Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tyrimai, skiepai, vitaminai planuojant vaikelį
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ernesin
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 28, 18:25)
O as va pasidariau visus tyrimus ir rado man ureaplazmas (ir tepinelio isaugo man atrodo tas reikalas...). Tai db man ir MB gerti antibiotiku (tik 3 kapsules), bet gyd pataria atideti planavima dar 1.5 men... doh.gif  verysad.gif

O nuo ko tai atsiranda? unsure.gif
cerina
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 28, 18:25)
thumbup.gif

O as va pasidariau visus tyrimus ir rado man ureaplazmas (ir tepinelio isaugo man atrodo tas reikalas...). Tai db man ir MB gerti antibiotiku (tik 3 kapsules), bet gyd pataria atideti planavima dar 1.5 men... doh.gif  verysad.gif

Kiti tyrimai geri - chlamidijos, tokso, citomegalo ir tt.
*

idomiai,kai pas mus su vyru sita rado,tai gerem antibiotiku visa kursa (savaite) ir dar kazkokiu tabletukiu g.gif
ernesin
QUOTE(cerina @ 2010 05 28, 18:36)
idomiai,kai pas mus su vyru sita rado,tai gerem antibiotiku visa kursa (savaite) ir dar kazkokiu tabletukiu g.gif
*

Panos kas čia per biesas? huh.gif
Priedanga
QUOTE(ernesin @ 2010 05 28, 18:35)
O nuo ko tai atsiranda? unsure.gif
*

Man gyd sake, jog nuo nusilpusio imuniteto, kadangi persiduoda lytiniu keliu, tai gersim abu su MB vaistus. doh.gif

QUOTE(cerina @ 2010 05 28, 18:36)
*

Gal kitokie antibiotikai, nes tie, kur mums israse, tai po 3 tabletes g.gif
Ir vaistininke pasiule dar bifido pagerti, nes labai paveikia zarnyna tas stiprumas... unsure.gif

ernesin "Manoma, kad pagrindinės priežastys ureaplazmozės formavimuisi yra vietinio imuniteto sumažėjimas ir imunodeficitai"
CIA PLACIAU IR AISKIAI 4u.gif
ernesin
Priedanga 4u.gif

Sakykit, o tuos tyrimus galima pasidaryti tiesiog paprastai nuvykus į Aids tyrimų centrą arba Baltijos Amerikos kliniką(ar kitą kokią privačią) ar reikalingi kažkokie siuntimai? mellow.gif
Ir dar prie to paties paklausiu ar daromi ten tyrimai ir vyrams, ir kokie būtų pagrindiniai? 4u.gif
Priedanga
QUOTE(ernesin @ 2010 05 28, 23:00)
Priedanga 4u.gif

Sakykit, o tuos tyrimus galima pasidaryti tiesiog paprastai nuvykus į Aids tyrimų centrą arba Baltijos Amerikos kliniką(ar kitą kokią privačią) ar reikalingi kažkokie siuntimai? mellow.gif
Ir dar prie to paties paklausiu ar daromi ten tyrimai ir vyrams, ir kokie būtų pagrindiniai? 4u.gif
*

Kai kurie tyrimai daromi imant tepineli is gimdos kaklelio, o kai kurie is veninio kraujo.
As poliklinikoj nesilankau visai, todel viska dariausi privaciai.

Tepineli eme mano ginekologe - privacio klinikoj. (Is tepinelio suzinoma apie chlamidijas, plazmas (mikoplazma, ureaplazma ir t.t.) ivairias, grybelius ir pan.) Toxoplazmoze ir citomegalas - per kraujo tyrima. Ta tyrima gali ir pati pasidaryti nuvaziavusi (Toxo ir Citomegalo reikia du rodiklius darytis IgG ir IgM). Tik tuos tyrimus tures paskui pakomentuoti gydytojas...

