Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką labiausiai mėgstate valgyti?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2, 3
Shiduh
tikiuosi tokios temos dar nebuvo. nesinorėtų tikėt, kad nemoku paieška naudotis biggrin.gif ., bet jeigu vis dėlto nemoku, tai baisingai iš anksto persiprašau. blink.gif
ką labiausiai mėgstate valgyti, kas tai per patiekalas, kurį galite valgyti valgyti ir vėl valgyti ir niekada nepabosta.
aš tai labiausiai mėgstų tuną, pievagrybius, sūrį ir alyvuoges, galima atskirai, o galima ir kur nors įkomponuotus. dar nerealiai mėgstų šaltibarščius.

nu bet viduj kažkaip kirba, kad lyg ir tokia tema buvo....tikiuosi, tai eilinis paranojos priepuolis g.gif

Amalia
Tokios temos ir as neradau...Mano megiamiausias patiekalas siuo metu - saliero sniceliai. Salieru dabar nors vezimu vezk, tai bent pora kartu per savaite gaminu. Nulupu, riekem supiaustau, 10min. marinate paverdu, tada i kiausini, trupinius, ir keptuven.Siaip kepto as nelabai, bet jie mazai tauku prisigeria. Tai tu kaloriju neperdaugiausia, pilvas pilnas, o svarbiausia - visai salieru neatsiduoda . Tarsi kokia zuvi valgytum.
bea
Labai mėgstu:
kugelį, įvairius apkepus, alyvuoges, sūrį, vytintą jautieną, rūgštynių sriubą, šaltibarščius, šviežias virtas bulvytes su voveraičiu-grietinėlės padažu ir daug krapų, pipirinį steiką... baltą martini perpus su degtine ir daug ledo bei citrinos, mamos kūčių ausytes su džiovintų grybų įdaru, presto saldainius su pelėsinio sūrio įdaru.. gal užteks wink.gif
san
saltibrsciai, saltibarsciai ir dar kart saltibarciai tongue.gif
ir grietine... visur... kuo daugiau, tuo geriau...
zuiqis
QUOTE(bea @ 2005 09 29, 12:05)
šviežias virtas bulvytes su voveraičiu-grietinėlės padažu ir daug krapų
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir dar labai labai skanu mamos virta šviežių grybų sriuba su šviežiomis morkomis, bulvytėmis, grietinėle.. smile.gif taip ir noriu dar ir dar (deja, šiemet jos paragauti neteko sad.gif )
Estrella...
Man nėra skanias nio patiekalo,už mano pačios keptą picą essen.gif essen.gif essen.gif essen.gif
eleniukas
Visi įmanomi patiekalai iš bulvių ir šaltirbarščiai essen.gif thumbup.gif
pamaivux
man tai labai patinka visi bulviniai patiekalai, mėsos kepsniai ir picos thumbup.gif nelebai sveikai šis sąrašiukas atrodo, bet... sunku atsispirti ax.gif
Erina
Aš turbūt būsiu labai neišranki, arba labai ėdri biggrin.gif , nes turiu labai daug mėgstamų patiekalų: pica, užkepti koldūnai, kepsniai su daug sūrio ir majonezo, šaltibarščiai, šašlykai, įvairios mišrainės su majonezu, užkepėlės, kebabai, kibinai, čeburekai, silkė, viskas iš bulvių nu vnž ir t.t.
Nemėgstu tik rūgštynių sriubos, šaltienos, kepenų, o toliau viską mėgstu biggrin.gif
Raseliuke
as tai siuo metu labai megstu virtus makaronus su krabu-surio padziuku
babyface
As tai megstu kugeli, koldunus ir cepelinus smile.gif Siaip dar ryte labai megstu valgyt dribsnius (tuos vadinamus "miusli") su jogurtu smile.gif niam niam smile.gif
pamaivux
QUOTE(Raseliuke @ 2005 10 03, 18:34)
*

cia klausimelis ne siai temai, bet vistiek labai idomu smile.gif kaip darai ta krabu - surio padaziuka??? labai jau skaniai nuskambejo ax.gif
olé
salotas (šviežių daržovių, dar burokėlių be majonezo, vaisių ir kitas), daržovių troškinius ir šiaip visokius kūrinius iš daržovių smile.gif
sriubas
grikius
grybus
žuvies patiekalus
desertus su daug vaisių ar uogų

neseniai atradau dar vieną skanumyną - raudonuosius lęšius essen.gif
Raseliuke
[quote=pamaivux,2005 10 04, 10:00]
cia klausimelis ne siai temai, bet vistiek labai idomu smile.gif kaip darai ta krabu - surio padaziuka??? labai jau skaniai nuskambejo ax.gif
*

