Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Keksai ir keksiukai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*caffe macchiato*
Mergaites, noreciau tokiu keksiuku Nergiuku, kaip buna parduotuvese - sokoladiniai sokoladinia ir dregni bigsmile.gif , gal kas turi receptuka. Aciu 4u.gif
miss_candy
help.gif Joninems zadu kepti keksiukus (pirma karta), tad turiu klausima 4u.gif Nusipirkau is parduotuves glajaus (kur pasildyti reikia, o paskui ant kepinio uzpilti). Kaip ji uzpilti ant keksiuko, kad tik ant virsaus laikytusi, o nenuvarvetu ant popieriuko ar keksiuko sonu? g.gif
aguonele
QUOTE(miss_candy @ 2010 06 16, 09:06)
help.gif Joninems zadu kepti keksiukus (pirma karta), tad turiu klausima  4u.gif  Nusipirkau is parduotuves glajaus (kur pasildyti reikia, o paskui ant kepinio uzpilti). Kaip ji uzpilti ant keksiuko, kad tik ant virsaus laikytusi, o nenuvarvetu ant popieriuko ar keksiuko sonu?  g.gif
*

esu siaip nusistacius pries tuos visus pirktinius glajus, bet skonio reikalas ... irnesakyk.gif
o tau graziai uztepti reikia su didesniu peiliu ir niekas nenubegs arba su konditeriniu maisu uzspausti, ko man nesitiki kad su pirktine mase iseis g.gif
bet siaip tai daug graziau kai glajus nuvarva bent truputeli thumbup.gif kiekvienas skirtingai ir tuo paciu originaliai wub.gif
miss_candy
QUOTE(aguonele @ 2010 06 16, 12:20)
esu siaip nusistacius pries tuos visus pirktinius glajus, bet  skonio reikalas ...  irnesakyk.gif
o tau graziai uztepti reikia su didesniu peiliu ir niekas nenubegs arba su konditeriniu maisu uzspausti, ko man nesitiki kad su pirktine mase iseis  g.gif
bet siaip tai daug graziau kai glajus nuvarva bent truputeli  thumbup.gif  kiekvienas skirtingai ir tuo paciu originaliai  wub.gif
*

Aciu, Aguonele 4u.gif As tik pradzioj su dirbtiniu (prisipirkau kaip durna noro apimta visokiu papuosimu, glaju ir t.t. doh.gif ), o paskui jau savo glaju darysiu bigsmile.gif Prisirinkau receptu thumbup.gif
aguonele
QUOTE(miss_candy @ 2010 06 16, 11:31)
prisipirkau kaip durna noro apimta visokiu papuosimu, glaju ir t.t.  doh.gif ),
*

pazystamas jausmas hihihi.gif
Nova
Jau dejau recepta i Saldzius receptus su nuotraukomis, bet idesiu ir cia, jei jau Keksu tema smile.gif

Marmurinis kondensuoto pieno keksas

user posted image

200 gr. minkšto sviesto
190 gr. miltų
3/4 a.š. kepimo miltelių
50 gr. cukraus
1/2 a.š. vanilinio cukraus
1/2 a.š. druskos
3 v.š. kakavos
2/3 indelio saldinto kondensuoto pieno
3 kiaušiniai

Cukrų, vanilinį cukrų, druską ir minkštą sviestą išplakti mikseriu iki purumo (2-3 min.). Supilti kondensuotą pieną, išmaišyti iki vientisos masės. Įmaišyti išplaktus kiaušinius. Padalinti masę per pusę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Padalinti miltus per pusę ir į vieną pusę įmaišyti kakavą. Suberti miltus į tešlas - su kakava į vieną tešlos pusę, paprastus į kitą. Viską gerai išmaišyti. Kekso formą iškloti kepimo popieriumi. Supilti baltą tešlą, ant viršaus kakavinę ir šiek tiek pamaišyti (giliau, kad susimaišytu balta ir kakavinė tešlos). Kepti iki 170 C ikaitintoje orkaitėje apie 1 val. Skanaus!

