Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sterntaler vaikiškos prekės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Sazi
Noriu atsiliepimų apie šią Vokiečių firmos produkciją ir kokybę.
Poskis
Aš pirkau kepurytę ir kojinytes. Tai labai kokybe patenkinta 4u.gif Kaina tai nelabai doh.gif
minimaus
As saviskiui nupirkau tapkytes-kojinytes, fainutes, o ir kaina nebloga - 19lt, dar maze dovanu barskuti gavo bigsmile.gif
Sazi
as pirkau konites su neslystanciais padai vaikinas mano apsiprato o mergina bijo labai. palauksiu siek tiek tai vel bandysiu det.
erikiuxxx
Sveikutes 4u.gif
pirma kart girdziu apie tokia firma g.gif ,o Vilniuje ar yra sios produkcijos? bigsmile.gif
Isila
AŠ pirkau kojinės ropliukam - patiko, minkštutės, su burbuliukais ne tik ant pėdučių, bet ant kitos pusės, kad neslįstų ropojant. Pirkau kelnes a la treningines - fantastiškos. Dar pirkau kaklaskares abiem, pasiteisino.

Laukiu nuolaidų ten mirksiukas.gif
Raile
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 20, 23:16)
Sveikutes 4u.gif
pirma kart girdziu apie tokia firma g.gif ,o Vilniuje ar yra sios produkcijos? bigsmile.gif
*

Tai nauja parduotuve Lietuvoje, kolkas vienintele Kaune mirksiukas.gif
Siandien pirkom kepuryte velesniam rudeniui wub.gif , dabar dar per silta butu g.gif Pasirinkimas labai didelis thumbup.gif Tik gal kainytes kiek aukstokos, nes uz kepuryte mokejau 58 litukus doh.gif ax.gif , matysim, kaip nesiosis g.gif
martux
QUOTE(Raile @ 2009 09 25, 17:09)

Siandien pirkom kepuryte velesniam rudeniui wub.gif , dabar dar per silta butu g.gif  Pasirinkimas labai didelis thumbup.gif  Tik gal kainytes kiek aukstokos, nes uz kepuryte mokejau 58 litukus doh.gif  ax.gif , matysim, kaip nesiosis g.gif

drinks_cheers.gif Ir mes pirkom kepurytę, mokėjom 49 lt. Ant etiketės yra ir kaina eurais - 18. Tai litais kaip ir pigiau gaunasi g.gif
Šiaip prekės daugiau kūdikiukiškos. Ir spalvos.
Šių prekių anksčiau užmatydavau ir kitose vaikiškose parduotuvėse. Esu pirkusi kojinytes, bet su nuolaida, nes šiaip brangokos.
Isila
QUOTE(Raile @ 2009 09 25, 17:09)
Tai nauja parduotuve Lietuvoje, kolkas vienintele Kaune mirksiukas.gif
Siandien pirkom kepuryte velesniam rudeniui wub.gif , dabar dar per silta butu g.gif  Pasirinkimas labai didelis thumbup.gif  Tik gal kainytes kiek aukstokos, nes uz kepuryte mokejau 58 litukus doh.gif  ax.gif , matysim, kaip nesiosis g.gif
*

aš tikiuosi daugiau paisprkeinti sulaukusi nuolaidų biggrin.gif
Raile
QUOTE(Isila @ 2009 09 26, 17:32)
aš tikiuosi daugiau paisprkeinti sulaukusi nuolaidų biggrin.gif
*

Kazkaip as nesitikiu nuolaidu g.gif Kad jie net atidarymo proga neturejo nei vienos prekes su nuolaida blush2.gif
kristucy
QUOTE(Raile @ 2009 09 26, 18:05)
Kazkaip as nesitikiu nuolaidu g.gif  Kad jie net atidarymo proga neturejo nei vienos prekes su nuolaida blush2.gif
*

Nu man tai atrodo kad irgi nuolaidu joje kol kas nebus, bet siaip tai man atrodo kokybe atitinka kaina smile.gif
Sazi
QUOTE(Raile @ 2009 09 26, 18:05)
Kazkaip as nesitikiu nuolaidu g.gif  Kad jie net atidarymo proga neturejo nei vienos prekes su nuolaida blush2.gif
*

Juk bus ispardavimai kaip visada kad buna. Reik tik sulaukti.

