Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fėja
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pettite-kristtine
Sveikos. Savo dukryte pavadinom Fėja... Aisku jokiam vardyne neradom tokio vardelio,o gal is vis kaipo vardo tokio ner,bet kazkuo jis mus patrauke,gal savo mistika,o gal del to,kad kaip minejau tokio vardo niekam nebuvo suteikta... iki siol... Tai kaip manot Mamytes ar nepadarem kvailystes,aisku dabar jau nieko nebepakeisi,bet idomi jusu nuomone. 4u.gif
Lapelyte
man tai kvaila. pagalvokit, kaip ji atrodys 50 m. su Fejos vardu. O jei bus stambi, vyrisku bruozu,. ir seip man nelabai, asocijuojasi su laisvu elgesiu
La pluie
Skamba svelniai, minkstai ir paslaptingai. Taciau man siu kriteriju neuztektu pavadinti savo vaiko tokiu vardu...
muminukas
manau, padarėte kvailystę. bet ir ne pirmi jūs tokie... nail.gif
ciuke
skamba kaip pravarde rolleyes.gif
Tai kitai dukrytei iskart duokit varda Mistika
l'eau
net labai kvaila kvailystė. na bet sulaukusi aštuoniolikos galės pasikeisti, o iki tol sugalvos kaip prisistatyti. bet jūs ne pirmi tėvai, kurie vaiką vadindami apie vaiką negalvoja smile.gif
sena niekšė
padarėt iš vaiko izdivoną dry.gif
NimfeO
Vargse mergaite... Ypac jei bus apkunoka ir berniukisku bruozu smile.gif nu as is tokio vardo budama vaikas tikrai pasijuokciau lotuliukas.gif
palene
QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 19, 15:45)
man tai kvaila. pagalvokit, kaip ji atrodys 50 m. su Fejos vardu. O jei bus stambi, vyrisku bruozu,. ir seip man nelabai, asocijuojasi su laisvu elgesiu
*

pritariu

laisvo elgesio paneles taip vadinamos, paauglystej gali turet asociaciju. nevadinciau taip savo vaiko

Nieko sau
Padarėte nesąmonę doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif .
HappyAngel
Ne jūs pirmieji pasišaipėt iš savo dukters smile.gif

http://vaikis.com/index.php?page=144
*Liepa18*
Oi ne... Aišku žodelis gražus, bet tik ne vardui... Sunku net įsivaizduoti, kaip mergaitė jausis turėdama tokį vardą... g.gif
Borkowa
blink.gif blink.gif blink.gif
*Liepa18*
Mamytei patarčiau uždaryti šią temutę, nes matot kaip viskas... 4u.gif
ciuke
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 08 19, 19:54)
Mamytei patarčiau uždaryti šią temutę, nes matot kaip viskas...  4u.gif
*

Tema, tai uzdarys, o mergaitei vardo juk nepakeisi iki 18..... g.gif
Arvena
Tikrai kvailystė verysad.gif ..... Man nenormalu, kaip ir Deivė......
Dykuma5
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Bet juk jau pavadinot tokiu vardu - manau, kad nuomonės klausti ir nereikia........ lotuliukas.gif
Ibi patria, ubi bene!
Kam taip žiauriai? galit pasakyt nuomonę bet ir švelniau... dabar tik mamai depresiją taip įvarysit. Skamba kaip skamba, nieko nepakeisi, jiems gražu tegul... gal vaikas bus patenkintas ką jūs žinote a? Juk nenukeliavote į ateitį ir nepaklausėt jos? Aš taip nevadinčiau, bet asociacijų baisių tikrai nematau, skamba pakenčiamai tongue.gif ir net mielai. Yra ir šimtą kart baisesnių vardų... ir kitoms prieš smerkiant patarčiau pagalvot apie savų vaikų vardus. Kiekvienam gi savo.

