QUOTE(wiole123 @ 2006 12 20, 18:49)
Na dabar gal 20-23, bet anksciau tikrai buvo 26, pati aukletoja sake.
Tai, kam tos aukletojos? Jei silta, tai vaikus reikia biski isrenkti, o ne ziureti, kokies tie vaikai susile, nes siltai aprengti
QUOTE(Brudi @ 2006 12 21, 12:51) Tai, kam tos aukletojos? Jei silta, tai vaikus reikia biski isrenkti, o ne ziureti, kokies tie vaikai susile, nes siltai aprengti Tu klysti, pas mus yra mamu, kurios net nenori, kad vaikus vestu i lauka, tai jos pacios ir prirengia, kad vaikas ,,nesusaltu". Taigi bus paskui skandalo, jei ta vaika nurengs. PAti savo ausim ta girdejau... QUOTE(Sigitano @ 2006 12 21, 14:09) Tu klysti, pas mus yra mamu, kurios net nenori, kad vaikus vestu i lauka, tai jos pacios ir prirengia, kad vaikas ,,nesusaltu". Taigi bus paskui skandalo, jei ta vaika nurengs. PAti savo ausim ta girdejau... Pritariu Sigitano šiuo klausimu: Yra tokių mamyčių, kurios šiltai rengia savo vaikus, tiesiog jų matyt toks "supratimas". Aš irgi girdėjau kaip viena mama sakė auklėtojai " tik nenurenkit megztinio", o jei auklėtoja nepaklausytų, tai būtų negerai, oi negerai.
Aš galiu tik pagirti šį darželį,mano vyresnieji čia ėjo.Jiems labai patiko
Buvau kitam darželyje,ranką ant spintelės padėjau o ten dulkių pilna
Nuo kiek laiko maziukus priima i si lopseli?Kiek zinau i darzelius nuo 2..
kiek zinau nuo 1,8 -2m.
Nu zinokit moterukes, Zivytis labai puikus darzelis ir iki jo dar geresnio namateme. ten ir aukletojos nuostabios ir auklejimas visiskai priimtinas, tik gaila biednokas tas darzelis, reiketu susimest piniguciu ir vaikams kompiuteriu nupirkti. Vat , cia tai siuolaikines butu grupes >
Noriu paprieštarauti. Spes su tais kompiuteriais akis sugadint ar mokykloj ar namie. Reikia dziaugtis, jog vaikai uzsiema kita veikla.
QUOTE(reginulka @ 2005 11 16, 13:58) Sveikos mamtytes, Noreciau pasiteiraut apie Zilviti, Hipodromo gatvej. Gal jusu vaikuits lanko si lopseli darzeli? Kokios aukletojos? Kokia atmosfera ir pan. Zodziu domina visa info apie si darzeli. sveikute,labai nuostabus darzelis,mano abi mergaites lankosi tame darzelyje,o ir treciaja zadu leisti...Aukletojos tai labai malonios,lankomes ten jau treti metai,niekad nepavyko pastebeti susiraukusios ar blogos nuotaikos aukletojos.Darzelis labai jaukus tiek viduje ,tiek lauke viskas grazu ir tvarkinga.Labai esu patenkinta ,kad pasirinkau si darzeli,todel ir tau rekomenduoju,tikrai manau kad nenusivilsi. Na cia jau turi kreiptis pas vedeja.Grupes komplektuoja nuo rugsejo pirmos.Kiek teko bendraut vedeja labai paprasta ir nuosirdi.Aukletoja yra minejusi kad vaiku amzius priklauso nuo vietu grupeja skaiciaus.Jai vaiku daug tai amzius grupeja vienodesnis.Jai nesurenka vaiku tai amzius misresnis.Tai aiskino per susirinkima anksciau .Gal kas ir dabar pasikeite. QUOTE(wiole123 @ 2006 12 21, 22:05) Pritariu Sigitano šiuo klausimu: Yra tokių mamyčių, kurios šiltai rengia savo vaikus, tiesiog jų matyt toks "supratimas". Aš irgi girdėjau kaip viena mama sakė auklėtojai " tik nenurenkit megztinio", o jei auklėtoja nepaklausytų, tai būtų negerai, oi negerai. Noreciau papriestarauti. Mes gyvename uzmiestyje besikurianciame naujame rajone, galima sakyti laukuose. Rytais, kai vezu savaji i darzeli - tikrai prirengiu, nes ir kelione uzima laiko. Maza to, nors masinoje ir silta, vaikas ramiai sedi, o jo kojos kabo ore. Tad mano