Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PC Ozas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3
Aš Pelenė
Siandien duris atvers dar vienas nemazas PC. Idomu, kuo gales nustebinti ir kaip bandys lenkti konkurentus. As, pvz., esu pripratusi prie Akropolio, nors ir visa laika ten pilna zmoniu doh.gif
Girdejau atsiliepima apie nauja parduotuve Prisma, kad Suomijos Prismose tikrai viski pigiau, nei kitose. Kadang cia skandinavai, gal ir prekes bus kokybiskesnes g.gif
Lauksim komentaru po atidarymo mirksiukas.gif
Ania
Didžiausia nesamonė tas Ozas. Ir tokie atsidarimai tik žmonių mulkinimas. Nei nuolaidų normalių, nei kad koks restoranas veiktų. galėjo apsitvarkyti normaliai ir po poros mėnesių atidaryti.
brunera
QUOTE(Ania @ 2009 08 21, 07:22)
Didžiausia nesamonė tas Ozas. Ir tokie atsidarimai tik žmonių mulkinimas. Nei nuolaidų normalių, nei kad koks restoranas veiktų. galėjo apsitvarkyti normaliai ir po poros mėnesių atidaryti.
*

drinks_cheers.gif "dirbsim nuo rugsejo 1"laukiame jusu rugsejo 20"ir pan. doh.gif nuolaidu ir normaliu nebuvo, tik zmoniu milijonas.(mes buvom veliau, tai jau buvo pakenciama, bet draugai anksciau tai sake mesmale). bet tikrai, galejo susitvarkyti o tada jau isdidziai atsidaryti. kalbant apie pacia prisma, tai bent kiek pastebejom, tai tikrai pigiau nei maximoj ax.gif
DEIVINA
Na paskubejo jie su tuo atidarymu g.gif Nei restoranai nei kavines nedirbo.Plano kur yra issidesciusios parduotuves taipat nebubo iskabintas.Na tik alu naxala dalino tai zmones kaip isproteje stumdesi lotuliukas.gif
brunera
QUOTE(DEIVINA @ 2009 08 21, 07:35)
Na paskubejo jie su tuo atidarymu g.gif Nei restoranai nei kavines nedirbo.Plano  kur yra issidesciusios parduotuves taipat nebubo iskabintas.Na tik alu naxala dalino tai zmones kaip isproteje stumdesi lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif thumbup.gif alaus tai nemaciau, va kur suo pakastas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif super mergaites ir alus thumbup.gif
Ingakalnis
tikrai galejo atsidaryti rugseji ir viskas butu ok o ne dabar kai tokia betvarke dar ph34r.gif
Eglantina
ypatingai nepatiko, kad niekas nesutvarkyta iki galo. dzin, kad pardos ne visos dar atsidare, bet masinu stovejimo aikstuteje, tai kaip statybose. rodykles ant a4 popieriau nupaisytos. einu pagal rodykles kazkokiu baltu koridorium, jokio zenklo, kad einu teisingai, net susimeciau. parduotuviu plano nera. jokio noro grizti vel.
Ingėnas
QUOTE(Eglantina @ 2009 08 22, 18:43)
ypatingai nepatiko, kad niekas nesutvarkyta iki galo. dzin, kad pardos ne visos dar atsidare, bet masinu stovejimo aikstuteje, tai kaip statybose. rodykles ant a4 popieriau nupaisytos. einu pagal rodykles kazkokiu baltu koridorium, jokio zenklo, kad einu teisingai, net susimeciau. parduotuviu plano nera. jokio noro grizti vel.
*

