Labas visoms!
QUOTE(lettucee @ 2009 08 15, 17:39) Labas visoms! Labutis Pas mane jie nestumo metu irgi keisti pasidare, kai buna saltoka ar maudausi duse tai jie pas mane taip susirauksleja .. Kiek zinau nuo issausejusiu speneliu galima naudoti kremuka "bepanthen" bet neesu isitikinusi ar nestumo metu galima, geriausiai butu pasitarti su savo gydytoja
Ir mano speneliai pasikeitę, neskaitant, kad padidėjo, patamsėjo, bet taip pat išsausėjo ir dažnai šerpetoja.
pas mane irgi kazkokie idomus,bet as krema turiu kuris specialiai nesciom ir ta krema naudoju pilvui ir speneliams ir man padeda
QUOTE(kaatyteaa @ 2009 08 17, 12:49) Labutis Pas mane jie nestumo metu irgi keisti pasidare, kai buna saltoka ar maudausi duse tai jie pas mane taip susirauksleja .. Kiek zinau nuo issausejusiu speneliu galima naudoti kremuka "bepanthen" bet neesu isitikinusi ar nestumo metu galima, geriausiai butu pasitarti su savo gydytoja Tikrai galima"bepanthen" naudot, man ginekologe sake kaip tik si krema isigyti. Jis tiks ir po gimdymo krutinei ir leliukui(jei reikes). As vaistinej (vaistininke taip rekomendavo- vepla QUOTE(spurgiux21 @ 2009 08 29, 21:46) Tikrai galima"bepanthen" naudot, man ginekologe sake kaip tik si krema isigyti. Jis tiks ir po gimdymo krutinei ir leliukui(jei reikes). As vaistinej (vaistininke taip rekomendavo- vepla O mane daktare iskarto perspejo ir pasake kad jokiu budu neklausyciau vaistininku, nes nezinia is kur jie ateje, ar tikrai ismanatys savo darba ar tiesiog "is gatves" . Tai geriausiai visada su savo daktaru pasitarti, bent as taip manau QUOTE(spurgiux21 @ 2009 08 29, 20:46) Tikrai galima"bepanthen" naudot, man ginekologe sake kaip tik si krema isigyti. Jis tiks ir po gimdymo krutinei ir leliukui(jei reikes). As vaistinej (vaistininke taip rekomendavo- vepla Vykstant organizmo mobilizuotai pertvarkai sunaudojamas ypač didelis deguonies kiekis, galiausiai ne visiems organams jo pakanka. Dažniausiai jo pritrūksta odai dėl ko ir prasideda išsausėjimas šerpetojimas, pleiskanojimas - "miršta" epidermis - viršutinis odos sluoksnis. Vieni intensyviausių pasikeitimų besiruošiant laktaciniam laikotarpiui vyksta krūtinėje. BEPANTHEN esantis dekspantenolis paspartina uodinių regeneracija. Iš kitos pusės, patartina naudoti maitinamuosius kremus - geriausia pagamintus banginio taukų pagrindu, kuriuose gausu tokių lipidų kaip heksane-, monone-, pentane- sočiosios rūgštys.
As gal ne i sia temuke rasau
QUOTE(Laurika5 @ 2009 09 12, 13:57) As gal ne i sia temuke rasau Manau kad neperanksti
as nusipirkau Avent Moisturising Nipple Cream, tiesa jis ne is pigiuju: kainuoja 42 litukus, o kiekis tik 30 ml, bet ten po lasiuka tereikia
o mano speneliai kartais pasidaro tamsiai melynos spalvos,po kiek laiko praeina ir vel buna tokie kokie buvo...
QUOTE(Laurika5 @ 2009 09 12, 10:57) As gal ne i sia temuke rasau man tik 20 sav, o jau pasirode priespienis... nzn ar cia gerai, vizitas tik po 7 sav.
oj, kaip man su trečia papus skaudėjo
Sveikutės.
Širyt išsigandau pamačiusi ant naktinių dėmelę, tikrai nesitikėjau, kad taip anksti gali priešpienis pasirodyti, bet kaip matau ne vienintelė čia tokia, tai turbūt jaudintis nėra dėl ko QUOTE(Siguciuks @ 2009 09 23, 15:34) Sveikutės. Širyt išsigandau pamačiusi ant naktinių dėmelę, tikrai nesitikėjau, kad taip anksti gali priešpienis pasirodyti, bet kaip matau ne vienintelė čia tokia, tai turbūt jaudintis nėra dėl ko Man priespienis kasnakt bega jau nuo 20osios savaites
na man su krutine viskas tvarkoje, tik buvo viena diena uzeje niezet viena kruti, tokie diegliukai uzeidavo, bet dabar kolkas viskas tvarkoje
o priespienio pas mane kolkas nera
Sveikos, mamytes
QUOTE(vikinge @ 2009 10 22, 09:11) Sveikos, mamytes Siaip krutys visada nera vienodos,bet jeigu kaip tu sakai zymiai skiriasi reiktu gal pasitarti su gydytoju.Pasiskambink jeigu nueiti negali,paciai ramiau bus.
Mano krutys irgi yra nevienodo dydžio. Priešpienis per pirma neštuma atsirado tik pagimdžius, manau ir dabar taip bus, čia viskas nuo organizmo fiziologijos proklauso. O šiaip mano krutine ir paprastai nemaža buvo, tai dabar dar vos ne dvigubai padidejo, kažkoks košmaras,sakau,greit parašiuto eisiu ieškot
QUOTE(rug @ 2009 09 22, 09:01) oj, kaip man su trečia papus skaudėjo Man irgi panasiai. Nesuprantu, ar cia normalu. Krutis maudzia pastoviai - kaip pries menesines, bet kartais tai tikrai ir stipriau skauda. Stengiuosi ju neliesti. Tik bijau - o kaip reikes maitinti vaika, jeigu dabar baisu prie ju net ir prisiliesti? Sako, pradzioje spenelius iki krauju nugrauzia... Gal kas turit patirties ar zinot kaip ta skausma sumazinti? Ir apskritai, ar cia taip ir turi buti?
As irgi su klausimu
Pastebejau kad labai daznai dienos begyje speneliai susitraukia (tarsi papustu skersvejis). Prisimenu kad panasus jausmas buvo kai tik pagimdzius girdejau kaip mazoji verkia ir pradedavo begti pienas.. Ar kam nors taip buna QUOTE(lettucee @ 2009 08 15, 15:39) Labas visoms! man irgi taip buvo QUOTE(kaatyteaa @ 2009 08 30, 15:21) O mane daktare iskarto perspejo ir pasake kad jokiu budu neklausyciau vaistininku, nes nezinia is kur jie ateje, ar tikrai ismanatys savo darba ar tiesiog "is gatves" . Tai geriausiai visada su savo daktaru pasitarti, bent as taip manau Pasakyciau, kad Jusu daktare nera pakankamai isprususi, nes vaistininku is GATVES nebuna, kaip ir Gydytoju (bet buna blogu gydytoju ir blogu vaistininku) |