Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada pastojote nustojus vartoti KT? (2 dalis)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3
tinny
Pastojau pirmo ciklo metu po KT smile.gif
Arktos
QUOTE(tinny @ 2009 12 21, 12:39)
Pastojau pirmo ciklo metu po KT  smile.gif
*

Įtariu,kad man irgi taip nutiko... blush2.gif
Kristina Kup
Labukas,

Noriu pasidziaugti, jei testas gerai parode, nes antras bruksnelis buvo labai neryskus, tai mums pavyko po 2 men. be KT. nestuke.gif
Linkiu jums visos sekmes smile.gif
rogue
kai naudojau kontraceptini pleistra ir ji nutraukus pastojau treciaji cikla, po gimgymo nepsaryzau KT tai naudojom gumytes, jau 7 cikla bandysime, bet ranku nenuleidziam
Arktos
QUOTE(Sweety__ @ 2009 12 31, 09:37)
na lauksim tos nuojautos pastvirtinimo  4u.gif

*

nepasitvirtino schmoll.gif nors mm vėlavo,bet vis tiek atėjo verysad.gif
archeologe
aš KT mečiau prieš gerą pusmetį, bet saugojomės nutraukimu, dabar jau 3 ciklai kai planuojam ir nieko ax.gif
jordan
Sveikutes,na as pradejau gerti folio rugsti dar gerdama KT,praejus 2 menesiams nutraukiau KT,ta menesiuka dar pasisaugojau ir jau po mmm kita menesi bandem.Ir musu dziaugsmui uzkibo thumbup.gif Ir jokiu papildomu vit negeriau smile.gif
Bitute1977
Sveikos,su pirmaja pastojau tik nutraukus KT,pirma men.,o va dabar,nutraukiau KT lapkricio men.,mmm atejo po 35 d.,nors anksciau kas 28 d.budavo,dabar jau 39 d.,mmm nera,vakar dariausi NT,bet nieko,nebesuprantu savo organizmo schmoll.gif ,pries 3 sav. kazkoks rusvas tepliojimas buvo kelias dienas,nieko nebesuprantu,gal kam panasiai buvo?
angeliukas79
Sveikutės,

Aš irgi norėčiau prie jūsų prisijungti 4u.gif
Nebegeriu KT jau pusę metų, deja nieko nesulaukiame schmoll.gif KT gėriau 5 metus.
Gal kas galite patarti nuo ko pradėti?Galvoju jau apie folio rūgštį.
Visoms sėkmės wub.gif
jordan
QUOTE(angeliukas79 @ 2010 01 22, 22:10)
Sveikutės,

Aš irgi norėčiau prie jūsų prisijungti 4u.gif
Nebegeriu KT jau pusę metų, deja nieko nesulaukiame schmoll.gif KT gėriau 5 metus.
Gal kas galite patarti nuo ko pradėti?Galvoju jau apie folio rūgštį.
Visoms sėkmės wub.gif
*

as KT geriau 8 metus be pertraukos,bet kai jau nusprendem,kad reikia lialiaus,tai pirmiausia nuejau pas gine pasitikrinti ar viskas gerai,tada pradejau gerti folio rugsti,o tik paskui nutraukiau KT smile.gif
O tu gal pabandyk su ovulaicijos testukais pazaisti,as juos dariausi ir tiksliai zinojom kada mums reik bandyti wub.gif
ir rezultatas is vieno vienas blush2.gif
Papildyta:
na,bant jau man tai ovuliaciniai testai labai pasitvirtino smile.gif
VVaiva
As KT geriau 18 metu. Pradejus planuoti vaikeli ir nustojus gerti KT, saugojomes kokius 3 men (prisiklausiau pletku, kad reikia leisti organizmui issivalyti rolleyes.gif ). Pastojau iskart (per pirma menesi), kai tik nustojom saugotis. Siaip ginekologas pasijuoke is to ''organizmo issivalymo'' - sake, nutraukus KC reikia bandyti is karto, nes tada daugiausia sansu pastoti bigsmile.gif
~Beauty~
KT baigiau gerti gruodžio 03 d., o nuo gruodžio 06 d. skaičiuoju nėštumą (paskutinės mmm buvo) 4u.gif
p.s. beje, KT gėriau tik du ciklus, dėl estrogenų trūkumo...
VVaiva
QUOTE(VVaiva @ 2010 01 28, 23:33)
As KT geriau 18 metu. Pradejus planuoti vaikeli ir nustojus gerti KT, saugojomes kokius 3 men (prisiklausiau pletku, kad reikia leisti organizmui issivalyti  rolleyes.gif ). Pastojau iskart (per pirma menesi), kai tik nustojom saugotis. Siaip ginekologas pasijuoke is to ''organizmo issivalymo'' - sake, nutraukus KC reikia bandyti is karto, nes tada daugiausia sansu pastoti  bigsmile.gif
*

12, ne 18 - susipainiojau skaiciuose doh.gif biggrin.gif
Annika
Labas visoms 4u.gif
Priimkit ir mane į savo gražų būrį.

