Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baldakimas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
lengvute
Gražus dalykas, bet galvoju, gi paaugus mažylė į jį kabinsis, nuplėš, kada jį jau nuėmėt?
babble
As visai nedejau ir net nepirkau..o kam jis? del grozio? man tai jis tik kazkoks dulkiu kaupejas.
Arnika
Aš taip pat nepirkau baldakimo, nes man jis nepatinka smile.gif Turiu tik apsaugėles, bet kol kas nenaudojau dar.
linksmutis
Mes ji turejom ir man visai patiko biggrin.gif . vasara, kai leliukas eidavo miegoti, uzuolaideles sulaikydavo tiesiogine saules sviesa, vaikiukui patiko ziureti i ivairiausiu spalvu meskiukus, man atrodo, kad 2.gif lovytej jautesi labai thumbup.gif . O nuemiau kai 2.gif buvo apie 8 men, nes vaika perkelem migdyti i manieza. Beje, musu 2.gif uzuolaideliu nedraske, nelupo, na gal truputi patraukydavo uz kampu ir tiek. O kad jose kaupiasi dulkes tai pritariu, bet juk galima iskratyti.
Tučka
As baldakima nuemiau kai vaikui buvo 1 metai ir 4 men. Kazkaip jau nusibodes buvo. O del draskymo, tai tikrai nieko nedraske smile.gif
redžikė
mes dar iki šiol laikom, labai gerai apsaugo nuo saulės, ir laikysim kol mažiui atsibos, kol kas jis patenkintas, šoniukus pakrapšto per groteles ir tiek smile.gif
Akvija
Aš su mielu noru dar laikyčiua, bet kad mažylė lovytėj nemiega jau nuo 7 mėnesių tai ir nuėmiau doh.gif
DODAITE
biggrin.gif
Mes vis dar naudojam,nor kleckui jau griet bus 10 mėn. biggrin.gif man tai nepakeičiamas daiktas vakarais, kai uždegam naktinę lempa ant spintelės, tai jam labai šviečia, o čia ir praverčia užuolaidėlės-puikus dalukas, nepamainomas ir vasarą buvo, nuo tiesioginių saulės spindulėlių rytais. biggrin.gif o dlkes tai puikiai reka, bet juk išskalbti galima. g.gif Drąkyti tikrai nedrąsko, tik kartais mėgsta pasislėtti už jų, tai tada sutraukia visas į lovelę. Jam labai smagu tada būna, tai negi atimsi iš vaiko tokį malonumą.? thumbup.gif megalol.gif
Vudis
as nuemiau suejus 4 men. taciau, jei buciau anksciau paskaicius apie baldakimu ir apsaugu zala, tai buciau isvis nedejus. dabbar manau, kad nereikalingas tas dulkiu kaupikas smile.gif
Sniegena
Vudis, papasakok, kodel apsaugėlės ir baldachimas yra blogai? Nieko panašaus nesu girdėjusi. Domiuosi tikrai nuoširdžiai.

Mes naudojam ir man labai patinka. buvau trumpam nuėmusi vieną šonelį, tai mažiukas beropinėdamas kartais įstrigdavo lovtės grotelėse, žiūrint į meškiukus, lengviau užmiega, o užuolaidėlės ne tik nuo šviesos saugo, bet kartais ant jų pakabinu barškutį, kuriuo žaizdamas užmiega.
smulkute
As nenaudoju baldakimo. Nuo saules apsaugo elementariausios uzuolaidos. Virs lovytes yra pakabinta grojanti karasule su skraidanciais meskuciais, tad stebet yra ka. O baldakimas- papildomos islaidos + dulkiu kaupiklis (nors ir viena, ir kita nera labai dideles bedos). Tiesiog manau, kad tai nereikalinga.
Apsaugeles naudoju, kad 2.gif vartydamasis nesusizeistu. Nors, tiesa, esu girdejus, kad ju nereikia todel, kad 2.gif gali igrust i apsaugeles nosi ir uzdust blink.gif .
Meisy
pas mane vis dar yra ir apsaugeles, ir baldakimas, bet paskaicius, kad gali kenkti, gal vertetu nuimt user posted image
siaip baldakimas man truputi trukde maze nakti iskelineti..