Na siaip IgG rodiklis rodo, jog persirgta - pasyvi forma, o IgM - umi forma ir reikia imtis veiksmu 4u.gif

Vyrams tokie tyrimai paprastai nedaromi... Bet kadangi kai kurie 'parazitai' plinta lytiniu keliu, tai dazniausiai abiems skiria ta pati gydyma. Ir jei paskui aps Jus neberas jo, vadinas abu neturit, ens vienas nuo kito gi uzsikrestumet... blush2.gif 4u.gif
Arvile'
Merginos, kurios daretes tyrimus Endemik'e, o kas ten paima tepinelius? blush2.gif ginekologai kazkokie yra? Sorry, jei klausimas kvailai skamba, bet kaip suprantu, ten yra laboratorijos,o nes gydymo klinika, tai ir iskilo toks klausimas 4u.gif
ernesin
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 28, 23:08)
Vyrams tokie tyrimai paprastai nedaromi... Bet kadangi kai kurie 'parazitai' plinta lytiniu keliu, tai dazniausiai abiems skiria ta pati gydyma. Ir jei paskui aps Jus neberas jo, vadinas abu neturit, ens vienas nuo kito gi uzsikrestumet...  blush2.gif  4u.gif
*

Aš turėjau omenyje ar aplamai reikia vyrui pasidaryti kažkokius tyrimus prieš pradedant vaikelį blush2.gif
Priedanga
QUOTE(ernesin @ 2010 05 29, 22:56)
Aš turėjau omenyje ar aplamai reikia vyrui pasidaryti kažkokius tyrimus prieš pradedant vaikelį blush2.gif
*

Mano turimom ziniom tai ne... Nebent susidurtumet su sunkumais susilaukti vaikelio, tada abiems siulytu tirtis 4u.gif
ernesin
QUOTE(Priedanga @ 2010 05 29, 23:23)
Mano turimom ziniom tai ne... Nebent susidurtumet su sunkumais susilaukti vaikelio, tada abiems siulytu tirtis  4u.gif
*

Ačiū 4u.gif
Violeta*
Klausimukas, į kurį gal kas nors gali atsakyti - ar reikalingas susilaikymas nuo planavimo, jei gauni-ame skiepą/ų nuo tropinių ligų?
Pvz, geltonosios karštinės, vidurių šiltinės ir pan?

Nusimato kelionė į Gvatemalą...blyn..ot galvojimas dabar ką daryt..skiepytis ar ne.. g.gif
Priedanga
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 30, 22:27)
Klausimukas, į  kurį gal kas nors gali atsakyti - ar reikalingas susilaikymas nuo planavimo, jei gauni-ame skiepą/ų nuo tropinių ligų?
Pvz, geltonosios karštinės, vidurių šiltinės ir pan?

Nusimato kelionė į Gvatemalą...blyn..ot galvojimas dabar ką daryt..skiepytis ar ne.. g.gif
*

As Jusu vietoje pasiskambinusi i skiepu kabineta 'inkognito' (kad drasiau butu) paklausciau gydytojos koks inkubacinis periodas ir ta laika (speju bus koki 1-2 sav) susilaikyciau 4u.gif
Kristut
Labukas 4u.gif

Gal galit rekomenduoti gerus vitaminus prieš pastojant? Šiuo metu geriu antibiotikus ir naudoju žvakutes dėl rasto uždegimo ir galvoju, kad po gydymo reikės kažką pagerti, nes organizmas bus apsilpęs,o tai tikrai nėra gerai... Folio rūgštį jau esu gėrusi prieš tai tris mėnesius doh.gif
Priedanga
QUOTE(Kristut @ 2010 06 03, 13:23)
Labukas  4u.gif

Gal galit rekomenduoti gerus vitaminus prieš pastojant? Šiuo metu geriu antibiotikus ir naudoju žvakutes dėl rasto uždegimo ir galvoju, kad po gydymo reikės kažką pagerti, nes organizmas bus apsilpęs,o tai tikrai nėra gerai... Folio rūgštį jau esu gėrusi prieš tai tris mėnesius doh.gif
*

