tikiuosi tokios temos dar nebuvo. nesinorėtų tikėt, kad nemoku paieška naudotis  ., bet jeigu vis dėlto nemoku, tai baisingai iš anksto persiprašau. ką labiausiai mėgstate valgyti, kas tai per patiekalas, kurį galite valgyti valgyti ir vėl valgyti ir niekada nepabosta. aš tai labiausiai mėgstų tuną, pievagrybius, sūrį ir alyvuoges, galima atskirai, o galima ir kur nors įkomponuotus. dar nerealiai mėgstų šaltibarščius. nu bet viduj kažkaip kirba, kad lyg ir tokia tema buvo....tikiuosi, tai eilinis paranojos priepuolis
Tokios temos ir as neradau...Mano megiamiausias patiekalas siuo metu - saliero sniceliai. Salieru dabar nors vezimu vezk, tai bent pora kartu per savaite gaminu. Nulupu, riekem supiaustau, 10min. marinate paverdu, tada i kiausini, trupinius, ir keptuven.Siaip kepto as nelabai, bet jie mazai tauku prisigeria. Tai tu kaloriju neperdaugiausia, pilvas pilnas, o svarbiausia - visai salieru neatsiduoda . Tarsi kokia zuvi valgytum.
Labai mėgstu: kugelį, įvairius apkepus, alyvuoges, sūrį, vytintą jautieną, rūgštynių sriubą, šaltibarščius, šviežias virtas bulvytes su voveraičiu-grietinėlės padažu ir daug krapų, pipirinį steiką... baltą martini perpus su degtine ir daug ledo bei citrinos, mamos kūčių ausytes su džiovintų grybų įdaru, presto saldainius su pelėsinio sūrio įdaru.. gal užteks
saltibrsciai, saltibarsciai ir dar kart saltibarciai ir grietine... visur... kuo daugiau, tuo geriau...
QUOTE(bea @ 2005 09 29, 12:05) šviežias virtas bulvytes su voveraičiu-grietinėlės padažu ir daug krapų  Ir dar labai labai skanu mamos virta šviežių grybų sriuba su šviežiomis morkomis, bulvytėmis, grietinėle..  taip ir noriu dar ir dar (deja, šiemet jos paragauti neteko  )
Estrella...
2005 10 02, 10:59
eleniukas
2005 10 02, 22:37
Visi įmanomi patiekalai iš bulvių ir šaltirbarščiai
pamaivux
2005 10 03, 16:29
man tai labai patinka visi bulviniai patiekalai, mėsos kepsniai ir picos  nelebai sveikai šis sąrašiukas atrodo, bet... sunku atsispirti
Aš turbūt būsiu labai neišranki, arba labai ėdri  , nes turiu labai daug mėgstamų patiekalų: pica, užkepti koldūnai, kepsniai su daug sūrio ir majonezo, šaltibarščiai, šašlykai, įvairios mišrainės su majonezu, užkepėlės, kebabai, kibinai, čeburekai, silkė, viskas iš bulvių nu vnž ir t.t. Nemėgstu tik rūgštynių sriubos, šaltienos, kepenų, o toliau viską mėgstu
Raseliuke
2005 10 03, 18:34
as tai siuo metu labai megstu virtus makaronus su krabu-surio padziuku
babyface
2005 10 03, 21:14
As tai megstu kugeli, koldunus ir cepelinus  Siaip dar ryte labai megstu valgyt dribsnius (tuos vadinamus "miusli") su jogurtu  niam niam
pamaivux
2005 10 04, 08:00
QUOTE(Raseliuke @ 2005 10 03, 18:34) as tai siuo metu labai megstu virtus makaronus su krabu-surio padziuku cia klausimelis ne siai temai, bet vistiek labai idomu  kaip darai ta krabu - surio padaziuka??? labai jau skaniai nuskambejo
salotas (šviežių daržovių, dar burokėlių be majonezo, vaisių ir kitas), daržovių troškinius ir šiaip visokius kūrinius iš daržovių  sriubas grikius grybus žuvies patiekalus desertus su daug vaisių ar uogų neseniai atradau dar vieną skanumyną - raudonuosius lęšius
Raseliuke
2005 10 04, 22:27
[quote=pamaivux,2005 10 04, 10:00] cia klausimelis ne siai temai, bet vistiek labai idomu  kaip darai ta krabu - surio padaziuka??? labai jau skaniai nuskambejo  [/quote na 1 porcijai butu taip: 4 karabu lazdeles , 20gr surio(fermentinio), 1 saukstelis grietines ir 2 sauksteliai majonezo, viska sudedu i puodeli ir kaitinu kol suris issileidzia ir tada uzpilu ant makaronu. cia siaip mano ekspernemtinis patiekalas buvo, bet labai patiko!!!