Del kepuriu man tos lenkiskos atrode brangesnes nei vokiskos. Pardaveja sake kad viskas pagaminta is naturaliu- ekologisku medziagu isskyrus tapkutes kai kurias.
relaxy
mes ieškojom kepurytės, tai kitose parduotuvėse turbūt pusės jų už dyką neimčiau, kai užėjau į šitą, tai net lengviau pasidarė bigsmile.gif
kai kurių prekių kainos tai gal ir nelabai realios g.gif bet, kad ir pasirinkimo nelabai yra
martux
QUOTE(relaxy @ 2009 09 29, 23:41)
mes ieškojom kepurytės, tai kitose parduotuvėse turbūt pusės jų už dyką neimčiau, kai užėjau į šitą, tai net lengviau pasidarė bigsmile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Susidarė įspūdis, kad pas mus parduotuvėse bene sunkiausia yra gauti normalią vaikišką kepurę. Visos baisios, arba išmieros nėra.
Šioje parduotuvėje buvo daugybė dydžių, tai puikiausiai pritaikėm sau.
Isila
Pernai pirkau vyresnėliui kepurę Mada vaikams - suplojau 48lt. Šioj parduotuvėj kepurės kur kas fainesnės. Mieliau palikčiau tuos 48lt čia.
*caffe macchiato*
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 08 24, 16:26)
Noriu atsiliepimu apie produkcija ir kokybe.
*

Mane irgi labai sudominu ju prekes, tik gaila, kad Kaune... na, bet gal ir Vilniuje sulauksim kazko panasaus... ax.gif
addicted
As turiu vaikiska patalyne is Sterntaler,patenkinta kokybe thumbup.gif

user posted image
Domelija
QUOTE(addicted @ 2009 10 05, 10:10)
As turiu vaikiska patalyne is Sterntaler,patenkinta kokybe  thumbup.gif

user posted image
*

O kaip patalynių kainos? bigsmile.gif Ten gal yra ir pagalvių, kaldryčių, ar tik patalynės?
vilter
Mes tenai pirkome vilnones slepetes-batukus po kambari lakstyti smile.gif. Labai silti ir patogus, kokybe irgi gera thumbup.gif .Siandiena dar vaziuosiu pasiziureti leliukui treningiuko arba megztuko ir kelnyciu, bei vokelio -apsiaustelio, nes super grazus ir kokybiski smile.gif
addicted
QUOTE(emilijos_mama @ 2009 10 06, 15:49)
O kaip patalynių kainos? bigsmile.gif  Ten gal yra ir pagalvių, kaldryčių, ar tik patalynės?
*

Kainos nera dideles.
As mokejau 25.55 EUR

Nera patalynes komplekto:kaldryte+pagalve.

Maciau

user posted image

user posted image

user posted image

sekunde1
Mes pirkome kojinites su neslystanciais padai - tai patenkinti kokybe ir kaina. Si dalyka tai tikrai verta ten pirkti. o drabuziu kaina didoka, nors kokybe neabejoju
Almutė+
Kepurytės ten tikrai thumbup.gif Pirkau kepurytes, šalikėlį ir kojinytes neslystančias. Tai kokybe tikrai patenkinta smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(addicted @ 2009 10 24, 09:06)
Kainos nera dideles.
As mokejau 25.55 EUR

Nera patalynes komplekto:kaldryte+pagalve.

Maciau

user posted image

user posted image

user posted image
*

labai grazus,gaila kad Vilniuje nera sios parduotuves verysad.gif
martux
Patiko liemenės, bet didžiausias dydis - 92. Deja. verysad.gif
muminukas
aš vaikams pirkau kepures. labai normali kaina, sakyčiau. gal 55 ir 39 ar 49 mokįjau, tiksliai nepamenu. kotrynoj prieš pora metų už lenkišką mokėjau 65 doh.gif mat mums reikia, kad negraužtų ir kad šalmas būtų, na, ne su raištukais, o užmaunama.
tai tikrai patiko ir pasirinkimo dydis, ir modeliai, ir pardavėjos paslaugios (na, Kaune į Vaikų miestą vien dėl poros pardavėjų nemalonu eiti ax.gif)
martux
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 09 28, 21:53)
Juk bus ispardavimai kaip visada kad buna. Reik tik sulaukti.

