Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip Riestanose pas tevelius keliavo...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
MŽP
user posted image

Kadangi rasau gimdymo istorija, o ne koki tai gyvenimo aprasyma, tai faktus, kaip, kodel, su kuo ir t.t palieku visu fantazijai. tongue.gif

Burtininkes pranasyste

Na, mano Didzioji Diena buvo rugpjucio 20d. Ir skype dienas skaiciavau, ir namie kalendoriuj braukiau... Tai turejo buti geriausias mano gyvenime ketvirtadienis. Bet!!! Viena SM mamyte, pasitelkus savo stebuklinga sapna man ispranasavo, kad viskas ivyks viena diena veliau - penktadieni. Na, tinka ir taip.... Laukiam.

Pranasystes patikrinimas

Didysis Ketvirtadienis praejo "suniui ant uodegos", kaip ir buvo pranasauta. Penktadieni ryte nubundu, tradiciskai zygiuoju i damu kambari ir "laistau porceliana". Griztu i lova ir suprantu, kad kazko tai slapia. "Oi, cia dabar kas? Aaaa, nu kaip ir sake, i nestumo pabaiga nelaikysiu slapimo. Ale kad as katik buvau... Nu velniai nemate, einu atgal i vonia nusipraust. Oi! Ojojojoj! Kodel cia man....aaaaaa, cia juk vandenys!" Jega!!!! thumbup.gif

Skambinu SB ir ramiu balsu diktuoju instrukcijas: apsisuk ir grizk namo, siandien tau iseigine, prasiilginsim savaitgali. Man nubego vandenys!!!

Grizta MB, issisiepusiais veidais vaziuojam i ligonine. Ten nieko gero nepasako. Zodziu saremiaut vaziuoju namo (o taip dar ir geriau) ir jeigu rimtesnis veiksmas neprasides iki rytojaus ryto, tai atvaziuoti pas juos tik saulei patekejus ir skatins. Ech.. Na nesvarbu, svarbu veiksmas jau vyksta.

Visa diena prasiblaskom su MB po parduotuves, vakare zadam uzsukti i karuseles - vistiek niekas nevyksta, saremiai kazkokie vaikiski. Taip penktadienis eina i pabaiga ir mes paziureje filma apie 11val vakaro nuluztam miegot.

Vidurnakti as atsibundu, nes skauda. Stipriai. Aha, prasidejo reguliarus saremiai. Pradejau fiksuoti - kazkur kas 10min. Na, skausmas nera blogas. Reiskia vyro net nezadinu, saremiauju patyliukais. Kiekvienai valandai praejus saremiai darosi vis stipresni, kol galu gale 5val prikeltas vyras suprato, kad man jau kosmosas - skauda. Skambina uz mane i ligonine, pasiimam daiktus ir maunam. As taip ir isvaziavau su pizama... O taip norejau pagimdyt "visame grazume" ir dar su makijazu. lotuliukas.gif

NHS istaiga - ligonine

6val ryto mes jau vietoj. Pasakau, kad noriu gimdyti vandeny. Visi labai malonus ir besisypsantys (laimejo loterijoj gal?!?). Mane guldo ant stalo patikrinimui ir pradeda pumpuoti vandeni i baseineli.

Na ka, atsidarymas 7cm. Saremiai skaudus, bet as duju dar nesigriebiu - juk spesiu, dar kentet galima. Tada issirengiu visa kaip mama pagimde ir neriu kaip undine i baseina. Siltas vanduo, pritemdytas kambarys, vyras glosto nugara... Nu nieko visai, man netgi patinka. Taip vandeny pranardau apie 3val. kol staiga suprantu, kad taip noriu i WC "ant rimto", kad sunku kentet. Prasausi i WC, nes as dama isaukleta, tarp savu siuksliu nepluduriuosiu juk. tongue.gif O cia dar tokia romantiska aplinka ir vyras ziuri. biggrin.gif Leidzia nueiti. Aisku, nieko as nepadarau. Mintyse kaltinu tas velnio gelezies tabletes, kurias geriau visa nestuma ir pykstu ant saves, kad namie nepasidariau klizmos. Na, ka padarysi. Griztu atgal.

