Kadangi pirmas dantukas isdygo tik metu laiko, tai pradejom iskart ji valyti, o ypac kai as kartu su juo valausi tai tikras smagumelis
mes irgi karts nuo karto valomes bet ne labai mums tai patinka
mazylei metukai, ji valyti nesiduoda dantuku .... mes nupirkom jai dantu sepetuka ir tiesiog kai maudosi ar prausiasi, duodam dantu sepetuka ir jinai ji kramto
Nevalau
Mes valom. Tik koks tas valymas - issiziojes nepabuna, kad graziai isvalyti, bet jei duodi paciam sepeteli, tai gali nors ir pusvalandi ji kramtyti
mano metuku ir keliu menesiu leisdavo valyti, dabar 1,6 nebesileidzia, pati tik kazka makaluoja po burna... valomes visada kartu
Paskutinis mūsų mergytės dantų valymo fintas: mama dainuoja tokią dainelę
valom dantį apatinį, kur išdygo pirmutinis. Valom šoninį dantuką, kur sukramto agurkiuką ir t.t. ir pan. tada mergina sėdi išsižiojus ir galiu padoriai išvalyt dantukus, po to kai mano fantazija baigiasi duodu dar pačiai pasiterliot su šepetuku
Maniskis anksciau duodavosi valomas, o dabar pats ima sepeteli ir kazkaip tik nuciulpia pasta (man taip atrodo). Nezinau kaip priversti trinti dantukus. Gal tikrai kokia dainele dainuoti?
QUOTE(JuRu @ 2011 10 17, 19:05) Maniskis anksciau duodavosi valomas, o dabar pats ima sepeteli ir kazkaip tik nuciulpia pasta (man taip atrodo). Nezinau kaip priversti trinti dantukus. Gal tikrai kokia dainele dainuoti? O nebandėt kartu su juo valyti dantukus, tokie pipirai labai mėgsta mėgdžioti, mums tai veikia QUOTE(Zuiketukas @ 2011 10 18, 08:24) Esu bandziusi, bet jis tik paziuri, pamakaluoja sepetuka po burna, o prie dantu neprisiliecia. Na, gal reikia vel ir vel rodyti, kol suvoks viso sio reikalo esme. Nes kol kas tai jis, matyt, galvoja, kad tai pastos ciulpimas.
Manoji irgi labai mėgsta pati valytis dantukus, bet toks tas jos valymas...
Sūnūs nenori
O vat mažoji,jai 2m2men,tai tik duok šepetuką ji pati valytusi ištysą dieną ir išspjauti išmoko nuo 1m9men.Su ja nėr problėmų
Mano sunus neleidzia, kad prie jo dantuku lisciau... pats nori, o tas pats, tai zinot, kaip gali 2 metu vaikas pats issivalyti dantukus
o kad dantu pasta vaikiska nuvalgo neispjauna labai blogai?
Musiskis irgi nemegsta dantuku valytis...Apatinius kai valau tai dar kazkaip pabuna ramesnis kelias sekundes,o virsutiniu tai visai nesileidzia...Per prievarta nevalau,kazkaip nesinori gasdint vaiko,nes labai jau priesinasi
Turim 8 dantukus, bet šepetėlį pats pakramto, o jei jau noriu į burnytę įlįsti, tai užsičiaupia kaip čekistas
valom dantukus, labai patinka, net vaizduoja kad ispjauna, mato kaip as valau
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|