Sveiki, kviečiame atsakyti į apklausos klausimą norisi pasmalsauti ir po to palyginti - daug ar mažai mes išleidžiame pinigų hobiui? Yra žmonių, kolekcionuojančių įvairiausius dalykus, yra sportuojančių ir paklojančių fantastiškas sumas pinigų treniruotėms, "amunicijai", startiniams varžybų mokesčiams ir t.t., yra keliautojų, knygų ir muzikos mylėtojų, medžiotojų, žvejų ir t.t. ir pan. Praktiškai visi hobiai daugiau ar mažiau kainuoja. Net jei jūsų vyro hobis žiūrėti TV  tai irgi šiek tiek kainuoja  (pvz. palydovinės abonentinis, ar nuomojami DVD, video filmai ir t.t.  ). Vieni gali pritraukti rėmėjų, bent iš dalies padengiančių išlaidas ir mėgautis savo pomėgiu labai "neskriausdami" šeimos biudžeto, kiti hobiai gerokai pakrato savas kišenes. Vienam hobiui reikia išlaidų kas mėnesį, kitam - kas keletą mėn., ar porą kartų į metus. Todėl apklausoje ir klausiu, kiek maždaug per metus kainuoja jūsų vyro (arba jūsų) hobis Ačiū!
filifjonka
2005 09 28, 11:51
aurėja, bet koks tikslas apklausos? skamba ji man nelabai korektiškai ir ganėtinai vienašališkai. moterys irgi labai pakrato šeimos biudžetą su savom aprėdais, kosmetikom, sportais, kvepalais... ir tikrai vyrų išlaidos paprastai yra minimalios palyginus su moterų.
OOO, jau mano vyro hobis - darbas kainuoja tikrai daug  Per metus jei neskaiciuociau patalpu nuomos, ~ 15.000lt Ta suma bus siais metais, jei ne dar didesne
O jei hobis ne pakrato o papildo kisenes ?Maniskiui bites hobis bet jos nepurto kiseniu
QUOTE(filifjonka @ 2005 09 28, 12:51) aurėja, bet koks tikslas apklausos? skamba ji man nelabai korektiškai ir ganėtinai vienašališkai. moterys irgi labai pakrato šeimos biudžetą su savom aprėdais, kosmetikom, sportais, kvepalais... ir tikrai vyrų išlaidos paprastai yra minimalios palyginus su moterų.  apklausa anoniminė, tad nemanau jog labai nekorektiška. Tarkim, šiuo momentu man labai knieti sužinoti, kiek gi kitų vyrai išleidžia savo hobiams ir palyginti su saviškio išlaidom  Žinau, kad ir moterys turi hobių (tik aš nekalbu apie išlaidas kosmetikom - čia greičiau ne pomėgio, o poreikio tenkinimas), kuriems pakloja nemažai pinigų. Tačiau yra vyrų, kurie savo hobiams paleidžia šimtus tūkstančių, dešimtis ir t.t., ir moterų, kurios gal apskritai neturi hobio. Visaip būna.
QUOTE(linaj @ 2005 09 28, 12:55) OOO, jau mano vyro hobis - darbas kainuoja tikrai daug  Per metus jei neskaiciuociau patalpu nuomos, ~ 15.000lt Ta suma bus siais metais, jei ne dar didesne  nelabai suprantu  jeigu "hobis-darbas"tai kaip ir neturetu kainuoti, jeigu dirba kazka tai pinigelius uz tai gauna  .... na investuoja i kazka bet tai atsiperka. na nebent tavo vyras patalpas nuomuojasi, savo hobiu uzsima, o tu uz viska moki, kad jo pomegiai patenkinti butu... mano vyro hobis irgi nekainuoja  ... investavo pries kokius penkis metus suma(vaje kaip pykau  ).... o dabar jis pelna nesa ......
asfaltuota
2005 09 29, 12:29
Tingėjimas nieko nekainuoja...tik vat nenusprendžiu ar tai galima laikyt hobiu...
Paradoksualė
2005 09 29, 12:56
jo hobiai kainuoja mano nervus
pa_radize
2005 09 29, 18:54
nežinau,kiek per metus išeina,bet ant savo meškeriojimo išleidžia  šiuo metu jo amunicija atsieina apie 2000lt.čia neskaičiuojant,kiek visokių kabliukų,tvisterių/voblerių nusineša žuvys,kiek valų supjausto ir pan...
