dragonfly*
2009 08 17, 14:33
Na Tikiu šaunuolė Gal mums kokios registracijos reikia kaip manot? kas kiek iš kur ir pan?
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 17, 15:33) Na Tikiu šaunuolė Gal mums kokios registracijos reikia kaip manot? kas kiek iš kur ir pan? Dragonfly, as taip pat linkium kad jusu issvajotos atostogos butu linksmos, siltos, tikiu, kad grisite laimingi ir gerai pailseje  labai lauksime naujienu ir ispudziu, tiek nedaug jau liko iki keliones Sarjolanta, nepergyvenk del mazuju, pamatysi kaip jos greitai adaptuosis prie naujos grupes, jeigu patiko eiti i lopseli, manau patiks eiti ir i darzeli  gal pradzioje bus sunkiau, nes pasikeis aukletoja ir auklyte  bet vistiek smagu, kad mergytes auga, daug ismoks darzelyje, eh kaip smagu Tiesa pasakius as taip pat nerimauju del darzelio, bet matau, kad mergytes noriai bendrauja su vaikais, tai manau ir darzelyje nebus sunku pritapti, man svarbiausia, kad kuo maziau sirgtu O mes atostogavome Palangoje visa savaite, oras buvo fantastiskas  mergytes vos pabude susidedavo kibirelius ant sulenktu rankyciu ir trepsejo prie duru, labai jau maudytis ir zaisti smelyje patiko  Buvome susitike su noikos trynukais, padareme nuotraukyciu, kai turesiu laiko idesiu i albumeli. Viena vakara, kai buvome papludimyje, prie musu pribego dvi mergytes ir berniukas, pripuole prie musu vezimo ir taip nuosirdziai dziaugesi, kad trynukus sutiko, jie taip pat trynukai, tik jau dideli, astuoniu metu  truputi pakalbejau su trynuku mamyte, buvo tikrai labai saunu juos sutikti pajuryje Gal ir saunu butu daryti trynuku registracija, juolab zinau, kad dar kelios mamytes laukiasi siuo metu  tikiuosi greitai prisijungs prie musu saunaus burelio
Minutėlė
2009 08 17, 19:45
Sveikutės. Jeigu jūs nieko prieš aš ir toliau uždavinėsiu man iškilusius klausimus. Ką jūs nešiojote ar nėsč. juostą ar kokias spec. kelnaites? Nes jau dabar man sunku ir pilvas namažas.
Sarjolanta
2009 08 17, 19:56
aciu tikiu uz naujus namucius  as vis ruosiaus, bet taip ir nesukuriau  butu smagu matyt visu mamyciu ir vaikuciu saraseli, kaip dvynukuos, tik nesuprantu kaip ta padaryt tikiu lauksim nuotraukyciu minutele, as nesiojau nesciosios dirza, bet nestumo pabaigoje jis man ne ka padejo.
QUOTE(Minutėlė @ 2009 08 17, 20:45) Sveikutės. Jeigu jūs nieko prieš aš ir toliau uždavinėsiu man iškilusius klausimus. Ką jūs nešiojote ar nėsč. juostą ar kokias spec. kelnaites? Nes jau dabar man sunku ir pilvas namažas. As nesiojau nesciosios dirza, latviska berods, man labai padedavo kai kur nors iseidavau, kazkaip prilaikydavo pilveli, lengviau buvo vaikscioti ir kazkaip tikejau, kad nesiojant dirza taip pilvas neissitemps I gala nestumo, man tas dirzas jau nelaike pilvo, tai net ir nenesiojau Minutele, jeigu tik turi klausimu, drasiai klausk, patarsime Papildyta:Pasipasakok kaip tau pas Gintauta sekesi, kaip leliukai paauge  ka jis tau paaiskino del gimdos kaklelio ?
QUOTE(tikiu @ 2009 08 17, 19:39) Gal ir saunu butu daryti trynuku registracija, juolab zinau, kad dar kelios mamytes laukiasi siuo metu  tikiuosi greitai prisijungs prie musu saunaus burelio  Tikiu, labai grazus namuciai  . As irgi labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir galesime pasilikti siame sauniame burelyje Dragonfly* graziu Tau atostogu  . Mergaites, norejau pasiteirauti del vezimuku - iki kurio laiko realiai galima naudoti lopsinius vezimukus? Ar verta pirkti brangu lopsini vezimuka? Kaip yra su universaliais vezimeliais, ar jie ne per sunkus veliau naudojant kaip sportini?