Pritariu drinks_cheers.gif
Kai aš buvau 20d. vakare, tai net rodyklių papaišytų nemačiau, gal jų nė nebuvo g.gif
Atlantida
Aisku, zinosim, kad iki rugsejo pabaigos i Oza eit neverta... 4u.gif O idomu jau vaiku pramogu zona veikia, t.y. kur vaikams palaipioti - zaidimu kambarys?
Tippa
Parkingas Oze - TOTAL KOŠMAR gun_bandana.gif Sau prižadėjau, kad daugiau ten kojos nekelsiu, jokių rodyklių kur išvažiavimas, du kartu po du ratus apsukau kol išvažiavau, NEREKOMENDUOJU
Prizma ypatingo dėmesio neverta, parduotuvės kaip visur, kam patogiau dėl artumo tai puiku, bet važiuot specialiai ieškant kažko ypatingo nematyto tikrai neverta.
vetruze
as irgi vakar ten buvau,tikrai didziausia betvarke ,kur vaziuoti neaisku,kur eiti irgi,teko dalyvauti atidarant Kaune MEGA,AKROPOLI,niekur taip nebuvo ir kas ten toliau bus,kol kas visai nesinori grizti
kotri_
Tikrai nepaliko ispudzio Ozas, na tik gal keletu nauju parduotuviu vardu, kuriu nera kituose prekybos centruose 4u.gif
Aš Pelenė
Jo, betvarke, ypac parkinge, tai tikrai... Buvom sekmadieni, tai zmoniu pilna doh.gif Sankryza prie Ozo perkrauta, ir taip prie kuro aparaturos kamsciai, o dabar visai turbut reikes kitaip marsrutus planuoti. Reikes dar nuvazuoti rugseji, darbo diena, tikiuosi bus maziau zmoniu (moksleiviai, studentai paskaitose, zmoniu srautas tolygiai pasiskirs po visus PC:)).
Kopka
O man tai visai nieko, bent saules gauni, ne taip kaip akropoly tongue.gif Aikstele irgi normali, nebuvo taip, kad nerasciau kur isvaziuoti smile.gif O kas del atidarymo kol viskas nesutvarkyta, tai as manau, paprasciausiai juos terminai spaude, nematau as cia del ko piktintis, bus laikas ir susitvarkys, nebutina ten lekti pirma diena, jau is lauko matosi, kad ten dar yra ka statyti/tvarkyti smile.gif
DNG
nepatiko, liftai veikia neaiskiai, mes kol pateko i PC du kartus ne ten islipom (grybavom ne mes vieni). kazkas ten negerai. prismoj ner kasu mamoms ir nescioms, zodziu, slamstas.
F=ma
Jokių nuolaidų, prizmos kasoj dar kartą pasvėrė visas daržoves doh.gif kažkokioj batų parduotuvėj 2x brangiau nei analogiškoj Vokietijoj ( ne visi batai, bet vienos rūšies kedai tai tikrai- 10 eurų ir 79-99 Lt) įdomu kokios kino teatro kainos bus blush2.gif 4u.gif
Margot
Galbūt pastebėjote, ar Oze jau atsidarė Sisley parduotuvė?
Mercredi
Aš su panašiu klausimu - gal žinot, ar jau atsidarė Esprit?
F=ma
Esprit atrodo dirba, o Sisley išvis pirmą kart girdžiu blush2.gif 4u.gif
Mercredi
QUOTE(F=ma @ 2009 08 25, 17:36)
Esprit atrodo dirba,
*

Dėkui mirksiukas.gif 4u.gif
Suntata
o kaip ten su ta X PLANET????gal jau kas isbande???? g.gif
Jazira
Prisma tai visai nesąmonė. Parduoda šlamstą, maisto kainos panašios kaip ir kitur.
Ozo automobilių stovėjimo aikštelė - tai nepagarbos klientui viršūnė. negana, kad klaidu, ko surandi mašiną vaikštai dulkių debesy, mašina purvina bash.gif bash.gif
Saulėgrąža
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai ko ten visi važiuojat jei taip blogai smile.gif

Papildyta:
O gal geriau pagalvojus lietuviui visur blogai tongue.gif blush2.gif
F=ma
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 08 25, 19:14)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Tai ko ten visi važiuojat jei taip blogai smile.gif

Papildyta:
O gal geriau pagalvojus lietuviui visur blogai tongue.gif  blush2.gif
*