Aš KT vartojau apie trejus metus. Tada nusprendėm su MB susituokti ir kviestis gandrus. KT nustojau gerti rugpjūtį, mėnesį pasisaugojom kitais būdais ir antrą Kalėdų dieną pasidarius testą sužinojom, kad nestuke.gif ! Dabar turim gražuolę dukrytę ir vis pagalvojam apie broliuką (arba sesutę).
Pagimdžius įsidėjau Mireną, nešiojau trejus metus, bet trūko kantrybė dėl nuolatinio tepliojimo ir prieš tris savaites išsiėmiau. Nors dabar pagalvoju, kad gal reikėjo anksčiau, nes skirtumas tarp vaikučių bus daugiau nei 4 metai...Dar didesnio skirtumo nenorim, taigi planuojam nuo vasaros pradėti konstruoti broliuką smile.gif. Nuo vasaros todėl, kad gal ir gandai dėl organizmo išsivalymo po K, bet blogiau nebus, jei kiek palauksim. Be to, į darbą grįžau, kai dukrytei suėjo treji, taigi dar norisi kiek padirbėti. Bet apie mažylį vis dažniau pagalvojam, ir dukrytė nori broliuko ax.gif
aaasaule
man pavyko po 3menesiuku wub.gif
cipcypas
Sveikos

as po KT pastojau pirma cikla. Vartojau KT po nesivystancio nestumo isvalymo, buvom nusprende,kad reikia man atsigaut, sustipret.. ir va sausio 29d buvo menesines ir as po ju KT nebegeriau.. ir ka manot, vasario 27d. man parode vaiduokliuka.. tiesa baimiu yra.. bet sikart tikiu kad viskas bus gerai..

ir dar keists dalykas.. 03 09 dare ultragarsa tai parode vos 4 savaiciu nestuma (nors pagal mmm turejo but lyg ir 6 savaites, juk su KT ciklas reguliarus). Bet po savaites kartojo echoskopa ir lelius jau 5 savaiciu 4u.gif

