Noreciau pasiteiraut apie Zilviti, Hipodromo gatvej. Gal jusu vaikuits lanko si lopseli darzeli? Kokios aukletojos? Kokia atmosfera ir pan. Zodziu domina visa info apie si darzeli.
Sveikos mamtytes,
Noreciau pasiteiraut apie Zilviti, Hipodromo gatvej. Gal jusu vaikuits lanko si lopseli darzeli? Kokios aukletojos? Kokia atmosfera ir pan. Zodziu domina visa info apie si darzeli. QUOTE(reginulka @ 2005 11 16, 14:58) Sveikos mamtytes, Noreciau pasiteiraut apie Zilviti, Hipodromo gatvej. Gal jusu vaikuits lanko si lopseli darzeli? Kokios aukletojos? Kokia atmosfera ir pan. Zodziu domina visa info apie si darzeli. Mes lankeme lopselio o dabar lankom darzelio grupe . Mes labai patenkinti . Labai nuostabi direktore atsidavusi darbui. Darzeli graziai sutvarkyta aplinka , jauku ir grazu viduje , labai skanus maistas . Darzeli veikia saugaus eismo centras . Dirba kuno kulturos pedagogas , logopede . Yra prailginto darbo grupes, vaikucius palieka net kelioms dienoms. Vyksta daug svenciu i kurias itraukiami dalyvauti ir tevai . Taip pat vaikai dalyvauja mieste rengiamuose renginiuose , linksmai gyvena . Aukletojos geros malonios musu vaikas noriai eina i darzeli . Ir vakare is darzelio reikia ilgokai snekint ,kad eitu namo . Apsilnkykit
Tiek daug reklamos.... Pradedu galvoti, gal ir mums reikejo pereiti cia, o ne tiesiog i kita grupe tame paciame darzelyje...
Pasakykit ka nors blogo apie si darzeli, nes tuoj imsiu netiketi, kad gali viskas buti taip gerai
Aš esu dirbusi šitame darželyje
Su didžiausiu malonumu rekomenduoju Žilvitį visiems abejojantiems
Pilnai sutinku su Lire - kaip ir minėjau, darbuotojams ten nėra gerai. suskirstyta į 2 korpusus. Vadinama pirmasis korpusas ir ANAS korpusas. viskas kas ANAME - visada blogai, negerai, auklėtojos nedirba ir t.t. Kai dirbau, buvau maištininkė, tai paliko mane ramybėj. O ant kitų jodavo. PS auklėtoja dirbo pirmam korpuse, buvo nuostabi, kūribinga ir t.t. Kai pradėjo dar pavaduoti kitą auklėtoja ANAM korpuse, staigiai patapo prasta. Taip ir būdavo - ryte gera, po pietų - bloga.
Bet aš jau dirbau seniai. Kažkaip pasirodė po Lires parašymo, kad niekas nepasikeitė Tik savo nuomonės nekeisiu - blogai ten auklėtojoms, bet vaikams tikrai gerai.
Mielos " super mamoas " paskaiciau jusu pokalbius ir netikiu ne vienu jusu zodziu ir pasilieku prie savo nuomones darzelis yra labai geras , mano vaikutis lanko ji ir daug ismoko , suzinojo . M ano drauges du vaikuciai lanko . kiek pakalbu su ja ir matau jos vaikus , tai tai tikrai leidzia suprasti , kad jiems gerai .
Darzelije svente uzgavenes manajai labai patiko, namie pasakojo apie svente kaip smagu , tik mores gaila . As ir pati sventeje buvau labai patiko , buvo daug tevu . Taip pat buvau " Kaziuko mugeje " nustebino darbeliu gausa kiek ju prigamino vaikai . taip pat buvo linksma . Prisipirkau daug darbeliu
as noriu paklaust, o kodel sitoj temos istrintos visos neigiamos nuomones?
Miela une.. Klausimas i klausima.. Ar galima susidaryti objektyvia nuomone is pletku, tulzies isliejimo??
Gerbiama une.. Ar jus nesusidarete objektyvios nuomones vaiko labui..Ar norite pati isidarbinti.. Juk senbuves Milabros issakyta nuomone apie vaikus, apie tvarka, apie reikalavimus atsako i jusu klausima..
Nežinau... Nei aš ten dirbu, nei mano vaikas ten eina, bet ačiū dievui
QUOTE(panteraa @ 2006 03 21, 18:02) Miela une.. Klausimas i klausima.. Ar galima susidaryti objektyvia nuomone is pletku, tulzies isliejimo?? Gerbiama une.. Ar jus nesusidarete objektyvios nuomones vaiko labui..Ar norite pati isidarbinti.. Juk senbuves Milabros issakyta nuomone apie vaikus, apie tvarka, apie reikalavimus atsako i jusu klausima.. nenoriu as ten darbintis ir is kur jus zinote, kad tai,kas buvo neigiama tikrai pletku ir tulzies isliejimas ? siaip ar taip sutinku su smalsia-kazkas cia vistiek netaip...
