Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Palangos Gintaras
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
bakatita
Atidarau nauja temele, nes senoje, kur vaikų sanatorijos daugiausia apie palangos gintara informacijos.
prasau patarimo. mes turim rugpjučio 19d. kelialapį 1 ir 4 metų vaikams. ar reikia ten papildomai skambintis ir rezervuoti vietas?Ar nuvykus neskambinus gausim kambari?
Čili
QUOTE(bakatita @ 2009 08 12, 12:46)
mergaites, noriu patarimo. rugpjucio 19d kelialapis i palangos gintara dviem mano vaikams 1 ir 4 metu. tai man reikia ten papildomai skambintis, rezervuotis, ar kai nuvyksiu bus vietos jei pries tai nepaskambinsiu?

būtina rezervuoti iš anksto.. Galir ir negauti tai datai, aš skambinausi pvz kovo pradžioj, ir gavom vietos gegužės viduriui tik g.gif
bakatita
QUOTE(Čili @ 2009 08 12, 13:45)
būtina rezervuoti iš anksto.. Galir ir negauti tai datai, aš skambinausi pvz kovo pradžioj, ir gavom vietos gegužės viduriui tik g.gif
*

oi aciu 4u.gif . nes daktare man paskambino siandien ir sako 19d isvaziuojat, bet reiks man tikrai pasiskambint.
erikiuxxx
nu labai ten ydomiai,mes irgi gavome kelalapi,
paskambinau sako vaziuokite vietu yra
sakau ar reikia uzsirasyti? pasake galite,dave kita nr tel, skambinu,sako ji man vietu yra tik rugsejo gale blink.gif
nu pasikalbejom,tai uzrase mus anksciau
vyras vaziuos su vaiku,nes pas mane darbo daug,o dar ir mazas leliukas

klausiau del interneto,sake yra 5kompai,bet vaiku daug ten sedi,galima savo vestis,
renovuoti kambariai po 10lt,tai mes renovuota uzrezervinom ax.gif
tai tiek

dar nepaklausiau kaip su maitinimu,mamu nemaitina ytariu?>?>
ir kaip ten kambariai,ar po viena,ar keli, kazkaip nesinoretu su kazkuo buti unsure.gif
munyte
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 12, 15:26)
sakau  ar reikia  uzsirasyti? pasake galite,dave kita nr tel, skambinu,sako ji man vietu yra tik rugsejo gale blink.gif
nu pasikalbejom,tai uzrase mus  anksciau
vyras vaziuos su vaiku,nes pas mane darbo daug,o  dar ir mazas leliukas

klausiau del interneto,sake yra 5kompai,bet vaiku daug ten sedi,galima savo vestis,
tai tiek

ir kaip ten kambariai,ar po viena,ar keli, kazkaip nesinoretu su kazkuo  buti unsure.gif
*

mamoms jei norint,reikia issipirkti.Galiam visam laikotarpiui,o galima ir savaitei laiko.As issipirkdavau savaitei.O kambary mes buvom vieni...Mes ir turetumem rugsejo 9 pasirodyti"Gintare"
bakatita
QUOTE(munyte @ 2009 08 14, 07:48)
mamoms jei norint,reikia issipirkti.Galiam visam laikotarpiui,o galima ir savaitei laiko.As issipirkdavau savaitei.O kambary mes buvom vieni...Mes ir turetumem rugsejo 9 pasirodyti"Gintare"
*

Tai mamoms isvis neduoda valgyti? g.gif
Čili
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 12, 14:26)
sakau  ar reikia  uzsirasyti? pasake galite,dave kita nr tel, skambinu,sako ji man vietu yra tik rugsejo gale blink.gif
nu pasikalbejom,tai uzrase mus  anksciau
vyras vaziuos su vaiku,nes pas mane darbo daug,o  dar ir mazas leliukas

tai tiek

ir kaip ten kambariai,ar po viena,ar keli, kazkaip nesinoretu su kazkuo  buti unsure.gif
*

taip,ten nuo registruojančio asmens priklauso kada gausi vietos doh.gif

Bibliotekoje yra keli kompai, savo aišku galima vežtis, bet interneto pagauti nelabai šansų yra, nes ryšys veikia tik prie lifto koridoriuj mastau.gif (Čia apie 2 korpusą aš,kur renovuoti kambariai)

kambariai atskiri vienai šeimai smile.gif

QUOTE(bakatita @ 2009 08 14, 10:15)
Tai mamoms isvis neduoda valgyti?  g.gif
*

ne smile.gif Bet man užteko nuo vaikų... Sriuba neribojama, kad ir visą puodą gali susipilti smile.gif Sumuštinukų būna be kitų patiekalų, o ir mano mažoji nelabai valgydavo smile.gif Tik užkandžių ir kavytės nusipirkdavom maximoj.

tiesa, vežkitės indelių maistui susikrauti, būna duoda tai vaisių, tai lieka kokia košė,mes susiversdavom (kitos ir sriubą kasdien pylėsi) išsinešimui wink.gif
erikiuxxx
maniskis si menesi vaziuos ax.gif

mamos o kiek dienu vaziuojat?
mum kazkaip daugoka atrodo,nors gal taip reikia,pirma karta vaziuos ax.gif

o patalynes vestis nereikia? blush2.gif

cilli ,super del indeliu,as nesugalvociau blush2.gif
Čili
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 14, 23:22)
maniskis si menesi vaziuos ax.gif

mamos o kiek dienu vaziuojat?
mum kazkaip daugoka atrodo,nors gal taip reikia,pirma karta vaziuos ax.gif

o patalynes vestis nereikia? blush2.gif
cilli ,super del indeliu,as nesugalvociau blush2.gif

maniškės gavo viena 18d., kita 22d., priklauso nuo ligos ir jos formos smile.gif Kiti po kelis mėnesius ten guli... unsure.gif

