nounoursyte
2012 01 29, 21:02
QUOTE(ruttaly @ 2012 01 29, 18:09) viską persiskaičiau, tik noriu pasitikslinti, ar tas puslapis, kur galima susiskaičiuoti, kiek taškų per dieną reikia pagal svorį ir pan, yra pagal seną programą ir, kurios nuorodos apie maisto taškus, atitinką tą seną programą..bet ne tą, kur 40 taškų reikia per dieną..tikiuosi, supratot klausimą..  Laba! Manau, kad ten pagal sena programa, naujoji dar tiek neisigalejusi, kad visur jos taskus galima butu rasti O tasku 40 tai tikrai ne visoms tiek galima, mano parametrai visi nemazi, uztai sitaip iseina, va vyra uzregistravau, tai jam isvis virs 60 leido  Mazejant svoriui mazeja ir ledziamu tasku skaicius, tai visai gali buti, kad tau tiek ir bus per daug
ruttaly
2012 01 29, 21:37
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 29, 21:02) Laba! Manau, kad ten pagal sena programa, naujoji dar tiek neisigalejusi, kad visur jos taskus galima butu rasti O tasku 40 tai tikrai ne visoms tiek galima, mano parametrai visi nemazi, uztai sitaip iseina, va vyra uzregistravau, tai jam isvis virs 60 leido  Mazejant svoriui mazeja ir ledziamu tasku skaicius, tai visai gali buti, kad tau tiek ir bus per daug  aha..aš ir galvoju, kad kažkaip čia man net daugiau būtų, negu kad dabar valgau nežiūrėdama...nes pagal skaičiavimus, tai pirmas penkias savaites man 23 taškai per dieną skirti..tai nuo rytojaus bandau imtis..ir žiūrėsiu, kas bus.. ačiū  gaila, kad svarstyklių neturiu..
ruttaly
2012 01 30, 15:12
labas  taigis, nusipirkau svarstykles ir nuo šiandien pradėjau..  žiūrėsim kaip seksis  pradinis svoris pabaisa: 78kg (ūgis 166-167) neturiu galutinio, tiesiog matysim, kas čia bus ar dar kas nors laikosi šitos "dietos"? ar tik sau prisidavinėsiu
nounoursyte
2012 01 30, 16:13
Ne tik, ne  As irgi tada prisidavinesiu  Man programoj sestadieniais uzsiregistuoti reikia, tai tuo paciu ir cia parasysiu Pradziai: Dabartinis svoris: 107.4 (ugis 183cm) Tarpinis tikslas: 102.6 Noreciau galiausiai pasiekti 80-84 Griztu nuo rytojaus sportuoti, tai gal greiciau viskas judes
ruttaly
2012 01 30, 16:51
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 16:13) Ne tik, ne  As irgi tada prisidavinesiu  Man programoj sestadieniais uzsiregistuoti reikia, tai tuo paciu ir cia parasysiu Pradziai: Dabartinis svoris: 107.4 (ugis 183cm) Tarpinis tikslas: 102.6 Noreciau galiausiai pasiekti 80-84 Griztu nuo rytojaus sportuoti, tai gal greiciau viskas judes  tai smagu  o jau ilgai tu tuo užsiėmi? ar tik pradėjai? tai gal ir aš tada šeštadieniais, vieną dieną patogiau..vis tiek svėrinėjuos kiekvieną rytą, kai svarstyklės po ranka
nounoursyte
2012 01 30, 17:05
QUOTE(ruttaly @ 2012 01 30, 15:51) tai smagu  o jau ilgai tu tuo užsiėmi? ar tik pradėjai? As jau pusantro menesio durniu volioju  Nuo praejusio treciadienio isispyriau sedynen ir kol kas be didesniu nukrypimu varau (savaitgali tiesa pagal nauja programa savo leidziamus savaitinius papildomus 49 taskus damusiau, bet kadangi jie leidziami, tai nesiskaito  ) As sveriuosi irgi kasdien, bet tai nera gerai, nes diena is dienos svoris siubuoja ir galima labai lengvai nusivilti ir viska mesti sitaip. Geriau karta per savaite bendra savaitini pokyti pasiziureti ir viskas. Va. Teoriska lengva, o praktikoj sunku pro svarstykles praeiti nepasisverus
ruttaly
2012 01 30, 17:25
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 17:05) As jau pusantro menesio durniu volioju  Nuo praejusio treciadienio isispyriau sedynen ir kol kas be didesniu nukrypimu varau (savaitgali tiesa pagal nauja programa savo leidziamus savaitinius papildomus 49 taskus damusiau, bet kadangi jie leidziami, tai nesiskaito  ) As sveriuosi irgi kasdien, bet tai nera gerai, nes diena is dienos svoris siubuoja ir galima labai lengvai nusivilti ir viska mesti sitaip. Geriau karta per savaite bendra savaitini pokyti pasiziureti ir viskas. Va. Teoriska lengva, o praktikoj sunku pro svarstykles praeiti nepasisverus  man tai čia tas labiausiai ir patinka, kad gali nebijoti išeiti į žmones...nes su kitom dietom, tai lyg kalėjime turi užsidaryt, ir neduok die, kas ką pasiūlys aš pagal seną, nes info daugiausia..tai man galima 35 taškus per savaitę, jeigu kas..tai šią savaitę gimtadienis draugės nusimato, tai gali būti kad ir viršysiu tą dienos normą..bet ramu, kad galima.. aj, man tai neveikia tas svėrimasis..žinau, kad svyruoja, bet vis tiek norisi..jeigu metu, tai tik dėl to, kad pasijaučiu geriau, gražiau, ir tada mano arkliukas pasiunta.. žinau, kad mano draugė vokietė irgi su šita programa dabar pradėjo kūdintis, nors ji ir anksčiau ją bandė, tai sakė buvo 12 numetus..tai irgi pas ją tie 49  bet aš kai tų taškų iš naujos programos neturiu, tai..o be to, ar labai jau ten didelis skirtumas?ar geriau ta nauja, ar nėra skirtumo?
nounoursyte
2012 01 30, 18:29
As senosios nelabai zinau, bet jei gerai supratau, tai taskuose kaip ir nelabai skirtumo yra, tik senojoj programoj nebuvo tu savaitiniu tasku, bet buvo produktai, kuriuos galejai valgyti "iki soties". T.y. pvz, bulve viena - 1taskas, o va 2 ir bile kiek daugiau pvz 3taskai (as cia is lempos tuos taskus sakau, nes tiksliai nepamenu). Tabar to "iki soties" nebeliko. Nu bet jei anksciau visoms veike, tai ir dabar turetu tas pats principas veikti, kas kad kazkokiu naujoviu atsirado. Tu gal dar savo drauges Vokietijoj pasiklausinek, ji tiksliau zinos, nes as tai tik toki bendra ispudi susidariau, nenoriu taves klaidinti. Papildyta:QUOTE(ruttaly @ 2012 01 30, 16:25) man tai čia tas labiausiai ir patinka, kad gali nebijoti išeiti į žmones...nes su kitom dietom, tai lyg kalėjime turi užsidaryt, ir neduok die, kas ką pasiūlys Tai kad cia net ne dieta, o labiau palaipsninis saves pratinimas prie sveikos ir protingos mitybos. Va dabar man galima daug, tai ir ribojimu ne kazin kas, bet svoriui mazejant, mazes leidziamu tasku skaicius, o kartu reikes pareguliuoti ir porcijas bei savo pasirinkimus. Man patinka, kad ne is karto viskas apribojama, o pamazu, padarant mazus pakeitimus ipratinama prie mazesniu porciju ir sveikesnes mitybos. Itariu, kad net ir pasiekus tiksla bei nebesekant programos nebesinori taip pulti valgyti kaip pasibaigus bet kuriai kitai dietai ir visiems ju apribojimams  Uztruks ilgiau, bet uztai bus uztikrintai numestas svoris... Tikiuosi
ruttaly
2012 01 30, 20:22
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 18:29) As senosios nelabai zinau, bet jei gerai supratau, tai taskuose kaip ir nelabai skirtumo yra, tik senojoj programoj nebuvo tu savaitiniu tasku, bet buvo produktai, kuriuos galejai valgyti "iki soties". T.y. pvz, bulve viena - 1taskas, o va 2 ir bile kiek daugiau pvz 3taskai (as cia is lempos tuos taskus sakau, nes tiksliai nepamenu). Tabar to "iki soties" nebeliko. Nu bet jei anksciau visoms veike, tai ir dabar turetu tas pats principas veikti, kas kad kazkokiu naujoviu atsirado. Tu gal dar savo drauges Vokietijoj pasiklausinek, ji tiksliau zinos, nes as tai tik toki bendra ispudi susidariau, nenoriu taves klaidinti. Papildyta:Tai kad cia net ne dieta, o labiau palaipsninis saves pratinimas prie sveikos ir protingos mitybos. Va dabar man galima daug, tai ir ribojimu ne kazin kas, bet svoriui mazejant, mazes leidziamu tasku skaicius, o kartu reikes pareguliuoti ir porcijas bei savo pasirinkimus. Man patinka, kad ne is karto viskas apribojama, o pamazu, padarant mazus pakeitimus ipratinama prie mazesniu porciju ir sveikesnes mitybos. Itariu, kad net ir pasiekus tiksla bei nebesekant programos nebesinori taip pulti valgyti kaip pasibaigus bet kuriai kitai dietai ir visiems ju apribojimams  Uztruks ilgiau, bet uztai bus uztikrintai numestas svoris... Tikiuosi  oj, kad nesuklaidinsi, aš pagal seną..man tik šiaip įdomu..nes ir naujoj yra tie savaitiniai taškai..bent jau tu anksčiau rašei..tai tik taškų skirtumas yra ir tiek na taip, tik kažkaip mano organizmas, ar smegenys vis tiek įsijungia, aha, kažkas kito..nevalgai, dietos režimas..  atrodo lyg tyčia..man tai toks jausmas, kad aš tiek daug valgydavau, nes po šitos dienos nu kažkaip tie 23 taškai ne tokie pilni ir sotūs..o gal man čia jau psichologiškai..