QUOTE(pa_radize @ 2005 09 29, 19:54) nežinau,kiek per metus išeina,bet ant savo meškeriojimo išleidžia  šiuo metu jo amunicija atsieina apie 2000lt.čia neskaičiuojant,kiek visokių kabliukų,tvisterių/voblerių nusineša žuvys,kiek valų supjausto ir pan... O jis Lietuvoj žvejoja, ar dar ir "egzotiška" žvejyba užsiima (Sibire, Norvegijoj ar Kuboj ir t.t.)?
mano vyras irgi žvejys, bet žvejoja tik laukinius karpius. Šiemet nusipirko visa labai gerą įrangą tai kiek tiksliai išleido net nežinau, bet tikrai daug. Neklausiau jo tikslios sumos, nes turbūt geriau jos nežinoti
Ieva-Pieva
2007 05 01, 21:04
kažkaip susimąsčiau. Mano vyras hobio kaip ir neturi, per tv krepšinį ir formulę būtinai spokso. Tai čia , matyt, hobis, nes dar kartais nusiperka ir kokių žurnalų ta tema. Prabalsavau 100-1000lt, bet vargu ar tas jo"hobis" mum bent 200lt per metus kainuoja
drakosa
2007 05 02, 10:23
Ot jau radau temelę, tai išsiliesiu. Mano vyro hobis-lėktuvų modeliai. Jėzau jėzau, visi namai prikimšti visokių variklių, sparnų, riebaluotų detalių ir t.t. O jau kainuoja malonumas, tai ojojoj.... vienas lėktuvas kainuoja apie 1500-2000lt., sukonstruoja, paskraido gal kokius 5 kartus ir jis "netyčiom" sudūžta, t.y. nukrenta ant žemės ir šipulius namo parsiveža. Tai paskutinį kartą net namo bijojo su tom malkom parvaryti....  sakiau eisi miegot į balkoną su savo lėktuvais. tai jau paskutinį kartą nepirko naujo, o seną lipdė kaip puzles  , nes jau užkniso tiek pinigų kišti... Brangokas malonumas tas hobis, bet kai pasižiūri kaip jis juos konstruoja liežuvį iškišęs kaip vaikas, tai ką gali padaryt....pyksti, bet atleidi.
Mrs Freken Bok
2007 05 02, 11:48
Maniskio hobis nieko nekainuoja, o kaip tik atnesa pinigeliu
Vienas is pagrindiniu maniskio hobiu yra futbolas. Bet kiek jis jam isleidzia tai net neisivaizduoju. Itariu kad nemazai, nes kainuoja ir apranga, aiksciu nuoma ir pan. Dar buvo sporto tv abonementa nusipirkes. O dar jei skaiciuosim laika, 10-12 val per savaite...
Gyromitra
2007 05 02, 13:55
Maniškis taip pat neturi hobio  nes neturi kada bet žinau žmonų, kurios vargsta su savo vyrais, nes hobis ne šimtais kainuoja
QUOTE(pa_radize @ 2005 09 29, 19:54) nežinau,kiek per metus išeina,bet ant savo meškeriojimo išleidžia  šiuo metu jo amunicija atsieina apie 2000lt.čia neskaičiuojant,kiek visokių kabliukų,tvisterių/voblerių nusineša žuvys,kiek valų supjausto ir pan... Va ,va mano brangusis irgi žvejys: prabalsavau nuo100-1000, bet aišku tiek neišleidžia,vat jau nuo pavasario prasideda jo investavimas hooobiui  nieko aš neprieštarauju tam,užtai atsivalgom žuvies.....
mano vyro hobis mums atnesa pinigus , tai manau nieko nekainuoja  labai dziaugiosi, kad nesidomi zvejyba (nebent Maximoje prie zuvu akvariumo  ), futbolu, krepsiniu, jei ziuri varzybas tai paskutinias 20 min domisi technika, nes tai jo darbas ir hobi  manau jis laimingas zmogus, nes gali dirbti mylima darba
Margarita 25
2007 05 04, 08:14
maniskio tai visaip buna ir iki 100lt ir virs 100lt buna.
kriziukas
2007 05 04, 14:45
Mano vyro hobis tai kainuoja  geriau nerašysiu sumos, nes  bet kartais iš to hobio ir uždirba...
katuksss
2007 05 05, 11:30
Mano vyro hobis krepsinis, brangiausiai kainuoja kedai ir bilietai i varzybas
Gluodena
2007 05 06, 12:57
O nei vienas is jusiskiu nera pametes galvos del britvu?  Gal net nepasakosiu, kiek tas hobis kainuoja. O ypatingai man nervu..