QUOTE(Aida @ 2009 08 18, 08:42) Tikiu, labai grazus namuciai  . As irgi labai tikiuosi, kad viskas bus gerai ir galesime pasilikti siame sauniame burelyje Dragonfly* graziu Tau atostogu  . Mergaites, norejau pasiteirauti del vezimuku - iki kurio laiko realiai galima naudoti lopsinius vezimukus? Ar verta pirkti brangu lopsini vezimuka? Kaip yra su universaliais vezimeliais, ar jie ne per sunkus veliau naudojant kaip sportini?  Aida, sveikute prisijungusi prie musu  , nekantriai lauksime tavo leliu atkeliaujant i si pasauli, sekmes tau Mano mergytes gime pavasari, taigi man lopsinio vezimelio kaip ir neprireike, pirkome trivieti, universalu, kur vaikiukai vienas prie kito guli, ten yra pilnai gulima padetis, dar itieseme ciuzinukus ir taip vazinejomes, vasara jau isememe tuos ciuzinukus, nes mergytes jau buvo galima pasodinti vezimelyje. zinok netaip paprasta su tais trynuku vezimeliais, visi jie labai sunkus, nesvarbu ar jis bus sportinis ar lopsinis Mes pirkome kita masina, i kurios bagazine tilpo vezimelis ir ji laikome ten, nes nusinesti ir uzsinesti i antra auksta ,man butu persunku dar vienas patarimas, jeigu pirksite vezimeli, geriau pirkti ne sketuka, o dideliais ratais, lengviau bus stumti
QUOTE(tikiu @ 2009 08 18, 08:13) Aida, sveikute prisijungusi prie musu  , nekantriai lauksime tavo leliu atkeliaujant i si pasauli, sekmes tau Mano mergytes gime pavasari, taigi man lopsinio vezimelio kaip ir neprireike, pirkome trivieti, universalu, kur vaikiukai vienas prie kito guli, ten yra pilnai gulima padetis, dar itieseme ciuzinukus ir taip vazinejomes, vasara jau isememe tuos ciuzinukus, nes mergytes jau buvo galima pasodinti vezimelyje. zinok netaip paprasta su tais trynuku vezimeliais, visi jie labai sunkus, nesvarbu ar jis bus sportinis ar lopsinis Mes pirkome kita masina, i kurios bagazine tilpo vezimelis ir ji laikome ten, nes nusinesti ir uzsinesti i antra auksta ,man butu persunku dar vienas patarimas, jeigu pirksite vezimeli, geriau pirkti ne sketuka, o dideliais ratais, lengviau bus stumti   oi as dabar labai laukiu nesulaukiu 30 savaiteliu, tada gal ramiau siek tiek bus, nes dabar baimes visokios kamuoja  . Del vezimuku - mes kazkaip galvojame pirkti viena vezimuka dvynukams, o kita vienvieti, pagalvojome, kad taip lengviau bus, vis tiek jau viena nelabai kur beisvaziuosi su tokia kompanija  . Tik va neapsisprendziame ar pirkti gerus universalius vezimukus, ar geriau pradziai paprastesnius lopsinius, veliau juos pakeiciant i sportinukus .
dragonfly*
2009 08 18, 09:35
Minutėle, aš nešiojau diržą labai sąžiningai, nes man skaudėjo nugarą, tai nuimdavo krūvį. Paskutinį mėnesį kurį praleidau ligoninėj, tai leisdavo nusiimt tik lovoj, slaugytojos tikrindavo jei koridoriuj pamatydavo  Nors man kažkaip atrodo, kad daugiau psichologiškai tas diržas veikė  su dideliu džiaugsmu aš jį išmečiau paskui Aida. Dėl vežimėlių, tai aš išbandžiau ogo  pradžia su firstwheeels dviviečiu ir vienviečiu, labai patogūs, nesunkūs, visur telpa  kai paauga norisi ir vienai pabūti todėl labai gerai trivietis. Ar pačiai pasivaikščiot ar padėjėją išleist pastumdyt. Maniškiai labai disciplinuoti vaikai, tai sugebu viena išeit su jais į lauką, nebėga per toli, tikrai klauso. Man tai didelis džiaugsmas vienai su vaikais pabūt (gal kad mama gyvena kartu  ) Jei vaikučių nemigdysit vežime ir turit gerus takelius tai skėtukas net labai gerai, bet jei norėsit pamigdyt ar per pievas miškus pavažinėt tai reikia didesnių ratų. Tas kurį turim dabar super susilanksto, mums telpa į stogo bagažinę. Šiaip dar žiūrėkit kaip išeisit į lauką, ar turit liftą. Nes me spirmą žiemą vaikus balkone migdėm, tad mums du vežimėliai buvo super. Dabar kai jau miegam lovytėse, o vežimas tik nuvažiuot didesnį atstumą trivietis labai gerai. Jei jau galvojant apie du vežimus tai sportiniai du mano nuomone per sunku, yra labai gerų skėtukų vienam vaikui ir dvynukams. Aš į lopšinius neinvestuočiau daug, nes tik pradeda būdraut ir jau reikia viską matyt. pasidomėkit dabar skėtukų yra su pilnai gulima padėtim tai galima nuo gimimo naudot