Patalynę duoda, rankšluosčius irgi. Tik aš nesusiprotėjau, kad reikia valytojos paprašyti laiks nuo laiko pakeisti tuos rankšluosčius visus biggrin.gif Kai užklausiau,atsakė,kad kai reikia keisttiesiog paprašyčiau,nueina valytoja į skalbyklą ir švarius atneša...

Aha, aš ir dėl indelių nežinojau, teko pirkti, o Palangos maximoj jie patys brangiausi tik būna likę biggrin.gif
erikiuxxx
QUOTE(Čili @ 2009 08 15, 09:15)
maniškės gavo viena 18d., kita 22d., priklauso nuo ligos ir jos formos smile.gif Kiti po kelis mėnesius ten guli... unsure.gif

Patalynę duoda, rankšluosčius irgi. Tik aš nesusiprotėjau, kad reikia valytojos paprašyti laiks nuo laiko pakeisti tuos rankšluosčius visus biggrin.gif Kai užklausiau,atsakė,kad kai reikia keisttiesiog paprašyčiau,nueina valytoja į skalbyklą ir švarius atneša...

Aha, aš ir dėl indelių nežinojau, teko pirkti, o Palangos maximoj jie patys brangiausi tik būna likę biggrin.gif
*

mes gavome 18d
o kelintai valandai vaziuojate? na jau bunate sanatorijoje? blush2.gif
o kambaryje vienalova tik biggrin.gif blush2.gif
Čili
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 15, 14:57)
mes gavome 18d
o kelintai valandai vaziuojate? na jau bunate sanatorijoje? blush2.gif
o kambaryje vienalova tik biggrin.gif  blush2.gif
*

sakė ryte važiuoti smile.gif Tada jau pietus gauna, pas gydytoją nueina plano susidaryti ir t.t.

Kambaryje tiek lovų kiek kelialapių, t.y. lydinčiam asmeniui ir vaikui. Pas mus buvo trys lovos smile.gif

Tiesa,gal senoj temoj neskaitėt, renovuotų kambarių tualeto durys magnetinasi, tai pasiimkit magnetukų vaikams pažaisti,pasiteisino mums labai raidelių ir skaičių rinkinukas (senukuose po kelis lt būna) biggrin.gif

Dar gerai skalbiniams virvę pasiimti,nes yra balkonas,bet nėr kur rūbų džiauti, nebent tualete ant gyvatuko smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Čili @ 2009 08 15, 14:10)
sakė ryte važiuoti smile.gif Tada jau pietus gauna, pas gydytoją nueina plano susidaryti ir t.t.

Kambaryje tiek lovų kiek kelialapių, t.y. lydinčiam asmeniui ir vaikui. Pas mus buvo trys lovos smile.gif
Tiesa,gal senoj temoj neskaitėt, renovuotų kambarių tualeto durys magnetinasi, tai pasiimkit magnetukų vaikams pažaisti,pasiteisino mums labai raidelių ir skaičių rinkinukas (senukuose po kelis lt būna) biggrin.gif

Dar gerai skalbiniams virvę pasiimti,nes yra balkonas,bet nėr kur rūbų džiauti, nebent tualete ant gyvatuko smile.gif
*

o jusu tryse vaziavo? kad lovu trys? blush2.gif

ar lydintis asmuo man atrodo gali buti tik vienas unsure.gif

o del virves gerai,butume pamirse doh.gif

o tas ryte kelinta valanda jau buvote gintare? g.gif
as galvoju kokia 5ryto butu super isvaziuoti,nes as vairuosiu,o ir maziukas bus kartu,tai tada miegotu jie masinoi unsure.gif
Čili
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 15, 15:57)
o jusu tryse vaziavo? kad lovu trys? blush2.gif

ar lydintis asmuo man atrodo gali buti tik vienas unsure.gif

o tas ryte kelinta valanda jau buvote gintare? g.gif
as galvoju kokia 5ryto butu super isvaziuoti,nes as vairuosiu,o ir maziukas bus kartu,tai tada miegotu jie masinoi unsure.gif

mano dvi mergaitės su kelialapiais ir aš viena wink.gif tai trys lovos, nors mažė tai miegojo su manim smile.gif

8val pats tas prisistatyti, bent matydavau tokiu metu naujokus su krepšiais prie registratūros smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Čili @ 2009 08 15, 19:12)
mano dvi mergaitės su kelialapiais ir aš viena wink.gif tai trys lovos, nors mažė tai miegojo su manim smile.gif
8val pats tas prisistatyti, bent matydavau tokiu metu naujokus su krepšiais prie registratūros smile.gif
*

drinks_cheers.gif aciukas cilli 4u.gif

o gydykla ir valgykla vienoje vietoje? blush2.gif na turiu omenyje eiti kurnors toli nereikia,pvz visai i kita gatve ar kitas palangos galas rolleyes.gif
Čili
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 15, 21:10)
drinks_cheers.gif  aciukas cilli 4u.gif

o gydykla ir valgykla vienoje vietoje? blush2.gif  na turiu omenyje eiti kurnors toli nereikia,pvz visai i kita gatve ar kitas palangos  galas rolleyes.gif
*

viskas vietoj wink.gif O jei ėmėt renovuotą, tai ir kiemais vaikščioti nereikės.. Aišku, procedūros išmėtytos būna korpusuose, bet iš esmės viskas visai šalia bus, aš netgi palikdavau mažąją užmigdytą ir raciją pajungus palikdavau kol dičkę eidavau parsivesti iš kokio druskų kambario ar kitos procedūros smile.gif

