Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano laukta dukra, o istrauktas sunus:)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Eleph9
Nusprendziau ir as savo istorija papasakoti
Turbut kaip ir visos, labai jaudinausi suzinojusi, kad papilvej jau auga gyvybe... pradejau lankytis reguliariai pas gydytoja (E.Valaseviciu, aciu Jam labai), 18a savaite pasidarem pirma nuotraukyte, gydytoja klausia, tai ko laukiat, man tai kaip ir nesvarbu, bile kad tik sveikas, na o vyras aisku noretu berniuko, bet jo didziam nusivylimui gydytoja pasako, kad bus mergaite, labai aiskiai matosi... Na mergaite tai mergaite, laukiam toliau, issirinkom varda ir laukiam toliau. BEt kadangi esu nenustygstanti vietoje, 27 savaite atsiguliau i Mazyli pasilasinti siek tiek magnio... Bet jau po 4 dienu issiprasau namo, kazkaip jauciau, kad man tikrai nera nieko blogo... Aisku kas nors gali pavadinti mane kvaila, kad taip elgiausi, bet tada tikrai jauciausi gerai, o ir gydytojas nepriestaravo, kad buciau namuose. Tai va, paskui dar seke keli exhoskopai, nu ir vel klausiu, sakau gal kas matosi, tai jo, sako, kleckiuku nematyti, tai tikrai mergaite smile.gif , mergaite tai mergaite, pasirinkom dar viena varda atsarginiam variantui ir laukiam toliau... Gimdyti 06 05, tai sau be strioko issilaikiau visus egzaminus, mat dar buvau studente, bet laikant paskutini egzamina kazko pradejo mausti pilvo apacia. As pasiskambinu savo gydytojui ir papasakoju visa situacija, jisai pasikviecia mane pas save, apziuri ir sako, brangioji, tavo kaklelis atsidares 4cm, tai gal gimdom, tai kaip jisai man, tai as jam, sakau, tai gal ne... o ir is tikruju ta diena visiskai neturejau jokiu jegu, o ir dar nelaikas buvo. tai taip as issiprasiau namo, nes norejau pasiruosti normaliai, issimaudyti, susitvarkyti... bet prisizadejau, kad kita diena atvaziuosiu ir pradesim gimdyt. Nusprendziau, kad su mikriuku nevaziuosiu, issikvieciu taksi, ir pasisakau, kad jei nenori, jog pagimdyciau masinoj, tegul aplenkia visas duobes. Tai jau prie namu islipus pamaciau, kad vyrui prakaitas per sonus bego smile.gif o buvo labai karsta diena. Gulint vakare jau lovoje dar su vyru pasiziurejo per Dicovery kaip vyksta gimdymai Japonijoj ir Afganistane ir laukem kaip cia mums bus... Ryte atsikeliau, dar susitvarkiau viska iki galo, issikvieciam su vyru taksi, nepatikesit, bet atvaziuoja tas pats vairuotojas ir klausia, tai tu dar nepagimdei? smile.gif atsakau, kad vaziuoju dabar tai jisai vel kaip ir vakar labai letai ir atsargiai vaziavo smile.gif Nuvaziuoju i Mazyli, pasiskambinu i duris, nes dar visi normalus zmones miega arba tik ruosiasi i darba, o buvo 7 val ryto, atidaro duris apsimiegojusi tetute ir klausia ko jums, sakau atvaziavau gimdyt smile.gif na ji isileidzia, apklausineja kiek metu, kiek sveriu ir t.t. Bet pagalvojau, jei butu greitas gimdymas, tai toj pacioj registraturoj buciau pagimdziusi smile.gif nuveda mus i gimdykla ir laukiam, jau praeina 1,5 val o mes vis dar laukiam smile.gif Kadangi mano vyras toks truputeli ne is kantriuju, sako tai gal jau pradek gimdyti? smile.gif Jam toks vaizdas, kad tik spragtelejai pirstu ir yra smile.gif tai kad sakau niekas nesigimdo smile.gif Na pagaliau sulaukiau savo gydytojo, pasiziuri, tie patys 4 cm, aparatura rodo, kad vyksta saremiai, o as nieko nejauciu smile.gif bet kai suleido skatinanciu, turbut nepraejus minutei supratau kas yra saremis smile.gif dar uzsiminiau gydytojui gal nejautra, bet jis sako, tu stipri, dar pakentesi, nedaug liko, iki 15val tikrai pagimdysi smile.gif o kai sake, buvo 9 smile.gif oho galvoju, nu bet kaip nors smile.gif Teko toks malonumas kaip paguleti masazineje vonioje, siaip gal viskas butu liuks, bet ji man buvo per maza, tiksliau as jai per didele smile.gif mat mano ugis 1,8 m:) Na jau tas vadinamas antrasis etapas tikrai nebuvo is lengvuju, nes po vonios nebeturejau jegu isstumti, bet aciu Gydytojui, jo pagalba isstumiau ir sako sveikinu sunus, o mes laukem mergytes... Aisku vyrui pilnas maisas laimes, o as siek tiek pasimetus, ne tai, kad butu kas nors negerai, tiesiog visada galvojau kad bus mergaite smile.gif Be plysimu neapsiejom, gavau 7 siules, sakyciau daugoka, bet kazkada rimtai sportavau, dar karta pasitvirtino taisykle, kad vis tik sportininkes gimdo sunkiau sad.gif DAr gydytojas paklause kada antras, tai ta diena pasakiau, kad niekada, o jam atejus kita diena manes aplankyti, sakiau, kad po penkiu metu, na o dabar nepraejo ir 2,5 metu, bet as jau turiu minciu tik jei viskas pavyks, dar siek tiek palauksim ir pasistengsim, kad gimtu geguzes menesi, nes tiek mes abu su vyru, tiek sunus esam gime geguzes menesi

