krystee
2005 09 27, 12:46
Dauguma forumo dalyvių reiškia savo nuomonę dėl žinučių trynimo. Galbūt atvirai pasipasakojus apie save ištikrųjų po kažkiek tai laiko nesinori, kad kažkas skaitytų būtent tas žinutes, kurios buvo parašytos. Turiu pasiūlymą; prie dalyvio profilio peržiūros , kur yra punktas: rasti visas nario žinutes, suteikti teisę forumo dalyviams pasirinkti, kokias žinutes kiti dalyviai galėtų matyti, kurių ne.
akvilyte
2005 09 27, 13:15
QUOTE(akvilyte @ 2005 09 27, 13:15) as taip pat
Frosted
2005 09 28, 08:27
QUOTE(krystee @ 2005 09 27, 13:46) Turiu pasiūlymą; prie dalyvio profilio peržiūros , kur yra punktas: rasti visas nario žinutes, suteikti teisę forumo dalyviams pasirinkti, kokias žinutes kiti dalyviai galėtų matyti, kurių ne. As uz  Tik ar imanoma tai techniskai padaryti?
liniokas
2005 09 28, 11:45
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 09 28, 09:27) As uz  Tik ar imanoma tai techniskai padaryti?   Manau, moderatoriams viskas įmanoma Ale, kaip gerai būtų...
O aš prieš. Galvoti reikia prieš rašant. O jei jau parašei (ir per pusvalandį neištrynei) tai ir būk atsakinga. Graušies išmoksi save kontroliuoti.
fukuotukaf
2005 09 28, 13:50
QUOTE(liniokas @ 2005 09 28, 12:45)  Manau, moderatoriams viskas įmanoma Ale, kaip gerai būtų...  Skyrelį prižiūrintys moderatoriai gali ištrinti ar užslaptinti visų narių žinutes ar temas, jeigu jau yra toks mirtinas reikalas - rašykit QUOTE(Savūnė @ 2005 09 28, 14:33) O aš prieš. Galvoti reikia prieš rašant. O jei jau parašei (ir per pusvalandį neištrynei) tai ir būk atsakinga. Graušies išmoksi save kontroliuoti. Aš irgi taip manau ir taip darau  Nors ir turiu galimybę, bet netrinu prieš metus ar du parašytų žinučių, nes prieš rašydama labai gerai pagalvoju ir žinau, kas jas gali paskaityti
SuperMama
2005 10 04, 10:46
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 09 28, 09:27) As uz  Tik ar imanoma tai techniskai padaryti?  Techniškai tai nėra įmanoma ir forumo nustatymuose tokios funkcijos nenumatyta.
MentiRosa
2005 10 04, 21:36
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 09 28, 14:50) Skyrelį prižiūrintys moderatoriai gali ištrinti ar užslaptinti visų narių žinutes ar temas, jeigu jau yra toks mirtinas reikalas - rašykit Tai kam tada rasyti ka, jeigu paskui reikia slepti nuo ko nors  nematau prasmes?Ar cia tik nuo kokiu ipatingu forumo dalyviu yra uzslaptintos tos zinutes
fukuotukaf
2005 10 04, 23:00
QUOTE(Sally @ 2005 10 04, 22:36) Tai kam tada rasyti ka, jeigu paskui reikia slepti nuo ko nors  nematau prasmes?Ar cia tik nuo kokiu ipatingu forumo dalyviu yra uzslaptintos tos zinutes  Maža ką, gal kokia draugė susekė, apie kurią buvo papletkinta forume kiek per atvirai  Daug tokių atvejų gali atsirasti ir kad nebūtų per daug piktnaudžiaujama žinučių trinimu/slaptinimu vartotojai tokios galimybės neturi  O žinutės yra užslaptinamos nuo visų išskyrus moderatorius
Mama_Tania
2005 10 11, 18:47
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 28, 14:33) O jei jau parašei (ir per pusvalandį neištrynei) tai ir būk atsakinga. O kodėl per pusvalandį - man būna, kad ir po 15 minučių jau negaliu ištrinti
fukuotukaf
2005 10 16, 21:23
QUOTE(M_T @ 2005 10 11, 19:47) O kodėl per pusvalandį - man būna, kad ir po 15 minučių jau negaliu ištrinti Duoda redaguoti tik PASKUTINĘ parašytą žinutę ir laiko tarpas yra skirtingas skirtingų grupių nariams
Mama_Tania
2005 10 17, 10:46
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 10 16, 22:23) Duoda redaguoti tik PASKUTINĘ parašytą žinutę ir laiko tarpas yra skirtingas skirtingų grupių nariams  Ačiū labai už paaiškinimą  . Jau pastebėjau  , kad neduoda žinutės pakeisti, jeigu jau kažkas atsakė
sveiki, esu naujoke, gal paaiškintumėte, kur tas žinutes ir kam rašote?
