Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Emilijos gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
agnutes
papasakosiu kaip i si pasauli atejo mano mazute dukryte, vardu Emilija. na apie nestuma ir visus gimdymus man teke yra skaitytis ar pasiklausyti draugiu patirties, bet kai pati nesioji pilvelyje toki maza zmoguti tai pasaulis atrodo visiskai kitoks. biggrin.gif na ka su vyru mes gyvename jau senai, na pries tai gyvenome nesusituoke, atejo ta diena kaip supratome kad norime gyventi del kazko,o ne tik sau, nusprendeme susituokti. po vestuviu is karto pradejome planuoti mazyli, na ir ka jus sau mastot, is karto ir yra lotuliukas.gif laimes buvo be galo daug, savaites bego ir nespejau net pamatyt kaip pilvukas uzaugo. pradejo judeti, tas jausmas nepakartojamas smile.gif nereikia net ir pasakoti jus pacios puikiai zinote. atejo ilgai lauktas geguzes menuo, pasak daktaru mano terminas buvo geguzes 11 diena, bet jos laukti net nereikejo. buvo vakaras, prasidejo toks pilvuko maudimas, bet as net nesupratusi sau ejau miegoti, (mat anksciau buvo tie paruosiamieji saremiai tai galvojau kad jie kartojasi). kazko visai nesimiegojo, nes tie skausmai vis kartojosi ir kartojosi, pakeliau savo mylima vyra ir sakau JAU. tai jo reakcija buvo labai pasimetusio zmogelio ir jis to lauke vos ne kas vakara kada jau prasides. daiktus buvau jau susidejusi pries savaite tai nieko pakuotis nereikejo. nuvykome i ligonine,pagulde i gimdykla, o po to vyko taip viskas greitai kad neuztrukome net 2 valandu kai mazoji jau gulejo ant mano krutines. thumbup.gif vyras dalyvavo gimdyme ir tai buvo nuostabu, nes mes isgyvenome be galo gera dalyka, kartu sutikome savo aukseli. nors per visa nestuma bijojau gimdymo, bet kai ateina tas laikas jau niekas nebesvarbu, nei skausmas nei visa kita, tik lauki kada gi pamatysi savo dalele. dabar musu dziaugsmeliui 1 metukai ir 3 menesiai, labai judri ir hiperaktyvi mergyte. 4u.gif
vi78
silciausi sveikinimai 4u.gif
miglutio
laimes jusu seimai 4u.gif
liolia79
Grazu smile.gif Sekmes seimynai 4u.gif
*woman*
bigsmile.gif kaip greitai viskas thumbup.gif šaunu thumbup.gif sėkmės jūsų šeimai 4u.gif
*Lyra*
bigsmile.gif kaip viskas greitai, labai smagu thumbup.gif
***PUZLE***
4u.gif
yoyo75
taip paprasta ir gražu 4u.gif
Sėkmės ir laimės jūsų šeimai
floridija
Aciu uz papasakota Emilijos istorija! 4u.gif
semiuke
kuo nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
shady2
grazi istorija, sveikinimai wub.gif
*fujimi
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
***PUZLE***
thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.