Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svogūnai, česnakai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4
inteja
Vakar daviau paragauti ir aš, galvojau spjaus ir nevalgys, tačiau dideliai nuostabai - pakramtė, išėmė iš burnos, pasižiūrėjo, kas per dalykas, ir vėl įsidėjo. lotuliukas.gif
Sniega1
Va neseniai, nulupau ir kad griebe...susirauke, ir po biskuti visvien griauze biggrin.gif
Zuikis-Puikiss
nu dar nevalge, bet jau viska ragavo, labai patinka silke, rauginti agurkai, smile.gif
Tuana
Oi mano vyrukas valgo svoguna ,kaip obuoli lotuliukas.gif bet poto burnos kvapas blink.gif lotuliukas.gif
Domalavija1

sveiki,na maniskis,tikrai svoguno negrauzia,nes ir taip nevalgo,gan skaniu man atrodanciu patiekalu.bet jei jam skanu,tai i sveikata
*Elenute*
as savo mazytei svoguno nebuvau davus bet krauze rauginta agurka ax.gif
gvineja
Maniškis irgi neišspjovė blink.gif - pastebėjau, kad aitresnis maistas patinka, daržovienės be raugintų kopūstų neįsiūlyčiau schmoll.gif .
Jurgutėlė
Mano sūnelis niekada nevalgo schmoll.gif Tad dedu į vias sriubas ,kepsnius marinuoju ,kad gautų svogūno biggrin.gif
gutė pinkutė
QUOTE(gicikami @ 2007 12 06, 23:52)
Oi mano vyrukas valgo svoguna ,kaip obuoli  lotuliukas.gif bet poto burnos kvapas  blink.gif  lotuliukas.gif
*

Maniškis taip pat valgo žalią svogūną ir žalią bulvę, o aš net žiurėt negaliu, doh.gif
Juritele
Mano ir valgo dukryte ir net nesusiraukia ax.gif
Daivulyte
Kaip tik vakar dariau karstus sumustinius ,pjausciau svogunus ,tai jis paragavo ,manau patiko ,nes neispjove wub.gif
Lotyna
dar nebandziau su svogunu.. virti ir kepti tai eina gerai thumbup.gif maniskis citrina varo net nesusiraukdamas doh.gif mirksiukas.gif
Ausra79
sveikos mamytes mano dukryte irgi valgo zalia svoguna ir raugintus agurkus labai megsta ,alyvuoges ,manau kad pas organismas reikalauja,arba truksta vit c,nors as duodu vit bet svoguna vistiek valgo
mamiux
kai lupu svoguna,tai nori labai paimti ji,bet neduodu,nes baisoka kad nevalgytu biggrin.gif Reiks pabandyti,manau,kad ir manoji valgytu biggrin.gif Nes iki asaru prasirekia,kai atimu g.gif
digi
musiške nevalgo, bet laižo svogūna, sultys manau jai patinka jo, brrr, nesuprantu kaip tie vaikučiai galį svogūnus žalius bmėgti, bet mėgsta, tai nedraudžiu, kartais duodu paskanaust biggrin.gif
Fanatikute

Mano maze beveik 2metu,tai ir jei tik pamato,kad lupu svoguna,pradeda prasyt doh.gif Sake jai skanu,tai ir duodu 4u.gif Gal is tikruju truksta vitaminu g.gif nors duodu nemazai ju 4u.gif
T.A.K.
ir citrina, ir svogunai ir cesnakai mums tinka lotuliukas.gif bet as net nepergyvenu - gi nesuvalgys vaikas iki apsinuodijimo. As tik uz - gi naturalus antibijotikas
*Caras*
Mano vaikinas irgi svogūno megėjas. Kai tik pradedu pjaustyt, tai is karto prisistato ir smaguriauja. smile.gif
sarafea
manoji budama 7 menesiu pirma karta gavo i rankas svoguna su zaliais laiskais,tai ta galvute kramte, voliojo po burna,cepsejo kaip gurmane kokia,mes buvom apake.nes tik davem siaip ant juoku pabandyt,o kad jai gali patikti net i galva neatejo doh.gif lotuliukas.gif
mamiux
QUOTE(mamiux @ 2007 12 12, 15:14)
kai lupu svoguna,tai nori labai paimti ji,bet neduodu,nes baisoka kad nevalgytu biggrin.gif Reiks pabandyti,manau,kad ir manoji valgytu biggrin.gif Nes iki asaru  prasirekia,kai atimu g.gif
*