Toliau gerkit folio r. O imuniteta as patarciau stiprinti naturaliom priemonem, sveika mityba, geras miegas, sportas 4u.gif

As pati naudoju biciu duonele - daug vit ir mineralu. Pasiskaitykit internete placiau, jei idomu 4u.gif
Kristut
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 03, 18:56)
Toliau gerkit folio r. O imuniteta as patarciau stiprinti naturaliom priemonem, sveika mityba, geras miegas, sportas  4u.gif

As pati naudoju biciu duonele - daug vit ir mineralu. Pasiskaitykit internete placiau, jei idomu  4u.gif
*

Aciu uz patarima 4u.gif
Itrea
visiskai pritariu Priedangai, folio rugsti reikia gerti ir toliau, o greit atsiras ivairiu uogu ir vaisiu, tai taip galima gauti naturaliu medziagu, geriau ne cheminiai vitaminai, taip pat reikia stengti spailseti, gerai issimiegoti ir nesinervinti mirksiukas.gif
Kristut
QUOTE(neirida @ 2010 06 03, 21:09)
visiskai pritariu Priedangai, folio rugsti reikia gerti ir toliau, o greit atsiras ivairiu uogu ir vaisiu, tai taip galima gauti naturaliu medziagu, geriau ne cheminiai vitaminai, taip pat reikia stengti spailseti, gerai issimiegoti ir nesinervinti mirksiukas.gif
*

4u.gif ax.gif
Arvile'
Na va, siandien nuleidau kraujo Endemik'e tyrimams ir tepinelius kelis paeme. Rezultatai visi bus po savaites. Darausi chlamidijas, mycoplasmas, ureaplasmas, citomegala, toksoplazmozes (IgM), raudoniukes (IgG), bei kraujo kresumo rodiklius.
Atrodo is vienos puses noriu, kad kazka rastu ir tada tai butu galima ivardyti kaip priezasti persileidimo, o is kitos puses - nenoriu smile.gif
Priedanga
QUOTE(Arvile' @ 2010 06 04, 10:24)
Na va, siandien nuleidau kraujo Endemik'e tyrimams ir tepinelius kelis paeme. Rezultatai visi bus po savaites. Darausi chlamidijas, mycoplasmas, ureaplasmas, citomegala, toksoplazmozes (IgM), raudoniukes (IgG), bei kraujo kresumo rodiklius.
Atrodo is vienos puses noriu, kad kazka rastu ir tada tai butu galima ivardyti kaip priezasti persileidimo, o is kitos puses - nenoriu smile.gif
*

Visos su tokiom mintim, ko gero, daromes siuos tyrimus 4u.gif
As va kad ir 'radau' kazka, bet vistik ir neaisku ar tai buvo ta priezastis, nes labai skirtingos nuomones apie ta urea yra... Vieno sako,jog tai susije, kiti,kad ne...Dabar daug gydytoju net negydo jos... Va ir zinok zmogus unsure.gif Manau, kad svarbu savo nuojauta pasikliauti. Daryti,ka manai esant teisinga 4u.gif

O kresumas...Cia kalbat apie AFS rodikli ar tiesiog kresuma? Nes kresumas paprastas, tai nelabai ka turi bendro su AFS tyrimu, kiek man aiskino g.gif 4u.gif
Kristut
Ureaplazmos bakterija ir as turiu, gine negyde. Sake galima gydyt, bet tipo nieko blogo o ir gydymas ilgas ir nuobodus.. doh.gif Tai net nezinau... jeigu pastociau, galeciau patvirtinti, kad nieko blogo ji, bet kol kas negaliu..