QUOTE(Aida @ 2009 08 18, 10:06)  oi as dabar labai laukiu nesulaukiu 30 savaiteliu, tada gal ramiau siek tiek bus, nes dabar baimes visokios kamuoja  . Del vezimuku - mes kazkaip galvojame pirkti viena vezimuka dvynukams, o kita vienvieti, pagalvojome, kad taip lengviau bus, vis tiek jau viena nelabai kur beisvaziuosi su tokia kompanija  . Tik va neapsisprendziame ar pirkti gerus universalius vezimukus, ar geriau pradziai paprastesnius lopsinius, veliau juos pakeiciant i sportinukus . o as nepirkciau dvieju vezimu, as labai noredavau viena pasivaikscioti su savo vaikais  nu bet jeigu turesi pagalbininku, na o jeigu jus nusprendete pirkti du vezinus, tai patarciau ieskoti kuo lengvesniu, nors dvynukisku kazin ar yra lengvu
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 18, 09:35) Aida. Dėl vežimėlių, tai aš išbandžiau ogo  pradžia su firstwheeels dviviečiu ir vienviečiu, labai patogūs, nesunkūs, visur telpa  kai paauga norisi ir vienai pabūti todėl labai gerai trivietis. Ar pačiai pasivaikščiot ar padėjėją išleist pastumdyt. Maniškiai labai disciplinuoti vaikai, tai sugebu viena išeit su jais į lauką, nebėga per toli, tikrai klauso. Man tai didelis džiaugsmas vienai su vaikais pabūt (gal kad mama gyvena kartu  ) Jei vaikučių nemigdysit vežime ir turit gerus takelius tai skėtukas net labai gerai, bet jei norėsit pamigdyt ar per pievas miškus pavažinėt tai reikia didesnių ratų. Tas kurį turim dabar super susilanksto, mums telpa į stogo bagažinę. Šiaip dar žiūrėkit kaip išeisit į lauką, ar turit liftą. Nes me spirmą žiemą vaikus balkone migdėm, tad mums du vežimėliai buvo super. Dabar kai jau miegam lovytėse, o vežimas tik nuvažiuot didesnį atstumą trivietis labai gerai. Jei jau galvojant apie du vežimus tai sportiniai du mano nuomone per sunku, yra labai gerų skėtukų vienam vaikui ir dvynukams. Aš į lopšinius neinvestuočiau daug, nes tik pradeda būdraut ir jau reikia viską matyt. pasidomėkit dabar skėtukų yra su pilnai gulima padėtim tai galima nuo gimimo naudot  Papildyta:QUOTE(tikiu @ 2009 08 18, 09:38) o as nepirkciau dvieju vezimu, as labai noredavau viena pasivaikscioti su savo vaikais  nu bet jeigu turesi pagalbininku, na o jeigu jus nusprendete pirkti du vezinus, tai patarciau ieskoti kuo lengvesniu, nors dvynukisku kazin ar yra lengvu  Aciu mergaites uz patarimus, bandysime dar galvoti, laiko dar turim nemazai  . Tiesa, o kaip su kursais? Ar ejote i kursus nesciosioms?  Kazkaip apie gimdyma gal ir nereikia tiek tos info, bet apie zindymus, maudymus ir kt. dalykus nieko nenutuokiu
dragonfly*
2009 08 18, 10:38
Apie žindymą tikrai eičiau, tik ar kur nors tau pateiks informacijos kaip tris žindyti? Iš savo patirties galiu pasakyti, kad jei nuspręsi pati žindyti (iš krūties ne buteliuko) tai reiks padėjėjų nuolat namie, nes tu daugiau nieko nedarysi  Bet gal verta? Aš dabar pasiryžčiau, tik tam reikia iš anksto nusiteikti ir pasiruošti, savaime vargu ar išeis. Dėl maudymo parodys ligoninėj, aš ėjau į kursus, bet naudos jokios.
Minutėlė
2009 08 18, 12:29
QUOTE(tikiu @ 2009 08 17, 21:59) As nesiojau nesciosios dirza, latviska berods, man labai padedavo kai kur nors iseidavau, kazkaip prilaikydavo pilveli, lengviau buvo vaikscioti ir kazkaip tikejau, kad nesiojant dirza taip pilvas neissitemps I gala nestumo, man tas dirzas jau nelaike pilvo, tai net ir nenesiojau Minutele, jeigu tik turi klausimu, drasiai klausk, patarsime Papildyta:Pasipasakok kaip tau pas Gintauta sekesi, kaip leliukai paauge  ka jis tau paaiskino del gimdos kaklelio ? QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 18, 10:35) Minutėle, aš nešiojau diržą labai sąžiningai, nes man skaudėjo nugarą, tai nuimdavo krūvį. Paskutinį mėnesį kurį praleidau ligoninėj, tai leisdavo nusiimt tik lovoj, slaugytojos tikrindavo jei koridoriuj pamatydavo  Nors man kažkaip atrodo, kad daugiau psichologiškai tas diržas veikė  su dideliu džiaugsmu aš jį išmečiau paskui Aida. Dėl vežimėlių, tai aš išbandžiau ogo  pradžia su firstwheeels dviviečiu ir vienviečiu, labai patogūs, nesunkūs, visur telpa  kai paauga norisi ir vienai pabūti todėl labai gerai trivietis. Ar pačiai pasivaikščiot ar padėjėją išleist pastumdyt. Maniškiai labai disciplinuoti vaikai, tai sugebu viena išeit su jais į lauką, nebėga per toli, tikrai klauso. Man tai didelis džiaugsmas vienai su vaikais pabūt (gal kad mama gyvena kartu  ) Jei vaikučių nemigdysit vežime ir turit gerus takelius tai