Vakar daviau paragauti ir aš, galvojau spjaus ir nevalgys, tačiau dideliai nuostabai - pakramtė, išėmė iš burnos, pasižiūrėjo, kas per dalykas, ir vėl įsidėjo.
Va neseniai, nulupau ir kad griebe...susirauke, ir po biskuti visvien griauze
nu dar nevalge, bet jau viska ragavo, labai patinka silke, rauginti agurkai,
Oi mano vyrukas valgo svoguna ,kaip obuoli
sveiki,na maniskis,tikrai svoguno negrauzia,nes ir taip nevalgo,gan skaniu man atrodanciu patiekalu.bet jei jam skanu,tai i sveikata
as savo mazytei svoguno nebuvau davus bet krauze rauginta agurka
Maniškis irgi neišspjovė
Mano sūnelis niekada nevalgo
Mano ir valgo dukryte ir net nesusiraukia
Kaip tik vakar dariau karstus sumustinius ,pjausciau svogunus ,tai jis paragavo ,manau patiko ,nes neispjove
dar nebandziau su svogunu.. virti ir kepti tai eina gerai
sveikos mamytes mano dukryte irgi valgo zalia svoguna ir raugintus agurkus labai megsta ,alyvuoges ,manau kad pas organismas reikalauja,arba truksta vit c,nors as duodu vit bet svoguna vistiek valgo
kai lupu svoguna,tai nori labai paimti ji,bet neduodu,nes baisoka kad nevalgytu
musiške nevalgo, bet laižo svogūna, sultys manau jai patinka jo, brrr, nesuprantu kaip tie vaikučiai galį svogūnus žalius bmėgti, bet mėgsta, tai nedraudžiu, kartais duodu paskanaust
Mano maze beveik 2metu,tai ir jei tik pamato,kad lupu svoguna,pradeda prasyt
ir citrina, ir svogunai ir cesnakai mums tinka
Mano vaikinas irgi svogūno megėjas. Kai tik pradedu pjaustyt, tai is karto prisistato ir smaguriauja.
manoji budama 7 menesiu pirma karta gavo i rankas svoguna su zaliais laiskais,tai ta galvute kramte, voliojo po burna,cepsejo kaip gurmane kokia,mes buvom apake.nes tik davem siaip ant juoku pabandyt,o kad jai gali patikti net i galva neatejo
QUOTE(mamiux @ 2007 12 12, 15:14) kai lupu svoguna,tai nori labai paimti ji,bet neduodu,nes baisoka kad nevalgytu vakar daviau i rankytes svoguna,tai kai griebe patenkinta
as irgi kazkada daviau svoguno paragauti dukrytei, bet tik atsikando ir pradejo verkti
nemegsta ji nei zaliu svogunu, nei cesnaku
maniškiui kaip kada..
sveiki, na ne, mano vaikas kažkaip nemiegėja žalių svogunų, negriaužiam mes tokių dalykelių
Maniske viska valgo kas keista alyvuogias svogunus, ciasnakus, pelesini suri viska kas ira neiprastas maistas
karta paragavo ir daugiau nebenori
maniske zino kur yra svogunai,tai pati nuvalo,ir griauzia
Manoji bet kur svoguna radus ispraso ji lauk
Ko jau ko,bet svoguno jai neikisi
Maniske paragauja ir svoguno ir cesnako
valgo,dar i druska pasidazo.Kai ji buvo 1.5 metuku as jos paklausiau kas skaniau obuoliukas ar svoguniukas,tai ji atsake kad voguniuka.dabar tai kazkodel sugalvojo,kad altibarsciuse svogunu nevalgo.
tarybiniais laikais, kai vyrai tarnaudavo laivynuose, jiems trūkdavo visokių medžiagų, krisdavo dantys, - nuo šito reikalo padėdavo tik žalio svogūno graužimas
Na manoji dukryte, kuriai tuoj bus vieneri metukai megsta pagrauzti svoguno laiku. Ir net nesusiraukia
oj mes svogūną graužiam kai obuoliuką
As kartais ,kai uzsimanau kumpio su svogunu,tai ji pabando,bet po to iss
O maniškiam svogūnas visai patinka. Kartą pagriebė vyrui iš rankų ir paragavo. Galvojom, kad spjaus. Neišspjovė, o ir dar paprašė suvalgęs.
Mano vyrukas irgi graužia svogūniukus ir dar labai mėgsta žalias bulves
mano mažylė taip pat svogūnų megėja, griažia kaip skaniausią valgį nesiraukydama, tas pats ir su citrina
Mano sunus irgi megsta zalia svoguna,tik nereiketu duoti marinuotu,jei valgo,tai ir gerai,juk juose yra vitaminu,eteriniu alieju
pabandysiu ir as duot
O maniškė valgo česnakus,lyg obuoliukus
Kai svoguna pjaustau, tai nuvagia ir valgo
O maniškis nevalgo.Palaiko rankose,panešioja ir numeta
mano lelka irgi svoguna grauzia kaip obuoli
maniskis irgi kaip obuoli grauzia,net nesusiraukia
Esu girdėjusi, kad žmogus svogūnąkaip obuolį graužia, jei jam labai trūksta vitamino C. Bet nežinau, ar tai tiesa.
Ragavo maniske ir svoguna, o labiausiai megsta zalia bulve
QUOTE(Laumiux @ 2008 02 21, 19:31) Esu girdėjusi, kad žmogus svogūnąkaip obuolį graužia, jei jam labai trūksta vitamino C. Bet nežinau, ar tai tiesa. visko gali but, bet gali but ir del to kad jiems idomus kitoks skonis...
Ka tik mano maziukas (1,2 m) paragavo svoguniuko.
Patiko |