Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Buteliukų sterilizatoriai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
eglieska
sveikos, ruosiuosi pirkti buteliuku sterilizatoriu ir nebezinau, kuris geresnis ir patogiau naudojamas- elektrinis ar tas, kuri reikia kisti i mikrobange? kaip su buteliukais-ar i kiekviena sterilizatoriu iinka bet kokie buteliukai ar reikia tureti tik tam sterilizatoriui tinkamus? zodziu- apsvieskit, kas jau turit patirties blush2.gif
Gendre
QUOTE(eglieska @ 2009 08 27, 22:37)
sveikos, ruosiuosi pirkti buteliuku sterilizatoriu ir nebezinau, kuris geresnis ir patogiau naudojamas- elektrinis ar tas, kuri reikia kisti i mikrobange? kaip su buteliukais-ar i kiekviena sterilizatoriu iinka bet kokie buteliukai ar reikia tureti tik tam sterilizatoriui tinkamus? zodziu- apsvieskit, kas jau turit patirties blush2.gif
*

Mano patirtis sako, kad apskritai nereik jokio sterilizatoriaus doh.gif
eglieska
g.gif
JarasieneO
QUOTE(Gendre @ 2009 08 27, 23:39)
Mano patirtis sako, kad apskritai nereik jokio sterilizatoriaus  doh.gif
*

O mano patirtis sako kad tai nebutinas, bet praverciantis dalykas 4u.gif
eglieska
o kurie patogesni-elektriniai ar kur kisami i mikrobangine?
*sony*
QUOTE(eglieska @ 2009 08 28, 22:59)
o kurie patogesni-elektriniai ar kur kisami i mikrobangine?
*

aš galvoju,kad elektriniai geriau,pati tokį nusipirkau nesenai ,pravers tikrai biggrin.gif
eglieska
laukiam nuomoniu, kurie jums patogesni 4u.gif ar jiems tinka visokie buteliukai?
Piranjai
Buteliukus privalu sterilizuoti iki vaikui sukanka 2men. o kam tau siandien leisti tokius pinigus? gal tu sekmingai maitinsi puse metu ir tau jo neprireiks? na jei pieno uztektu kokiems 3men visiskai pakanka kas savaite buteliukus pavirinti. Jei jau prades trukti pieno tada ir pagalvosi apie tai. ir tikrai nereikia pientraukiu is anksto ir buteliuku kolekcijos - uztenka vieno. Jei prisireiktu tai tikrai vyras sugebes nupirkti tk is anksto issistudijuok kokie tavo manymu geriausi
o del sterilizatoriaus - manau patogiau mikrobanginiai
selinga
O as į karščiui atsparų indą įpildavau šlakelį vandens,sudėdavau buteliukus ir į mikrobangę ax.gif Še tau ir sterilizatorius tongue.gif
Božen@
... g.gif ...as irgi galvoju isigyti toki daikciuka, na jei jau ne nauja, tai bent naudota, vis pigiau butu, jei daug nenaudociau...is paradziu galvojau apie elektrini, bet dabar manau pirksiu skirta mikrobangem...zinoma galima ir virinti viska, bet su juo atrodo maziau problemu, viska pasovei ir laikyk nors visa diena steriliai iki kada tau prireiks, jei dangcio nenukeli, o su virinimu daugiau terlynes... tongue.gif
eglieska
nusprendziau visdelto pirkti elektrini ax.gif
super_wife
Man irgi labai aktualus klausymas,bet manau pirksiu elektrini,nes mikrobanges neturim,megstam svezu maista tai jau teks elektrini pikri,arciau sirdies Avent
Neox
as naudoju skysti kur sterelizuoja vandeni ipili i vandeni sudedi buteliukus ir tt ir naudoju nuo dukrytes gimimo thumbup.gif
Gute7
Su pirmu naudojau mikrobangeje sterilizatoriuAvent, bet dabar isigyjau elektrini, nes kur kas patogiau atrodo, bei buteliukus atvesina, taigi nebereikia baimintis pirstus nusiplikyti....
ocidoci
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 14, 15:11)
Su pirmu naudojau mikrobangeje sterilizatoriuAvent, bet dabar isigyjau elektrini, nes kur kas patogiau atrodo, bei buteliukus atvesina, taigi nebereikia baimintis pirstus nusiplikyti....
*

