Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštukės cukrinukės (5 tema)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
madmuazele
user posted image

Čia mes plepam ir dalinamės patirtimi apie viską, kas susiję su cukriniu diabetu ir nestuke.gif
Lai ligos debesėliai netemdo mūsų džiaugsmo ir nedaužo visų mūsų vilčių ir svajonių wub.gif Džiaugiamės mūsų svajonių išsipildymu bei remiame viena kitą, kai sunku ir neramu 4u.gif

user posted image

Naudinga info
Diabetas ir nėštumas

Ankstesnės mūsų temos gathering.gif
tema
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
aister
As pirma, as pirma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif

Jau ryt i KMUK isvarau verysad.gif Eina sau, sirdis plysta per puse del Mantuko verysad.gif Kaip tik dabar toks mamyciukas palikes, visur manes iesko verysad.gif verysad.gif verysad.gif
madmuazele
smile.gif Aš atėjau ramiai pasikaitinėti, o matau, kad nėra kur rašyti jau doh.gif Teko paskubomis kažką sukurti lotuliukas.gif

aister, skaudu, žinoma, bet juk tavo visos emocijos persiduoda Mantukui...Nusiteik teigiamai, ir tau bus geriau ir jam 4u.gif
aister
Patarkit, su kuo reikia uzsikist ausis, kad negirdeciau bobuciu knarkimo biggrin.gif
Man pats baisiausias dalykas endokrinologiniam tos 6-iu vietu palatos, kurioje nors 1 tikrai nakti knarkia doh.gif
madmuazele
QUOTE(aister @ 2009 08 18, 11:37)
Patarkit, su kuo reikia uzsikist ausis, kad negirdeciau bobuciu knarkimo biggrin.gif
Man pats baisiausias dalykas endokrinologiniam tos 6-iu vietu palatos, kurioje nors 1 tikrai nakti knarkia doh.gif
*

Yra spec. kamštukai ausims, kuriuos gali nusipirkti vaistinėje mirksiukas.gif
aister
Reiskia dar i vaistine reikes uzvaziuoti biggrin.gif
madmuazele
QUOTE(aister @ 2009 08 18, 12:08)
Reiskia dar i vaistine reikes uzvaziuoti biggrin.gif
*

Gal ten bus jaunos nestukes ir nereikes tau jokiu kaistuku bigsmile.gif lotuliukas.gif
aister
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 18, 12:12)
Gal ten bus jaunos nestukes ir nereikes tau jokiu kaistuku bigsmile.gif  lotuliukas.gif
*

Manau, kad nebuna taip, kad pilna palata nestukiu pririnktu smile.gif
ivlinn
QUOTE(aister @ 2009 08 18, 12:53)
*

As va neseniai gulejau ten, tai iskart po pirmos nakties liepiau vyrui nupirkt tuos ausu kistukus, nes visos buvo pagyvenusios ir laaabai garsios naktimis doh.gif Siaip visam treciam aukste buvo viena ar dvi nestukes ir viskas.
aister
QUOTE(ivlinn @ 2009 08 18, 14:16)
As va neseniai gulejau ten, tai iskart po pirmos nakties liepiau vyrui nupirkt tuos ausu kistukus, nes visos buvo pagyvenusios ir laaabai garsios naktimis  doh.gif Siaip visam treciam aukste buvo viena ar dvi nestukes ir viskas.
*

Kiek as gulejau su pirmu nestumu, tai irgi neteko matyt, kad vienu metu butu labai daug nestukiu smile.gif
Shalna
QUOTE(aister @ 2009 08 18, 09:13)
As pirma, as pirma biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif

Jau ryt i KMUK isvarau verysad.gif Eina sau, sirdis plysta per puse del Mantuko verysad.gif Kaip tik dabar toks mamyciukas palikes, visur manes iesko verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

labas rytas 4u.gif
Kaip tu cia keistai, savaites vidury g.gif Tikiesi, penktadieni paleis? biggrin.gif
As irgi nelabai isivaizduoju, kaip cia Martynuka reiktu palikti savaitei.. Uzjauciu tave console.gif Na, bet viskas bus gerai 4u.gif As tai vis galvoju, kad jei zmoniskai su cukrais tvarkysiuos, nesigulsiu, pasidarysiu viska, kas priklauso poliklinikoje smile.gif Taciau artimiausiu laiku dar nesuksiu del to galvos, nes siandien mms atejo gun_bandana.gif