Tai vat tokia mano istorija
Leita
grazu wub.gif
o jau taksistas tai laugh.gif

sekmingo geguzinuko pagranduko planavimo 4u.gif
nenuorama1977
vyro sesuo irgi visa nestuma lauke dukros pagal gydytoju echoskopus ax.gif o gime sunus doh.gif
Nledi
Labai graži ta tavo istorija, aukit dideli ir greitai sulaukit pagranduko 4u.gif
Noa
Hm gimdžiau antrąjį pas tą patį Valasevičių, ne gydytojas, o tikras lobis... O dėl vonios tai nesutikčiau - aš irgi 180, bet man jinai buvo kuo geriausia, labai gerai tilpau biggrin.gif
Eimutė
Graži istorija rolleyes.gif Pusserei taip pat nutiko kaip ir Tau: gydytojai pranašavo sūnų, o susilaukė mergytės wub.gif Būkit sveiki, aukit dideli ir laimingi 4u.gif Dabar jau ir dukrytė neprošal būtų ax.gif
Eleph9
QUOTE(Noa @ 2005 09 28, 20:10)
Hm gimdžiau antrąjį pas tą patį Valasevičių, ne gydytojas, o tikras lobis... O dėl vonios tai nesutikčiau - aš irgi 180, bet man jinai buvo kuo geriausia, labai gerai tilpau biggrin.gif
*

Nu sorry, gal as ne tu matmenu, bet man vyras per saremi turejo pilti vandeni ant pilvo, nes tos masazines vonios jo nesieke:) Siaip viskas buvo liuks:)
Eleph9
QUOTE(Eimutė @ 2005 09 28, 20:11)
Graži istorija  rolleyes.gif Pusserei taip pat nutiko kaip ir Tau: gydytojai pranašavo sūnų, o susilaukė mergytės  wub.gif Būkit sveiki, aukit dideli ir laimingi  4u.gif Dabar jau ir dukrytė neprošal būtų  ax.gif
*

