Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas ant tekstilės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
malena44
QUOTE(MamaKa @ 2009 09 23, 17:02)
malena 44 gražu ir drąsu sakyčiau  thumbup.gif
*

norejosi ko nors isskirtinio sventei
PACIOS
Malena,saunuole thumbup.gif uz ideja,puiku jos igyvendinima ir isskirtinuma thumbup.gif
88888888
grazu thumbup.gif o is kur tokio dydzio gelytes ? blink.gif
zappy
Labas vakaras. Norėčiau sužinoti kuo skiriasi mediumas tekstilei nuo klijų tekstilei? blush2.gif

http://artmanija.com/lt/products/Dekoravim...-audiniui-59ml/

http://artmanija.com/lt/products/Dekoravim...ekupazui)/1758/
88888888
Na ,kaip as suprantu ,tai niekuo ,nes funkcija tai ta pati .Gal kas kitaip pasakys g.gif
irmulia

! 
Visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos - bus trinamos !
malena44
QUOTE(88888888 @ 2009 09 23, 19:44)
grazu  thumbup.gif o is kur tokio dydzio gelytes ?  blink.gif
*

pirkau ''silver city'', buna ryzinio popieriaus dideliais motyvais. dar lelijas ir saulegrazas maciau
abc12355
Laba,

Na va galu gale radau laiko....
Rodausi staltiesėlę močiutei dovanų (tik pas ją staliukas kvadratinis, tai ir žiūrėsis kitaip truputi):
http://img22.imageshack.us/i/dscf1840v.jpg/
http://img262.imageshack.us/i/dscf1845.jpg/

O čia dar prie tų pačių maišiukų džiovintiems...šie bus skirti arbatžolėms:
http://img262.imageshack.us/i/dscf1496.jpg/

Labai smagu dirbti ant medžiagėlės!
malena44
labai grazi staltiesele thumbup.gif
Kid_Smyle
Sveikutės 4u.gif norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų blush2.gif , tik dar perskaičiau kaip naujokė visiška apie medžiagas , tai manau reiks išbandyti artimu metu berods netaip brangiai kainuoja , kaip kitos dekupažo technikos , o ir artima man būtų bigsmile.gif
tad tikiuosi patarimais dalinsites , o aš prie pirmos progos irgi prisidėsiu su darbeliais , nes jau nagai niežti , kaip noriu biggrin.gif
abc12355
[quote=Kid_Smyle,2009 09 29, 12:39]
Sveikutės 4u.gif norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų blush2.gif , tik dar perskaičiau kaip naujokė visiška apie medžiagas , tai manau reiks išbandyti artimu metu berods netaip brangiai kainuoja , kaip kitos dekupažo technikos , o ir artima man būtų bigsmile.gif
tad tikiuosi patarimais dalinsites , o aš prie pirmos progos irgi prisidėsiu su darbeliais , nes jau nagai niežti , kaip noriu biggrin.gif

Smagu, kad gausėja gretos, pirmyn!
Paul@
QUOTE(abc12355 @ 2009 09 28, 16:19)
Laba,
Labai smagu dirbti ant medžiagėlės!
*

labai grazus darbai bigsmile.gif Omaiselius pati siuviesi g.gif
abc12355
[quote=Paul@,2009 09 29, 14:28]
labai grazus darbai bigsmile.gif Omaiselius pati siuviesi g.gif

Pati. Turiu ,,iš tarybinių laikų,, ruloną perkaliuko....
gugile
merginos išbandžiau ir aš ta daikta nu patiko ale man klausimas iškilo atkibs manao maikutė aš i vidų nieko neįkišau prieš tepdama? nu žiopla aišku ir aišku dabar atrodo ten sukibo jaučiu viskas sugadinau? blush2.gif 4u.gif
88888888
QUOTE(gugile @ 2009 09 29, 20:41)
merginos išbandžiau ir aš ta daikta nu patiko ale man klausimas iškilo atkibs manao maikutė aš i vidų nieko neįkišau prieš tepdama? nu žiopla aišku ir aišku dabar atrodo ten sukibo jaučiu viskas sugadinau? blush2.gif  4u.gif
*

schmoll.gif neatkibs verysad.gif o jei atkibs tai negraziai verysad.gif
gugile
nu tai ka būsiu pasimokius... turėsiu pavyzdį oi turėsiu.... doh.gif o ka jūs į vidų įkišat?
88888888
As dedu ka nors plastikinio .Geras variantas imaute .Tik paskui pries lyginant reik ja istraukt ,nes ir ji prilips .O kai lyginu ,po apacia padedu popieriaus lapa .
abc12355
[quote=gugile,2009 09 30, 08:35]
nu tai ka būsiu pasimokius... turėsiu pavyzdį oi turėsiu.... doh.gif o ka jūs į vidų įkišat?

