Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokyklos Žirmunuose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
voras34
antra pamaina, kaip man aiskino, nuo 3 iki 6-tos klasės. Jei norit rinktis mokytoja tai reikia kuo skubiau eiti i mokykla uzrasyti vaika, nes jau daug kas taip padare....
oaze
šv.kristoforo ketvirtokų mamos, atsiliepkit gossip.gif , padėkit būsimiem pirmokėliam mokytojas pasirinkti... gi taip baisu tuos savo mažiulius bet kam patikėti fear.gif soske.gif
Kipse1
Teko susidurti ir padirbeti Saltinio mokykloje, tikrai geras ispudis
oaze
QUOTE(oaze @ 2008 03 20, 16:08)
šv.kristoforo ketvirtokų mamos, atsiliepkit  gossip.gif , padėkit būsimiem pirmokėliam mokytojas pasirinkti... gi taip baisu tuos savo mažiulius bet kam patikėti  fear.gif  soske.gif
*

Dar sykį gal ir įkyrokai ax.gif prašau pagalbos, pasirenkat mokytoją... pasidalinkite patirtim smile.gif
Aleva
Informacija tėveliams, kurių vaikai eis į pirmą Tuskulėnų vid. m-klos klasę:
2008 gegužės mėn. 14d. 16 val. bus atvirų durų diena.
Šiemet pirmokų laukia šios mokytojos:
Zina Bražiūnienė
Rima Černiauskienė
Ilona Charužienė
Irena Dikčiuvienė
Edita Lukaševičienė

1a klasė bus su dailės pakraipa, kitos paprastos.
Pippi
QUOTE(Aleva @ 2008 04 03, 12:14)

Ačiū už informaciją 4u.gif
Gal žinai ką nors ir apie mokytojas? ax.gif (labiausiai domina pati pirmoji sąraše) Jei taip - parašyk į až
voras34
Gal kas zino kokia Tuskulenu vid. mokykloje popamokine veikla pradinukams?
Aleva
Labai gaila, bet apie mokytojas nežinau. Nurašiau nuo skelbimo smile.gif
voras34
gal kokia ketvirtoko mamyte galetu parasyti apie sia mokykla placiau, mokytojas, popamokine veikla... ax.gif
voras34
kur jus ketvirtoku mamos?... blink.gif
voras34
QUOTE(aurav @ 2008 04 25, 20:28)
kur jus ketvirtoku mamos?... blink.gif
*

g.gif 4u.gif
voras34
QUOTE(voras34 @ 2008 05 10, 14:41)
g.gif  4u.gif
*

g.gif
Anita
QUOTE(Aleva @ 2008 04 03, 12:14)
Šiemet pirmokų laukia šios mokytojos:
Zina Bražiūnienė
Rima Černiauskienė
Ilona Charužienė
Irena Dikčiuvienė
Edita Lukaševičienė

1a klasė bus su dailės pakraipa, kitos paprastos.
*

Labas,
Esu busimojo Tuskulenu mokyklos pirmoko mama. Nors ir zinojau, kad 14 d. bus atviru duru diena, niekaip negalejau ateiti - buvome su mazuoju ligonineje. schmoll.gif
Gal yra forume busimu Tuskulenu mokyklos pirmoku mamyciu kurios buvo tame susirinkime. Papasakokite, ka sake ten. Kuria mokytoja renkates? Busiu labai dekinga, nes truksta informacijos apie ta mokykla. 4u.gif
voras34
mes buvom atviru duru dienoje, nieko ypatingo, ketvirtokai surenge grazu koncerta, veliau turejom galimybe pasivaikscioti po klases susipazinti su mokytojomis, kadangi jau buvom pasirinke mokytoja tai tik su ja ir susipazinom, jei kas domina placiau rasykit i az...
sause
Perskaičiau visą tema ir noriu išsakyti savo nuomonę smile.gif

Dabar manau kai ateis laikas rinksimės Žiburio pradinę ( ji mums kieme) o vėliau keliausim į Tuskulėnų vid. Aš irgi mokiausi tuskulėnų mok. cool.gif Šiaip nemėgstu aš mokyklų, o ir mūsų švietimo sistema man labai nepatinka, bet niekur nedingsi - teks ir mūsų vaikams praeiti šį gyvenimo etapą. Aišku nenoriu, kad mano vaikas augtų šilknamio sąlygomis, bet noriu, kad susidurtų su kuo mažiau beprasmybės ir marazmo mokykloje.