Giedroocia
mes nenuimam. visu pirma, mazius kuri laika buvo itin dirglus ir sunkiai miegodavo pats vienas. neurologe patare riboti erdve loveleje, t.y. sukurti jaukia guztele, kad primintu pilveli. baldakimas ir apsaugeles itin tiko tai guztelei thumbup.gif
SuperBaba
Baldakimas buvo mazdauk iki 5 menesiuku, bet paskui su malonumu nuemiau, nusibodo. Man nera jis grazus, o kaip dauguma mynejo-dulkiu surinkejas smile.gif Dabar lovyte kuo puikiausiai atrodo be jo yess.gif
siluetas
O mes išvis apsiėjoms be baldakimų - iš pradžių nedėjau, galvojau, kai prireiks galėsiu pakabint. Bet visai neprireikė. Mažajai ir taip gerai buvo, be to ir dulkės nesikaupė smile.gif O dėl lempos švieso, tai ji neakino - specialiai įsukom raudoną neryškią lemputę, kurią ir uždegdavom, kai mažulė miegodavo.
VaidaI
Mums tuoj 1 m. 3 men. bet as ji dar laikau, nors ji pas mane miega jau nuo 4 men. savo kambary, bet kai kambarys labai sviesus, tai apsaugo nuo sviesos, todel ir naudojam...o draskyti, ji nedrasko, tik kartais apbudusi patrauko smile.gif
vanesiux
Baldakimo as tai neturejau, naudojau tik apsaugeles bet nuemiau kaui mazei suejo 8.5menesio, nes jinai ji draskydavo, ir jei jis nelabai patiko del to ir nuemiau smile.gif
dianna
o mums be baldakimo labai gerai,taip pat jokiu apsaugu nenaudojame smile.gif
s.saulute
na musu baldakimas yra permatomas, tai jis tik daugiau del grozio, ,bet mums labai patinka, kazkaip duoda jaukumo ir vaikui tarsi uzdaras kampelis atskirtas nuo kambario.Manau laikysiu tol, kol pamatysiu kad vaikuciui jis nepatinka arba jo nebereikia ax.gif
taja:)
O baldakimas tai čia užuolaidėlė blush2.gif Jeigu taip, tai nuėmėm maždaug nuo 1,5 metų, nes susirinkdavo visą į lovytę ir supdavosi doh.gif O mažajai tai iš vis nenaudojam ax.gif
*Violeta*
Mergaitei jau metai ir astuoni menesiai tuoj bus bet baldakimo nenuiimu, jis puosia lovyte. smile.gif
Rijama
Mes naudojom iki metuku, nes gyvenom vieno kambario bute. Tad jis kuo puikia
usiai apsaugojo maziaus ramu miega, kai ziuredavom televizoriu, ar dirbdavom kompiuteriu. Manau, jis ne tik gražus, bet kai kada ir reikalingas daiktas
Venta
Mes irgi naudojam iki šiol. Jaukuo tikrai priduoda, ir nuo intensyvesnės šviesos apsaugo.
O dėl dulkių, tai reikia jį dažniau skalbti, ir nebus tokių problemų.
pa_radize
baldakimą iki šiol turim uždėtą-man atrodo,kad su juo tikrai jaukiau,nei kad už galvytės tuščia erdvė.o apsaugas prieš kokį mėnesį nuėmiau,nes kažkaip negražiai išsitampė ir nutįso,tad nelabai ten ką ir besaugojo,nors praverstų dar...
migliux
Aš tai neturėjau, man nelabai patinka, be to skaičiau, kad vaikui oras grynesnis, nors nežinau g.gif Apsaugą dar ir dabar naudoju, nes kartais į lovytės kraštą atsitrenkia sleep.gif
Zaiza
Mums jau 5 men. ir dar naudojam man labai grazu wub.gif kai jis kabo neplanuoju jo nuimti
O del dulkiu taigi isplauti galima nelaukti velniai zino kiek mirksiukas.gif
saulytuke
Baldakimo nenaudojau...manau verta jį naudoti, kai šeima gyvena vienam kambary...kad leliui netrukdytų šviesa, ar televizoriaus mirgėjimas...
Dėl dulkių rinkimo, tai pritariu...Tačiau visvien naudojam apsaugėles. Gražu...ir kojytės nestringa...o kadangi turiu du komplektus, skalbiu kartą į mėnesį...
sigitulka
Maniškiui 2,5 metų, o vis dar užuolaidėlės kabo ax.gif . Pirmiausia-tai jaukiau, o dėl dulkių, tai jau gal kokius 5 kartus skalbiau, vienas galas iš viso būna atidengtas, tai nemanau, kad jam oro truktų. O tampyti, tai niekada netampė smile.gif
Ups...
