Lyg ir nieko sudėtingo ,bet vistiek visokių klausimėlių iškyla ,todėl kviečiu čia apie tai paplepėt ,pasitarti ir pasirodyti

Mano pirmas blynas ,darytas prieš gerą pusmetį

Sveikutės
Lyg ir nieko sudėtingo ,bet vistiek visokių klausimėlių iškyla ,todėl kviečiu čia apie tai paplepėt ,pasitarti ir pasirodyti ![]() Mano pirmas blynas ,darytas prieš gerą pusmetį ![]()
Tai prašom papasakoti kaip čia kas daroma, kokios medžiagos ir t.t.
Medžiagos tos pačios - dekupažinės
Antras blynas
O kaip tas dekupažas ant audinio "jaučiasi"? Mano supratimu turėtų kietinti audinį toje vietoje, kur priklijuotas.
Ir ką galima klijuoti prie audinio? Suprantu, kad servetėlę. O vat ryžinį popierių ar dekupažinį ar galima? Juk dekupažinis tai gana storas, palyginus su servetėlėm.
Labai žavi paskutinioji pagalvė
QUOTE(-Liucija- @ 2009 08 23, 18:41) Papildyta: QUOTE(_Smilga_ @ 2009 08 23, 18:30) O kaip tas dekupažas ant audinio "jaučiasi"? Mano supratimu turėtų kietinti audinį toje vietoje, kur priklijuotas. Ir ką galima klijuoti prie audinio? Suprantu, kad servetėlę. O vat ryžinį popierių ar dekupažinį ar galima? Juk dekupažinis tai gana storas, palyginus su servetėlėm. Jauciasi kaip lipdukas ,kaip ant marskineliu buna .Truputi ivairiai jauciasi ,priklauso nuo serveteles kokybes ir ziurint ant kokio audinio . As kliljuoju tik serveteles .Zinau ,kad klijuoja ir ryzini ,gal papasakos kas bande .Na ,del dekupazinio tai labai abejoju ,jis per storas .Bet cia tik as taip galvoju ,gal kas bande
sukietėjimas servetėlės vietoje tikrai yra, bet gi visvien čia daugiau tinka kokiem interjero akcentam ar ant kokios maikutės. O tokiose vietose kaip ir netrugdo tas kietumas......
Ačiū. Gal kada išdrįsiu pabandyt. Jau senei planuoju nedidelę staltiesę apdekoruot...
Laba,
O paskutinis žingsnelis-lakavimas- irgi taip pat kaip įprastai? Ar lakas yra specialus? Kažkas čia ne taip...
[quote=88888888,2009 08 24, 15:23]
Paskutinis zingsnelis - uzlyginimas lygintuvu Nu einu pabandysiu ant skiautės, man kažkaip nesitiki, kad užbaigus lygintuvu bus galima dar ir skalbti... Ačiū
Kazkaip keista butu audini lakuoti
Tik ziurekit kiek laikyti reikia uztepta ,nes vienu firmu reikia para laikyti ,o kitu 3 paras .Skalbti galima rankomis iki 40 laipsniu .Zinoma netrinti tos vietos . Dar pasikartosiu -trikotaza esu skalbus kelis kartus ir skalbimo masinoje . Zinoma ,geriau isbandyti viska paciai
O lipalas turi būti skiestas? Lyginti reikia dar drėgną ar visiškai sausą?
QUOTE(Kerpena @ 2009 08 24, 16:26) Tai kad lipalas nenaudojamas dekoruojant audinį. Paveiksliukas gi klijuojamas tuo mediumu audiniui. O jei lyginama po paros, tai tikriausiai jau bus išdžiuvęs Aš pabandžiau- gavosi ir atrodo puikiai. O kur ir kokį mediumą audiniui galima būtų įsigyti( internetu)? Ačiū
Esu bandžiusi tik tokį . Nežinau, gal būna ir geresnių, nes nedaug patirties teturiu.
QUOTE(Kerpena @ 2009 08 24, 16:56) Ačiū Tau, Kerpena.Jau užsisakiau, nes labai knieti pradėti. O gal gali žingsneliais išvardyti kaip teisingai daryti?
Nuorodoje ,kur Kerpena idejo ,prie kliju parasyta kaip naudoti
As irgi naudojau Artmanijos serijos. Dar bandziau situs ![]() Sitie gal net labiau patiko .
Prasau info
http://www.decoartele.lt/audinys1.html
[quote=88888888,2009 08 25, 17:10]
As dukrytėms pridarius visokiausių ![]() Ir drąsiai skalbi? Aš irgi labai nekantrauju pradėti, bet dar laukiu klijų...