Sekmes visoms ieskancioms savo angeliuku!
Daire
Esu girdėjusi, kad kiek metų vartoji KT, po to tiek mėnesių nepastosi. Čia manau grynas mitas, jokios tiesos schmoll.gif
KT vartojau apie 12m. (su mini pertraukom). Nustojus vartoti su vyru mylėjomės nevaisingomis dienomis, kelis mėn. Ir kai jau nusprendėm, kad norim vaiko, iš pirmo karto pavyko. Tai maždaug buvo 3-3,5mėn po nustojimo vartoti KT smile.gif
werte
Pastojau iskarto! Sugalvojom ,kad jau reikia planuotis vaikeli ir po pirmo lytinio akto as pastojau! Zinau tai del to, kad tai buvo sekama.
werte
Pastojau iskarto metusi gerti kontraceptines! Mes su vyru buvom nusiteike laukti bent 3-6 menesius kol pastosim, nes buvom prisiklause, kad organizmas kol atsigauna...bet greitai mus pasigavo musu mazulis smile.gif Matyt jau lauke angeliukas progos lotuliukas.gif
truska
Pastojau po 9 menesiu nuo KT nutraukimo.
Mazgea
as pirma menesi pamaciau nestuke.gif thumbup.gif tai nusiraminkit, nesistenkit ir iseis mirksiukas.gif
*smilgele*
vakar suzinojau, kad pastojau bigsmile.gif o tai tsitiko po 2 metu po KT nutraukimo.
Euforija911
whooohoooo!! 4u.gif 4u.gif Katik pasidariau NT ir pamaciau II thumbup.gif antroji buwo sviesiai ruzava na bet labai matoma.Nemoku apsakyti sito dziaugsmo kai taip lauki ir jau,net netikiu dar, niekam nesakiau,tik jums pabandysiu padaryt po 48val. dar karta.Dabar galiu pasakyt kad po KT vartojimo pastojau 6cikla.Mes 3men saugojomes kai meciau gert nes taip patare gydytoja,o kai visiskai nesisaugojom tai 3ciklas laimyngas.Bet va man mmm turejo but 16diena(ciklas labai reguliarus) as NT dariausi 10diena ir buwo I o dabar va 18 diena nesulaukiau mmm ir pasidariau NT ir yra II.Dabar jus man pasakykit tai kada as cia spejau pastot..?O gal visgi as ne nescia? g.gif
vjz
po 1,5 metu tongue.gif
Kyvis
KT nustojus vartot dar kelis men samoningai saugojaus, nes norejos, kad nei pedsako ju neliktu organizme. O kai nusprendem kad jau galime startuot, tai sulig pirmu kartu ir gavosi thumbup.gif
MeilesBurbulai
Labas mergaites 4u.gif
Perskaiciau poteme ir nusprendziau uzsukti pasipasakoti... 4u.gif
Tai va situacija tokia,vartojau kt kelerius metus,emiau ir sugalvojau,kad laikas pertraukai...maniskis sutiko...7d pertrauka,ir po jos jau nebevartojau kt,mylejomes, daugiau niekaip nesisaugojom...Ir jauciu kad uzkibom is pirmo karto ax.gif 4u.gif sian dariausi NT,lyg yra vaiduokliukas,bet dar sunku kanors spresti,nes praejo tik 8d nuo mano numanomos pastojimo dienos...Kita NT darysiu sestadieni...Jeigu bus teigiamas,tai bus kazkas nerealaus,kad pavyko taip greitai uzkibti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif nestuke.gif
Bitute1977
Sveikos,su pirmaja pastojau is karto nutraukusi KT,o dabar BT matavimo ir OT gadinimo deka sesta planavimo cikla lyg ir uzkibo jau blush2.gif
gigis28
Sveikos damos,
Nusprendziau atsisakyti pasyvaus skyriaus skaitymo ir jungtis i jusu kolektyva.Juo..KT yra vis delto negeris.Geriau su ivairiausiom pertraukom daugiau nei 8 metus ir va jau nuo rugpjucio esu "svari".Deja ,deja nuo spuogu berods jau issivadavau,ale ciklas isireguliavo siaubingai.Pries kelis menesius buvau pas gine profilaktiskam pasitikrinimui po gimdos kaklelio operacijos(itariu priezastys irgi KT) ,viskas lyg ir tvarkoj ir ciklas iki tol buvo plius minus kelios dienos.Bet dabar, jau antras menuo po 40,38 dienas!Katastrofa!!Planuojam trecia seimos nary,bet manau bus ilga kelione per kopas...Vargas..
Papildyta:
p.s.Nuosirdizausi sveikinimai sulaukusioms ir palaikymas belaukiancims!!
geguziuke2
sveikutes, neskaiciau visko,tik pasidalinsiu savo patirtimi...pastojau tik po 1,5 metu,ir tai tik su vaistukais, bet ne vien kt pagadine buvo reikalus,aplamai buvo bedeliu...o kt geriau apie 6 metus su pertraukom...sekmes planuojancioms 4u.gif 4u.gif
Jolancik
Kai meciau KT tai po 3 men. pavyko pastoti 4u.gif
Wiva
As geriau KT apie 3m.,bet atsirado problemu su mmm ir gydytoja patare padaryti pertrauka. Tai kai nutraukiau antra menesi pastojau biggrin.gif O su antru KT geriau 6men.ir kai nutraukiau pastojau trecia men. thumbup.gif
fleita
Gal jau čia ir ne visai stebuklai smile.gif . Aš nepastojau 8 mėn, kreipiausi pas ginekologę, pasidariau tyrimus, viskas kaip ir gerai buvo, tik ms nereguliarios. Gydytoja patarė pagerti tris mėn. kontraceptines, tik nustojus gerti, pirmą ciklą, ir pastojau. nestuke.gif
ramune.v
4u.gif 4u.gif 4u.gif Visoms planuojancioms ir kuo greiciau sulaukti rezultatu. Tikrai nenukabnikit nosyciu, zinau TIKRAI zmones kuriems buvo pasakyta-negalesit tureti vaiku, nes fiziologiskai yra prob. (pas mergina ten buvo problemu, kad be sansu susilaukti leliuko sake gyd.)- isverke visas asaras, zinojo kad nieko negali pakeisti, ir ka jus manot...nesisaugodami "uzkibo" - sakysit stebuklas, visi mes taip kalbejom smile.gif bet va augina mergyte jie biggrin.gif Pati geriau KT 5metus be pertraukos ir esu VISISKAI isitikinus kad viskas priklauso nuo organizmo, bet nereik suversti nepastojimo vien KT. O kai labai ko lauki-naturalu kad pyksti, pavydi. Zmones gi mes, tik sakau nenukabinti nosyciu ir nenustokit tiketi - ateis stebuklai ir i jusu kiemus 4u.gif
HappyAngel
QUOTE(bjurgute @ 2010 06 15, 15:24)
na ka gi ir as pasisakysiu
pirmiausia tai sveikutes