ruttaly
2012 01 30, 21:03
Ką radau  su POINTS+ ir su OLD POINTS.. WW RECEPTAI
nounoursyte
2012 01 30, 21:21
QUOTE(ruttaly @ 2012 01 30, 19:22) oj, kad nesuklaidinsi, aš pagal seną..man tik šiaip įdomu..nes ir naujoj yra tie savaitiniai taškai..bent jau tu anksčiau rašei..tai tik taškų skirtumas yra ir tiek na taip, tik kažkaip mano organizmas, ar smegenys vis tiek įsijungia, aha, kažkas kito..nevalgai, dietos režimas..  atrodo lyg tyčia..man tai toks jausmas, kad aš tiek daug valgydavau, nes po šitos dienos nu kažkaip tie 23 taškai ne tokie pilni ir sotūs..o gal man čia jau psichologiškai..  Ai, dar prisiminiau naujove - galima daryti "dienas be skaiciavimo", gali visiskai neskaiciuoti kiekiu, su salyga, kad valgysi ir ju pateikto saraso (jei gerai verciu, tai iseitu "sotaus maisto" sarasas). O tie 23 taskai... Priklauso matyt ka valgei. As va kartais uz 10 tasku prisikemsu (steikas 100g - 7taskai, kruva darzoviu - 0tasku ir duonos 50g - 3taskai), o va siandien per pietus su kolege i Makdonalda nuejom, pasiemiau salotu ir Coca Cola light, gavosi tie patys 10 tasku, o po darbo namo peralkusi grizau
nounoursyte
2012 01 30, 21:36
QUOTE(ruttaly @ 2012 01 30, 20:03) Ką radau  su POINTS+ ir su OLD POINTS.. WW RECEPTAI  Fantastika! Aciu! Issisaugojau, reikes kada prisiruosus ka nors skanaus ir dietinio vyrui pagaminti. As sitos prancuzaites vis bloga pasiziuriu, tik ten reikia prancuzu kalba moketi: Receptai
ruttaly
2012 01 31, 10:04
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 21:21) Ai, dar prisiminiau naujove - galima daryti "dienas be skaiciavimo", gali visiskai neskaiciuoti kiekiu, su salyga, kad valgysi ir ju pateikto saraso (jei gerai verciu, tai iseitu "sotaus maisto" sarasas). O tie 23 taskai... Priklauso matyt ka valgei. As va kartais uz 10 tasku prisikemsu (steikas 100g - 7taskai, kruva darzoviu - 0tasku ir duonos 50g - 3taskai), o va siandien per pietus su kolege i Makdonalda nuejom, pasiemiau salotu ir Coca Cola light, gavosi tie patys 10 tasku, o po darbo namo peralkusi grizau  QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 21:36)  Fantastika! Aciu! Issisaugojau, reikes kada prisiruosus ka nors skanaus ir dietinio vyrui pagaminti. As sitos prancuzaites vis bloga pasiziuriu, tik ten reikia prancuzu kalba moketi: Receptaiturbūt..reik daugiau daržovių įsigyt..nes turiu tik morką, tai ryte sugraužiu, ir jei labai jau noriu valgyt pagraužiu.. moku truputį prancūzų, bet man jų virtuvė nelb prie skrandžio...  bet gal rasiu ką nors viliojančio..dėkui
nounoursyte
2012 02 01, 22:31
Ku ku! Kaip nuotaikos? As va sia savaite visiskai netycia leidziamu tasku skaiciaus ne tik kad nevirsinu, bet dar ir smarkokai nesiekiu, tik negerai sitaip, galva suktis pradejo Parsiradau i savo numyleta sporto kluba, siandien jauciuosi lyg kas sedyne gerai butu atspardes, nu bet gal greiciau viskas judeti zemyn prades
ruttaly
2012 02 01, 23:00
Labas, nutaikos geros..vakar išbandžiau cukinijų blynelius iš to forumo, tai galiu pasakyt, kad druskos pagailėjau, bet ir paskui jau nebedėjau..ale buvo skanu  o šiandien gimtadienį apturėjau, tai truputį taškų paviršijau, bet ryte ir per pietus stengiausi valgyt netaškuotą maistą, tai, manau, kiek mintyse apskaičiuot pavyko, nedaug ir teviršijau.. ką sportuoji? aš antradieniais paplaukiot einu ir dažniausiai trečiadieniais į sporto salę, bet va šiandien nuplaukė, tai gal prisiversiu ryt nueit..ale šalta..reikėtų, kad kas nors eitų su manim, tai tada motyvacija kitokia
nounoursyte
2012 02 04, 11:03
Ku ku! Prisiduodu: siandien 107kg (-0.4kg) Tikejausi, kad bus baisiau, paskutines dvi dienas balagana padariau (as emocinis valgytojas, nuotaikos ziauriai nebuvo, tai edziau viska, kas po ranka pasitaike  )
ruttaly
2012 02 04, 11:14
Labas rytas na, kadangi sakėm, kad prisiduodam šeštadieniais, tai štai ir aš, po nepilnos savaitės. Pradinis svoris: 78kg Pamestas svoris: 1kgDabartinis svoris:77kg Papildyta:QUOTE(nounoursyte @ 2012 02 04, 11:03) Ku ku! Prisiduodu: siandien 107kg (-0.4kg) Tikejausi, kad bus baisiau, paskutines dvi dienas balagana padariau (as emocinis valgytojas, nuotaikos ziauriai nebuvo, tai edziau viska, kas po ranka pasitaike  ) na bet krenta vien dėl to, kad laikeisi prieš tai, užtat ir nėra pliuso..svarbiausia, kad visa savaitė tokia nebūtų  gražus rezultatas bet man taip įdomu, valgai ką nori, o krenta..kažkaip neįtikėtina..
