ka manote apie varduka Marta?
nepatinka......
Man irgi nepatinka!
Man labai toks grubus, net ne grubus.. nemoku išsireikšti.. visai ne moteriškas, ne mielas
Sakyčiau, iš tų vardų, kurie turi tikti būtent konkrečiai tam žmogui. Jei bus kieto charakterio, ryškių bruožų - pats tas. Bet švelniai mielai esybei toks vardas per sunkus būtų, mano subjektyvia nuomone.
QUOTE(vėja tėja @ 2009 08 27, 14:41) Sakyčiau, iš tų vardų, kurie turi tikti būtent konkrečiai tam žmogui. Jei bus kieto charakterio, ryškių bruožų - pats tas. Bet švelniai mielai esybei toks vardas per sunkus būtų, mano subjektyvia nuomone. bet iš naujagimio veiduko nepasakysi - koks žmogus ji išaugs.......
Man tai
QUOTE(Arvena @ 2009 08 27, 14:43) bet iš naujagimio veiduko nepasakysi - koks žmogus ji išaugs....... O man rods, kad galima visgi šį bei tą. Būna, kad vardas "limpa", būna, kad ne. Tėvai kartais išrenka iš anksto vardą, gimta vaikas ir mato - tikrai jis ne, pvz., Dominykas, ir viskas.
priimu visas nuomones nuosirdziai, ir teigiamas ie neigiamas.
pati nesu tikra del sito varduko, bet mb uzsideges pritariu kad sitas vardukas, tinka stipriai, charakterinagi asmenybei. siaip noreciau kad dukrele tokia ir butu
Neblogas, tik man per saltas
Man atrodo buvo tokia tema
Man šis vardas labai gražus
Man per vidurį toks...
normalus.
Man daug graziau Morta
man gražus. bet griežtas. toks vardas 'su charakteriu'
jei gyventume lietuvoj Morta tiktu
bet dabar reikia tokio varduko kad ir sitoj sali butu suprantamas beje aciu uz nuomones
Marta, Martute..... grazus
bet jau Morta, tai atsiprasau..... kaimo galutine troba dvelkia ir be to ziaurei grubus p.s reksmes Marta aramėjų: martha valdovė, viešpatė Morta beje ta pati reiskia
man labai patinka Marta, dar gražu Martyna.
QUOTE(lina-kameja @ 2009 08 27, 19:38) Marta, Martute..... grazus bet jau Morta, tai atsiprasau..... kaimo galutine troba dvelkia ir be to ziaurei na, visi mes iš tų kaimo trobų vienaip ar kitaip ir kilę esame
ca ne i tema bet, Karaliaus Mindaugo zmona buvo Morta
man MORTA išvis baisus vardas
Labai gražus vardas
Gražus vardas, nors sutinku su rašiusiomis, kad Morta gražesnis. Toms, kurioms atrodo, kad iš "vidurio kaimo" - tai jau blogai, primenu, kad vardų mados keičiasi
Arvena, nustebau, kad taip parašėte. Dažniausiai Jūsų nuomonėms pritardavau.
Ir Marta, ir Morta labai gražu
Man labai patinka,ir uzsienyje labai graziai taria si varda
jau geriau Marta, nei Morta...
Man nepatinka vardas Marta, isivaizduoju iškart storą namų šeimininkę
Geras vardas
Man iskart prisiminimai apie filma " Ilga kelione per kopas" ir pagrindine heroje Marta. Kadangi dievinu sita filma, tai ir vardas man dar nuo vaikystes nuostabus
Visada patiko, patinka ir patiks vardas Marta
Norėjau dukrelę pavadinti Marta, man taip prie veiduko tiko
Man grazu
o man Marta kazkaip grubei skamba
Gražus.
Man šis vardas laaaabai gražus !
Norėjau rašyt gal geriau Martina, bet va čia ką tik perskaičiau, kad Martos mažybiniai vardai gali būti Martulė, Martutė
Labai grazus, mazute vadina Martute, o suaugusia- Marta, man labai grazus. Mano pussesere tokiu vardu, visada zavejausi juo
Labai grazus vardas
mano seses dukra yra Marta
Labai grazus man tas vardas, nei kiek ne grubus |