Kaip Madmuazele laikosi? Kokia saunuole, tema uzvedei, jimk 4u.gif
lauruciuxs
va tas knarkimas bobuciu tai ir mane nervuoja, o jei dar jos burbuliuoja visa diena, pasakoja apie savo visa gyvenima.
zuvyteee, as einu pas petrenko 10 val, tai manau susimatysim, o gal ir i ta pacia palata paguldys
ivlinn
QUOTE(aister @ 2009 08 18, 14:36)
Kiek as gulejau su pirmu nestumu, tai irgi neteko matyt, kad vienu metu butu labai daug nestukiu smile.gif
*

Su pirmu nestumu gulint kaip tik buvo kelios jaunesnes palatoj, viena is ju ne nestuke buvo, bet serganti nuo mazu dienu, kaip as, tai susidraugavom labai, iki siol bendraujam. Bet sikart ramiau gulejau, nestresavau, kaip tada, nes jau zinojau, kad tai reiks iskest ir viskas smile.gif Plius mano mergaite ateidavo aplankyt, su visom palatos moteriskem susipazino, nes aktyvi labai, sunku budavo pagaut, kai po skyriu imdavo lakstyt blush2.gif Net keista pagalvot, kad neseniai su ja pacia dar gulejau nestuke.gif
lauruciuxs
as tai kai gulejau pirma karta, gulejo tik viena panele su cukriniu diabetu ir nescia, bet jos nestumas buvo mazesnis. jai irgi pajunge pompa, nes su cukrais turejo problemu, nereguliavo gerai, kaip sake pati buvo apleidusi, bet kai suzinojo kad nescia susizgribo
Kriste1978
Aciu madmuazelei uz naujus namucius 4u.gif . O mergaitems, kurios ruosiates gultis sekmes ir kantrybes 4u.gif . Rytoj 13 val. varau pas Birzieti, jau taip laukiu ax.gif
Zivilka
o tai jus guldo i endokrinologini? o mane jei jau siuncia kaip ir gimdymui nuo 38 savaiciu - tai tikiuosi i akuserni, ane?
Kriste1978
O apie vezimelius, tai galvojam iki Lenkijos pavaziuot, yra tema cia kazkur Supermamoj apie apsipirkima Lenkijoj. Siandien kaip tik su vyru pasivaiksciojom, vezimuku, lovyciu, rubeliu, patalynes ziurejom, tai beveik viskas atvezta is Lenkijos. Tai galvojam sutaupytume gal nemazai. Skaiciau, kad zmones po 500 Lt ir daugiau sutaupo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2009 08 18, 18:14)
o tai jus guldo i endokrinologini? o mane jei jau siuncia kaip ir gimdymui nuo 38 savaiciu - tai tikiuosi i akuserni, ane?
*

Tave tai jau i akuserini smile.gif . Didziausios sekmes, nesijaudink ir ramiai lauk pasimatymo su savo pilvuko gyventoju soske.gif
Papildyta:
Va cia apie apsipirkima Lenkijoj Apsipirkimas Lenkijoj
madmuazele
QUOTE(Shalna @ 2009 08 18, 14:41)
Taciau artimiausiu laiku dar nesuksiu del to galvos, nes siandien mms atejo gun_bandana.gif

Kaip Madmuazele laikosi? Kokia saunuole, tema uzvedei, jimk 4u.gif
*

Laikausi po truputi... vel cukriukai sokineja doh.gif ne man su jais tvarkytis schmoll.gif
Pradejau panikuoti, kad nepastosiu greitai doh.gif Kazkokia netokia pasidariau... ryt keliauju pas seimos gydytoja-prasysiu siuntimo issitirti skrandi-atrodo suplesys ji man doh.gif Anksciau buvo gastritas, tikiuosi iki opos neisaugo... reikia issitirti iki nestumo.
Zivilka
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 18, 18:25)

Tave tai jau i akuserini  smile.gif . Didziausios sekmes, nesijaudink ir ramiai lauk pasimatymo su savo pilvuko gyventoju  soske.gif
Papildyta:
/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=463307&st=0]Apsipirkimas Lenkijoj[/url]
*

aciu wub.gif
madmuazele
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 18, 17:10)
Aciu madmuazelei uz naujus namucius  4u.gif . O mergaitems, kurios ruosiates gultis sekmes ir kantrybes  4u.gif . Rytoj 13 val. varau pas Birzieti, jau taip laukiu  ax.gif
*