ruttaly
2012 02 05, 21:02
Labas vakaras na ką..geros savaitės be didesnių nuodėmių
nounoursyte
2012 02 07, 19:05
Ku ku, Ruttaly, Nu koks geras tavo parasas  Toki tureciau tai gal net ir nesinoretu niekur nukrypti, geda butu visiems viesai demonstruotis, kokia as silpnavale Tikiesi pasiekti savo tiksla iki liepos galo? Man irgi reiketu - draugu vestuves bus, tai noretusi kokia grazia suknele ta proga apsidovanojimui isigyti, o ne maisais dangstytis Zodziu, sia savaite ligi siol durniu volioju, dar liko 3.5dienos, nuo dabar pat susiimu ir sestadieni priduodu minusa. Pazadu
ruttaly
2012 02 08, 16:48
QUOTE(nounoursyte @ 2012 02 07, 19:05) Ku ku, Ruttaly, Nu koks geras tavo parasas  Toki tureciau tai gal net ir nesinoretu niekur nukrypti, geda butu visiems viesai demonstruotis, kokia as silpnavale Tikiesi pasiekti savo tiksla iki liepos galo? Man irgi reiketu - draugu vestuves bus, tai noretusi kokia grazia suknele ta proga apsidovanojimui isigyti, o ne maisais dangstytis Zodziu, sia savaite ligi siol durniu volioju, dar liko 3.5dienos, nuo dabar pat susiimu ir sestadieni priduodu minusa. Pazadu  tai aš dėl tos priežasties ir demonstruojuos, kad, jei jau nukrypstų, tai būtų gėda kaip reikalas tikiuosi, kai susiskaičiavau, kiek noriu pamesti, tai man išmetė per kiek laiko su tais taškais tai pavyktų...tai ta data va tokia ir išlindo..tik dar žiūrėsiu kaip atrodau..nes gali būti, kad ir per daug noriu..na bet bus matyt, jeigu neišklysiu iš doros kelio.. tikrinsim, jei ne, mušim ir reikalausim dvigubo kitą kartą dar noriu paklausti, kai yra ta dienos norma..tai ar gerai, jei na nesuvartoji visų taškų, ar būtina visus visus..nu aš kai galvoju, tai galvoju, kad būtina..bet noriu tiksliai žinot
nounoursyte
2012 02 09, 12:18
QUOTE(ruttaly @ 2012 02 08, 15:48) dar noriu paklausti, kai yra ta dienos norma..tai ar gerai, jei na nesuvartoji visų taškų, ar būtina visus visus..nu aš kai galvoju, tai galvoju, kad būtina..bet noriu tiksliai žinot  As greitai - tiksliai nezinau atsakymo  Vienoj vietoj buvau radus, kad reikia visus taskus suvalgyti, is kitos puses programos ivade buvo kalbama, kad nesuvalgyti dienos taskai i kita diena neperkeliami, vadinasi, buna, kad suvalgom ir maziau. Mastau, kad leidziami taskai yra rekomenduojamas maksimumas, daugiau suvalgyti nereiketu, bet smarkiai nesiekti butu nesveika. As orientuojuosi i mazdaug i riba -5 taskai daugiausiai
ruttaly
2012 02 09, 16:17
QUOTE(nounoursyte @ 2012 02 09, 12:18) As greitai - tiksliai nezinau atsakymo  Vienoj vietoj buvau radus, kad reikia visus taskus suvalgyti, is kitos puses programos ivade buvo kalbama, kad nesuvalgyti dienos taskai i kita diena neperkeliami, vadinasi, buna, kad suvalgom ir maziau. Mastau, kad leidziami taskai yra rekomenduojamas maksimumas, daugiau suvalgyti nereiketu, bet smarkiai nesiekti butu nesveika. As orientuojuosi i mazdaug i riba -5 taskai daugiausiai  aišku..nes na kartais man lieka kokie 4-3 taškai, tai bandau juos primušti su sultimis, ar kokiu jogurtu, nes valgyt tai nenoriu  ačiū
nounoursyte
2012 02 11, 16:51
Laba, Galvojau numuilinti prisidavima, nu bet paskui persigalvojau, pati kalta, kad sitokie rezultatai ir va viesai parasysiu, tai tikrai labai labai geda pasidarys ir gal nustosiu nesamones kretusi... Tai va, sios savaites rezultatas: 108.6 (vakar ryte buvo dar baisiau, nu bet cia nepasiteisinimas) - t.y. apie +1.5kg Siandien susiskaiciavau, jau beveik 2menesiai, kai prisiregistravau prie weight watcher'iu ir siuo metu esu pametusi lygiai 2 menesius
ruttaly
2012 02 11, 18:39
QUOTE(nounoursyte @ 2012 02 11, 16:51) Laba, Galvojau numuilinti prisidavima, nu bet paskui persigalvojau, pati kalta, kad sitokie rezultatai ir va viesai parasysiu, tai tikrai labai labai geda pasidarys ir gal nustosiu nesamones kretusi... Tai va, sios savaites rezultatas: 108.6 (vakar ryte buvo dar baisiau, nu bet cia nepasiteisinimas) - t.y. apie +1.5kg Siandien susiskaiciavau, jau beveik 2menesiai, kai prisiregistravau prie weight watcher'iu ir siuo metu esu pametusi lygiai 2 menesius  na nieko, buna sunkiu laiku..tiesiog daugiau tikejimo ir kantrybes, ir viskas bus gerai, svarbiausia nenusimink.. mano rezultatai: Paskutinis rezultatas: 77kg Pamesta: -1.3 Dabartinis svoris: 75.7 nezina, ar prisiduosiu kita sestadieni, nes eus pas MB ir nezinau del savo MM..nes jeigu bus, tai svoris meluos..
nounoursyte
2012 02 18, 09:27
QUOTE(ruttaly @ 2012 02 11, 17:39) nezina, ar prisiduosiu kita sestadieni, nes eus pas MB ir nezinau del savo MM..nes jeigu bus, tai svoris meluos..  Ku ku Na nezinau, ar uzsuksi. Tikiuosi, si savaite tau praejo gana sauniai (turint omeny, kad SB lankai, tai manau, kad taip ir turetu buti  ) O TB lietuvis ar danas? Gal del to ir Danijoj gyveni? Sia savaite - fantastiskos zinios pas mane  105,7kg (-2,9kg). Aisku, visalaik taip nebus - sia savaite baigesi mano mmm ir pasigavau puline angina, tai po keliu dienu vien su sriuba nori nenori turejo svoris apmazeti  Bet gera zinia yra ta, kad pagaliau perzengiau ta uzburta 107kg riba, vadinasi, dabar svoris turetu judeti zemyn. Na iki sekancio stop point'o, mazdaug apie 103kg, itariu Gero savatgalio, isvaziuojam uosvijon, tai siek tiek palaisvejes savaitgalis nusimato, bet kita savaite zadu vel be nusizengimu atlaikyti
IceTeja
2012 02 19, 00:57
Labas merginos Prisiskaiciau as jusu ispudziu ir uzsikabinau. Nuo rytojaus pradedu. Jungiuosi prie jusu, nes neturiu valios viena Tik pries pradedant reikia kai ka issiaiskinti , truputi painu man cia dar... Sitie "linkai" ar jie susije tarpusavyje, ar jie cia ProPoint'us skaiciuoja ar paprastus Pointus? Bandau nusistatyti kiek tasku tureciau suvartoti, ir skaiciuokli susirast atitinkama. http://www.healthyweightforum.org/eng/calc...points-allowed/http://www.calculator.net/weight-watchers-...calculator.html?