skėtukas net labai gerai, bet jei norėsit pamigdyt ar per pievas miškus pavažinėt tai reikia didesnių ratų. Tas kurį turim dabar super susilanksto, mums telpa į stogo bagažinę. Šiaip dar žiūrėkit kaip išeisit į lauką, ar turit liftą. Nes me spirmą žiemą vaikus balkone migdėm, tad mums du vežimėliai buvo super. Dabar kai jau miegam lovytėse, o vežimas tik nuvažiuot didesnį atstumą trivietis labai gerai. Jei jau galvojant apie du vežimus tai sportiniai du mano nuomone per sunku, yra labai gerų skėtukų vienam vaikui ir dvynukams. Aš į lopšinius neinvestuočiau daug, nes tik pradeda būdraut ir jau reikia viską matyt. pasidomėkit dabar skėtukų yra su pilnai gulima padėtim tai galima nuo gimimo naudot  Ačiū merginos už informaciją. Pas Gintautą kai buvau jis pažiūrėjo, pamatavo ir pasirodo mano gimdos kaklelis keturi cm  . Tai truputi nusiraminau. Dėl vežimėlių ir man iškilo klausimas. Jeigu viskas gerai, tai man gimdyti žiemą. O ne geriau tada su lopšiu? Bet internete nelabai radau tokių ( gal nežinau kur ieškoti). Ir dar. Ką daryti baigia iš proto išvesti tas ,,rūgščių kilimas''. Be vaistų nepraeina. Nebent valgyčiau be perstojo
QUOTE(Minutėlė @ 2009 08 18, 13:29) Ačiū merginos už informaciją. Pas Gintautą kai buvau jis pažiūrėjo, pamatavo ir pasirodo mano gimdos kaklelis keturi cm  . Tai truputi nusiraminau. Dėl vežimėlių ir man iškilo klausimas. Jeigu viskas gerai, tai man gimdyti žiemą. O ne geriau tada su lopšiu? Bet internete nelabai radau tokių ( gal nežinau kur ieškoti). Ir dar. Ką daryti baigia iš proto išvesti tas ,,rūgščių kilimas''. Be vaistų nepraeina. Nebent valgyčiau be perstojo  Nu va matai, kaip negalima pasitiketi vienu gydytoju, gerai, kad nuvaziavai pas Gintauta ir tave nuramino Vaikiukus pagimgysi ziema, kokias 3 savaites maziausiai praleisi ligonineje, grisi, tai is karto irgi i lauka dar nenesi taip ir pavasaris ateis  nepirkciau as lopsinio vezimo savo vaikams, o tu pati turi nuspresti, geriau pirkti vezima su pilnai gulima padetimi ir ideti ciuzinukus, arba papildomai nusipirkti siltus vokelius vaikiukams praeis keli menesiai ir kaip dragonflay rase, vaikai jau nores dairytis, bandys sestis  nenores tame lopsiniame vezime guleti. Na o siaip tai vokietijoje esu maciusi labai fainu vezimeliu kur ir lopsiai isideda ir paskui sedimi pasidaro, bet jie zveriskai brangus, pabandysiu surasti nuoroda
samadeva
2009 08 18, 19:28
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 18, 11:38) Apie žindymą tikrai eičiau, tik ar kur nors tau pateiks informacijos kaip tris žindyti? Iš savo patirties galiu pasakyti, kad jei nuspręsi pati žindyti (iš krūties ne buteliuko) tai reiks padėjėjų nuolat namie, nes tu daugiau nieko nedarysi  Bet gal verta? Aš dabar pasiryžčiau, tik tam reikia iš anksto nusiteikti ir pasiruošti, savaime vargu ar išeis. Dėl maudymo parodys ligoninėj, aš ėjau į kursus, bet naudos jokios. atsiprasau, as ne is jusu rato  bet smalsu labai kaip mamoms sekasi su trynukais susitvarkyti  .ir isvis toks stebuklas man tie trynukai atrodo del zindymo kursu.galiu drasiai rekomenduoti vasc.lt kursus.ten tikria suteiks info del zindymo net ir 3 mazyliu.yra mamu zindymo palaikymo grupe.as laukiuosi pirmo mazylio ir labai noriu zindyti pati.zinau, kad taip ir bus  .mums rode kaip zindo dvynukus ir minejo, kad galima ir daugiau vaiku ismaitinti.visoms savo draugems, kurios planuoja mazylius patarsiu eiti i tuos kursus.jokios reklamos, jokio kategoriskumo ir labai daug tikrumo
dragonfly*
2009 08 18, 19:29
Nuo rėmens man labai padėdavo FRUTIN http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/produc...ziui_frutin_n60jis saugus, galima nėščioms ir kaip nekeista pomidorai
Minutėlė
2009 08 18, 20:10
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 18, 20:29) Nuo rėmens man labai padėdavo FRUTIN http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/produc...ziui_frutin_n60jis saugus, galima nėščioms ir kaip nekeista pomidorai  Ačiū. Reikės pabandyti ir pomidorus ir papildus nusipirkti.
Minutėlė
2009 08 19, 11:17
Sveikutės. Turiu dar viena klausimėlį. Kada jūs pradėjote pirkti kraitelį. Aš nekalbu apie vežimus ir loveles. Bet rūbelius ir šiaip visokias smulkmenas. Juk sunku paskui po parduotuves vaikščioti, o jei dar gulimas režimas?