Ode
QUOTE(sause @ 2008 06 17, 20:09)
Perskaičiau visą tema ir noriu išsakyti savo nuomonę  smile.gif

Dabar manau kai ateis laikas rinksimės Žiburio pradinę ( ji mums kieme) o vėliau keliausim į Tuskulėnų vid.  Aš irgi mokiausi tuskulėnų mok. cool.gif Šiaip nemėgstu aš mokyklų, o ir mūsų švietimo sistema man labai nepatinka, bet niekur nedingsi - teks ir mūsų vaikams praeiti šį gyvenimo etapą. Aišku nenoriu, kad mano vaikas augtų šilknamio sąlygomis, bet noriu, kad susidurtų su kuo mažiau beprasmybės ir marazmo mokykloje.
*

Kaip tik sužinojau, kad iš kitų mokyklų vėlesnėse klasėse labai sunku patekti į Tuskulėnų... unsure.gif
Aleksandra-Gabi
QUOTE(agnlav @ 2008 01 30, 21:28)
laba,
svarbiausia neikit i pliaterytes, pati savo vaika leidau nes arciausiai, o dabar gailiuosi...
*

Labas vakaras mamytes,
O kas negerai sioje mokykloje....uzrasiau suneli i 5 klase, g.gif pries tai mokemes Vienuolio...Pliaterytes pasirode pakankamai tvarkinga, suremontuota... g.gif
gyvenam Siaures miestelyje, arciausia yra Antakalnio vidurine,bet rajonas priskirtas Pliaterytes vidurinei mokyklai... g.gif
F=ma
Nieko ten jau tokio labai blogo toj Pliaterytėj, sakėt suremontavo, vadinas šilta bus, o tai jau pliusas mokyklai. Pati ją baigiau prieš 4 metus, mus per reorganizaciją išgrūdo į ją iš VŽG, tai galiu pasakyt, kad tai buvo patys blogiausi 2 metai praleisti mokykloje. Man dėstė gal tik kokie 2-3 gerbtini mokytojai, kurie ir išmanė savo dalyką, ir sugebėjo jį išdėstyt, ir šiaip buvo pedagogiški kiti buvo praščiausi irgi išgrūsti iš VŽG. Reiktų nepamiršti lietuvių kalba nebendraujančių valytojų. Gal dabar jau kas nors ir pasikeitė, gal valytojos lietuvių kalbą išmoko rolleyes.gif
O gal jau žinot, kas aukletoja bus?
Mupi
Gal kieno nors vaikas mokosi ar mokesi pas Gaidimauskiene Masioto mokykloj g.gif
aikon
Laba,
trupmai apie Pliaterytes mokykla. BAISU. Per metus pasikeite 4 lietuviu kalbos mokytojos, istorijos 2, anglu 3. Kaip gali eiti vaikas i mokykla kada nezino ar bus siandien mokytojas blaivas?, del mokslu - mokes labai gerai Prano Masioto mokykloje, o kai perejo i Pliaterytes visiskai nusivaziavo. Moketuju metodika silpna, o dar girdejau is vaiko atejo paskaite spauda ir tuo baigesi pamoka. O anglu kalba destoma, - uzirasykite zodzius. Mokykloje jokios drausmes, skriaudziami vaikai ir is mokytoju vaikams jokios pagarbos, ne karta pasakojo vaikas, kad mokytoja durniu pavadina arba ne mano reikalas kas tave skriaude aiskinkis pats. Pagaliau atsisveikinom su ta mokykla.
F=ma
QUOTE(aikon @ 2008 06 25, 19:18)
Laba,
trupmai apie Pliaterytes mokykla. BAISU. Per metus pasikeite 4 lietuviu kalbos mokytojos, istorijos 2, anglu 3. Kaip gali eiti vaikas i mokykla kada nezino ar bus siandien mokytojas blaivas?, del mokslu - mokes labai gerai Prano Masioto mokykloje, o kai perejo i Pliaterytes visiskai nusivaziavo. Moketuju metodika silpna, o dar girdejau is vaiko atejo paskaite spauda ir tuo baigesi pamoka. O anglu kalba destoma, - uzirasykite zodzius. Mokykloje jokios drausmes, skriaudziami vaikai ir is mokytoju vaikams jokios pagarbos, ne karta pasakojo vaikas, kad mokytoja durniu pavadina arba ne mano reikalas kas tave skriaude aiskinkis pats. Pagaliau atsisveikinom su ta mokykla.
*