Neseniai pradejau lankytis pas nauja gine, jai pasakiau, kad pas mane buvo rasta ta bakterija ir ji nieko nesake del to. smile.gif
Priedanga
QUOTE(Kristut @ 2010 06 04, 11:19)
Ureaplazmos bakterija ir as turiu, gine negyde. Sake galima gydyt, bet tipo nieko blogo o ir gydymas ilgas ir nuobodus..  doh.gif Tai net nezinau... jeigu pastociau, galeciau patvirtinti, kad nieko blogo ji, bet kol kas negaliu..

Neseniai pradejau lankytis pas nauja gine, jai pasakiau, kad pas mane buvo rasta ta bakterija ir ji nieko nesake del to.  smile.gif
*

Matai kaip idomu g.gif

Nu siaip va ka radau apie plazmas dvi:

"Mikoplazmozė ir ureaplazmozė prie LPL nepriskiriamos ir iki šiol yra medikų diskusijų objektas.
Ir miko-, ir ureaplazmos priskiriamos santykinai patogeniškiems mikroorganizmams, jų gydymas reikalingas tik tam tikromis sąlygomis.
Verta paminėti, kad miko-ir ureaplazmos gali būti perduodamos lytinio kontakto būdu ir tuomet, patekdamos į sveiko žmogaus organizmą, jos gali:
- bėgant laikui būti išstumtos iš organizmo (t.y., išnykti) normalios mikrofloros;
- likti organizme nedideliais kiekiais, kurie nesukelia ligos;
- likti organizme nedideliais kiekiais, kurie gali sukelti klinikinius uždegiminių ligų simptomus – išskyras iš šlapimtakių, lytinių organų, nemalonius pojūčius šlapinantis ir panašiai;
- būti organizme dideliais kiekiais su klinikine išraiška ar be jos.
Gydymas skiriamas tik 3 ir 4 atvejų arba prieš planuojamą nėštumą."

Tai va man gyde, nes neseniai turejau abrazija nesivystancio nestuke.gif ir nutare,kad tai GALBUT galejo buti nesivystymo priezastim... g.gif

Uztat dabar ir patare issigydyti ja pries planuojant sekanti nestuma.
Kristut
Aiskutis.. Na as kol kas gydaus bakterine vaginoze, o toliau irgi nezinau kaip kas bus..
Arvile'
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 04, 09:58)
Visos su tokiom mintim, ko gero, daromes siuos tyrimus  4u.gif
As va kad ir 'radau' kazka, bet vistik ir neaisku ar tai buvo ta priezastis, nes labai skirtingos nuomones apie ta urea yra... Vieno sako,jog tai susije, kiti,kad ne...Dabar daug gydytoju net negydo jos... Va ir zinok zmogus  unsure.gif  Manau, kad svarbu savo nuojauta pasikliauti. Daryti,ka manai esant teisinga  4u.gif

O kresumas...Cia kalbat apie AFS rodikli ar tiesiog kresuma? Nes kresumas paprastas, tai nelabai ka turi bendro su AFS tyrimu, kiek man aiskino  g.gif  4u.gif
*

Darau ir paprasta kresuma ir AKA (antikradiolipidinius antikunius) 4u.gif
cerina
QUOTE(Arvile' @ 2010 06 04, 10:24)
*

o esi dariusi hormonus tyrimus?? smile.gif
Arvile'
QUOTE(cerina @ 2010 06 04, 15:08)
o esi dariusi hormonus tyrimus?? smile.gif
*

nea, hormonu dar nesidariau, nes nzn kokius darytis smile.gif
Mano sese eina pas viena gydytoja vis del skydliaukes hormonu, tai galvoju ir man reiks gal pas ji nueiti g.gif
Priedanga
QUOTE(Arvile' @ 2010 06 04, 15:49)
Darau ir paprasta kresuma ir AKA (antikradiolipidinius antikunius)  4u.gif
*

O jei su AKA viskas gerai, tai AFS nebeverta darytis pilno? g.gif
Arvile'
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 05, 08:43)
O jei su AKA viskas gerai, tai AFS nebeverta darytis pilno?  g.gif
*