Aš visur naudoju sviestinį ar sumuštinių popierių. Gaila, kad taip tip gavosi... verysad.gif
argutiene
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio. ax.gif Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas. tongue.gif

user posted image

P.S. Ilgai teko derėtis, su savo darbų "įvertintoja"- dukryte, kad leistų nufotografuot, nes nepaleidžia iš rankų dabar tų pagalvyčių. hihihi.gif
Paul@
QUOTE(argutiene @ 2009 09 30, 10:21)
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio.  ax.gif Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas.  tongue.gif
P.S. Ilgai teko derėtis, su savo darbų "įvertintoja"- dukryte, kad leistų nufotografuot, nes nepaleidžia iš rankų dabar tų pagalvyčių.  hihihi.gif
*

Nu nerealiai grazu blink.gif wub.gif ,kaip man tokie dalykai patinka,bet,va su siuvimu,tai as nedraugauju verysad.gif O gaila.....
gugile
kaip gražu tos pagalvytės....

ačiū merginos už patarimus, na nieko baisaus, vistiek patiko nerealiai tai vakare lyginsiu ir dar bandysiu atplėšti.... blush2.gif
abc12355
[quote=argutiene,2009 09 30, 10:21]
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio. ax.gif Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas. tongue.gif

Labai dailiai atrodo.Gražu!
MamaKa
argutiene labai labai gražu 4u.gif
Kid_Smyle
pagalvėlės nerealios wub.gif
aš irgi galvoju pradėsiu nuo sūneliui skirtos pagalvėlės , tik va turiu blondinišką klausimą blush2.gif
ar tinka tos servetėlės popierinės , kur ant stalo dedam šluostytis ar jos tik specialios g.gif
eisiu greit pirkti klijų biggrin.gif
abc12355
[quote=Kid_Smyle,2009 09 30, 13:15]
pagalvėlės nerealios wub.gif
aš irgi galvoju pradėsiu nuo sūneliui skirtos pagalvėlės , tik va turiu blondinišką klausimą blush2.gif
ar tinka tos servetėlės popierinės , kur ant stalo dedam šluostytis ar jos tik specialios

Tos kur ant stalo dedam... rolleyes.gif
aussrrina
argutiene koks grozis pagalveliu su meskiais,superines uztat dukryte nepaleidzia is ranku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kid_Smyle
Dėkui , hm idomu su mašinuku rasiu , o gal ką nors kito biggrin.gif
88888888
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio.  ax.gif
*

bigsmile.gif labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
dais
Norėčiau pasirodyti su pirmuoju, šiąnakt baigtu, savo dekupažiniu darbu ant audinio.  ax.gif Žinoma, daugiausiai čia darbo pareikalavo- siuvimas.  tongue.gif

user posted image

P.S. Ilgai teko derėtis, su savo darbų "įvertintoja"- dukryte, kad leistų nufotografuot, nes nepaleidžia iš rankų dabar tų pagalvyčių.  hihihi.gif
*

Tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
argutiene
Labai labai ačiū visoms, nepagailėjusioms pagyrų mano pagalviukams. aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
PACIOS
argutiene,nu kaip grazu thumbup.gif ,reikia ir man jau ka nors daryti... biggrin.gif
88888888
QUOTE(PACIOS @ 2009 10 01, 07:46)
,reikia ir man jau ka nors daryti... biggrin.gif
*

nu tikrai... biggrin.gif
argutiene
QUOTE(PACIOS @ 2009 10 01, 07:46)
argutiene,nu kaip grazu thumbup.gif ,reikia ir man jau ka nors daryti... biggrin.gif
*

Ačiukas ax.gif Būtinai mirksiukas.gif
gugile
sveikos, na žinokit atlipinau savo maikutę, bet jei taip lengvai atlipo nenusilups man tas paveikslėlis ir kiek kartų reikia tepti tuos klijus ar pakanka vieno karto? 4u.gif
abc12355
[quote=gugile,2009 10 01, 10:51]
sveikos, na žinokit atlipinau savo maikutę, bet jei taip lengvai atlipo nenusilups man tas paveikslėlis ir kiek kartų reikia tepti tuos klijus ar pakanka vieno karto? 4u.gif