Sveikutės, tai nei pletkai ,nei tulžies liejimas tik norisi, kad direktorė pagalvotų, kodėl jos įstaigoje tiek laisvų darbo vietų, gal gana galvoti, kad ji nepakeičiama ir vienintelė ten dirbanti. Vaikams gerai ten tik sąlyginai, ar gali aprėkta, už nieką iškoliota auklėtoja dirbti produktyviai. Tik laimingas pedagogas yra geras pedagogas. jau vien tai, kad greitai buvo panaikintos nepalankios nuomonės, rodo koks darbas vyksta dėl nepriekaištingo įvaizdžio.
Gal kas jau žinote, ar "Žilvicio" darželis dirbs vasarą? Mes lankome centre "Klevelio" darželį, kadangi vaikas alergiškas. Pernai patys laikinai pasiprašem į "Žilvitį" ir mums labai patiko ypač maistas,nes vaiko nealergizavo, aplinka- sodas ir auklėtojų užsiėmimai vasarą.
Gyvenam Medvėgalio gatvėj, su kitais aplink darželiais neteko susidurti.Mane labiausiai domina "Žilvitis" (vasarai) arba ką nors apie kitus aplinkinius. Ačiū
Nugi Žiburėlyje pasidomėk, čia tas kur prie Verkių gatvės, už mokyklos. Daug kas veda ir patenkinti. Čiauškutis Jums visai po langais, bet tame tai jau pas kokią auklėtoją papulsi.
Ziburelis vasara nedirba, ir visi vaikai siam laikotarpiui eina i si esanti hipodromo gatveje
Ačiū už išsamią informaciją.Tikiuosi, kad dirbs Žilvitis. Nors mums ir tolokai, bet pernai lankėm visus pilnus 2 mėnesius, buvom patenkinti,vaikui patiko, nenusivylėm.
Gerai gerai Žilvityje
sveikutes.. rasau su siokia tokia baime, kadangi "eziuku" grupeje nuo siandien prasidejo karantinas, aukletoja sake kad 5 vaikai grupeje nesirge vejaraupiais, tarp ju ir mes..
Dziaugiuosi , kad yra mamyciu kurios patenkintos darzeliu . Mes lankom " geniuku " grupe tai aukletoja irgi galim pasigirti tikrai kurybinga ir rupestinga
Tu dar nepergyvenk del mergaites.. Paprastai tik balandi renkames zinios apie tevu atostogas vasara.. Priklausys nuo to kiek vaiku nores lankyti darzeli vasara, o ypac savaitinuku... Seip dar nebuvo uzsidares, kiek mes lankom ir zinom..
Apie ,,Žilvitį" aš irgi galiu tik gerai ir labai gerai atsiliepti.
Pats geriausias darželis Kaune... ir ne vien dėl to, kad ten vedam savo vaiką
Labai ilgai rinkomės, ir tikrai nenusivylėm, gaila, kad va paskutiniai metai..Paskutinius du metu vežiodavom iš kito miesto galo, tai antrosios dukros turbūt nebevežiosim, nes tiesiog per toli..Šiaip vat trūkumas, kad dislokacija daržo nelabai paranki-toli nuo populiarių rajonų, bet kas iš Aukštųjų Šančių rekomenduoju tik ten.. Nežinau jokių ten peripetijų-direktorė matosi, kad griežta, bet atsidavusi darbui ir daržui visa savo esybe... O šiaip nuostabi aplinka, auklėtojos, veikla ir pan. O tai juk ir yra svarbiausia
Mano krikstasunis lanke si darzeli. Visi patenkinti buvom. Pries tai lanke kita darziuka, pakeite gyvenama vieta, Zilvitis buvo patogiausias. Vaikas pasikeite, noriai ejo i darziuka, aukletojos labai su vaikais uzsiima, renginiu labai daug, aplinka grazi. O kur dar bureliai. Musiskis soko, dalyvavo saugaus eismo pamokelese, kur laimejo prizine vieta - vaikas su limuzinu vazinejo, per telika parode. Zinot kiek jam ispudziu buvo
Na isties saunus darziukas. As saviski taip pat ten su dziaugsmu vesciau, tik kad tolokai mums, vaziuot reiktu per puse miesto.
"Tarenos" issakytos mintys paskatino mane isreiksti pritarima jos nuomonei..
Mano vaikas jau ne pirmus metus lanko "Zilviti" ir vaikams veiklos ten visada uztenka, taciau tai, ka pamaciau praeita savaiate "Teatro dienelems 2006" parengtame spektaklyje "Taip zaidzia vaikai" mane pritrenke- aisku geraja prasme.