Mama_Tania
2005 10 26, 15:31
QUOTE(iiinga @ 2005 10 26, 15:58) sveiki, esu naujoke, gal paaiškintumėte, kur tas žinutes ir kam rašote? Taigi tai tos žinutės, kur dabar parašei (atsakymai forume tam tikra tema)
as manau kad isvis galim butu atsisakyti sitos funkcijos
Constansa
2006 01 18, 19:56
QUOTE(PaMeL @ 2005 12 30, 17:35) as manau kad isvis galim butu atsisakyti sitos funkcijos  tai jau kaip pastebėjau nebe pirma tema, kurioje būtų apie tai diskutuojama aš irgi pritarčiau, kad šios funkcijos reiktų atsisakyti  arba, kad būtų matomos ir galimos perskaityti tik tos žinutės, kurios yra užskaitomos prie žinučių skaičiaus, o neužskaitomos (iš temų kaimynai, bendraamžiai) ir apsaugotuose forumuose, ne
*MONAMI*
2006 01 18, 21:15
QUOTE(akvilyte @ 2005 09 27, 13:15)  būtų labai faina
mamytexx
2006 01 18, 21:58
[COLOR=red]help,as cia nesenai ir niekaip nebegaliu nueiti i chat,kas cia pasidare?Gal kas gali padeti?
Utiuitiutė
2006 01 19, 07:11
QUOTE(mamytexx @ 2006 01 18, 21:58) [COLOR=red]help,as cia nesenai ir niekaip nebegaliu nueiti i chat,kas cia pasidare?Gal kas gali padeti? Cituoju: QUOTE Chatas išjungtas, nes nežinia dėl ko pradėjo streikuoti ir drausti visiems įeiti. Kol išsiaiškinsime kame problema chato nebus.
Nissalija
2006 03 07, 14:20
Aš tai pritariu , kad iš prdžiu reikia pagalvoti ką nori parašyt tik po to rašyt Ir moderatorems nereikes tiek pertavarkinet
Mane domina zinuciu uzskaitymas. Pastebejau, jog parasius apie 10 zinuciu uzskaitoma kokia 1. Ar yra kazkokios zinuciu skaiciavimo taisykles? As pati domiuosi tik keliomis temomis ir tik i jas dazniausiai rasau. Ar cia del to?
QUOTE(Elnes @ 2006 03 20, 13:18) Mane domina zinuciu uzskaitymas. Pastebejau, jog parasius apie 10 zinuciu uzskaitoma kokia 1. Ar yra kazkokios zinuciu skaiciavimo taisykles? As pati domiuosi tik keliomis temomis ir tik i jas dazniausiai rasau. Ar cia del to? Yra diskusija šia tema eik į Bendras - Dažniausiai užduodami klausimai - Kodėl žinučių skaičius nedidėja (tema) , ten rasi visus atsakymus, nes ne visose temose diskutuojant žinutės yra užskaitomos.
allegro
2006 03 21, 20:11
QUOTE(AsJa @ 2006 03 20, 20:32) Yra diskusija šia tema eik į Bendras - Dažniausiai užduodami klausimai - Kodėl žinučių skaičius nedidėja (tema) , ten rasi visus atsakymus, nes ne visose temose diskutuojant žinutės yra užskaitomos. Čia jau taip, yra temų, kur žinutės nesiskaičiuoja
indruzele
2006 04 23, 23:46
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 09 28, 15:50) Aš irgi taip manau ir taip darau  Nors ir turiu galimybę, bet netrinu prieš metus ar du parašytų žinučių, nes prieš rašydama labai gerai pagalvoju ir žinau, kas jas gali paskaityti  Gerai, kad tu jau tokia, patyrus... Naujokams kartais ir kitaip buna, kol is viso, susigaudo, kas cia per reikalas, sitas forumas
kaguelo
2006 04 24, 22:14
Tai va, tik po laiko pajunti, kaip lengvai gali būti atpažinta  ir kartai visai svetimų tau žmonių.
Kasiopėja
2006 05 20, 15:05
Aš užtai jog žinutes eitų ištrinti.
Buvo toks atvejis jog rašiau žinute. Atbėgo vaikis ir man taip prispaudaliojo jog ta žinutė kažkaip išsiiuntė. Buvau nauja ir žalia ir nežinojau jog ją galima pakeisti. O taip norėjos ištrint parašytą paskutinį sakinį. Man dažnai taip būna jog pirma parašai o paskui pagalvoji ar gerai....