QUOTE(Minutėlė @ 2009 08 19, 12:17) Sveikutės. Turiu dar viena klausimėlį. Kada jūs pradėjote pirkti kraitelį. Aš nekalbu apie vežimus ir loveles. Bet rūbelius ir šiaip visokias smulkmenas. Juk sunku paskui po parduotuves vaikščioti, o jei dar gulimas režimas? As pradejau pirkti gal kokiu 26 savaiciu po truputi, taip pat nusipirkau ir lovytes, ciuzinukus, patalyne, automobilines kedutes, paskui ramiai guliausi i ligonine. Pasiemiau tik sau reikalingus daiktus, o kai gime vaikiukai, vyras atveze visus vaikuciu rubelius, ir kitus daiktus, viska buvau supakavusi ir palikusi namie. Vezima is anglijos parveze per tas 3 savaites kol gulejau ligonineje.
dragonfly*
2009 08 19, 14:07
mano irgi panašiai, iki 30 savaitės viskas jau buvo suruošta. O pradėjau pirkti tai internetu neišnešiotukams rūbelius jau nuo kokios 18 sav, jei teisingai pamenu
Sarjolanta
2009 08 19, 19:32
QUOTE(tikiu @ 2009 08 18, 19:35) Aciu ir tavo mergaites labai grazios o kaip jos su maudymosi kostiumeliais visada buna? nes maniskes tik suslampa ir visos iskart nusirengia, niekaip negaliu pripratint QUOTE(Minutėlė @ 2009 08 19, 11:17) Sveikutės. Turiu dar viena klausimėlį. Kada jūs pradėjote pirkti kraitelį. Aš nekalbu apie vežimus ir loveles. Bet rūbelius ir šiaip visokias smulkmenas. Juk sunku paskui po parduotuves vaikščioti, o jei dar gulimas režimas? As visai neskubejau pirktis, tik apie 28sav. kas butiniausia is daiktu.
Gražina30
2009 08 19, 20:50
Sveikos, senokai buvau prisijungus  Labai jau daug darbu paskutiniu metu, taip norisi kuo greiciau i nauja nama isikraustyt...tai tik spejam suktis. Pasisakysiu ir as del vezimeliu. Turiu ir trivieti universalu, kuri naudoju tik prie namo, kai reikia misku vazineti. Ten tai su juo tikrai gerai, o mieste as su juo nepravaziuoju. Turiu ir sportinius dvivieti ir vienvieti, zooper firmos, man jie labai patinka. Dvivietis pasidaro pilnai gulimas, galima ir lopsius deti (beje jei kam reikia turiu tris lopsiukus, galiu perleist. Man ju tikrai neilgai reikejo. Gimem lapkriti, namo is ligonines grizom jau gruodi, i lauka ziema ejom retai). Kraiteli as visa susipirkau iki 30 savaites, nes veliau jau sunkiai bepajudejau ir labai dziaugiausi, kad jau viska turiu.
QUOTE(Sarjolanta @ 2009 08 19, 20:32) Aciu ir tavo mergaites labai grazios o kaip jos su maudymosi kostiumeliais visada buna? nes maniskes tik suslampa ir visos iskart nusirengia, niekaip negaliu pripratint As visai neskubejau pirktis, tik apie 28sav. kas butiniausia is daiktu. Zinok su maudymosi kostiumeliais noriai rengiasi, as pagiriu tai labai patenkintos buna  nu bet man paciai nepatinka tie slapi kostiumeliai, jei vejuota diena, tai net drebeti pradeda, matyt salta, tai as jas nuogutes daugiau laikiau arba su paprastais medvilniniais trusikeliais  , paziurejau, tai dauguma vaikuciu nuogi prie juros, tik vyresnes mergytes su kostiumeliais
Labukas merginos as irgi lendu i jusu rata, man jau 20 savaitele su trynukais, turesiu 2 berniukus ir 1 mergyte . Man irgi begales klausimu del tu vezimu cia iskilo, bet paskaiciusi jusu patarimus nusprendziau kad galbut geriausia yra ne lopsinis vezimas, juk is tikruju juk neilgai jo reikia.. Zodziu gal turite kokius internetinius pls is kur pacios siuntetes vezimus? ar cia Lietuvoje pirkote? gal aplamai kazka parduodate siulykit merginos visko reikia!  as kaip pagalvoju kiek visko susipirkti , kiek rubeliu kalnooooo. Bodziukus kai pirkau tai pardaveja ziurejo i mane kaip i parduotuviu maniake
dragonfly*
2009 08 20, 10:55
Aš dalinuosi linkais kur galima nupirkt tokį vežimą kaip mūsiškis. Kaina kandžiojasi net labai, bet esam labai patenkinti. Siunčiausi per tarpininkes laivu. http://www.healthchecksystems.com/babyjogg...triple_2007.htmhttp://www.joggingstroller.com/Mountain-Bu...rban-Triple.proObaby skėtukų trynukams ir universalių vežimėlių galima rast ebay ir net su siuntimu į LT
