iskilo man cia tokis klausimas
kokia jusu nuomone?
sveikutes
iskilo man cia tokis klausimas kokia jusu nuomone?
Labukas. Nezinau, kaip kitoms mamytems, bet mano baldakimas stovi net neispakuotas
As pirkau patalynes komplekta, tai jame buvo ir baldakimas. Jis labai greitai tapo dviem paklodemis
tai kaip suprantu jis tikrai nera reikalingas...
Mes taip pirkom patalyne ir ten jis buvo. Ir zinokit mes ji naudojom
As naudojau buvo kartu su patalyne, man labai patiko, jauku atrodo lovyteje, kai miega mazutis zmogutis
Man negražu tie baldakimai...o dar dulkes renka tiesiai virš vaiko galvos
Pasidariau paklodžių
mes baldakimo nenaudojome
NEA... Negrazu man jie. Nesinori vaiko loveles visokiom palom apkrauti. Geriau koki rysku zaisliuka pakabinti.
turėjome, naudojome, gražu. Dažniau išskalbdavau ir dulkių kaip ir nėra.
Naudojom ir naudojam (dabar mums 4men). Labai naudingas daiktas nuo sviesos. Kadangi lovyte stovi prie lango, tai nekrenta sviesa. + vakare isijungus lempas taip pat apsaugo, neissibudina maziukas. O tas pasakymas, kad dulkes renka - koks skirtumas ar skalbiat vien patalyne, ar idedat ir baldakima...juk ne rankom skalbti reikia, kazkaip visai nejauciu nepatogumo....
Gražu, bet nereikalinga
turiu bet man jis kazkaip trugde,ir dabar guli spintos,gerai mamytes sako,reikai padaryt paklodele
aš abiem vaikučiam naudojau baladakimą. mūsų toks kaip užuolaidinės medžiagos, baltas su rožiniu krašteliu, peršviečiamas . miega kaip tikro princesės
nesunku jį nuimti ir išskalbti
Mes daugiau naudojam kaip apsaugą nuo televizoriaus žiūrėjimo
Man patinka baldakimai, leliaus kambarys didelis tai sios uzuolaideles tik puosia kambariuka, o ir vargo nera, skalbiu kartu kai keiciu patalyne vaikeliui. Manau ir vaikiukui turetu patikti jaukumas nuo mazumes, o ne vien saltas medis supantis sonus.
Nenaudoju, nes mūsų lovytė supama, tai tas baldakimas labai siūbuoja kai supi leliuką lovelėje...
o mes naudojam.kaip tik gerai.lovytej dulkes nesikaupia.ir maziukui lb patinka jas patampyt
Mes irgi naudojam, as manau taip jaukiau vaikui ir pagal fensui su baldakinu skaitosi geriau. o kadangi savo as pati pasiuvau tai is vis tiesiog grazumelis
naudojau,kažkaip buvo man gražu,nors gal ir nepraktiška,jei reiktų dar kartelį nenaudočiau,nes jau kažkaip atsibodo
Mes nenaudojom. Kaupia dulkes ir tiek. Nors sutinku su kitu mamyciu nuomone - grazu
Man tai yra visiškai nereikalingas daiktas.
Man tik labai labai grazu.
Pirmajam naudojau 2 men antrajam naudojau menesi. Patalyne keiciam daznai, o baldakimo juk neplaunam kaskart, tai ten tik dulkiu daug.
Naudojau ir pirmai dukrai, naudoju ir dabar. Man tai jos
Na ir keistos kai kurios mamytes teigdamos, jog baldakimas tik kaupia dulkes
Man jis super dalykas!! Esu uz ir dar karta uz. Duoda jaukumo. Mes naudojam Feretti persvieciama tiulini baldakima, tik virsuj padekoruota keliu spalvu medziagelem. Labai puosia lovele. As ir pati noreciau virs lovos baldakimo Turbut nenaudociau margo baldakimo... Uztenka jau, kad pataleliai yra pamarginti siek tiek.. Butu per daug viskas marga...
