Noriu atsiliepimų apie šią Vokiečių firmos produkciją ir kokybę.
Aš pirkau kepurytę ir kojinytes. Tai labai kokybe patenkinta
As saviskiui nupirkau tapkytes-kojinytes, fainutes, o ir kaina nebloga - 19lt, dar maze dovanu barskuti gavo
as pirkau konites su neslystanciais padai vaikinas mano apsiprato o mergina bijo labai. palauksiu siek tiek tai vel bandysiu det.
Sveikutes
pirma kart girdziu apie tokia firma
AŠ pirkau kojinės ropliukam - patiko, minkštutės, su burbuliukais ne tik ant pėdučių, bet ant kitos pusės, kad neslįstų ropojant. Pirkau kelnes a la treningines - fantastiškos. Dar pirkau kaklaskares abiem, pasiteisino.
Laukiu nuolaidų ten QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 20, 23:16) Tai nauja parduotuve Lietuvoje, kolkas vienintele Kaune Siandien pirkom kepuryte velesniam rudeniui QUOTE(Raile @ 2009 09 25, 17:09) Siandien pirkom kepuryte velesniam rudeniui Šiaip prekės daugiau kūdikiukiškos. Ir spalvos. Šių prekių anksčiau užmatydavau ir kitose vaikiškose parduotuvėse. Esu pirkusi kojinytes, bet su nuolaida, nes šiaip brangokos. QUOTE(Raile @ 2009 09 25, 17:09) Tai nauja parduotuve Lietuvoje, kolkas vienintele Kaune Siandien pirkom kepuryte velesniam rudeniui aš tikiuosi daugiau paisprkeinti sulaukusi nuolaidų QUOTE(Raile @ 2009 09 26, 18:05) Juk bus ispardavimai kaip visada kad buna. Reik tik sulaukti. Del kepuriu man tos lenkiskos atrode brangesnes nei vokiskos. Pardaveja sake kad viskas pagaminta is naturaliu- ekologisku medziagu isskyrus tapkutes kai kurias.
mes ieškojom kepurytės, tai kitose parduotuvėse turbūt pusės jų už dyką neimčiau, kai užėjau į šitą, tai net lengviau pasidarė
kai kurių prekių kainos tai gal ir nelabai realios QUOTE(relaxy @ 2009 09 29, 23:41) mes ieškojom kepurytės, tai kitose parduotuvėse turbūt pusės jų už dyką neimčiau, kai užėjau į šitą, tai net lengviau pasidarė Pritariu Šioje parduotuvėje buvo daugybė dydžių, tai puikiausiai pritaikėm sau.
Pernai pirkau vyresnėliui kepurę Mada vaikams - suplojau 48lt. Šioj parduotuvėj kepurės kur kas fainesnės. Mieliau palikčiau tuos 48lt čia.
As turiu vaikiska patalyne is Sterntaler,patenkinta kokybe
Mes tenai pirkome vilnones slepetes-batukus po kambari lakstyti
Mes pirkome kojinites su neslystanciais padai - tai patenkinti kokybe ir kaina. Si dalyka tai tikrai verta ten pirkti. o drabuziu kaina didoka, nors kokybe neabejoju
Kepurytės ten tikrai
Patiko liemenės, bet didžiausias dydis - 92. Deja.
aš vaikams pirkau kepures. labai normali kaina, sakyčiau. gal 55 ir 39 ar 49 mokįjau, tiksliai nepamenu. kotrynoj prieš pora metų už lenkišką mokėjau 65
tai tikrai patiko ir pasirinkimo dydis, ir modeliai, ir pardavėjos paslaugios (na, Kaune į Vaikų miestą vien dėl poros pardavėjų nemalonu eiti QUOTE(paggy_bundy @ 2009 09 28, 21:53) Juk bus ispardavimai kaip visada kad buna. Reik tik sulaukti. Jau sulaukėm Daugumai rūbelių - 40%.
Aš pirkau kelias kojines, pėdkelnes, kaklaskares (nežinau, ar tiksliai taip vadinasi..