[/quote

na 1 porcijai butu taip: 4 karabu lazdeles , 20gr surio(fermentinio), 1 saukstelis grietines ir 2 sauksteliai majonezo, viska sudedu i puodeli ir kaitinu kol suris issileidzia ir tada uzpilu ant makaronu. cia siaip mano ekspernemtinis patiekalas buvo, bet labai patiko!!!
Virdzinija
QUOTE(pamaivux @ 2005 10 03, 16:29)
man tai labai patinka visi bulviniai patiekalai, mėsos kepsniai ir picos  thumbup.gif  nelebai sveikai šis sąrašiukas atrodo, bet... sunku atsispirti  ax.gif
*

drinks_cheers.gif mūsų skoniai sutampa thumbup.gif
Dar keptos vištos patinka (namie keptos, su prieskoniais ir kmynais trintos), ir šaltibarščiai essen.gif
Armana
O man šiuo metu labiausiai patinka sausainukai, barankėlės, džiūvesėliai, bandelės, varškės apkepas, blynai ir t.t. Na žodžiu viskas, kas yra iš miltų biggrin.gif
filifjonka
mėgstu keptą vištieną, rugštynių sriubą, rugštynių šaltibarščius, pyragus, tortus, blynus su uogiene šeštadienio rytą. ax.gif
pamaivux
QUOTE(Raseliuke @ 2005 10 04, 22:27)
na 1 porcijai butu taip: 4 karabu lazdeles , 20gr surio(fermentinio), 1 saukstelis grietines ir 2 sauksteliai majonezo, viska sudedu i puodeli ir kaitinu kol suris issileidzia ir tada uzpilu ant makaronu. cia siaip mano ekspernemtinis patiekalas buvo, bet labai patiko!!!
*

Raseliuke, o dar vienas neaiškumas blush2.gif o tai tas krabų lazdeles reikia susmulkinti, ar kaip? atsiprašau už kvailus klausimus, bet mano kulinarinis gyvenimas tik dabar pradėjo įsibėgėti, todėl man norisi viską žinoti iki smulkmenų blush2.gif
Raseliuke
QUOTE(pamaivux @ 2005 10 05, 11:15)
Raseliuke, o dar vienas neaiškumas  blush2.gif o tai tas krabų lazdeles reikia susmulkinti, ar kaip? atsiprašau už kvailus klausimus, bet mano kulinarinis gyvenimas tik dabar pradėjo įsibėgėti, todėl man norisi viską žinoti iki smulkmenų  blush2.gif
*

as jas taip stambokai supjaustau, krabu lazdele i kokias 10 daliu padalinu.
boruzzze
...bulviu kose... niam niam niam dar is vaikystes... thumbup.gif
mam
o man tai labai labai baklažanai, troškinti ar įdaryti, žuvis (ypač lašiša ), grybų sriuba, pelėsinis sūris, ata mamytės gaminti švilpikai ir kukorai(kaip žemaičiai, bet su raugintais kopūstais),silkutė su džiovintais grybais,silkė su "šūba", graikiškos salotos, pupelių sriuba essen.gif essen.gif essen.gif iš saldumynų tai šakotis, skruzdelynas ir tortas su maskarponės sūriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu va kiek daug, pasirodo aš esu ėdrūnė wub.gif
muminukas
essen.gif essen.gif essen.gif skani tema...
Aš nuo vasaros labiausiai mėgstu šokoladinį JONUKĄ. Tai čia tikriausiai kaip desertas smile.gif
Dar labai gerai yra balandėliai good.gif
Iš ne lietuviškos virtuvės - čili. Deja, dabar nei balandžių, nei čili negaliu valgyti sad.gif
Ir labai pamgau kalakutieną thumbup.gif thumbup.gif Ją naudoju ir maltinukams (troškintiems), ir kotletukams, ir kepsniukams, ir troškiniams good.gif good.gif
dracena
QUOTE(Amalia @ 2005 09 29, 11:03)
Tokios temos ir as neradau...Mano megiamiausias patiekalas siuo metu - saliero sniceliai. Salieru dabar nors vezimu vezk, tai bent pora kartu per savaite gaminu. Nulupu, riekem supiaustau, 10min. marinate paverdu, tada i kiausini, trupinius, ir keptuven.Siaip kepto as nelabai, bet jie mazai tauku prisigeria. Tai tu kaloriju neperdaugiausia, pilvas pilnas, o svarbiausia - visai salieru neatsiduoda . Tarsi kokia zuvi valgytum.
*

