Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų fantastiškų DVYNUKŲ liūtukų gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
Vit.Ka
Ech Veite, be galo nuostabiai gražu wub.gif Gražu didelė šeima, gražu, kai viskas kas netikėta -yra ir bus gerai. Smagu, kad nepabūgai , kai sužinojai jog laukiesi ir net tada, kai vietoj vienos širdelės pamatėt dvi. wub.gif thumbup.gif Sėkmės jums dideliausios auginant tiek daug mažučiukų wub.gif

Aš irgi visada svajoju apie gausią šeimą, tačiau kuo toliau, tuo labiau bijau pagalvoti apie tai, nes dukrytė lb šokdina su savo ožiais... unsure.gif Bandysiu ieškoti kuo tinkamesnio sprendimo mūsų ožkytei...
Veitė
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2009 09 04, 10:35)
Ech Veite, be galo nuostabiai gražu  wub.gif  Gražu didelė šeima, gražu, kai viskas kas netikėta -yra ir bus gerai. Smagu, kad nepabūgai , kai sužinojai jog laukiesi ir net tada, kai vietoj vienos širdelės pamatėt dvi.  wub.gif  thumbup.gif  Sėkmės jums dideliausios auginant tiek daug mažučiukų  wub.gif

Aš irgi visada svajoju apie gausią šeimą, tačiau kuo toliau, tuo labiau bijau pagalvoti apie tai, nes dukrytė lb šokdina su savo ožiais... unsure.gif Bandysiu ieškoti kuo tinkamesnio sprendimo mūsų ožkytei...
*

ačiū visoms wub.gif

ir aš visada svajojau apie didelę šeimą, nes pati neturiu nei brolio, nei sesės...Džiaugiuosi, kad mano vaikai turi vieni kitus wub.gif o vaikų "ožiai"
juk labai laikinas, išaugamas dalykas mirksiukas.gif nereikia jų labai bijoti smile.gif
Stebukle
Puiki istorija.
Šaunuoliai, kuo didžiausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
ELWOOD
labai graziai ir nuosirdziai viskas papasakota..linkiu jusu gausiai seimai sveikatos, laimes, daug garziu akimirku...ir kad niekad netruktu meiles... 4u.gif
Mamyte.Linute
labai grazi mamyte ir tiesiog spinduliuoja geriu ir meile wub.gif thumbup.gif o leliukai kokie grazus. wub.gif 4u.gif sekmes jusu seimynelei. thumbup.gif
Fioneta
Labai grazi istorija wub.gif
Linkiu viso ko geriausio jusu gausiai seimynelei 4u.gif
pieniu pieva
Paprastai neskaitau gimdymo istoriju, bet sitoji suzavejo. Pasirodo imanoma paciai be jokiu cezariu pagimdyti dvynukus. Tikrai sauni labai simpatiska mamyte ir mazyliai grazuciai.
Daugiau tokiu gimdyviu ir gimdymu 4u.gif
CaraMela
Nedažnai pasitaiko tokių nuostabių istorijų. wub.gif 4u.gif Oi ir aš dvynykų norėčiau ax.gif
Fairyland
Nuostabi istorija 4u.gif wub.gif Ir mamyte ir leliukai LABAI grazus wub.gif
Veitė
QUOTE(pieniu pieva @ 2009 10 07, 21:52)
Pasirodo imanoma paciai be jokiu cezariu pagimdyti dvynukus.
*

ačiū blush2.gif tiesa sakant ir pati labai didžiuojuosi, kad pavyko pačiai 4u.gif
Alinkus
Grazi istorija... Sekmes!
<STRAZDANELE>
thumbup.gif labai grazi istorija
Giedrolina
Kaip gražu wub.gif Nuoširdžiausi sveikinimai nuostabiems tėveliams 4u.gif Tikiuosi ir mums viskas bus gerai ir be jokių komplikacijų smile.gif Nesulaukiu kada mūsų gims mūsų stebuklėliai nestuke.gif nestuke.gif
aaistulis
Nu truksta zodziu kaip grazu bigsmile.gif wub.gif aukit visi dideli ir sveiki 4u.gif
Raganėlė
gražiai augti wub.gif
renaciukas66666
kaip grazu wub.gif
Veitė
QUOTE(Giedrolina @ 2009 10 18, 19:10)
Kaip gražu wub.gif Nuoširdžiausi sveikinimai nuostabiems tėveliams 4u.gif Tikiuosi ir mums viskas bus gerai ir be jokių komplikacijų smile.gif Nesulaukiu kada mūsų gims mūsų stebuklėliai nestuke.gif  nestuke.gif
*

