Pasidalinkite savo nuomone
Mes valgome Humana maistelį, tad labai būtų įdomu išgirsti ir kitų mamyčių nuomonę apie šį maistelį.
Pasidalinkite savo nuomone
Jau yra tema apie Humanos mišinukus
Tai tik apie misinukus, o juk ten yra daugybe kitu produktu ir kosytes, ir desertukui, arbateles, juk tikrai yra ka pakomentuoti
Maniškė "humanos" košytes valgo skaniau nei "milupos" tik tiek, kad ruošiant humanos košes, joje pasidaro gumuliukų
O dėl humanos jogurtų, kažin ar juos verta pirkti... galiojimas, virš metų Verčiau jau nusipirkti paprastą jogurtą, pvz. "dobilas" QUOTE(Escada_9 @ 2009 08 26, 14:57) Mes valgome Humana maistelį, tad labai būtų įdomu išgirsti ir kitų mamyčių nuomonę apie šį maistelį. Pasidalinkite savo nuomone es pirkom HUMANA tada, kai pradejua ivedineti jogurtukus... Man jie mielesni ir pigesni nei hipp ar kiti populiarieji
Mums jau 6 menesiukai bet dar jokiu jogurtuku nedaviau, nuo keliu menesiu humanos jogurtukai tinka?? Kada jus pradejote duoti jogurtukus?
nuo humanos košės labai pradėjo kietėti viduriukai
rekomenduoju dažnai viduriuojantiems
Humanos košės labai atsiduoda sintetika,ta prasme kvapas
Jogurtą skaniai valgo
sveiki, o mano mažius atsisake Humanos košės valgyt, šeip visas kitas valgo o vat Humanos nevalgo, nepatinka visiškai. beje man ji irgi nepatiko nei savo skoniu nei išvaizda
QUOTE(kliopka @ 2010 01 17, 10:41) sveiki, o mano mažius atsisake Humanos košės valgyt, šeip visas kitas valgo o vat Humanos nevalgo, nepatinka visiškai. beje man ji irgi nepatiko nei savo skoniu nei išvaizda O kuo ta isvaizda skiriasi pvz nuo Milupos kosiu? Maniske labai skaniai valgo tiek Humana, tiek visas kitas. Pabandem Humana misinuka - geria. Tad pastaraji ir perku.
Mano mazasis irgi beveik viska valgo
Va jogurtukas tai labai gerai tiko Humanos, nes Hipp nevalge, o kol kas nenoriu pirkti ne mazyliams skirtu jogurtu is prekybos centru, nes vistiek kudikiams maistelis ruosiamas pagal grieztesnius reikalavimus. Ir i namus atveza jei kam aktualu
Pirma kart skaitau apie toki maisteli
Gal bandet duoti vaniles skonio pieno gerima (jis jau paruostas gerti, ne miltukai) ?
Humanos dabar Pirkinukas.lt jam akcija, tai uzkliuvo uz akiu
as jau duodu jogurtukus nuo 4 men , jei ne anksciau pradejau duoti, tiksliai nepamenu . varskytes , labai skaniai valgo . vaikisku yra prekubos centruose, lietuvisku . jogurtukus perku visokius, ziuriu tik ,kad nebutu tu E . mums greit bus 7 men .
|