Temos autore, parašykit žinutę vienam iš moderatorių tegul ištrina temą, nes ir toliau tikiu sulauksit nemalonių replikų, kurios yra beprasmiškos.
l'eau
QUOTE(Wiqtea @ 2009 08 19, 21:04)
... ir kitoms prieš smerkiant patarčiau pagalvot apie saviem vaikams uždėtus vardus.

gaila kad fėja pavadino, o ne uždėjo vardą - bent būtų nukritęs greit rolleyes.gif
Ibi patria, ubi bene!
tongue.gif žinutė ištrinta.
l'eau
temos yra skirta nuomonėms, o ne žinutėms ne į temą, kas yra laikoma spamu mirksiukas.gif jūsų nuomonė apie vardą yra vienokia, kitų kitokia, nereikia taip nervintis kad jums nepritariama. o jei jau nuomonės klausiama tai nevertėtų tikėtis kad jis bus tik ' wub.gif '. mano komentaras buvo apie vardą, o ne skirtas jums, bet jei jau pajutot norą teisintis kad gėdos nejaučiat ką gi, matyt ne be reikalo. atlikot didelį darbą ir tikrai nusipelnėt medalio good.gif
puiku kad į ją atkreipia dėmesį tik tie, kam ji skirta, gal kitąkart pasinaudosite ir neturint ką parašyti į temą ir nerašysite kaip kad kitiems siūlote
diana123
siulyciau mamytei pakeisti varda, jei imanoma, gal dar nebus per velu... Jau geriau tada Teja, vis panasiai skamba. Feja greiciau pavadinimas, o ne vardas.
Shatura
QUOTE(pettite-kristtine @ 2009 08 19, 15:39)
Sveikos. Savo dukryte pavadinom Fėja... Aisku jokiam vardyne neradom tokio vardelio,o gal is vis kaipo vardo tokio ner,bet kazkuo jis mus patrauke,gal savo mistika,o gal del to,kad kaip minejau tokio vardo niekam nebuvo suteikta... iki siol... Tai kaip manot Mamytes ar nepadarem kvailystes,aisku dabar jau nieko nebepakeisi,bet idomi jusu nuomone.  4u.gif
*

as nemanau, kad ji vienintele tokia pasaulyje mirksiukas.gif
QUOTE(NimfeO @ 2009 08 19, 18:07)
Vargse mergaite... Ypac jei bus apkunoka ir berniukisku bruozu smile.gif nu as is tokio vardo budama vaikas tikrai pasijuokciau  lotuliukas.gif
*

tai reiskias jus buvot ziaurus ir neisaukletas vaikas. Tokie ir traumuoja kitus vaikus visam gyvenimui, vien del to, kad ju vardas kitoks, pavarde su kazkuo asocijuojasi ir dar begale visokiu nesamoniu
Chenelle
As isgirdus toki varda nesistebeciau. Paciai duoti turbut ne nekiltu mintis, bet vardas kaip vardas, svelnus. O apie tas storas baisias moteriskes, yra vardu Meile, Smilte ir tt, kuriom tokie vardai irgi netinka, tad cia ne rodiklis, kas butu jei butu 4u.gif
ciuke
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 20, 11:43)
vardas kaip vardas, svelnus
*

O cia tikrai vardas?
pettite-kristtine
na va reikejo man pries pavadinant mergaite cia uzeiti blush2.gif ,na bet man pasakykit pro kuria vieta sis vardas jums kai kurioms asocijuojasi su laisvu elgesiu ,nieko nesuprantu blush2.gif ,o kaip cia kai kuri rase buvo mintis ir DEIVE pavadinti blush2.gif
mėnulis
QUOTE(pettite-kristtine @ 2009 08 20, 13:08)
na va reikejo man pries pavadinant mergaite cia uzeiti  blush2.gif  ,na bet man pasakykit pro kuria vieta sis vardas jums kai kurioms asocijuojasi su laisvu elgesiu ,nieko nesuprantu  blush2.gif ,o kaip cia kai kuri rase buvo mintis ir DEIVE pavadinti  blush2.gif
*

Todėl, kad fėjomis vadinamos laisvo elgesio moterys.
Oi mamyte, nežinau nežinau. galvojau ką čia jums parašyti, bet žinokit į galvą šovė tik viena mintis - jūs turbūt visiškai nieko nenutuokiat apie vardus.
Juk renkant vardą vaikui galvojama ne apie save, o visų pirma apie vaiką.
O ar norėtumėt, kad jus dabar visi pradėtų vadinti Fėja ar Deive? Ir dokumentus pasirašytumėt Fėja .... ienė. pabandykit nors juokais namuose kur nors pasirašyti Fėjos ar Deivės vardu. Įtariu, kad jausmas bus nekoks.
Chenelle
QUOTE(ciuke @ 2009 08 20, 12:05)
O cia tikrai vardas?
*