P.S. Neapsakomai skanus, šlapias ir purus keksas!
Nerytė
QUOTE(Nova @ 2010 06 16, 13:36)
Jau dejau recepta i Saldzius receptus su nuotraukomis, bet idesiu ir cia, jei jau Keksu tema smile.gif
*

vaje, kaip skaniai atrodo! wub.gif butinai isbandysiu thumbup.gif

nuo kiausiniu jis toks geltonas? bigsmile.gif atrodo lyg safrano butu deta bigsmile.gif
Nova
QUOTE(Nerytė @ 2010 06 16, 15:10)
vaje, kaip skaniai atrodo! wub.gif  butinai isbandysiu thumbup.gif

nuo kiausiniu jis toks geltonas? bigsmile.gif  atrodo lyg safrano butu deta bigsmile.gif
*

Geltonas nuo kaimisku kiausiniu biggrin.gif Papildomai nieko nedejau. O ir fotkinta su blykste vakare.
Nerytė
QUOTE(Nova @ 2010 06 16, 14:20)
Geltonas nuo kaimisku kiausiniu  biggrin.gif Papildomai nieko nedejau. O ir fotkinta su blykste vakare.
*

4u.gif
bus isbandytas ax.gif
La Loba
QUOTE(Nova @ 2010 06 16, 13:36)

*

Ačiū už paprastą, skanų, naudingą receptą bigsmile.gif jau kaaaip skaniai atrodo thumbup.gif savaitgalį turėsim mėgstančių pasmaližiaut svetelių, tai tikrai kepsiu wub.gif
aguonele
Nova keksas atrodo pribloskianciai wub.gif As irgi jau praeita savaite kepiau si Sauletosios keksa 4u.gif Nu tikrai nuostabus keksas, tirpstantis ant liezuvio galiuko wub.gif

user posted image

negaliu ideti as staciu nuotrauku, labai dideles gaunas, tad kas norit pjuvi matyti spauskit cia 4u.gif

ir tik parasius si posta pastebejau jog tu ne marmurini kepei o kondeensuoto pieno keksa padarei marmuriniu lotuliukas.gif ot ziopla as .... na bet ir si keksa esu kepus tongue.gif parasau, vaisinkites.. liuks keksas thumbup.gif mano atsiliepimai cool.gif
user posted image
Nova
QUOTE(aguonele @ 2010 06 17, 09:35)
Nova keksas atrodo pribloskianciai  wub.gif 
ir tik parasius si posta pastebejau jog tu ne marmurini kepei o kondeensuoto pieno keksa padarei marmuriniu  lotuliukas.gif  ot ziopla as .... na bet ir si keksa esu kepus  tongue.gif 

Aguonele,aciu. As ir pas tave maciau ta keksa smile.gif wub.gif Tik labai marmurino norejau, ir kaip tycia - pradaryto kondensuoto pieno turejau, reikejo sunaudot, tai ir sumiksavau is akies biggrin.gif
ointriga
na ir atnesu naujai iskepta mirksiukas.gif ,gal ir nemoku graziai foto padaryti ,bet jau labai skanu , thumbup.gif aciu Nova uz recepteli aciuks.gif aciuks.gif
user posted image user posted image
o varge kokios baisios nuotraukos blush2.gif blush2.gif
skyeyes
Sveikos kepejeles bigsmile.gif

keksiukus su popiereliais kepti jau ismokau, tiksliau isbandziau, tai dabar labai noriu dukrytes gimtadienio proga juos ir graziai papuosti ax.gif Kokiu kremu rekomenduotumet padengti keksiukus, kad dar galeciau prilipinti pabarstukus g.gif Viename vakarelyje maciau baisiai grazius keksiukus, bet nezinau is ko tas glaistas buvo pagamintas, jis sustinges, ne toks, kur liptu prie pirstu...
miss_candy
QUOTE(skyeyes @ 2010 06 17, 23:53)
Sveikos kepejeles bigsmile.gif

keksiukus su popiereliais kepti jau ismokau, tiksliau isbandziau, tai dabar labai noriu dukrytes gimtadienio proga juos ir graziai papuosti ax.gif Kokiu kremu rekomenduotumet padengti keksiukus, kad dar galeciau prilipinti pabarstukus g.gif Viename vakarelyje maciau baisiai grazius keksiukus, bet nezinau is ko tas glaistas buvo pagamintas, jis sustinges, ne toks, kur liptu prie pirstu...
*