g.gif
*caffe macchiato*
Pirkau Avent mikrobangini sterelizatoriu, buteliukus, ciulptukus, zindukus - viska rinkausi Avent firmos. O man jis labai praverte, ypac kai vaika maitini misinukais. Turejau kokius 4 - 5 butelius, rinkdavau kruvele, visus isplaudavau ir sterelizuodavau. Labai patogu ir greitai mirksiukas.gif iki puses metuku tai kiekviena diena beveik sterelizuodavau, veliau vis reciau. Dabar dar karts nuo karto panaudoju sterelizatoriu smile.gif
dre
Turiu elektrini BRUIN firmos, thumbup.gif nedaug mokejau uz nauja,nes nebuvo bonkuciu.O mes bonkutes Avento turim,tinka ir joms sterilizuoti thumbup.gif .
Laura01
as vis ruosiausi nusipirkti, bet kaskart paemusi pakuote i rankas pagailedavau pinigu. turejau du avento buteliukus, nors rekomenduojama tureti 10. po kiekvieno pavalgydinimo isplaudavau buteliuka ir uzpildavau verdanciu vandeniu is elektrinio arbatinuko i metalini bliuda. taip praejo trys menesiai, dabar buteliuka tik isplaunu, bet nevirinu. karta per savaite sumetu abu buteliukus ir tris turimus ciulptukus i puoda ir juos pavirinu 3 minutes. pakeiciau tik buteliuku soskes is buvusiu su viena skylute i dvi, po to i tris. o sako kudikiai brangiai kainuoja. emociskai - taip, finansiskai - ne. smile.gif
indriuska
QUOTE(Laura01 @ 2009 10 29, 18:00)
as vis ruosiausi nusipirkti, bet kaskart paemusi pakuote i rankas pagailedavau pinigu. turejau du avento buteliukus, nors rekomenduojama tureti 10. po kiekvieno pavalgydinimo isplaudavau buteliuka ir uzpildavau verdanciu vandeniu is elektrinio arbatinuko i metalini bliuda. taip praejo trys menesiai, dabar buteliuka tik isplaunu, bet nevirinu. karta per savaite sumetu abu buteliukus ir tris turimus ciulptukus i puoda ir juos pavirinu 3 minutes. pakeiciau tik buteliuku soskes is buvusiu su viena skylute i dvi, po to i tris. o sako kudikiai brangiai kainuoja. emociskai - taip, finansiskai - ne. smile.gif
*

thumbup.gif pritariu visu 100% drinks_cheers.gif
Luttuke
Turiu avent mikrobangu sterilizatoriu. Kadangi maitinu pati, o vaikas is buteliuku net arbatos negere, ciulptuku nenaudojo, tai panaudotas kokius 3 kartus ir stovi...
Jei kam reikia, galeciau perleiasti nebrangiai.
Frosted
Sakykite, turincios sterilizatorius, o garpuodis tokiam dalykui tiktu? Nes suprantu, kad principas toks pats? blush2.gif
Katukė
Man asmeniškai elektrinis sterilizatorius labiau prie dušios biggrin.gif
Kažkodėl po dukriuko gimimo labai jau nepatikliai į pačią mikrobangę žiūriu g.gif Kažkaip įtariu aš ją negerais, žalingais molekulių suskaldymais doh.gif Stengiuosi kiek įmanoma mažiau maisto kišti į ją blush2.gif O ir įdomu, kaip paveikiama ta buteliukų plastmasė mikrobangėje g.gif
Gal čia paranoja, bet aš pirmenybę atiduodu natūraliai sukurtos kaitros garams arba verdančiam vandeniui smile.gif ax.gif O ir patogumo dėlei, išsijungė aparatukas pats ir stovi sterilūs buteliukai, nei rankas plikytis, nei vargo kokio tongue.gif

QUOTE(Frosted @ 2010 03 14, 23:40)
Sakykite, turincios sterilizatorius, o garpuodis tokiam dalykui tiktu? Nes suprantu, kad principas toks pats?  blush2.gif
*

Aš manau, kad tikrai tiktų mirksiukas.gif
Frosted
QUOTE(Katukė @ 2010 03 15, 21:11)
Aš manau, kad tikrai tiktų  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif Aciu, as irgi taip manau biggrin.gif Bandysiu naudoti wink.gif nes turime 2 - elektrini ir paprasta, tai trecio, skirto vien buteliukams kazkaip nelabai ir reiia jau... biggrin.gif
gosas
QUOTE(Laura01 @ 2009 10 29, 17:00)
*

