Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žinutės
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
Pages: 1, 2
krystee
Dauguma forumo dalyvių reiškia savo nuomonę dėl žinučių trynimo. Galbūt atvirai pasipasakojus apie save ištikrųjų po kažkiek tai laiko nesinori, kad kažkas skaitytų būtent tas žinutes, kurios buvo parašytos. Turiu pasiūlymą; prie dalyvio profilio peržiūros , kur yra punktas: rasti visas nario žinutes, suteikti teisę forumo dalyviams pasirinkti, kokias žinutes kiti dalyviai galėtų matyti, kurių ne.
akvilyte
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir as jau nenoreciau kai kuriu zinuciu palikt....
cameja
QUOTE(akvilyte @ 2005 09 27, 13:15)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*

as taip pat 4u.gif
Frosted
QUOTE(krystee @ 2005 09 27, 13:46)
Turiu pasiūlymą; prie dalyvio profilio peržiūros , kur yra punktas: rasti visas nario žinutes, suteikti teisę forumo dalyviams pasirinkti, kokias žinutes kiti dalyviai galėtų matyti, kurių ne.
*

As uz drinks_cheers.gif Tik ar imanoma tai techniskai padaryti? g.gif
liniokas
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 09 28, 09:27)
As uz  drinks_cheers.gif Tik ar imanoma tai techniskai padaryti? g.gif
*

drinks_cheers.gif Manau, moderatoriams viskas įmanoma tongue.gif
Ale, kaip gerai būtų... tongue.gif
Savūnė
O aš prieš.
Galvoti reikia prieš rašant. O jei jau parašei (ir per pusvalandį neištrynei) – tai ir būk atsakinga. Graušies – išmoksi save kontroliuoti.
fukuotukaf
QUOTE(liniokas @ 2005 09 28, 12:45)
drinks_cheers.gif  Manau, moderatoriams viskas įmanoma  tongue.gif
Ale, kaip gerai būtų... tongue.gif
*

Skyrelį prižiūrintys moderatoriai gali ištrinti ar užslaptinti visų narių žinutes ar temas, jeigu jau yra toks mirtinas reikalas - rašykit mirksiukas.gif

QUOTE(Savūnė @ 2005 09 28, 14:33)
O aš prieš.
Galvoti reikia prieš rašant. O jei jau parašei (ir per pusvalandį neištrynei) – tai ir būk atsakinga. Graušies – išmoksi save kontroliuoti.
*

Aš irgi taip manau ir taip darau wink.gif Nors ir turiu galimybę, bet netrinu prieš metus ar du parašytų žinučių, nes prieš rašydama labai gerai pagalvoju ir žinau, kas jas gali paskaityti mirksiukas.gif
SuperMama
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 09 28, 09:27)
As uz  drinks_cheers.gif Tik ar imanoma tai techniskai padaryti? g.gif
*

Techniškai tai nėra įmanoma ir forumo nustatymuose tokios funkcijos nenumatyta.
MentiRosa
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 09 28, 14:50)
Skyrelį prižiūrintys moderatoriai gali ištrinti ar užslaptinti visų narių žinutes ar temas, jeigu jau yra toks mirtinas reikalas - rašykit mirksiukas.gif
*

Tai kam tada rasyti ka, jeigu paskui reikia slepti nuo ko nors g.gif nematau prasmes?Ar cia tik nuo kokiu ipatingu forumo dalyviu yra uzslaptintos tos zinutes blink.gif
fukuotukaf
QUOTE(Sally @ 2005 10 04, 22:36)
Tai kam tada rasyti ka, jeigu paskui reikia slepti nuo ko nors  g.gif nematau prasmes?Ar cia tik nuo kokiu ipatingu forumo dalyviu yra uzslaptintos tos zinutes  blink.gif
*