o dabar....
nezinau kaip jums, bet tokie parasymai kaip "pastojau pirma menesi po KT vartojimo" mane jau erzina ir piktina. visos cia likusioms esam tokios, kurios ne pirma menesi mylu mylu daro, kad turet maza stebukleli, o cia dar islenda tokios viena dienes zinutes, kurios pvz mane isveda is kantrybes. Atrodo, kad jos su pasaipa, va ziurekit, as is karto vaika pasidariau, o jus darot darot ir nepasidarot. Negalima taip. Jau ilga laika cia nejau ir neskaitinejau vien tik del tokiu zinuciu. Taip jau gyvenimas nelepina, ir cia dar negali pasiguost ar patarimu gaut
Dekui, uz supratima
*

Pykt nereikia, nes tokie pasakymai tiksliai atspindi temos pavadinimą. O plepalams "kaip sekasi?", "kur visos dingę?" ir t.t. yra skirtas atskiras subforumas - "Planuojančių pašnekesiai".

Merginos, prašau nebe-offtopint temoj. Paplepėjimams susikurkite temą tam skirtame skyrelyje smile.gif
rozerozyte
As pritariu nuomonei, kad viskas priklauso nuo organizmo, jei neturejai bedu pries Kt vartodama, tai ir jas nutraukus neturemet turet. Labai gaila, bet mano problemos prasidejo pasirodo dar nuo gimimo sad.gif genetiniai dalykai labai daug lemia siam pasaulyje.
Fiorella
KT nutraukiau prieš metus, spalį ėmėmės rimtų veiksmų, jau 11 ciklas eina, tikiuos, kad paskutinis rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rozerozyte @ 2010 07 10, 08:48)
As pritariu nuomonei, kad viskas priklauso nuo organizmo, jei neturejai bedu pries Kt vartodama, tai ir jas nutraukus neturemet turet. Labai gaila, bet mano problemos prasidejo pasirodo dar nuo gimimo sad.gif genetiniai dalykai labai daug lemia siam pasaulyje.
*

Aš tai pastoviai su visokiais uždegimais kankinausi, o ir grybeliai visokie kas mėnesį puola, niekaip neina išsigydyti verysad.gif
Daire
Su vyru pasitarėm, kad jau reiktų paplanuoti, tai buvo '09 vasara smile.gif Naudojau tuo metu žiedą, dar vienas buvo likęs, tai jis buvo paskutinis. Po jo išsiėmimo pastojau iškarto antrą mėn. Nes planavom ir norėjom, kad gimdymas būtų vasarą smile.gif Taip ir gavosi smile.gif
D.E.V.A
Antra men. po Kt nutraukimo su abiem
vixen
Laba visom, pas mane situacija tokia,geriau kt metus laiko,nutraukus 2 ciklus nepastojau,po to vel viena cikla geriau kt,dabar pirma men lyg ir parode vaiduokliuka bet susirgau,antras ciklas ir baigesi mmm,na tikiuosi trecias nemeluos,o jei ne ketvirtas garantuos smile.gif bt nematuoju ir ovuliacijos testu nedarau,nd su vyru pakankamai daznai atliekam smile.gif
Gerndar
KT gėriau apie 3 metus, o nustojus vartoti pastojau trečiame cikle biggrin.gif nestuke.gif
Amni
KT vartojau maziausiai 5 metus, nutraukus pastojau po kokiu 6 men, kada pradejau ziuret savo ovuliacija biggrin.gif
Riedgute
QUOTE(Amni @ 2010 07 29, 08:54)
KT vartojau maziausiai 5 metus, nutraukus pastojau po kokiu 6 men, kada pradejau ziuret savo ovuliacija  biggrin.gif
*

