeta,kad jei gauni kelialapi su Gintaro antspaudu,tai be jokiu abejoniu atsiras ten ir vieta. Vietu gali nebuti tik tiems,kurie kelialapius gauna is ligoniu kasu,kad ir po ligonines ar kokio plauciu uzdegimo siuncia sanatoriniam gydymui. Tada tektu ieskotis vietos kitose Lietuvos sanatorijose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mamax3 @ 2010 07 01, 09:17)
Kai gauni rekomendaciją iš gydytojo dėl sanatorinio gydymo,tai per kiek laiko maždaug įmanoma susitvarkyti tuos formalumus t.y. praeiti pirminę reabilitaciją(ar ten būtina po dešimt procedūrų praeiti), ar ilgai trunka tų popierių pildymas,tvarkymas,kol gauni jau kelalapį...Nežinau kada rezervuoti vietą saanatorijoje,sakė vietų bus....
*

Cia Palangoj sake,kad vietu bus? blink.gif Tada keisciau negu keista bigsmile.gif O siaip visi tie formalumai gali uztrukti iki 10 dienu.Seimos gydytojas siuncia pas reabilitologa,reabilitologas siuncia proceduroms,mums pvz. buvo 5 ar tai 6 israsytos, tada baigus proceduras vel seimos gydytojas israso siuntima pas reabilitologa,tada reabilitologas raso atsakyma seimos gydytojui,šis tuomet sutvarko visus popierius ir su jais - i ligoniu kasas kelialapio. Viskas karsta.gif Kai parasiau,net paciai baisu pasidare kiek vaiksciojimo nuo vieno pas kita doh.gif
jankabara
QUOTE(iquana @ 2010 07 01, 12:52)
ankščiau klausiau, jei turi kelialapį ar gali negauti vietos, tai viena mama atsakė, kad taip. Bet šiandien gydytojos paklausiau, sakau ar tikrai bus tuo laiku vieta, sako taip, nes jei duodamas tuo laiku kelialapis tai ir vieta rezervuota. Tai lengviau atsipučiau  victory.gif. Tik dabar skaitau, kad daug sergančių, tai vykstant reikės prisiimti vaistų dėl viso pikto  biggrin.gif .
*

Vaistukų galite nesivežti, vaikui susirgus jų paskiria gydytojas ir jums duoda reikiamus vaistus 4u.gif
Bazile
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 07 01, 19:05)
Cia Palangoj sake,kad vietu bus? blink.gif

Gal kam pravers... www.vlk.lt puslapyje skyrelyje "medicinine reabilitacija" galima suzinoti apie laisvas vietas sanatorijoje smile.gif
iquana
QUOTE(jankabara @ 2010 07 02, 11:01)
Vaistukų galite nesivežti, vaikui susirgus jų paskiria gydytojas ir jums duoda reikiamus vaistus 4u.gif
*

Laba diena. Dėl vaistukų aišku smile.gif, reikia tikėtis kad jų neprireiks.
O ten savaitgaliais skiriamos procedūros, nes mūsų kelialapis būten nuo 07-16, o tai bus penktadienis.
oksy
QUOTE(iquana @ 2010 07 02, 11:21)
Laba diena. Dėl vaistukų aišku smile.gif, reikia tikėtis kad jų neprireiks.
O ten savaitgaliais skiriamos procedūros, nes mūsų kelialapis būten nuo 07-16, o tai bus penktadienis.
*

Sveiki, procedūros neatliekamos sekmadieniais ir švenčių dienomis mirksiukas.gif
iquana
QUOTE(oksy @ 2010 07 02, 13:24)
Sveiki, procedūros neatliekamos sekmadieniais ir švenčių dienomis  mirksiukas.gif
*