rosenda
2007 05 06, 19:00
QUOTE(Lalaa @ 2007 05 02, 17:57) mano vyro hobis mums atnesa pinigus , tai manau nieko nekainuoja  labai dziaugiosi, kad nesidomi zvejyba (nebent Maximoje prie zuvu akvariumo  ), futbolu, krepsiniu, jei ziuri varzybas tai paskutinias 20 min domisi technika, nes tai jo darbas ir hobi  manau jis laimingas zmogus, nes gali dirbti mylima darba   O sito tai turbut niekada nesuprasiu  Kaip gali vyras nesidometi krepsiniu ar futbolu.Tokiu vyru savo aplinkoj dar nesutikau QUOTE(Gluodena @ 2007 05 06, 12:57) O nei vienas is jusiskiu nera pametes galvos del britvu?  Gal net nepasakosiu, kiek tas hobis kainuoja. O ypatingai man nervu..  Niekada vyrui neleisciau pirkti britvos,nes prie jo iskarto gali nusipirti ir karsta  Na jis ir nesiruosia jo pirkti,cia tik siaip tokia diskusija buvo issivysciusi tarp musu  Po to kai,tai vienas prisiteskia,tai antras,va sestadieni kitas pazystamas uzsimuse.
kardivina
2007 05 07, 07:58
QUOTE(rosenda @ 2007 05 06, 20:00)  O sito tai turbut niekada nesuprasiu  Kaip gali vyras nesidometi krepsiniu ar futbolu.Tokiu vyru savo aplinkoj dar nesutikau Niekada vyrui neleisciau pirkti britvos,nes prie jo iskarto gali nusipirti ir karsta  Na jis ir nesiruosia jo pirkti,cia tik siaip tokia diskusija buvo issivysciusi tarp musu  Po to kai,tai vienas prisiteskia,tai antras,va sestadieni kitas pazystamas uzsimuse. as irgi tokios pat nuomones  mes dar nevede, taciau ultimatumas buvo arba  arba, as tikrai nenoriu jau trisdesimties but nasle  beje off topic: vakar griztant namo pamatem kraupu vaizdeli: motorleris , jau toks naujesnis sustresnis, sumaitotas visiskai, o vairuotojo.. jau buvo paskutine kelione katafalku  pagalvojau..ne kokia ta motinos diena,,,kazkam buvo..ir baisiausia kad veiksmas siaurose miegamojo rajono gatvese...vaizdas toks kad masina atbula isvazinejo ir nepamate motorolerio vairutojo, kuris jau turejo gerai skristi
MB zvejys, tad tikrai nepigus malonumas, bet man jau geriau toks hobis, nei butelio kilnojimas ir naktiniu klubu lankymas. Kiek isleidzia - neskaiciuoju, nes pati turiu hobiu, kurie kainuoja. Beto mes juos sugebam sujungti bendram malonumui  Kadangi dabar nedirbu, tai mb ir mano hobius pafinansuoja  Gimtadienio proga padovanojo pora objektyvu
INGRIDŽIUKS
2007 05 15, 12:16
QUOTE(Tosk @ 2007 05 14, 22:02) MB zvejys, tad tikrai nepigus malonumas, bet man jau geriau toks hobis, nei butelio kilnojimas ir naktiniu klubu lankymas. Kiek isleidzia - neskaiciuoju, nes pati turiu hobiu, kurie kainuoja. Beto mes juos sugebam sujungti bendram malonumui  Kadangi dabar nedirbu, tai mb ir mano hobius pafinansuoja  Gimtadienio proga padovanojo pora objektyvu  Gal tų vyrų hobei ir yra brangūs ,bet svarbiausia ,kad jie nekilnoja stiklelio ir nesilanko naktiniuose baruose, tuo aš tau pritariu  . Juk ir mes turim užsiėmimų kurie irgi yra nepigūs.Svarbiausia ,kad juos galima tarpusavyje sutaikyti.
O mano vyro hobis visokie laideliai ir mikroschemos, nežinau nei kiek kainuoja, nei ką jis ten vis lituoja  nors galvos neskauda. Mano pačios hobis po 100 lt. per mėn kainuoja kap minimum...  tai ir nepavydžiu vyro išleistų pinigų
QUOTE(Gluodena @ 2007 05 06, 12:57) O nei vienas is jusiskiu nera pametes galvos del britvu?  Gal net nepasakosiu, kiek tas hobis kainuoja. O ypatingai man nervu..   man tie pinigai tai dzin, bet jau savo nervu, tai oi kaip gaila. Gal kas zinot recepta, kaip viena vyro hobi pakeist i kita?
