Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažas ant tekstilės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
88888888
Sveikutės 4u.gif Seniai norėjau atidaryti naują temą būtent dekupažui ant tekstilės .Permečiau akim per visą rankdrabių forumą ,berods tokios nėra blush2.gif
Lyg ir nieko sudėtingo ,bet vistiek visokių klausimėlių iškyla ,todėl kviečiu čia apie tai paplepėt ,pasitarti ir pasirodyti wub.gif

user posted image

Mano pirmas blynas ,darytas prieš gerą pusmetį
user posted image

cindy
Tai prašom papasakoti kaip čia kas daroma, kokios medžiagos ir t.t. ax.gif
88888888
Medžiagos tos pačios - dekupažinės mirksiukas.gif Tik mediumas specialus klijuoti ant tekstilės .Priklijuoji ,po paros užlygini lygintuvu arba išvirkščia puse arba per sviestinį popierių .Galima skalbti rankomis .As esu darius vaikams ant kelnaiciu paveiksliukus ,tai keletą kartų skalbiau ir skalbimo mašinoje ,laikosi puikiai .
butybe
QUOTE(cindy @ 2009 08 23, 15:36)
Tai prašom papasakoti kaip čia kas daroma, kokios medžiagos ir t.t. ax.gif
*

Tikrai labai idomu, nesu to bandzius. O kaip paskui viskas nenusiskalbia?
88888888
Antras blynas ax.gif

user posted image
_Smilga_
O kaip tas dekupažas ant audinio "jaučiasi"? Mano supratimu turėtų kietinti audinį toje vietoje, kur priklijuotas.
Ir ką galima klijuoti prie audinio? Suprantu, kad servetėlę. O vat ryžinį popierių ar dekupažinį ar galima? Juk dekupažinis tai gana storas, palyginus su servetėlėm.
-Liucija-
Labai žavi paskutinioji pagalvė smile.gif Gražios spalvos wub.gif
88888888
QUOTE(-Liucija- @ 2009 08 23, 18:41)
Labai žavi paskutinioji pagalvė  smile.gif  Gražios spalvos  wub.gif
*

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smilga_ @ 2009 08 23, 18:30)
O kaip tas dekupažas ant audinio "jaučiasi"? Mano supratimu turėtų kietinti audinį toje vietoje, kur priklijuotas.
Ir ką galima klijuoti prie audinio? Suprantu, kad servetėlę. O vat ryžinį popierių ar dekupažinį ar galima? Juk dekupažinis tai gana storas, palyginus su servetėlėm.
*

Jauciasi kaip lipdukas ,kaip ant marskineliu buna .Truputi ivairiai jauciasi ,priklauso nuo serveteles kokybes ir ziurint ant kokio audinio .
As kliljuoju tik serveteles .Zinau ,kad klijuoja ir ryzini ,gal papasakos kas bande .Na ,del dekupazinio tai labai abejoju ,jis per storas .Bet cia tik as taip galvoju ,gal kas bande g.gif

Avijacija
sukietėjimas servetėlės vietoje tikrai yra, bet gi visvien čia daugiau tinka kokiem interjero akcentam ar ant kokios maikutės. O tokiose vietose kaip ir netrugdo tas kietumas......
_Smilga_
Ačiū. Gal kada išdrįsiu pabandyt. Jau senei planuoju nedidelę staltiesę apdekoruot...
abc12355
Laba,

O paskutinis žingsnelis-lakavimas- irgi taip pat kaip įprastai? Ar lakas yra specialus? Kažkas čia ne taip...
88888888
Paskutinis zingsnelis - uzlyginimas lygintuvu user posted image
abc12355
[quote=88888888,2009 08 24, 15:23]
Paskutinis zingsnelis - uzlyginimas lygintuvu

Nu einu pabandysiu ant skiautės, man kažkaip nesitiki, kad užbaigus lygintuvu bus galima dar ir skalbti...

Ačiū
88888888
Kazkaip keista butu audini lakuoti g.gif
Tik ziurekit kiek laikyti reikia uztepta ,nes vienu firmu reikia para laikyti ,o kitu 3 paras .Skalbti galima rankomis iki 40 laipsniu .Zinoma netrinti tos vietos . Dar pasikartosiu -trikotaza esu skalbus kelis kartus ir skalbimo masinoje .
Zinoma ,geriau isbandyti viska paciai mirksiukas.gif
abc12355
O lipalas turi būti skiestas? Lyginti reikia dar drėgną ar visiškai sausą? g.gif
Kerpena
QUOTE(abc12355 @ 2009 08 24, 16:22)
O lipalas turi būti skiestas? Lyginti reikia dar drėgną ar visiškai sausą? g.gif
*