manymu normalu, jog atvedusi i patalpa vaika jo neisrengiu. Norisi, jog aukletoja "seimyniskai" pasiziuretu i situacija, taciau... to nesulaukiu. Mazo to vaikas dar iki siol verkia vezamas i darzeli. Is aukletojos puses nematau jokios pagalbos, nei patarimu. Pastebejau, kad kai vaikas serga ir praleidzia pora savaiciu namuose - noriai valgo savarankiskai, tuo tarpu palankes darzeli tampa apatiskas. neseniai suzinojau , jog aukletoja noredama GERO ji valgydina, kad jis pavalgytu silto maisto, o ne atsalusio. Tai dabar atsakykit mielos mamos, ar taip turetu elgtis patysrusi darbuotoja? Manau verta, kad vaikas valgytu savarankiskai, nesvarbu, kad maistas atsals. Po kurio laiko ismokes sugebes suvalgyti silta. Zodziu kiekvienas vaikas individualus ir aukletojos pareiga rasti rysi su kiekvienu is ju. Taciau is musu aukletojos as to nesulaukiu. Man tiesiog apmaudu, kad jau metus laiko kankinu vaika vezdama i "Zilvicio" darzeli lopseli. QUOTE(reginulka @ 2007 06 05, 16:07) Noreciau papriestarauti. Mes gyvename uzmiestyje besikurianciame naujame rajone, galima sakyti laukuose. Rytais, kai vezu savaji i darzeli - tikrai prirengiu, nes ir kelione uzima laiko. Maza to, nors masinoje ir silta, vaikas ramiai sedi, o jo kojos kabo ore. Tad mano manymu normalu, jog atvedusi i patalpa vaika jo neisrengiu. Norisi, jog aukletoja "seimyniskai" pasiziuretu i situacija, taciau... to nesulaukiu. Mazo to vaikas dar iki siol verkia vezamas i darzeli. Is aukletojos puses nematau jokios pagalbos, nei patarimu. Pastebejau, kad kai vaikas serga ir praleidzia pora savaiciu namuose - noriai valgo savarankiskai, tuo tarpu palankes darzeli tampa apatiskas. neseniai suzinojau , jog aukletoja noredama GERO ji valgydina, kad jis pavalgytu silto maisto, o ne atsalusio. Tai dabar atsakykit mielos mamos, ar taip turetu elgtis patysrusi darbuotoja? Manau verta, kad vaikas valgytu savarankiskai, nesvarbu, kad maistas atsals. Po kurio laiko ismokes sugebes suvalgyti silta. Zodziu kiekvienas vaikas individualus ir aukletojos pareiga rasti rysi su kiekvienu is ju. Taciau is musu aukletojos as to nesulaukiu. Man tiesiog apmaudu, kad jau metus laiko kankinu vaika vezdama i "Zilvicio" darzeli lopseli. O man tada kyla klausimas, kam kankini? As tai nekankinciau. Jei netinka aukletoja, vaikui nepatinka, o dar ir veziot reikia, rinkciausi kita Pritariu Sigitano nuomonei,jai nepatinka lopšelis ir auklletoja tai kam ištiek toli vežioti ir kankinti vaiką. Bet ar jus apie tai su aukletoja pasikalbejote.Gal ji norėdamavaikui gero ir pamaitina.Juk namie vaikai kartais buna visiškai kitokie. Manoji po ligos irgi parodo ašaras,tai naturalu.Bet,kad kankinasi'Žilvityje' labai drastiškai rašote.
O gal tai visai ne darželyje ir auklėtojoje esmė. Gal kartais reikia ieškoti priežasčių dėl viso to kur nors arčiau.
Pati prieš pradėdama leisti į darželį labai jaudinausi, kaip bus, nes pradėjo eiti 1,4 metukų. Ir likau labai patenkinta ,,Paukščiukų" auklėtoja. Gavau gerų patarimų ir taip stengiausi elgtis, tad mes labai lengvai ir be ,,skausmo" pripratome prie darželio. Dėl aprangos, irgi neturiu jokių nusiskundimų, tiesiog yra įvairiam orui drabužėlių ir mano vaikas visada būna aprengtas pagal orą. O jei iškyla kokia problema, tai paprasčiausiai bandome kartu tai išsiaiškinti. Man atrodo, kad kartais reikia ne tik klausytis, bet ir paklausyti.