MW pasiulo gultis ant stalo, nes jei islipau, tai prie to pacio ir patikrintu mane. Sutinku. Jinai kisa rankas man ten, kur nederetu ir pranesa zinia: atsidarymas 10cm, galesiu pradeti stumti. Jega.

Pamatuoja vandens temperatura ir nusprendzia, kad gimdyti vaikiuka tokiame vandenyje per salta, reikia keisti. Man liepia guleti "sausumoj", o patys per ta laika keicia vandeni. Sako, jog uztruks apie 15min. Na, per tiek laiko tikrai nepagimdysiu. Toliau guliu ant lovos isikabinus SB i ranka ir klausau, kaip jis niurna man i ausi, kokia esu saunuole. blush2.gif

Aha, guleti sausumoj tikrai undinelei ne vieta. schmoll.gif Skausmas daug didesnis ir as paprasau duju. Na reikia juk pakvepuoti, pabandyti, t'sakant. biggrin.gif Kvepuoju. Truputi susisuka galva, bet skausmas niekur nedingsta. Nu taip, as juk undine! Man ne vieta "ant kranto"! Vandeni vis dar keicia, o as demonstratyviai pareiskiu: noriu kaku!!!! lotuliukas.gif Kadangi niekas man lakstyt i WC nebeleidzia, liepia daryti kur guliu. Kaip jie nesupranta, kad as isaukleta dama?!? Na, ka padarysi, labai jau noriu... blush2.gif Uzsimerkus bandau daryti tai, ko viesai prie kitu zmoniu niekada neisdrisciau, o MW pareiskia - tu jau gimdai. Stumk stipriai su kiekvienu saremiu. blink.gif

Kaaaa?!?!? blink.gif

Siulo eiti i baseina, juk gimdyt noriu vandeny, bet man undines sindromas jau dingo, niekas nesvarbu, nenoriu net pajudet. Savu noru pasilieku ant lovos... Seseles ziuri i mane piktu zvilgsniu, juk ne man vandeni keist reikejo biggrin.gif bet man visai nesvarbu. Pradedu stumti. Klausau visko, ka MW sako. Kai stumt, stumiu. Kai laukt, laukiu. Zodziu guliu kaip tarakonas ant nugaros (va, kas liko is undinisko orumo), kojos pariestos, galva nulenkta, visa susivelus ir itariu neprastai suprakaitavus. Feee. doh.gif

MB man vis sako i ausi, kokia esu saunuole, kaip jis manim didziuojasi ir jau tuoj tuoj viskas pasibaigs. As atgalios niurnu kazka, kad man labai skauda ir as noriu cezario (cia dabar kas????), bet jis tik tyliai nusijuokia mintyse ir vis kartoja: stumk, tu gali, jau nedaug liko.

Duju nekvepuoju, jos kazkaip tarsi nustojo veikti. Zodziu puse valandos pasidziaugiau tuo dziaugsmu, mazai naudos. biggrin.gif Valanda laiko klausau MW ir vyro nurodymu ir stumiu. Skauda labai, bet kenciu. Mintyse sukasi baime, kad nenoriu nei repliu, nei kitu blogybiu, todel zinau, kad turiu pasistengti.