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 20, 11:55) Aš dalinuosi linkais kur galima nupirkt tokį vežimą kaip mūsiškis. Kaina kandžiojasi net labai, bet esam labai patenkinti. Siunčiausi per tarpininkes laivu. http://www.healthchecksystems.com/babyjogg...triple_2007.htmhttp://www.joggingstroller.com/Mountain-Bu...rban-Triple.proObaby skėtukų trynukams ir universalių vežimėlių galima rast ebay ir net su siuntimu į LT  Oij aciukas lekiu pasiziurinet kas cia gero
Galite parsisiusti per tarpininkes ir is ebay : Anglija http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=triple+...y&_osacat=0Amerika http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksi...-All-Categoriesstai geras variantas, galima bandyti laimeti, tik neaisku ar sius i lietuva, bet jeigu turite giminaiciu anglijoje, gal nupirktu http://cgi.ebay.co.uk/Triple-Mountain-Bugg...id=p3286.c0.m14
Sarjolanta, o jus dar naudojate vezimeli savo mergytems ? Kaip tu jas suruosi i darzeli, kaipsuspeji viska, ar susitvarkai viena ? Mano merginos jau nelabai nori sedeti vezimelyje, issivedu i lauka, tai neklauso, viena i viena puse bega, kita i kita  as jau mastau gal man susirasti kokia padejeja, ben i lauka issivesti, kad padetu
Sarjolanta
2009 08 21, 12:43
QUOTE(tikiu @ 2009 08 21, 10:59) Sarjolanta, o jus dar naudojate vezimeli savo mergytems ? Kaip tu jas suruosi i darzeli, kaipsuspeji viska, ar susitvarkai viena ? Mano merginos jau nelabai nori sedeti vezimelyje, issivedu i lauka, tai neklauso, viena i viena puse bega, kita i kita  as jau mastau gal man susirasti kokia padejeja, ben i lauka issivesti, kad padetu  Mes vezimelius naudojome iki 1m 6men, nes kai pacios stipriau pradejo begiot, nebenaudojau ju. Gal tik retkarciais paveziodavome, kai turedavau pagalbininka, nes su dviem vezimais vienai sunku. O siaip po kiema begiodavom, niekur toli ir neidavom. Visko budavo, eidavom i visas tris puses  tik spek gaudyt. Tai stengdavomes dviese jas isvest i kiema. O i darzeli , gal sunkiau budavo suruost mazesnes, bet cia irgi neapseidavau be pagalbos. Mazesnes, ryte keldavosi anksciau apie 6.30, tai nereikedavo budint specialiai. O dabar , turiu visas prikelt septinta.Dar miegancias susodinu ant puodo, tai reikia dar laiko prabust. Ir per dvidesimt minuciu turim apsirengt, kad i darzeli iki astuoniu suspeti.
bebenciuke
2009 08 22, 21:25
Sveikos super mamytes, ir as jau senokai buvaucia uzsukusi, kazkaip labai pasineriau i mokslus  Del vezimuku, tai mes turim dvynuku sportini, traukinuka ir vienvieti sportini. Man toks variantas super, nes mes gyvname devintame aukste, tai dvynuku sportini paliekame pirmame aukste, nes jis netelpa i lifta, o sulankstyta man labai sunku tasyti. Beto as niekada neinu i lauka viena. Dvynuku sportini naudojame, kai maziukai eina i lauka miegoti, o traukinuka, tik kai vaziuojame i svecius, nes jame maziukams nelabai patogu miegoti. Del kraitelio, tai kai as tik suzinojau, kad laukuosi pradejau pirkti ir iki gimdymo viska susipirkau. Atsimenu, kad paskutine diena iki operacijos dar vaziavau i parduotuves apsipirkti  Tiesa pasakius, man labai pasiseke su nestumu, nes buvo pakankamai lengvas. Ir i ligonine teko gultis tik operacijos diena, nes viskas vyko pagal plana  Labai daug buvau prisipirkusi drabuzeliu neinesiotukams, bet aciu Dievui mums ju neprireike
Gražina30
2009 08 23, 10:32
Bebenciuke, didziausi sveikinimai tavo trijulei pirmojo tortadienio proga
bebenciuke
2009 08 23, 15:26
Sveikos mamytes  mes taipat jau gan seniai raseme, norejau pasveikinti naujai prisijungusias, pasirodo ne taip ir mazai musu trynuku. Didziausi sveikinimai Bebenciukes trynukamsMes visa vasara atostogavome prie juros. Buvom susitike su Tikiu, labai sauniai pabendravome. Tikiu labai grazios nuotraukytes, kai turesiu laiko ikelsiu ir as. Norejau paklausti Sarjolantos ar jusu mergytes nebuvo Palangoj. Maniskiai buvo sutike panasaus amziaus mergytes is trynukiu su seneliais sake ir vardas vienos is ju buvo Ruta, todel pagalvojau gal tavo. Del darzelio tai tu man atrodo visai nepergyvenk, jai jau lopseli buvo gerai, tai dabar turetu buti dar lengviau. As pagal savo pirmaji sprendziu.