Maža ką, gal kokia draugė susekė, apie kurią buvo papletkinta forume kiek per atvirai biggrin.gif Daug tokių atvejų gali atsirasti ir kad nebūtų per daug piktnaudžiaujama žinučių trinimu/slaptinimu vartotojai tokios galimybės neturi 4u.gif
O žinutės yra užslaptinamos nuo visų išskyrus moderatorius mirksiukas.gif
Mama_Tania
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 28, 14:33)
O jei jau parašei (ir per pusvalandį neištrynei) – tai ir būk atsakinga.
*

O kodėl per pusvalandį - man būna, kad ir po 15 minučių jau negaliu ištrinti
fukuotukaf
QUOTE(M_T @ 2005 10 11, 19:47)
O kodėl per pusvalandį - man būna, kad ir po 15 minučių jau negaliu ištrinti
*

Duoda redaguoti tik PASKUTINĘ parašytą žinutę ir laiko tarpas yra skirtingas skirtingų grupių nariams 4u.gif
Mama_Tania
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 10 16, 22:23)
Duoda redaguoti tik PASKUTINĘ parašytą žinutę ir laiko tarpas yra skirtingas skirtingų grupių nariams 4u.gif
*

Ačiū labai už paaiškinimą doh.gif . Jau pastebėjau blush2.gif , kad neduoda žinutės pakeisti, jeigu jau kažkas atsakė
jausma
sveiki, esu naujoke, gal paaiškintumėte, kur tas žinutes ir kam rašote?
Mama_Tania
QUOTE(iiinga @ 2005 10 26, 15:58)
*

Taigi tai tos žinutės, kur dabar parašei (atsakymai forume tam tikra tema) ax.gif
PaMeL
as manau kad isvis galim butu atsisakyti sitos funkcijos wub.gif
Constansa
QUOTE(PaMeL @ 2005 12 30, 17:35)
as manau kad isvis galim butu atsisakyti sitos funkcijos wub.gif
*

tai jau kaip pastebėjau nebe pirma tema, kurioje būtų apie tai diskutuojama 4u.gif
aš irgi pritarčiau, kad šios funkcijos reiktų atsisakyti ax.gif arba, kad būtų matomos ir galimos perskaityti tik tos žinutės, kurios yra užskaitomos prie žinučių skaičiaus, o neužskaitomos (iš temų kaimynai, bendraamžiai) ir apsaugotuose forumuose, ne g.gif
*MONAMI*
QUOTE(akvilyte @ 2005 09 27, 13:15)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif būtų labai faina ax.gif
mamytexx
[COLOR=red]help,as cia nesenai ir niekaip nebegaliu nueiti i chat,kas cia pasidare?Gal kas gali padeti?
Utiuitiutė
QUOTE(mamytexx @ 2006 01 18, 21:58)
[COLOR=red]help,as cia nesenai ir niekaip nebegaliu nueiti i chat,kas cia pasidare?Gal kas gali padeti?
*

Cituoju:
Chatas išjungtas, nes nežinia dėl ko pradėjo streikuoti ir drausti visiems įeiti. Kol išsiaiškinsime kame problema chato nebus.

Nissalija
Aš tai pritariu , kad iš prdžiu reikia pagalvoti ką nori parašyt tik po to rašyt biggrin.gif
Ir moderatorems nereikes tiek pertavarkinet thumbup.gif
Elnes
Mane domina zinuciu uzskaitymas. Pastebejau, jog parasius apie 10 zinuciu uzskaitoma kokia 1. Ar yra kazkokios zinuciu skaiciavimo taisykles? As pati domiuosi tik keliomis temomis ir tik i jas dazniausiai rasau. Ar cia del to?
Asta'J
QUOTE(Elnes @ 2006 03 20, 13:18)
Mane domina zinuciu uzskaitymas. Pastebejau, jog parasius apie 10 zinuciu uzskaitoma kokia 1. Ar yra kazkokios zinuciu skaiciavimo taisykles? As pati domiuosi tik keliomis temomis ir tik i jas dazniausiai rasau. Ar cia del to?
*