11.33 ryto gimsta mano mazyle. 3630gr, 51cm ir visa slapia ir grazute. Uzdeda man ja ant pilvo, o as girdziu vyro zodzius i ausi: ji tokia grazute, paziurek! Tu pagimdei! Jus mano dvi princeses... wub.gif

Pastraipa apie "kiauliu gimine"

Supratau, kad turiu geriausia pasaulyje vyra. Dabar jis bus ir geriausias pasaulyje tetis. Tokio palaikymo net nesitikejau is jo puses. Kalbejo, skatino, gyre... Dare viska, ko man sirdyje tuo metu norejosi ir pats nepasimete. Pirmas aprenge dukryte, pakeite pirma jos pampersa, kol as gaivaliojausi.
Su didziuliu pasididziavimu ziurejo i mane ir musu dukryte ir vis nenustojo kartoti, koks yra laimingas ir koki brangu turta turi. wub.gif
Esu jam be galo dekinga, be jo pagalbos nebuciau apturejus tokio gimdymo. Be jo nebuciau buvus tokia psichologiskai stipri.

(Ne)pikantiskos detales

Neplysau, nekirpo ir nieko blogo mano klynui neatsitiko.
Likau be vaistu ir pagimdziau kaip urvine boba.
Mergyte ne Riestanose, ne Raganose ir ne... zodziu Grazianose. biggrin.gif

user posted image

Nesu gyvenime dar patyrusi tokio nuostabaus jausmo, kaip tapimas mama. Tai neprilygsta jokiems pasaulio turtams, jokioms kitoms emocijoms. Stai del ko as gyvenu! Is manes dabar gali atimti ka tik nori, atiduosiu antra syki neprasyta, taciau savo dukrytes, savo mazo stebuklelio neiskeisciau nei i nieka pasaulyje...

user posted image

*alisa*
Labai, labai grazi istorija 4u.gif Saunuoliai jus visi trys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taistė
Nuostabi istorija! 4u.gif
KlementinaR
Net asaros isbego, kokia grazi ir jaudinanti istorija wub.gif wub.gif wub.gif Ramiu nakteliu Jums ir daug pienelio saldaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stipri tu labai Martynule 4u.gif , o TB isvis be zodziu - sitiek graziu zodziu, reikiamiausiu laiku wub.gif
- hal -
ech tu cioce mano!!!!!!!!! nu saunuole esi!! idejai labai daug darbo ir pastangu,tavo darbas tau atsipirko,o taip ir turejo buti!esi saunuole nuo pirmos minutes kai pamatei du bruksnelius ant testuko ir iki pat finiso!!
o jau teciui paspausti desine atvaziuosi privat tongue.gif
EdAn
oi,Martynule,su tokia sypsenike skaiciau tavo istorija,bet gale vistiek asarom apsokau blush2.gif tikrai saunuole tu 4u.gif sveikinimai dar karteli (nzn kelinta jau doh.gif ) aukit sveikos,stiprios wub.gif wub.gif wub.gif
storulka :)
labai grazi isorija...net asaryte nubraukiau ax.gif tikra rasytoja martynule!
GerdaB
saunuole udinele tu musu 4u.gif 4u.gif garzi mamyte, grazi mergyyte, grazi, stipri, vieninga seima. o TB tikras saunuolis, spaudziu desine 4u.gif
Aterol
Oj, Martynule, sugraudinai ir tu mane. wub.gif Laaaaabai grazi istorija, tokios grazios emocijos.... wub.gif bigsmile.gif Saunuoliai jus visi trys! 4u.gif Dukryte tikra grazuole. wub.gif
futureta
Nu saunuoles abi jus, o ir tetis super thumbup.gif
Bet Grazianosyte tai tavo kopija is sono ziurint bigsmile.gif
Farah
Nu Martynule jus tikri saunuoliai visi trys wub.gif 4u.gif taip graziai aprasei visa istorija 4u.gif wub.gif 4u.gif
Fortunate
Kaip nuostabiai viska aprasei wub.gif Kad D duotu laime visoms toki gimdyma aptureti 4u.gif Neimanoma asaru sulaikyti skaitant toki grazu pasakojima ax.gif
skujiene
saunuole mergyt 4u.gif net asariukai bego... wub.gif stiprybes jums ir graziu akimirku augant wub.gif wub.gif wub.gif
nimrodele
nu jeetus jetus, kaip gražu thumbup.gif šaunuolė bigsmile.gif
ecka
na ir kokio velnio aš čia užklydau doh.gif Apsiašarojau kaip kokia mergaitė darbe besedėdama, gerai, kad niekas nemato blush2.gif
Linkiu Jūsų šeimai likti tokia pat darnia, stipria, šmaikščia 4u.gif Pagirsiu tėtį už nuoširdumą iki galo, gražią mergytę ir rašytojos gyslelę turinčią puikią mamytę wub.gif wub.gif
vilija-26
Sveikinu dar karta ir tikrai saunuoliai est visi!!!! Visiemes po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Orchideja85
QUOTE(~EdAn~ @ 2009 08 25, 10:56)
oi,Martynule,su tokia sypsenike skaiciau tavo istorija,bet gale vistiek asarom apsokau  blush2.gif
*