Noika, labai lauksim nuotraukeliu bebenciuke ir jus pasirodykite kaip sventete gimtadieni Grazina, kai turesi laiko, atnaujink savo albumeli, labai noriu pamatyti kaip tavo maziukai paauge
Sarjolanta
2009 08 24, 10:43
QUOTE(noika @ 2009 08 23, 18:05) Sarjolantos ar jusu mergytes nebuvo Palangoj. Maniskiai buvo sutike panasaus amziaus mergytes is trynukiu su seneliais sake ir vardas vienos is ju buvo Ruta, todel pagalvojau gal tavo. Del darzelio tai tu man atrodo visai nepergyvenk, jai jau lopseli buvo gerai, tai dabar turetu buti dar lengviau. As pagal savo pirmaji sprendziu. Deja, bet šia vasarą nebuvom niekur toli išvažiavę, visą vasarą kaime praleidom bebenciuke, didziausi sveikinimai tavo trynukams atšventus pirmąjį gimtadienį
Editukas35
2009 08 24, 13:27
Labukas visoms trynuku mamytems Labai senai cia lankiausi, sia vasara niekur nebuvom isvaziave, kadangi man su sveikata nekas is polikninikos neislendu, kruvos visokiu tyrimu. Siaip vaikai oziukus pradejo rodyti, ypac berniukas krenta ant grindu ir rekia, truputi rykstutes ragavo tai kaip ranka nueme. Bet praejo kiek laiko vel kartojasi. Mes jau nuo 1 rugsejo i lopseli eisim, po truputi pradejom ruostis. Buvo vaikai pradeja patys valgyti kaskiek ant puoduko daryti, bet va beda su ta mano sveikatos pablogejimu, tai biski apleidau  vaikucius, nenori vel daryti ant puoduko. SVEKINAM BEBENCIUKES MAZYLIUS AUKIT SVEIKI, STIPRUS IR SVEIKI SU PIRMUOJU TORTADIENIU Tai pat sveikinu visas naujokes, naujai prisijungusias
Gražina30
2009 08 24, 18:13
QUOTE(tikiu @ 2009 08 24, 08:06) Grazina, kai turesi laiko, atnaujink savo albumeli, labai noriu pamatyti kaip tavo maziukai paauge  Geda man tikrai  seniai neatnaujinu albumelio...pasitaisysiu
QUOTE(Editukas35 @ 2009 08 24, 14:27) Labukas visoms trynuku mamytems Labai senai cia lankiausi, sia vasara niekur nebuvom isvaziave, kadangi man su sveikata nekas is polikninikos neislendu, kruvos visokiu tyrimu. Siaip vaikai oziukus pradejo rodyti, ypac berniukas krenta ant grindu ir rekia, truputi rykstutes ragavo tai kaip ranka nueme. Bet praejo kiek laiko vel kartojasi. Mes jau nuo 1 rugsejo i lopseli eisim, po truputi pradejom ruostis. Buvo vaikai pradeja patys valgyti kaskiek ant puoduko daryti, bet va beda su ta mano sveikatos pablogejimu, tai biski apleidau  vaikucius, nenori vel daryti ant puoduko. SVEKINAM BEBENCIUKES MAZYLIUS AUKIT SVEIKI, STIPRUS IR SVEIKI SU PIRMUOJU TORTADIENIU Tai pat sveikinu visas naujokes, naujai prisijungusias  Sveika prapuolene  Kas gi tau su sveikatele nutiko  linkiu kuo greiciau pasveikti ir atsigauti Man tai pastaruoju metu kazkas su nugara, nesuprantu ar cia strenos ar inkstai, negaliu per daug lankstytis nes skauda, jei nepraeis ir as leksiu i polikninika Papasakok, kaip savo maziukus pripratinai ant puodo, nuo ko pradejai, kaip sudominai, nes man tai atrodo neiveikiama uzduotis  noriu ir as kazkaip pripratinti ant puodo pries einant i darza, bet as galvoju pradeti leisti lapkricio pabaigoje.
Editukas35
2009 08 25, 15:07
QUOTE(tikiu @ 2009 08 25, 09:56) Sveika prapuolene  Kas gi tau su sveikatele nutiko  linkiu kuo greiciau pasveikti ir atsigauti Man tai pastaruoju metu kazkas su nugara, nesuprantu ar cia strenos ar inkstai, negaliu per daug lankstytis nes skauda, jei nepraeis ir as leksiu i polikninika Papasakok, kaip savo maziukus pripratinai ant puodo, nuo ko pradejai, kaip sudominai, nes man tai atrodo neiveikiama uzduotis  noriu ir as kazkaip pripratinti ant puodo pries einant i darza, bet as galvoju pradeti leisti lapkricio pabaigoje. Sveikute visko po biski su ligom, nugara skaudejo, persviete tai su stuburu kaskas negerai, pasislinkes slankstelis, nervas uzspaustas, man jau anksciau skaudedavo, o is po vaiku pablogejo. Dar su ginekolog. ligom ... zodziu visko po biski Ant puoduko pratinau tai taip, kaip is ryto atsikeldavo, pasodindavau ant puoduko ir is krano vandeni paleisdavau, gal tas garsas sukeldavo sioki toki nora, ar sutapimas net pati nezinau, bet poto yprato tai net patys puoduka atsinesdavo ir parodydavo, kad reikia sestis, dabar pasidare tinginiai na aisku per mane, tai pratinu vel is naujo, bet padaro kaip pasodinu.Bandysim i lopseli antrdieni eiti, poto papasakosiu kaip sekesi
Gražina30
2009 08 26, 20:05
Idejau kelias naujas nuotraukeles
QUOTE(Gražina30 @ 2009 08 26, 21:05) Idejau kelias naujas nuotraukeles  Grazina, kokie paauge tavo vaikuciai  grazuoliukai
Sveika Editukas. Saunu, kad tavo maziukai jau i puodelius daro, didelis pasiekimas bent jau man taip atrodo, nes maniske tik viena kartais padaro. o va kitiems tai masineles atstoja, vazineja po kambari arba visai neseda. I darzeli mums Vasari eile tik turetu ateiti. Bet nezinau kaip ten seksis lankyti, nes as su savo pirmuoju vargau, dvi savaites kartu lankem. O jums dar ir dvieju turbut nera? Anksti priima.