Jau sulaukėm smile.gif
Daugumai rūbelių - 40%.
daktare77
QUOTE(martux @ 2010 01 17, 21:12)
Jau sulaukėm smile.gif
Daugumai rūbelių - 40%.
*

O iki kada galioja nuolaida?
Evelinuks
Aš pirkau kelias kojines, pėdkelnes, kaklaskares (nežinau, ar tiksliai taip vadinasi.. blush2.gif ) . Tai liuks thumbup.gif Ai, dar gavom dovanų vilkiuką, užmaunamą ant rankos lėlių teatrui ar šiaip žaidimams bigsmile.gif

Labai patenkinta kokybe bei dizainu bigsmile.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Kainos tai šiek tiek kandžiojasi.... Bet ne taip greitai nusiskalbia, tad paskaičiavus gal ne tiek jau daug kainuoja. Jei už tą pačią kainą 2 vnt bazėj ar 1 vnt šioje parduotuvėj? rinkčiausi Sterntaler. drinks_cheers.gif

p.s. pardavėjos irgi liuks thumbup.gif
Evelinuks
šiandien apsiprekinau.. bet dar noriu ax.gif

Nuolaida ir žaisliukam visokiems, ne tik drabužėliams smile.gif galioja iki vasario 14 d., o vasario 16 jau bus nauja kolekcija bigsmile.gif
j-o-o-r-a-t-e
As nuolaidu metu maziukei pedkelniu nupirkau. Tikrai labai neblogos, gal ir bumbuluojasi maziau. Simpatiskos ten ir medziagines lelytes, maniske labai jas myli, smagu kad skalbti galima. Tikrai verta nosi ikisti i ta parde smile.gif
linulia40
As is ten perku mazajai beveik viska:ir treningiukus ir kelnytes,kojinytes,batukus,kepures,pirstines,paltukus,megztukus,zaisliukus....ir t.t.visko neisvardinsi thumbup.gif man labai patinka,super kokybe ir tokie suderinti visi stiliumi,kad bet koks ju drabuzelis tinka bet kuriam kitam ju drabuzeliui...jau yra pavasario,vasaros kolekcija! bigsmile.gif tik batuku kainos truputi per dideles man pasirode (basutes apie 180lt),dar daug ko nepirkau,nes nezinau mazoji kokio ugio ir pedute kokio ilgio bus rolleyes.gif o pardavejos tiesiog puikios,visada atpazysta pastovius klientus ir visada padeda issirinkti thumbup.gif
gresa
pirkau kepure ir soskes laikikli, kazkaip tik kepures patiko, pirkstinytes, zaisliukai labai patiko, bet rubeliai ne visi ax.gif
gresa
dar reikes pasizvalgyt kas per patalyne ax.gif
linulia40
QUOTE(gresa @ 2010 03 05, 19:24)
dar reikes pasizvalgyt kas per patalyne  ax.gif
*

aga as ir neziurejau niekad...idomu... g.gif
levandike
man ten kainos doh.gif . kai buna nuolaidos tada jau kita kalba bigsmile.gif
addicted
Man tai pasiseke,kad netoli gamyklos gyvenam,kazkur 10 km biggrin.gif
Cia Vokietijoje,tai kainos labai patrauklios smile.gif

Faina daikta isigyjau thumbup.gif
Labai svelnutis,nesivelia,kokybe ir atrodo thumbup.gif

Naudoju ir masinoje autokeduteje(yra specialiai dirzui
pervert) ir vezime ir siaip namuos susupu i si pleduka smile.gif

user posted image user posted image

gresa
maziau siauliuose zaislu planeta jau sios firmos zaisliuku turi ax.gif
Musmire
Aš perku šitos firmos kojinytes sūneliui , nepakeičiamos thumbup.gif
Šypsenėlė24
QUOTE(addicted @ 2010 03 23, 15:24)
Man tai pasiseke,kad netoli gamyklos gyvenam,kazkur 10 km  biggrin.gif