Man taip pat is pradziu su sypsena veide, gale su asarom akyse smile.gif Grazi istorija, grazus gimdymas, stipri mamyte, saunus tevelis ir nuostabi dukryte wub.gif
Dar karta didziausi sveikinimai 4u.gif
Ethella
skaitau ir jauciu toookia begaline siluma... rolleyes.gif ir zodziai gali perteikti toki grazu ir silta jausma - motinyste smile.gif
mamyte tikra rasytoja - bravo, o mergytes grozis 2.gif
Geriuke
Martynule,sveikinimai dar karteli susilaukus savo stebukliuko 4u.gif
O istorijos grazumas:ir verkiau ir juokiausi wub.gif wub.gif wub.gif
Saunuolis tevelis,kad sitaip palaike thumbup.gif Visiems trims jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
milka55
Saunuole mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,aukit dideles ir sveikos,turekit kuo ramesnes naktelas ir saldesni pieneli.
sraigyte
sveikinu dar karta ir sekmes wub.gif wub.gif wub.gif
Kempiniukasss
Echhh, susigraudinau Martyna wub.gif i vietomis taip panasiai kaip mano gimdymas bigsmile.gif
Auguste pati laimingiausia mergyte pasaulyje turedama tokius nuostabius tevelius!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
zana33
Labai graziai aprasei! wub.gif Saunuole! Ir TB nuostabiai laikesi! Sveikinimai dar karta!!! 4u.gif 4u.gif O princesyte tikra mamytes kopija! wub.gif bigsmile.gif
netherend
Eina sau kaip grazu ir su kokiu jumoru wub.gif wub.gif nu tu saunuole, Martyna, ui...kaip mes visos tave mylim wub.gif wub.gif ir tavo grazianose dabar wub.gif wub.gif
kuo graziausiu jums mamytes ir dukrytes akimirku 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
p.s. o kazin kas ta mamyte, kuri tau gimdyma ispranasavo g.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jolikas91
Labai grazi istorija Martynule! Saunu,kad taip viskas sklandziai ir lengvai ivyko! Sknaus pienelio ir ramiu nakteliu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kristuxxx
Labai labai graziai parasyta!!!Dar kart,Martynule, sveikinu tave ir tavo seima susilaukus tokios grazios dukrytes(mamytes kopija) 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif .
marcipukyte
Kokia grazi mergytes gimimo istorija wub.gif
stiprybes jum user posted image
Tinulis
vau kokia grazi istorija wub.gif Nuostabi seima esat... wub.gif
Labai noreciau susipazint su tavim wub.gif ...gerbiu tokius stiprius ir drasius zmones biggrin.gif
Sekmes jums augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ausrinuke
QUOTE(marcipukyte @ 2009 08 25, 09:52)
nu, bet ir situacijos lotuliukas.gif  Jau taip prisirizenau is pacio ryto lotuliukas.gif  Geriausias tai su Lietuvos himnu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Saunuole, Martynule wub.gif wub.gif wub.gif Jau tos mergytes grazumas... wub.gif wub.gif wub.gif Ramiu jums nakteliu, saldaus pienelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bluebell
Martunyle fainuoles jus smile.gif