Uzeikit i sita supermamu tema:

Glajai

As dar ne vieno nebandziau, nes pradedanti kepeja esu blush2.gif Bet susirinkau visus receptus i viena "home made" knygute ax.gif
skyeyes
QUOTE(miss_candy @ 2010 06 18, 09:28)
Uzeikit i sita supermamu tema:

Glajai

As dar ne vieno nebandziau, nes pradedanti kepeja  esu  blush2.gif Bet susirinkau visus receptus i viena "home made" knygute  ax.gif
*

Aciu 4u.gif Pati nesugalvojau tokio pavadinimo paieskoti, ieskojau pire tortu puosimu, o ten daug visko, bet ne visai tinkancio ant keksiuku rolleyes.gif
rugiagele26
QUOTE(Nova @ 2010 06 16, 14:36)

Marmurinis kondensuoto pieno keksas

200 gr. minkšto sviesto
190 gr. miltų
3/4 a.š. kepimo miltelių
50 gr. cukraus
1/2 a.š. vanilinio cukraus
1/2 a.š. druskos
3 v.š. kakavos
2/3 indelio saldinto kondensuoto pieno
3 kiaušiniai

Cukrų, vanilinį cukrų, druską ir minkštą sviestą išplakti mikseriu iki purumo (2-3 min.). Supilti kondensuotą pieną, išmaišyti iki vientisos masės. Įmaišyti išplaktus kiaušinius. Padalinti masę per pusę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Padalinti miltus per pusę ir į vieną pusę įmaišyti kakavą. Suberti miltus į tešlas - su kakava į vieną tešlos pusę, paprastus į kitą. Viską gerai išmaišyti. Kekso formą iškloti kepimo popieriumi. Supilti baltą tešlą, ant viršaus kakavinę ir šiek tiek pamaišyti (giliau, kad susimaišytu balta ir kakavinė tešlos). Kepti iki 170 C ikaitintoje orkaitėje apie 1 val. Skanaus!

*

Kepiau ir as smile.gif skanus!

user posted image
miss_candy
Parodau savo joniniu keksiukus ax.gif

user posted image

Situ keksiuku tesla pati paprasciausia (miltai, cukrus, sviestas, vanilinis cukrus, kiausinis ir saukstelis kepimo milteliu). Glajus pirktinis man issiliejo besildant mikrobangej, nors laikiausi instrukcijos doh.gif Tad dariau is juodo sokolado ir sviesto, o puosiau guminukais (juos ploninau perpjovus per puse) ir pabarsciau tortu papuosimais. Labai skanus ir sotus gavosi thumbup.gif

user posted image

O cia i ta pacia tesla idejau svieziu braskiu. Man sitie skanesni keksiukai, nes lengvesni drinks_cheers.gif

Triksi26
sveikos, kiepiau pirma karta gyvenime keksiukus, be jokiu "pribambasu". norejau pabandyt kaip iseis, ir ka Jus galvojat dingo per 10 min!!!!! 4u.gif

dabar jau ziuresiu sunkesni koki varianta thumbup.gif wub.gif
miss_candy
QUOTE(Triksi26 @ 2010 06 27, 20:48)
sveikos, kiepiau pirma karta gyvenime keksiukus, be jokiu "pribambasu". norejau pabandyt kaip iseis, ir ka Jus galvojat dingo per 10 min!!!!!  4u.gif

dabar jau ziuresiu sunkesni koki varianta  thumbup.gif  wub.gif
*

Mano irgi greitai suejo drinks_cheers.gif
Nerytė
QUOTE(Triksi26 @ 2010 06 27, 18:48)
sveikos, kiepiau pirma karta gyvenime keksiukus, be jokiu "pribambasu". norejau pabandyt kaip iseis, ir ka Jus galvojat dingo per 10 min!!!!!  4u.gif

dabar jau ziuresiu sunkesni koki varianta  thumbup.gif  wub.gif
*

thumbup.gif kokius kepei? bigsmile.gif
Miledi.N
Graikijoje valgiau labai skanų keksą, gal kas žinote kaip jį pagaminti?
rugiagele26
QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 28, 10:40)
*