Kokių žaidimukų pasiimkit, kad nebūtų nuobodu, nes tikrai jei oras prastesnis - nėra ką veikti vaikams, arba pačiose procedūrose išsėdėti pusvalandį mažiukams gryna kančia, mes jau mažiesiems duodavom ir pinigines kraustyt, ir su mobiliais žaisti, kad tik nelakstytų (aromaterapijoj labai bjauri moteris dirba,neleisdavo net mažiukams vaikščioti kambaryje seanso metu..)..
erikiuxxx
QUOTE(Čili @ 2009 08 15, 20:35)
viskas vietoj wink.gif O jei ėmėt renovuotą, tai ir kiemais vaikščioti nereikės..  Aišku, procedūros išmėtytos būna korpusuose, bet iš esmės viskas visai šalia bus, aš netgi palikdavau mažąją užmigdytą ir raciją pajungus palikdavau kol dičkę eidavau parsivesti iš kokio druskų kambario ar kitos procedūros smile.gif
Kokių žaidimukų pasiimkit, kad nebūtų nuobodu, nes tikrai jei oras prastesnis - nėra ką veikti vaikams, arba pačiose procedūrose išsėdėti pusvalandį mažiukams gryna kančia, mes jau mažiesiems duodavom ir pinigines kraustyt, ir su mobiliais žaisti, kad tik nelakstytų (aromaterapijoj labai bjauri moteris dirba,neleisdavo net mažiukams vaikščioti kambaryje seanso metu..)..
*

cilli ,ka be taves daryciau rolleyes.gif
bakatita
o kaži kaip su vežimu, patogu ten važinetis, ar reikia laiptais nešioti?
Čili
QUOTE(bakatita @ 2009 08 17, 21:48)
o kaži kaip su vežimu, patogu ten važinetis, ar reikia laiptais nešioti?
*

kadangi važiavom su vežimu tai galiu vėlgi pasisakyti biggrin.gif

Kas su mažiukais, visi su vežimukais būna,nes atstumai visgi yra, pavargsta mažiai smile.gif Laiptais gali nesinešioti vežimo, beveik visos mamos palieka juos pirmam aukšte prie laiptų aikštutėje(čia aš apie 2 korpusą kur renovuoti). Tą įėjimą nakčiai ir savaitgaliams užrakina, tai saugu smile.gif O šiaip visur tąsėmės mes jį - į procedūras (už durų palikdavom), į valgyklą (prie laiptų vėlgi palikdavom), į lauką kas be ko smile.gif Visur yra užvažiavimai, nes daug neįgaliųjų su spec vežimėliais vežioja smile.gif
bakatita
QUOTE(Čili @ 2009 08 17, 22:17)
kadangi važiavom su vežimu tai galiu vėlgi pasisakyti biggrin.gif

Kas su mažiukais, visi su vežimukais būna,nes atstumai visgi yra, pavargsta mažiai smile.gif Laiptais gali nesinešioti vežimo, beveik visos mamos palieka juos pirmam aukšte prie laiptų aikštutėje(čia aš apie 2 korpusą kur renovuoti). Tą įėjimą nakčiai ir savaitgaliams užrakina, tai saugu smile.gif O šiaip visur tąsėmės mes jį - į procedūras (už durų palikdavom), į valgyklą (prie laiptų vėlgi palikdavom), į lauką kas be ko smile.gif Visur yra užvažiavimai, nes daug neįgaliųjų su spec vežimėliais vežioja smile.gif
*

Aisku. tada klausimas kaip valgykloje, ar savitarna, ar ten atnesa. nes jei reiks paciai detis ar nestis, maze mano pati dar nevaiksto, sudetinga be vezimo
erikiuxxx
mes irgi butinai vezimuka vesimes ax.gif o ten balkonai yra? blush2.gif
Čili
QUOTE(bakatita @ 2009 08 17, 22:27)
Aisku. tada klausimas kaip valgykloje, ar savitarna, ar ten atnesa. nes jei reiks paciai detis ar nestis, maze mano pati dar nevaiksto, sudetinga be vezimo
*

