QUOTE(ryyd @ 2010 08 26, 13:52)
as tai kepu is tokios pacios
bet man net minciu nekilo, kad jei keksiukams, tai daugiau ar maziau miltu
o gal tikrai reikia?
butent, tikrai nereikia nieko dadeti ar atimti
Ačiū,mergaitės,už atsakymą.
QUOTE(Neila+69 @ 2010 08 21, 14:13) sveikos, nusipirkau metaliniu keksiuku formeliu, ar galiu tesla pilti i juos tiesiai ar reikia spec popieriaus dar idet i vidu? jo neturiu kaip kazi reiktu daryt,kad nepriliptu keksiukai? asdmeniškai aš kepu tiesiai metalinėse formelėse. pora puslapių atgal yra mano keksiukų foto, viskas gražiai išsiima. Juk tešla rieboka. man kaip tik popieriniai nepatinka, geriau paiimi ir valgai, nieko lupti nereikia
Kiek cia keksu ir keksiuku receptu
Šiandien vėl n-tąjį kartą kepiau Rugiadėlė26 Negriukus keksiukus
Labas merginos, gal kuri darbštuolė galėtumėte padėti!? Daugelyje keksų receptų reikia išsukti sviestą su cukrumi iki purumo, baltumo. Kiek aš kankinuosi ir be rezultato. Net Bamix blenderis nepadaro, velia ir tiek. Su kuo išsukate? Tikiuosi, kad rankomis ir mediniu šaukštu - jau praeitis, yra lengvesnių patikimų būdų.Labai laukiu patarimo.
QUOTE(rasaru @ 2010 09 03, 09:59) Labas merginos, gal kuri darbštuolė galėtumėte padėti!? Daugelyje keksų receptų reikia išsukti sviestą su cukrumi iki purumo, baltumo. Kiek aš kankinuosi ir be rezultato. Net Bamix blenderis nepadaro, velia ir tiek. Su kuo išsukate? Tikiuosi, kad rankomis ir mediniu šaukštu - jau praeitis, yra lengvesnių patikimų būdų.Labai laukiu patarimo. Mikseriu išplak QUOTE(rasaru @ 2010 09 03, 08:59) Labas merginos, gal kuri darbštuolė galėtumėte padėti!? Daugelyje keksų receptų reikia išsukti sviestą su cukrumi iki purumo, baltumo. Kiek aš kankinuosi ir be rezultato. Net Bamix blenderis nepadaro, velia ir tiek. Su kuo išsukate? Tikiuosi, kad rankomis ir mediniu šaukštu - jau praeitis, yra lengvesnių patikimų būdų.Labai laukiu patarimo. turbut suki salta sviesta
Žinau, kad sviestas turi būti kambario temp. Turbūt su šaukštu labai ilgai reikia darbuotis. O su mikseriu drabstosi, gal turi spec. indą, kokį aukštą ir siauresnį?Ačiū.
QUOTE(rasaru @ 2010 09 03, 18:26) Žinau, kad sviestas turi būti kambario temp. Turbūt su šaukštu labai ilgai reikia darbuotis. O su mikseriu drabstosi, gal turi spec. indą, kokį aukštą ir siauresnį?Ačiū. jei minkstas sviestas - nesidrapsto, nes iskarto kosele gaunasi... matyt vis tiek perzema temp.
Ačiū Neryte, o kiek laiko vargti su šaukštu?
As sviesta umu visada kambario temperaturos
dar vieni mano keksiukai
QUOTE(Lettrines @ 2010 08 10, 12:09) Vakar kepiau "Varškės keksiukus". Gavosi labai skaniai, tik per riebiai, kitą kartą dėsiu mažiau sviesto (į dvigubą porciją ne 300g, o 200g max). ![]() Laba diena Išbandžiau šiuos keksiukus ir galiu tą patį pasakyt, kad šiek tiek per riebūs, sviestas tiesiog jaučiasi valgant, bet skanučiai
Sveiki,
iskepiau siandien savo seimynai ir as keksiuku. Kepiau obuoliu su razinom keksiukus (nezinau ar yra receptukas, nes kepiau is knygos, kai turesiu daugiau laiko perzvelgsiu ir jei nebus parasysiu). Tik truputi norejosi labiau obuoliu skoni jausti, bet skanu
Labas,
saaitgali sesers gimtadieno proga jai ir sveciams dariau karsta deserta. Kadangi kepasi kaip keksiukai tai receptuka idesiu cia (jei pasikartosiu atsiprasau Taigi pristatau sokoladinius pyragaicius (reikia valgyti karstus, nors ir atvese skanus tik efektas ne tas SOKOLADINIAI PYRAGAICIAI 100g juodojo sokolado 100g rudojo cukraus (dejom balta nes neturejome rudo) 100g sviesto 3 kiausiniai 100g miltu 0,5 saukstelio kepimo milteliu 50g maltu migdolu 100g baltojo sokolado Juodaji sokolada istirpinti dubenyje karsto vandens voneleje. Sudeti kambario temperaturos sviesta, suberti cukru (truputi sviesto ir cukraus palikti kepimo formelems patepti ir pabarstyti) ir sukti kol cukrus istirps ir mase pasidarys puri. Kiausiniu baltymus atskirti nuo tryniu. Trynius imaisyti i sokolado mase. Maisant suberti miltus, sumaisytus su kepimo milteliais bei maltais migdolais. Baltymus, iberus ziubsneli druskos, standziai isplakti ir atsargiai imaisyti i tesla. 6 keksu formeles (apie 200ml talpos) patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir pripilti teslos. Man isejo 12 keksiuku (tokia forma istisa turejau ir buvo pats tas) Baltaji sokolada sulauzyti gabaliukais. Juos ispausti i kiekviena formele. Pyragaicius 180 C karstumo orkaiteje kepti apie 15min (man reikejo 20min nes sokoladas neistirpo trumpiau kepant). Patiekti karstus. Skanaus