Undzinka
2006 06 02, 18:12
Siaip manau,kad kartais imi ir parasai pagauta kazkokio azarto,ar impulso,o paskui gailiesi to savo atvirumo.Gerai butu,jei pats dalyvis galetu nenorima zinute istrinti.Nemanau,kad tai butu techniskai sudetinga padaryt.
ir galim pabandyt įsivaizduot, kas tada dėtųs forume  tik trintų ir trintų visos nesustodamos. ne maži vaikai esam, reikia ir impulsus apgalvot- čia gi ne realus bendravimas, žmogus ir žinutė, kur nori atsakyt, nepabėgs- gali pagalvot, nusiramint ir parašyt protingai, kad paskui nereikėtų gailėtis
QUOTE(Undzinka @ 2006 06 02, 19:12) Siaip manau,kad kartais imi ir parasai pagauta kazkokio azarto,ar impulso,o paskui gailiesi to savo atvirumo.Gerai butu,jei pats dalyvis galetu nenorima zinute istrinti.Nemanau,kad tai butu techniskai sudetinga padaryt. Techniškai tai padaryti žinoma lengva ir taip buvo padaryta anksčiau, tačiau labai dažnai pasitaikė atveju, kai dalyviai trindavo savo žinutes, ypač karštesnėse diskusijoje, taip iškraipydami diskusijos prasmę, palikdami kitą pusę "kvailio vietoje". Dėl šio priežasteis (pagrinde) ir buvo uždrausta ši funkcija. Jeigu iš tiesų "pagauti" azarto parašot žinutę, dar turit laiko pagalvot ir ją pataisyt. Man asmeniškai dažnai būna, kad perskaitai kažkokį provokuojantį postą, atsidarai atsakymų langą - rašai rašai rašai, kol parašai atsakymą nusiramini  ir nepaspaudus atsakyti uždarai langą
labai butu gerai ,akd is vis butu panaikinta ta vieta, kai ieini i profili, kad butu galima eiti ir rasti visas nario zinutes ir atidarytas temas, arba bent jau butu galima matyti kuris narys buvo ileindes i mano profili ir zinutes  trinti nereikia, nes kaip ir daugelis manau ,akd reikia pirma pagalvoti ka sakai ir kada sakai
Virdzinija
2006 06 16, 13:58
QUOTE(Auges @ 2006 06 03, 12:00) Kažkurioje diskusijoje pasirodė ginčų, ar galima viešai (televizijoje, spaudoje) cituoti forumo dalyvių pasisakymus  kaip iš tikrųjų? Kažkada ir aš susidūriau su tokiu nemaloniu atveju, kad viena SM žurnalistė sukurpė straipsnį apie mane remdamasi mano kelionių skyrelio šaltiniais, maža to, privėlė faktinių klaidų  iki šiol nežinau, ar išspausdino tą straipsnį ar ne, nes man pareikalavus ištaisyti netikslumus, tiesiog daugiau nebeatrašė
QUOTE(iiinga @ 2005 10 26, 16:58) sveiki, esu naujoke, gal paaiškintumėte, kur tas žinutes ir kam rašote?  geras klausimas
Supervyras
2007 02 17, 22:27
Paskutiniu metu pradejo netiketai dingti temos zinutes. Ar moderatoriai neturetu informuoti temos dalyvius arba autoriu?
Kipsiuke
2007 02 17, 23:53
QUOTE(luokė @ 2006 06 03, 00:19) ir galim pabandyt įsivaizduot, kas tada dėtųs forume  tik trintų ir trintų visos nesustodamos. ne maži vaikai esam, reikia ir impulsus apgalvot- čia gi ne realus bendravimas, žmogus ir žinutė, kur nori atsakyt, nepabėgs- gali pagalvot, nusiramint ir parašyt protingai, kad paskui nereikėtų gailėtis na ir as tos pacios nuomones Papildyta:QUOTE(Supervyras @ 2007 02 18, 00:27) Paskutiniu metu pradejo netiketai dingti temos zinutes. Ar moderatoriai neturetu informuoti temos dalyvius arba autoriu? zinoma, kad turetu privaleti, juk tai neetiska ir nekulturinga
temos kuratoriai turėtų apie pasikeitimus informuoti žinučių autorius, ar pateikti jiems pasiūlymus.....nors esu nenaujokė, bet jokiu žinučių negaunu, prašyčiau paaiskinti - ar jos skirtos naujos temos atidarytojoms?