Labai "daug" apibudinimo lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 28, 09:40)
*

o koki konkreciai... juk taip pat kaip pasakyciau, kad Aukstaitijoj valgiau labai skanu keksa... juuk ju n.... rusiu yra biggrin.gif
Miledi.N
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 28, 11:51)
Labai "daug" apibudinimo  lotuliukas.gif
*

QUOTE(Nerytė @ 2010 06 28, 12:01)
o koki konkreciai... juk taip pat kaip pasakyciau, kad Aukstaitijoj valgiau labai skanu keksa... juuk ju n.... rusiu yra  biggrin.gif
*

kAd aš žinočiau... rolleyes.gif lotuliukas.gif
Renatina
QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 28, 10:40)
*

QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 28, 13:58)
kAd aš žinočiau...  rolleyes.gif   lotuliukas.gif
*

tai nejuokinkit voverių tongue.gif
(čia toks posakis).
O jei rimtai - prašom apibūdint bent keliais sakiniais jo išvaizdą, skonį, spalvą, kvapą, struktūrą ar dar ką atsimenate, nes mes pastarosiomis dienomis Graikijoje keksų nevalgę galim ir nepataikyt patart kaip to gardėsio ieškot cool.gif

Miledi.N
QUOTE(Renatina @ 2010 06 28, 13:31)
tai nejuokinkit voverių tongue.gif
(čia toks posakis).
O jei rimtai - prašom apibūdint bent keliais sakiniais jo išvaizdą, skonį, spalvą, kvapą, struktūrą ar dar ką atsimenate, nes mes pastarosiomis dienomis Graikijoje keksų nevalgę galim ir nepataikyt patart kaip to gardėsio ieškot cool.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pagalvojau, jei kas buvo ir valgė, tai žinos apie ką kalbu rolleyes.gif
keksas skanus, toks drėgnas, geltonos spalvos bet netoks kaip parduotuvinis. LT tokio neteko ragaut..
Nemokėsiu paaiškint doh.gif
Bijuna
Sveikos. Gal kas kepate keksa duonkepeje ir turite koki recepta?
Aciu aciuks.gif
Triksi26
QUOTE(Bijuna @ 2010 06 28, 15:31)
Sveikos. Gal kas kepate keksa duonkepeje ir turite koki recepta?
Aciu  aciuks.gif
*

as kepiau, recepta idesiu veliau, bet man nekada vidus neissikepa g.gif
Bijuna
Triksi26, lauksiu receptuko, bandysiu kepti ir ziuresime, kur "beda" drinks_cheers.gif
Triksi26
QUOTE(Bijuna @ 2010 06 28, 20:52)
Triksi26, lauksiu receptuko, bandysiu kepti ir ziuresime, kur "beda"  drinks_cheers.gif
*

keksas:
4 kiausiniai
220 gr. sukraus
1.5 pak vanilio
1 ziups druskos
2 v.s. romo ( as piliau degtines)
1.5 citrinos sulciu
220 gr sviesto
450g. kvietiniu miltu
3.5 a.s kepimo milteliu
100gr razinu
as dar dejau resutu, arba dziovintu ananasu.

na o det viska pagal duonkepe, mano duonkepei is pradziu skystis o poto visa kita.
Bijuna butinai prasyk kaip pavyko drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2010 06 27, 22:27)
thumbup.gif  kokius kepei? bigsmile.gif
*

doh.gif pameciau receptika, ryt dar paieskosiu smile.gif
Lettrines
QUOTE(Gazelė @ 2010 06 12, 15:51)
Tokius spalvotus popieriukus aš pirkau Klaipėdoje (parduotuvėje kur prekės barams ir restoranams) ax.gif . Aš juos dedu į tefloninę keksiukų formą ir tada tik pilu tešlą. Gaunasi super, o labiausiai patinka vaikams - atrodo žaismingai smile.gif .
*