Faina daikta isigyjau  thumbup.gif
Labai svelnutis,nesivelia,kokybe ir atrodo  thumbup.gif

*

O kokia kaina Kaune tokio dalykelio gal zinote kur? Katalogiuke nuziurejau,kad labai simpatiski wub.gif nestuke.gif thumbup.gif
addicted
Deja nezinau ax.gif
pamaivaaa
QUOTE(addicted @ 2010 03 23, 16:24)

Labai svelnutis,nesivelia,kokybe ir atrodo  thumbup.gif

*

Laba, jei nepaslaptis smile.gif tai kiek jis jums kainavo? rolleyes.gif
linulia40
vyksta akcija,nusipirkau faina mazylei kepure pigiau bigsmile.gif
addicted
QUOTE(pamaivaaa @ 2010 06 10, 12:35)
Laba, jei nepaslaptis smile.gif  tai kiek jis jums kainavo? rolleyes.gif
*

22.49 EUR smile.gif
Nida liepa
QUOTE(addicted @ 2010 03 23, 16:24)

jAUKIAI ATRODO bigsmile.gif
Nikolia
tiesa sakant as konkrechiai kojinemis su guminiu padu esu labai nusivylusi..kai mazius mokesi vaikscioti - po keliu dienu vaiksciojimo - siulai issipeshiojo, praskydo ties paduku ir tiesa sakant...nusivylus nusipirkau tokio tipo latviskas..ir ka..praejo puse metu, o jos tokios pat tvirtos ir kokybishkos..
drauge pirko dovanu rubelius ir prairo sekanchia diena..
manau, kad kainos siu rubu ziauriai uzkeltos..ir idomus tik dizainas..visa kita akiu dumimas
linulia40
QUOTE(Nikolia @ 2010 06 27, 12:05)
tiesa sakant as konkrechiai kojinemis su guminiu padu esu labai nusivylusi..kai mazius mokesi vaikscioti - po keliu dienu vaiksciojimo - siulai issipeshiojo, praskydo ties paduku ir tiesa sakant...nusivylus nusipirkau tokio tipo latviskas..ir ka..praejo puse metu, o jos tokios pat tvirtos ir kokybishkos..
manau, kad kainos siu rubu ziauriai uzkeltos..ir idomus tik dizainas..visa kita akiu dumimas
*

Nu ,geras blink.gif as tik ju kojinytes su guminiu paduku tik perku,nesiojam ir skalbimo masinoje skalbiu ir aukstesne temperatura,tai ne siulelis neisiro....na,nezinau,man nebuvo,kad koks ju rubelis isirtu arba butu nekokybiskas. Man thumbup.gif ir kokybe ir dizainas,tik aisku kainytes turetu but mazesnes mirksiukas.gif
isdykelis2009
QUOTE(Musmire @ 2010 03 27, 10:03)
Aš perku šitos firmos kojinytes sūneliui , nepakeičiamos  thumbup.gif
*

Man irgi ten pacios geriausios ir kepurytes pacios graziausios 4u.gif
knopke*
QUOTE(Nikolia @ 2010 06 27, 12:05)
*

nebuvo bedu su kojinem, gal 6 poras turejom, jau kitos nuo skalbimo net spalva pakeite, bet niekas neatsitiko, drauge irggi pirko, bet per mazas nupirko, tai suplyso ties kulniuku, nes ne guma liete grindis , o medziaga, o man tai jos superines, dar ir rudeniui pirksiu, nes ir silta su jomis, ir tikrai kokybe liuksiska, dar kepures ten perku su uv apsauga
Arnytė
O aš esu nerealiai patenkinta sterntaler prekėmis,nu geresnių ir mielesnių o svarbiausia tokių gražių prekių asortimentu.Turėjome kojinytes neslystančias ropliukams thumbup.gif ir dabar su guminiu paduku taip pat thumbup.gif o kepurytė ir šalikėlis+pirštinytės išvis nerealiu kokybė superinė.
erikiuxxx
neseniai uzsukau netycia i vilniaus akropoly wub.gif tikrai prekytes superines,tokios siltos wub.gif labai patiko
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.