Kas man paaiškins - kodėl neberodo vietoj pilnų žinučių, man rodo "Posts in this topic" ir pateikia sąrašą, bet nei vienos žinutės neleidžia perskaityti? Kokie čia pokštai???
QUOTE(Rinesa @ 2007 04 13, 15:02) Kas man paaiškins - kodėl neberodo vietoj pilnų žinučių, man rodo "Posts in this topic" ir pateikia sąrašą, bet nei vienos žinutės neleidžia perskaityti? Kokie čia pokštai??? Atsakymą rasite čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...132669&st=0
QUOTE(AsJa @ 2007 04 13, 22:27) Ačiuks. Regis, viskas gerai. Matyt netyčia buvau nusispaudus, niekad taip nebuvo, tai ir nežinojau ką daryt.
sarafea
2007 04 22, 21:16
QUOTE(krystee @ 2005 09 27, 12:46) Dauguma forumo dalyvių reiškia savo nuomonę dėl žinučių trynimo. Galbūt atvirai pasipasakojus apie save ištikrųjų po kažkiek tai laiko nesinori, kad kažkas skaitytų būtent tas žinutes, kurios buvo parašytos. Turiu pasiūlymą; prie dalyvio profilio peržiūros , kur yra punktas: rasti visas nario žinutes, suteikti teisę forumo dalyviams pasirinkti, kokias žinutes kiti dalyviai galėtų matyti, kurių ne. as irgi buciau uz  jei butu galima niekam nerodyti zinuciu,kurias parasiau.Ir ne del to kad neapgalvociau ka sakau o ka ne.O del to kad nesiknistu ieskodami kiekvieno tavo sakinio.Noreciau,kad tai nebutu kiekvieno nosei prieinama
Ugn*Ine
2007 05 11, 19:37
QUOTE(krystee @ 2005 09 27, 13:46) Dauguma forumo dalyvių reiškia savo nuomonę dėl žinučių trynimo. Galbūt atvirai pasipasakojus apie save ištikrųjų po kažkiek tai laiko nesinori, kad kažkas skaitytų būtent tas žinutes, kurios buvo parašytos. Turiu pasiūlymą; prie dalyvio profilio peržiūros , kur yra punktas: rasti visas nario žinutes, suteikti teisę forumo dalyviams pasirinkti, kokias žinutes kiti dalyviai galėtų matyti, kurių ne. va čia tai gera įdėja  super ir aš taip manau ir pritariu visu 100 procentų, nepatinka man kad kas nori tas mato mano žinutes
rituleg
2007 05 24, 19:47
siulau sumazinti zinuciu skaiciu,kai nori idet tiesiai i foruma fotkes..nes nesamone per diena 100 zinuciu gaut..o as noriu fotkes ikelt tiesiai
Tai, kad surinksi 100 žinučių nereiškia, kad galėsi kelti foto į forumo iškarto visuose skyreliuose. Daugelyje skyrelių foto galima kelti tik iš internetinio albumo. Kaip kelti nuotraukas įvairiais būdais, pasiskaityk Dažniausiai užduodamų klausimų skyrelyje.
QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 20:47) siulau sumazinti zinuciu skaiciu,kai nori idet tiesiai i foruma fotkes..nes nesamone per diena 100 zinuciu gaut..o as noriu fotkes ikelt tiesiai  o aš siūlau tamstai nespamint visose temose o bendrauti normaliai, dalyvauti pokalbiuose ir nepajusi,kaip 100 žinučių susirinksi, o ne eiti į kiekvieną tmą ir dėti  ir panašiai  SPAMINIMAS draudžiamas ir kad kiek girdėjau nori į miegamąjį patekti, o ne dėl foto
asoptimiste
2007 08 10, 08:39
nelabai suprantu kam iš viso tas žinutes rašyti viešai, jei po to kyla noras jas trinti  Jeigu esi apsisprendus pasireikšti - atsiskleisti, vadinasi kelio atgal nėra...  Aš už tai, kad kiekvienas prisiimtų atsakomybę už atliktus veiksmus  gal ne visai i temą pasireiškiau...  čia mamytės kalba apie kitus dalykus
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 10, 09:39) nelabai suprantu kam iš viso tas žinutes rašyti viešai, jei po to kyla noras jas trinti  Jeigu esi apsisprendus pasireikšti - atsiskleisti, vadinasi kelio atgal nėra...  Aš už tai, kad kiekvienas prisiimtų atsakomybę už atliktus veiksmus  Būna laikotarpis, kai niekam nesinori iš draugų pasipasakot, per sunku...išsilieji čia, kur tave išklauso, palaiko...