Yra diskusija šia tema eik į Bendras - Dažniausiai užduodami klausimai - Kodėl žinučių skaičius nedidėja (tema) , ten rasi visus atsakymus, nes ne visose temose diskutuojant žinutės yra užskaitomos.
allegro
QUOTE(AsJa @ 2006 03 20, 20:32)
Yra diskusija šia tema eik į Bendras - Dažniausiai užduodami klausimai - Kodėl žinučių skaičius nedidėja (tema) , ten rasi visus atsakymus, nes ne visose temose diskutuojant žinutės yra užskaitomos.
*

Čia jau taip, yra temų, kur žinutės nesiskaičiuoja cool.gif
indruzele
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 09 28, 15:50)

Aš irgi taip manau ir taip darau wink.gif Nors ir turiu galimybę, bet netrinu prieš metus ar du parašytų žinučių, nes prieš rašydama labai gerai pagalvoju ir žinau, kas jas gali paskaityti mirksiukas.gif
*

Gerai, kad tu jau tokia, patyrus... 4u.gif
Naujokams kartais ir kitaip buna, kol is viso, susigaudo, kas cia per reikalas, sitas forumas tongue.gif
kaguelo
Tai va, tik po laiko pajunti, kaip lengvai gali būti atpažinta doh.gif ir kartai visai svetimų tau žmonių.
Kasiopėja
Aš užtai jog žinutes eitų ištrinti.

Buvo toks atvejis jog rašiau žinute. Atbėgo vaikis ir man taip prispaudaliojo jog ta žinutė kažkaip išsiiuntė. Buvau nauja ir žalia ir nežinojau jog ją galima pakeisti. O taip norėjos ištrint parašytą paskutinį sakinį. Man dažnai taip būna jog pirma parašai o paskui pagalvoji ar gerai....
Undzinka
Siaip manau,kad kartais imi ir parasai pagauta kazkokio azarto,ar impulso,o paskui gailiesi to savo atvirumo.Gerai butu,jei pats dalyvis galetu nenorima zinute istrinti.Nemanau,kad tai butu techniskai sudetinga padaryt.
luokė
ir galim pabandyt įsivaizduot, kas tada dėtųs forume doh.gif tik trintų ir trintų visos nesustodamos. ne maži vaikai esam, reikia ir impulsus apgalvot- čia gi ne realus bendravimas, žmogus ir žinutė, kur nori atsakyt, nepabėgs- gali pagalvot, nusiramint ir parašyt protingai, kad paskui nereikėtų gailėtis
Board
QUOTE(Undzinka @ 2006 06 02, 19:12)
Siaip manau,kad kartais imi ir parasai pagauta kazkokio azarto,ar impulso,o paskui gailiesi to savo atvirumo.Gerai butu,jei pats dalyvis galetu nenorima zinute istrinti.Nemanau,kad tai butu techniskai sudetinga padaryt.
*

Techniškai tai padaryti žinoma lengva ir taip buvo padaryta anksčiau, tačiau labai dažnai pasitaikė atveju, kai dalyviai trindavo savo žinutes, ypač karštesnėse diskusijoje, taip iškraipydami diskusijos prasmę, palikdami kitą pusę "kvailio vietoje". Dėl šio priežasteis (pagrinde) ir buvo uždrausta ši funkcija. Jeigu iš tiesų "pagauti" azarto parašot žinutę, dar turit laiko pagalvot ir ją pataisyt. Man asmeniškai dažnai būna, kad perskaitai kažkokį provokuojantį postą, atsidarai atsakymų langą - rašai rašai rašai, kol parašai atsakymą nusiramini biggrin.gif ir nepaspaudus atsakyti uždarai langą biggrin.gif
EEmama
labai butu gerai ,akd is vis butu panaikinta ta vieta, kai ieini i profili, kad butu galima eiti ir rasti visas nario zinutes ir atidarytas temas, arba bent jau butu galima matyti kuris narys buvo ileindes i mano profili ir zinutes 4u.gif trinti nereikia, nes kaip ir daugelis manau ,akd reikia pirma pagalvoti ka sakai ir kada sakai 4u.gif
Virdzinija
QUOTE(Auges @ 2006 06 03, 12:00)
*