Laba,
gal kuri is jusus pradesit si rugseji? Papildyta: QUOTE(cipkute @ 2007 02 22, 22:05) Nu zinokit moterukes, Zivytis labai puikus darzelis ir iki jo dar geresnio namateme. ten ir aukletojos nuostabios ir auklejimas visiskai priimtinas, tik gaila biednokas tas darzelis, reiketu susimest piniguciu ir vaikams kompiuteriu nupirkti. Vat , cia tai siuolaikines butu grupes > Na dar graziau! To dar betruko - darzelyje kompiuteriu! QUOTE(panteraa @ 2007 06 06, 18:53) Pritariu Sigitano nuomonei,jai nepatinka lopšelis ir auklletoja tai kam ištiek toli vežioti ir kankinti vaiką. Bet ar jus apie tai su aukletoja pasikalbejote.Gal ji norėdamavaikui gero ir pamaitina.Juk namie vaikai kartais buna visiškai kitokie. Manoji po ligos irgi parodo ašaras,tai naturalu.Bet,kad kankinasi'Žilvityje' labai drastiškai rašote. Sveikos, Parasysiu visoms is karto. Visu pirma mes su sigitano ir liulke( atsiprasau jei netiksliai parasiau logina) puikiai viena kita pazystam, juk vaikai lanko ta pacia grupe. Nezinau kuriai tiksliai tureciau padekoti, jog mano komentaras internete buvo nezinia kaip tiksliai perduotas aukletojai, taciau... nera to blogo kuris neiseitu i gera. Kadangi as pati siuo metu namuose po operacijos, tad su aukletoja pasikalbejo mano vyras ir... manau puikiai issiaiskino viska ka reikia. Kartais geriau kai su aukletoja pasikalba vyras, o ne moteris. O dabar papunkciui: 1. Vezu vaika i ta pati darzeli todel, kad kitur mus priimtu geriausiu atveju tik nuo kitu metu. Bent jau ten kur kreipiausi taip sake. 2. Darzelis man is esmes patinka ir patogus geografiniu poziuriu. 3. Rytais kai verkdavo vaikas nebudavo nei laiko nei galimybiu pasikalbet su aukletoja, o po pietu susirinkdavo daugiau tevu ir beabejo kiekvienas nori pasikalbet su aukletoja apie savo vaika, o ir pati aukletoja skuba namo. Tad ir vel atkrenta. 4. Negalvokit, jog aukletojos neklausiau ka daryti, taciau jos atsakymas visad buvo vienas ir tas pats - pripras, diena, vaikas kuo puikiausiai jauciasi, zodziu @ko cia pergyveni - viskas normoj@. 5. Pervedus vaika i kita grupe ar darzeli nemanau ar is kato issisprestu problema - juk ir mano ankstesnio pasisakymo esme buvo - aukletojos kontaktas su konkreciu vaiku. Sutinku su ciramashka, jog pasikarsciavau ir parasiau per drastiskai, bet tiesa. Reziume - po vyro pokalbio su aukletoja matyt ir pati aukletoja pergalvojo savo elgesi, gal but pakeite taktika, tad jau beveik savaite kaip musu vaikutis noriai pradejo lankyti darzeli. Tad tureciau is esmes padekoti jums mamos:-) Papildyta: QUOTE(reginulka @ 2007 06 21, 09:28) Sveikos, Parasysiu visoms is karto. Visu pirma mes su sigitano ir liulke( atsiprasau jei netiksliai parasiau logina) puikiai viena kita pazystam, juk vaikai lanko ta pacia grupe. Nezinau kuriai tiksliai tureciau padekoti, jog mano komentaras internete buvo nezinia kaip tiksliai perduotas aukletojai, taciau... nera to blogo kuris neiseitu i gera. Kadangi as pati siuo metu namuose po operacijos, tad su aukletoja pasikalbejo mano vyras ir... manau puikiai issiaiskino viska ka reikia. Kartais geriau kai su aukletoja pasikalba vyras, o ne moteris. O dabar papunkciui: 1. Vezu vaika i ta pati darzeli todel, kad kitur mus priimtu geriausiu atveju tik nuo kitu metu. Bent jau ten kur kreipiausi taip sake. 2. Darzelis man is esmes patinka ir patogus geografiniu poziuriu. 