Na man čia kažkaip skaniai atrodo...O sakykite su kuo juos valgote??bulvytėmis, kokiu nors garnyru ar dar kuo ??Reikės pabandyti pasidaryti
cameja
kinieciu maistas mano gyvenime uzima pirma vieta.. thumbup.gif .siaip megstu be galo mano mamos pagamintus cepelinus,kepta vista,rugstyniu sriuba! tongue.gif
Pupsike
Negaliu atsispirti juros gerybems thumbup.gif
aguliero
Bulvių košė su spirgučiais, svogūniukais ir grietine thumbup.gif
Cido
Labiausiai mėgstu varškės apkepą. Labai skanu. Šiaip viską valgau, išskyrus "Žemaičių" blynus biggrin.gif
Pingvinukas
Skaniausia man šaltibarščiai su šviežiomis bulvytėmis ax.gif ax.gif ax.gif
eja
Keptas karpis, kepta lašiša, kepti grybukai su bulvytėmis, marinuoti agurgėliai, reišutai, vėdarai ir daug kitokių skanumynų drinks_cheers.gif
Nikota
Man kaip tikrai lietuviai viskas skani iš bulvių smile.gif Dar va forume paskaičiau kaip daryti Vokiškas bulves, tai iš viso nima..niam smile.gif) Taip ir svajoju kaip savaitgali pasidarysime bulvytes smile.gif

Siaip labaaaai megstu alyvuoges ir suri su melynu pelesiu wink.gif bei rafaello saldainiukus smile.gif))
viketa

labai mėgstu balandėlius. thumbup.gif
melana
Dievinu suši. Japonų maistas man thumbup.gif
Paja
Grybus, alyvuoges ir ridikelius, avokadą galiu valgyti nuo ryto iki vakaro. ax.gif Ir dar vynuoges dievinu. mirksiukas.gif Stengiuosi, kad visad jų būtų šaldytuve.
Frosted
Kepti grybai su grietine, mamos cepelinai, saslykai, fajitos (tikrosios meksikietiskos), sokoladas, pistacijos, tresnes. bigsmile.gif
Nerytė
Negaliu atsispirti šokoladui, riešutam, vynuogėm, plaktai grietinėlei rolleyes.gif

Mėgstu visokius troškinius ir apkepus.... mamos cepelinus, bulvių plokštainį ir voveraites su baltu padažu ir bulvių koše... niam niam
kristulia
Man tikriausiai skaniausia paprasčiausia lietuviška tušonkė. Na kai jau pasidarau tai valgau ir valgau, ir valgau. thumbup.gif
murksiuke
Man skaniau uz cepelinus nieko nera thumbup.gif
Neigaja
man cepai ir vaisiai,nu dar saldumynai
studente
Pica
egliosha
man nieko nėra skaniau už šaltibarščius thumbup.gif kai pagalvoju seilės tysti pradeda biggrin.gif ir agurkus labai mėgstu thumbup.gif
Brazile
Parasysiu ka megstu valgyti ir gerti ax.gif sokoladinius saldainius su cili idaru, napoleona su spanguolemis, vysnias, zemuoges, braskes, barsciu sriuba su sonkauliukais ir grybais, didzkukulius su varske, kinietiska, indiska maista, mojito kokteili. flirt.gif flirt.gif flirt.gif
padruske
QUOTE(Raseliuke @ 2005 10 03, 19:34)
*