Viską atneša, aš nešdavausi mažę ant rankų, sodindavausi ant kelių mirksiukas.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 17, 22:46)
mes irgi butinai vezimuka vesimes ax.gif  o ten balkonai yra? blush2.gif
*

yra,dėl to ir virvės sakau pasiimkit laugh.gif
bakatita
nu va, jau turiu kelialapius, ryt isvaziuojam, abiems vaikams 22 dienos. Tikiuosi neatsibos mums ten biggrin.gif
Veriti
ir mes jau turim kelialapy , pirmadieny vaziuojam smile.gif
erikiuxxx
na va nuveziau ketvirtadieni maziu su savo mama smile.gif
pati jau gryzau i vilniu
na visai nieko
maistas tai vaikiskom porcijom biggrin.gif
virves buvau pamirsus,bet buvo musu balkone biggrin.gif
pirkom renovuota kambary, kaina 10lt,bet veliau pasiule dar brangesni su teliku, virduliu,saldytuvu, tai kaina i para 20lt
maista ispirkau mociutei, i diena 8LT su centais,sakyciau labai pygiai
siaip nervina,kad liftas ne visiems,mes antram aukste smile.gif ir siaip ,kad iseiti i lauka reikia trenktis per visus ilgus kolidrius
su parkavimu nekas,
valgis neblogas,bent jau maniskis viska suvalgo biggrin.gif
labai praverta Cili pamineti indeliai thumbup.gif pries isvaziuojant nusipirkau TW tokie indeliai kurie susilanksto ir uzima vietos lygiai tiek pat kiek tas plasmasinis indelio dangtis,o kai reikia susideti,ji islankstai, nu pasaka,labai patogu smile.gif
pasiemem ir dydele gertuve, supylu atsigerti maziui visas,tai arbatos ,tai kompoto biggrin.gif
sia savaite ten is antro auksto balkno iskrito mergyte sad.gif tai ziurekit mams atsargiai
personalas geras smile.gif
Papildyta:
p.s kazkas dar minejo ,kad negalima maziuko vestis
as veziausi maziu,jam 5menesiai,ir niekas nieko nepasake, schmoll.gif aisku musiskis ramus,tik viena diena ten koncerta padare,nes perkait sauleje i rtempa pakylo iki 39.5
bet sesutes malonis, dave zvakuciu 4u.gif taip ,kad manau drasiai galite vestis,jaigu bus kas pades,mano mama buvo kartu tai visai gerai gavosi smile.gif
Čili
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 23, 14:43)
kad iseiti i lauka reikia trenktis per visus ilgus kolidrius

p.s kazkas dar minejo ,kad negalima maziuko vestis
as veziausi maziu,jam 5menesiai,ir niekas nieko nepasake, schmoll.gif aisku musiskis ramus,tik viena diena ten koncerta padare,nes perkait sauleje i rtempa pakylo iki 39.5
bet sesutes malonis, dave zvakuciu 4u.gif  taip ,kad manau drasiai galite vestis,jaigu bus kas pades,mano mama buvo kartu tai visai gerai gavosi smile.gif
*

nereikia wink.gif Išėjimas yra juk prie lifto, tik tiek,kad nedarbo dienomis ir naktimis užrakina jį. O šiaip labai patogu ten išeiti ir su vežimu, ir šiaip greičiau, nereik maltis koridoriais labai...

Žinai,pastebėjimą vieną turiu - kas ima renovuotus, nelabai kas ir kabinasi dėl papildomo vaikiuko, o tik papulk į nemokamą, tai kiekvieną netgi kūdikėlį apmokestina.. Bent mums ten būnant taip sutapo g.gif
bakatita
Nu va, o mums ne kas. kambarys stovi sanatorijoj renovuotas, o mes namie sergam. parvaziavom sestadieni i baliuka, o vaikai susirgo. tai likom. ryt gal grisim. o siaip ten viskas kaip ir neblogai. aciu cili, labai padejo visos rekomendacijos. o del maisto, tai as sau nepirkau, lieka nuo vaiku tiek, kad ir as persivalgau. siaip ten kazkokia anarchija. girdejau, kad padavejos po 6 lt uz diena ima, neoficialiai. o jau liaudis isbadejus, eina per stalus, renkasi likucius, suvalgo, padeda leksta ant kito stalo ir vel ima. nedaug tokiu, bet yra. na gal cia krize tongue.gif
Čili
QUOTE(bakatita @ 2009 08 24, 13:41)
Nu va, o mums ne kas. kambarys stovi sanatorijoj renovuotas, o mes namie sergam. parvaziavom sestadieni i baliuka, o vaikai susirgo. tai likom. ryt gal grisim. o siaip ten viskas kaip ir neblogai. aciu cili, labai padejo visos rekomendacijos. o del maisto, tai as sau nepirkau, lieka nuo vaiku tiek, kad ir as persivalgau. siaip ten kazkokia anarchija. girdejau, kad padavejos po 6 lt uz diena ima, neoficialiai. o jau liaudis isbadejus, eina per stalus, renkasi likucius, suvalgo, padeda leksta ant kito stalo ir vel ima. nedaug tokiu, bet yra. na gal cia krize tongue.gif
*

oi, na pasveiksit ir grįšit, mes irgi buvom apsirgę ten - tiksliau mažoji pakarščiavo dvi dienas,matyt virusas buvo, bet be jų ten retai kas išsisuka, sesutės duoda vaistų, gyd sudaro gydymo planą ir stebi, niekas neišvaro šiaip,tik nuima procedūrų tomis ligos dienomis.. Mums pušyno oras į gera išėjo wink.gif

Virėjos tikrai ima po kelis lt,matėm mes patys..Į kišenę įsideda ir papildomas lėkštes krauna mamoms... Na,man nuo dviejų amų tiek likdavo,kad priaugau svorio ten būdama blush2.gif O buvo dar ir tokių,kurios rankiojo netgi nuo mūsų stalo sumuštinius,duonas,bandeles ir t.t. Man gėda būtų smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Čili @ 2009 08 24, 09:24)
nereikia wink.gif Išėjimas yra juk prie lifto, tik tiek,kad nedarbo dienomis ir naktimis užrakina jį. O šiaip labai patogu ten išeiti ir su vežimu, ir šiaip greičiau, nereik maltis koridoriais labai...

