AS cia naujokele busiu...
Noreciau, kad padetumete sugalvoti ka duoti savo mergytei pusryciams, nes jau fantazija streikuoja.
Ka jus mamytes ruosete pusryciams savo mazyliams?
Vaje
Sveikos mamytes...
AS cia naujokele busiu... Noreciau, kad padetumete sugalvoti ka duoti savo mergytei pusryciams, nes jau fantazija streikuoja. Ka jus mamytes ruosete pusryciams savo mazyliams? Vaje QUOTE(larina @ 2005 12 06, 09:28) Sveikos mamytes... AS cia naujokele busiu... Noreciau, kad padetumete sugalvoti ka duoti savo mergytei pusryciams, nes jau fantazija streikuoja. Ka jus mamytes ruosete pusryciams savo mazyliams? Vaje Sunkiai su tais pusryčiais... Dažniausiai verdu košes: grikų, avižinių dripsnių su sėlenom,retai manų...
Mes manu nevalgom... Valgom tik milupos avizu kose ir viskas... Nei grikiu, nei ryziu nemegsta.
Dar pusryciams kepu kiausiniene arba bverdu kiausini, verdu smalsuciu desreliu, labai megsta suri..
As duodu ryte jogurta,sureli. Labai megsta sumustinius. Taciau dabar matyt viskas atsibodo,tai nieko nenori:((( dar kepu varskes apkepa,bet cia vakarui.
Mano mažius košių visai nemėgsta, jokių
Valgo košes. Įvairias. Šeštadienis- omleto diena. Vyras iškepa ir valgom visi trys pusryčiams.
okuo maitinti pvz avizu dribsnius galima virti su sviestu ir druska,o gardu ir su bet kokia uogiene./obuolius supjaustyti apvirti kol suminkstės,iberti manu kruopu cukraus-gaivus pusryciai./bandeles be idaro,arba dideles barankas pusiau perpjauti,pertepti sviestu arba lyditu sureliu./kepkit blynus ir idarykite juos bananais,padazui-jogurtas./bananus susmulkinti su varske,skanu ir siaip valgyt ir ant dziuveseliu tept./sunku daugiau ka patart,nes turite pratinti prie ivairaus,net-idomaus maisto.esu ne karta koses piesusi kaip saules,net savo mergaites veiduka piesdavau,pindavau kaseles tarkim is uogienes.klausiu ar tavo plaukuciai bus tokie grazus,sako,taip.na tai suvalgyk kad jie augtu ir t.t linkiu daug kantrybės,fantazijos. QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2005 12 07, 22:32) okuo maitinti pvz avizu dribsnius galima virti su sviestu ir druska,o gardu ir su bet kokia uogiene./obuolius supjaustyti apvirti kol suminkstės,iberti manu kruopu cukraus-gaivus pusryciai./bandeles be idaro,arba dideles barankas pusiau perpjauti,pertepti sviestu arba lyditu sureliu./kepkit blynus ir idarykite juos bananais,padazui-jogurtas./bananus susmulkinti su varske,skanu ir siaip valgyt ir ant dziuveseliu tept./sunku daugiau ka patart,nes turite pratinti prie ivairaus,net-idomaus maisto.esu ne karta koses piesusi kaip saules,net savo mergaites veiduka piesdavau,pindavau kaseles tarkim is uogienes.klausiu ar tavo plaukuciai bus tokie grazus,sako,taip.na tai suvalgyk kad jie augtu ir t.t linkiu daug kantrybės,fantazijos. Ji alkana nebuna, o valgo nedaug ka. Varskes net neikisi. As nemanau, kad baranka, dziuveselis ar bandele yra pusryciai. Taip pat ir apie surelius ar jogyrtus taip manau. Tokius dalykus mes valgom priespieciams, bet tik ne pusryciams. O kas del valgymo tuo paciu metu, tai tikrai sutinku su tavim. Mes valgom, miegam ir viska darom pagal laika. Aisku nesakau, kad visada taip gaunasi, bet dazniausiai.