Kažkurioje diskusijoje pasirodė ginčų, ar galima viešai (televizijoje, spaudoje) cituoti forumo dalyvių pasisakymus blink.gif kaip iš tikrųjų?
Kažkada ir aš susidūriau su tokiu nemaloniu atveju, kad viena SM žurnalistė sukurpė straipsnį apie mane remdamasi mano kelionių skyrelio šaltiniais, maža to, privėlė faktinių klaidų doh.gif iki šiol nežinau, ar išspausdino tą straipsnį ar ne, nes man pareikalavus ištaisyti netikslumus, tiesiog daugiau nebeatrašė mad.gif
upe_5
thumbup.gif
QUOTE(iiinga @ 2005 10 26, 16:58)
*

thumbup.gif geras klausimas thumbup.gif
Supervyras
Paskutiniu metu pradejo netiketai dingti temos zinutes.
Ar moderatoriai neturetu informuoti temos dalyvius arba autoriu?
Kipsiuke
QUOTE(luokė @ 2006 06 03, 00:19)
ir galim pabandyt įsivaizduot, kas tada dėtųs forume  doh.gif  tik trintų ir trintų visos nesustodamos. ne maži vaikai esam, reikia ir impulsus apgalvot- čia gi ne realus bendravimas, žmogus ir žinutė, kur nori atsakyt, nepabėgs- gali pagalvot, nusiramint ir parašyt protingai, kad paskui nereikėtų gailėtis
*

na ir as tos pacios nuomones thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Supervyras @ 2007 02 18, 00:27)
Paskutiniu metu pradejo netiketai dingti temos zinutes.
Ar moderatoriai neturetu informuoti temos dalyvius arba autoriu?
*

zinoma, kad turetu privaleti, juk tai neetiska ir nekulturinga g.gif
jausma
temos kuratoriai turėtų apie pasikeitimus informuoti žinučių autorius, ar pateikti jiems pasiūlymus.....nors esu nenaujokė, bet jokiu žinučių negaunu, prašyčiau paaiskinti - ar jos skirtos naujos temos atidarytojoms? ax.gif
Rinesa
Kas man paaiškins - kodėl neberodo vietoj pilnų žinučių, man rodo "Posts in this topic" ir pateikia sąrašą, bet nei vienos žinutės neleidžia perskaityti?
Kokie čia pokštai???
Asta'J
QUOTE(Rinesa @ 2007 04 13, 15:02)
Kas man paaiškins - kodėl neberodo vietoj pilnų žinučių, man rodo "Posts in this topic" ir pateikia sąrašą, bet nei vienos žinutės neleidžia perskaityti?
Kokie čia pokštai???
*

Atsakymą rasite čia
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...132669&st=0
Rinesa
QUOTE(AsJa @ 2007 04 13, 22:27)

Ačiuks. 4u.gif
Regis, viskas gerai. Matyt netyčia buvau nusispaudus, niekad taip nebuvo, tai ir nežinojau ką daryt. doh.gif
sarafea
QUOTE(krystee @ 2005 09 27, 12:46)
Dauguma forumo dalyvių reiškia savo nuomonę dėl žinučių trynimo. Galbūt atvirai pasipasakojus apie save ištikrųjų po kažkiek tai laiko nesinori, kad kažkas skaitytų  būtent tas žinutes, kurios buvo parašytos. Turiu pasiūlymą; prie dalyvio profilio peržiūros , kur yra punktas: rasti visas nario žinutes, suteikti teisę forumo dalyviams pasirinkti, kokias žinutes kiti dalyviai galėtų matyti, kurių ne.
*