Taigi taip ilgai isdirbus darzelyje ponia Direktore it turi buti "seno raugo"! As pries pora savaiciu savo pupa uzrasiau i si darzeli, bet pradesim tik kitamet... Kai nuejom uzsirasyt, paklause, kodel cia, juk anas (Verkiu g.) atseit arciciau... Pasakiau, kad mano krikstasuniai dvyniai cia lanke ir ju vyresnele sesute, zodziu, kad pouse gimines jo sienas tryne... Tada pati direktore net ju pavardes pasake!! Nors jiems siemet jau 18 suejo! Ot atmintis pas moteriske! Vadinas, zino ne tok savo pavaldinius, bet ir aukletinius! Nebent nuo ju pakankamai prisikentejo (arba nuo ju tevu pakankamai praturtejo...dvasiskai...
O aplinka ten tikrai nebloga. Tikiuos, mano mazajai nebus problemu. O su maistu... pati dirbu internate... patikekit, blogiau darzelyje tikrai nera... Papildyta: QUOTE(ciaramashka @ 2006 07 14, 19:19) Taigi taip ilgai isdirbus darzelyje ponia Direktore it turi buti "seno raugo"! As pries pora savaiciu savo pupa uzrasiau i si darzeli, bet pradesim tik kitamet... Kai nuejom uzsirasyt, paklause, kodel cia, juk anas (Verkiu g.) atseit arciciau... Pasakiau, kad mano krikstasuniai dvyniai cia lanke ir ju vyresnele sesute, zodziu, kad pouse gimines jo sienas tryne... Tada pati direktore net ju pavardes pasake!! Nors jiems siemet jau 18 suejo! Ot atmintis pas moteriske! Vadinas, zino ne tok savo pavaldinius, bet ir aukletinius! Nebent nuo ju pakankamai prisikentejo (arba nuo ju tevu pakankamai praturtejo...dvasiskai... O aplinka ten tikrai nebloga. Tikiuos, mano mazajai nebus problemu. O su maistu... pati dirbu internate... patikekit, blogiau darzelyje tikrai nera... Na ir klaidu cia pavariau! Net paciai geda...
Ir dar domina, kas per mokesciu sistema siame darzelyje? Kokie menesiniai mokesciai, papildomos rinkliavos? Gal kas pasmulkintumete sia informacija?
as supratau, kad vaika atvesite tik po metu, tai mokesciai gali dar daug kartu keistis. Siuo metu mokama uz diena 4.85lt ir 0,50lt ugdymo reikmem. vienu zodziu kazkur apie 5lt dienai. Menesiniu rinkliavu grupeje nera (bent pas mus grupeje, kur lankome) taciau ir kitose neteko apie tai girdet. Beabejo kaip ir mokyklose, kaip ir kituose darzeliuose, kiek teko girdet, geranoriska tevu parama grupeje kurioje lanko vaikas yra. Mes savo grupeje padejome isigyti akvariuma ir t.t.
QUOTE(panteraa @ 2006 07 17, 13:41) as supratau, kad vaika atvesite tik po metu, tai mokesciai gali dar daug kartu keistis. Siuo metu mokama uz diena 4.85lt ir 0,50lt ugdymo reikmem. vienu zodziu kazkur apie 5lt dienai. Menesiniu rinkliavu grupeje nera (bent pas mus grupeje, kur lankome) taciau ir kitose neteko apie tai girdet. Beabejo kaip ir mokyklose, kaip ir kituose darzeliuose, kiek teko girdet, geranoriska tevu parama grupeje kurioje lanko vaikas yra. Mes savo grupeje padejome isigyti akvariuma ir t.t. Aciu uz atsakyma!
Mes lankome "Zibureli". Dabar jis uzsidares 2 men,o vaikai isskirstyti i kelis darzelius. Mes patekom i "Zilviti". Dar atostogaujam kaime, taciau nuo liepos 24 d. jau lankysim. Pakalbejau su kaimyne, kurios berniukas lanko nuo liepos 10dienos pas aukletoja Meile ir sake, kad labai patenkinti, o su maniske jie draugai. Idomu, kaip ten paskirsto vaikus, nes sake kad is triju darzeliu: is "Ziburelio", "Ciauskucio" ir "Saltinelio". Norejau suzinot kaip paskirsto : ar pagal amziu, ar pagal vaiku sarasa?. Nes noreciau kad patektu su savo grupes vaikais.