Mes pusryčiams mėgstam įvairius blynelius, košes, stengiamės kaitalioti, virtus varškėtukus, omletukus
o NUO KIEK LAIKO JUS TUOS BLYNELIUS DUODATE, maniskes kazkaip nieko valgyt nnori, bet kaip ir tuos blynelius joms duoti neisivaizduoju. Dantu turim tik po du, ner kaip kramtyti, o ir kaip su keptu maistu ar nera blogai.
man mažoji pusryčiams valgo košes-įvairias. Pietums sriuba, vakarienei-kotletukai, jautienos dešrelės, guliašas ir pan. žinoma su bulvių koše arba makaronai. Į tarpus duodu obuoliuką, bananą, barankų, jogurtą ar pan. aptitu nesiskundžia
Valgo ivairias koses: 5 grudu kose, avizine, ryziu, manu, perliniu kruopu, kartais sumustinuka, virta kiausini, kiasineine, virtu desrekiu. Vienu zodziu, stengiuosi, kad butu ivairus maistas, kad nenusibostu
maniškė pusryčiams labai mėgsta dribsnius užpiltus jogurtu arba grikių košę. Kartais virtus putpelės kiaušinius.
o mažiukas kol kas tik pienišką košę pusryčiams valgo.
Puikio arPukio kose,bet labai retai(kai yra alkanas),virta kiausuni+suri+desreles=viska sutarkuoju ir su greitine
Kartais omleta,sumustini arba jogurtus,surelius-cia jau priklauso nuo nuotaikos QUOTE(Inga-mama @ 2005 12 13, 15:20) man mažoji pusryčiams valgo košes-įvairias. Pietums sriuba, vakarienei-kotletukai, jautienos dešrelės, guliašas ir pan. žinoma su bulvių koše arba makaronai. Į tarpus duodu obuoliuką, bananą, barankų, jogurtą ar pan. aptitu nesiskundžia VAKARIENEI KOTLETUKAI
Pusryčiams valgom sumuštinuką su dešra arba sūriu,kartais varškytė,košytė,omletas
Na mes pusryciams taip pat ivairias koses valgom, sumustinius, surelius, kartais virta kiausini, o kiausinienes nemegsta.
Ryte dažniausiai košes dar verdu, bet pastebėjau, kad mieliau valgytų sumuštinius, dešrą ir viską... dažnai būna, dad įduodi dešrą į rankas ir sukiši košę
Manoji koses jau pradejo ignoruoti, omletuka irgi
manoji ryte nemegsta daug valgyt,bet visgi valgo,jogurta arba varskyte su imaisytu bananu,ar obuoliu,ir uzgeriam arbata!
Rytais valgome:
Blyneliai paprasti arba su obuoliais ar varske. Desreles Virtinukai su varske Koldunai sumustiniai Kiausai kepti virti Omletas Neprisimenu kas dar
Mano irgi su visokiais fintais
Na mums tai dar tik metukai pusryciams valgome:
*Varske su jogurtu (yra tokia parduotuvej) *Sausainiu kosele ( sauainius sutrupinu ir uzpilu misinuko) *Bananas Na ir uzgeriame arbatyte Manau, kad pusryciai yra ne pilvo prikimsimas, o kad butu sotu
ai,
Mes valgome desreles su agurkeliu, kartais koki blyna
siaip dazniausiai buna bananas,arba sausainis
o mes dazniausiai valgom koses, grikiu, avizu, manu, kukuruzu kartais sumustinuka sutepu, omleta iskepu
Mes dažniausiai valgom jogurtą arba varškės desertą. Bet vis pagalvoju, kaip tas vaikas man nespjauna to pačio maisto.
O kaip jūs kiaušinienę darot? Gal nepatingėtumėt receptuką mestelti?
Nu su tais pusryciais ir vaiku valgymais ir nevalgymais
MAZIOI PUSRICAM VALGO SURELI-NYKSTUKAS+MAMOS PIENO
Miltiniai blynai,įvairios košės,kiaušnis - virtas,keptas,kiaušinienė,pieniška sriuba,dešrelės,sumuštiniai,sūreliai,varškėčiai.
O mes pusryciams dazniausiai valgome:
Blynukus Koldunus(mesyte mamai atiduoda),eziukus arba tinginukus Zuvies pirstelius Sumustinius Retkarciais varsketukus
Dar valgom tokius sumustinukus
riekutej duonos isplaunu skyle ir idedu ketvirti(puse ir dar skersai)desreles ir pilu ant virsaus plakta kiausini is vienos ir kitos puses, ir apkepu
vaikų pusryčiai tradiciniai - avižų, rugių, miežių, 4-5 grūdų, grikių, kviečių dribsnių košės, taip pat kukurūzų, ryžių kruopų košės su sviestu, braškių, mėlynių, vyšnių, bruknių, mėlynųjų slyvų uogienėmis, cinamonu. savaitgaliais vyresnėlis (6 m.)valgo kiaušinių, miltinių blynelių, omleto ar orkaitėje keptų sumuštinių su sūrių, dešrelėmis, kiaulienos nugarine, pievagrybiais. mažiukas bando omleto, blynukų ar kiaušinio, bet tik paragauja.