o receptuka ar galetum duoti? labai jau ir man skaniai skamba, o ir vaikai tokio maisto neatsisako
padruske
atsiprasau puoliau klaust recepto net neperskaicius. doh.gif
skaniausi man cepelinai.bet ir be kepsniu negaliu gyvent.su daug surio.taip pat ir grybu.su malonumu valgau ir zemaitiskus virtinukus su tarke.tik maniskiai manes nesupranta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sriubu man gali ir nebut.ir dar.lasisa sudyta arba rukyta.juros gerybes laabai skanu.
Indukė
QUOTE(egliosha @ 2006 01 03, 11:28)
man nieko nėra skaniau už šaltibarščius thumbup.gif kai pagalvoju seilės tysti pradeda biggrin.gif ir agurkus labai mėgstu  thumbup.gif
*

man irgi thumbup.gif net seile nutyso verysad.gif
Laume2
As tai megstu pica, makaronus (italu virtuve); bulvinius blynus, cepelinus, vedarus (lietuviu virtuve)...
Is sriubu patinka burokeliu, saltibarsciai, grybu sriuba.
Megstu misraine su ryziais ir krabu lazdelem bei pikantiska.
Tiesa, dar labai patinka visokie apkepai (su krevetem, tunu, pievagrybiais, mesa) is sluoksniuotos bemieles teslos ...
Ir dar cipsai bei kepta duona su suriu...
Zodziu, megstu labai daug ka, bet niekuo nepiktnaudziauju.
Beje, visai nevalgau saldumynu! bigsmile.gif
laumė
Man ir vyrui labai patinka koldunai. as cia gal ir nevisai i tema, bet nezinojau, kur kitur rasyti. Gal kas zinote, kur Kaune galima butu nusipirkti naminiu(namuose gamintu) koldunu. nes parduotuvese tai ziaurus, o man taip atsibodo juos lipdyti verysad.gif
Gal zinote, kokia moterele, kuri gamina?
MRTKiciulka
Skaniausia man uz viska siame pasaulyje yra avienos mesa ...
Bet tik tam tikrai paruosta smile.gif .. Seip ja isepta irgi megstu smile.gif ..
Bet man skaniausia ji su tam tikrais prieskoniais ir kepta ant ugnies
kas kart kaip apkepa virsus reikia ji plonu sluoksniu nupjauti ...
Na gaunasi kaip kebabine mesa ... Tik kad lietuvoje niekas kebabu is
avienos negamina sad.gif .. Ai gamina akropoli laugh.gif ..
uz 10 Lt man idejo dvi saujas kopustu ir 5 mazus mazus gabaliukus avienos mesos laugh.gif ..
Ir to kazkokia neskani ta aviena lietuviska, be prieskoniu...
Dar labai megstu saltibarsius ir cepelinus smile.gif .. Butinai tik su mesa smile.gif ..
Oi dar labai megstu picas wub.gif wub.gif ..
Ignora
QUOTE(Amalia @ 2005 09 29, 12:03)
*

Atsiprašau už kvailą klausimą, bet kokiam marinate reikia virti? blush2.gif Nelabai aš gaudaus po visokius receptus, o jau marinatai man tai išvis tamsus miškas doh.gif
aistukke
jus neisivaizduojat kaip ziauriai ziauriai skanu vistiena saldziarugsciame padaze su ryziais sumaisytais su kiausiniu!!!!! nerealus skonis ! thumbup.gif thumbup.gif
o desertui- silkiniai obuoliai( obuoliai karstam karameles apvalkale)
cia viskas is kinietiskos virtuves!
tavi
Na as taip pat esu labai edri, beveik viska valgau.Paskutinis mano atradimas sviezios darzoves( brokoliai,paprika,salotos, na ka turite) su padazu : citrinos sultys, truputi vandens, garstyciu saukstelis, cesnakas trintas, druska,aliejus (geriausia alyvuogiu). Imi darzoves dazai i padaza ir valgai. Skanumelis. 4u.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.