Nėra už ką 4u.gif Nors šį kartą tingėjau, neturėjau ūpo, bet nedrįsau palikti be temutės jūsų blush2.gif Pranešk kaip sekėsi mirksiukas.gif

QUOTE(Zivilka @ 2009 08 18, 17:14)
*

Sėkmės 4u.gif Laukiam Jūsų sveikų sugrįžtančių su leliuku wub.gif
zuvyteee
Labas vakarelis 4u.gif
QUOTE(aister @ 2009 08 18, 13:53)
*

reikejo dar menesiuka palaukti, as rugsejo 21 gulsiu ir dar viena mamyte ruosiasi ta diena, tai jau butume trise nestuke.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 18, 16:04)
va tas knarkimas bobuciu tai ir mane nervuoja, o jei dar jos burbuliuoja visa diena, pasakoja apie savo visa gyvenima.
zuvyteee, as einu pas petrenko 10 val, tai manau susimatysim, o gal ir i ta pacia palata paguldys
*

butu gerai, nes paskaitinejus apie tas bobutes, baisu darosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2009 08 18, 18:14)
*

manau, kad taip. As su pirmu nestumu visa paskutini menesi gulejau akuseriniam doh.gif . Bet ten smagiau negu endokr. thumbup.gif
wowavyva
jei gulciausi pagal planeli, tai ir man tektu 21 arba 28d ten keliauti, bet as busiu blogas ir sikart nesigulsiu biggrin.gif per daug diskomforto ir nervu, tyrimus pasidarysiu ir ne ligonineje. pas Petrenko ir Birzieti irgi galima siaip apsilankyti. Kai gulejau geguze endokrinologiniame, tai buvau tik as ir dar viena nestuke. ziauru ligoninej nesciai guleti, negali nei migdomuju ikalti, nei ka doh.gif
zuvyteee
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 18, 20:51)
jei gulciausi pagal planeli, tai ir man tektu 21 arba 28d ten keliauti, bet as busiu blogas ir sikart nesigulsiu biggrin.gif per daug diskomforto ir nervu, tyrimus pasidarysiu ir ne ligonineje. pas Petrenko ir Birzieti irgi galima siaip apsilankyti. Kai gulejau geguze endokrinologiniame, tai buvau tik as ir dar viena nestuke. ziauru ligoninej nesciai guleti, negali nei migdomuju ikalti, nei ka  doh.gif
*

tai ir as nelabai pagal planus blush2.gif . As dar tik pirma karta gulsiu, o bus jau 13 sav. blush2.gif
aitiii
manau, kad taip. As su pirmu nestumu visa paskutini menesi gulejau akuseriniam doh.gif . Bet ten smagiau negu endokr. thumbup.gif
*

[/quote]

jau man tai akusiariniam baisiau nei ednokr..
endo tai visi savi pazistami per tiek metu.
aisku geriausia tai namie thumbup.gif
wowavyva
QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 18, 20:04)
tai ir as nelabai pagal planus blush2.gif . As dar tik pirma karta gulsiu, o bus jau 13 sav. blush2.gif
*

as pirma karta gulejau 4 savaiciu. pirma diena nieko nedaro, antra diena biski kraujo nuleidzia, trecia dar biski, ketvirta skydliaukes echo, penkta nueini pas birzieti... ne ne, nepatiko man tongue.gif bet nors karteli, manau, reik tikrai paguleti. buciau is kauno, ne is vln, tai gal ir gulciausi, vaziuociau nakvoti namo, o dabar... be to, man maistas ten nelabai - arba riebu, arba neskanu. valgykloj irgi viskas riebaluose plaukia. ana karta valgiau duoniukus, corny'us ir ka drauge arba vyras, jei atvaziuodavo, atnesdavo. to pasekoje labai issibalansuoja cukrus.
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 08 18, 20:14)
jau man tai akusiariniam baisiau nei ednokr..
endo tai visi savi pazistami per tiek metu.
aisku geriausia tai namie thumbup.gif
*

o kas blogai akuseriniame?
Zivilka
niu akuseriniam turetu linksmiau buti, juk visos nescios. o ten dieta kazin parinkta pagal diabeta? nes kitaip teks badauti, giminiu kaune neturiu.
Shalna
QUOTE(Zivilka @ 2009 08 18, 21:38)
niu akuseriniam turetu linksmiau buti, juk visos nescios. o ten dieta kazin parinkta pagal diabeta? nes kitaip teks badauti, giminiu kaune neturiu.