Kokioje čia vietoje? Ir kiek vnt.? kokia kaina?
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 06 13, 22:39)
Aš vakar kepiau pirmą kartą keksiukus sesutės gimtadieniui, gavosi super  thumbup.gif  dariau vienus pagal Beatos receptą su bananais ir šokoladu, kitus vietoj bananų ir šokolado dėjau kakavos ir razinų, man labiau patiko su bananais, bet kitiems ragavusiems patiko abeji  smile.gif net nesitikėjau, jog taip paprasta juos išsikepti  bigsmile.gif  ypač, kai pyragai, tortai pabodę, keksiukai- puikiausias desertas  wub.gif ir improvizuot galima įvairiai smile.gif
*

Aš visad kepu Beatos keksiukus. Tik įdarai, jogurtai vis kitokie, tai ir keksiukai vis skirtingi. Dabar žiūriu temoj pilna receptų - reiks bandyti.

O kokį glajų ant viršaus dėti, kad būtų greitai ir nesunkiai paruošiamas? Aš visad užmetu tokių papuošimų ant keksiuko, bet norisi kremo.
Triksi26
QUOTE(Lettrines @ 2010 07 01, 22:37)
Kokioje čia vietoje? Ir kiek vnt.? kokia kaina?

*

as praeita savaite pirkau mindaugo maximoje po 3.5-4lt 100 vnt, jos guli kur visos kepimo skardos, tik apatineje lentinoje 4u.gif
miss_candy
Siam ilgajam savaitgaliui kepiau jogurtinius keksiukus su sokolado gabaliukais:

user posted image

Kadangi tesla nebuvo labai tirsta, tai sokoladas biski sedo ant dugno ax.gif

Keksiukai atrode taip (tik keleta nepuostu palikau):

user posted image

O puosiau su sokolado ir sviesto glajumi bei apibarsciau kokoso drozlemis:

user posted image
Triksi26
QUOTE(miss_candy @ 2010 07 05, 16:49)
Siam ilgajam savaitgaliui kepiau jogurtinius keksiukus su sokolado gabaliukais:

user posted image

Kadangi tesla nebuvo labai tirsta, tai sokoladas biski sedo ant dugno  ax.gif

Keksiukai atrode taip (tik keleta nepuostu palikau):

user posted image

O puosiau su sokolado ir sviesto glajumi bei apibarsciau kokoso drozlemis:

user posted image
*

thumbup.gif , man jogurtiniai skaniausi, bet as kepiau be sokolado, ten man rodos geriau kokia uogene tiktu, ania?!
miss_candy
QUOTE(Triksi26 @ 2010 07 06, 09:16)
thumbup.gif , man jogurtiniai skaniausi, bet as kepiau be sokolado, ten man rodos geriau kokia uogene tiktu, ania?!
*

Tikrai taip! mirksiukas.gif Man pries tai daryti paprasti keksiukai labiau patiko, nes tokie sotesni ax.gif
*caffe macchiato*
Kepiau pagal *Keila* receptuką
4 kiausiniai
1.5 stiklines cukraus
100 gr. sviesto
1 stlikline grietines
1 a.s. kepimo milteliu
apie 2 stiklines miltu
2 a.s. kakavos ( siaip visada dedu nutela gerus 2 didelius saukstus)

kiausinius issukti su cukrumi, ideti grietines, islydyti sviesta, ideti i mase, paskui kepimo milteliai ir miltai. Tesla turi buti grietines tirstumo.
Padalinti tesla i dvi dalis. I viena ideti kakavos.
Keksine iskloti kepimo popieriumi ir nuo vidurio pradeti: saukstas sviesios mases, ant virskaus tamsios, ir vel ant virsaus sviesios ir t.t. Kai baigiau pilti, su pagaliuku isilgai prabraukiau, ir gavosi grazus rastas.( kurio db nesimato, mes cukraus pudra uzdengia biggrin.gif )
Kepti 180 laipsniu apie 40 min.