Žinai,pastebėjimą vieną turiu - kas ima renovuotus, nelabai kas ir kabinasi dėl papildomo vaikiuko, o tik papulk į nemokamą, tai kiekvieną netgi kūdikėlį apmokestina.. Bent mums ten būnant taip sutapo g.gif
*

nu nelabai patogus tas iseijimas,reikia visa pastata apeiti blush2.gif

QUOTE(bakatita @ 2009 08 24, 12:41)
*

linkim greiciau pasveikti 4u.gif
mano maziukas irgi sunegalavo antra diena,tiek issirieke varksiukas,net sesute atejo paziureti kas jam biggrin.gif masazavo pilvuka,tai nurimo siek tiek,veliau tempa laikesi visa para 39.5 doh.gif ir vaistuku atnese, ytariu perkaito sauleje jis man doh.gif

kaip faina,kad galima susitarti su darbutojais valgykloje,gal ir neblogai butu smile.gif o as viska oficialiai pirkau lotuliukas.gif sumokejau kasoje beveik 600lt doh.gif
Čili
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 24, 21:41)
nu nelabai patogus tas iseijimas,reikia visa pastata apeiti blush2.gif

arba nesusikalbam,arba jūs kitam gale pastato įsikūrėt nei mes smile.gif Mes antram korpuse, renovuotuose kambariuose, ir tam pačiam korpuse nusileidus į pirmą aukštą yra išėjimas prie lifto (neperėjus koridoriais iki registratūros ir centrinio įėjimo..), berods prie aromaterapijos kabineto iškart smile.gif Mes ten vežimus nakčiai palikdavom, tai ryte tik paimi vaiką su krepšiais ir nusileidus laiptais su vežimuku į lauką iškart.. smile.gif
bakatita
QUOTE(Čili @ 2009 08 24, 23:01)
arba nesusikalbam,arba jūs kitam gale pastato įsikūrėt nei mes smile.gif Mes antram korpuse, renovuotuose kambariuose, ir tam pačiam korpuse nusileidus į pirmą aukštą yra išėjimas prie lifto (neperėjus koridoriais iki registratūros ir centrinio įėjimo..), berods prie aromaterapijos kabineto iškart smile.gif Mes ten vežimus nakčiai palikdavom, tai ryte tik paimi vaiką su krepšiais ir nusileidus laiptais su vežimuku į lauką iškart.. smile.gif
*

mes lygiai taip pat darom thumbup.gif
vikma
sveikos mamytes
mes taip pat dabar gulim sanatorijoj,gryzom savaitgaliui pailseti i namus.Pirma diena kai atvykau galvojau kur as cia papuoliau doh.gif apgyvendino 4 korpuse pirmam aukste,salygos nelabai jau kokios.Butu i kita korpusa pagulde,bet ten kazkaip sake lifto nera,tektu laiptais,o mums sunku laipiot,tai apgyvendino tame korpuse.Vaikas astmininkas,o kambaryje dregme,pelesiai,kilimai,tik uzejom vaikas ciaudet pradejo,vakare kosyt,gydytoja pasake,kad jai nepatinka kad ten pagulde,nes ir infekciju daug,tikrai nemazai serganciu vaikuciu.Bet stengiames arba lauke daugiau buti arba kambary.Siaip pripratom,tik vakar mus perkele i kita korpusa,ziuresim kaip cia gyvensis,tikiuosi viskas bus gerai.
O kas liecia maista tai mes issipirkom is ju tuos metalinius indelius,mums persunku valgyt ten,tai nesames i kambary,bet kai paprase 50lt uzstato,ir uzstingo viskas gerklej,bet sake kai isssirasysim grazins.
Nepatinka dar kad per lauka i vonias eiti,ir kodel taip padaryta nesuprantu g.gif
Čili
QUOTE(vikma @ 2009 08 29, 19:11)
sveikos mamytes
mes taip pat dabar gulim sanatorijoj,gryzom savaitgaliui pailseti i namus.Pirma diena kai atvykau galvojau kur as cia papuoliau doh.gif