laba,
temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 24, 10:47) laba, temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga prasau QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 24, 11:47) laba, temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga Gali bandyti anksciau pateiktu sokoladiniu pyragaiciu recepta, jie purus ir tikrai sokoladiniai QUOTE(aguonele @ 2010 09 24, 16:39) bandysiu, gal gi gausis kažkas panašaus į Jūsų Papildyta: QUOTE(SandraRupke @ 2010 09 24, 20:42) Gali bandyti anksciau pateiktu sokoladiniu pyragaiciu recepta, jie purus ir tikrai sokoladiniai irgi reiks pabandyti, AČIŪ, merginos QUOTE(simisimi84 @ 2010 09 24, 11:47) laba, temos pradžioje KALNAS keksų receptų. Kokį galite pasiūlyti šokoladinį (arba ne) skanų, drėgną, bet tuo pačiu purų (na, kad nebūtų tešlinis (tankus, sunkus) koks)? Būčiau dėkinga Aš vienareikšmiškai už Negriuką (Rugiagėlės)
Gal ne cia klausiu , tad atsiprasau
QUOTE(davija @ 2010 09 26, 10:12) Aš kitų ale šokoladinių nė nebandžiusi, nes rugaigeles26 Negriukas viršijo lūkesčius ir senai pamėgtas mano šeimynos ir svečių dar kart bravo rugiagele26 QUOTE(S.N.A.S @ 2010 09 28, 10:34) Aš kitų ale šokoladinių nė nebandžiusi, nes rugaigeles26 Negriukas viršijo lūkesčius ir senai pamėgtas mano šeimynos ir svečių dar kart bravo rugiagele26 Aciu
Gal kuri pagelbes ir pasakys kur galeciu rasti mini keksiukam formeliu Kaune?
Kepiau pagal aguoneles recepta obuoliu keksa su sokolado laseliais. Likau patenkinta receptu. Dejau juoda 62% sokolada, tai lyg svelnesnio norejosi (labiau pieniska megstu). Bet obuoliu rustele ir sokolado saldumas taip gerai vienas kita papildo, labai skanu
Dar nuziurejau ir kitus, reiks ir juos pamegint, nes skmba labai viliojanciai
Jau 2 kartus kepiau keksą pagal šį receptą http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/p...vis-keksas.html (tik aš nedvispalvį dariau,o su šokolado gabalėliais). Tai galiu pasakyti TOOOOBUUULAA!!!!! Nesu valgius skanesnio kekso!
Šiomis dienomis žadu bandyti kepti keksiukus iš šitos tešlos, tai tikiuosi gausis tokie pat skanūs kaip ir keksas
Gelbekit! Nu nesuprantu, ir taip nekepu keksu, tik ta Negra, tai siandien bandau keksiukus is to Negriuko kept
kad reikia pilti 2/3 formeles, bet nezinau, ar tai turi itakos "kalnui"
as kiek bandziau tai man nesigaudavo su kalnu, tik lygus, o vakar pagal RiMami receptuka is 1 psl. kepiau, tai Keksiukai
Šiaip tikrai daug kur rašo, kad reikia tešla užpildyti 2/3 formelės. Tačiau aš jei noriu didelio, gražaus, išsipūtusio keksiuko su kauburėliu tai pilu beveik iki pat popieriuko viršaus. Tik tada jie būna gražūs ir su kauburėliu (bent man)
Nu siaip keksiukai sukrenta jei tesla permaisyta buvo
QUOTE(aguonele @ 2010 10 10, 16:47) Nu siaip keksiukai sukrenta jei tesla permaisyta buvo Gabaliukai nesideda...o sodos pakankamai, nes keptas jau n kartu
Taip patiko dukrytei keksiukai, kad siandien vel paprase
![]()
Gal kam patiks
Labai šokoladiniai keksiukai su vyšniom http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/d...-vysniom-2.html QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 10, 09:59) QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 11, 07:21) bet ragavau, tai gavosi tokie pat skanus kaip didelis keksas, su traskiu virsumi aš pastoviai kepu jūsų Negriukus keksiukus, nes mūsų šeimoj ir tarp svečių jie laabai jau teigiamai vertinami, bet beveik visad jie iškyla su kauburėliais.. o jūs kokią orkaitės funkciją naudojat Negriukams ir kitiems keksiukams??
Kaitinimas is virsaus ir apacios.. Ant 180 laipsniu..
kai morkos tokios pigios sulau issikepti morku keksiukus su riesutais
![]() http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/v...-riesutais.html
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|