Sveikinu ir džiaugiuos wub.gif man praėjo pusantrų po nutraukimo, geriau 2,5 metų. Kol kas niekas po širdimi negyvena.. rolleyes.gif
Damiani
Mergaites,ka reiskia-ciklas? blush2.gif
Ir sakykit,kaip atpazint be testu kad ovuliacija? blush2.gif
Ar imanoma jei pries naudojant kontracepcija nebuvo problemu,pastot pirma men?
Riedgute
QUOTE(DAMIANI @ 2010 07 30, 14:47)
Mergaites,ka reiskia-ciklas? blush2.gif
Ir sakykit,kaip atpazint be testu kad ovuliacija? blush2.gif
Ar imanoma jei pries naudojant kontracepcija nebuvo problemu,pastot pirma men?
*

Gal nelabai tiksliai ir moksliškai paaiškinsiu... Ciklas yra laikotarpis nuo pirmosios mėnesinių dienos iki kitų mėnesinių pirmosios dienos smile.gif tai kiaušinėlio brendimas, ovuliavimas ir pasišalinimas.
Aš ovuliaciją jaučiu, nes man ovuliuojant kelias valandas skauda kurį nors šoną. Galima nustatinėti ir bazalinės temperatūros matavimo pagalba. Bet bent jau aš pritrūkau kantrybės, nes reik kiekvieną rytą tuo pačiu metu matuot rolleyes.gif
O dėl pastojimo per pirmą ciklą... nežinau, nuo moters ir vyro sveikatos priklauso. be to, vienos moterys sako, kad po KT kiaušidės labai "darbingos", kitos sako, kad pavojinga, nes poveikis nuo KT vis dar likęs ir gali būti persileidimų. Mano draugė pastojo per pirmą ciklą po KT, turi sveiką 2 metų sūnelį mirksiukas.gif man taip nepavyko biggrin.gif
Damiani
QUOTE(Riedgute @ 2010 07 30, 17:04)
Gal nelabai tiksliai ir moksliškai paaiškinsiu... Ciklas yra laikotarpis nuo pirmosios mėnesinių dienos iki kitų mėnesinių pirmosios dienos  smile.gif tai kiaušinėlio brendimas, ovuliavimas ir pasišalinimas.
Aš ovuliaciją jaučiu, nes man ovuliuojant kelias valandas skauda kurį nors šoną. Galima nustatinėti ir bazalinės temperatūros matavimo pagalba. Bet bent jau aš pritrūkau kantrybės, nes reik kiekvieną rytą tuo pačiu metu matuot rolleyes.gif
O dėl pastojimo per pirmą ciklą... nežinau, nuo moters ir vyro sveikatos priklauso. be to, vienos moterys sako, kad po KT kiaušidės labai "darbingos", kitos sako, kad pavojinga, nes poveikis nuo KT vis dar likęs ir gali būti persileidimų. Mano draugė pastojo per pirmą ciklą po KT, turi sveiką 2 metų sūnelį mirksiukas.gif man taip nepavyko biggrin.gif
*

Aciu,uz issamu atsakyma thumbup.gif
Kazin per kiek laiko issivalo organizmas nuo KT g.gif
Riedgute
QUOTE(DAMIANI @ 2010 07 30, 16:23)
Aciu,uz issamu atsakyma thumbup.gif
Kazin per kiek laiko issivalo organizmas nuo KT  g.gif
*

Nėra už ką mirksiukas.gif Bent jau man ginė sakė, kad 3 mėnesių pakanka, kiek tame tiesos, nenumanau biggrin.gif
Suleima
Nutraukus KT pastojau po 4 mėn.
pupune
Po KT gerimo 6 mėn saugojomės kt būdais (norėjau "pavalyti" organizmą), o tada iš karto užkibo smile.gif
Damiani
Kazin,o jai pastoji neissivalius organizma,kas gali nutikt?
Riedgute
QUOTE(DAMIANI @ 2010 08 17, 11:19)
Kazin,o jai pastoji neissivalius organizma,kas gali nutikt?
*

Mano draugė pastojo iškart nutraukus ir turi sveiką gražų sūnelį. Čia matyt, kiek galvų, tiek nuomonių su tuo "organizmo valymu" smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.