būtent todėl mes ėmėm renovuotą, tai nei vieno minuso nepastebėjau paminėto...
bakatita
Tikrai labai daug ten serganciu. o mes namie, issiregistravom, sake jei iki 31d grisim. prates. ten tokia tvarka. bet nezinau ar grisim. mazylei temperatura tebesilaiko, visa burnyte isopejusi, kraujas teka (stomatitas, gingvitas, pulingas tonzilitas), zaraza baisi, gaila vaiko, asaros rieda. dabar galvoju gal uzsikretem ten, nes kai paziurejau, tai eilute pas sesutes prie vaistu. daktare mus pamacius liepe namo vaziuot, pagelbet neisejo. Zodziu sanatorijoj viso is 22 dienu gal 4 pilnos iseina verysad.gif gal kas zino kaip su tais sirgimais, gal ligoniu kasos ten ka pagelbet gali. keista, kad jei si menesi gristi, tai viska pratesia kiek sirgai, jei pristatai pazyma is daktaro, o jei jau kita men, tai viskas nuplaukia g.gif keista tvarka. gal kas susiduret?
vikma
QUOTE(bakatita @ 2009 08 29, 22:48)
Tikrai labai daug ten serganciu. o mes namie, issiregistravom, sake jei iki 31d grisim. prates. ten tokia  tvarka. bet nezinau ar grisim. mazylei temperatura tebesilaiko, visa burnyte isopejusi, kraujas teka (stomatitas, gingvitas, pulingas tonzilitas), zaraza baisi, gaila vaiko, asaros rieda. dabar galvoju gal uzsikretem ten, nes kai paziurejau, tai eilute pas sesutes prie vaistu. daktare mus pamacius liepe namo vaziuot, pagelbet neisejo. Zodziu sanatorijoj viso is 22 dienu gal 4 pilnos iseina verysad.gif gal kas zino kaip su tais sirgimais, gal ligoniu kasos ten ka pagelbet gali. keista, kad jei si menesi gristi, tai viska pratesia kiek sirgai, jei pristatai pazyma is daktaro, o jei jau kita men, tai viskas nuplaukia g.gif keista tvarka. gal kas susiduret?
*

Nu jums ir nepasiseke,taip baisiai vargsiuke susirgo doh.gif sveikit. 4u.gif Nesu susidurus su tuom jei susergat kad toliau pratesti,bet kazka ligoniu kasose minejo,jei per 10d kreipiames,jei susirgs vaikas,tai jie sustabdo,reikia is gydytoju pazymas pristatyt,nu ir poto vel isnaujo galesim vaziuoti,tik reiikia ir sanatorijoj uzsiregistruoti,kad vietu butu.Tik dabar nezinau nuo kada tos 10d skaitos,ar kai pas jus susitvarkiau dokumentus ar nuo tada kai atsigulem i sanatorija,geriausia jums butu pasiskambint ir viska pasakytu.
erikiuxxx
QUOTE(Čili @ 2009 08 29, 19:33)
būtent todėl mes ėmėm renovuotą, tai nei vieno minuso nepastebėjau paminėto...
*

drinks_cheers.gif mes taip pat biggrin.gif pasiemem ale liuksa lotuliukas.gif bet negaila ne lito blush2.gif galetu buti mikrobange tik biggrin.gif visai ispindejau pagalvsite,bet pvz jai nesuvalgo kazko kaip kotletas,tais alto jau nelabai valgys kambary,nors maniskis tai kerta viska ten,nelabai yra kas atsinesti doh.gif

QUOTE(bakatita @ 2009 08 29, 21:48)
Tikrai labai daug ten serganciu. o mes namie, issiregistravom, sake jei iki 31d grisim. prates. ten tokia  tvarka. bet nezinau ar grisim. mazylei temperatura tebesilaiko, visa burnyte isopejusi, kraujas teka (stomatitas, gingvitas, pulingas tonzilitas), zaraza baisi, gaila vaiko, asaros rieda. dabar galvoju gal uzsikretem ten, nes kai paziurejau, tai eilute pas sesutes prie vaistu. daktare mus pamacius liepe namo vaziuot, pagelbet neisejo. Zodziu sanatorijoj viso is 22 dienu gal 4 pilnos iseina verysad.gif gal kas zino kaip su tais sirgimais, gal ligoniu kasos ten ka pagelbet gali. keista, kad jei si menesi gristi, tai viska pratesia kiek sirgai, jei pristatai pazyma is daktaro, o jei jau kita men, tai viskas nuplaukia g.gif keista tvarka. gal kas susiduret?
*

ojej,sveikyte 4u.gif
stomatitas bjauri lyga,sirgom sad.gif
Čili
Pastebėjau vieną dalyką, o ir minėjo jį anksčiau viena mamytė (dėkui jai), kad dažniausiai apserga tie vaikai, kurie išleidžiami į koridorius dūkti su kitais vaikais... Aš tai žinodama neišleidau savo merginų į koridorių (o kaip nervino paleista vaikų šaika triukšmaujanti koridoriuj kai mano mažoji miegoti buvo guldoma vakare...), vedžiojausi daugiausia lauke, taip išvengdama baisesnių užkratų..
O kaimynų vaikai sirgo ir laringitais,anginom, visokiais viduriavimais ir t.t.
Maniškė, tiesa,buvo pašalusi pajūry vėjuotą dieną, bet porą dienų pakarščiavo (gydytoja buvo nuėmusi procedūras,leido pasigydyti kambary būnant) ir tuo baigėsi viskas, tiesa, girdžiau visokius Influcid profilaktikai nuo virusų smile.gif
vikma
QUOTE(Čili @ 2009 08 30, 13:46)
Pastebėjau vieną dalyką, o ir minėjo jį anksčiau viena mamytė (dėkui jai), kad dažniausiai apserga tie vaikai, kurie išleidžiami į koridorius dūkti su kitais vaikais... Aš tai žinodama neišleidau savo merginų į koridorių (o kaip nervino paleista vaikų šaika triukšmaujanti koridoriuj kai mano mažoji miegoti buvo guldoma vakare...), vedžiojausi daugiausia lauke, taip išvengdama baisesnių užkratų..
O kaimynų vaikai sirgo ir laringitais,anginom, visokiais viduriavimais ir t.t.
Maniškė, tiesa,buvo pašalusi pajūry vėjuotą dieną, bet porą dienų pakarščiavo (gydytoja buvo nuėmusi procedūras,leido pasigydyti kambary būnant) ir tuo baigėsi viskas, tiesa, girdžiau visokius Influcid profilaktikai nuo virusų smile.gif
*