Virdzinija
2005 10 05, 02:03
QUOTE(pamaivux @ 2005 10 03, 16:29) man tai labai patinka visi bulviniai patiekalai, mėsos kepsniai ir picos  nelebai sveikai šis sąrašiukas atrodo, bet... sunku atsispirti   mūsų skoniai sutampa Dar keptos vištos patinka (namie keptos, su prieskoniais ir kmynais trintos), ir šaltibarščiai
O man šiuo metu labiausiai patinka sausainukai, barankėlės, džiūvesėliai, bandelės, varškės apkepas, blynai ir t.t. Na žodžiu viskas, kas yra iš miltų
filifjonka
2005 10 05, 08:42
mėgstu keptą vištieną, rugštynių sriubą, rugštynių šaltibarščius, pyragus, tortus, blynus su uogiene šeštadienio rytą.
pamaivux
2005 10 05, 09:15
QUOTE(Raseliuke @ 2005 10 04, 22:27) na 1 porcijai butu taip: 4 karabu lazdeles , 20gr surio(fermentinio), 1 saukstelis grietines ir 2 sauksteliai majonezo, viska sudedu i puodeli ir kaitinu kol suris issileidzia ir tada uzpilu ant makaronu. cia siaip mano ekspernemtinis patiekalas buvo, bet labai patiko!!! Raseliuke, o dar vienas neaiškumas  o tai tas krabų lazdeles reikia susmulkinti, ar kaip? atsiprašau už kvailus klausimus, bet mano kulinarinis gyvenimas tik dabar pradėjo įsibėgėti, todėl man norisi viską žinoti iki smulkmenų
Raseliuke
2005 10 05, 17:32
QUOTE(pamaivux @ 2005 10 05, 11:15) Raseliuke, o dar vienas neaiškumas  o tai tas krabų lazdeles reikia susmulkinti, ar kaip? atsiprašau už kvailus klausimus, bet mano kulinarinis gyvenimas tik dabar pradėjo įsibėgėti, todėl man norisi viską žinoti iki smulkmenų  as jas taip stambokai supjaustau, krabu lazdele i kokias 10 daliu padalinu.
boruzzze
2005 10 10, 09:50
...bulviu kose... niam niam niam dar is vaikystes...
o man tai labai labai baklažanai, troškinti ar įdaryti, žuvis (ypač lašiša ), grybų sriuba, pelėsinis sūris, ata mamytės gaminti švilpikai ir kukorai(kaip žemaičiai, bet su raugintais kopūstais),silkutė su džiovintais grybais,silkė su "šūba", graikiškos salotos, pupelių sriuba  iš saldumynų tai šakotis, skruzdelynas ir tortas su maskarponės sūriu Nu va kiek daug, pasirodo aš esu ėdrūnė
muminukas
2005 10 11, 14:17
dracena
2005 10 11, 14:56
QUOTE(Amalia @ 2005 09 29, 11:03) Tokios temos ir as neradau...Mano megiamiausias patiekalas siuo metu - saliero sniceliai. Salieru dabar nors vezimu vezk, tai bent pora kartu per savaite gaminu. Nulupu, riekem supiaustau, 10min. marinate paverdu, tada i kiausini, trupinius, ir keptuven.Siaip kepto as nelabai, bet jie mazai tauku prisigeria. Tai tu kaloriju neperdaugiausia, pilvas pilnas, o svarbiausia - visai salieru neatsiduoda . Tarsi kokia zuvi valgytum. Na man čia kažkaip skaniai atrodo...O sakykite su kuo juos valgote??bulvytėmis, kokiu nors garnyru ar dar kuo ??Reikės pabandyti pasidaryti
kinieciu maistas mano gyvenime uzima pirma vieta..  .siaip megstu be galo mano mamos pagamintus cepelinus,kepta vista,rugstyniu sriuba!
Pupsike
2005 10 13, 11:50
Negaliu atsispirti juros gerybems
aguliero
2005 10 21, 12:29
Bulvių košė su spirgučiais, svogūniukais ir grietine
Labiausiai mėgstu varškės apkepą. Labai skanu. Šiaip viską valgau, išskyrus "Žemaičių" blynus
Pingvinukas
2005 10 28, 07:14
Keptas karpis, kepta lašiša, kepti grybukai su bulvytėmis, marinuoti agurgėliai, reišutai, vėdarai ir daug kitokių skanumynų
Man kaip tikrai lietuviai viskas skani iš bulvių  Dar va forume paskaičiau kaip daryti Vokiškas bulves, tai iš viso nima..niam  ) Taip ir svajoju kaip savaitgali pasidarysime bulvytes  Siaip labaaaai megstu alyvuoges ir suri su melynu pelesiu  bei rafaello saldainiukus  ))
labai mėgstu balandėlius.