Nenuvažiavęs nesužinai, kad blogai.
Beje dar klausimas, mačiau prizmėj tokius aparatus butelių grąžinimui, tik va nepriėjau arčiau pažiūrėt, įdomu jie veikia? Kokio tipo butelius kišt galima? 4u.gif
Mercredi
Apsilankiau ir aš šiandien Oze. Išties, įspūdis toks, kad tikrai viskas nebaigta iki galo. (Eini eini, o ant stogo (stiklas) matosi kaip dirba statybininkai biggrin.gif). Ir šiaip įdomiai parduotuvės sudėliotos - yra rūbų, žaislų parduotuvės, ir staiga - motociklų parduotuvė huh.gif ir kvapas toj vietoj praeinant kaip kokiam garaže..
Kai kurios parduotuvės žada atsidaryt tik nuo spalio.
Nuolaidų yra tariamai. Tarkim, Vaga skelbia, kad knygoms 25pr. Bet kiek varčiau, tai kainos didesnės, negu įprastos būtent toms knygoms (o gal staigiai pabrango, nežinau).
Esprit, tarkim, irgi siūlo megztinius specialia atidarymo kaina - 79Lt. Tik abejoju, ar tik ne tiek pat jie prieš tai kainavo.

Yra kepyklėlė. smile.gif

Taigi, siūlau nuvažiuot, ir patiems susidaryt savo nuomonę - gal rasit kažką tikrai įdomaus ir sau artimo.

QUOTE(Margot @ 2009 08 25, 16:12)
Galbūt pastebėjote, ar Oze jau atsidarė Sisley parduotuvė?
*

Mačiau šiandien jau dirbančią. 4u.gif
BalticSeo
Atidarymas buvo ispudingas tik iejimas nekoks. Cia yra nuotrauku apie atidaryma : http://moxx.ru/prekybos-centras-ozas/
Aloe.vera
As tai labiausiai laukiau atidarymo del Peek & Cloppenburg parduotuves, nes kadangi Ozas neisileido Apranga group, tai si parduotuve turetu atstoti tai. Galvojau gal kainos vokiskos, kad jau vokieciu kapitalas, bet ji bus atidaryta tik rugsejo 1 d., tad tenka vis dar laukti:)
Siaip matesi nauju parduotuviu, tokiu, kur Lietuvoje dar nera.

Kas ka gero/blogo gali pasakyti apie Prisma? Labai smalsu, nes neteko dar pabuvoti joje.
ade123
buvau siandien pirma karta , turbut daugiau ir nebesilankysiu.tualete ir tai vandens nera rankoms nusiplauti.prisma tai irgi mano manymu zemo lygio , nenoriu kitu p.c. izeisti todel ne su vienu ir nelyginu. zodziu ispudis nekoks
Ingėnas
QUOTE(ade123 @ 2009 08 26, 18:24)
buvau siandien pirma karta , turbut daugiau ir nebesilankysiu.tualete ir tai vandens nera rankoms nusiplauti.prisma tai irgi mano manymu zemo lygio , nenoriu kitu p.c. izeisti todel ne su vienu ir nelyginu. zodziu ispudis nekoks
*

Dėl tualeto blink.gif doh.gif doh.gif
Na man pačiai Prisma labiausiai asocijuojasi su Norfos baze Savanorių pr. Labai jau paprasta parduotuvė, kurioje apsipirkimu mėgautis nesinori cool.gif
BalticSeo
QUOTE(Ingėnas @ 2009 08 26, 19:28)
Dėl tualeto blink.gif  doh.gif  doh.gif
Na man pačiai Prisma labiausiai asocijuojasi su  Norfos baze Savanorių pr. Labai jau paprasta parduotuvė, kurioje apsipirkimu mėgautis nesinori cool.gif
*

Rygoje taip ir yra, bus ir pas mus.