3. Rytais kai verkdavo vaikas nebudavo nei laiko nei galimybiu pasikalbet su aukletoja, o po pietu susirinkdavo daugiau tevu ir beabejo kiekvienas nori pasikalbet su aukletoja apie savo vaika, o ir pati aukletoja skuba namo. Tad ir vel atkrenta. 4. Negalvokit, jog aukletojos neklausiau ka daryti, taciau jos atsakymas visad buvo vienas ir tas pats - pripras, diena, vaikas kuo puikiausiai jauciasi, zodziu @ko cia pergyveni - viskas normoj@. 5. Pervedus vaika i kita grupe ar darzeli nemanau ar is kato issisprestu problema - juk ir mano ankstesnio pasisakymo esme buvo - aukletojos kontaktas su konkreciu vaiku. Sutinku su ciramashka, jog pasikarsciavau ir parasiau per drastiskai, bet tiesa. Reziume - po vyro pokalbio su aukletoja matyt ir pati aukletoja pergalvojo savo elgesi, gal but pakeite taktika, tad jau beveik savaite kaip musu vaikutis noriai pradejo lankyti darzeli. Tad tureciau is esmes padekoti jums mamos:-) Ups, turejau padekoti panterai:) QUOTE(reginulka @ 2007 06 21, 09:34) Sveikos, Parasysiu visoms is karto. Visu pirma mes su sigitano ir liulke( atsiprasau jei netiksliai parasiau logina) puikiai viena kita pazystam, juk vaikai lanko ta pacia grupe. Nezinau kuriai tiksliai tureciau padekoti, jog mano komentaras internete buvo nezinia kaip tiksliai perduotas aukletojai, taciau... nera to blogo kuris neiseitu i gera. Kadangi as pati siuo metu namuose po operacijos, tad su aukletoja pasikalbejo mano vyras ir... manau puikiai issiaiskino viska ka reikia. Kartais geriau kai su aukletoja pasikalba vyras, o ne moteris. O dabar papunkciui: 1. Vezu vaika i ta pati darzeli todel, kad kitur mus priimtu geriausiu atveju tik nuo kitu metu. Bent jau ten kur kreipiausi taip sake. 2. Darzelis man is esmes patinka ir patogus geografiniu poziuriu. 3. Rytais kai verkdavo vaikas nebudavo nei laiko nei galimybiu pasikalbet su aukletoja, o po pietu susirinkdavo daugiau tevu ir beabejo kiekvienas nori pasikalbet su aukletoja apie savo vaika, o ir pati aukletoja skuba namo. Tad ir vel atkrenta. 4. Negalvokit, jog aukletojos neklausiau ka daryti, taciau jos atsakymas visad buvo vienas ir tas pats - pripras, diena, vaikas kuo puikiausiai jauciasi, zodziu @ko cia pergyveni - viskas normoj@. 5. Pervedus vaika i kita grupe ar darzeli nemanau ar is kato issisprestu problema - juk ir mano ankstesnio pasisakymo esme buvo - aukletojos kontaktas su konkreciu vaiku. Sutinku su ciramashka, jog pasikarsciavau ir parasiau per drastiskai, bet tiesa. Reziume - po vyro pokalbio su aukletoja matyt ir pati aukletoja pergalvojo savo elgesi, gal but pakeite taktika, tad jau beveik savaite kaip musu vaikutis noriai pradejo lankyti darzeli. Tad tureciau is esmes padekoti jums mamos:-) Papildyta: Ups, turejau padekoti panterai:) Nematau reikalo teisintis. Dziugu tik kad viskas keiciasi i geraja puse. Vadinasi reikia kalbetis su aukletoja. Pas mus irgi daug problemu buvo del ejimo i darzeli, tokiais etapais. Bet as bandziau visokius budus: ir nevedziau kuri laika, ir kalbejom su aukletoja, ka nedarem. Bet , aciu Dievui, susitvarke, ir jau koks menuo eina su noru ir dziaugsmu. O ka tai reiskia, ,,aukletoja skuba namo"? Reikia sneketis, juk tai musu vaikai ir mums