Taip jau geriau tokiose vietose pasisaugoti,gaila kad poto gali nuplaukti sanatorija,juk pasidukti vaikai ir kitur gali.
As buvau issigandus kad ir mums viskas nuplauks sanatorija,pries pusantros valandos kazkur apsipyle su karsta kava krutine nu sakes galvojau,bet greit po saltu vandeniu,visa nupyliau,poto toks superinis yra nuo nudegimu ALOE VERA GELIS tai su juo patepiau,tai ne zymes neliko kad butu kas buve.negaliu atsidziaukti,mes praeitais metais buvom nusidegine pilva,tai pusles didziausios buvio isokusios,krutine pilvas raudonas,be ligonines neapsiejom,teko tvarstyt.O dabar va aciu dievui viskas gerai baiges,tai vaziuosim i sanatorija rolleyes.gif
Čili
QUOTE(vikma @ 2009 08 30, 13:54)
Taip jau geriau tokiose vietose pasisaugoti,gaila kad poto gali nuplaukti sanatorija,juk pasidukti vaikai ir kitur gali.
As buvau issigandus kad ir mums viskas nuplauks sanatorija,pries pusantros valandos kazkur apsipyle su karsta kava krutine nu sakes galvojau,bet greit po saltu vandeniu,visa nupyliau,poto toks superinis yra nuo nudegimu ALOE VERA GELIS tai su juo patepiau,tai ne zymes neliko kad butu kas buve.negaliu atsidziaukti,mes praeitais metais buvom nusidegine pilva,tai pusles didziausios buvio isokusios,krutine pilvas raudonas,be ligonines neapsiejom,teko tvarstyt.O dabar va aciu dievui viskas gerai baiges,tai vaziuosim i sanatorija rolleyes.gif
*

oho, na ir nuotykiai ohmy.gif
Prie mūsų sanatorijoj buvo valgykloje berniukas užsivertęs ant kojų arbatinuką su verdančia arbata sad.gif Bet gerai,kad suskubo seselės - apipurškė panthenoliu ir mačiau vėl lakstė sau sveikas.. Bet apsipylė tai baisiai - garavo ir batai, ir rūbai ohmy.gif unsure.gif
vikma
QUOTE(Čili @ 2009 08 30, 13:58)
oho, na ir nuotykiai ohmy.gif
Prie mūsų sanatorijoj buvo valgykloje berniukas užsivertęs ant kojų arbatinuką su verdančia arbata sad.gif Bet gerai,kad suskubo seselės - apipurškė panthenoliu ir mačiau vėl lakstė sau sveikas.. Bet apsipylė tai baisiai - garavo ir batai, ir rūbai ohmy.gif unsure.gif
*

OI tie vaikai,akis turi turet ir subinej kaip sakant,nespeji ju suziureti.Manasis kadangi ismoko gerti is puoduko,jis pamate puodeli ir priejo pasiimti tipo atsigerti,ir sast doh.gif o as tuo tarpu iki virtuves buvau nubegus.
Kai kazkada ligoninej gulejom,tai mergyte tik su uzvirtu arbatinuku nusiplyke visa kuna,jai ten didelis nudegimas ir stiprus gavos,i renimacine tiesiai.Sedejau palatoj ir verkiau apsikabinus vaika,kai isgirdau tuos klykimus nes kazkada ir mes tai patyre buvom,bet netaip skaudziai.
unsure.gif
bakatita
oho kokiu baisybiu cia priraset. tuos vaikus reikia oi kaip saugoti. Mums jau geriau, temp nera, tik dantenos baisios, bet valgom. ryt bandysiu i ligoniu kasas skambint, klausti kaip del tu pratesimu. gal ir vaziuosim vakare atgal. sanatorijoj sake atvykti kad ir 10 val vakaro, svarbu, kad rugpjutis ax.gif
be to, mes susirgom beveik netureje kontakto su vaikais, maniskiai lauke arba kambary buvo, net draugu nespejom susirasti, o musu auksto draugai kiek pastebejau, serga visi verysad.gif
jei kam idomu, tai mums uz renovuota kambari, kur neisbuvom, pinigelius grazino. turejom ir televizoriu ir dar visokiu elektros prietaisu, niekas pinigu neprase. tai manau, kad apsimoka savo telika ir virduli veztis nei liuksa imti. jei ir imtu uz elektra pinigus, tai 50ct parai.
erikiuxxx
QUOTE(bakatita @ 2009 08 30, 15:34)
oho kokiu baisybiu cia priraset. tuos vaikus reikia oi kaip saugoti. Mums jau geriau, temp nera, tik dantenos baisios, bet valgom. ryt bandysiu i ligoniu kasas skambint, klausti kaip del tu pratesimu. gal ir vaziuosim vakare atgal. sanatorijoj sake atvykti kad ir 10 val vakaro, svarbu, kad rugpjutis ax.gif
be to, mes susirgom beveik netureje kontakto su vaikais, maniskiai lauke arba kambary buvo, net draugu nespejom susirasti, o musu auksto draugai kiek pastebejau, serga visi verysad.gif
jei kam idomu, tai mums uz renovuota kambari, kur neisbuvom, pinigelius grazino. turejom ir televizoriu ir dar visokiu elektros prietaisu, niekas pinigu neprase. tai manau, kad apsimoka savo telika ir virduli veztis nei liuksa imti. jei ir imtu uz elektra pinigus, tai 50ct parai.
*