Kiek zinau - taip 4u.gif nes pas Abraiti patekti po vieno persileidimo be sansu. Tai jei AKA parodys, kad kazkas blogai, bandysiu gines prasyti siuntimo pas ji ir galbut sakysiu, kad buvo du persileidimai blush2.gif
Na, pirmiausia noriu sulaukti tyrimu rezultatu visu, tada keliausiu pas gine ir kalbesim ar reikia kazka daryti, ar nereikia.
Priedanga
QUOTE(Arvile' @ 2010 06 05, 12:38)
Kiek zinau - taip  4u.gif nes pas Abraiti patekti po vieno persileidimo be sansu. Tai jei AKA parodys, kad kazkas blogai, bandysiu gines prasyti siuntimo pas ji ir galbut sakysiu, kad buvo du persileidimai  blush2.gif
Na, pirmiausia noriu sulaukti tyrimu rezultatu visu, tada keliausiu pas gine ir kalbesim ar reikia kazka daryti, ar nereikia.
*

Reikes daugaiu apie AKA pasiskaitineti, ir as keliausiu gal jo pasidaryt. Vis zadejau AFS eiti, bet kai santariskese pritruke buvo kazko tam tyrimui, tai ir nebenuejau blush2.gif

O kodel visos pas ta Abraiti taip verziasi..? Negi ginekologas, kuris priziuri nestumus ar pas kuriuos lankosi, negali tyrimu rezultatus matydamas, skirti gydymo?
Arvile'
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 05, 16:22)
Reikes daugaiu apie AKA pasiskaitineti, ir as keliausiu gal jo pasidaryt. Vis zadejau AFS eiti, bet kai santariskese pritruke buvo kazko tam tyrimui, tai ir nebenuejau  blush2.gif

O kodel visos pas ta Abraiti taip verziasi..? Negi ginekologas, kuris priziuri nestumus ar pas kuriuos lankosi, negali tyrimu rezultatus matydamas, skirti gydymo?
*

na, jei visus tyrimus pasidaro, tai gal ir gali g.gif bet kiek zinau, Kaune visus tyrimus del AFS daro tik klinikose, pas Abraiti... nebent pasidaryti Vilniuj Santariskese ir tada vaziuot pas savo gine. Bet nzn ar visos gines labai kompetetingos siame AFS reikale rolleyes.gif
Priedanga
QUOTE(Arvile' @ 2010 06 05, 21:51)
na, jei visus tyrimus pasidaro, tai gal ir gali  g.gif bet kiek zinau, Kaune visus tyrimus del AFS daro tik klinikose, pas Abraiti... nebent pasidaryti Vilniuj Santariskese ir tada vaziuot pas savo gine. Bet nzn ar visos gines labai kompetetingos siame AFS reikale  rolleyes.gif
*

Supratau 4u.gif

Na, Vilniuje matau, jau daro net kelios laboratorijos si tyrima...Santariskes, BAK'as, sorpo, endemik'as... thumbup.gif
Ko gero po tyrimu ir svarstysiu kur toliau, jei jau mano gine nereaguotu i kakzokius ju nukrypimus 4u.gif
Priedanga
Nutariau darytis pilna AFS, nes kartais ne tik AKA rodiklis lemia tolimesnius 'nukrypimus'. BAK'e sumokejau 220 lt uz siuos keturis.
Surasau kas tai per tyrimai, nes as pati ilgai knisausi, kol susiradau sarsasiuka, tai gal kuriai pravers...

1. AKA
2. Lupus antikoagulianto LA1 tyrimas
3. Anti-beta 2-GPI (Antikūniai prieš beta2 glikoproteiną)
4. Aktyvinto baltymo C rezidentiškumo tyrimas

2 kartojamas tiriant LA2 (jei LA1 teigiamas) 4u.gif
Arvile'
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 07, 11:20)
Nutariau darytis pilna AFS, nes kartais ne tik AKA rodiklis lemia tolimesnius 'nukrypimus'. BAK'e sumokejau 220 lt uz siuos keturis.
Surasau kas tai per tyrimai, nes as pati ilgai knisausi, kol susiradau sarsasiuka, tai gal kuriai pravers...