ačiū 4u.gif ir Jums linkiu nuostabaus susitikimo su savo stebuklėliais 4u.gif Dvynukus turėti nuostabu wub.gif wub.gif
neringula
Oj, kaip grazu .... wub.gif wub.gif
Dvigubas dziaugsmas, tiek daug sirdies ir meiles siame pasakojime ideta ...
Sveikatos visiems 4u.gif
Omrum
leliukai išnešioti idealu laiką bigsmile.gif svoris kaip dvyniams nerealus wub.gif o mamytės pilvukas visai ir nedidelis wub.gif SUPER wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
NeiVile
labai graziai papasakota wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
lauroone
pasakiska istorija wub.gif gera buvo skaityti wub.gif
Sekmes jusu didelei seimynelei 4u.gif
Raganiute
sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
šaunuolė mamytė wub.gif
asmodeja
Begalo grazi istorija wub.gif
Veitė
QUOTE(Lera @ 2009 11 10, 10:13)
leliukai išnešioti idealu laiką  bigsmile.gif  svoris kaip dvyniams nerealus  wub.gif  o mamytės pilvukas visai ir nedidelis  wub.gif  SUPER wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

ačiū wub.gif o pilvius tai didelis didelis buvo, vos lovoj beapsiversdavau tongue.gif
Sandra29
Graži istorija wub.gif
Sėkmės Jūsų didelei šeimynėlei 4u.gif wub.gif
liolia79
Labai jaudinanti istorija wub.gif Sekmes jusu didelei ir kupinai meiles seimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Inga.Inga
Nuostabi istorija! Sekmes jusu seimynai 4u.gif
Nenyte*
Oi kokia grazi istorija wub.gif ,kok,i grazuciai leliukai,ir labai grazios nuotraukytes.O jau mamytes pilvelio didumas,isivaizduoju kokios sunkios buvo paskutines dienos.Sveikateles visai graziai jusu seimynelei wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
~Serpentine~
pritrukau zodziu blush2.gif labai grazi istorija 4u.gif pilveli mamyte kaip reikiant buvo uzsiauginusi, bet vis tiek sunku suvokt kaip tilpo ten 2 tokie leliukai g.gif bigsmile.gif o jau kudikeliu grozis, ir dar poryte gime 4u.gif wub.gif nerealu wub.gif kuo dideliausios sekmes jums 4u.gif
Veitė
QUOTE(Nenyte82 @ 2009 12 10, 23:14)
Oi kokia grazi istorija wub.gif ,kok,i grazuciai leliukai,ir labai grazios nuotraukytes.O jau mamytes pilvelio didumas,isivaizduoju kokios sunkios buvo paskutines dienos.Sveikateles visai graziai jusu seimynelei wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

QUOTE(~Serpentine~ @ 2009 12 10, 23:30)
pritrukau zodziu blush2.gif labai grazi istorija 4u.gif pilveli mamyte kaip reikiant buvo uzsiauginusi, bet vis tiek sunku suvokt kaip tilpo ten 2 tokie leliukai g.gif  bigsmile.gif o jau kudikeliu grozis, ir dar poryte gime 4u.gif  wub.gif nerealu wub.gif kuo dideliausios sekmes jums 4u.gif
*

ačiū, ačiū wub.gif wub.gif labai labai gera skaityti tokius šiltus komentarus rolleyes.gif o man dar ir šiandien sunku suvokti, kaip ten 2 tokie leliukai tilpo smile.gif
*Melita*
Nuostabus pasakojimas wub.gif Nuostabūs mažyliai wub.gif Daug, daug sveikatelės Jums 4u.gif
deizzy
skaiciau skaiciau,maniau grazi istorija,o kaip nustebau pamacius kad cia mano kaimyne is to pacio namo 4u.gif blush2.gif 4u.gif
bbbituteee
retokai usuku cia paskaitinet, nes per daug grazios man tokios istorijos wub.gif ir pasiskaicius dar labiau uzsinoriu dar vieno angeliuko wub.gif ir pirma karta suzinojau, kaip du vaikucius pati mamyte pagimdo, visada pagalvodavau, su vienu kiek istvermes reikia , o tai kaip du? bet galvodavau, gal cezari daro, o va pasirodo ir pacios mamytes stipruoles pagimdo thumbup.gif nu tiesiog saunu, aukit sveiki ir laimingi wub.gif
Veitė
QUOTE(deizzy @ 2009 12 14, 20:04)
skaiciau skaiciau,maniau grazi istorija,o kaip nustebau pamacius kad cia mano kaimyne is to pacio namo  4u.gif  blush2.gif  4u.gif
*