ruttaly
2012 02 19, 10:10
QUOTE(nounoursyte @ 2012 02 18, 09:27) Ku ku Na nezinau, ar uzsuksi. Tikiuosi, si savaite tau praejo gana sauniai (turint omeny, kad SB lankai, tai manau, kad taip ir turetu buti  ) O TB lietuvis ar danas? Gal del to ir Danijoj gyveni? Sia savaite - fantastiskos zinios pas mane  105,7kg (-2,9kg). Aisku, visalaik taip nebus - sia savaite baigesi mano mmm ir pasigavau puline angina, tai po keliu dienu vien su sriuba nori nenori turejo svoris apmazeti  Bet gera zinia yra ta, kad pagaliau perzengiau ta uzburta 107kg riba, vadinasi, dabar svoris turetu judeti zemyn. Na iki sekancio stop point'o, mazdaug apie 103kg, itariu Gero savatgalio, isvaziuojam uosvijon, tai siek tiek palaisvejes savaitgalis nusimato, bet kita savaite zadu vel be nusizengimu atlaikyti  sveikinimai  labai gražūs skaičiukai  o mano savaitė buvo lb nuodėminga..bet prisiduosiu kitą šeštadienį...gali būti, kad liksiu su tuo pačiu skaičiumi..  negalima man į svečius tokiam ilgam laikui, nes baisiai sunku skaičiuoti, matyti kaip gamina ir pan.. QUOTE(IceTeja @ 2012 02 19, 00:57) Labas merginos Prisiskaiciau as jusu ispudziu ir uzsikabinau. Nuo rytojaus pradedu. Jungiuosi prie jusu, nes neturiu valios viena Tik pries pradedant reikia kai ka issiaiskinti , truputi painu man cia dar... Sitie "linkai" ar jie susije tarpusavyje, ar jie cia ProPoint'us skaiciuoja ar paprastus Pointus? Bandau nusistatyti kiek tasku tureciau suvartoti, ir skaiciuokli susirast atitinkama. http://www.healthyweightforum.org/eng/calc...points-allowed/http://www.calculator.net/weight-watchers-...calculator.html? pirmas, man atrodo, senus taškus skaičiuoja, naujo dar nėra, nes programa mokama, tai turbūt dar neišleido.. antras skaičiuoja visus, pagal pavadinimą pasirenki, kurio reikia, kurios programos laikaisi.. sveika prisijungusi  ir gerų rezultatų, nes šis dalykas tikrai nėra sunkus.. aš dabar va bandau išversti visą tą sarašą į lietuvių kalbą, kai baigsiu, patalpinsiu
IceTeja
2012 02 19, 13:57
pirmas, man atrodo, senus taškus skaičiuoja, naujo dar nėra, nes programa mokama, tai turbūt dar neišleido.. antras skaičiuoja visus, pagal pavadinimą pasirenki, kurio reikia, kurios programos laikaisi.. sveika prisijungusi  ir gerų rezultatų, nes šis dalykas tikrai nėra sunkus.. aš dabar va bandau išversti visą tą sarašą į lietuvių kalbą, kai baigsiu, patalpinsiu  [/quote] O tai kaip nusistatyti kiek tasku galima suvartoti per para? As supratau , kad pirmas "linkas" padeda nustatyti leidziamu tasku suma, o antras "linkas" jau padeda apsiskaiciuoti produkto verte taskais Ir dar, jei gerai supratau, tai darzoves ir vaisiai tasku neturi (neskaitant keliu isimciu)? Ech,.. jauicuosi kaip miske cia pasiklydus.... Jeigu reiktu pagalbos su vertimu, tai galeciau padeti
ruttaly
2012 02 19, 22:23
[quote=IceTeja,2012 02 19, 13:57] pirmas, man atrodo, senus taškus skaičiuoja, naujo dar nėra, nes programa mokama, tai turbūt dar neišleido.. antras skaičiuoja visus, pagal pavadinimą pasirenki, kurio reikia, kurios programos laikaisi.. sveika prisijungusi  ir gerų rezultatų, nes šis dalykas tikrai nėra sunkus.. aš dabar va bandau išversti visą tą sarašą į lietuvių kalbą, kai baigsiu, patalpinsiu  [/quote] O tai kaip nusistatyti kiek tasku galima suvartoti per para? As supratau , kad pirmas "linkas" padeda nustatyti leidziamu tasku suma, o antras "linkas" jau padeda apsiskaiciuoti produkto verte taskais Ir dar, jei gerai supratau, tai darzoves ir vaisiai tasku neturi (neskaitant keliu isimciu)? Ech,.. jauicuosi kaip miske cia pasiklydus.... Jeigu reiktu pagalbos su vertimu, tai galeciau padeti  [/quote] tai pirmas ir parodo, kiek taškų reikia per dieną..nerodo visai savaitei..man pvz., reikia suvartoti 23 taškus per dieną šiuo metu, +30 ar tai 35 taškai, per savaitę, jeigu netyčia išpuola koks vakarėlis naujoj programoj vaisiai ir daržovės taškų neturi, senoj programoj reikia žiūrėtis..nes pvz, naujoj obuolys neturi, o senoj turi.. dėl vertimo viskas gerai, nėr problemos
IceTeja
2012 02 19, 22:37
Tai jei as dab nusistaciau taskus pgl pirmaji "linka". Tai cia vaisiai ir darzoves skaiciuojasi? kaip tada juos skaiciuot? perskaiciau visa tema, bet man vis dar painu cia, bandau atskirti senaji ir naujaji buda, bet As supratau taip , kad jei galiam suvartot, tarkim 23 taskus, tai naudodamasi tuo skaicuotuvu ir skaiciuojiesi viska. o vaisiai ir darzoves papildomu tasku neprideda. Prasau patvirtinkit arba paneikit Ir snd pradejau ziurinetis pakuotes namuose, issitraukiau saldytu darzoviu, pasiskaiciavau, tai 100g = 2 taskai !!
ruttaly
2012 02 20, 16:17
QUOTE(IceTeja @ 2012 02 19, 22:37) Tai jei as dab nusistaciau taskus pgl pirmaji "linka". Tai cia vaisiai ir darzoves skaiciuojasi? kaip tada juos skaiciuot? perskaiciau visa tema, bet man vis dar painu cia, bandau atskirti senaji ir naujaji buda, bet As supratau taip , kad jei galiam suvartot, tarkim 23 taskus, tai naudodamasi tuo skaicuotuvu ir skaiciuojiesi viska. o vaisiai ir darzoves papildomu tasku neprideda. Prasau patvirtinkit arba paneikit Ir snd pradejau ziurinetis pakuotes namuose, issitraukiau saldytu darzoviu, pasiskaiciavau, tai 100g = 2 taskai !! šitam puslapy yra daug produktų su taškais pagal seną sistemą  aš šitą sąrašą ir verčiu šiuo metu, nes jis gana didelis maisto produktai su taškais
ruttaly
2012 02 25, 10:18
Labas rytas praėjo dvi savaitės...paskutinį kartą neprisidaviau, bet per tą savaitę priaugau 1kg...(pirmadienį svėriaus)..tai šią savaitę pagrindinis tikslas buvo to kilogramo atsikratyti..pavyko geriau, nei tikėtasi..atsikračiau daugiau nei kilogramo..bet svorį rašysiu nuo paskutinio skelbto..tai rezultatas nebus didelis.. Paskutinis svoris: 75.7 kg Pamestas svoris: -400g Dabartinis svoris: 75.3
nounoursyte
2012 02 25, 12:40
Laba, Bjauri esu, net IceTejos nepasveikinau prisijungusios Begu vis, mityboj balaganas, taskus tik apytiksliai kas vakara primetu, nu bet rezultatai, kad ir nedideli yra Praejusi savaite: 105.70kg Siandien: 105.3kg Pokytis: -0.4kg Ruttaly, grazus skaiciukai, sveikinu! Na merginos, atakuojam nauja savaite  as dazniausiai savaitgaliais atsipalaiduoju, bet per savaite ne tasko virsaus sau neleidziu. Jei ne tie atsipalaidavimai greiciausiai svoris dar greiciau zemyn judetu, bet kad norisi nauda su malonumu suderinti  Va sivakar sveciu prisikvietusi, sokoladini torta gaminsiu, tai ate mano savaitinis rezervas
ruttaly
2012 02 25, 13:55
QUOTE(nounoursyte @ 2012 02 25, 12:40) Laba, Bjauri esu, net IceTejos nepasveikinau prisijungusios Begu vis, mityboj balaganas, taskus tik apytiksliai kas vakara primetu, nu bet rezultatai, kad ir nedideli yra Praejusi savaite: 105.70kg Siandien: 105.3kg Pokytis: -0.4kg Ruttaly, grazus skaiciukai, sveikinu! Na merginos, atakuojam nauja savaite  as dazniausiai savaitgaliais atsipalaiduoju, bet per savaite ne tasko virsaus sau neleidziu. Jei ne tie atsipalaidavimai greiciausiai svoris dar greiciau zemyn judetu, bet kad norisi nauda su malonumu suderinti  Va sivakar sveciu prisikvietusi, sokoladini torta gaminsiu, tai ate mano savaitinis rezervas  šaunuolė..svarbiausia, kad yra minusas..o koks, visiškai nesvarbu..juk mūsų tikslas pamesti..  labai gražiai krenta..ne per greitai..vadinas ilgiau išsilaikys ir sunkiau sugrįš o aš paerzinsiu..va ką gaminau šiandien pietums..
ruttaly
2012 03 03, 09:30
Labas rytas.. Kažkokia nekrentanti savaitė pasitaikė  ir nenuklydau, visko laikiaus, bet kažko svoris nekrito.. Pradinis svoris: 75,3kg Prarastas svoris: -200g Dabartinis svoris: 75,1kg beje, radau labai smagią nuorodą..kur galima taškus skaičiuotis..nes aš visad turiu problemų su Fiber radimu ant pakuotės..tai ten tereikia įrašyti, kiek kalorijų yra 100 g, ir antrame langelyje, kiek gramų ruošies suvalgyti, ir tada pasako, kiek taškų tame kiekyje yra.. taškų skaičiuoklėbet čia vokiškai  bet ten nereikia nieko suprasti, pirmas langelis kalorijos, antras langelis, kiek suvalgai (g.)
nounoursyte
2012 03 03, 11:34
Laba! Nesisveriu siandien. Nenoriu ir bijau. Sunki savaite, galva neveikia, stabdziai irgi neveike, tai savaite vakar su MB uzbaigem kebabais ir buteliu vyno Ruttaly, kad ir tie pora simtu gramu zemyn, tai vis teik gerai. Negali gi svoris kristi nemaldomai. Visada yra bent pora savaiciu, kai svoris krenta labai sunkiai arba isvis stovi vietoj nejudedamas  As daznai kaip tik tomis savaitemis pasiduodu  nors islaukus svoris vel pajuda zemyn.