Rankom tai drasių drasiausiai
IDĖJOS IŠ INTERNETO ,ČIA RUSAIČIŲ DARBAI
![]() ![]() ![]() ![]()
Jennifer ,labai smagūs darbeliai
Aš irgi nusipirkau Hobby line klijus ,bet dar neišbandžiau .O tą kontūriuką reikia užlyginti ?
Sveiki,
Na štai ir mano pirmieji dekoruoti maišeliai džiovintiems obuoliams. Labai smagu dekoruoti medžiagėlę http://img198.imageshack.us/content.php?pa...amp;via=mupload Papildyta: http://img198.imageshack.us/i/dscf1403t.jpg/
Žiūriu aš į 88888888 įmestas nuotraukytes, ir į čia įdėtas, ir man atrodo, kad čia įdėti darbai daug gražesni
QUOTE(abc12355 @ 2009 08 29, 21:57) Na štai ir mano pirmieji dekoruoti maišeliai džiovintiems obuoliams. Labai smagu dekoruoti medžiagėlę Na puikumėlis QUOTE(Borri @ 2009 08 29, 22:24) Žiūriu aš į 88888888 įmestas nuotraukytes, ir į čia įdėtas, ir man atrodo, kad čia įdėti darbai daug gražesni Įmetu kartais nuotraukų iš neto tam ,kad būtų kuo daugiau info ant ko galima dekoruoti ir gal kas pasigaus kokią idėją
[quote=abc12355,2009 08 29, 21:57]
Sveiki, Na štai ir mano pirmieji dekoruoti maišeliai džiovintiems obuoliams. Labai smagu dekoruoti medžiagėlę Labai dailus maiseliai
Ačiū už pagyrimus!
Dar didesnis noras tobulinti rankelę atsirado...Dabar darysiu staltiesę močiūtei dovanų.Jeigu pavyks būtinai pasirodysiu
Tema "užmigo"
Pakelsiu aukščiau Iš interneto platybių ![]() ![]() ![]()
Oioioioijoi kaip liūdna, kad užmigo tėmelė....Nors aš ir pati niekaip nerandu laiko...vis per tuo darbus...bulvės, konservacija....
QUOTE(abc12355 @ 2009 08 29, 21:57) Sveiki, Na štai ir mano pirmieji dekoruoti maišeliai džiovintiems obuoliams. Labai smagu dekoruoti medžiagėlę http://img198.imageshack.us/content.php?pa...amp;via=mupload Papildyta: http://img198.imageshack.us/i/dscf1403t.jpg/ tik vat man klausimukas iskilo, ar konturai apipiesti apie paveiksliuka, kad kliju nesimato, ar as ne tokius klijus naudoju kad man labai jau jie matosi kur klijuota? Gal kas bande klijus "decoart" medium?
As tai neapipiesineju ,bet galima apipiesti. Man tai vienos firmos matosi ,o kitos nesimato .
Decoart nebandziau.
Atnešė šiandien paštininkė mano mediumą tekstilei
Tepu po apacia ir is kart dedu ant virsaus servetele ,ir tepu ant virsaus .Galima lengvai su kreida pasipiesti konturiukus ,bet as tai is akies tepu .Dar priklauso nuo serveteles ,yra tokiu skystu ,kad gali is kart ant virsaus tepti ,klijai persigeria .Arba yra toks savaime isnykstantis markeriukas specialiai tekstilei ,pasipaisai ,o jis paskui isnyksta .Maciau Meno muzoj ,dailininku reikmenyse ,manau ju daug kur yra . Na ir paskui po geros paros uzlyginti reikia lygintuvu .Ka patogu isversti i isvirkscia puse ,tai issiverciu ir taip uzlyginu , jei nepatogu ,tai lyginu per sumustiniu popieriu .
Naujos pagalveles fragmentas
Ačiū labai. Reikės prisiruošti ir ketvirtadienį išbandyti tuos klijus. Manau, kad bandysiu tepti tiesiai per servetėlę. O šiaip, turiu tokio ryžinio labai gražaus, bet jis jau turbūt šiek tiek per kietas, ane?
Galima ir ryzini ,bet bus labai jau stora toj vietoj .
[quote=88888888,2009 09 15, 18:22]
Naujos pagalveles fragmentas ne nu klausyk, medis, tekstilė, stiklas, dekopatchas (nu kaip ten rašos šeima badu nemiršta? servetkas perki... o duonos namo parneši ? QUOTE(MamaKa @ 2009 09 15, 20:46) ne nu klausyk, medis, tekstilė, stiklas, dekopatchas (nu kaip ten rašos šeima badu nemiršta? servetkas perki... o duonos namo parneši ? Dar ir sode pasiknisu
cia mano dekoruota suknute
malena 44 gražu ir drąsu sakyčiau
|