Tai kad lipalas nenaudojamas dekoruojant audinį. Paveiksliukas gi klijuojamas tuo mediumu audiniui. O jei lyginama po paros, tai tikriausiai jau bus išdžiuvęs g.gif
abc12355
QUOTE(Kerpena @ 2009 08 24, 16:26)
Tai kad lipalas nenaudojamas  dekoruojant audinį. Paveiksliukas gi klijuojamas tuo mediumu audiniui. O jei lyginama po paros, tai tikriausiai  jau bus išdžiuvęs g.gif
*

Aš pabandžiau- gavosi ir atrodo puikiai.
O kur ir kokį mediumą audiniui galima būtų įsigyti( internetu)?
Ačiū
Kerpena
Esu bandžiusi tik tokį . Nežinau, gal būna ir geresnių, nes nedaug patirties teturiu.
abc12355
QUOTE(Kerpena @ 2009 08 24, 16:56)
Esu bandžiusi tik tokį . Nežinau, gal būna ir geresnių, nes nedaug patirties teturiu.
*

Ačiū Tau, Kerpena.Jau užsisakiau, nes labai knieti pradėti. O gal gali žingsneliais išvardyti kaip teisingai daryti?
88888888
Nuorodoje ,kur Kerpena idejo ,prie kliju parasyta kaip naudoti mirksiukas.gif
As irgi naudojau Artmanijos serijos.
Dar bandziau situs
user posted image
Sitie gal net labiau patiko .
88888888
Prasau info
http://www.decoartele.lt/audinys1.html
abc12355
QUOTE(88888888 @ 2009 08 24, 19:04)

Ačiūūūū!
88888888
As dukrytėms pridarius visokiausių biggrin.gif
user posted image

user posted image
abc12355
[quote=88888888,2009 08 25, 17:10]
As dukrytėms pridarius visokiausių biggrin.gif
user posted image

Ir drąsiai skalbi?

Aš irgi labai nekantrauju pradėti, bet dar laukiu klijų...
88888888
Rankom tai drasių drasiausiai biggrin.gif Bet esu skalbus ir skalbyklėje .Aišku neatrodo paskui kaip ką tik priklijuota ,bet neatsilupa tikrai mirksiukas.gif
88888888
IDĖJOS IŠ INTERNETO ,ČIA RUSAIČIŲ DARBAI
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Jennifer
Aš irgi pirmą kartą bandžiau šeštadienį,jau rodžiausi dekupažo darbelių parodėlės temelėje, bet pasirodysiu dar kartelį ax.gif
user posted image
user posted image
o aš anudoju Hobby line klijus tekstilei čia
ir kontūrą šiuo atveju blizgų čia
88888888
Jennifer ,labai smagūs darbeliai mirksiukas.gif thumbup.gif
Aš irgi nusipirkau Hobby line klijus ,bet dar neišbandžiau .O tą kontūriuką reikia užlyginti ?
BabyGrite
As ir pasirodysiu,dekupazavau medziagyte,o paskui aptraukiau ja dezute ir knygele krikstui.Man sis budas labai patiko ir ne toks sudetingas kaip ant kieto pavirsiaus.Naudojau klijus is Artmanijos thumbup.gif

user posted image

user posted image
abc12355
Sveiki,
Na štai ir mano pirmieji dekoruoti maišeliai džiovintiems obuoliams. Labai smagu dekoruoti medžiagėlę thumbup.gif
http://img198.imageshack.us/content.php?pa...amp;via=mupload
Papildyta:
http://img198.imageshack.us/i/dscf1403t.jpg/
Borri
Žiūriu aš į 88888888 įmestas nuotraukytes, ir į čia įdėtas, ir man atrodo, kad čia įdėti darbai daug gražesni ax.gif
88888888
QUOTE(abc12355 @ 2009 08 29, 21:57)
Na štai ir mano pirmieji dekoruoti maišeliai džiovintiems obuoliams. Labai smagu dekoruoti medžiagėlę thumbup.gif
*

Na puikumėlis thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Borri @ 2009 08 29, 22:24)
Žiūriu aš į 88888888 įmestas nuotraukytes, ir į čia įdėtas, ir man atrodo, kad čia įdėti darbai daug gražesni ax.gif
*

Įmetu kartais nuotraukų iš neto tam ,kad būtų kuo daugiau info ant ko galima dekoruoti ir gal kas pasigaus kokią idėją mirksiukas.gif
aussrrina
[quote=abc12355,2009 08 29, 21:57]
Sveiki,
Labai dailus maiseliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
abc12355
Ačiū už pagyrimus!

Dar didesnis noras tobulinti rankelę atsirado...Dabar darysiu staltiesę močiūtei dovanų.Jeigu pavyks būtinai pasirodysiu ax.gif
88888888
Tema "užmigo" rolleyes.gif
Pakelsiu aukščiau ax.gif
Iš interneto platybių ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
abc12355
Oioioioijoi kaip liūdna, kad užmigo tėmelė....Nors aš ir pati niekaip nerandu laiko...vis per tuo darbus...bulvės, konservacija.... verysad.gif Na, bet reiks susiimti.
v&g&d
QUOTE(abc12355 @ 2009 08 29, 21:57)
Sveiki,
http://img198.imageshack.us/content.php?pa...amp;via=mupload
Papildyta:
http://img198.imageshack.us/i/dscf1403t.jpg/
*

thumbup.gif maiseliai atrodo

tik vat man klausimukas iskilo, ar konturai apipiesti apie paveiksliuka, kad kliju nesimato, ar as ne tokius klijus naudoju kad man labai jau jie matosi kur klijuota?