as irgi buciau uz drinks_cheers.gif jei butu galima niekam nerodyti zinuciu,kurias parasiau.Ir ne del to kad neapgalvociau ka sakau o ka ne.O del to kad nesiknistu ieskodami kiekvieno tavo sakinio.Noreciau,kad tai nebutu kiekvieno nosei prieinama ax.gif
Ugn*Ine
QUOTE(krystee @ 2005 09 27, 13:46)
Dauguma forumo dalyvių reiškia savo nuomonę dėl žinučių trynimo. Galbūt atvirai pasipasakojus apie save ištikrųjų po kažkiek tai laiko nesinori, kad kažkas skaitytų  būtent tas žinutes, kurios buvo parašytos. Turiu pasiūlymą; prie dalyvio profilio peržiūros , kur yra punktas: rasti visas nario žinutes, suteikti teisę forumo dalyviams pasirinkti, kokias žinutes kiti dalyviai galėtų matyti, kurių ne.
*

va čia tai gera įdėja bigsmile.gif super ir aš taip manau ir pritariu visu 100 procentų, nepatinka man kad kas nori tas mato mano žinutes verysad.gif
rituleg
siulau sumazinti zinuciu skaiciu,kai nori idet tiesiai i foruma fotkes..nes nesamone per diena 100 zinuciu gaut..o as noriu fotkes ikelt tiesiai verysad.gif
Board
Tai, kad surinksi 100 žinučių nereiškia, kad galėsi kelti foto į forumo iškarto visuose skyreliuose. Daugelyje skyrelių foto galima kelti tik iš internetinio albumo. Kaip kelti nuotraukas įvairiais būdais, pasiskaityk Dažniausiai užduodamų klausimų skyrelyje.
grange
QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 20:47)
siulau sumazinti zinuciu skaiciu,kai nori idet tiesiai i foruma fotkes..nes nesamone per diena 100 zinuciu gaut..o as noriu fotkes ikelt tiesiai verysad.gif
*

o aš siūlau tamstai nespamint visose temose o bendrauti normaliai, dalyvauti pokalbiuose ir nepajusi,kaip 100 žinučių susirinksi, o ne eiti į kiekvieną tmą ir dėti wub.gif thumbup.gif ax.gif 4u.gif ir panašiai doh.gif SPAMINIMAS draudžiamas schmoll.gif

ir kad kiek girdėjau nori į miegamąjį patekti, o ne dėl foto doh.gif
asoptimiste
nelabai suprantu kam iš viso tas žinutes rašyti viešai, jei po to kyla noras jas trinti g.gif Jeigu esi apsisprendus pasireikšti - atsiskleisti, vadinasi kelio atgal nėra... mirksiukas.gif Aš už tai, kad kiekvienas prisiimtų atsakomybę už atliktus veiksmus thumbup.gif

gal ne visai i temą pasireiškiau... tongue.gif čia mamytės kalba apie kitus dalykus ax.gif
Ambro
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 10, 09:39)
nelabai suprantu kam iš viso tas žinutes rašyti viešai, jei po to kyla noras jas trinti g.gif Jeigu esi apsisprendus pasireikšti - atsiskleisti, vadinasi kelio atgal nėra... mirksiukas.gif Aš už tai, kad kiekvienas prisiimtų atsakomybę už atliktus veiksmus thumbup.gif

Būna laikotarpis, kai niekam nesinori iš draugų pasipasakot, per sunku...išsilieji čia, kur tave išklauso, palaiko... rolleyes.gif
asoptimiste
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 28, 12:33)
O aš prieš.
*