svarbu kaip jie priziurimi, auklejami ir t.t. Ir ne visada mes, mamos teisios, arba teisingai zinom kaip elgtis tam tikrose situacijose. As daznai bandau paklaust aukletojos, kaip pasielgt vienoj ar kitoj situacijoj, kaip nelabai zinau, kaip teiasingiau. Jos juk turi didele patirti toj srity. Del pasakymo aukletojai apie tavo parasyma, Reginulka, tai manau per daug sureiksminai, nes manau,m kad darzelio darbuotojai visada skaito apie savo darbo vieta. Taip kad as pati suzinojau is darzelio apie tai, kad rasoma apie musu grupe. Sveik, Reginulka QUOTE(Sigitano @ 2007 06 21, 10:29) Nematau reikalo teisintis. Dziugu tik kad viskas keiciasi i geraja puse. Vadinasi reikia kalbetis su aukletoja. Pas mus irgi daug problemu buvo del ejimo i darzeli, tokiais etapais. Bet as bandziau visokius budus: ir nevedziau kuri laika, ir kalbejom su aukletoja, ka nedarem. Bet , aciu Dievui, susitvarke, ir jau koks menuo eina su noru ir dziaugsmu. O ka tai reiskia, ,,aukletoja skuba namo"? Reikia sneketis, juk tai musu vaikai ir mums svarbu kaip jie priziurimi, auklejami ir t.t. Ir ne visada mes, mamos teisios, arba teisingai zinom kaip elgtis tam tikrose situacijose. As daznai bandau paklaust aukletojos, kaip pasielgt vienoj ar kitoj situacijoj, kaip nelabai zinau, kaip teiasingiau. Jos juk turi didele patirti toj srity. Del pasakymo aukletojai apie tavo parasyma, Reginulka, tai manau per daug sureiksminai, nes manau,m kad darzelio darbuotojai visada skaito apie savo darbo vieta. Taip kad as pati suzinojau is darzelio apie tai, kad rasoma apie musu grupe. Sveik, Reginulka Aciu uz palinkejimus. Kartais liga suteikia galimybiu daugiau skirti demesio sau. O del "pranesimo apie parasyma" - vyras sake, jog pati aukletoja neskaite jai pasake. Siaip stengiausi neivardinti nei aukletojos vardo nei grupes, taciau... kai ka vistik palikau. Na, tikesimes pamoka buvo mums abiems: tiek aukletojai tiek man. Iki.
Nebijok, jokiu kompu darzeliuose dar artimiausius 5 metus tikrai nebus
Siaip, kaip turinti siokia tokia nelabai linksma patirti galiu pasakyt - labai svarbu ne tik pati aukletoja bei jos elgesys, bet ir VEIKLA, KURIA JI SIULO vaikams. Kai vasara i musu grupe atejo pavaduojanti aukletoja, labai nustebau, kad vaikas labai noriai eme eiti i darzeli. Na, dar pabaigai - darzelyje lopselio grupiu aukletojos , bent tas su kuriomis teko susipazinti artimiau - normalios, vaikai su jomis pasilieka noriai, net ir maniskis, neziurint nuolatinio rytinio bliovimo, dienos begyje ta pacia aukletoja myluodavo ir buciuodavo O nesusipratimai arba tylus konfliktas kartais kyla is to nelemto noro "nereguliuoti kitam kaip reikia dirbti", taciau dabar tikrai zinau, jog VERTA pasiulyti aukletojai zaidima ar siaip veikla, kuria megsta tavo vaikas - gali buti, jog ji patiks ir kitiems vaikams. Juk aukletojos taip pat zmones, o nuolatine rutina neretai uzgozia fantazija. Tad skatinkime aukletoju isradinguma - tai bus naudinga visiems, o ypac musu vaikams.
Labutis visiems, gal kas pradesite lankyti si darzeli rugseji? Nezinau, nuo ko pradet pratint dukra... Ar nusiteikt paciai po langu stovet ir laukt, kol iskvies...
Kam stovėt po langu ir laukt kol iškvies taigi pirmiausia pasiteirauk pas aukletoja nuo ko pradėti pratinti.Į kurią grupę jus priėmė.