Labai idomi tema nes mano mergickai turbut baisesnio zodzio uz valgyma nera as net neisivaizuoju kaip jinai nieko nenori parastom dienom darzelyje valgo bet kai paklausi ka valge tai iseina kad nieko vakare gal koki sureli su pieno stikline suvartoja net nezinau ka ir bedaryti 6.5metu sveria vos20kg gal zinot kokiu maisto papildu ar vitaminu nes baisu del kraujo nusilpimo ir kt dalyku o mano bahuriukas tai valgo ka duosi ka pats valgai jam butinai irgi reikia duoti labai jau isizeidzia
Tai kad man rodos, svoris normalus. Tokio amžiaus vaikai maždaug tiek ir turi sverti.
QUOTE(raraira @ 2006 03 27, 22:51) Labai idomi tema nes mano mergickai turbut baisesnio zodzio uz valgyma nera as net neisivaizuoju kaip jinai nieko nenori parastom dienom darzelyje valgo bet kai paklausi ka valge tai iseina kad nieko vakare gal koki sureli su pieno stikline suvartoja net nezinau ka ir bedaryti 6.5metu sveria vos20kg gal zinot kokiu maisto papildu ar vitaminu nes baisu del kraujo nusilpimo ir kt dalyku o mano bahuriukas tai valgo ka duosi ka pats valgai jam butinai irgi reikia duoti labai jau isizeidzia O tu kokią savaitę užsirašyk absoliučiai viską, ką ji valgo. Pamatysi, kad privalgo ir dar persivalgo
Valgom ką šaldytuve randam ir greitai pagaminamo: sumuštinį, košę, dešrelę ir panašiai ir puodelį sulčių
Kaip pavidziu mamom kurios neturi problemu su maitinimu. Pas mus tai ,,karas ir taika" kai valgom. Valgo tikrai mazai, bet svoris auga
QUOTE(Agotukas @ 2006 04 04, 21:50) O tu kokią savaitę užsirašyk absoliučiai viską, ką ji valgo. Pamatysi, kad privalgo ir dar persivalgo
mes be kiausinienes, varskes, koses, pusryciams dar labai megstam skrebucius
QUOTE(raraira @ 2006 03 27, 22:51) Labai idomi tema nes mano mergickai turbut baisesnio zodzio uz valgyma nera as net neisivaizuoju kaip jinai nieko nenori parastom dienom darzelyje valgo bet kai paklausi ka valge tai iseina kad nieko vakare gal koki sureli su pieno stikline suvartoja net nezinau ka ir bedaryti 6.5metu sveria vos20kg gal zinot kokiu maisto papildu ar vitaminu nes baisu del kraujo nusilpimo ir kt dalyku o mano bahuriukas tai valgo ka duosi ka pats valgai jam butinai irgi reikia duoti labai jau isizeidzia Mes pusryčiams valgom kiaušinienę spastuose (skylutė bulkoj ir kiaušas įmuštas į vidų), varškę su jogurtu, manų košę. Visokius sūrelius tik užkandžiams gauna. Berniukas nelabai valgus, bet aš užsispyrus ir visokiais burtais užburiu, kad suvalgytų. Savo pasiekiu ir abu liekam patenkinti, nes žinau, kad ryte vaikas atsikelia tuščiu pilvu Dukrytė valgo viską, tik nelabai nori mano virtų pietinių košių su mėsa QUOTE(Ievuke @ 2006 07 01, 18:16) Mes pusryčiams valgom kiaušinienę spastuose (skylutė bulkoj ir kiaušas įmuštas į vidų), varškę su jogurtu, manų košę. Visokius sūrelius tik užkandžiams gauna. Berniukas nelabai valgus, bet aš užsispyrus ir visokiais burtais užburiu, kad suvalgytų. Savo pasiekiu ir abu liekam patenkinti, nes žinau, kad ryte vaikas atsikelia tuščiu pilvu Dukrytė valgo viską, tik nelabai nori mano virtų pietinių košių su mėsa Pasidalink burtais |