Ačiū už atsakymą 4u.gif
dzeine01
kaip tik vakar skambinausi į ,,gintarą,, ir klausiau dėl vietų,tai pasakė,kad tiktai nuo rugsėjo 17 d [ penktadienis ].
Galiu ir tel parašyti 4u.gif 8-46041230 4u.gif
Elentari
QUOTE(dzeine01 @ 2010 07 02, 13:07)
kaip tik vakar skambinausi į ,,gintarą,, ir klausiau dėl vietų,tai pasakė,kad tiktai nuo rugsėjo 17 d [ penktadienis ].
Galiu ir tel parašyti 4u.gif 8-46041230 4u.gif
*

Aha, man šiandien tą patį pasakė unsure.gif Kažin, ar beverta tokiu laiku važiuot, jau tikriausiai atšalę bus? Teks matyt, kita sanatorija tenkintis... verysad.gif

O beje, kur gaunamas tas kelialapis su "Gintaro" anspaudu, kur čia kažkuri minėjo?

Ir apskritai, kas tas kelialapis yra ir kaip jį gauti, nes internetiniam jų puslapy paminėti trys dokumentai, kaip aš supratau: turėti F-027/a, Ligonių kasos pažymą, sanatorijos kelialapį.
dzeine01
QUOTE(Elentari @ 2010 07 02, 19:19)
Aha, man šiandien tą patį pasakė  unsure.gif Kažin, ar beverta tokiu laiku važiuot, jau tikriausiai atšalę bus? Teks matyt, kita sanatorija tenkintis...  verysad.gif

O beje, kur gaunamas tas kelialapis su "Gintaro" anspaudu, kur čia kažkuri minėjo?

Ir apskritai, kas tas kelialapis yra ir kaip jį gauti, nes internetiniam jų puslapy paminėti trys dokumentai, kaip aš supratau: turėti F-027/a, Ligonių kasos pažymą, sanatorijos kelialapį.
*

kiek aš žinau tai dabar kelialapius skiria poliklinikoje reabilitologas,bet reikia pirma rezervuoti vietą norimoje sanatorijoje ir tik tuomet yra skiremas tas vadinamasis kelialapis,beje ligonio būklė turi būti po paūmėjimo 4u.gif
martyna29
QUOTE(iquana @ 2010 07 01, 11:52)
ankščiau klausiau, jei turi kelialapį ar gali negauti vietos, tai viena mama atsakė, kad taip. Bet šiandien gydytojos paklausiau, sakau ar tikrai bus tuo laiku vieta, sako taip, nes jei duodamas tuo laiku kelialapis tai ir vieta rezervuota. Tai lengviau atsipučiau  victory.gif. Tik dabar skaitau, kad daug sergančių, tai vykstant reikės prisiimti vaistų dėl viso pikto  biggrin.gif .
*

as kai ka savo turejau, nes mazajam kai pradejo gerkle skaudeti, gydytoja pasake, kad purks joxa, nes ju skyrius nebeturi ciulpiamu.
oksy
QUOTE(martyna29 @ 2010 07 02, 22:03)
as kai ka savo turejau, nes mazajam kai pradejo gerkle skaudeti, gydytoja pasake, kad purks joxa, nes ju skyrius nebeturi ciulpiamu.
*

Vaistus mes vežėmės, nes niekada negali žinoti ko prireiks. Be to ir fliksotidą ir Singuliarą, Salbutamoli savo kvėpavome. Sanatorijoje fliksotidą būtume gavę, bet singuliaro neturėjo. Bet kad vaiko nekelinėt anksti ryte, mums buvo patogiau savo naudot, nes tekdavo iš 4 aukšto laipiot į 1 pas sesutes.
Tiesa gaudavom alyvuogių aliejaus į nosį lašiuku prieš miegą, nes itariu nuo patalynės turėjome paūmėjimą. Nakti nosis taip uždžiūdavo, kad vaikas iš miegū šokdavo. Dar gavom Mezym forte, nes gi ne namų maistas, pavargom kol apsipratome... biggrin.gif
dzeine01
aš užrašiau savo mažylį rugsėjo antrai pusei į šią sanatoriją mirksiukas.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.