nemanau, tiesiog jis manes nesokiruoja. Yra blogesniu variantu cool.gif
Sorceress
Asmeniskai nematau cia nieko sokiruojancio. Anglakalbese salyse vardas Fay/Fae/Fey yra ganetinai iprastas, o ir skamba graziai bei reiksme irgi miela. Lietuviskai "Feja" gal ir neturi tobulo skambesio, bet vistiek graziau negu visokios Samantos ar Vanesos. Taip kad dideles tragedijos varde nematau tikrai.
mėnulis
QUOTE(Sorceress @ 2009 08 20, 15:07)
Asmeniskai nematau cia nieko sokiruojancio. Anglakalbese salyse vardas Fay/Fae/Fey yra ganetinai iprastas, o ir skamba graziai bei reiksme irgi miela. Lietuviskai "Feja" gal ir neturi tobulo skambesio, bet vistiek graziau negu visokios Samantos ar Vanesos. Taip kad dideles tragedijos varde nematau tikrai.
*

Na gerai. bet va ką radau:
FAY - fėja, elfas (poet.) arba pritaikyti, priderinti
FAE - reikšmės neradau.
FEY - keistuoliškas, keistokas, įžvalgus.

Fėja - angl. FAIRY, FAY, PERI, SPRITE. Tai norite pasakyti, kad anglakalbėse šalyse jie ganėtinai įprasti?
l'eau
visi tie varday tėra fay formos. o šis gali būti kildinamas ir angliško fėja ir suanglinto foy (pranc. tikėjimas) rolleyes.gif
Shatura
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 20, 11:43)
As isgirdus toki varda nesistebeciau. Paciai duoti turbut ne nekiltu mintis, bet vardas kaip vardas, svelnus. O apie tas storas baisias moteriskes, yra vardu Meile, Smilte ir tt, kuriom tokie vardai irgi netinka, tad cia ne rodiklis, kas butu jei butu  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(pettite-kristtine @ 2009 08 20, 13:08)
na va reikejo man pries pavadinant mergaite cia uzeiti  blush2.gif  ,na bet man pasakykit pro kuria vieta sis vardas jums kai kurioms asocijuojasi su laisvu elgesiu ,nieko nesuprantu  blush2.gif ,o kaip cia kai kuri rase buvo mintis ir DEIVE pavadinti  blush2.gif
*

nesamone smile.gif jei jums gerai, tai gerai. svarbiausia pati nesigailekit ir nesigedykit, nes ir vaikas prades gedytis.
QUOTE(mėnulis @ 2009 08 20, 13:27)
Todėl, kad fėjomis vadinamos laisvo elgesio moterys.
Oi mamyte, nežinau nežinau. galvojau ką čia jums parašyti, bet žinokit į galvą šovė tik viena mintis - jūs turbūt visiškai nieko nenutuokiat apie vardus.
Juk renkant vardą vaikui galvojama ne apie save, o visų pirma apie vaiką.
O ar norėtumėt, kad jus dabar visi pradėtų vadinti Fėja ar Deive? Ir dokumentus pasirašytumėt Fėja .... ienė. pabandykit nors juokais namuose kur nors pasirašyti Fėjos ar Deivės vardu. Įtariu, kad jausmas bus nekoks.
*

Pirma kart girdziu, kad fejomis vadinamos laisvo elgesio moterys mastau.gif
QUOTE(Sorceress @ 2009 08 20, 15:07)
*

Arba kokia Roze arba Rozalija... feee
Bahara
Neduociau savo vaikui tokio,bet jeigu vaikui ir jums gerai tai ir valio mirksiukas.gif
l'eau
QUOTE(Shatura @ 2009 08 20, 15:56)
nesamone smile.gif jei jums gerai, tai gerai. svarbiausia pati nesigailekit ir nesigedykit, nes ir vaikas prades gedytis.