ruttaly
2012 03 03, 11:50
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 03, 11:34) Laba! Nesisveriu siandien. Nenoriu ir bijau. Sunki savaite, galva neveikia, stabdziai irgi neveike, tai savaite vakar su MB uzbaigem kebabais ir buteliu vyno Ruttaly, kad ir tie pora simtu gramu zemyn, tai vis teik gerai. Negali gi svoris kristi nemaldomai. Visada yra bent pora savaiciu, kai svoris krenta labai sunkiai arba isvis stovi vietoj nejudedamas  As daznai kaip tik tomis savaitemis pasiduodu  nors islaukus svoris vel pajuda zemyn.  nieko tokio  aš irgi norėčiau kebabų tikriausiai tu esi teisi..tik kažkaip tas pasakymas, kad po kg per savaitę, tai ir nuvilia, kai nekrenta..
nounoursyte
2012 03 03, 12:19
QUOTE(ruttaly @ 2012 03 03, 10:50)  nieko tokio  aš irgi norėčiau kebabų tikriausiai tu esi teisi..tik kažkaip tas pasakymas, kad po kg per savaitę, tai ir nuvilia, kai nekrenta..  Man atrodo, kad jie labiau sako, kad galima pamesti IKI kg per savaite. Jei taip ir galvotum, tai gal tokiomis savaitemis kaip praejusi butu maziau nusivylimu ir daugiau dziaugmo net ir mazais pasiekimais  Tu laikykis ir nepasiduok, o jei nuspresi pasiduoti - rasyk cia, as kasdien prisijungiu, tik nerandu laiko parasyti As irgi dar nepasiduodu (is dalies dar ir del kassavaitiniu musu prisidavimu dar laikausi), kita savaite siek tiek sukciausiu, imsiuos siek tiek kitos dietos, labai jos nenoriu, nieko ten gero nei sveiko, uztai ir i weight watcher'ius uzsirasiau, del sveikesnes ir stabilesnes svorio kontroles, nu bet man taip labai reikia pamatyti minusa kita sestadieni...
ruttaly
2012 03 03, 12:47
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 03, 12:19) Man atrodo, kad jie labiau sako, kad galima pamesti IKI kg per savaite. Jei taip ir galvotum, tai gal tokiomis savaitemis kaip praejusi butu maziau nusivylimu ir daugiau dziaugmo net ir mazais pasiekimais  Tu laikykis ir nepasiduok, o jei nuspresi pasiduoti - rasyk cia, as kasdien prisijungiu, tik nerandu laiko parasyti As irgi dar nepasiduodu (is dalies dar ir del kassavaitiniu musu prisidavimu dar laikausi), kita savaite siek tiek sukciausiu, imsiuos siek tiek kitos dietos, labai jos nenoriu, nieko ten gero nei sveiko, uztai ir i weight watcher'ius uzsirasiau, del sveikesnes ir stabilesnes svorio kontroles, nu bet man taip labai reikia pamatyti minusa kita sestadieni...  turbūt truputį suidealizavau viską  tokiu atveju, viskas gerai..  nesinori pasiduoti, bent jau ne dabar..man būna didžiausias pavojus, kai pasiekiu 68 kg, nes tada svoris kaip užburtas nustoja kritęs, aš pasijaučiu gerai..nu ir nutrūksta vadžios  bet gal kaip nors..padeda, kad jeigu noriu ko saldaus, galiu be sąžinės graužaties sukrimsti.. nepasiduok ir tu..viskas bus gerai..surask savyje jėgų, ir pirmyn  svarbiausia, kad tai padėtų, o minusai visad labai gerai nuteikia
ruttaly
2012 03 10, 09:17
Labas rytas  šią savaitę aš patenkinta...ir šiaip pamaniau, kad turbūt sveika suvalgyti tuos ekstra taškus karts nuo karto, ypač kai svoris užstringa..tada organizmas tarsi pažadinamas.. Pradinis svoris: 75.1kg Prarastas svoris: 1.2kg Galutinis svoris: 73.9kg Kaip tau sekėsi? Ar padėjo sugriežtinta savaitė?
nounoursyte
2012 03 10, 11:17
Laba, Geros zinio pas tave!  Tokiais tempais tuoj viska pamesi ir paliksi mane viena taskus skaiciuotis Pas mane zinios irgi geros: Paskutinis zinomas svoris (t.y. pries 2 savaites) : 105.3kg Siandien: 104.1kg Pamesta: 1.2kg Jau 5 dienos visiskai be angliavandeniu, galva biski sukasi, buvau sportuoti nuejus, vos koju nepakraciau. Dar 5 dienas pabusiu sitaip ir griztu i WW
ruttaly
2012 03 10, 11:29
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 10, 11:17) Laba, Geros zinio pas tave!  Tokiais tempais tuoj viska pamesi ir paliksi mane viena taskus skaiciuotis Pas mane zinios irgi geros: Paskutinis zinomas svoris (t.y. pries 2 savaites) : 105.3kg Siandien: 104.1kg Pamesta: 1.2kg Jau 5 dienos visiskai be angliavandeniu, galva biski sukasi, buvau sportuoti nuejus, vos koju nepakraciau. Dar 5 dienas pabusiu sitaip ir griztu i WW  sveikinimai  baik tu, dar užstrigs pas mane tie taškai..o dar daug liko..tik lašelis nukritęs, tai iki liepos mažiausiai tupėsiu o tu atsargiai, nualpsi paskui sporto salėj..bus baisu..bet smagu, kad krenta...net nuotaika geresnė, ane?
ruttaly
2012 03 10, 19:33
Išverčiau tą puslapį pagaliau..Bet noriu pasakyti, kad visokių salotų ir padažų nepalikau sąraše, nes, manau, kad sveikiausia juos apsiskaičiuoti pačiam, kadangi sudėtis gali skirtis (vien tik dėl tikslumo taip padariau).. VAISIAIObuoliai: - šviežias (2 maži, arba 1 didelis) 2 - sultys (1 puod.) 2 - džiovinti (1/4 puod.) 1 - tyrelė be cukraus (1 puod.) 2 Abrikosai: - švieži (3 vnt.) 1 - džiovinti (6 puselės) 1 Bananas (1 vnt.) 2 Oranžinis melionas (iš vidaus; 1 puod., ~226g) 1 Geltonas melionas (1/8 meliono, arba 1 puod.) 1 Datulės: - džiovintos (1/4 puod.) 1 - šviežios (1 puod.) 1 Džiovintų vaisių mišinys (1/4 puod.) 2 Vaisių sviestas, tyrelė (1 v. škšt.) 1 Vaisių salotos (1 puod.) 2 Greipfrutai: - sultys (1 puod.) 2 - šviežias (1 puod.) 2 Vynuogės: - sultys (1 puod.) 4 - šviežios (1 puod.) 1 Kivis (1 vnt.) 1 Mandarinas (1 didelis, arba 2 maži) 1 Mangas (1 vnt.) 2 Nektarai (bet kokios rūšies, ½ puod.) 1 Nektarinai (1 vnt.) 1 Apelsinai: - sultys (1 puod.) 2 - apelsinų ir greipfrutų sultys (1 puod.) 2 - smulkintas (1 puod.) 1 - vaisius (1 vnt.) 1 Papaja (1/2 arba 1 puod.) 1 Persikai: - konservuoti, nesaldinti (1 puod.) 2 - švieži (1 vnt.) 1 Kriaušės: - konservuotos, nesaldintos (1 puod.) 2 - šviežios (1 vnt.) 1 Persimonas (šviežias; 1 vnt.) 2 Ananasai: - konsvertuoti gabaliukai, nesaldinti (1 puod.) 2 - šviežias (1 puod.) 1 - sultys (1 puod.) 2 Maži bananai (plantanai, ne įprasti bananai; 1 puod.) 3 Slyvos: - sultys (1 puod.) 4 - šviežios (2 vnt.) 1 Arbūzas (1 puod.) 1 Papildyta:DARŽOVĖS:Šparagai (12 vnt. arba 1 puodelis) 0 Avokadas (1/4) 2 Burokėliai (1 puod.) 0 