Na, maniškio hobis gal ir ne pigus, bet juk tam ir dirbam, kad daryti tai, ką norim. Vat jei britvininkas būtų, nei nekas. Užjaučiu mergikes. Nes šiaip nervai vieni.
tiksliai nžn kiek  bet nėra labai jau ir pigus...elektronika domisi, tai visokie laideliai, varžos ir tt, atrodo mažai kainuoja, bet kai viskas susideda  db tai biški primiršęs, darbais užsivertęs...bet jau kuria bent jau mintyse stiprintuvą, robotuką
Mano vyras turėjo"britvą", bet dabar pakeitė krosiniu motociklu. Niekada neprieštaravau jo hobiui. Aišku, dabar ramiau, kai specialiai paruošta trasa laksto, o ne gatatvėmis kartu su mašinomis, kurių vairuotojai dažnai neįvertina motociklo galingumo. Ir dabartinis hobis brangus, juk ne tik motociklas, apranga kainuoja... Bet jau geriau toks hobis, negu taurelės kilnojimas bare ar kazino... Rimti vyrai mūsų motoklube, atsakingi, sportiški. Šaunuoliai
Prikolnaja
2007 06 09, 17:19
Ai,mano megejau auto,kaip as mirkstu cia,jis taip Autopliuse,viskas domina,detales,padangos ir t.t.Kartais pikstu,sakau,normalus vyrai lauke i grazias moterys ziuri,o tu tik i masinas  Dziaukis kad pats remontuot moku,o tai kas butu jei del menkos problemikes varytum kaskart i servisa,jo sita sutinku,bet kad detaliu dar pirkt nereiketu...
coliukee
2007 06 09, 19:12
na maniskio hobis tai pakainuoja nemazai, o pinigu isleista jau  jis renka muzikines grupes AC/ DC kompaktus ir koncertus aisku tie kompaktai tik orginalus ir specialiai uzsakomi arba ieskomi uzsienio saliu muzikinese parduotuvese vienas kompaktas gali kainuoti nuo 100 lt ir daugiau vienas geras dalikas tuo kad jau baigia surinkti visa kolekcija tikiuosi tie glusai daugiau nieko nebesukurs  aisku namai pilni ir kitokiu muzikiiniu kompaktu aisku TIK orginalus ir ne jokie ALIUKAI  dabar jau maziau perka tu kompaktu, nes kaip jis sako nebera ko pirkti nes rimti atlikejei neisleidzia albumu. Anksciau per menesi isleizdavo tam savo hobiui apie300- 500 lt dabar tai jau net nebekllausiu.
na hobis brangus pazymejau ir mastau ar teisingai  jauciu gerokai virš 2,000 gausis o pasikuklinau nes pradejau skaiciuoti kiek ten viskas kainuoja tai kraupu  jei bus idomu parasysiu paanalizavus tiksliau  QUOTE(kardivina @ 2007 05 07, 08:58) taciau ultimatumas buvo arba arba, o ne bijai kad pasirinks ta kita arba? kiek graziu panu vazineja su britvom kurios nekels tokiu ultimatumu o kartu pavazines. cia siaip pamastymui.
Maniskio hobis - fotografija - kainuoja baisiai daug. Kiek - tiksliai net ir nezinau. Issisukineja nuo atsakymu. Savo "pasakysiu kai busi mano zmona".  Bijo isgasdint  Bet zinau kad vien uz fotoaparata susidaro apvali sumele  O kur dar visokie priedai, nuotrauku gamyba ir t.t.  Perauge vaikai tie vyrai
Euforija
2007 06 10, 20:21
Maniškio hobbis - sportas, tikrai neskaičiuoju, kiek jis kainuoja, kodėl turėčiau? Jis jau ne mažas vaikas, sugeba savo išlaidas reguliuoti taip, kad šeimos biudžetas nenukentėtų
Atėnė V
2007 06 15, 15:33
Sportas, t.y. 3-4 kartus per savaitę eina į sporto klubą ir pluša.  Rezultatai matosi, o kiek kainuoja nežinau. Na, meluoju, maždaug žinau-300-400 Lt.
doviliuke21
2007 06 15, 23:50
QUOTE(austra @ 2007 06 15, 15:44) Man taip pat, kovoju as su tais kompiuteriniais zaidimais, kaip su tarakonais..