ir dar jaunos mirksiukas.gif Akuseriniame tipo yra diabetikems skirtas stalas, bet maistas tikrai toli grazu nepanaus i diabetikiu - labai jau ankgliavandeningas doh.gif Netoli yra Rimi - galesi ir pati nueiti, grynu pru pakvepuosi mirksiukas.gif
aitiii
Na jau akuserinaima man doh.gif doh.gif nei nescios moterys manes ten nezavi lotuliukas.gif
visos tik dejuoja arba verkia kiek maciau. Tai tik siauba ivaro pries gimdyma, na nebet man cia taip(manau pagal kiekvieno emocine bukle)
o maistas dar neskanesnis nei endokr. ir palatosman baisesnes na nzn. nenoreciau ten dar papulti.
gal perbaisiai parasiau blink.gif
lauruciuxs
na maistas kauno klinikose tai labai prastas, neskanus, visai be druskos, klaipedos ligonineje daug geresnis. ar jus merginos daznai lankotes pas birzieti. as tai tik daba su juo pasimatysiu ir galvoju kad paskui gal tik pries gimdyma, ar jis kitaip pasako?
siandien su vyru grizom is ultragarso tyrimo. leliukui viskas gerai, jokiu patologiju nerasta, tik nejo matyti lyties, sake kad gal per mazas dar. o taip norejau suzinoti. daktaras pasitaike kazkoks keistas, beveik nieko nesnekejo.
simcool
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 19, 14:48)
leliukui viskas gerai, jokiu patologiju nerasta, tik nejo matyti lyties, sake kad gal per mazas dar. o taip norejau suzinoti.
*

Na tai viskas liuks thumbup.gif tokios naujienos, manau, nustelbia visa kita. Sveikinu drinks_cheers.gif

Laukiam žinių iš Kristės rolleyes.gif
lauruciuxs
QUOTE(simcool @ 2009 08 19, 16:44)
Na tai viskas liuks  thumbup.gif  tokios naujienos, manau, nustelbia visa kita. Sveikinu  drinks_cheers.gif

Laukiam žinių iš Kristės rolleyes.gif
*

su vyru labai tikejomes suzinoti lyti. gal kaune vel darys echoskopija ir tada p[asakys. nes manau kad darys. as pirma karta bendrausiu su birzieciu, tai manau kad jis darys echoskopija.
ant lapelio gydytojas surase tokius duomenis su skaiciais - gal zinot ka reiskia tos raides BP, HC, FL(LIKTAI TAIP, NEINA AISKIAI SUSKAITYTI), AC. ka tos raides reiskia, intike neradau informacijos
wowavyva
siandien apturejau daug streso ir itampos, bet viskas baigesi labai gera wub.gif buvom pas genetikus issamiems tyrimams, tai viskas labai gerai. viskas puikiai issivyste, nera zuikio lupos, d ar edv sindromu ir siaip viskas super wub.gif
lauruciuxs
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 19, 17:38)
siandien apturejau daug streso ir itampos, bet viskas baigesi labai gera  wub.gif  buvom pas genetikus issamiems tyrimams, tai viskas labai gerai. viskas puikiai issivyste, nera zuikio lupos, d ar edv sindromu ir siaip viskas super  wub.gif
*

na tai labai sveikinu. as kita savaite einu pas ginekologe tai klausiou del genetikos tyrimu, manau reikia pasidaryti. o ar jie mokami, kaip atliekami, ar ilgos eiles.
wowavyva
bent jau genetikos centre santaruose (klp nieko panasaus nera, kmuk zinau kazkas tokio lyg ir yra...) eiles nemokamai konsultacijai mazdaug 2men i prieky. mokamai mazesnes. echo ir konsultacija apie 300, kraujo tyrimas apie 200, gimdos skysciu tyrimas 1800lt. tirtis reikia 12-13sav ir po to jau galima 16-20sav.
lauruciuxs
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 19, 18:03)
bent jau genetikos centre santaruose  (klp nieko panasaus nera, kmuk zinau kazkas tokio lyg ir yra...) eiles nemokamai konsultacijai mazdaug 2men i prieky. mokamai mazesnes. echo ir konsultacija apie 300, kraujo tyrimas apie 200, gimdos skysciu tyrimas 1800lt. tirtis reikia 12-13sav ir po to jau galima 16-20sav.
*