Brokoliai (1 puod.) 0 Briuselio kopūstai (1 puod.) 0 Kopūstai (1 puod.) 0 Rauginti kopūstai (1 puod.) 0 Morkos: - virtos (1 puod.) 1 - šviežios (1 puod.) 0 Kukurūzai: - kukurūzų košė arba konservuoti (1 puod.) 3 - burbuolė (1 maža) 1 Agurkas (1 puod.) 0 Baklažanas (1 puod.) 0 Artišokai (1 puod.) 2 Porai (1 puod.) 0 Salotos (daržovė; 1 puod.) 0 Lapai (burokėlių, runkelių lapai, kiaulpienių, kopūstų, garstyčių, ropių; 1 puod.) 0 Alyvuogės (10 vnt. mažų, arba 6 vnt. didelių) 1 Svogūnai (1 puod.) 1 Pastarnokai (virti; 1 puod.) 2 Paprika (1 puod.) 0 Marinuoti agurkai: - saldūs (2 vnt.; dideli) 1 - nesaldūs (1 puod., arba 1 vnt. (vidutinio dydžio) 0 Bulvės: - bulvytės fri (gamintos namuose; 20 vnt., vienos ilgis maždaug 11,25cm) 10 - bulvių košė (1/2 puod.) 2 - bulvių salotos (1/2 puod.) 7 - saldžios bulvės (1 didelė, arba 1 puod.) 4 - baltos arba raudonos (1 didelė, arba 1 puod.) 4 - baltos arba raudonos (1 maža) 1 - bulvių traškučiai: kepti (~30g) 4 įprasti (14 vnt.; ~30g) 4 Moliūgai: - šviežias (1 puod.) 0 - sėklos (1 v. škšt.) 2 Ridikėliai (1 puod.) 0 Špinatai (1 puod.) 0 Daigai: - liucerna (1 puod.) 0 - pupelių (1 puod.) 0 Cukinijos: - spagečiai (1 puod.) 0 - vasara (1 puod.) 0 - žiema (1 puod.) 1 - cukinija (1 puod.) 0 Pomidorai: - džiovinti (ne aliejuje; ½ puod.) 0 - švieži, konservuoti (1 puod.) 0 - pomidorų pasta (2 v. škšt.) 0 - pomidorų tyrė arba padažas 0 - pomidorų sultys (1 puod.) 1 Ropė (1 puod.) 0 Žiedinis kopūstas (1 puod.) 0 Salieras (1 puod.) 0 Cikorija (1 puod.) 0 Papildyta:UOGOS:Gervuogės (1 puod.) 1 Mėlynės (1 puod.) 1 Vyšnios: - džiovintos (1/4 puod.) 2 - šviežios (1 puod.) 2 Spanguolės: - džiovintos (1/4 puod.) 2 - šviežios (11/2 puod.) 1 Spanguolių padažas (1/4 puod.) 2 Serbentai: - džiovinti (1/4 puod.) 2 - švieži (1 puod.) 1 Avietės (1 ½ puod.) 1 Braškės (1 ½ puod.) 1 Papildyta:GRŪDAI, KRUOPOS:Miežiai (virti, 1 puod.) 3 Pupelės: - keptos (1/2 puod.) 5 - keptos, vegetariškos, konservuotos (1/2 puod.) 2 - juodos (1/2 puod.) 2 - cannellini (1/2 puod.) 1 - garbanzo (1/2 puod.) 2 - geltonos arba žalios šparaginės pupelės (1 puod.) 0 - raudonosios (1/2 puod.) 1 - Limos pupelės (tos didelės; ½ puod.) 1 - baltos pupelės (navy arba įprastos baltos; ½ puod.) 2 - margos/dėmėtos pupelės (pinto; ½ puod.) 2 - kiauliena su pupelėmis (skardinėse, ½ puod.) 2 - refried pupelės (1/2 puod.) 3 - refried pupelės (be riebalų, arba paprastos, konservuotos, ½ puod.) 2 - sojos pupelės (1/2 puod.) 3 Bulgur kruopos (1 puod.) 2 Virti grūdai/kruopos: - ryžių košė (1 puod.) 3 - kviečių košė (1 puod.) 2 - kruopmilčiai (1 puod.) 2 - avižinė košė (1 puod.) 3 - avižinių dribsnių košė (1 puod.) 2 Kuskusas (1 puod.) 3 Manų kruopos (1 puod.) 3 Grikių košė (1 puod.) 3 Lęšiai (virti, ½ puod.) 2 Žirniai (virti): - juodieji (daržinės pupelės; ½ puod.) 1 - avinžirniai (1/2 puod.) 2 - žalieji (1 puod.) 2 - sniego (kiniškos žirnių ankštys; 1 puod.) 1 - skaldyti (1/2 puod.) 2 - saldūs žirniai (ankštys; 1 puod.) 0 Ryžiai (virti): - rudi (1 puod.) 4 - kepti (su jautiena, vištiena, kiauliena, krevetėm, arba be niek; paprasti; 1 puod.) 8 - ispaniški (1 puod.) 5 - balti (1 puod.) 4 - ryžių paplotėliai (paprasti 2, arba 6 mažiukai) 1 - ryžių gėrimai: bet kokios rūšies, išskyrus tuos, kurie išvardyti čia (1 puod.) 3 šokoladinis (1 puod.) 4 liesas (1 puod.) 2 Kviečių gemalai (3 v. škšt.) 3 Papildyta:MĖSA IR MĖSOS GAMINIAI:Šoninė (virta arba traški, 3 juostelės) 4 Jautiena: - malta (~85g) 6 - malta, liesa (~85g) 6 - liesa (1 gabaliukas, arba ½ puod. supjaustytos kubeliais / smulkintos; ~56g) 3 - įprasta (1 gabaliukas, arba ½ puod. supjaustytos kubeliais / smulkintos; ~56g) 4 - kepsnys (1 mažas, ~113g) 10 - kepsnys (liesas, 1 mažas. ~113g) 7 - troškinys (1 puod.) 5 Vištiena: - bufalo sparneliai (virti, 3 vnt.) 9 - skardinėse (1/2 puod.) 4 - tamsi mėsa (1 griežinėlis, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais / smulkintos virtos vištienos) 3 - šviesi mėsa (1 griežinėlis, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais / smulkintos virtos vištienos) 2 - nugget stiliaus (keptas, 6 vnt.) 8 - krūtinėlė be odos ir kaulų (1 vnt.) 3 - krūtinėlė be odos (1 vnt.) 3 - krūtinėlė su oda (1 vnt.) 5 - šlaunelė be odos (1 vnt.) 1 - šlaunelė su oda (1 vnt.) 3 - ketvirtadalis be odos (koja; 1 vnt.) 3 - ketvirtadalis su oda (koja; 1 vnt.) 4 Antis be odos (virta, ¼ anties) 5 Dešrelės: - jautienos ar kiaulienos, be riebalų (1 vnt.) 1 - jautienos ar kiaulienos, liesa (1 vnt.) 2 - jautienos ar kiaulienos, įprasta (1 vnt.) 5 - kalakutienos (1 vnt.) 3 - su bandele (1 vnt.) 3 Kumpis (virtas, 1 griežinėlis, arba ½ pjaustyto kubeliais / smulkinto) 3 Kumpis: - jautienos (rūkytas; 1 griežinėlis) 3 - kalakutienos (rūkytas; 1 griežinėlis) 1 Ėriena: - liesa (1 griežinėlis, 1 kotletas, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais / smulkintos) 3 - įprasta (1 griežinėlis, 1 kotletas, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais / smulkintos) 4 Kepenys (virtos): - jautienos (1/2 puod.) 2 - vištienos (1/2 puod.) 2 Mėsos kukuliai: - be padažo (2 vnt.) 10 - su pomidorų padažu (2 vnt., ½ puod. padažo) 13 Netikras zuikis (1 griežinėlis) 6 Kiauliena: - liesa (1 gabaliukas, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais, arba maltos ~60gr) 3 - įprasa (1 gabaliukas, arba ½ puod. pjaustytos kubeliais, arba maltos ~60gr) 5 - kiaulienos konservai su pupelėmis (1/2 puod.) 2 Saliamis (bet kokios rūšies 1 griežinėlis; ~30g) 2 Kalakutiena: - tamsi mėsa (1 gabalėlis, arba ½ puod. supjaustyto gabaliukais, arba malto ~60g) 3 - maltinis (1 vnt.) 5 - faršas (1/2 puod.) 3 - liesas maltinis (1 vnt.) 4 - liesas faršas (1/2 puod.) 3 - šviesi mėsa (1 gabalėlis, arba ½ puod. supjaustyto gabaliukais, arba malto ~60g) 3 Veršiena: - liesa (1 griežinėlis, 1 kotletas, ½ puod. pjaustytos kubeliais, arba ½ puod. maltos) 3 - įprasta (1 griežinėlis, 1 kotletas, ½ puod. pjaustytos kubeliais, arba ½ puod. maltos) 4 Bolonija (bet