Ir as pritariu thumbup.gif thumbup.gif
Genute22
QUOTE(Barbaryta @ 2009 10 16, 12:02)
Pirkau Avent mikrobangini sterelizatoriu, buteliukus, ciulptukus, zindukus - viska rinkausi Avent firmos. O man jis labai praverte, ypac kai vaika maitini misinukais. Turejau kokius 4 - 5 butelius, rinkdavau kruvele, visus isplaudavau ir sterelizuodavau. Labai patogu ir greitai mirksiukas.gif iki puses metuku tai kiekviena diena beveik sterelizuodavau, veliau vis reciau. Dabar dar karts nuo karto panaudoju sterelizatoriu smile.gif
*

As irgi turiu mikrobangini Avent ir 6 buteliukus. Labai patogus ir fainas dalykas 4u.gif
Ingese
O i AVENT sterilizatoriu tinka tik AVENT buteliukai?
Indare
QUOTE(Ingese @ 2010 05 01, 18:48)
O i AVENT sterilizatoriu tinka tik AVENT buteliukai?
*

Į elektrinį tinka dauguma buteliukų smile.gif O i mikrobanginį tai nežinau, nes neteko susidurti smile.gif
Ingese
Gal patartumete kokius vertetu isigyti buteliukus ir kiek ju reiktu? g.gif ax.gif
Indare
QUOTE(Ingese @ 2010 05 02, 16:19)
Gal patartumete kokius vertetu isigyti buteliukus ir kiek ju reiktu? g.gif  ax.gif
*

Na, aš kol kas nusipirkau Avent patį mažiausią 125ml, jei kartais prireiktų, tai pradžiai tikrai užteks, o daugiau nusipirksiu pagal poreikius. Gali būti, kad visai tų buteliukų ilgą laiką nereikės ir tikrai neverta daug pirkti 4u.gif
Ingese
QUOTE(Indare @ 2010 05 02, 19:59)
Na, aš kol kas nusipirkau Avent patį mažiausią 125ml, jei kartais prireiktų, tai pradžiai tikrai užteks, o daugiau nusipirksiu pagal poreikius. Gali būti, kad visai tų buteliukų ilgą laiką nereikės ir tikrai neverta daug pirkti 4u.gif
*

ta pati ir as galvoju....avent elektrini sterilizatoriu ir avent pasildytuva gavau dovanu...siaip pati gal buciau dar nepirkusi, gal man ju ir neprireiktu....
o buteliukas jau su soskyte buna viename komplekte ar atskirai reikia pirkti?
Indare
QUOTE(Ingese @ 2010 05 02, 20:52)
ta pati ir as galvoju....avent elektrini sterilizatoriu ir avent pasildytuva gavau dovanu...siaip pati gal buciau dar nepirkusi, gal man ju  ir neprireiktu....
o buteliukas jau su soskyte buna viename komplekte ar atskirai reikia pirkti?
*

Aš tai pirkau kartu su mažiausio nr. čiulptuku, kad tiktų nuo gimimo. Buvo kartu su buteliuku smile.gif
Ingese
QUOTE(Indare @ 2010 05 02, 20:59)
Aš tai pirkau kartu su mažiausio nr. čiulptuku, kad tiktų nuo gimimo. Buvo kartu su buteliuku smile.gif
*

o tai tame paciame ciulputke skyluciu veliau daugiau negalima padaryti? g.gif ax.gif
Indare
QUOTE(Ingese @ 2010 05 03, 11:09)
o tai tame paciame ciulputke skyluciu veliau daugiau negalima padaryti? g.gif  ax.gif
*

Na, tikrai nežinau, bet yra pirkti didesniems vaikučiams skirtų čiulptukų ir jie tinka taip pat visiems Avent buteliukams smile.gif
HappyAngel

! 
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta"!
Sange
Mes gavom dovanu Lovi mikrobangini sterilizatoriu. Labai patogus dalykas, viska sudedi i dangtuka, ipili reikiama kiek ivandens, uzdedi ant virsaus buteliuka ir per 90s. viskas issisterilizuoja smile.gif Super thumbup.gif
Nerincuu
Sveikos, gal galit man i az parasyti ar yra sukurta bandra tema kur perka parduoda sterilizatorius, jei tokia yra, bukit geros parasykit nuorodele. labai aciu 4u.gif
jjuratele
Naudojau avent elektriny. Super daikciuks. Buteliukai tikrai svarus.
Nerincuu
mesginos gal kuri galit sukurti bendra tema perkam parduodam sterilizatorius..as nemoku ir nerandu,kad butu sukurta.. 4u.gif
egzotikaa
Turejau Avent elektrini sterilizatoriu, tiko, patiko, geras, paprastai naudoti. Dabar naudoju net stiklainius garinti, pries vakuojant ziemai gerybes biggrin.gif blush2.gif arba orui drekinti thumbup.gif