P.S. O del zmoniu srauto, tai galvoju, kad jie Akropoliui nebus konkurentais + Akropolis atidaro MACDONALDA, o tai jaunimui nus super vieta.
TerrorisTe69
Mane tai pirmiausia nustebino,kad krizės metu žmonės nebijojo investuotis tokius pinigus į tokią parduotuvę. Juk logiška,kad perkamiausi Lietuvoje prekiniai ženklai (drabužių) yra Zara, Mango, Bershka.. tai kodėl nėra šių parduotuvių? pilna visokių negirdėtų, arba tokių,kurios paprastai neturi savo pirkėjo ir tieisiai šviesiai sakant yra šlamštas (pvz NewYorker..). Apie Vagos knygyną išvis tyliu, pasiėmiau nusipirkti SigutėsAch mažutę atvirutę, sumokėjau 4Lt, kai kitur didesnė kainuoja per pus pigiau doh.gif gaila,neišdrįsau nepaimti:) Ta Harley arba motorolerių parduotuvė išvis man kvailumo lygis.. kas gali ten ką nors pirkti?

Dabar kas man patiko - Kepyklėlė, rekomenduoju visoms paragauti sausainiukų su varške ir razinom(24lt/kg), na tiesiog dieviškas skonis, batonai šiaip sau, o prancūziškas batonas su prieskoniais buvo be skonio:) bet vis tiek viskas ten šviežia, kvepia wub.gif po to patiko Topo centras - tikrai labai platus pasirinkimas. yra paciam viršutiniam aukšte tokia papuošalų parduotuvė, primena Ibero papuošalus. užėjau,nes buvo daug žmonių,galvojau gal akcija kokia,na ir likau nustebinta kainų bei grožiu. viskas tikrai mano manymu pigu ir yra labai gražių dalykėlių,pvz apyrankės ant rankos su visokiom širdelėm,gėlytėm kainuoja 17Lt, pagalvojau,kad kalėdoms ateisiu pirkti dovanas čia savo panelėm:)

Apie Prizmą tai kažinau. nemėgstu aš tokių erdvių parduotuvių, man patinka kai būna jauku (akropolio maxima - rojus:)). dėl kainų,tai nežinau, nepastebėjau akivaizdaus skirtumo, bet aišku idomu pamatyt nematytas prekes. deja akį patraukes kiviu-braškių jogurtas buvo švelniai tariant šlykštus ir paskanavus maždaug trečdalį indelio - išmečiau,nes buvo jausmas,kad dantys atšipo blink.gif va kas patiko,kad reik pasiėmus vaisius ar daržoves patiems pasisverti ir čekį išsimušti, mane tie visi savitarnos dalykėliai labai žavi smile.gif
Ingėnas
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 08 27, 00:54)
  va kas patiko,kad reik pasiėmus vaisius ar daržoves patiems pasisverti ir čekį išsimušti, mane tie visi savitarnos dalykėliai labai žavi smile.gif
*

O kuo čia jau taip žavi, nesuprantu mastau.gif
Aš Šeškinės IKI neretai apsipirkinėju savitarnos kasose, jokio žavesio tame daržovių svėrime nepastebėjau cool.gif
Beje -patirtis iš IKI. Bent jau ten pasitaiko, kad matai sverdamas paveiksliuką su keliomis analogiškomis prekėmis (pvz. apelsinai vienokie ir kitokie ). Tai be parduotuvės darbuotojo pagalbos ir neatsirinksi pats, kurią būtent prekę spausti sveriant cool.gif Nes kaina juk skiraisi...

Man įdomu, ar pasiteisina tie numeriukai laukiant eilėje prie mėsos /žuvies? Labai neįprasta pasirodė, bet gal ir gera mintis tongue.gif
Aloe.vera
Man įdomu, ar pasiteisina tie numeriukai laukiant eilėje prie mėsos /žuvies? Labai neįprasta pasirodė, bet gal ir gera mintis tongue.gif
*

[/quote]