aga, kaimynė 4u.gif labas mirksiukas.gif smagu čia Jus sutikti bigsmile.gif

QUOTE(bbbituteee @ 2009 12 14, 22:36)
retokai usuku cia paskaitinet, nes per daug grazios man tokios istorijos  wub.gif  ir pasiskaicius dar labiau uzsinoriu dar vieno angeliuko  wub.gif ir pirma karta suzinojau, kaip du vaikucius pati mamyte pagimdo, visada pagalvodavau, su vienu kiek istvermes reikia , o tai kaip du? bet galvodavau, gal cezari daro, o va pasirodo ir pacios mamytes stipruoles pagimdo thumbup.gif nu tiesiog saunu, aukit sveiki ir laimingi  wub.gif
*

ačiū wub.gif tikrai pagimdo ir pačios dvynukus thumbup.gif ir įsivaizduoju ne taip jau retai smile.gif tik didelio noro, ko gero, reikia blush2.gif
Rasinka
4u.gif

Tokios abi meilios istorijos ir dukrytės gimimo ir dvynukų tiek meilės žodžių supintą...labai labai miela buvo skaityti. wub.gif
Ačiū už istorijas wub.gif
Veitė
QUOTE(Rasinka @ 2009 12 15, 21:08)
4u.gif

Tokios abi meilios istorijos ir dukrytės gimimo ir dvynukų tiek meilės žodžių supintą...labai labai miela buvo skaityti. wub.gif
Ačiū už istorijas wub.gif
*

labai ačiū 4u.gif smagu, kad patiko smile.gif
Di8
Labai graži istorija wub.gif wub.gif wub.gif net susigraudinau
vaivos juosta
Va čia tai istorija wub.gif wub.gif ... žodžių trūksta.. kiekvienas žodis išjaustas.... wub.gif wub.gif

Bučkis savaitėle laiko jaunesniems rugpjūtinukams oro_buckis.gif .
Bona -pari
wub.gif thumbup.gif 4u.gif
bantukas
Ojei, kokia graži nėštuke buvot, neveltui visi taip gyrė smile.gif prisidedu ir aš prie pagyrų jums ir jūsų lelliukams wub.gif
Veitė
dėkui visoms wub.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 12 29, 20:53)
Va čia tai istorija  wub.gif  wub.gif ... žodžių trūksta.. kiekvienas žodis išjaustas.... wub.gif  wub.gif

Bučkis savaitėle laiko jaunesniems rugpjūtinukams  oro_buckis.gif .
*

Ačiū, vaivos juosta 4u.gif man Jūsų istorijos tokios ypatingai patašytos, tokios nepaprastos wub.gif

ir mes Ievutei siunčiam geriausius palinkėjimus wub.gif
lekianti
labai seikinu su sviguba laime !!!! aukit sveiki !!!! 4u.gif
Ende
Kokia mamytė spindinti laime ir kokie gražūs leliukai wub.gif wub.gif . Ir istorija labai labai graži thumbup.gif
Midnattssola
Nuostabu wub.gif tokia graži istorija wub.gif o mamytė tiesiog spinduliuoja laime thumbup.gif 4u.gif ir aš norėčiau dvynuku smile.gif o pas jus šeimoje nebuvo dvynių? g.gif
Veitė
QUOTE(Midnattssola @ 2010 01 04, 11:05)
Nuostabu  wub.gif  tokia graži istorija wub.gif  o mamytė tiesiog spinduliuoja laime  thumbup.gif  4u.gif  ir aš norėčiau dvynuku smile.gif o pas jus šeimoje nebuvo dvynių?  g.gif
*

Tikrai nebuvo schmoll.gif be galo džiaugiuosi, kad mus aplankė tokia laimė wub.gif 4u.gif
Midnattssola
Dar kartelį labai sveikinu ir linkiu lengvai augti ir tobulėti 4u.gif
Perlute
Grazu ir jausminga wub.gif
panele_smila
šiltai papasakota graži istorija thumbup.gif Sėkmės augant ir stiprėjant 4u.gif
mamyte_romantike
Labai šauni istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Stiprybės jums visiems smile.gif
liolia79
Mes su Medute irgi sveikiname Ugnyte ir Agniuka 5 menesiuku proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit dideli, sveiki ir laimingi 4u.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.