Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Floragyn ovulės (žvakutės). Kaip naudoti?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Vaistai
laurentia
Sveikos,

nusipirkau Floragyn ovules (zvakutes). Profilaktikai. Atidariau pakuote, joje-6 zvakutes. Pradejau lukstenti 1 zvakutes apvalkala, nes norejau isideti. Ziuriu, o ten sutrupeje viskas. Neisivaizduoju kokiu budu reikia visa tai isideti i maksti. nejau su visa plastmase?? smile.gif) Dekui uz atsakymus smile.gif
ragazzza
neturetu buti sutrupeje... o del naudojimo, tai vakare pries miega geriausia..
p.s. man tos floragyn nepadejo, jokio teigiamo poveikio.. daugiau nepirksiu.
laurentia
QUOTE(ragazzza @ 2009 08 16, 14:27)
neturetu buti sutrupeje... o del naudojimo, tai vakare pries miega geriausia..
p.s. man tos floragyn nepadejo, jokio teigiamo poveikio.. daugiau nepirksiu.
*

Hm... keista.... teks ko gero atsisakyt sio vaistuko, arba ieskot kazkokiu budu kaip isidet sutrupejusia smile.gif))
caprice
Tu jų nelukštenki, o tą plastmasinį apvalkalėlį atsargiai prakirpki... Ir šiaip, jei neturi jokių nusiskundimų, nereiktų tų žvakučių, mano nuomone. Na, nebent pvz.: geri antibiotikus.
Afėja
nelabai suprantu kaip jas vartoti, informaciniame lapeli jokio aprasymo g.gif Ar tiesiog ideti prakirpta apvalkaleli ir viskas, veliau ji istraukti ar ten palikti? g.gif
MisKaprizas
QUOTE(Afėja @ 2011 09 29, 09:46)
nelabai suprantu kaip jas vartoti, informaciniame lapeli jokio aprasymo  g.gif Ar tiesiog ideti prakirpta apvalkaleli ir viskas, veliau ji istraukti ar ten palikti?  g.gif
*

manau, elementariai, kaip ir kitas žvakutes - atsargiai prakerpi pakuotę, išimi ovulę, įstumi kiek galima giliau. ji ištirps viduje, todėl geriausia naudoti tokius dalykus prieš einant miegoti. šiaip pati tai gundausi Floragyn intymios higienos prausikliu, kuris irgi su laktobakterijomis. girdėjau gerų atsiliepimų, kad makšties florą atstato ir negresia ten visokios pasikartojančios moteriškos ligos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.