Na man jau biski smagiau, kad neblogas darzelis, nes nuo rugsejo ir as vesiu savo vaika ten. O mane vis mama grauzia, kodel arciau nevedu
QUOTE(Sigitano @ 2006 07 31, 15:27) Na man jau biski smagiau, kad neblogas darzelis, nes nuo rugsejo ir as vesiu savo vaika ten. O mane vis mama grauzia, kodel arciau nevedu Tikrai nesijaudink šis darželis dabar mano merginai 1,6 m. mergaitę visada nuvedu linksmą ir pasiimu linksmą Aš tikrai labai džiaugiuosi šiuo darželiu ....................................... mano rankdarbiai QUOTE(audriunka @ 2006 08 20, 17:57) Tikrai nesijaudink šis darželis dabar mano merginai 1,6 m. mergaitę visada nuvedu linksmą ir pasiimu linksmą Aš tikrai labai džiaugiuosi šiuo darželiu ....................................... mano rankdarbiai O pas kokia auklyte, Audriunka, pataiket? As savo panele uzrasiau tik kitiems metams, bet jei taviske taip gerai jaucias, gal ir manajai anksciaun pabandyt..? Beje, gal jus jau be sauskelniu ir gerai sauksta valdot? QUOTE(audriunka @ 2006 08 20, 16:57) Tikrai nesijaudink šis darželis dabar mano merginai 1,6 m. mergaitę visada nuvedu linksmą ir pasiimu linksmą Aš tikrai labai džiaugiuosi šiuo darželiu ....................................... mano rankdarbiai Geras QUOTE(ciaramashka @ 2006 08 20, 16:49) O pas kokia auklyte, Audriunka, pataiket? As savo panele uzrasiau tik kitiems metams, bet jei taviske taip gerai jaucias, gal ir manajai anksciaun pabandyt..? Beje, gal jus jau be sauskelniu ir gerai sauksta valdot? Mes esam "Paukščiukų grupeje" mes dar su sauskelnėm
Sveikos mamytes, mano mažoji jau nuo Naujų metų lanko paukščiukų grupę.
Mes jau pradejom nuo rugsejo lankyti. Labai patinka darzelis. Ir Gabriele be jokiu problemu nuo pirmos dienos pasilieka. Neaisku kaip bus toliau
O į kokią grupę tavo mergaitė pradėjo eiti
As irgi noreciau parasyti kodel po vasaros savo dukra palikau "Zilvityje".
Sveikos mamytės!
Mes taip pat likome "Žilvityje", nebegrįžome į savo seną darželį. Pradžioje vaikas sunkiai adaptavosi, o kai grįžo auklėtoja Bronytė, labai puikiai sekasi O mums, tevams, tai svarbiausia!
Sveikutes!!! Mano dukryte priima i Zilviti nuo lapkricio 1 d. Direktore uzsimine, kad priims i "Peledziuku" arba i "Voveriuku" grupe. Gal ka zinote apie sias grupes?
sveikos...Mano vaikas ejo i voveriuku grupe,buvau labai patenkinta...vaikai is geru seimu...Tiesa kiek zinau aukletoja dabar pasikeite...tai nieko negaliu pasakyti..
Šiek tiek ir aš žinau apie "Voveriukų" grupę, nes mano draugė ten veda savo dukrytę. Dabartinės aukletojos išties naujos, jaunos ir kūribingos, jas myli vaikai. Girdejau tik gerus atsiliepimus, nepalyginamai su buvusia aukletoja Ingrida, jau nekalbant apie Rūtą...
Labai grazus atsiliepimai
Šį darželį lankome jau ketvirtas mėnuo
Sergam ne taip dažnai, ne taip retai. Per šiuos mėnesius sirgome du kartus.Ko norėt, kolektyvas! Juk lanko kiekviena dieną apie 17 vaikų. Aukletojos specialiai juk nesirgdina, o kad tevai neišgydytus vaikus veda iki galo irgi problema.
Na, taip su tai teveliais tai tikra beda. Negi neaisku, kad tai vaikui ne i nauda, neskaitant, kad kitus vaikus apkrecia
sveikutes, apie kokia sveikatos politika galima kalbeti, kai patys tevai "igruda" neisgydytus vaikus.
Na nezinau, musiske, tai nuo rugsejo lanko si darzeli ir dar nesirgo. Manau, kad cia nuo vaiko priklauso. Na sloga buvo, bet net sloga jos pavadint negai, kazkaip naktim kosedavo nuo nosies, o diena viskas gerai buvo. Tai ka nevest vaiko? Vedem ir aukletoja liepe vesti. Ir nesirgo. Be to darzely labai silta, tai musu buna aprengta tik su maikute ir kelnytem, puskojinem. Tai sake aukletoja, kad vienintele normaliai aprengta, nes kiti vaikai su megztiniais, kelnem, kojinem kelnem. O darzely 26 silumos. Tai kai iseina i lauka paskui ir serga uztai.
Na, kad 26 šilumos tikrai nepasakyčiau. Man atrodo tiesiog šilta, na 20 gal.
|