vakar daviau i rankytes svoguna,tai kai griebe patenkinta biggrin.gif ,taitaip atkandusi ir prapliupo verkti biggrin.gif .......nepatiko mano panai joi valgyti lotuliukas.gif
Minėja
as irgi kazkada daviau svoguno paragauti dukrytei, bet tik atsikando ir pradejo verkti
nemegsta ji nei zaliu svogunu, nei cesnaku
S.N.A.S
maniškiui kaip kada.. g.gif kai mažesnis buvo, griaužė net nesusimąstydamas, bet dabar nevisada valgo..
Basic
sveiki, na ne, mano vaikas kažkaip nemiegėja žalių svogunų, negriaužiam mes tokių dalykelių smile.gif
evaj
Maniske viska valgo kas keista alyvuogias svogunus, ciasnakus, pelesini suri viska kas ira neiprastas maistas
ulyta
karta paragavo ir daugiau nebenori ax.gif
astule122
biggrin.gif maniskis ir nespjove svoguno.
pelyyte
maniske zino kur yra svogunai,tai pati nuvalo,ir griauzia blink.gif ,sako liuk!
vyšniux
Manoji bet kur svoguna radus ispraso ji lauk doh.gif .Kita kart net juokas ima kai salotose radusi,net is burnos po maza gabaliuka sugeba issikrapstyti biggrin.gif .
Ko jau ko,bet svoguno jai neikisi rolleyes.gif .O mes-tevai,labai jo didenybe svoguna megstam essen.gif
raciren
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 12 18, 13:38)
maniškiui kaip kada.. g.gif kai mažesnis buvo, griaužė net nesusimąstydamas, bet dabar nevisada valgo..
*

mano sunus ir panasiai smile.gif ankciau grauzdavo, kaip didziausia skanumyna lotuliukas.gif , o dabar pries imdamas pagalvoja, ar tikrai jo nori lotuliukas.gif
Festa
Maniske paragauja ir svoguno ir cesnako smile.gif
linuxox
valgo,dar i druska pasidazo.Kai ji buvo 1.5 metuku as jos paklausiau kas skaniau obuoliukas ar svoguniukas,tai ji atsake kad voguniuka.dabar tai kazkodel sugalvojo,kad altibarsciuse svogunu nevalgo.
irenairsavi
tarybiniais laikais, kai vyrai tarnaudavo laivynuose, jiems trūkdavo visokių medžiagų, krisdavo dantys, - nuo šito reikalo padėdavo tik žalio svogūno graužimas blink.gif Man rodos ta liga skorbutu vadinosi, bet tiksliai nežinau... blush2.gif O šiaip svogūne labai daug vitamino C. Mums tai matyt nieko netrūksta, kad jokių tokių dalykėlių net nebandom ax.gif
daivabra
Na manoji dukryte, kuriai tuoj bus vieneri metukai megsta pagrauzti svoguno laiku. Ir net nesusiraukia rolleyes.gif
sandrilt
oj mes svogūną graužiam kai obuoliuką lotuliukas.gif .Kas man labai keista, nes aš tai visai svogūno nemėgau budama vaikas schmoll.gif
Auksesmama
As kartais ,kai uzsimanau kumpio su svogunu,tai ji pabando,bet po to iss tongue.gif pjauna
gupija
O maniškiam svogūnas visai patinka. Kartą pagriebė vyrui iš rankų ir paragavo. Galvojom, kad spjaus. Neišspjovė, o ir dar paprašė suvalgęs.
Crazy Lady
Mano vyrukas irgi graužia svogūniukus ir dar labai mėgsta žalias bulves blush2.gif
Droo
mano mažylė taip pat svogūnų megėja, griažia kaip skaniausią valgį nesiraukydama, tas pats ir su citrina ax.gif
Leja01
Mano sunus irgi megsta zalia svoguna,tik nereiketu duoti marinuotu,jei valgo,tai ir gerai,juk juose yra vitaminu,eteriniu alieju
paulapaula
pabandysiu ir as duot biggrin.gif manau kad visai sveika biggrin.gif biggrin.gif
medau
O maniškė valgo česnakus,lyg obuoliukus bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
tutifruti
QUOTE(medau @ 2008 02 13, 22:50)
O maniškė valgo česnakus,lyg obuoliukus bigsmile.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
*

va va maniskei irgi cesnako tik duok bigsmile.gif
Arsua32
Kai svoguna pjaustau, tai nuvagia ir valgo 4u.gif Labai nesirauko thumbup.gif
mammka
O maniškis nevalgo.Palaiko rankose,panešioja ir numeta smile.gif
irisine
mano lelka irgi svoguna grauzia kaip obuoli doh.gif
karoliukas
maniskis irgi kaip obuoli grauzia,net nesusiraukia biggrin.gif .
Laumiux
Esu girdėjusi, kad žmogus svogūnąkaip obuolį graužia, jei jam labai trūksta vitamino C. Bet nežinau, ar tai tiesa.
Festa
Ragavo maniske ir svoguna, o labiausiai megsta zalia bulve ax.gif
irisine
QUOTE(Laumiux @ 2008 02 21, 19:31)
Esu girdėjusi, kad žmogus svogūnąkaip obuolį graužia, jei jam labai trūksta vitamino C. Bet nežinau, ar tai tiesa.
*

visko gali but, bet gali but ir del to kad jiems idomus kitoks skonis... blush2.gif nors vitamino c neturetu trukt maniskei, nes gauna daug vaisiu ir dar seip profilaktiskai c vitamina geriam... ax.gif
zaliaake123
Ka tik mano maziukas (1,2 m) paragavo svoguniuko.
Patiko thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.