As ir pati visai nepriestarauciau mergytes, bet pagal visus paprocius turetu buti berniukas:)
miss X.Y.
nu,jo....man tai irgi -laukem berniuko(man dabar 24 savaites),na tipo,kazkaip as tai galvojau(vis dar galvoju tiesa pasakius),kad berniukas,bet kai buvom 21 savaites scanui,gydytoja sako,nu pozymiu,kad berniukas ner,taigi,-mergyte!!!taip guliu ten ir galvoju,nu jo...kazkodel man visada taip,viskas atvirksciai iseina...ir ne todel,kad nenoreciau mergytes,bet kazkaip noreciau,kad berniukas butu,brolis vyresnis sesei smile.gif ,o blogiauia ,tai ,kad jau pripirkus rubeliu pilnai ,kurie ,kad ir kaip stengiausi neutraliu spalvu-melsvi.... doh.gif bet sugalvojau,jei jau ir bus mergyte,tai tada su ruzava melyna reiks paderint,turetu visai graziai atrodyt...bet keisciausia tai,kad va jau kelios saviates po to,bet nieko mergaitisko taip ir nenupirkau,apart ruzavu batuku....tu tai vis gi jei bus berniukas turbut nepriderinsiu jau... g.gif ?
Vaidė
graži istorija. thumbup.gif Man irgi išpranašavo berniuką. Pripirkau rūbelių jam (dar gerai, kad iki 3 mėn), o gimė - dukriukas. smile.gif
tenelga
Svekinu visus tris smile.gif
As irgi abu vaikiukus pas Valasevičių gimdžiau.Tikrai didis Gydytojas, jeigu ne jis turbūt nebutų nei manęs nei mano pirmagimės dukrytės.
Džiugu kad ir Jūs pas jį gimėt augit ir stiprėkit thumbup.gif
Liucka
o mums gydytoja iki siol nepasako kas bus. ji tipo nėra visiškai užtikrinta, tai nenori spelioti ir nesako išvis. Taigi kai gims, tada ir sužinosim kas smile.gif o dabar tai perkam visokius geltonus, baltus, žalius drabužėlius smile.gif smile.gif
Incė
smagu kai likimas toky poksta iskrecia biggrin.gif biggrin.gif
saugerda
Aš irgi gimdžiau pas valasevičių, jis ir geras gydytojas bet ir mano draugės uošvis tongue.gif
Mane operavo jokių koplikacijų trūkusių siūlių, uždegimų ir t.t. thumbup.gif
Džiuga+
smile.gif as irgi pradzioje laukiau ir norejau berniuko, bet po to uzsimaniau mergytes tongue.gif ir jauciausi kaip mergytes besilaukianti, tai man gime mergyte... Antro labai noreciau berniuko, tai ka daktare besakytu, lauksiu berniuko. biggrin.gif Sekmes jums augant.
Eleph9
Labas, jauciu, kad snekam apie Neringa:) As ja irgi pazistu, mes is vieno miesto, o paskui dar teko ir vienoj komandoj kartu zaisti:)

QUOTE(saugerda @ 2005 10 18, 14:27)
Aš irgi gimdžiau pas valasevičių, jis ir geras gydytojas bet ir mano draugės uošvis tongue.gif
Mane operavo jokių koplikacijų trūkusių siūlių, uždegimų ir t.t.  thumbup.gif
*

Lali
as susilaukiau mergaites, nors zinau, kad mano vyrelis vis vylesi, kad gydytojos klysta, ir, kad mes turesim vaikinuka... doh.gif
Tiesa, dabar, kai mazylei 0.5 metuko, vyras nuolat kartoja - kad jam nereikia ir nereikes jokio berniuko, nes turi labai grazia dukryte smile.gif ... ax.gif Sake, kad sutiks gimdyti ir antra dukra... thumbup.gif thumbup.gif
updown
kas nors atsiuskit nesciu nuotrauku nes man atrodo kad as per stora........................ cry.gif 4u.gif sad.gif
Eleph9
Nera taip baisu, kaip atrodo:) As irgi galvoaju, kad esu storiausia pasaulyje:) ir kaip nebutu keista, vis dar dabar taip galvoju:(

QUOTE(updown @ 2005 10 26, 16:17)
kas nors atsiuskit nesciu nuotrauku nes man atrodo kad as per stora........................ cry.gif  4u.gif  sad.gif
*

daivasmo
thumbup.gif grazu
alex
Grazi ir linksma istorija smile.gif
Juratikas
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na tavo istorija = mano istorija biggrin.gif tongue.gif
Laukem Ievutes, o su laukem Rapoliuko
Man irgi sioks toks sokas po gimdymo buvo - kaip tai berniukas?! Bet vyrui dziaugsmo tai "pilnos kelnes" buvo...bet ir as dukrytes dar noreciau ax.gif
Beje, ir as labai intensyviai sportavau,ir taip pat manau, kad del to gimdymas labai sunkus buvo (skatino ir daug daug kartu, nes net saremiai dingdavo sad.gif )
O po tokio sunkaus gimdymo turim labai nemaloniu pasekmiu- vandene (t.y. padideje skilveliai ir vandenukai galvytej) cry.gif tai dabar truputi veluojam su savarankisku atsisedimu, atsistojimu ir pan. Gydytoja mums 100 proc. uztikrino, kad jau tikrai viskas bus gerai,kad vaiksciosim (o galejo viskas daug blogiau pasisukt blink.gif ) Tai dabar nuolat arba masaziukus darom arba i manksteles vaikstom, patys maziuka mankstinam...stai taip ir gyvenam mirksiukas.gif
Erija
Panasiai ir man nutiko, tik atvirksciai. Abiejais atvejai prognozavo berniukus, net ir "pelyte" mate kabancia ir man rode, bet gime dvi mergytes ir esu labai patenkinta.
Akite sveiki ir grazus smile.gif
Erina
QUOTE(Lali @ 2005 10 23, 14:02)
as susilaukiau mergaites, nors zinau, kad mano vyrelis vis vylesi, kad gydytojos klysta, ir, kad mes turesim vaikinuka...  doh.gif
Tiesa, dabar, kai mazylei 0.5 metuko, vyras nuolat kartoja - kad jam nereikia ir nereikes jokio berniuko, nes turi labai grazia dukryte smile.gif ... ax.gif  Sake, kad sutiks gimdyti ir antra dukra...  thumbup.gif  thumbup.gif

