QUOTE(Vission @ 2010 11 08, 15:20)
va cia super
Pirksiu šią knygą jei kuri perskaitėt ir manot, kad galėtumėt jau perleisti kitam
QUOTE(kiKa80 @ 2010 01 26, 15:46) Perskaičiau ~120 puslapių. Tai kol kas įspūdis apie knygą nelabai geras. Labai jau ištęsta, kartojasi tie patys teiginiai po 15 kartų, įterpti tokie laukeliai (pabraukti) kur atkartoja tekstą jau prieš tai parašytą (čia naujausiame leidime), vis žadama kad "perskaičius knygą gausite xxx idėjų kaip auklėti vaiką teisingai" ir t.t. Vienu žodžiu, aš visas brangias ir vertingas mintis išdėstytas tuose 120 puslapių sugebėčiau sudėti į 5 puslapius. Skaitau toliau, panašu kad patarimų vis daugėja Aišku yra ir teigiamų dalykų - praplatina suvokimą apie vaiko poreikius, alternatyvus auklėjimo būdai nėra nauji jei vadovaujiesi tam tikrais principais auklėjant vaikus. Negaliu lyginti šios knygos su kitomis, nes kitų apie vaikų auklėjimą neskaičiau. Bet jau greitai skaitysiu, nes prisipirkau Laimingas tėtis. QUOTE(JO/NE @ 2010 02 11, 15:16) Vakar išsitraukiau jau šimtą kartų skaitytą Rudolf Dreikurs "Laimingi vaikai, iššūkis tėvams". Man ši knyga atrodo praktiškiausia iš mano skaitytų apie vaikų auklėjimą, labai sutampa su mano požiūriu. Tai bus sekanti knyga kurią perskaitysiu, jeigu tik gausiu. Dabar baiginėju skaityti "Laisvi tėvai, laisvi vaikai" esu labai patenkinta šia knyga.
labas vakariukas
Na ką, ieškojau ieškojau tos knygos, gavau, perverčiau ir padėjau, yra daug geresnių knygų man ir mano vaikui
O, sudomino ir mane si knyga, kazin, ar bus bibliotekoje, o gal kur akciju yra/Tiesa, gal kas noretumet vilnietes pasikeist paskaityti, as galiu pasiulyti kitas knygas: Ypatingi tevai, ypatingi vaikai; Pamaitinkime vaiko siela; Septynios dvasines taisykles tevams; Laimingi vaikai (Rudolf Dreikurs), Dvasinis vaiku auklejimas; arba issikeisti
Konkreti, laiko patikrinta, stabili, visų laikų knyga: Jo Frost "Ask Supernany". Čia tiems, kas skaito angliškai
man ir si knyga super
Man ši knygą pati geriausia iš visų apie vaikų auklėjimą skaitytų knygų.
Ją galima pritaikyti ne tik vaikų auklėjime, bet ir bendravime su kitais žmonėmis. Aišku, jei tėvai nenusiteikę vaikų auklėti pozityviai, tai jiems ši knyga visiškai netiks.
Neperskaiciusi trecdalio knygos, nusveiciau i sona ir dabar nepamenu nei vieno sakinio. Man panasiau i smegenu plovima...
Nuoboti knyga, visiskai nepatiko.
Jeigu kas norit galiu padovanoti, rasykit i a.z |