del mikrobanges, perkant issimatuokite, ar tikrai tilps i jusu mikrobange,pro dureles, ne i visas telpa

be to, jei mikrobange nera sveika zmogui, tai gal ir maziukui nelabai tada tinka toks induku steilizavimo budas ax.gif cia mano tokia tik nuomone , pamastymas.
skaiciau kazkada staripsni, kad jokiu budu negalima kudikias sildyti nei buteliuku, nei kosyciu mokrobangeje. Buvo atliktas tyrimas, seklytes laistomos su virintu vandeniu r su vandeniu virtu mikrobangeje - tai niekas neisdygo unsure.gif , kur buvo laistoma su andenuku is mikrobanges rolleyes.gif
egzotikaa
QUOTE(Nerincuu @ 2011 01 21, 14:36)
mesginos gal kuri galit sukurti bendra tema perkam parduodam sterilizatorius..as nemoku ir nerandu,kad butu sukurta.. 4u.gif
*

4u.gif prasau, sukuriau....
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=691151

nauja tema paskelbti nera sudetinga. nueini i ta psl, kur ieskai, pavyzdziui Besilaukiancioms ir maitinancioms, tada pacioje pacioje apacioje spaudi NAUJA TEMA ir viskas, surasai ko praso ir paskelbi nauja tema mirksiukas.gif
juridine_kontora
Uzpildavau verdanciu vandeniu ir tiek ziniu. Nuo 6 men, kai pradejo sliauziot ir viska kimst i burna is vis sterilizacija prasmes netenka. Nebent vanduo upes is krano bega.
egllute
Labai pritariu paskutiniam pasisakymui, o siaip tai buteliuka viena turim ir ta kai reikia kartais uzpilu verdanciu vandenuku. Kai laukiausi kazkodel buvau isitikinusi, kad reikes daug buteliuku ir panasiu dalykeliu, turbut del to, kad visos vyresnes moterys pasakojo kaip jos pieno neturejo... bet pasirodo kalta to meto maitinimo krutimi teorija, nes dabar pieno neturi labai mazai moteru... kaip ir senoveje
Natėja
aš pradžioje sterilizuodavau buteliukus virintu vandenuku ir viskas buvo gerai biggrin.gif bet paskui nusibodo terliotis tai isigijau TT elektrinį sterilizatoriu kuris sterilizuodavo garais bigsmile.gif tai buvau labai patenkinta ir vargo buvo mažiau smile.gif ten iškarto ir soskiukus ir buteliukus išsterilizuodavau thumbup.gif žodžiu man pasiteisino šis pirkinys.
kristute*
QUOTE(selinga @ 2009 09 11, 12:32)
O as į karščiui atsparų indą įpildavau šlakelį vandens,sudėdavau buteliukus ir į mikrobangę ax.gif Še tau ir sterilizatorius tongue.gif
*

thumbup.gif ir mes lygiai taip pat, ir kvepia skaniai ir issisterilizuoja kuo puikiausiai thumbup.gif
rircik
pirkau avent sterilizatoriu mikrobangei, siaip nemanau,dabar jau,kad labai jau reikalingas daiktas, pinigu metimas perkant nauja, panaudojom kelis menesius ir dabar viska virintu vandenuku plaunam. nebent is cia pirkti naudota
giedre.v
turiu, bet nei karto nepanaudojau, kadangi pati maitinau, tai neprireike nei buteliuku, nei sterilizatoriaus... o nuo 6 men nebereikia steriliu indu, taigi kaip ir visiskai nereikalingas daiktas smile.gif
Tefnut
Gavau mikrobanginį sterilizatorių iš draugės, kai mažiui buvo gal penki mėn.- tiesiog nušvito pasaulis, nes virinimas buvo kančia, visi indukai pasidengdavo kalkėm, nei plaut, nei vaikui duot... Man labai labai pravertė ir palengvino buitį 4u.gif
wetriuke
As irgi isigyjau mikrobangini Avent sterilizatoriu, kolkas dar nereikalingas, bet manau tikrai pravers buteliukam ir zindukam, kai pagimdysiu savo leliu, ne aukso kalna kainuoja,kad pagaileti, be to veliau ir parduot galima panaudojus ar kitam vaikuciui palikti, jei toks planuose yra, negendantis juk dalykas.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.