Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mazytes gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
may
Viena grazia rugpjucio 19 diena isvaziavom su vyru pas mano tevus i kaima. Gimdyti turejau rugpjucio 23 d. Tai ta diena nieko ir nesitikejau.Tik kazko labai norejosi valgyti.Siaip ne taip prikalbinau vyra kad nusiveztu mane pietu.Pavalge grizom vakare namo ir nuejom miegot. smile.gif Apie 3h pajutau tokius nestiprius skausmelius. g.gif Ai galvoju nieko cia baisaus jei toks skausmas ir per gimdyma bus tai istversiu...Uz kokio puvalandzio jauciu kad slapia jau guliu.Greit pazadinau savo vyra nes nebegalejau atsistoti buciau visa kambari prilaisciusi. blush2.gif Dar pabuvom valanda namie ir isvaziavom i ligonine.Vaziavom aplinkiniais keliais nes ligonine prie pat musu namu.Viskas atrode gerai..........
Ligoninej irgi viskas OK.Kaklelis atsidares jau 4cm, vandenys nubege...Apie 6h ryto prasidejo visas smagumas.Skambinu mamai ir sakau atvaziuok.Vyras isvaziavo trumpam i darba.8h-kaklelis jau 10 cm o as dar negimdau!!!!man sako stumk-o ka as galiu stumti kad visai nesinori tik skausmas begalinis kas 1 minute. cry.gif cry.gif cry.gif Galvojau kad isprotesiu...
13 h as jau kokius 5 kartus lipau ant gimdymo stalo bet vis nieko ir nieko. Gydytojas sukises rankas man sako stumk stumk stumk! O man visiskai niekas nesigauna,as tik mamai sakau gelbek, nebegaliu daugiau.Po keleto minuciu man pakiso popierius pasirasyt ir sako vezam i operacine.dar sako tu cia pasiskaityk.Galvoju "sakes".
Operacinej padare bendrine narkoze ir 08 20 13.50 gime musu mazyle (4270g 55cm)
paskui paaiskejo kad vaikiuko galvute ejo sonais ir buvo pradeje silpti sirdies tonusai beto virkstele buvo apsisukusi apie kakliuka ir kuneli.
Tai niekaip nebuciau as jos pagimdziusi.Labai dziaugiuosi kad laiku spejo isgelbeti mano maziuka nes as taip norejau tureti mergyte. biggrin.gif
Laurite
Sekmes ir laimes jums biggrin.gif .
Džiuga+
Sveikinu, gerai kai viskas gerai baigiasi...sekmes Jums augant.
vikute9
Po begaliniu skausmu operacija kaip palaima!!! Sveikinu sulaukus mazyles (nors ne tokia ji jau ir maza...) thumbup.gif
sonatėlė
QUOTE(may @ 2005 09 27, 12:38)
Viena grazia rugpjucio 19 diena isvaziavom su vyru pas mano tevus i kaima. Gimdyti turejau rugpjucio 23 d. Tai ta diena nieko ir nesitikejau.Tik kazko labai norejosi valgyti.Siaip ne taip prikalbinau vyra kad nusiveztu mane pietu.Pavalge grizom vakare namo ir nuejom miegot. smile.gif  Apie 3h pajutau tokius nestiprius skausmelius. g.gif Ai galvoju nieko cia baisaus jei toks skausmas ir per gimdyma bus tai istversiu...Uz kokio puvalandzio jauciu kad slapia jau guliu.Greit pazadinau savo vyra nes nebegalejau atsistoti buciau visa kambari prilaisciusi. blush2.gif Dar pabuvom valanda namie ir isvaziavom i ligonine.Vaziavom aplinkiniais keliais nes ligonine prie pat musu namu.Viskas atrode gerai..........
Ligoninej irgi viskas OK.Kaklelis atsidares jau 4cm, vandenys nubege...Apie 6h ryto prasidejo visas smagumas.Skambinu mamai ir sakau atvaziuok.Vyras isvaziavo trumpam i darba.8h-kaklelis jau 10 cm o as dar negimdau!!!!man sako stumk-o ka as galiu stumti kad visai nesinori tik skausmas begalinis kas 1 minute. cry.gif  cry.gif  cry.gif Galvojau kad isprotesiu...
13 h as jau kokius 5 kartus lipau ant gimdymo stalo bet vis nieko ir nieko. Gydytojas sukises rankas man sako stumk stumk stumk! O man visiskai niekas nesigauna,as tik mamai sakau gelbek, nebegaliu daugiau.Po keleto minuciu man pakiso popierius pasirasyt ir sako vezam i operacine.dar sako tu cia pasiskaityk.Galvoju "sakes".
Operacinej padare bendrine narkoze ir 08 20 13.50 gime musu mazyle (4270g 55cm)
paskui paaiskejo kad vaikiuko galvute ejo sonais ir buvo pradeje silpti sirdies tonusai beto virkstele buvo apsisukusi apie kakliuka ir kuneli.
Tai niekaip nebuciau as jos pagimdziusi.Labai dziaugiuosi kad laiku spejo isgelbeti mano maziuka nes as taip norejau tureti mergyte. biggrin.gif
*

jei nepaslaptis, kur gimdei? sveikinu sulaukus dukrytes smile.gif
Eimutė
Kaip smagu, kad viskas gerai baigėsi... Būkit linksmos, aukit didelės ir sveikos...
may
QUOTE(sonatėlė @ 2005 09 28, 12:49)
jei nepaslaptis, kur gimdei? sveikinu sulaukus dukrytes  smile.gif
*

Kadangi gyvenu Kretingoj tai nieko blogo negalvojusi ir vaziavau ten gimdyt. bet vaziuociau ten ir dar karta nes prieziura po operacijos buvo ok thumbup.gif
ejeva
Aukit sveikos ir didelės. 4u.gif
Birbiziukas
SVEIKINU user posted image
Uva
Ir aš sveikinu clap.gif clap_1.gif
Linkiu stiprybės ir sėkmės ir kaip ten bebūtų, dukrytei kompanijos (broliuko ar sesutės). 2.gif
Incė
sveikinu 4u.gif sekmes jums thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
siaulietuke
4u.gif
daluzenik
Man tik keista, nejaugi echoskopas nerodo, kad virkstele tiek daug apsisukus, kad taip ilgai duoda kankintis, o tik po to dasiproteja operuot g.gif
Sveikinu 4u.gif gerai, kad viskas baigesi laimingai thumbup.gif
Kastanke
SAUNUOLES! thumbup.gif
*Passion*
4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif
gatu
graži gimdymo pabaiga - dukrytės gyvenimo pradžia wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.