gerai būtų jei tėvai apie vaikus galvotų, o ne 'svarbu man patinka' rolleyes.gif
Arvena
QUOTE(l'eau @ 2009 08 20, 16:18)
gerai būtų jei tėvai apie vaikus galvotų, o ne 'svarbu man patinka' rolleyes.gif
*

vat būtent- norėčiau visiems tėvams to palinkėt.....mažiau apie save galvot, o apie vaiką pirmiausiai ...
krema
schmoll.gif nesamone
nega25
sorry, man Fėja asocijuojasi su filmo personazu, daranciu stebuklus... ax.gif bet jei jums tinka toks vardas, tai prasom, cia tik mano nuomone 4u.gif
Inguule
skaitau ir netikiu blink.gif blink.gif blink.gif isijungiau tema del to kad turiu sunyte vardu feja nu bet tai kur suni taip pavadint o kur vaika blink.gif blink.gif blink.gif
InJe*kcija
Taip jau nutinka, kai tevai bando kuo originalesni varda vaikui sugalvoti..
Ranka
nu tikrai ne!!! tikra nesamone,vardu knyga nusipirkite !! thumbup.gif
liusė
Man gražu. Bet pabijočiau tokį vardą duot - kas, jei užaugusi bus visai nepanaši į fėją?
muminukas
QUOTE(Inguule @ 2009 08 20, 19:02)
skaitau ir netikiu blink.gif  blink.gif  blink.gif isijungiau tema del to kad turiu sunyte vardu feja nu bet tai kur suni taip pavadint o kur vaika blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

va va, šuniukams ir kačiukams vardų nebeliks hihihi.gif

vakar pažįstama taip nuoširdžiai nustebo - o kodėl ne Laumė? lotuliukas.gif
Nieko sau
QUOTE(muminukas @ 2009 08 21, 06:46)

vakar pažįstama taip nuoširdžiai nustebo - o kodėl ne Laumė?  lotuliukas.gif
*

jeigu turės sūnų galės pavadinti Laumiu lotuliukas.gif

Man atrodo šiauliečių šeimoje auga Fėja ir Pasaka doh.gif doh.gif
vikusedo
Netinka žmogui toks vardas. Labiau gyvūnui. Tai juk pasakų personažas 4u.gif
Sorceress
QUOTE(mėnulis @ 2009 08 20, 12:19)
FAE - reikšmės neradau.

Fae yra kitokia Fay transkripcija, reiksme nesiskiria wink.gif
Tai norite pasakyti, kad anglakalbėse šalyse jie ganėtinai įprasti?
*

Ne tik kad noriu, bet ir sakau smile.gif
muminukas
QUOTE(Sorceress @ 2009 08 21, 14:20)

Ne tik kad noriu, bet ir sakau smile.gif
*

o koks vardo Fėja dažnumas ispanakalbėse šalyse ir bušmėnų tarmėse? smile.gif

čia su ironija klausiu - koks skirtumas, kad Fae ar Fay, ar Fey yra populiarus angliakalbėse šalyse? blink.gif seniau rusenome, dabar anglėjame? g.gif
Sorceress
QUOTE(muminukas @ 2009 08 21, 12:29)
o koks vardo Fėja dažnumas ispanakalbėse šalyse ir bušmėnų tarmėse?  smile.gif

čia su ironija klausiu - koks skirtumas, kad Fae ar Fay, ar Fey yra populiarus angliakalbėse šalyse?  blink.gif seniau rusenome, dabar anglėjame?  g.gif
*

Esme ne anglejime ar japonejime, o vardo reiksmeje, nes mamaites baisiausiai issigando kaip cia galima varda su tokia reiksme duoti, o gi galima. Vieniem kriskcioniski/biblijiniai vardai prie sirdies, kiti renkasi hebrajiskus, o dar kiti sieja reiksmes su mitologija.
ciuke
QUOTE(Sorceress @ 2009 08 21, 15:36)
Esme ne anglejime ar japonejime, o vardo reiksmeje, nes mamaites baisiausiai issigando kaip cia galima varda su tokia reiksme duoti, o gi galima. Vieniem kriskcioniski/biblijiniai vardai prie sirdies, kiti renkasi hebrajiskus, o dar kiti sieja reiksmes su mitologija.
*

o kiti siaip ima zodi, bi tik skamba graziai..... rolleyes.gif
egle-kristina
mano supratimu tai ne vardas, todel schmoll.gif
ziedute
Tikrai neisivaizduoju su tokiu vardu doh.gif Jei isgirsciau kur netycia, pagalvociau kad man pasigirdo g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.