Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 10 minučių gimdymas :)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
protinga_blondine
Nusprendziau ir as pasidalinti savo gimdymo ispudziais, beja trukusiais maximum valanda biggrin.gif
Tiesa sakant, pastojau as netycia. Bet iki tol nelabai mylejau vaiku ir pats gimdymas man atrode kaip pati didziausia bausme moteriskajai giminei unsure.gif Be to, esu prisklausiusi daugybes baisiu istoriju, kaip tai trunka kelias paras, kaip plysta, siuva ir pan... Taigi, pradejus lankytis pas savo gydytoja, iskart ejau prie reikalo: "padarykit man planuota cezario pjuvi - skolinga neliksiu" drinks_cheers.gif Net neturejau minties paciai gimdyti, nes beprotiskai bijau skausmo. O jei gydytoja butu priesinusis musu susitarimui, iskart buciau ejus pas kita. O kaipgi kitaip - juk as bijojau gimdymo kaip velnias kryziaus! Net sapnuodavau kosmarus naktimis...
Taigi ta lemtingaja rugsejo 10 diena ryte atsikeliau kaip visada, bet jauciau sioki toki maudima pilve. Na, tarsi silpnas skausmas per menesines. Bet buvau jau pripratusi prie visokiu nestumo nepatogumu, todel nekreipiau demesio mirksiukas.gif Dienai ipusejus man pradejo nebepatikti tas skausmas, bet ne nenumaniau, kad cia saremiai. unsure.gif Apie pietus skambinu vyrui, kuri buvo darbe, net ne tame paciame mieste. Sakau: "Man skauda". Vyras liepe kviestis greitaja ir vaziuoti i ligonine. Bet as nepasitikiu greitosiomis - maniau, kad greiciau namie pagimdysiu, nei greitoji atvaziuos. Bet as vis dar naiviai galvoju, kad cia ne saremiai - juk gimdymas yra baisus baubas biggrin.gif negali buti tokie silpni saremiai. Vaikstau is kambario i kambari... Vaikstau, ir tikiuosi, kad tuoj tuoj praeis sie nestumo nepatogumai..
Staiga pajuntu, ka reiskia tikras saremis. Man sokas - ka daryti???? Kas su manimi darosi???? verysad.gif Skambinu vyrui - negaliu prasneketi is skausmo. Vyras dar karta sako kviestis greitaja, bet as nenoriu greitosios. Staiga man nubega vandenys ir prasideda kosmariskas skausmas. Pagaliau susiduriu su realybe ir bandau skambinti draugei, (kuriai busiu dekinga iki gyvenimo galo). Ji atsiranda pas mane uz 10 minuciu. Kazkokiais budais sugebu nueiti iki masinos, nes drauge juokaudama pranesa, kad manes nescios nepakels biggrin.gif Bet man kol kas juokas neima. Paskambinau gydytojai, kuri sake, kad uz pusvalandzio bus vietoje.