taip atrodo mano keksas smile.gif
Papildyta:
kekso vidus 4u.gif
sirdelle
Gal kas zinote koki receptuka su medum ax.gif
Nerytė
QUOTE(sirdelle @ 2010 07 11, 15:10)
Gal kas zinote koki receptuka su medum ax.gif
*

vietoj cukraus dek medaus 4u.gif
miss_candy
Barbaryta, labai graziai atrodo Jusu keksas thumbup.gif

O as kepiau citrininius su aguonomis:

user posted image

vienus palikau be papuosimu, o kitus aptepiau su vanilinius varskes sureliu ir apibarsciau tortu papuosimais ax.gif
Triksi26
QUOTE(miss_candy @ 2010 07 11, 15:26)
Barbaryta, labai graziai atrodo Jusu keksas  thumbup.gif 

user posted image

vienus palikau be papuosimu, o kitus aptepiau su vanilinius varskes sureliu ir apibarsciau tortu papuosimais  ax.gif
*

hmmm koks grozis, o turbut koks skonissss wub.gif thumbup.gif
reikes ir man iskept, bet kad poto kilogramai auga kaip ant mieliu doh.gif doh.gif
*caffe macchiato*
QUOTE(miss_candy @ 2010 07 11, 16:26)
Barbaryta, labai graziai atrodo Jusu keksas  thumbup.gif 

user posted image

vienus palikau be papuosimu, o kitus aptepiau su vanilinius varskes sureliu ir apibarsciau tortu papuosimais  ax.gif
*

aguonos, turetu buti skanumelis bigsmile.gif
o kaip reikia aptepti sureliu? g.gif
miss_candy
QUOTE(Barbaryta @ 2010 07 11, 22:44)
aguonos, turetu buti skanumelis bigsmile.gif
o kaip reikia aptepti sureliu? g.gif
*

Labai skanus is tiesu wub.gif Tik svarbiausia nepadauginti citrinos sulciu ir tarkuotos zieveles, nes tada per rugstu butu. Kadangi neturiu to maiselio, kurio pagalba butu galima sureli isspausti graziai ant keksiuko, tai bandziau susukti kepimo popieriu i tutele ir per ja isspausti, bet man per daug vargo pasirode blush2.gif Tai tiesiog su saukstu uztepiau paprastuoju budu rolleyes.gif
soledada
As tai beviltiska kulinare doh.gif mega_shok.gif cray.gif Jau praradau vilti kadanors ka nors skaniai pagaminti... Milijona kartu kepiau keksiukus, kieti, neskanus nors tu ka. Perskaiciau jusu foruma supratau, akd per daug makaluoju. Siandien bandziau pasitaisyti, kepiau su aguonomis citrininius keksiukus, kuriuos visos gyret... ir ka sau manot verysad.gif Apacia sudege(ko anksciau nebudavo) ir aliejaus per daug, tai nei iskilo, nei ka, riebu ir fe... Draugas bando guosti, sako nekalta tu, reikia svarstykles isigyti... Bet menka paguoda, nes geri kulinarai moka is akies viska deti verysad.gif
Tai dabar neapsisprendziu, arba susinervinu ir susiperku visa reikalinga inventoriu, t.y.svarstykles, ml su kuo matuot ir normalias keksiuku formeles, arba spjaunu ir nuo siol valgom pirktinius "gardesius" doh.gif
http://public.fotki.com/solveigux/keksiukai/
miss_candy
QUOTE(soledada @ 2010 07 12, 20:48)
As tai beviltiska kulinare doh.gif  mega_shok.gif  cray.gif  Jau praradau vilti kadanors ka nors skaniai pagaminti... Milijona kartu kepiau keksiukus, kieti, neskanus nors tu ka. Perskaiciau jusu foruma supratau, akd per daug makaluoju. Siandien bandziau pasitaisyti, kepiau su aguonomis citrininius keksiukus, kuriuos visos gyret... ir ka sau manot verysad.gif  Apacia sudege(ko anksciau nebudavo) ir aliejaus per daug, tai nei iskilo, nei ka, riebu ir fe... Draugas bando guosti, sako nekalta tu, reikia svarstykles isigyti... Bet menka paguoda, nes geri kulinarai moka is akies viska deti verysad.gif
Tai dabar neapsisprendziu, arba susinervinu ir susiperku visa reikalinga inventoriu, t.y.svarstykles, ml su kuo matuot ir normalias keksiuku formeles, arba spjaunu ir nuo siol valgom pirktinius "gardesius" doh.gif
http://public.fotki.com/solveigux/keksiukai/
*