O koks tu numeriuku principas?smile.gif
Subjektyvi
Nereikia eilėje stovėti. Pasiimi numeriuką ir prieini, kada tavo nr. Kitu metu gali dėtis kitų skyrių prekes.
rainiukas
QUOTE(Ingėnas @ 2009 08 27, 08:06)
Bent jau ten pasitaiko, kad matai sverdamas paveiksliuką su keliomis analogiškomis prekėmis (pvz. apelsinai vienokie ir kitokie ). Tai be parduotuvės darbuotojo pagalbos ir neatsirinksi pats, kurią būtent prekę spausti sveriant cool.gif  Nes kaina juk skiraisi...
*

Tai ir renkiesi pigiausia variant lotuliukas.gif
TerrorisTe69
QUOTE(Ingėnas @ 2009 08 27, 09:06)
O kuo čia jau taip žavi, nesuprantu mastau.gif
Aš Šeškinės IKI neretai apsipirkinėju savitarnos kasose, jokio žavesio tame daržovių svėrime nepastebėjau cool.gif
Beje -patirtis iš IKI. Bent jau ten pasitaiko, kad matai sverdamas paveiksliuką su keliomis analogiškomis prekėmis (pvz. apelsinai vienokie ir kitokie ). Tai be parduotuvės darbuotojo pagalbos ir neatsirinksi pats, kurią būtent prekę spausti sveriant cool.gif  Nes kaina juk skiraisi...
*

aš vaikystėj labai mėgau parduotuvėm žaisti thumbup.gif
dėl sverimo,tai yra taip,kad imi apelsiną, ir pakeli galvą į kainą,esančia virš tos dėžės apelsinų. ten yra nurodytas kodas,pvz 6. nueini prie svarstyklių,paspaudi 6 ir sveri smile.gif taip kad tokiu būdu daug aiškiau,nes nereikia išškoti prekių po visą katalogą ir spelioti kuris kuriam čia priklauso:)
Ingėnas
QUOTE(rainiukas @ 2009 08 27, 13:48)
Tai ir renkiesi pigiausia variant lotuliukas.gif
*

Na IKI ties paveiksliukais juk kainų nerašo tongue.gif Vietoj pigiausios ar akcijinės gali kaip tik pačią brangiausią įmušti doh.gif

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 08 27, 13:56)
dėl sverimo,tai yra taip,kad imi apelsiną, ir pakeli galvą į kainą,esančia virš tos dėžės apelsinų. ten yra nurodytas kodas,pvz 6. nueini prie svarstyklių,paspaudi 6 ir sveri smile.gif taip kad tokiu būdu daug aiškiau,nes nereikia išškoti prekių po visą katalogą ir spelioti kuris kuriam čia priklauso:)
*

Na tada lyg ir aišku viskas. Geriau atidirbta savitarnos sistema, reiškia, nei IKI rolleyes.gif
Eglantina
O tie numeriukai prie zuvu ir mesu anokia cia naujiena. RIMI jau senokai naudoja, bent jau Savanoriu RIMI.
F=ma
Na nežinau ar ten išties savitarna, jei kasoj dar kartą patikrina ar gerai pasisvėrei doh.gif ( O gal čia mes labai įtartini atrodėm g.gif verysad.gif ) Aišku Lietuvoj gyvenam, o ne kokioj Vokietijoj, bet vistiek...
Ninjah
Ziauriai nepatiko Ozas, neradau beveik kur uzeiti schmoll.gif
feminaart
QUOTE(Ninjah @ 2009 08 30, 00:19)
Ziauriai nepatiko Ozas, neradau beveik kur uzeiti  schmoll.gif
*

Man taip pat nepaliko didelio ispudzio ozas mastau.gif galejo jau kazka idomesnio sugalvoti. Parduotuves beveik visos tos pacios kaip ir visur. Nors atydarymas jau buvo visur dar bordakas, galejo pirma susitvarkyti, o veliau leisti klientus g.gif su parkingu isvis nieko nesuprasi... Jei dar karta ir vaziuosi ten tai tik i vegetaru restorana (girdejau, kad bus)
Aloe.vera
QUOTE(feminaart @ 2009 08 30, 08:27)
Man taip pat nepaliko didelio ispudzio ozas  mastau.gif  galejo jau kazka idomesnio sugalvoti. Parduotuves beveik visos tos pacios kaip ir visur. Nors atydarymas jau buvo visur dar bordakas, galejo pirma susitvarkyti, o veliau leisti klientus  g.gif su parkingu isvis nieko nesuprasi... Jei dar karta ir vaziuosi ten tai tik i vegetaru restorana (girdejau, kad bus)
*