Gimdymo namuose kaip strele uzlipu i antra auksta, kur mano ispustas baimes pilna akis pamato akusere. Stai ieina mano gytyjoa, kuriai griebiu uz ranku ir maldauju pasigailejimo. Vis dar naiviai tikiuosi, jog busiu uzmigdyta operacineje ir skausmo kaip nebuta lotuliukas.gif Prie manes pribega daug zmoniu, jie veda mane ilgu koridoriumi g.gif Iveda i kambari ir liepia lipti ant keistos lovos. Tad supratau, jog turesiu gimdyti!!! Na jau ne schmoll.gif Tada pradedu isteriskai rekti, kad negimdysiu! (Supraskit - taip pasireiske mano baime ir siaip buvau soke). Mane vis tiek paguldo ant gimdymo stalo, o as rekiu, kad visa ligonine skamba: Negimdysiu, uzmigdykit mane, nuskausminkit mane!!!!!!!!!!!! Tuomet is paskutiniuju suglaudziu kojas, kurias atplesti vos pavyskta trims moterims lotuliukas.gif Juk viskas vyksta ne pagal mano plana - kaip cia taip?? Mano sumanioji gydytoja (dabar ja taip drasiai galiu pavadinti) pasirodo mate, kad mano sudejimas tiesiog sutvertas gimdymui biggrin.gif
Taigi, gimdyme ji pagimde uz mane tikraja to zodzio prasme. Pagimde per 10 minuciu... Kaip nubego vandenys, buvo siek tiek po15h, o manoji dukryte gime 16.12h. Gerai pamenu, kai viskas baigesi, pazvelgiau i laikrodi. Bet negalejau patiketi, kad taip greitai galima pagimdyti - ir be jokiu komplikaciju, plysimu ir pan. As dar pasitikslinau, ar jau tikrai viskas? bigsmile.gif Tada pakelus galva pamaciau neitiketino mazumo padareli, kuris svere 2.662 Kg. thumbup.gif
Po visko juokemes su gydytoja is mano baimiu lotuliukas.gif
Taigi mano baimiu rezultatas - nuostabi mergyte, angelisko ramumo vaikas, kuri auginti taip lengva, kad kasdien dekoju Dievui uz toki vaika...ir uz toki lengva gimdyma, be abejo smile.gif
Amadinka
nu tai pamatet,kad nera ko bijoti,tai gimdykit dar kelis biggrin.gif bigsmile.gif
Lina-Emilija
biggrin.gif sauni istorija 4u.gif as ir noreciau taip lengvai pagimdyt smile.gif nors pirmas gimdymas buvo toks lengvas,kad gimdysiu kaip pirma karta ax.gif
Zuwytes
faina biggrin.gif
acura_maniake
saunuole mamka 4u.gif lengvai ir greitai biggrin.gif
perlita5
saunu, kad vikskas gerai ir taip greitai baigesi,bet kai prisimenu savo gimdyma, na nebuvo jis sunkus, bet tie sremiai tai baubas ohmy.gif
rence*
Eina sau kaip viskas greitai- zaibiskai 4u.gif Kaip sakoma zmous planuoja o D juokiasi bigsmile.gif
*woman*
bigsmile.gif baimės akys didelės mirksiukas.gif ,šaunuolė mamytė 4u.gif lauksim antros žaibiško gimdymo istorijos ax.gif
Etali
Niu šaunuolė, superinis gimdymas 4u.gif . Sveikinu.
yoyo75
šauni istorija 4u.gif
sėkmės augant ir auginant
Jolitukas29
Puiki istorija,kad visoms taip eitusi biggrin.gif Sekmės Jums ! thumbup.gif
Akella
Grazi istorija sveikinu tapus mamyte, thumbup.gif Aukite didutes 4u.gif Musu dukrytes bendravardes mirksiukas.gif
vi78
taip iseina kad nera ko planuoti is anksto,vistiek niekas neiseis.sekmes 4u.gif
Upjora
Saunuole! 4u.gif
Teta A
Ech, kad visoms taip pasisektu... rolleyes.gif 4u.gif
liolia79
Labai grazu 4u.gif Sekmes jusu seimynai smile.gif
Atenyte
Manes laukia antras gimdymas, tai nuskausminamuju reikalausiu tik ikelus koja i ligonine. Suprantu mamytes, kurios bijo pacios gimdyti
-Neužmirštuolė-
geras biggrin.gif
NEFRITAS
Super biggrin.gif
Su antru tokiais tempais ir iki lignines nespesit wub.gif
aquo;)
saunuole thumbup.gif
mazyyle
Nu va matai kaip greitai viskas gavosi o taip bijojai thumbup.gif
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jolitamaria
Mano dukryte irgi Amanda . Sekmes jums !
ligigi
Puikumėlis! Tau tai tik gimdyt ir gimdyt! Sveikinu! - visi šitie žodžiai ne tik tau- juos ir aš pati girdėjau iš kitų, nes mano gimdymas nuo pirmųjų švelnių sąrėmių iki mergytės pirmojo riksmo truko irgi tik valandą laiko. O pats gimdymas- 20 min. Tai tikrai žinau, ką reikškia greitai pagimdyti, ir be jokių plyšimų ar net nuskausminamųjų. Dar kartą sveikinu!!! thumbup.gif
Gili
kaip cia man uzsiprogramuot antra taip?