Mes baldakimo neturejom ir kazkaip neprisireike mums jo smile.gif
gutė*
Turim baldakimą- man tai patiko- pvz. aš skaitau o mažiui ne taip ryškiai šviečia. Dabar pati susimąsčiau kada nuimsiu g.gif Manau gal iki metukų tegu pakaba.
zelionuska
iki kokių 10 mėnesiukų pakybojo ir nuėmėm, nes ne kiek naudos iš jo buvo, kiek vaikui rūpėjo nutempt, patraukt, ir t.t.
Jicky
Neturėjom tokio daikto ir tiesą sakant, nesuprantu, kam jis reikalingas ax.gif g.gif
Fanta
O mums labai smagus sis daiktas! thumbup.gif
Dulkes siaip bet kur renkasi, reikia tik svara palaikyt ir ju nebus, juk lengvai nusiima, ispurtyt nesunku, o isplaut juk irgi nesunku. Apsaugos tai isvis jega, nes mazyte matyt i teti atsigimus biggrin.gif : miegam placiai ir visom pozom. Tai daznai ryte ja randu "isimurijus" galvyte i lovos krasta. Tad jei nebutu apsaugu, butu ne kas. Ir kojytes sulaiko, kad neislystu naktimis (nors ta kartais sugeba padaryt net pro apsaugas).
Ir nuo sviesos sulaiko, ypac nuo vakarines lempos ar tv.
Jau mums tuoj metukai, bet gal dar palaikysiu si daikta ax.gif
Milana
Mes ir dabar turim ir nezadu dar nuimti ax.gif Va, kai pereis miegot i didesne lova g.gif Mazes kambary daugiausia saules ir du langai, tai labai pravercia uzuolaideles. O kai ju nereik, juk lengva jas i gala sustumt. Ir oro tikrai netruksta. Ir nezinau, kaip issiverstumem be apsaugos lovytej, nes manoji baisiai neramiai miega, vartosi, tai ir galvos smugius susvelnina ir kojos neuzstringa tarp groteliu rolleyes.gif
Ir ko jis turi dulkes rinkt g.gif blink.gif Jei nesiskalbiat, nesitvarkot namu, tai gal.... Bet juk kilimus dulkinat, patalyne savo plaunat, didelias uzuolaidas skalbiat tongue.gif Nu tai ir uzuolaideles juk plaunamos mirksiukas.gif
ALMUKAS
O mes turim ir tą, ir aną, ir nė nežadam nuimti. Labai jaukiai atrodo 4u.gif . Kadangi viskas skalbiama, tai jokių dulkinų problemų. Net ir vyresnioji kartais pamiega mažės lovytėj vien dėl to, kad pas ją gražiau. Tegul vaikai džiaugiasi thumbup.gif .
rena
Sveikutes, kai buvau dar niescia ir ruosiau savo mazyliui lovele, aisku pirmiausiai pagalvojau apie patalyne. Kai parduotuvese mirgejo akys bigsmile.gif kokios grozybes wub.gif Uzsigeidziau ir baldachimo(nezinau kaip rasosi) -uzuolaideliu ant lovytes. Bet daug kas pradejo sakyti, kad tai negerai(sviesos vaikeliui trukumas), nesveika(dulkes nuseda) ir t.t. Kaip jus manot? g.gif
TiMa
Nežinau dėl dulkių ir šviesos, bet man tiesiog negražu ... ax.gif
ingere
O man tai labai gražu thumbup.gif Mes turime visą komplektėlį: užuolaidėles ir apsaugas, kurios ypač dabar reikalingos, kad dukrytė besivartydama neužsigautų. Užuolaidėlės (baldachimas) man praverčia saulėtomis dienomis. O dėl dulkių kaupimosi, tai nepasakyčiau, mat aš turiu du komplektėlius, tai vieną išplaunu ir pakeičiu kitu.
menade
Man gražu,bet va dėl dulkių ir šviesos tikrai nelabai gerai.Nors čia kiekvienos mamos reikalas ax.gif Mes apie tokį net negalvojom ax.gif
rena
QUOTE(ingere @ 2006 04 22, 17:31)
O man tai labai gražu thumbup.gif Mes turime visą komplektėlį: užuolaidėles ir apsaugas, kurios ypač dabar reikalingos, kad dukrytė besivartydama neužsigautų. Užuolaidėlės (baldachimas) man praverčia saulėtomis dienomis. O dėl dulkių kaupimosi, tai nepasakyčiau, mat aš turiu du komplektėlius, tai vieną išplaunu ir pakeičiu kitu.
