Kai tik griztu i LT, visada stengiuosi uzsukti i sita parduotuve
Kiek zinau, visi vargsta su ju pirstinytem:)
Bet kepuryčių grožiui tai nėra lygių
QUOTE(aurikyte @ 2011 04 27, 07:30) Bet kepuryčių grožiui tai nėra lygių mes praeita vasara tokia nusipirkom,tai superine ji man
prieš savaitę pirkau seilinuką frotinį su ežiu, baisinio gražumo, bet va trūktelėjau vakar siūlą atsikišusį, tai tos frotinės medžiagos kilputės ėmė ardytis, eilinį kartą supykau ant sterntaler, bet va pasimiršta per laiką ir vėl susigundai kuo nors..
QUOTE(RutRut @ 2011 05 07, 10:57) prieš savaitę pirkau seilinuką frotinį su ežiu, baisinio gražumo, bet va trūktelėjau vakar siūlą atsikišusį, tai tos frotinės medžiagos kilputės ėmė ardytis, eilinį kartą supykau ant sterntaler, bet va pasimiršta per laiką ir vėl susigundai kuo nors.. Užjaučiu:( Mums panaši situacija buvo su rankšluostuku su kapišonu, irgi lygiai taip pat frotinė kilputė ėmė ardytis po savaitės. Pikta, bet po kurio laiko vėl žygiuoju į tą parduotuvę
Kepurytes tiek vasarinai, tiek rudeniui - ziemai labai patiko, salikelis bei pirstinaites labai faini daikciukai, kaklaskare mums nepasiteisino, tapkytes taip pat geros, kojinytes kaip kojinytes
Turim plona kepuryte, tai kolkas viskas gerai su kokybe ir medziagyte liux
Kad deja visos kojinytes ar pedkelnes po pirmo skalbimo apsiburbuliuoja,ar ten
H&M ar butike pirktos. As naudoju elektrini skustuva nuo tu burbulu,tai visados atrodo kaip nauji Sterntaler gaminiai pasizymi,kaip ekologiski,be jokiu nuodingu medziagu gaminti,visus testus su geriausiais balais praeje
Prekes gal ir visai nieko, bet kepurytes vasarai labai brangios man pasirode
QUOTE(sharike1 @ 2011 04 18, 12:25) Mane irgi šita sugundė, sezoną atlaikė kuo puikiausiai ir dar rudenį bandysim tilpt QUOTE(aurikyte @ 2011 04 27, 08:30) Bet kepuryčių grožiui tai nėra lygių Kaip tik tokią ir pirkau: su snapeliu ir apsauga kakliukui... labai tinka ir patinka
Nezinau, gal cia tik mums taip nesiseka, bet kiek kartu buvom uzeje, tiek mums nieko gero (arba isvis nieko) nepasiule
Pirkom vasarinę kepurytę, žieminę ir kelnytes ropojimui (ant keliukų ,,lopeliai") - viskas labai patiko
Labai patiko kepurės
QUOTE(Almutė+ @ 2011 07 03, 17:30) Labai patiko kepurės As visada skalbiu kojines ir pedkelnes is kitos puses
Tikrai neskalbiu išvertus į kitą pusę. Dėkuj už mintį, išbandysiu
Is sitos parduotuves perku kepurytes sunui, tai esu patenkinta kokybe bei patinka man modeliukai, nes tokiose kaip CIpolino ar RUDUDU baisios, negrazios ir kokybe tikrai lenkiska
šiuo metu kepurytėms nuolaidos. pirkau dvigubo trikotažo su uždengiamomis ausytėmis už 19 litų su centais, net nustebau tokią kainą pamačiusi, dabar belieka iki rudens neišaugt:)
QUOTE(RutRut @ 2011 07 23, 23:48) šiuo metu kepurytėms nuolaidos. gal pamenat, iki kada nuolaidos?
Gal jau kas žiūrėjo kepurytes žiemai, įdomu, ar turi kokio naujo grožio?
Esu pikrusi pedkelnytes su gumytem ant keliuku ir ant paduku, tai siek tiek nusivyliau, nes vieno dydzio keliukai buvo per zemai, kito dydzio per aukstai, nealiko savo funkcijos, o visgi 40 Lt kainavo
O dabar dar pabrango kepurės. Ir nuobodoka man jau ten, du metus iš eilės pirkome ten kepures, nieko naujo, kokią spalvytę pakeičia ir tipo nauja kolekcija.
gal kas pirkote pedklenes ropojimui? kokia kainyte ir kaip kokybe?
Ar turite kas nors miegmasiukus sios firmos, kaip jie? Kokiu buna dydziu, man reiketu mazaug 9-12 men zieminio. Gal zinote kainas?
Na ir mes kepuriukus ir kojines perkam is ten. Kokybe gera.
Visa kita sakyciau pobrangiai.
Kiekvienam sezonui perkam kepurytes, kokybė puiki, gaila kad išaugam, nes būtų nešiojamos ir nešiojamos. Žiemai irgi ieškosim
Praeitą žiemą pirkom šiltas velvetines dvigubas kelnytes, irgi gaila, kad išaugom nes atrodo kaip naujos.
sios firmos drabuzeliu labai gera kokybe!
Kainos manau aukstokos, bet kepurytes labai grazios ir pasirinkimas nemazas.
Kainos tai tikrai nemazos, ypac pedkelniu, kojinyciu geresniu. Kepurytes labai grazios, kaip tik siandien nusipirkom ziemine
Kepurytės tai
sveikutes,
as irgi prisidedu prie pagyru
pasirinkimas tikrai didelis. mes esam pirke pedkelnytes su keliukais kad neslystu ir kojinutes su aplietu padu, kaip tapkutes
Kiek pirkau tai likau patenkinta produkcija!
Kazin yra tema, ku rpardavinetu- naujus ir padevetus sios firmos daiktus- niekaip nerandu
Mes irgi neseniai įsigijom žiemine kepure
O mes labai nusivylem tapkytem. Pirkau odines is pradziu, tai gal po 1.5 men. pade atsirado skyle
Patinka, tik žinoma dar labiau patiktų mažesnės kainos.
Turejom kepuryte nuostabu mokejom nemazai bet labai patenkinta buvau ir as ir vaikutis ja
Mes taip pat esame patenkinti taputemis, basutemis ir vasarinemis kepurelemis. Bet stai ziemines pirstines tai perslampa, jau geriau tuomet vilnonines,kurios bent siluma islaiko..
mes turim žiemines neperšlampančias pirštines tai rankytės būna šlapios, bet ne nuo sniego, o sušunta labai
Turim 2 kepurytes 1 pirkau su nuolaida, be nuolaidos kainos
turim kepuryciu, labai patinka -grazios ir kokybiskos
Naudojame kepurytes vasarai ir rudeniui tik sios firmos visuomet, pirstinytes ir salikeli - labai patinkantys daikteliai! Kaklaskariu pora turejome- nepasiteisino visiskai. Prekes labai kokybiskos, patogios ir grazios. Dar ne vieno daikto nesunesiojome, nenuskalbeme, nenusiburbulavo.. Greiciau isaugame
Draugė savo berniukui (7 mėn) nupirko kaklaskarę, tai sakė superinis dalykas. Su lipduku užsiklijuoja, ir nereikia šaliko, labai patogu ir kokybė puiki.
O man perkant autokėdutę sakė, kad geras dalykas yra toks ragelis su žaisliuku ant kakliuko dedamas, tai kai vaikas užmiega toj kėdutėj galvytė nelaksto į šonus, o yra patogiai įtaisyta tam ragelyje
Kepurytės - super
|