1. AKA

2 kartojamas tiriant LA2 (jei LA1 teigiamas)  4u.gif
*

o, aciu labai uz informacija thumbup.gif

Sianakt sapnavau, kad rado pas mane AFS ir tiek verkiau verkiau unsure.gif Laukiu rezultatu...
Priedanga
QUOTE(Arvile' @ 2010 06 07, 13:28)
o, aciu labai uz informacija  thumbup.gif

Sianakt sapnavau, kad rado pas mane AFS ir tiek verkiau verkiau  unsure.gif Laukiu rezultatu...
*

I sveikata, akd tik 'macytu' 4u.gif
As irgi e proto laukiu siu tyrimo atsakyma... O jei randa ta AFS, tai ner blogai, svarbu, kad laiku randa, isnesioja kuo sekmingiausiai mergiukai lelius su vaistukais mirksiukas.gif 4u.gif
Violeta*
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 07, 11:20)

1. AKA

2 kartojamas tiriant LA2 (jei LA1 teigiamas)  4u.gif
*

blink.gif kas čia per tyrimai? unsure.gif Kas tas yra? kam reikia? Gal ir man reikia?
kodėl manote, kad jums to tyrimo reikia. Kas yra AFS ir AKA? Susineraminau, nes visus tyrimus darausi savo iniciatyva, tai gal ką pražioplinau.. g.gif prašom paaiškinti, jei galite, plačiau apie šiuos tyrimus.
Žinot, planavimo darbais užsiimt galėsiu tik vasarą, tai noriu viską ką įmanoma pasitikrint, kad vėliau nesigailėt.
Arvile'
Apie AFS (antifosfolipidini sindroma) yra atskira tema cia SM, paieskok mirksiukas.gif cia susije su kraujo kresumu ir daznai ji turint, be vaistu isnesioti vaikelio neimanoma 4u.gif O as tuo paciu noriu paklausti kokius hormonu tyrimus reikia darytis? g.gif
Priedanga
QUOTE(Violeta* @ 2010 06 07, 17:47)
blink.gif  kas čia per tyrimai?  unsure.gif Kas tas yra? kam reikia? Gal ir man reikia?
kodėl manote, kad jums to tyrimo reikia. Kas yra AFS ir AKA? Susineraminau, nes visus tyrimus darausi savo iniciatyva, tai gal ką pražioplinau.. g.gif prašom paaiškinti, jei galite, plačiau apie šiuos tyrimus.
Žinot, planavimo darbais užsiimt galėsiu tik vasarą, tai noriu viską ką įmanoma pasitikrint, kad vėliau nesigailėt.
*

Tai tarsi...Na karaujo 'klampumas'... nezinau akip paaiskinti. Bet gana daznas reskinys nesivystancio nestumo atvejais. T.y. vaisius negauna pakankamai 'maisto' per maitinim 'iranki' - krauja, nes jis per tirstas... Arvile gerai nurode. Paieskokit info apie 'antifosfolipidini sindroma', bus aiskiau gal... Sekmes planuojant savo leliuka wub.gif 4u.gif
zuzla
man planavo operaciją ir darė kraujo krėšumo tyrimą, gal kuri žino ar tai tas pats, ar jis tinka?
Priedanga
QUOTE(zuzla @ 2010 06 07, 20:51)
man planavo operaciją ir darė kraujo krėšumo tyrimą, gal kuri žino ar tai tas pats, ar jis tinka?
*