Šeip tai tepu vieną kartą.O tu tepei ant medžiagos prieš klijuodama?
gugile
taip ntepiau prieš tai ant medžiagos po to ant viso motyvo.... pareisu namo parodysiu kas gavos.... nieko ypatinga bet kaip pirmas bandymas wub.gif
malena44
labai grazios pagalveles wub.gif
abc12355
Sveikos mergaitės,

Ką tik baigiau pagalvėlę mažam būsimam lėliukui ax.gif :

http://img194.imageshack.us/i/dscf2118.jpg/
daiva_z
Labas vakaras, labai grazūs visų darbeliai ant audinuko wub.gif
Man reikia dukrelei maišiuką padekoruot, tikiuosi rasiu greitu laiku laiko doh.gif blush2.gif
Kid_Smyle
QUOTE(abc12355 @ 2009 10 04, 12:45)
Sveikos mergaitės,

Ką tik baigiau pagalvėlę mažam būsimam lėliukui  ax.gif :

http://img194.imageshack.us/i/dscf2118.jpg/
*

labai faina pagalvėlė thumbup.gif
o aš va nuėjau šeškinėn ir neradau texstilei tinkamų klijų , tai ,kad dar vis tik svajonėse kaupiuosi blush2.gif
Borri
Aš irgi Kaune radau tik silveryje (ten labai daug jų buvo), tai siunčiausi iš artmanijos. Labai faini tie jų klijai/lakas, man labai patiko dekupažas ant tekstilės. Dabar klausimas. Ar galima sendinti su antika? O sumaišius su akriliniais dažais tuos klijus, gal galima dažyti?
Doli
Mergaitės, na jūsų darbeliai tikrai nuostabūs 4u.gif , bandysiu ir aš, bet turiu klausimą... gal kas forume užmatėt apie dekupažą ant žvakių... forume neradau... noriu dekoruot juk kalėdos artėja o info nėra, tad gal jūs esate dariusios ką panašaus ax.gif ?
ačiū
Boruzzyte5
QUOTE(Doli @ 2009 10 07, 19:56)
Mergaitės, na jūsų darbeliai tikrai nuostabūs  4u.gif , bandysiu ir aš, bet turiu klausimą... gal kas forume užmatėt apie dekupažą ant žvakių... forume neradau... noriu dekoruot juk kalėdos artėja o info nėra, tad gal jūs esate dariusios ką panašaus  ax.gif ?
ačiū
*

As esu dariusi zvakes, paprastai su tais paciais dekupazo klijais smile.gif
efauto
dekoravimas ant zvakiu
argutiene
QUOTE(Doli @ 2009 10 07, 19:56)
gal kas forume užmatėt apie dekupažą ant žvakių... forume neradau... noriu dekoruot juk kalėdos artėja o info nėra, tad gal jūs esate dariusios ką panašaus  ax.gif ?
ačiū
*

Aš va tokius, būtent žvakių dekupažavimui skirtus, turiu http://www.c-kreul.de/Candle-POTCH.264.0.h...amp;aC=f3900354 mirksiukas.gif Bet, tiesa pasakius, nieko stebuklingo juose neradau. cool.gif
Doli
ačiū visoms, ypač efauto 4u.gif už nuorodą, bandysiu kalėdoms pasigaminti. Sėkmės visoms
daiva_z
Mergaitės, turiu TEXTIL-MALMEDIUM, ar cia klijai tekstilei? blush2.gif
88888888
QUOTE(daiva_z @ 2009 10 10, 10:40)
Mergaitės, turiu TEXTIL-MALMEDIUM, ar cia klijai tekstilei?  blush2.gif
*

MALmedium ? Kas tas MAL g.gif O tai ka raso instrukcijoj ?
daiva_z
Yra tik vokiskai sad.gif As nesuprantu doh.gif

Tekstilės dažymas Vidutinis 59ml vidutinio 1:1 su bet kokios spalvos derinio tekstilės dažymas. Sausi maždaug 24 valandas. Bügelfixierend lengvos plovikliu valyti šepečiai vandeniu
va ka radau, reiskia ne klijai verysad.gif
Calykusu*
Sveikos smile.gif labai domintu keli klausimai. Atsiprasau, kad siek tiek ne i tema, bet vis vien apie dekupaza. Ar galetu kas nors pasakyti kaip eiliskumo tvarka reiktu dekupazuoti ant medzio, modelino ir t.t.? turiu dvejopus akrilinius dazus ir klijus-sendintoja-laka viename. aciu is anksto smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.