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2007 08 10, 08:11)
Būna laikotarpis, kai niekam nesinori iš draugų pasipasakot, per sunku...išsilieji čia, kur tave išklauso, palaiko... rolleyes.gif
*

tai nėra ko gėdytis dėl to ką parašei...ar ne taip? wub.gif
werute007
drinks_cheers.gif LABA VISIEM,MAN TAI IDOMU KAI LIEKA NEISTRINANT ZINUTES ,IR VISU PIRMA RASANT REIKIA GALVOT KAD PERDAUG NENUSISNEKET bigsmile.gif
Dūšia
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 10 05, 00:00)
Maža ką, gal kokia draugė susekė, apie kurią buvo papletkinta forume kiek per atvirai biggrin.gif Daug tokių atvejų gali atsirasti ir kad nebūtų per daug piktnaudžiaujama žinučių trinimu/slaptinimu vartotojai tokios galimybės neturi 4u.gif
O žinutės yra užslaptinamos nuo visų išskyrus moderatorius mirksiukas.gif
*

tai neverta pletkint pernelyg atvirai ir asmeniškai, nors kita vertus, pasikeisi nicą, avatarą, profilį ir tiek tave teatseks cool.gif

Papildyta:

QUOTE(Auges @ 2006 06 03, 13:00)
Techniškai tai padaryti žinoma lengva ir taip buvo padaryta anksčiau, tačiau labai dažnai pasitaikė atveju, kai dalyviai trindavo savo žinutes, ypač karštesnėse diskusijoje, taip iškraipydami diskusijos prasmę, palikdami kitą pusę "kvailio vietoje". Dėl šio priežasteis (pagrinde) ir buvo uždrausta ši funkcija. Jeigu iš tiesų "pagauti" azarto parašot žinutę, dar turit laiko pagalvot ir ją pataisyt. Man asmeniškai dažnai būna, kad perskaitai kažkokį provokuojantį postą, atsidarai atsakymų langą - rašai rašai rašai, kol parašai atsakymą nusiramini  biggrin.gif  ir nepaspaudus atsakyti uždarai langą biggrin.gif
*

thumbup.gif šita gera ir išbandyta terapija thumbup.gif

Papildyta:

QUOTE(*gidryte* @ 2006 06 16, 14:03)
labai butu gerai ,akd is vis butu panaikinta ta vieta, kai ieini i profili, kad butu galima eiti ir rasti visas nario zinutes ir atidarytas temas, arba bent jau butu galima matyti kuris narys buvo ileindes i mano profili ir zinutes  4u.gif trinti nereikia, nes kaip ir daugelis manau ,akd reikia pirma pagalvoti ka sakai ir kada sakai  4u.gif
*

ir prasidėtų seklių morkų žaidimai ir gūdžios paranojos laikai lotuliukas.gif ...

QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 22:16)
as irgi buciau uz  drinks_cheers.gif  jei butu galima niekam nerodyti zinuciu,kurias parasiau.Ir ne del to kad neapgalvociau ka sakau o ka ne.O del to kad nesiknistu ieskodami kiekvieno tavo sakinio.Noreciau,kad tai nebutu kiekvieno nosei prieinama  ax.gif
*

Papildyta:

forumas vis dar yra atvira vieša virtuali erdvė, kiek susiasmeninam joje - mūsų reikalas, tada tenka suvokt, kad čia mūro sienom dvimetrinėm neužsitversi...
QUOTE(**SM** @ 2007 05 11, 20:37)
va čia tai gera įdėja  bigsmile.gif  super ir aš taip manau ir pritariu visu 100 procentų, nepatinka man kad kas nori tas mato mano žinutes verysad.gif
*

išeitis paprasta - rašyt sau į sąsiuvinį lotuliukas.gif
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 10, 09:39)

gal ne visai i temą pasireiškiau... tongue.gif čia mamytės kalba apie kitus dalykus ax.gif
*

į temą į temą - ir labai teisingai

QUOTE(Ambrozija @ 2007 08 10, 10:11)
*

Papildyta:
tai ir gėdytis tada lyg ir nėr ko ax.gif
ErVy
As irgi kartais per daug atvirauju, bet pe až, tai vis maziau mato kiti nariai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.