kokios rūšies dešra, 1 griežinėlis, ~28g) 2 Papildyta:ŽUVIS IR JŪROS GĖRYBĖS:- konservuota ir džiovinta žuvis: ančiuviai (6 vnt.) 1 lašiša (1/2 puod.) 4 sardinės (5 vnt.) 3 tunas aliejuje (nusausintas, ½ puod.) 5 tunas savose sultyse (nusausintas, 1/2 puod.) 3 - šviežia žuvis (arba virta be riebalų): šamas (filė, 1 vnt.) 6 menkė (filė, 1 vnt.) 4 otas (filė / kepsnys, 1 vnt.) 5 silkė (~28g) 1 lašiša (filė / kepsnys, 1vnt.) 7 lynas (filė, 1 vnt.) 4 kardžuvė (filė, 1 vnt.) 4 vaivorykštinis upėtakis (filė, 1 vnt.) 6 tunas (filė / kepsnys, 1 vnt.) 6 - kepta žuvis (filė, 1 vnt.) 12 - vėžiagyvių mėsa skardinėse (bet kokios rūšies, nusausinta, ½ puod.) 2 - šviežia vėžiagyvių mėsa (arba virta be riebalų): moliuskai (1/2 puod.) 2 krabas (1/2 puod.) 1 vėžys (1/2 puod.) 1 omaras (1/2 puod.) 1 austrės (1/2 puod.) 2 geldelės (1/2 puod.) 1 krevetės (1/2 puod.) 1 Papildyta:DUONA IR DUONOS GAMINIAI:Apskrita bandelė (bet kokios rūšies, be nieko, 1 maža arba ½ didelės) 3 Apskrita bandelė su kreminiu sūriu ir lašiša (filė) (pvz., Philadelphia; 1 didelė) 12 Džiuvėsėliai (biscotti; gaminti namuose; 1 mažas; ~5cm skersmens) 3 Duona (bet kokios rūšies, išskyrus tas, kurios išvardytos žemiau; 1 riekutė 2): - kukurūzų (1 riekutė) 3 - česnakinė (1 riekutė) 5 - turinti daug ląstelienos (3g ar daugiau maistinių skaidulų 1 riekutėje; 1 riekutė) 1 - džiuvėsėliai (džiovinti trupiniai; 3 v. škšt.) 2 Spurga (be nieko, arba padengta; 1 vnt.; ~7 cm skersmens) 6 Skrudinta balta duona (skrebutis, 2 riekutės) 7 Pita (bet kokios rūšies, 1 vnt. Nedidelės, arba ½ didelės) 1 Riestainiai: - kieti, bavariški (1 vnt.) 2 - lazdelės (Rods; 1 vnt.) 1 - minkšti (1 vnt.) 3 - lazdelės (įprastos; 45 vnt.) 2 - persukti (įprasto dydžio, 7 vnt.) 2 - persukti (nedideli, 15 vnt.) 2 SĖKLOS:Kmynų sėklos (1 a. škšt.) 0 Aguonų sėklos (1 a. škšt.) 0 Saulėgrąžų sėklos (1 v. škšt.) 1 Sezamo sėklos (1 a. škšt.) 0 GĖRIMAI:Kapučino: - su pienu be riebalų (1 did. puod.) 2 - su mažai riebalų turinčiu pienu (1 did. puod.) 3 - su nenugriebtu pienu (1 did. puod.) 4 Kakava: - įprasta (3/4 puod.) 2 - neriebi (3/4 puod.) 1 - be cukraus (3/4) 1 Kava (juoda, be cukraus; 1 puod.) 0 Arbata (juoda, be cukraus) 0 Vanduo (geriamasis, arba mineralinis, 1 puod.) 0 Alus: - šviesus (1 skardinė / buteliukas, ~354ml) 2 - įprastas (1 skardinė / buteliukas; ~354ml) 3 Alkoholiniai gėrimai (brendis, džinas, romas, degtinė, tekila, viskis, škotiškas viskis, 1 stikliukas) 2 Papildyta:PIENAS, PIENO GAMINIAI:- Grūdėta varškė (2 v. škšt.) 1: be riebalų (1 puod.) 3 1% riebumo (1 puod.) 3 2% riebumo (1 puod.) 4 4% riebumo (1 puod.) 6 - Grietinė (2 v. škšt.) 1 be riebalų (4 v. škšt.) 1 liesa (2 v. škšt.) 2 4% riebumo (1 v. škšt.) 1 - Fetos sūris (1/4 puod.) 3 - Sūris (kietas / pusiau kietas; pieno / sojos; 2 v. škšt.) 1 be riebalų (~28g) 1 liesas (~28g) 2 įprastas (~28g) 3 - Nešatelis (neufchatel; Tai minkštas, baltas, ppr. grybų skonio ir kvapo prancūziškas karvių pieno sūris plona valgoma baltųjų pelėsių plutele; 1 v. škšt.) 1 - Varškės sūris (1 puod.) 3 - Ricotta (2 v. škšt.) 1 be riebalų (1 puod.) 4 pusriebis (1 puod.) 8 nenugriebto pieno (1 puod.) 11 - Grietinėlė: purškiama arba šaldyta (1/4 puod.) 1 įprasta (tiek liesa, tiek riebesnė; 2 v. škšt.) 3 - Pasukos: be riebalų / tirštintos(1 puod.) 2 1% riebumo / tirštintos (1 puod.) 2 2% riebumo (1 puod.) 2 riebios / tirštintos (1 puod.) 4 - Kondensuotas saldintas pienas (1/2 puod.) 11 - Pienas: liesas (1 puod.) 2 riebus (3,6%, 1 puod.) 4 Ledai: - be riebalų ir cukraus (1/2 puod.) 2 - be riebalų, su cukrumi (1/2 puod.) 2 - liesi (1/2 puod.) 3 - premium (1/2 puod.) 7 - įprasti (1/2 puod.) 4 - ledai vaflyje, nesaldinti, arba su cukrumi (1 mažas) 1 - ledai sumuštinis (1 vnt,) 4 - ledai su įvairiais priedais (sirupu, riešutais, plakta grietinėle..; ½ puod.) 8 Sviestas (1 puod.) 51 KEPIMO INGRIDIENTAI:- Miltai: kvietiniai (1 puod.) 9 kvietiniai pilnų grūdų (1 puod.) 8 - cukrus: rudas arba baltas (1 puod.) 20 cukraus pudra (1 puod.) 10 - Aliejai / Riebalai: 1 v. škšt. 3 ¼ puod. 12 1/3 puod. 16 ½ puod. 24 2/3 puod. 32 ¾ puod. 36 1 puod. 48 Rapsų ir alyvuogių (1 v. škšt.) 4 Margarinas: o 1 a. škšt. 1 o 1 v. škšt. 3 o ¼ puod. 12 o 1/3 puod. 16 o ½ puod. 24 o 2/3 puod. 32 o ¾ puod. 36 o 1 puod. 48 - Kepimo milteliai, arba soda (1 a. škšt.) 0 - Džiuvėsiai (3 v. škšt.) 1 - Šokoladiniai traškučiai (1 puod.) 24 - Kokosas (2 v. škšt.) 2 - Kukurūzų miltai (1 puod.) 8 - Kukurūzų krakmolas (1 v. škšt.) 3 - Pieno milteliai (1 puod.) 2 - Kondensuotas pienas (~350g) 12 - Kondensuotas pienas (liesas, ~350g) 6 - Kondensuotas pienas (be riebalų, 2 v. škšt.) 2.5 - Kiaušinis (1 vnt.) 2 - Kiaušinio baltymas (1 vnt.) 0 - Medus (1 puod.) 20 - Medus (1 v. škšt.) 1 - Kečupas (1/4 puod.) 1 - Kiaulių taukai (1 v. škšt.) 3 - Majonezas: įprastas (1 v. škšt.) 3 be riebalų (4 a. škšt.) 1 liesas (2 a. škšt.) 1 - Melasa (sirupas; 1 v. škšt.) 1 - Avižiniai dribsniai (1 puod.) 5 - Razinos (1 puod.) 8 Actas (1 a. škšt.) 0 Papildyta:KITA:Dribsniai (bet kokios rūšies, išskyrūs tas, kurios išvardytos žemiau; 1 puod. 2): - sėlenų dribsniai su razinomis (3/4 puod.) 2 - fortified (nevalytų?; su daugiau vitaminų; 1 puod.) 2 - cukruoti, padengti (1 puod.) 3 - GRANOLA (1/2 puod.) 4 - GRANOLA (mažai riebalų; ½ puod.) 3 - Grynuoliai (nuggets; ½ puod.) 3 - Pūsti (1 puod.) 1 - Smulkintų kviečių (1 sausainis) 1 - Kviečių gemalų (3 v. škšt.) 1 Grūdiniai batonėliai: - neriebūs (1 vnt.) 2 - įprasti (1 vnt.) 3 Traškučiai: - kukurūzų (10 didelių, arba 30 mažų) 4 - bulvių (kepti, 1 vidutinis) 2 Kiaušiniai: - 2 kiaušinių omletas su sūriu 8 - 2 kiaušinių omletas su kumpiu ir sūriu 9 - plakti (2 vnt, arba ½ puod.) 5 - kiaušinių pakaitalas be riebalų (1/4 puod.) 1 - virtas kiaušinis (1 vnt.) 2 Kramtomoji guma (1 vnt.) 0 Želė (1 a. škšt.) 1 Kečupas (1/4 puod.) 1 Makaronai (1 puod.) 4 Grybai: - švieži (1 puod.) 0 - marinuoti (1/2 puod.) 3 Valgomieji hibiskai (1 puod.) 0 Omletai: - su sūriu, iš dviejų kiaušinių 8 - su kumpiu ir sūriu, iš dviejų kiaušinių 9 Makaronai (virti / nevirti; 1 puod.) 4 Žemės riešutų sviestas (arachių; 1 v. škšt.) 2 Pierogy (lenkiški pyragai, panašūs į koldūnus, su įdaru): - su kopūstų, bulvių, arba sūrio įdaru (3 vnt.) 7 - su mėsos įdaru (3 vnt.) 8 Kukurūzų spragėsiai: - lengvo riebumo (3 puod.) 1 - 94% be riebalų (5 puod.) 1 - įprasti (1 puod.) 1 - kino teatre pirkti (be sviesto; 1 puod.) 1 Pudingas (sumažinto kaloringumo; 1%; 1 puod.) 2 Virtinukai (ravioli; su pomidorų padažu, su sūriu; 8 gabaliukai su ½ puod. padažo) 16 Virtinukai (ravioli; su pomidorų padažu, su mėsa; 8 gabaliukai su ½ puod. padažo) 14 Šerbetas (bet kokio skonio; ½ puod.) 2 Sriubos: - sultinys (bet kokios rūšies, pagamintas namuose) 0 Spagečiai (1 puod.) 3 Rėžiukai (1 puod.) 0