Sveikutes,mes lankysime šią ikimokyklinę įstaiga nuo rugsėjo 1 os.šiandien buvome susipažinti.Įspudis-super.Pirmiausia pati įstaiga,aplinka,grupė ,oypač aukletoja.Nors mes ne naujokai,lankė mūsu vyresnioji dukra vasara iš kaimininio darzelio.Tačiau jaudulys yra,kaip seksis,nes labai užsispyrusi ir ne savarankiška.
QUOTE(panteraa @ 2007 08 27, 19:55) Kam stovėt po langu ir laukt kol iškvies taigi pirmiausia pasiteirauk pas aukletoja nuo ko pradėti pratinti.Į kurią grupę jus priėmė. Tik šiandien gavom pažymą, o ryt eisim išsiaiškinti, į kurią grupę. O po langu vistiek gali tekt stovėt, nesvarbu, kokia grupė ir kokia auklėtoja. Ne visi vaikai vienodai juk pratinasi.
svarbiausias dalykas kaip nuteiksi pati vaiką.
Tai tiesa.Turiu patirties.Gražus nuteikimas o ne gąsdinimas vaiko darželiu.Ir bus viskas neblogai.Ostovėt po langu -tai manau nepasitikėjimas kažkuo?
SVEIKOS. LABAI SENIAI ČIA LANKAUSI, BET PARAŠYTI NUTARIAU PIRMĄ KARTĄ. NORĖČIAU PAKLAUSTI CIARAMASHKA - O JEI GRUPĖ BUS ANTRAME AUKŠTE, KĄ TADA DARYSITE?
Sveikos,
esu naujoke siame puslapyje. Labai apsidziaugiau radusi tokias geras nuomones apie darzeli "Zilvitis", kadangi nuo rugsejo pradesime lankyti ji. Noriu jusu patarimu ar vaika pirmomis dienomis palikti visai dienai ar po puse dienos? Kaip del rubeliu ar reikia darzelyje palikti kokius drabuzelius? Labai laukia kada eis i darzeli, labai nori.
Manau kad geriausias patarėjas bus auklėtoja, kai pradėsit lankyti darželį.
QUOTE(LINELA @ 2007 08 28, 22:48) SVEIKOS. LABAI SENIAI ČIA LANKAUSI, BET PARAŠYTI NUTARIAU PIRMĄ KARTĄ. NORĖČIAU PAKLAUSTI CIARAMASHKA - O JEI GRUPĖ BUS ANTRAME AUKŠTE, KĄ TADA DARYSITE? Na, "stovejimo po langais" buvo bajeriukas... Su dideliu pilvu ilgai neišstovėčiau. O į antra auksta iš medžio vėpsočiau...
Na, koks įspudis.Nereikės į medį lipt. Juk matei viską.Kokia auklėtoja.\
o gal galit papasakot ar siame darzelyje yro kokiu papildomu uzsiemimu: pvz sokiu pamokeles, dainavimo... ar kazkas panasaus?
QUOTE(zelviene @ 2007 09 24, 22:17) o gal galit papasakot ar siame darzelyje yro kokiu papildomu uzsiemimu: pvz sokiu pamokeles, dainavimo... ar kazkas panasaus? Kol kas nieko apie tai negirdejau. Abejoju....... Yra muzikos pedagoge, bet kaip ten uzsiemimai su ja vyksta -neaisku. Nebent viskas vyresnese grupese, nes mes dar prie maziuku. CIARAMASHKA-tu vis abejoji ,negirdėjai arba vis tau kažkas neaišku.....visko nežinai ir vis rašai.Taigi grupės auklėtojos paklausk, o ne supermamų. Mūsų grupės auklėtoja tai viską paaiškina ir apie muzikinius užsiėmimus ir apie šokius nors vaikai dar irgi maži. QUOTE(*imbierine* @ 2007 09 25, 22:15) CIARAMASHKA-tu vis abejoji ,negirdėjai arba vis tau kažkas neaišku.....visko nežinai ir vis rašai.Taigi grupės auklėtojos paklausk, o ne supermamų. Mūsų grupės auklėtoja tai viską paaiškina ir apie muzikinius užsiėmimus ir apie šokius nors vaikai dar irgi maži. O tai ko kreipiates i supermamas? Man jei bus kas neaisku ir jei tikrai domesiuos - tiesiogiai ten ir klausiu. O cia kiekviena gali issakyt savo nuomone. Kai domesiuos del savo vaiko - tikrai ieskosiu informacijos ne pletku forumuose... Taip kad, Tamsta "imbieriene", pasisakau, kada noriu ir kaip noriu. Mano nuomone ir liks mana. Ir ner ko cia pykti. SUSIREIKŠMINAI 'ciaramashka'.Visų pirma aš kreipiausi ne į supermamas, o į tave 'CIARAMASHKA'.Dabar supratau ,kad mūsų vaikai yra vienoje grupėje. QUOTE(*imbierine* @ 2007 09 26, 19:32) SUSIREIKŠMINAI 'ciaramashka'.Visų pirma aš kreipiausi ne į supermamas, o į tave 'CIARAMASHKA'.Dabar supratau ,kad mūsų vaikai yra vienoje grupėje. Tai valio! O as maniau, kad i si darzeli tik planuojat keliaut... Tai ko tiesiogiai i aukletoja nesikreipiat del informaijos?