Sveikute 4u.gif

Deja, tai ne tas pats... verysad.gif

Man pries A irgi dare kresuma, bet tai skirtingi dalykai...Lipumas, klampumas ir t.t. skiriasi nuo kresumo. 4u.gif
zuzla
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 07, 21:08)
Deja, tai ne tas pats...  verysad.gif

Man pries A irgi dare kresuma
*

mhhh g.gif aišku

man prieš tą pačią, tik nebeprireikė...

kaip čia man susukt pas ginę tuos tyrimus mastau.gif negi tais trumpiniais vardint blush2.gif nemėgsta ji tokių "kažkur mačiau, kažkur skaičiau" biggrin.gif
Priedanga
QUOTE(zuzla @ 2010 06 07, 21:17)
mhhh g.gif aišku

man prieš tą pačią, tik nebeprireikė...

kaip čia man susukt pas ginę tuos tyrimus mastau.gif negi tais trumpiniais vardint blush2.gif nemėgsta ji tokių "kažkur mačiau, kažkur skaičiau" biggrin.gif
*

Maniske lygiai taip pat 4u.gif
Bet o taciau... Kadangi as einu privaciai ir jai moku uz konsultacija (kuri nusimato greitu laiku), man nelabai idomu ka ji megsta ir ko ne... blush2.gif
Patiesiu tyrimu rezultatus ir lai mane 'konsultuos' uz pinigus, kuriuos as jai moku 4u.gif

Pasakyk, kad tau neramu buvo ir pasidarei ir vsio. Niekur nedings ax.gif

Nes pvz as net saviskei sakiau, jog mastau apie siuos tyrimus, ji man trumpai atsake, kad ji nemato tikslo, nes jie nepigus...Man tai cia neargumetas, todel ir pasidariau. Dabar busiu viska padarius pries planavima ir ramiai miegosiu 4u.gif

Gingdie neagituoju ir nesakau, kad tai BUTINA. Kitos be jokiu tyrimu sekmingai isnesioja ir nemato tyrimuose prasmes, ko as joms labai pavydziu - vidines ramybes! mirksiukas.gif
zuzla
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 07, 21:31)
Kadangi as einu privaciai ir jai moku uz konsultacija (kuri nusimato greitu laiku), man nelabai idomu ka ji megsta ir ko ne...  blush2.gif
*

aš einu į polikliniką smile.gif buvo man nesivystantis, tai ir sudominai, kai parašei, kad gali būti dėl to... tai ir įdomu, jei paprašyčiau, ar ji gali paskirti tą tyrimą kad ir mokamai.. ar man čia pas terapeutę eit g.gif
na bet aš dar mėnesiuką kitą palauksiu smile.gif vasara, vitaminų metas... tikiuosi, viskas bus gerai smile.gif
Priedanga
QUOTE(zuzla @ 2010 06 07, 21:38)
aš einu į polikliniką smile.gif buvo man nesivystantis, tai ir sudominai, kai parašei, kad gali būti dėl to... tai ir įdomu, jei paprašyčiau, ar ji gali paskirti tą tyrimą kad ir mokamai.. ar man čia pas terapeutę eit g.gif
na bet aš dar mėnesiuką kitą palauksiu smile.gif vasara, vitaminų metas... tikiuosi, viskas bus gerai smile.gif
*

Aisku. Na su poliklinika as senokai neturiu reikalu, tai nezinau gydytoju 'charakterio' 'saviraiskos' klausimais gydyme smile.gif Bet... Siuos tyrimus, jei eisi privaciai, gali tieisog va pati susirasyti ant lapuko (ka as parasiau cia, tap uzsirasiusi buvau ant lapelio pati) ir padarys tau uz pinigelius be jokiu siuntimu 4u.gif

Imunitetas, be abejo visur svarbu, planuojant... pacituosiu ir apie AFS prevencija (trombu rizikos mazinima) "...mesti rūkyti, išlaikyti normalų kūno svorį, reguliariai mankštintis." 4u.gif

