Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aukštaūgių vaikų mamytėms
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
Nebijoklė
QUOTE(Vėta @ 2010 10 16, 22:39)
Greitas augimas vaikui atneša ir didelių problemų. Mano paaugliukui greitas augimas atnešė blogą regėjimą (akių raumenys nespėjo kartu augti, todėl dabar nešiojam akinius) ir širdelės problemas -  aortos vožtuvas nespėjo augti, todėl dabar nepilnai uždaro aortą. Taip, kad nesižavėkit greitu augimu.
*

drinks_cheers.gif
mėnulis
siaip yra tokia aukstaugiu liga - morfano sindromas. bet prie sios ligos buna puokste kitu negalavimu, slpnas regejimas rodos vienas is rodikliu. silpna sirdele. aisku, nustato tik medikai, o ne per forumus smile.gif
vaižgantė
QUOTE(Aushrinė @ 2010 10 17, 13:27)

Aš viliuosi tuo, kad mes patys nemaži ( 182 ir 191 ), tad aukštas ūgis kaip ir paveldėtas ...
*

Na, ne visada paveldėtas ax.gif Mano ūgis 170 cm, vyro- 173 cm, o mūsų penkiolikmetis 181 cm, batų nr 45-46 ax.gif Jis tikrai dar augs...
Aushrinė
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 22, 11:04)
Na, ne visada paveldėtas  ax.gif  Mano ūgis 170 cm, vyro- 173 cm, o mūsų penkiolikmetis 181 cm, batų nr 45-46  ax.gif  Jis tikrai dar augs...
*

Tuomet tai iš serijos, kad vaikai tėvus praauga smile.gifsmile.gif

O jei rimtai, tai linkim , kad ir jums ir mums viskas OK su sveikata būtų 4u.gif
varrna
Musu mergaitei 3m. katik suejo, o ugis 105cm. Darzelyje grupeje ji pati auksciausia. Ji ir atrodo daug vyresne. Tik dziaugiuos, kad ji kudute. Tikiuos, ateity taip sparciai nebeaugs g.gif
yazmin

Sveikutės, senai buvau užsukus į savo sukurtą temutę. Pasirodo visai nemažai čia mūsų bigsmile.gif kaip sekasi jūsų aukštaūgiams?

Maniškė jau 1,7m, iki mano ūgio liko 3cm, o visus mano aukštakulnius (ačiu Dievui biggrin.gif ) jau senai išaugo, kojyte 39,tik labai siaurutė, todėl problemos su avalyne, tuo tarpu mano peda 36-37d. Džiaugiuosi kad ji bent smulkių kauliuku, plonos rankytės kojytės, siauri petukai, bent jau nebus milžinė doh.gif Kolkas minėtų sveikatos problemų neturim, gal kad nuo pat gimimo labai tolygiai auga g.gif

Mes tp nesam l auksti, as apie 173, vyras apie 185. Vidurinėlė mūsų sese vis dar pati žemiausia kolektyvuose- klasėje, šokiuose. Jaunėlė- idealus viduriukas, tad turim tris visiškai skirtingas ugio požiūriu merginas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.