Eikit bartis i AZ! Jei yra del ko...
Papildyta: Gal pasakysit darzelio darbo laika( t.y. kada nuvest ir kada pasiimt vaikus galima)? QUOTE(liepuxs @ 2007 09 27, 14:50) Eikit bartis i AZ! Jei yra del ko... Papildyta: Gal pasakysit darzelio darbo laika( t.y. kada nuvest ir kada pasiimt vaikus galima)? Priklauso nuo grupes i kuria vedi. Berods yra prailginta, kai vaikus priima nuo 7 o gal net nuo 6,30 iki18. Paprasta grupe - neprailginta nuo 7,30 iki 18 val, QUOTE(ciaramashka @ 2007 08 31, 22:15) Auklėtoja jauna, Airina, jei teisingai nugirdau. Pana ištikrino visus kampus ir visus žaislus. Į medį nusprendžiau nelipti, geriau "blakę" paliksiu kur ant sienos. Baigdama diskusijas su tavim, norėjau tau ciaramashka pasakyti: man dėl darželio viskas aišku, nes man viską ir išaiškina auklėtoja, bet ne aišku kaip reiks būti vienoje grupėje su tokia "blakine" mamyte kaip tu !?...... QUOTE(*imbierine* @ 2007 09 27, 20:24) Baigdama diskusijas su tavim, norėjau tau ciaramashka pasakyti: man dėl darželio viskas aišku, nes man viską ir išaiškina auklėtoja, bet ne aišku kaip reiks būti vienoje grupėje su tokia "blakine" mamyte kaip tu !?...... Suprantantys jumorą "blakes" suprato kaip bajeriuką. O jei tamstai juokai gyvenimo nepalengvina, tai labai užjaučiu. Su "blakine" mamyte tamstai, ačiū Dievui, būt nereiks. Tik mūsų vaikams reiks, o jie, tikiuosi, sutars puikiai. Bent jau man Kipras - labai malonus bachuriukas pasirodė... O įžeidinėjimai parodo tamstos asmenybės nesubrendimą. Uzjaučiu dėl to ir TAMSTĄ, ir tamstos vaikučius. O aš šiaip nusiteikus į gyvenimą žiūret linksmai ir iš visų nesusipratimų pasijuokt. Gaila žmonių, kurie nesupranta jumoro ir nemoka juokaut.. SKELBIU DISKUSIJĄ UŽBAIGTĄ!
Mes nuo pavasario keliausim i sita darzeli, tai jau is anksto domiuosi kaip ten viskas
Po kolkas tik teigiami atsiliepimai is pazistamu, lauksim pavasario
Mamytės, tai ko nutylote. Norėčiau daugiau sužinoti apie šį darželį iš tų kurie jau lanko. Nes šiaip girdėjau visokių kalbų.
LINELA,o jūs lankot ar dar ruošiatės lankyti? Mes jau lankom.O tų kalbų kaip ir visur. Kai paskaitai forume.....tai apie visus....ko tik nori.....Geriausia patiems susiformuoti nuomonę.Įsitikinusi, jog viskas priklauso nuo personalo į kurį patenka vaikas.Turiu su kuo palyginti, nes prieštai lankėm kitą darželį.Mums pasisekė.Mes patenkinti.O gal kam ir nepasisekė.... |