asoptimiste
2007 08 29, 21:23
QUOTE(Savūnė @ 2005 09 28, 12:33) O aš prieš. Galvoti reikia prieš rašant. O jei jau parašei (ir per pusvalandį neištrynei) tai ir būk atsakinga. Graušies išmoksi save kontroliuoti. Papildyta:QUOTE(Ambrozija @ 2007 08 10, 08:11) Būna laikotarpis, kai niekam nesinori iš draugų pasipasakot, per sunku...išsilieji čia, kur tave išklauso, palaiko... tai nėra ko gėdytis dėl to ką parašei...ar ne taip?
werute007
2008 05 25, 20:39
 LABA VISIEM,MAN TAI IDOMU KAI LIEKA NEISTRINANT ZINUTES ,IR VISU PIRMA RASANT REIKIA GALVOT KAD PERDAUG NENUSISNEKET
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 10 05, 00:00) Maža ką, gal kokia draugė susekė, apie kurią buvo papletkinta forume kiek per atvirai  Daug tokių atvejų gali atsirasti ir kad nebūtų per daug piktnaudžiaujama žinučių trinimu/slaptinimu vartotojai tokios galimybės neturi  O žinutės yra užslaptinamos nuo visų išskyrus moderatorius  tai neverta pletkint pernelyg atvirai ir asmeniškai, nors kita vertus, pasikeisi nicą, avatarą, profilį ir tiek tave teatseks Papildyta:QUOTE(Auges @ 2006 06 03, 13:00) Techniškai tai padaryti žinoma lengva ir taip buvo padaryta anksčiau, tačiau labai dažnai pasitaikė atveju, kai dalyviai trindavo savo žinutes, ypač karštesnėse diskusijoje, taip iškraipydami diskusijos prasmę, palikdami kitą pusę "kvailio vietoje". Dėl šio priežasteis (pagrinde) ir buvo uždrausta ši funkcija. Jeigu iš tiesų "pagauti" azarto parašot žinutę, dar turit laiko pagalvot ir ją pataisyt. Man asmeniškai dažnai būna, kad perskaitai kažkokį provokuojantį postą, atsidarai atsakymų langą - rašai rašai rašai, kol parašai atsakymą nusiramini  ir nepaspaudus atsakyti uždarai langą   šita gera ir išbandyta terapija Papildyta:QUOTE(*gidryte* @ 2006 06 16, 14:03) labai butu gerai ,akd is vis butu panaikinta ta vieta, kai ieini i profili, kad butu galima eiti ir rasti visas nario zinutes ir atidarytas temas, arba bent jau butu galima matyti kuris narys buvo ileindes i mano profili ir zinutes  trinti nereikia, nes kaip ir daugelis manau ,akd reikia pirma pagalvoti ka sakai ir kada sakai  ir prasidėtų seklių morkų žaidimai ir gūdžios paranojos laikai  ... QUOTE(snaige @ 2007 04 22, 22:16) as irgi buciau uz  jei butu galima niekam nerodyti zinuciu,kurias parasiau.Ir ne del to kad neapgalvociau ka sakau o ka ne.O del to kad nesiknistu ieskodami kiekvieno tavo sakinio.Noreciau,kad tai nebutu kiekvieno nosei prieinama  Papildyta:forumas vis dar yra atvira vieša virtuali erdvė, kiek susiasmeninam joje - mūsų reikalas, tada tenka suvokt, kad čia mūro sienom dvimetrinėm neužsitversi... QUOTE(**SM** @ 2007 05 11, 20:37) va čia tai gera įdėja  super ir aš taip manau ir pritariu visu 100 procentų, nepatinka man kad kas nori tas mato mano žinutes  išeitis paprasta - rašyt sau į sąsiuvinį QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 10, 09:39) nelabai suprantu kam iš viso tas žinutes rašyti viešai, jei po to kyla noras jas trinti  Jeigu esi apsisprendus pasireikšti - atsiskleisti, vadinasi kelio atgal nėra...  Aš už tai, kad kiekvienas prisiimtų atsakomybę už atliktus veiksmus  gal ne visai i temą pasireiškiau...  čia mamytės kalba apie kitus dalykus  į temą į temą - ir labai teisingai QUOTE(Ambrozija @ 2007 08 10, 10:11) Būna laikotarpis, kai niekam nesinori iš draugų pasipasakot, per sunku...išsilieji čia, kur tave išklauso, palaiko... Papildyta:tai ir gėdytis tada lyg ir nėr ko
As irgi kartais per daug atvirauju, bet pe až, tai vis maziau mato kiti nariai
|
|