as galvojau kad klaipedoje irgi yra koks nors genetikos centras
wowavyva
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 19, 17:13)
as galvojau kad klaipedoje irgi yra koks nors genetikos centras
*

ne, klp nieko tokio nera. lyg ir atvaziuoja kazkas is genetiku konsultuoti, bet va klausimas tada su kokia aparatura. bet tau jau savaiciu nemazai, nebera ko temti.
zuvyteee
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 18, 21:18)
as pirma karta gulejau 4 savaiciu. pirma diena nieko nedaro, antra diena biski kraujo nuleidzia, trecia dar biski, ketvirta skydliaukes echo, penkta nueini pas birzieti... ne ne, nepatiko man  tongue.gif  bet nors karteli, manau, reik tikrai paguleti. buciau is kauno, ne is vln, tai gal ir gulciausi, vaziuociau nakvoti namo, o dabar... be to, man maistas ten nelabai - arba riebu, arba neskanu. valgykloj irgi viskas riebaluose plaukia. ana karta valgiau duoniukus, corny'us ir ka drauge arba vyras, jei atvaziuodavo, atnesdavo. to pasekoje labai issibalansuoja cukrus.
*

Taiva, kad issibalansuoja kai pasikeicia ritmas doh.gif . O dar mano vyrai vieni namie liks, tai dar vienas galvos skausmas doh.gif O del maisto..... mano anyta Kaune gyvena lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 08 19, 14:28)
Na jau akuserinaima man  doh.gif  doh.gif nei nescios moterys manes ten nezavi lotuliukas.gif
visos tik dejuoja arba verkia kiek maciau. Tai tik siauba ivaro pries gimdyma, na nebet man cia taip(manau pagal kiekvieno emocine bukle)
o maistas dar neskanesnis nei endokr. ir palatosman baisesnes na nzn. nenoreciau ten dar papulti.
*

As pries 10 metu gulejau, tai visai nebaisu buvo schmoll.gif ir draugija ne knarkianciu bobuciu lotuliukas.gif
wowavyva
man irgi akuserinis kazkaip geriau atrodo nei endo vien del kompanjoniu tongue.gif
zuvyteee
siandien apturejau daug streso ir itampos, bet viskas baigesi labai gera  wub.gif  buvom pas genetikus issamiems tyrimams, tai viskas labai gerai. viskas puikiai issivyste, nera zuikio lupos, d ar edv sindromu ir siaip viskas super  wub.gif
*

4u.gif kaip smagu thumbup.gif
lauruciuxs
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 19, 18:45)
ne, klp nieko tokio nera. lyg ir atvaziuoja kazkas is genetiku konsultuoti, bet va klausimas tada su kokia aparatura. bet tau jau savaiciu nemazai, nebera ko temti.
*

tai va, kai eisiu pas ginekologe butinai paklausiu, bet kai gulsiu i kauno klinikas man bus 23 savaites, kazi ar ne per velai, o jei dar eilese reikes laukti
Shalna

labai dziugu uz jus 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 19, 17:59)
na tai labai sveikinu. as kita savaite einu pas ginekologe tai klausiou del genetikos tyrimu, manau reikia pasidaryti. o ar jie mokami, kaip atliekami, ar ilgos eiles.

o ka darysi, jei pasakys, kad lelius apsigimes? Ziauriai paklausiau, tikiuos ir linkiu, kad taip nebutu, bet tau jau 18 savaicu, jauti judesius, tai ka darytum, jei ka?...
lauruciuxs
QUOTE(Shalna @ 2009 08 19, 19:32)
labai dziugu uz jus 4u.gif  thumbup.gif
o ka darysi, jei pasakys, kad lelius apsigimes? Ziauriai paklausiau, tikiuos ir linkiu, kad taip nebutu, bet tau jau 18 savaicu, jauti judesius, tai ka darytum, jei ka?...
*

zinok judesiu dar nejauciu, laukiu laukiu ir nesulaukiu. per ultragarsa vyras sake mate kaip lelius judino kojytes ir rankytes. jau nieko ir nebeitu padaryt jei ir suzinociau. na tikiuosi kad viskas gerai.
Shalna
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 19, 19:45)
zinok judesiu dar nejauciu, laukiu laukiu ir nesulaukiu. per ultragarsa vyras sake mate kaip lelius judino kojytes ir rankytes. jau nieko ir nebeitu padaryt jei ir suzinociau. na tikiuosi kad viskas gerai.

o jei eitu padaryti, darytum?
lauruciuxs
QUOTE(Shalna @ 2009 08 19, 20:10)
o jei eitu padaryti, darytum?
*

as esu pries abortus. tikrai nenoriu galvoti apie visokius issigimimus, tikiuosi kad mano leliukui, ir aisku visu kitu, bus sveikas. ka mate per ultragarsa tai sake kad viskas liuks
wowavyva
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 19, 18:09)
tai va, kai eisiu pas ginekologe butinai paklausiu, bet kai gulsiu i kauno klinikas man bus 23 savaites, kazi ar ne per velai, o jei dar eilese reikes laukti
*

23sav per velu.