As su pirmaja nenaudojau, o antrajai man jis labai pravercia. Bet as ji uzdejus kur kojos, taip uzstoja jai TV, nes kai ji uzmiega mes megstam telika paziureti, o tada jai ir garsas sumazeja ir neapsviecia sviesa
Siaip labai garzu, bet naudos - jokios
Naudojome, bet vargdavau su jo skalbimu, be to,kai maze paaugo, pro lovytes grotas isitraukdavo uzuolaidu kampa ir kisdavo i burna Dabar laukiuosi antro, manau, sikart jo nenaudosiu. QUOTE(Keja @ 2009 12 03, 20:13) As su pirmaja nenaudojau, o antrajai man jis labai pravercia. Bet as ji uzdejus kur kojos, taip uzstoja jai TV, nes kai ji uzmiega mes megstam telika paziureti, o tada jai ir garsas sumazeja ir neapsviecia sviesa va ir man tas pats, aš tai irgi labai patenkinta, ir vaikui gerai. Tikrai nuo TV užstoja ir nuo lango šviesą ryškią užstoja
neturiu ir nepasigedau
O mes turim ir naudojam, vyresnėlis augo ir mažasis taip pat turi baldakimą. Pati siuvau ir nėrinukais apsiuvau
kiek paskaiciau,tai vis tik reiks ir mums pabandyt ji
Mes irgi turejom baldakima, netgi du variantus
turejom feretti baldakima, nuotraukoje labai graziai atrode, bet gyvai nieko gero
Drisiu papriestarauti pries tai pateiktai nuomonei. Taip pat turejau Ferreti baldakima, taciau jo nenuemiau iki, kol mazoji atsisake miegoti loveleje. Jis nuostabiai grazus, suteikia jaukuma, be to, 2008 vasara labai karsta ir buvo be galo daug sirsiu, kurios iskrisdavo i kambari vos tik atidarydavau balkono duris. Feretti baldakimas buvo visaa isigelbejimas. Jis pilnai apdenge lovyte ir sirses nepateko pas mazaja.
Beje, baldakimas yra skonio reikalas. As jau dabar planuoju kabinti baldakima mazajai virs naujos dideles lovos.
Na mums dar iki baldakimo toli, bet iškart pagalvojau, kad jis mums bus reikalingas. Mūsų miegamajame nėra užuolaidų, tik labai šviesūs roletai ir jei saulėta diena tai
QUOTE(Balande @ 2010 02 22, 00:52) Drisiu papriestarauti pries tai pateiktai nuomonei. Taip pat turejau Ferreti baldakima, taciau jo nenuemiau iki, kol mazoji atsisake miegoti loveleje. Jis nuostabiai grazus, suteikia jaukuma, be to, 2008 vasara labai karsta ir buvo be galo daug sirsiu, kurios iskrisdavo i kambari vos tik atidarydavau balkono duris. Feretti baldakimas buvo visaa isigelbejimas. Jis pilnai apdenge lovyte ir sirses nepateko pas mazaja. Beje, baldakimas yra skonio reikalas. As jau dabar planuoju kabinti baldakima mazajai virs naujos dideles lovos. Mano mažylei irgi turiu Ferretti baldakimą, aš jį uždėjusi išilgai lovytės ir jis visai nemaišo, kai reikia mažylę paguldyti, o vaizdas tikrai gražus ir svarbiausia mažiukei lovytė tampa labai jauki Be baldakimo fu
skonio reikalas
QUOTE(gresa @ 2010 03 01, 03:41) skonio reikalas Jūs visiškai teisi, yra pirkti net labai neskoningų baldakimų, tikri gariūnai
KOL LOVELEJ GULEJO TAI BUVO...
Kai gulejom lovelese mums labai praverte nuo saules sviesos miegelio metu, nuo TV vakare sviesos
Sveikos,mamytes,
nusprendziau pasidalinti savo mintimis apie baldakimo naudojima. Mes ji puikiai naudojame,kai vaikas uzmiega uztraukiame,kad tamsiau butu jam lovyteje miegoti,ir siaip kai balkona atsidarau uztraukiu kad tiesiai vejas nepustu,nu vienu zodziu mums jis labai naudingas ir nestovi be naudos:)
mums visai nereikalingas daiktas buvo
man atrodo kad jis isvis nereikalingas, o kas deda del grozio, tai lai deda, jei neturi kur daugiau pinigu deti
baldakimas ant loveles man yra grazu, taciau reikia pasiruosti, jog reikes gana daznai skalbti ir lyginti
As su pirmuoju turejau tik tokias uzuolaideles aplink lopsiuka, bet ne virs.. o dabar nusipirkau tokios permatomos medziageles baldakima ir esu labai njuo patenkinta
Absoliuciai nereikalingas daiktas.
Pradzioj mums baldakimas visai nereikalingas buvo, o kai paaugo, pradejom reaguoti i sviesa ir aplinka, tikrai pravercia
visiškai nereikalingas daiktas
Visiškai nereikalingas tik dulkes kaupia
neturėjom ir nepasigedau
|