Hmm. iseina, reikia paniskai bijot... lotuliukas.gif
neringula
jei pirmas taip greitai, tai kokiu greiciu tada antras lelius gims thumbup.gif
edvxxx
Puiki istorija thumbup.gif Aukite sveiki ir laimingi 4u.gif
Kepuča
nu smagi istorija bigsmile.gif
rimmka
lotuliukas.gif lotuliukas.gif smagu,kai taip greitai
doviliuke
Faina istorija thumbup.gif mamyte prie bajerio biggrin.gif aukit sveikutes 4u.gif
Ramintuske21
Toks gimdymas thumbup.gif beje labai grazus dukrytes vardas wub.gif
_Dovi_
Labai smagi gimdymo istorija, aukit sveikos ir laimingos smile.gif
Schroedingers Cat
Nuostabi istorija, smagu skaityti biggrin.gif Tik įdomu, koks tas sudėjimas, "tiesiog sutvertas gimdymui" bigsmile.gif
Omrum
na aš nebijojau bet irgi lengvai ir greitai gavau savo cypsiu biggrin.gif ir mūsų vaikai gime ta pačia diena wub.gif
irmaba
pavydetinas dalykas mirksiukas.gif
protinga_blondine
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 10 31, 23:09)
Nuostabi istorija, smagu skaityti biggrin.gif Tik įdomu, koks tas sudėjimas, "tiesiog sutvertas gimdymui"  bigsmile.gif
*

Na, siaip mano klubai platus, o sveriu apie 54 kg. Todel sakoma, kad jei platus klubai - lengva gimdyti. Bet taip ne visoms buna... bet kokiu atveju, daugiau gimdyti vis tiek nenoreciau schmoll.gif Juk antra karta gali ir nepsisekti g.gif
**karina**
ech, kad visi gimdymai toki butu rolleyes.gif net smagu skaityt tokia grazia istorija......saunuole 4u.gif wub.gif
Lotyna
QUOTE(**karina** @ 2010 09 18, 12:39)
ech, kad visi gimdymai toki butu rolleyes.gif net smagu skaityt tokia grazia istorija......saunuole 4u.gif  wub.gif
*

Tikrai pritariu drinks_cheers.gif
begedia
wub.gif
cud@bury
Va cia tai gimdymas bigsmile.gif thumbup.gif ...Saunuole mamyte...linkiu dar ne vieno tokio lengvo ir greito gimdymo mirksiukas.gif
vardas69
wub.gif kaip miela 4u.gif
-Astreja-
Saunuole mamyte wub.gif aukit sveikos ir stiprios wub.gif wub.gif
*fujimi
bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Wild Pearl
Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Baimes akys dideles bet rezultatas puikus bigsmile.gif Ir gydytoja saunuole biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif
ekona
thumbup.gif
twtcka
as gimdziau 2,5 val ir man cia rekordiskai greit 4u.gif
sviecia_saule
Smagi istorija nestuke.gif
Ir labai smagu, kad draugė laiku pasirodė ir pagelbėjo smile.gif
No comment
Kaip smagu bigsmile.gif kad visoms taip thumbup.gif
Gvadelupes mergele
saunuole mamyte mirksiukas.gif ,jeigu dar karta gimdysit linkiu ir antra taip greit mirksiukas.gif thumbup.gif
rosebud1
užsispyrusi nėštukė buvot thumbup.gif
lalaila3
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.