Vytautas :)
2007 06 17, 01:45
Nuo ~15 metų turiu dvi ligas (hobius) -- kompiuterija/elektronika bei automobiliai. Esu Audi mylėtojas  Turiu 7 Audi modelius (100 C4, 80 B4, V8, A3, A4, A6 ir naujutėlaitę S8  ). Planuose yra 90 B3, 200 Turbo pirkimas ir brangus pirkinys -- sportinė RS6. Visi šie automobiliai kainavo pasiutusiai daug. Klausite kam man tiek jų? Konkretaus atsakymo aš ir pats nežinau  Tiesiog patinka krapštytis prie automobilių, kai nusiperki naudotą-netobulą, stengiesi jį padaryti tobulu. O padarius -- gaila važinėti ir juo labiau parduoti  Užburtas ratas.
Prikolnaja
2007 06 17, 06:21
 +2007 06 17, 02:45--> QUOTE(Vytautas  @ 2007 06 17, 02:45) Nuo ~15 metų turiu dvi ligas (hobius) -- kompiuterija/elektronika bei automobiliai. Esu Audi mylėtojas  Turiu 7 Audi modelius (100 C4, 80 B4, V8, A3, A4, A6 ir naujutėlaitę S8  ). Planuose yra 90 B3, 200 Turbo pirkimas ir brangus pirkinys -- sportinė RS6. Visi šie automobiliai kainavo pasiutusiai daug. Klausite kam man tiek jų? Konkretaus atsakymo aš ir pats nežinau  Tiesiog patinka krapštytis prie automobilių, kai nusiperki naudotą-netobulą, stengiesi jį padaryti tobulu. O padarius -- gaila važinėti ir juo labiau parduoti  Užburtas ratas. Mano vyras irgi Audi myletojas,tik Audi,bet jei jis turetu tiek kiek ku,as pasikarciau,man su 2masinom jis jau pabodo,vis krapsto,kazka iesko,taiso,ir beje sneka tik apie masinas
Vytautas :)
2007 06 17, 10:48
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 06 17, 07:21) Mano vyras irgi Audi myletojas,tik Audi,bet jei jis turetu tiek kiek ku,as pasikarciau,man su 2masinom jis jau pabodo,vis krapsto,kazka iesko,taiso,ir beje sneka tik apie masinas  Mano antroji pusė taip pat tam hobiui nepritaria
 +2007 06 17, 02:45--> QUOTE(Vytautas  @ 2007 06 17, 02:45) Nuo ~15 metų turiu dvi ligas (hobius) -- kompiuterija/elektronika bei automobiliai. Esu Audi mylėtojas  Turiu 7 Audi modelius (100 C4, 80 B4, V8, A3, A4, A6 ir naujutėlaitę S8  ). Planuose yra 90 B3, 200 Turbo pirkimas ir brangus pirkinys -- sportinė RS6. Visi šie automobiliai kainavo pasiutusiai daug. Klausite kam man tiek jų? Konkretaus atsakymo aš ir pats nežinau  Tiesiog patinka krapštytis prie automobilių, kai nusiperki naudotą-netobulą, stengiesi jį padaryti tobulu. O padarius -- gaila važinėti ir juo labiau parduoti  Užburtas ratas. Man idomu, kaip vyrui kuris visa laika praleidzia prie masinu (7!) kylo mintis uzeit paplemet i SUPERMAMU foruma??? Mano vyro hobiai kainuoja panasiai kaip mano  pagrindines islaidos - i patogia sportine avaline ir kelionems i varzybas  . bet viskas butu kitaip, jei jis kazkada leistu man nusipirkti zirga - tada jau mano hobis tikrai kainuotu daugiau  gerai kad neleido
Maniškis - žvejys. Bet ne šiaip, o afigenas žvejys  Visas inventorius - virš 10 000
QUOTE(Akorus @ 2007 06 19, 11:41) Maniškis - žvejys. Bet ne šiaip, o afigenas žvejys  Visas inventorius - virš 10 000  Ale tokį ir į žvejybą išleist baisu
kamuoliukas
2007 06 27, 08:13
mano vyro hobis motociklai  achiu dievui kad nesizhavi britvom  motociklas tai dar puse velnio tik12000lt.bet priedai
mano vyras turi irgi V8 manau gal dar padaryt hobiu jam naftos greziniu jieskojima
Tinguma
2007 07 26, 14:10
QUOTE(kitty*** @ 2007 06 27, 09:13) mano vyro hobis motociklai  achiu dievui kad nesizhavi britvom  motociklas tai dar puse velnio tik12000lt.bet priedai  va va. maniškis irgi pamišęs dėl motociklų.
|
|