Oi, kiek mane nesekmiu yra virime ir kepime istike, kad net nenoriu prisiminti doh.gif Svarbiausia nenuleisti ranku ir i viska ziureti su humoru mirksiukas.gif
Butinai nusipirkit svarstykles arba tokius kausiukus matavimui po 100ml, 50 ml, 15 ml. Beje, ar jusu vyrykle elektrine ar dujine. Pas mociute kepiau keksiukus dujineje virykleje, tai visu keksiuku dugnai irgi sudege blink.gif O su elektrine - tai no problem thumbup.gif Taip kad bandykit, bandykit ir dar karta bandykit 4u.gif
soledada
QUOTE(miss_candy @ 2010 07 12, 20:26)
Oi, kiek mane nesekmiu yra virime ir kepime istike, kad net nenoriu prisiminti  doh.gif  Svarbiausia nenuleisti ranku ir i viska ziureti su humoru  mirksiukas.gif
Butinai nusipirkit svarstykles arba tokius kausiukus matavimui po 100ml, 50 ml, 15 ml. Beje, ar jusu vyrykle elektrine ar dujine. Pas mociute kepiau keksiukus dujineje virykleje, tai visu keksiuku dugnai irgi sudege  blink.gif O su elektrine - tai no problem  thumbup.gif  Taip kad bandykit, bandykit ir dar karta bandykit  4u.gif
*

Dujine... Bet kepiau kitos rusies keksiukus is beatos knygos tai nesudege apacios. Kazkas tikrai buvo negerai teslai... Jau pasakiau saviskiui kad nieko nebekepsiu, kol neturesiu svarstykliu, tai manau kad greitai gausiu, nes jis megsta mano tas nesekmes biggrin.gif tik situ keksiuku nevalge, sake jam per riebu
skyeyes
As tai net negaliu paziuret per tokius karscius i keksiukus ar kitokius pyragus...ir siaip kita karta darysiu puse porcijos, bo nera tiek valganciu...ir paciai kelis keksiukus suvalgius daugiau nebesinori..
Tai man vis keista, kai cia paskaitau, kad kiti keksus kepa.. ax.gif
miss_candy
QUOTE(skyeyes @ 2010 07 13, 01:56)
As tai net negaliu paziuret per tokius karscius i keksiukus ar kitokius pyragus...ir siaip kita karta darysiu puse porcijos, bo nera tiek valganciu...ir paciai kelis keksiukus suvalgius daugiau nebesinori..
Tai man vis keista, kai cia paskaitau, kad kiti keksus kepa.. ax.gif
*

kai daug valganciu dziaugiesi, kad ir tuos du keksiukus gauni suvalgyti ax.gif
S.N.A.S
Gal kuri provė apšvies, kokia orkaitės programa labiausiai tinka būtent keksiukams?
aguonele
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 07 14, 20:00)
Gal kuri provė apšvies,
*

na nesijauciu profe, bet as kepu senoj dujines orkaitej pacioj auksciausioj skalej ( t.y. nr.8). Darbe kepiau keksiukus su vintiliatorium tik 175° orkaitej ir kuo puikiausiai iskepe. Cia individualiai man man rodos reikia ziureti. as po puses kepimo laiko visada paziuriu kaip tesla atrdo ir tada nusprendziu ar prisukti ugni ir t.t.

na ir kad jau cia uzejau, tai vaisinu Mieliniais keksiukais su sokoladu 4u.gif

user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.