aukit sveikos ir didutes !!
pavarei moterie tu smile.gif))
p.s. mes ir tokias kepurytes turim smile.gif
semiuke
begalo grazi istorija,apsiverkiau kaip mazas vaikas ax.gif Sveikinu dar karteli 4u.gif
RedMa
Saunuole thumbup.gif Aukit didutes ir dailekit wub.gif
Maran
Puikiai aprasei, tai ka teko patirti ir isgyventi sutinkat dukriuka wub.gif 4u.gif
gita;)
Na Martyna ir sugraudinai mus visas... wub.gif wub.gif wub.gif Sitaip graziai aprasei! 4u.gif Nuostabios emocijos aplanko skaitant tavo Augustytes atejimo istorija.Sekmes jusu seimynai! drinks_cheers.gif thumbup.gif
vi78
labai graziai parasyta,undinele mirksiukas.gif .sekmes auginant ir augant 4u.gif
Jolantike UK
Martynule sveikinimai dar syki 4u.gif Labai grazi istorija smile.gif Taviskis saunuolis 4u.gif O tu undinele, sauniai padirbejai 4u.gif Grazuole dukryte smile.gif
Renata J.G.
Labai graži istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
assia33
kokia sauni istorija 4u.gif ir taip graziai aprasyta wub.gif daug daug laimes Jusu seimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Smante
Niu, taip graziai ksiatesi man Martynules istorija,kad net apsiasarojau.Prisiminiau,kaip savo pirma kukuli gimdziau,as irgi galiu pasigirti blush2.gif turinti gera ir nuostabu vyra smile.gif blush2.gif
Saunuole, Martynule, labai grazi mergyte smile.gif
MŽP
Labai aciu visoms uz sveikinimus ir grazius zodzius mano pupai. Mes cia visos esam pacios geriausios mamos! drinks_cheers.gif wub.gif
pandre
Martynule,moterie! Sveikinimai dideliausi pazinus gyvenimo dziaugsma, meile, laime....Istorija tavam stiliuj,su lengva plunksna parasyta....grazi, silta istorija! Sekes jums visiems: Grazianosiukei, Tetuliui ir Mamytei 4u.gif
cuoliukė
gražuolė dukrytė 4u.gif šaunuolė mamytė 4u.gif
alita.
na va, kol atridenau savo stora rura, tai ir tik i 4 puslapi pataikiau doh.gif o juk cia musu martele, musu grazuolele princesyte!!!!!!!!!! mes ir jos niekam niekam neatiduosim tongue.gif
dar karteli dideliausi sveikinimai! visi 3 jus saunuoliai ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*woman*
bigsmile.gif vaje kokia graži istorija-šaunuolė mamytė 4u.gif
o jau maža princesė gražutė wub.gif dideliausios jums sėkmės šeimynėle 4u.gif
Upjora
Kaip graziai su skaniu humoru aprasei toki puiku ivyki wub.gif
Sveikinimai nuo musu mazytes seimos 4u.gif
Galway_girl
Labai grazi istorija wub.gif wub.gif wub.gif apsiverkiau blush2.gif
LaimingaMamyte
Super istorija... labai graziai aprasyta... Sekmes jusu seimai 4u.gif 4u.gif
Em@
Oj, Martyna, kaip graziai parasyta istorija. Ir kaip LENGVAI IR GREITAI!!!
Saunuole tu!
Ir lelyte tavo Grazianose. Buckis judviem. Saunuoles!
Aukit sveikos ir grazios dabar!!!
eurik@.k
oi martynule ,kaip graziai aprasei 4u.gif saunuoliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mukuki
Nuostabi istorija! 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.