Na skirtumas toks, kad neisileido Apranga Group.
Subjektyvi
Tai gi prisiklausėt koks ten chaosas ir dar daug kas nesutvarkyta, tai ko ten važiuoti?? Kažkoks masinis bandos jausmas veržtis į naujas daržines, o po to kritikuoti. Kai yra daug kitų alternatyvų: be dulkių, švaru, tviska, visos (beveik) parduotuvės veikia, parkingas padorus, viskas puiku doh.gif
feminaart
QUOTE(Aloe.vera @ 2009 08 30, 10:11)
Na skirtumas toks, kad neisileido Apranga Group.
*

Gal ir blogai padare, nes gal tik pora parduotuviu buvo po kurias smagu pavaiksciot g.gif
Sophi
QUOTE(feminaart @ 2009 08 30, 16:18)
Gal ir blogai padare, nes gal tik pora parduotuviu buvo po kurias smagu pavaiksciot  g.gif
*

O kas kitose negerai g.gif
Milona
Buvau penktadieni. Prisma - tuscia, pirkeju praktishkai nebuvo. Kulinarijos nera (tik keptos shlauneles kaip visur). yu.gif
Fiolita
QUOTE(Ingėnas @ 2009 08 27, 09:06)

Beje -patirtis iš IKI. Bent jau ten pasitaiko, kad matai sverdamas paveiksliuką su keliomis analogiškomis prekėmis (pvz. apelsinai vienokie ir kitokie ). Tai be parduotuvės darbuotojo pagalbos ir neatsirinksi pats, kurią būtent prekę spausti sveriant cool.gif  Nes kaina juk skiraisi...

Pacioj pradzioj ir mane tas dalykas nervindavo, paskui pastebejau jei pasirenki ne ta preke, tiesiog jos nededi prie nuskanuotu, po poros sekundziu atsiranda uzrasas "sios prekes nenoriu" ar kazkaip panasiai. Tada vel ieskai tinkamo kodo rolleyes.gif
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 08 27, 14:56)
*

Bet juk ne is vieno skaitmens tie barkodai g.gif reik geros galvos atsimint, ar as kazka ne taip supratau g.gif
Bekasė
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 30, 10:48)
Kažkoks masinis bandos jausmas veržtis į naujas daržines, o po to kritikuoti. Kai yra daug kitų alternatyvų: be dulkių, švaru, tviska, visos (beveik) parduotuvės veikia, parkingas padorus, viskas puiku doh.gif
*

cia kur toki rasti sugebejai?

QUOTE(Fiolita @ 2009 08 30, 23:12)
Bet juk ne is vieno skaitmens tie barkodai  g.gif  reik geros galvos atsimint, ar as kazka ne taip supratau  g.gif
*

tenais du skaitmenis reikia atsiminti ir paspausti ant svarstykliu - nemanau, kad tam jau geros galvos reikia.

Mano vaikui toksai sverimas patiko. O po to prie kasu dar ir ciulpinuka is kasininkes gavo - nepasiseke mano auklejimo valandele.
Aloe.vera
QUOTE(feminaart @ 2009 08 30, 15:18)
Gal ir blogai padare, nes gal tik pora parduotuviu buvo po kurias smagu pavaiksciot  g.gif
*

As vis dar neprarandu vilties, kad Peek & Cloppenburg parduotuve atstos visas Aprangos parduotuves kai atsidarys smile.gif Nes kai gyvenau Vokietijoje, apsipirkinejau praktiskai tik sioje..
BalticSeo
Naujos nuotraukos apie centra ir PC PRIZMA : http://moxx.ru/prekybos-centras-ozas-exit-and-prizma/
Reikia istikruju zinoti. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.