Apie AFS daugiau galit rasti CIA 4u.gif
zuzla
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 07, 21:52)
"...mesti rūkyti, išlaikyti normalų kūno svorį, reguliariai mankštintis."  4u.gif

Apie AFS daugiau galit rasti CIA  4u.gif
*

dėl šito problemų neturiu smile.gif

reikės pasižvalgyt smile.gif
Arvile'
QUOTE(Priedanga @ 2010 06 07, 20:31)
Nes pvz as net saviskei sakiau, jog mastau apie siuos tyrimus, ji man trumpai atsake, kad ji nemato tikslo, nes jie nepigus...Man tai cia neargumetas, todel ir pasidariau. Dabar busiu viska padarius pries planavima ir ramiai miegosiu  4u.gif

Gingdie neagituoju ir nesakau, kad tai BUTINA. Kitos be jokiu tyrimu sekmingai isnesioja ir nemato tyrimuose prasmes, ko as joms labai pavydziu - vidines ramybes!  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif maniske irgi pasake, kad po vieno nesivystancio nesiulau darytis jokiu tyrimu. Bet as nenoriu patirti to vel.. o jei ir patirsiu, tai bent negrausiu saves, kad galejau issitirti,o neissityriau ax.gif
As irgi zinau keleta atveju, kai be jokiu tyrimu sekmingai isnesiojo ir pagimde vaikeli. As netgi tikiu, kad jei ir randa kazka, kad ir ta AFS, tai vis gi daug kas priklauso nuo bendros sveikatos, savijautos, streso patiriamo ir pan. 4u.gif
brunetka25
Sveikos mamytes,esu naujoke ir jungiuosi prie jusu burelio.....Ka ten burelio,tikro burio! :lotuliukas:As taip pat be galo noriu leliuko,taigi pradejome planuoti.Buvau pas ginekologe,taigi viska aptareme.Galiu patarti,kad svarbiausia yra nesijaudinti,sveikai maitintis,atlikti visus butinus tyrimus,apie juos jau rasete ir laukti stebuklo smile.gif
cerina
QUOTE(brunetka25 @ 2010 06 11, 19:51)
Sveikos mamytes,esu naujoke ir jungiuosi prie jusu burelio.....Ka ten burelio,tikro burio! :lotuliukas:As taip pat be galo noriu leliuko,taigi pradejome planuoti.Buvau pas ginekologe,taigi viska aptareme.Galiu patarti,kad svarbiausia yra nesijaudinti,sveikai maitintis,atlikti visus butinus tyrimus,apie juos jau rasete ir laukti stebuklo smile.gif
*

Kodel tu gali patarti,kad dar kaip ir neturi leliaus??O kai suzinai savo tyrimus ,kurie nera geri,kaip galima nesijaudinti??????????? g.gif g.gif g.gif
ernesin
QUOTE(cerina @ 2010 06 11, 21:08)
Kodel tu gali patarti,kad dar kaip ir neturi leliaus??O kai suzinai savo tyrimus ,kurie nera geri,kaip galima nesijaudinti??????????? g.gif  g.gif  g.gif
*

O tos kurios turi gali jūsų problemoms padėti? mirksiukas.gif
cerina
QUOTE(ernesin @ 2010 06 11, 21:33)
O tos kurios turi gali jūsų problemoms padėti? mirksiukas.gif
*

gal tos kurios praeis visa kelia ir pasieks tiksla-gali patarti smile.gif
ernesin
QUOTE(cerina @ 2010 06 11, 21:56)
gal tos kurios praeis visa kelia ir pasieks tiksla-gali patarti smile.gif
*

Bet tai nereiškia jog čia gali rašyti tik tos kurios turi problemų, juk tema apie tyrimus planuojant vaikelį 4u.gif
bresk5
kokius tirymus reike pasidaryti planuojant vaikelį jei jau senei nevalgau mesos (6m)ar įmanoma pastoti ir išnešioti sveika kūdiki
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.