nounoursyte
2012 03 10, 22:09
Nu bet tu motera ir padirbejai Spaudziu letena Nu gal dabar padides musu burelis, kai taip aiskiai viskas surasyta  taigi viena is maziausiai viska ribojanciu ir draudzianciu dietu, o kazko nenori merginos jos imtis  Gal kad rezultatai sitaip po truputi tik matosi, o ne per savaite viskas nukrenta  MB sake, skaite apie kazkokia studija, tai WW pripazinta kaip vienintele dieta, po kurios svoris dazniausiai issilaiko ir nesugrizta
ruttaly
2012 03 11, 09:16
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 10, 22:09) Nu bet tu motera ir padirbejai Spaudziu letena Nu gal dabar padides musu burelis, kai taip aiskiai viskas surasyta  taigi viena is maziausiai viska ribojanciu ir draudzianciu dietu, o kazko nenori merginos jos imtis  Gal kad rezultatai sitaip po truputi tik matosi, o ne per savaite viskas nukrenta  MB sake, skaite apie kazkokia studija, tai WW pripazinta kaip vienintele dieta, po kurios svoris dazniausiai issilaiko ir nesugrizta  tai kad lengviau, kai sava kalba viskas surašyta, nereikia galvoti..čia tik iš tingumo..  o dar ir mano mama panoro jos imtis, tai ir jai verčiau, nes nemoka anglų kalbos..tai nuo šiandien bandės pradėti yra dar vienas ilgas sąrašas pagal abėcėlę: WW TAŠKAItik nėra noro versti  bet tikrai, labai mažai besiimančių..net keista..gal informacijos labai mažai..kažkuriam forume skaičiau, kad mieliau rinktųsi kalorijas skaičiau, nes daug aiškiau, negu čia..o man kažkaip atvirkščiai, niekad neskaičiavau kalorijų, nes taip baisiai nuobodu atrodo bet super, tikiuosi, kad išmoksim valgyti taip, kad svoris bijos sugrįžti labas rytas
nounoursyte
2012 03 11, 13:14
QUOTE(ruttaly @ 2012 03 11, 08:16) bet tikrai, labai mažai besiimančių..net keista..gal informacijos labai mažai..kažkuriam forume skaičiau, kad mieliau rinktųsi kalorijas skaičiau, nes daug aiškiau, negu čia..o man kažkaip atvirkščiai, niekad neskaičiavau kalorijų, nes taip baisiai nuobodu atrodo bet super, tikiuosi, kad išmoksim valgyti taip, kad svoris bijos sugrįžti labas rytas  Tai kad LT oficialios informacijos visiskai nera  Pagoogllinau, tai yra ir WW Latvija, ir WW Estija, o va Lietuvoj nieko. Butu siek tiek daugiau informacijos, tai ir besilaikanciu (oficialiai ar neoficialiai) gerokai padaugetu. Ir bent jau man temutes pavadinimas nera labai aiskus, jei kazkuri forumiete nebutu uzrodziusi, tai tikriausiai ir nebuciau net uzsukusi. Tik kad pakeisti jau per velu Vakar neatlaikiau su vien baltymais  Diena pabaigiau su spinatu ir ricottos lazanija. Absoliutus geris! Kruva darzoviu ir nedaug lazanijos lakstu ar surio, butu nedaug tasku, tik kad as itariu is to skanumo savo porcija pasidvigubinau, tai paskui pabijojau skaiciuoti
ruttaly
2012 03 11, 13:21
QUOTE(nounoursyte @ 2012 03 11, 13:14) Tai kad LT oficialios informacijos visiskai nera  Pagoogllinau, tai yra ir WW Latvija, ir WW Estija, o va Lietuvoj nieko. Butu siek tiek daugiau informacijos, tai ir besilaikanciu (oficialiai ar neoficialiai) gerokai padaugetu. Ir bent jau man temutes pavadinimas nera labai aiskus, jei kazkuri forumiete nebutu uzrodziusi, tai tikriausiai ir nebuciau net uzsukusi. Tik kad pakeisti jau per velu Vakar neatlaikiau su vien baltymais  Diena pabaigiau su spinatu ir ricottos lazanija. Absoliutus geris! Kruva darzoviu ir nedaug lazanijos lakstu ar surio, butu nedaug tasku, tik kad as itariu is to skanumo savo porcija pasidvigubinau, tai paskui pabijojau skaiciuoti  kas tiesa, tas tiesa...manau, kad daugelis dar painioja su Kremliaus dieta, kur irgi taškus reikia skaičiuoti..bet ten jau daug ko valgyti negalima..  jeigu ateis tokia diena, kai kursim naują temą, reikės aiškiau pervadinti, kad visi suprastų  kaip skaniai skamba..  aš ką tik suvalgiau žuvies, bet man nelb patiko, vos suvalgiau..bet negi mesi lauk..ir dar dviem dienom turiu  šiaip labai mėgstu žuvį, bet šita tokia vandeninga, kad valgosi kaip koks vėmalas  daugiau niekada negaminsiu žuvies tokiu būdu..
nounoursyte
2012 03 11, 13:58
QUOTE(ruttaly @ 2012 03 11, 12:21) kaip skaniai skamba..  aš ką tik suvalgiau žuvies, bet man nelb patiko, vos suvalgiau..bet negi mesi lauk..ir dar dviem dienom turiu  šiaip labai mėgstu žuvį, bet šita tokia vandeninga, kad valgosi kaip koks vėmalas  daugiau niekada negaminsiu žuvies tokiu būdu..  O jei kokia brandade is jos padarytum?  Ten tiesiog zuvis susmulkinta ir sumaisyta su bulviu kose, druska, pipirais ir cesnaku. Tada dar gali pvz kokiu darzoviu papjaustyti ant dugno, suversti ta mase, uztarkuoti palengvinto surio ir sukisti i orkaite. Gal visai skaniai susivalgytu ir nereiketu saves kankinti
ruttaly
2012 03 12, 19:51
gal tu ir teisi..bet mano širdis linksta prie šiukšliadėžės  nebenoriu net apie tą žuvį galvot o šiandien jau pereinu į 22 taškų zoną  net motyvacija pakilo
nounoursyte
2012 03 17, 11:20
ku ku Niu, ruttaly, kaip tavo savaite su 22 taskais? Neperalkai? Pas mane sia savaite pliusas, bet nesijaudinu, maitinantis vien baltymais isvaroma daug skysciu, kurie sugrizta pabaigus, bet galutiniam rezultate esu patenkinta, bendras svoris vis tiek juda zemyn, tas yra svarbiausia
|
|