Labai patenkinta kokybe bei dizainu Kainos tai šiek tiek kandžiojasi.... Bet ne taip greitai nusiskalbia, tad paskaičiavus gal ne tiek jau daug kainuoja. Jei už tą pačią kainą 2 vnt bazėj ar 1 vnt šioje parduotuvėj? rinkčiausi Sterntaler. p.s. pardavėjos irgi liuks
šiandien apsiprekinau.. bet dar noriu
Nuolaida ir žaisliukam visokiems, ne tik drabužėliams
As nuolaidu metu maziukei pedkelniu nupirkau. Tikrai labai neblogos, gal ir bumbuluojasi maziau. Simpatiskos ten ir medziagines lelytes, maniske labai jas myli, smagu kad skalbti galima. Tikrai verta nosi ikisti i ta parde
As is ten perku mazajai beveik viska:ir treningiukus ir kelnytes,kojinytes,batukus,kepures,pirstines,paltukus,megztukus,zaisliukus....ir t.t.visko neisvardinsi
pirkau kepure ir soskes laikikli, kazkaip tik kepures patiko, pirkstinytes, zaisliukai labai patiko, bet rubeliai ne visi
dar reikes pasizvalgyt kas per patalyne
man ten kainos
Man tai pasiseke,kad netoli gamyklos gyvenam,kazkur 10 km
Cia Vokietijoje,tai kainos labai patrauklios Faina daikta isigyjau Labai svelnutis,nesivelia,kokybe ir atrodo Naudoju ir masinoje autokeduteje(yra specialiai dirzui pervert) ir vezime ir siaip namuos susupu i si pleduka ![]()
maziau siauliuose zaislu planeta jau sios firmos zaisliuku turi
Aš perku šitos firmos kojinytes sūneliui , nepakeičiamos
QUOTE(addicted @ 2010 03 23, 15:24) Man tai pasiseke,kad netoli gamyklos gyvenam,kazkur 10 km Cia Vokietijoje,tai kainos labai patrauklios Faina daikta isigyjau Labai svelnutis,nesivelia,kokybe ir atrodo Naudoju ir masinoje autokeduteje(yra specialiai dirzui pervert) ir vezime ir siaip namuos susupu i si pleduka ![]() O kokia kaina Kaune tokio dalykelio gal zinote kur? Katalogiuke nuziurejau,kad labai simpatiski
Deja nezinau
QUOTE(addicted @ 2010 03 23, 16:24) Man tai pasiseke,kad netoli gamyklos gyvenam,kazkur 10 km Cia Vokietijoje,tai kainos labai patrauklios Faina daikta isigyjau Labai svelnutis,nesivelia,kokybe ir atrodo Naudoju ir masinoje autokeduteje(yra specialiai dirzui pervert) ir vezime ir siaip namuos susupu i si pleduka ![]() Laba, jei nepaslaptis
vyksta akcija,nusipirkau faina mazylei kepure pigiau
QUOTE(addicted @ 2010 03 23, 16:24) Man tai pasiseke,kad netoli gamyklos gyvenam,kazkur 10 km Cia Vokietijoje,tai kainos labai patrauklios Faina daikta isigyjau jAUKIAI ATRODO
tiesa sakant as konkrechiai kojinemis su guminiu padu esu labai nusivylusi..kai mazius mokesi vaikscioti - po keliu dienu vaiksciojimo - siulai issipeshiojo, praskydo ties paduku ir tiesa sakant...nusivylus nusipirkau tokio tipo latviskas..ir ka..praejo puse metu, o jos tokios pat tvirtos ir kokybishkos..
drauge pirko dovanu rubelius ir prairo sekanchia diena.. manau, kad kainos siu rubu ziauriai uzkeltos..ir idomus tik dizainas..visa kita akiu dumimas QUOTE(Nikolia @ 2010 06 27, 12:05) tiesa sakant as konkrechiai kojinemis su guminiu padu esu labai nusivylusi..kai mazius mokesi vaikscioti - po keliu dienu vaiksciojimo - siulai issipeshiojo, praskydo ties paduku ir tiesa sakant...nusivylus nusipirkau tokio tipo latviskas..ir ka..praejo puse metu, o jos tokios pat tvirtos ir kokybishkos.. drauge pirko dovanu rubelius ir prairo sekanchia diena.. manau, kad kainos siu rubu ziauriai uzkeltos..ir idomus tik dizainas..visa kita akiu dumimas Nu ,geras QUOTE(Nikolia @ 2010 06 27, 12:05) tiesa sakant as konkrechiai kojinemis su guminiu padu esu labai nusivylusi..kai mazius mokesi vaikscioti - po keliu dienu vaiksciojimo - siulai issipeshiojo, praskydo ties paduku ir tiesa sakant...nusivylus nusipirkau tokio tipo latviskas..ir ka..praejo puse metu, o jos tokios pat tvirtos ir kokybishkos.. drauge pirko dovanu rubelius ir prairo sekanchia diena.. manau, kad kainos siu rubu ziauriai uzkeltos..ir idomus tik dizainas..visa kita akiu dumimas nebuvo bedu su kojinem, gal 6 poras turejom, jau kitos nuo skalbimo net spalva pakeite, bet niekas neatsitiko, drauge irggi pirko, bet per mazas nupirko, tai suplyso ties kulniuku, nes ne guma liete grindis , o medziaga, o man tai jos superines, dar ir rudeniui pirksiu, nes ir silta su jomis, ir tikrai kokybe liuksiska, dar kepures ten perku su uv apsauga
O aš esu nerealiai patenkinta sterntaler prekėmis,nu geresnių ir mielesnių o svarbiausia tokių gražių prekių asortimentu.Turėjome kojinytes neslystančias ropliukams
neseniai uzsukau netycia i vilniaus akropoly
|