*

Visai nepagalvojau kad dar viena komplektuka nusiprkti doh.gif Gera ideja reiks pasiziureti(gal pigesnes), nes ta pirkau 300lt. isleidau g.gif
Julija
4u.gif Ma tai ne tik grazu, kadangi vaikelio lovyte musu kambaryje, tai jis turi savo, tokia atskyra teritorija. ax.gif 4u.gif
EDNET
MANO VAIKAI ABU TURI BALDAHINUS.IR MUMS JIE LABAI PATINKA.KAI DUKRAI BUVO 6 MEN.JINAI "GUGAVA"SU MEŠKIUKAIS,KURIE BUVO NUPIAŠTI ANT UŽUOLAIDELIU.IR RYTAIS ILGIAU MIEGOJO.NES GALEJOM PASISLEPTI NUO SAULUTES.
grazina37
man labai grazu ir savo suneliui pirkau ,del dulkiu tai galima ir nusiurpti ,juk pas visus zmones kambariuose yra uzuolaidos ir ant ju dulkes nuseta tai iseiti visada randam ,pries einant i lauka isskalbiu ir kol gryztame buna beveik sausa ,o del sviesos tai as mekstu kad miegant neblaskytu nei saules spinduliai nei judantys seseliai ,ir kai vaikutis miega o kambaryje jau reikia sviesa isijunkti / ir vaikuciui i akytes nesviecia ,kai vaikutis nemiega tai galima ji ir i kita loveles puse paguldyti pazaidimui ,na as matau tik pliusus wub.gif
rumba
As tai pries visokius baldakimus, man tai tiesiog nereikalingas daiktas.Ir kai anyta pirko patalyne, buvo griztai pasakyta kad be uzuolaideliu, nes man tai tik papildomas dulkiu kaupimosi elementas, be to viakas negauna sviesos, buna toks kaip atskirtas nuo viso pasaulio.Aiskiu cia kiekvienos mamytes reikalas, as tik issalkiau savo nuomone ax.gif
ladybird20
man gražu ir labai gerai, kai miega diena aš uždengiu, netaip šviečia, o kai jos nereik užkelių į viršų thumbup.gif o beto galima jas skalbt biggrin.gif
lyra
Tikriausiai dėl dulkių jūs teisios. Jos kaupiasi ir nieko čia gero. Kad gražu tai kiekvieno kitoks skonis, dėl jo nesiginčysime. Aš tik pagalvojau , kad man pačiai nelabai patiktų miegoti uždengtai užuolaida. Juk tvanku, nėra gryno oro. schmoll.gif
Isila
neturėjom ir net neprisireikė blink.gif
Nieko sau
Man negrazu, bet komplekte buvo, is jo pasiuvau pora paklodziu ax.gif
rena
QUOTE(rumba @ 2006 04 26, 11:47)
nes man tai tik papildomas dulkiu kaupimosi elementas, be to viakas negauna sviesos, buna toks kaip atskirtas nuo viso pasaulio.
*

O kas del sviesos, tai kai i musu kambari niekada nesviecia saule, tai as pasisiuvau is uzuolaidines medziagos, atrodo thumbup.gif o kas del dulkiu, tai jos juk visur nuseda, tai visur ir reikia valyti, tai kazkaip galvoju nuo dulkiu labai ir neprisaugosi mastau.gif

Gritte visai nebloga mintis ir iseitis, kai tau tas daiktas nereikalingas thumbup.gif
ausand
QUOTE(lyra @ 2006 06 23, 17:04)
Tikriausiai dėl dulkių jūs teisios. Jos kaupiasi ir nieko čia gero. Kad gražu tai kiekvieno kitoks skonis, dėl jo nesiginčysime. Aš tik pagalvojau , kad man pačiai nelabai patiktų miegoti uždengtai užuolaida. Juk tvanku, nėra gryno oro.  schmoll.gif
*

Ta užuolaida aklinai neužsidengia, todėl tvankumo jokio, nebent kambarį tvanku.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.