Dievinu suši. Japonų maistas man
Grybus, alyvuoges ir ridikelius, avokadą galiu valgyti nuo ryto iki vakaro.  Ir dar vynuoges dievinu.  Stengiuosi, kad visad jų būtų šaldytuve.
Frosted
2005 12 14, 22:43
Kepti grybai su grietine, mamos cepelinai, saslykai, fajitos (tikrosios meksikietiskos), sokoladas, pistacijos, tresnes.
Negaliu atsispirti šokoladui, riešutam, vynuogėm, plaktai grietinėlei Mėgstu visokius troškinius ir apkepus.... mamos cepelinus, bulvių plokštainį ir voveraites su baltu padažu ir bulvių koše... niam niam
kristulia
2005 12 22, 14:42
Man tikriausiai skaniausia paprasčiausia lietuviška tušonkė. Na kai jau pasidarau tai valgau ir valgau, ir valgau.
murksiuke
2005 12 23, 08:00
Man skaniau uz cepelinus nieko nera
Neigaja
2006 01 01, 17:45
man cepai ir vaisiai,nu dar saldumynai
studente
2006 01 03, 11:26
Pica
egliosha
2006 01 03, 11:28
man nieko nėra skaniau už šaltibarščius  kai pagalvoju seilės tysti pradeda  ir agurkus labai mėgstu
Brazile
2006 01 04, 10:35
padruske
2006 01 05, 23:56
QUOTE(Raseliuke @ 2005 10 03, 19:34) as tai siuo metu labai megstu virtus makaronus su krabu-surio padziuku o receptuka ar galetum duoti? labai jau ir man skaniai skamba, o ir vaikai tokio maisto neatsisako
padruske
2006 01 06, 00:16
atsiprasau puoliau klaust recepto net neperskaicius. skaniausi man cepelinai.bet ir be kepsniu negaliu gyvent.su daug surio.taip pat ir grybu.su malonumu valgau ir zemaitiskus virtinukus su tarke.tik maniskiai manes nesupranta  sriubu man gali ir nebut.ir dar.lasisa sudyta arba rukyta.juros gerybes laabai skanu.
QUOTE(egliosha @ 2006 01 03, 11:28) man nieko nėra skaniau už šaltibarščius  kai pagalvoju seilės tysti pradeda  ir agurkus labai mėgstu  man irgi  net seile nutyso
As tai megstu pica, makaronus (italu virtuve); bulvinius blynus, cepelinus, vedarus (lietuviu virtuve)... Is sriubu patinka burokeliu, saltibarsciai, grybu sriuba. Megstu misraine su ryziais ir krabu lazdelem bei pikantiska. Tiesa, dar labai patinka visokie apkepai (su krevetem, tunu, pievagrybiais, mesa) is sluoksniuotos bemieles teslos ... Ir dar cipsai bei kepta duona su suriu... Zodziu, megstu labai daug ka, bet niekuo nepiktnaudziauju. Beje, visai nevalgau saldumynu!
Man ir vyrui labai patinka koldunai. as cia gal ir nevisai i tema, bet nezinojau, kur kitur rasyti. Gal kas zinote, kur Kaune galima butu nusipirkti naminiu(namuose gamintu) koldunu. nes parduotuvese tai ziaurus, o man taip atsibodo juos lipdyti Gal zinote, kokia moterele, kuri gamina?
QUOTE(Amalia @ 2005 09 29, 12:03) Tokios temos ir as neradau...Mano megiamiausias patiekalas siuo metu - saliero sniceliai. Salieru dabar nors vezimu vezk, tai bent pora kartu per savaite gaminu. Nulupu, riekem supiaustau, 10min. marinate paverdu, tada i kiausini, trupinius, ir keptuven.Siaip kepto as nelabai, bet jie mazai tauku prisigeria. Tai tu kaloriju neperdaugiausia, pilvas pilnas, o svarbiausia - visai salieru neatsiduoda . Tarsi kokia zuvi valgytum. Atsiprašau už kvailą klausimą, bet kokiam marinate reikia virti? Nelabai aš gaudaus po visokius receptus, o jau marinatai man tai išvis tamsus miškas
aistukke
2006 04 13, 15:12
jus neisivaizduojat kaip ziauriai ziauriai skanu vistiena saldziarugsciame padaze su ryziais sumaisytais su kiausiniu!!!!! nerealus skonis !  o desertui- silkiniai obuoliai( obuoliai karstam karameles apvalkale) cia viskas is kinietiskos virtuves!
Na as taip pat esu labai edri, beveik viska valgau.Paskutinis mano atradimas sviezios darzoves( brokoliai,paprika,salotos, na ka turite) su padazu : citrinos sultys, truputi vandens, garstyciu saukstelis, cesnakas trintas, druska,aliejus (geriausia alyvuogiu). Imi darzoves dazai i padaza ir valgai. Skanumelis.
|
|