Gal kas bande klijus "decoart" medium?
88888888
As tai neapipiesineju ,bet galima apipiesti. Man tai vienos firmos matosi ,o kitos nesimato .
Decoart nebandziau.
v&g&d
QUOTE(88888888 @ 2009 09 15, 15:44)
As tai neapipiesineju ,bet galima apipiesti. Man tai vienos firmos matosi ,o kitos nesimato .
Decoart nebandziau.
*

o tai kokios firmos nesimato? g.gif
88888888
QUOTE(v&g&d @ 2009 09 15, 16:06)
o tai kokios firmos nesimato? g.gif
*

Dabar neprisimenu kurios doh.gif ,nes turiu 3,bet jei neklystu tai sitas
user posted image
88888888
QUOTE(v&g&d @ 2009 09 15, 17:07)
As mat visai zalia dekupazo reikaluose  rolleyes.gif o kur gauti pirkti tokiu?ar internetu yra?
*

Butent situs pirkau "dailininkuose "Cvirkos gatvej , o visu kitu yra visose rankdarbiu prekiu parduotuvese.
v&g&d
QUOTE(88888888 @ 2009 09 15, 17:16)
Butent situs pirkau "dailininkuose "Cvirkos gatvej , o visu kitu yra visose rankdarbiu prekiu parduotuvese.
*

viskas aisku...ieskosiu....

Aciu uz info... 4u.gif
Borri
Atnešė šiandien paštininkė mano mediumą tekstilei bigsmile.gif . Pirkau tą artmanijos, bet man viena neiašku - pirma įtrinti į audinį, po tai kai išdžius užklijuoti servetėlę (beje, galima klijuoti tik servetėlę?). Bet tai kaip man tiksliai tiek įtrinti, kiek riekia? Negi apsibrėžti su pieštuku kontūrus? Juk su servetėlė gana sunkoka. Atsiprašau, už, turbūt, kvailus klausimus, tiesiog labai norisi nesugadinti, dar prieš pora savaičių pasisiuvau šitam reikalui maišelį thumbup.gif
88888888
Tepu po apacia ir is kart dedu ant virsaus servetele ,ir tepu ant virsaus .Galima lengvai su kreida pasipiesti konturiukus ,bet as tai is akies tepu .Dar priklauso nuo serveteles ,yra tokiu skystu ,kad gali is kart ant virsaus tepti ,klijai persigeria .Arba yra toks savaime isnykstantis markeriukas specialiai tekstilei ,pasipaisai ,o jis paskui isnyksta .Maciau Meno muzoj ,dailininku reikmenyse ,manau ju daug kur yra . Na ir paskui po geros paros uzlyginti reikia lygintuvu .Ka patogu isversti i isvirkscia puse ,tai issiverciu ir taip uzlyginu , jei nepatogu ,tai lyginu per sumustiniu popieriu .
Naujos pagalveles fragmentas ax.gif
user posted image
Borri
Ačiū labai. Reikės prisiruošti ir ketvirtadienį išbandyti tuos klijus. Manau, kad bandysiu tepti tiesiai per servetėlę. O šiaip, turiu tokio ryžinio labai gražaus, bet jis jau turbūt šiek tiek per kietas, ane?
88888888
Galima ir ryzini ,bet bus labai jau stora toj vietoj .
MamaKa
[quote=88888888,2009 09 15, 18:22]
Naujos pagalveles fragmentas ax.gif

ne nu klausyk, medis, tekstilė, stiklas, dekopatchas (nu kaip ten rašos blush2.gif )
šeima badu nemiršta? servetkas perki... o duonos namo parneši ? lotuliukas.gif
88888888
QUOTE(MamaKa @ 2009 09 15, 20:46)
ne nu klausyk, medis, tekstilė, stiklas, dekopatchas (nu kaip ten rašos  blush2.gif )
šeima badu nemiršta? servetkas perki... o duonos namo parneši ? lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne tik duonos lotuliukas.gif visa sekmadieni prie puodų virtuvėj prastovėjau ,kad tik neduok Die nieks nesukūstų namie lotuliukas.gif Tarpuose tarp puodų dar kalną dėžių baltai nusidažiau biggrin.gif

Dar ir sode pasiknisu biggrin.gif Čia iš sodo ,prasom vaišintis 4u.gif

user posted image
malena44
cia mano dekoruota suknute
user posted image
MamaKa
malena 44 gražu ir drąsu sakyčiau thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.