Mano drauga(gyvenome kartu 2 metus) ikalino likus vos menesiui iki gimdymo.. pagimdziau ir kvaila, paskubejau gauti vaikui gimimo liudijima, savaime aisku as ten irasyta esu viena.. su teveliu palaikome rysi, susirasinejame, jis nori buti irasytas i dokumentus, as irgi to noriu. Kiek zinau ji tada ir paleistu po poros menesiu, bet net neisivaizduojam kaip dabar visa tai suorganizuoti? ka man reikia daryti, kur kreiptis? Padekite
QUOTE(mabe @ 2009 08 29, 00:16) ka man reikia daryti, kur kreiptis? Padekite Tėvystės pripažinimas registruojamas vaiko motinos gyvenamosios vietos civilinės metrikacijos skyriuje, remiantis notaro patvirtintu motinos ir vyro, laikančio save vaiko tėvu, bendru pareiškimu dėl tėvystės pripažinimo. Jeigu tėvystė pripažįstama po to, kai vaiko gimimas jau buvo įregistruotas, tėvystės pripažinimas registruojamas tame metrikacijos skyriuje, kuriame buvo įregistruotas vaiko gimimas.
I CMS reikia eiti ir mamai ir teciui, nes vienas, net ir su notaro patvirtinta pazyma, nieko nepadarys
reikia nusivezti notara i kalejima, kad patvirtintu nuo jusu abieju pareiskima DEL TEVYSTES NUSTATYMO ir tada i CMS su tuo pareiskimu ir bus irasytas kudikio tevo vardas.
Mamytes, apsvieskite ir mane- jei kudikio tevas kali, jis irasytas kaip tevas, bet mes su juo nesam susituoke, ar galesiu gauti pasimatimus? Juk tik gimines gali lankyti nuteistuosius pagal istatyma.. Tai net ir nezinau, ar man priklauso? Vaziavau, neleido.. bet kazkodel atrodo, kad turiu teise..
QUOTE(saules_mama @ 2009 10 07, 17:00) Mamytes, apsvieskite ir mane- jei kudikio tevas kali, jis irasytas kaip tevas, bet mes su juo nesam susituoke, ar galesiu gauti pasimatimus? Juk tik gimines gali lankyti nuteistuosius pagal istatyma.. Tai net ir nezinau, ar man priklauso? Vaziavau, neleido.. bet kazkodel atrodo, kad turiu teise.. taip galesi. svarbiausias yrodymas kad jus seima,(nesvarbu kad nesusituoke)vaikutis turi tecio pavarde ir tevas nurodytas gimimo liudj. jie privalo skirt ne tik trumpalaikius bet ir ilgalaikius pasimatymus. sekmes QUOTE(kliockas25 @ 2009 10 09, 16:25) taip galesi. svarbiausias yrodymas kad jus seima,(nesvarbu kad nesusituoke)vaikutis turi tecio pavarde ir tevas nurodytas gimimo liudj. jie privalo skirt ne tik trumpalaikius bet ir ilgalaikius pasimatymus. sekmes Tada butu dar vienas klausimas - o visuose kalejimuose ilgalaikiai pasmatymai priklauso? kazkokiam forume skaiciau, kad lukiskese to neleidzia. O maniskis butent ten.. QUOTE(saules_mama @ 2009 10 10, 10:29) Tada butu dar vienas klausimas - o visuose kalejimuose ilgalaikiai pasmatymai priklauso? kazkokiam forume skaiciau, kad lukiskese to neleidzia. O maniskis butent ten.. oi sito tiksl net ir nzn bet manau kad visuose. o kodel jusu neileido jum sake? gal jum nebuvo paskirtas pasimatymas nes tiek ilgalaikius tiek trupalaikius turi pasiskirt jusu vyras ir jum pranest kada atvaziuot |