nu linkim greiciau pasveikti mirksiukas.gif

o del liukso,tai mum apsimkejo ji imti,nes is namu saldytuvo ir noredama neatvesciau biggrin.gif
Čili
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 30, 23:55)
is namu saldytuvo ir noredama neatvesciau biggrin.gif
*

o šaldytuvas yra kiekviename poilsio kambary šiaip blush2.gif Mums tai jo neprireikė, pirkdavau tik tam kartui viską smile.gif
munyte
sveikos,
ruosiames ir mes i ta sanatorija.Rugsejo 9 jau turetumem ten buti,jei zinoma kasos palaimins....
Erinata
sveikutes smile.gif
mano vaikas labai dzanai serga bronhitu, bet aisku uz tokias ligas i sanatorija nesiuncia, tai norejau paklaust, ar apsimoka vaziuot i Gintara ir moket pinigus uz gydyma? turejau omeny as padeda jusu vaikuciams tokios reabilitacijos? kiek skaiciau labai daznai ten suserga vaikuciai g.gif
Čili
QUOTE(Erinata @ 2009 09 03, 15:28)
sveikutes smile.gif
mano vaikas labai dzanai serga bronhitu, bet aisku uz tokias ligas i sanatorija nesiuncia, tai norejau paklaust, ar apsimoka vaziuot i Gintara ir moket pinigus uz gydyma? turejau omeny as padeda jusu vaikuciams tokios reabilitacijos? kiek skaiciau labai daznai ten suserga vaikuciai g.gif
*

jei dažnai serga bronchitu, siūlyčiau pirma išmėginti pirminę reabilitaciją wink.gif T.y. savo poliklinikoje ar ligoninėje išsipirkti ar nemokamai gauti krūtinės ląstos masažų (kitaip vadinami vibromasažai), mankštos kvėpavimo bei pasiinhaliuoti kondensaciniu inhaliatoriumi. Mums sanatorijoj šitos procedūros labiausiai gelbėjo.. O jas galima ir vietoj pasidaryti,tik tiek, kad sanatorijoje ramybė, poilsis savo duoda tikrai smile.gif Ypač jūrinis oras smile.gif
Erinata
QUOTE(Čili @ 2009 09 03, 20:14)
jei dažnai serga bronchitu, siūlyčiau pirma išmėginti pirminę reabilitaciją wink.gif T.y. savo poliklinikoje ar ligoninėje išsipirkti ar nemokamai gauti krūtinės ląstos masažų (kitaip vadinami vibromasažai), mankštos kvėpavimo bei pasiinhaliuoti kondensaciniu inhaliatoriumi. Mums sanatorijoj šitos procedūros labiausiai gelbėjo.. O jas galima ir vietoj pasidaryti,tik tiek, kad sanatorijoje ramybė, poilsis savo duoda tikrai smile.gif Ypač jūrinis oras smile.gif
*

aciu uz info smile.gif musu poliklinikoj nieks niekur nesiuncia, o jau kiek prasiau kad nors pasiulytu ka gero, atsake gali uz pinigus vaziuot i sanatorija, nes pas mus ne bronhine astma doh.gif
Čili
QUOTE(Erinata @ 2009 09 03, 21:46)
aciu uz info smile.gif  musu poliklinikoj nieks niekur nesiuncia, o jau kiek prasiau kad nors pasiulytu ka gero, atsake gali uz pinigus vaziuot i sanatorija, nes pas mus ne bronhine astma  doh.gif
*

oho g.gif na,mūsų miestelyje tai daug procedūrų galima pasiprašyti, vos sukosėja tai mums leidžia pasiinhaliuoti..
vikma
Va mes vel gryzom savaitgaliui,biski sloga pasigavom ir karkuot pradejo,tai reik kazkaip per savaitgali apsigydit. g.gif
Man kazkaip vistiek idomiai,atsigulama gydytis kiekviena diena daromi masazai,inchaliacijos,bioptron lempos svitina ir va vistiek susergama g.gif
Erinata
nu va buvom sian pas daktare, vel prasiau kokias nors proceduras, tai sake jei ziema man tinka kad vaziuot i Gintara tai gal iseis kelialapi gaut, sake pranes, tai dabar sedesim lauksim unsure.gif labai tikiuosi kad duos rolleyes.gif
Čili
QUOTE(vikma @ 2009 09 04, 19:03)
Man kazkaip vistiek idomiai,atsigulama gydytis kiekviena diena daromi masazai,inchaliacijos,bioptron lempos svitina ir va vistiek susergama g.gif
*

na, virusams atsparumo iškart neįgysite nuo tų visų procedūrų ir lempų smile.gif Virusuotų ten apstu, todėl siūlyčiau pavartoti kažko stiprinančio ar profilaktikai (mes gėrėm influcid, paskaitykit vaistai.lt anotaciją wink.gif ), bet šiaip jau pabaigoj sanatorijos kurso mano panos tikrai sustiprėjo, namos veikutėles parsigabenom, ir netgi nuėmėm visus vaistus,kuriuos įprastai vartoti kasdien reiktų..
Na, dar svarbu daug laikyti vaikus lauke smile.gif Sveikit wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.