Mano vyras irgi svaigo tik apie berniuką, dabar kai mūsų mergytei beveik metai, jis pasakė, kad jei kada turės antrą vaiką, vėl norėtų mergaitės.
Eleph9
Na noriu as tave paguosti... Zinok musu bernas irgi labai velai savarankiskai atsisedo, t.y. gal kokiu 9-10 men (tas buvo taip seniai, kad jau net nebepamenu blush2.gif ), jisai pirma atsistojo, o tik paskui atsisedo... Tad nenusiminkit, viskas bus gerai... biggrin.gif
Sekmes jums

QUOTE(Juratikas @ 2005 11 01, 15:41)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  na tavo istorija = mano istorija  biggrin.gif  tongue.gif
Laukem Ievutes, o su laukem Rapoliuko
Man irgi sioks toks sokas po gimdymo buvo - kaip tai berniukas?! Bet vyrui dziaugsmo tai "pilnos kelnes" buvo...bet ir as dukrytes dar noreciau  ax.gif
Beje, ir as labai intensyviai sportavau,ir taip pat manau, kad del to gimdymas labai sunkus buvo (skatino ir daug daug kartu, nes net saremiai dingdavo sad.gif )
O po tokio sunkaus gimdymo turim labai nemaloniu pasekmiu- vandene (t.y. padideje skilveliai ir vandenukai galvytej)  cry.gif tai dabar truputi veluojam su savarankisku atsisedimu, atsistojimu ir pan. Gydytoja mums 100 proc. uztikrino, kad jau tikrai viskas bus gerai,kad vaiksciosim (o galejo viskas daug blogiau pasisukt  blink.gif  ) Tai dabar nuolat arba masaziukus darom arba i manksteles vaikstom, patys maziuka mankstinam...stai taip ir gyvenam  mirksiukas.gif
*

Digma
man taip jau atsitiko, kad abu kartus echoskopai apsiriko. Labai linksma biggrin.gif kai nešiojau dukrytę, tai pamatė berniuką, o kai sūnelį, tai atvirkščiai. Gerai, kad per daug netikėjau ir neįsikaliau sau į galvą, kad gims tas, ką pranašauja..bet motiniška intuicija buvo teisingiausia. Nors per antrą nėštumą tris kartus gydytojos matė mergaitę, bet jaučiau, kad sūnelį turėsim..Taip ir buvo..
Eleph9
Visada mamos intuicija buna geriausia mirksiukas.gif

QUOTE(Digma @ 2005 11 03, 23:58)
man taip jau atsitiko, kad abu kartus echoskopai apsiriko. Labai linksma biggrin.gif kai nešiojau dukrytę, tai pamatė berniuką, o kai sūnelį, tai atvirkščiai. Gerai, kad per daug netikėjau ir neįsikaliau sau į galvą, kad gims tas, ką pranašauja..bet motiniška intuicija buvo teisingiausia. Nors per antrą nėštumą tris kartus gydytojos matė mergaitę, bet jaučiau, kad sūnelį turėsim..Taip ir buvo..
*

Yoli
smile.gif labai grazi istorija
sanidiki
4u.gif
joge
Aha, man tai pranašavo dvi mergytes, o gimė du berniukai biggrin.gif
naitas
Jėėėėzau, šitaip taksistą išgąsdinai lotuliukas.gif

Gražiai pagimdytas berniukas thumbup.gif Aukit didučiai wub.gif
(Emili)
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Saksona
Fainai, krizenau prie kompo skaitydama lotuliukas.gif

Bet gegužiukas nesigavo, ane mirksiukas.gif bigsmile.gif Bus liepinukas biggrin.gif
*Jalta*
Smagi istorija. thumbup.gif
GudriLapė
4u.gif labai graži istorija
pasimetusi
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sacra
sveikinu su abiem vaikuciais!
linkiu lengvo gimdymo su antraja
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.