QUOTE(noika @ 2009 08 28, 16:50) Sveika Editukas. Saunu, kad tavo maziukai jau i puodelius daro, didelis pasiekimas bent jau man taip atrodo, nes maniske tik viena kartais padaro. o va kitiems tai masineles atstoja, vazineja po kambari arba visai neseda. I darzeli mums Vasari eile tik turetu ateiti. Bet nezinau kaip ten seksis lankyti, nes as su savo pirmuoju vargau, dvi savaites kartu lankem. O jums dar ir dvieju turbut nera? Anksti priima. noika, vakar kaip tik kalbejau su dvynuku mamyte, ji buvo nupirkus puodukus-masinytes, tai jie ir naudojo tuos puodukus kaip masinytes  paskui nupirko paprastus ir siaip ne taip pripratino daryti, man ji patare neduoti zaisti su puodukais. As irgi vis ruosiuosi pratinti, bet vis rankos nekyla  , o i darzeli turbut spalio viduryje pradesim pratinti, ziuresim kaip seksis, pirmadieni eisiu su aukletoja pasikalbeti del dienotvarkes ir visu kitu reikalu susijusiu su darzeliu Pasidomejau musu darzeliu, tai kaip supratau vedeja labai rupinasi viskuo, akletojas nuolat siuncia mokytis, kad vaikucius gerai paruostu, labai dziaugiuosi, kad pas gera aukletoja papuolem  tikiuosi ir mergytes greitai adaptuosis
Labuka, merginos sakykite siu vezimeliu gulimos padeties nera kaip suprantu ? http://cgi.ebay.com/Peg-Perego-Triplette-S...id=p3286.c0.m14
Editukas35
2009 08 30, 10:54
QUOTE(noika @ 2009 08 28, 16:50) Sveika Editukas. Saunu, kad tavo maziukai jau i puodelius daro, didelis pasiekimas bent jau man taip atrodo, nes maniske tik viena kartais padaro. o va kitiems tai masineles atstoja, vazineja po kambari arba visai neseda. I darzeli mums Vasari eile tik turetu ateiti. Bet nezinau kaip ten seksis lankyti, nes as su savo pirmuoju vargau, dvi savaites kartu lankem. O jums dar ir dvieju turbut nera? Anksti priima. Sveikute noika, is pradziu mano su puodukais vazinenadavo po grindis, kadangi pirmam aukste plyteles jie ten daugiausia buna ,tai kaip atsiseda ir pradeda slidineti su tais puodukais po grindis. 2 metukai bus lapkricio vidury, bet mes anksciau eisim, nezinau kaip ten bus, bet tikiuosi tures patikti, nes jaigu kur nors nuvaziuojam ir yra vaiku, o dar zaislu, tai savo tevus pamirsta  Pirma diena tai gal valanda ar 2 pabusim, ziuresim pagal aplinkybes, poto jaigu patiks ilginsim laika. Man su pirma dukra kiek pamenu jokio vargo nebuvo, is karto priprato. Su pirmu jaigu vargai, tai su trim gal nebus vargo trise drasiau, nu man taip atrodo Sarjolantos norejau paklausti kaip sekesi pirma diena, ar greitai priprato prie darzelio?
Sarjolanta
2009 08 31, 12:57
QUOTE(Editukas35 @ 2009 08 30, 10:54) Sveikute noika, is pradziu mano su puodukais vazinenadavo po grindis, kadangi pirmam aukste plyteles jie ten daugiausia buna ,tai kaip atsiseda ir pradeda slidineti su tais puodukais po grindis. 2 metukai bus lapkricio vidury, bet mes anksciau eisim, nezinau kaip ten bus, bet tikiuosi tures patikti, nes jaigu kur nors nuvaziuojam ir yra vaiku, o dar zaislu, tai savo tevus pamirsta  Pirma diena tai gal valanda ar 2 pabusim, ziuresim pagal aplinkybes, poto jaigu patiks ilginsim laika. Man su pirma dukra kiek pamenu jokio vargo nebuvo, is karto priprato. Su pirmu jaigu vargai, tai su trim gal nebus vargo trise drasiau, nu man taip atrodo Sarjolantos norejau paklausti kaip sekesi pirma diena, ar greitai priprato prie darzelio? sveikinu su puoduku pradzia Ir mes pradejom darzeli lankyti nuo rugpjucio vidurio, nors merginom dar nebuvo dvieju metu. Dvi savaites tai tik pratinomes, pirma diena abu su vyru pabuvom su mergaitem valanda grupeje, antra truputi pabuvom ir pabegom valandai, tada jau po keliu dienu budavom iki pietu, o jau pries rugsejo 1-aja palikdavau ir miegoti. Asaru budavo biski ryte, bet kai mes iseidavom is grupes po 15min apsiramindavo, kartais gal dar greiciau. Na viskas buvo kaip ir gerai, bet nuo rugsejo 2d. pradejom sirgimo maratona. Idomu kaip siais metais, ar dar sirguliuosim?  Nes per visa vasara labai gerai laikemes, grudinomes kaip galejom. As labai bijau rytdienos, kaip mums seksis naujoje grupeje. matau drakonfly prisijungus, gal jau is keliones gryzot, lauksim pasakojimo ir nuotraukyciu.
Labukas visoms Turiu toki klausimeli - iki kelintos savaites dirbote, o gal apskritai nedirbote? Ar daretes nestumo metu skydliaukes tyrimus? Prisiskaiciau cia as apie skydliaukes sutrikimus nestumo metu visokiu baisybiu, neramu dabar pasidare  .
|
|