QUOTE(Shalna @ 2009 08 19, 18:32)
labai dziugu uz jus 4u.gif  thumbup.gif
o ka darysi, jei pasakys, kad lelius apsigimes?
*

tarkim as apie sita galvojau. viskas butu priklause nuo apsigimimo rimtumo. del vieno inksto anomalijos, tai aisku nebuciau salinus, bet jei kazkoks rimtesnis, tai ne nesvarstyciau. geriau anksciau suzinot ir padaryt ka reikia nei veliau. jei nesi tam nusiteikes, tai manau nera prasmes net darytis tokius tyrimus.
lauruciuxs
na as dar daktares paklausiu del genetiniu tyrimu, ar jie reikalingi. gal nebus dar per velu, o gal kur klaipedoje daro tuos tyrimus. gi seniau nedarydavo tokiu tyrimu ir viskas budavo gerai.
Gvile
sveikos 4u.gif
QUOTE(aitiii @ 2009 08 19, 14:28)
Na jau akuserinaima man  doh.gif  doh.gif nei nescios moterys manes ten nezavi lotuliukas.gif
*

na jei kalbi akušeriniam apie antrą aukštą, tai jo, nelabai ten kokios palatos.. Bet va aš gulėjau trečiam aukšte. Ten viskas naujai suremontuota, dar taip netyčia buvau pakliuvus į tokią "vipinę" palatą, kur palatoj turėjom savo dušą ir tualetą, ir iš palatos buvo durys, vedančios tiesiai į procedūrinį ir pas akušeres thumbup.gif va ten tai buvo nereali palata cool.gif o ir šiaip visos kitos trečiam aukšte suremontuotos, gražios. Tik tiek, kad kitose, berods, nėra nei tualeto, nei dušo. Reikia bendru naudotis, bet vistiek viskas gražu 4u.gif

*

džiugios naujienos, sveikinu wub.gif 4u.gif
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 19, 20:52)
na as dar daktares paklausiu del genetiniu tyrimu, ar jie reikalingi. gal nebus dar per velu, o gal kur klaipedoje daro tuos tyrimus. gi seniau nedarydavo tokiu tyrimu ir viskas budavo gerai.
*

šiaip tikrai turėtų daryt. Man darė lygiai 16 sav. Paėmė kraujuko, padarė echoskopą (viskas vyko privačiame mano gydytojos kabinete), o visus tyrimus ir echo nuorašus siuntė į Vilnių, iš kur ir atėjo atsakymai. (Tyrimas vadinasi PRISCA, tiria Dauno, Edvardso sindromus ir dar kažkokius 2, jau nepamenu g.gif )
wowavyva
prisca bent jau vilniuje labai nemazai kur galima priduoti, klaipedoje ne viena pazistama ji taip pat daresi ir ima kraujuka ne vienoj vietoj. susimoki ir tiek.
bet savaites yra tikrai svarbios, negalima belekada to daryti. santariskiu tinklapyje ir siaip paguglinus galima rasti daug ir tikslios informacijos. bet cia jau pasirinkimo reikalas reikia to ar ne.
Shalna
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 19, 20:33)
geriau anksciau suzinot ir padaryt ka reikia nei veliau. jei nesi tam nusiteikes, tai manau nera prasmes net darytis tokius tyrimus.

vat as ir galvoju, kam lauruciuxui tokiame laikotarpyje darytis genetinius tyrimus? kokia prasme? g.gif
wowavyva
QUOTE(Shalna @ 2009 08 19, 21:37)
vat as ir galvoju, kam lauruciuxui tokiame laikotarpyje darytis genetinius tyrimus? kokia prasme? g.gif
*

man 19sav ir 4 dienos smile.gif cia jau reikia nuspresti, nori zinot ar ne, darysi kazka jei suzinosi ar ne.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.