O kas neblaivas ateina? Istorikas A.P.? Kai aš mokiausi tai tik valytoja visiškai girta šlaistėsi doh.gif
Irmavi
TA mokytoja is Pliaterytes jau paliuosavo.Du mokytojai,kiek girdejau,ir mums pasikeis nuo rugsejo.O isvis yra pagrindiniu mokyklu,kur pilnas komplektas visu dalyku aukstos kvalifikacijos mokytoju ir jie nesikaitalioja?Cia ne vienos mokyklos problema:ka jau TOKIO gali pasiulyti administracija,kad prisivilioti tokiu mokytoju?
Bus dar blogiau,nes i Pedagogini istoja su labai zemais vidurkiais,tai musu ateities mokyklos bus dar baisesnes unsure.gif
Man Pliaterytes m-la ne pati blogiausia.Labiausiai uzkliuvo,kad nepaisoma tevu nuomones ir prasymu.Internetini dienyna zada-zada,o jo vis nera.
F=ma
Hm, man vistiek įdomu, kas ten girtas ateidavo g.gif Internetinis dienynas yra gerai tik tuo atveju, jei jis yra nuolat pildomas, dar patogu bet kada pažiūrėti pažymius, automatiškai apskaičiuojamas vidurkis, bet jei jį mokytojai užpildo kartą per mėnesį ar du, tai tokia iš jo ir nauja. Didžiausias Edienyno trūkumas, kad nėra ko pasilikti prisiminimui, neseniai tvarkiau stalčius ir radau 5-7 klasės pažymių knygutes, taip miela buvo 4u.gif O dar kai knygutės su mokyklos atributika thumbup.gif sakysite kvaila nostalgija, gal jūs ir teisūs, bet...
voras34
mes apsisprendem eiti i Tuskulenu, vis svarsciau gal i Kristoforo, bet suzinojau, kad reikalavimai ten uzkelti iki marazmu, o mokymo lygis gerokai smukes... g.gif
Esoteric
QUOTE(voras34 @ 2008 07 19, 09:45)
mes apsisprendem eiti i Tuskulenu, vis svarsciau gal i Kristoforo, bet suzinojau, kad  reikalavimai ten uzkelti iki marazmu, o mokymo lygis gerokai smukes... g.gif
*

Hm.. O kas ten per užkelti reikalavimai ? Labai aktualu būtų sužinoti.. ax.gif
voras34
QUOTE(Esoteric @ 2008 07 21, 00:35)
Hm.. O kas ten per užkelti reikalavimai ? Labai aktualu būtų sužinoti..  ax.gif
*

dataliau rasyti nenoriu, drauges dukra ten mokesi, daug pasakojo, bet nenoreciau detalizuoti... Is mano patirties, kiek kartu buvau nuejusi pakalbeti del sunaus priemimo i sia mokykla su manim buvo bendrauta gana arogantiskai, is auksto, atzariai, tai pagalvojau, jei taip bendrauja su manimi, suaugusiu zmogumi, tai kaip tada su vaikais g.gif , na ne nenoriu, kad mano mazius nuo mazumes augtu ibaugintas, baimintusi bendrauti su vyresniais zmonemis..., geriau parinksiu kita mokykla...
Paka
Siais metais perkeleme sunu is Senvages vid. m-klos i Tuskulenu, i 6-ta klase, nes Senvages lygis pasirode per zemas, per lengvai gavo gerus pazymius. Nesu tikra, ar gerai padareme, nes pirmas ispudis, kiek isgirdau is vaiko pasakojimu, siek tiek nuvyle, nors gal tai dar nieko nereiskia. Apsidziaugeme, kad klaseje tik 22 mokiniai, bet... pasirodo nepaisant nedidelio mokiniu skaiciaus pamokose labai didelis triuksmas, o vaiku elgesys tramdomas jiems rasant dvejetus. Priimant vaika mums sake, kad jis priimamas i stipriausia sestoku klase. Aisku, pagyvensim - paziuresim. Kaip sunus pats komentuoja, kad pirma diena mokytojai gali sau ir mokiniams leisti pabuti linksmais. Sunerimau del to, kad Senvageje pamoku metu sako ramiau budavo. Na ir aisku vaikas nusimine del to, kad Tuskulenu nera prancuzu kalbos, nes labai norejo ja mokintis. Gal yra cia mamyciu ar teveliu, kuriu vaikai eina i Tuskulenu mokykla, o dar geriau butu i 6-ta klase? Butu labai idomu pasikalbeti. Gal ramiau pasidarytu.
EGle mama
Net keista, kad taip peikiat Plateryte. Mano abu sunus pradinukai - ten mokosi. Viskas SUPER. Mokytojos geros, silta, viena pamaina. Nerandu prie ko prikibti.

Dar anksciau galvojau apie Masiota, bet ten siaubas: darzelio grupeje - susigrude vaikai. Per pertraukas - kelios klases - darzelio persirengimo kambarely susigrudusios, siaubas. Sporti sales=aktu sale - darzelio miniatiurine salyte: tevai suseda - lieka 5 m scenai. Valgo vaikai kazkokiose pagalbinese patalpose.

Nieko ner geriau uz Pliateryte!
Greta17
Nieko ner geriau uz Pliateryte!
*

[/quote]
smile.gif Nesutikčiau
Liuliuka
QUOTE(voras34 @ 2008 07 19, 10:45)
mes apsisprendem eiti i Tuskulenu, vis svarsciau gal i Kristoforo, bet suzinojau, kad  reikalavimai ten uzkelti iki marazmu, o mokymo lygis gerokai smukes... g.gif
*

tuskulenu 4u.gif ipac a klase thumbup.gif
aauksine
QUOTE(Liuliuka @ 2008 11 22, 01:04)
tuskulenu 4u.gif ipac a klase thumbup.gif
*

Tuskulenu mokykloje a klases tai su papildomais dailes uzsiiemimais?
O ar gali vaikas pakliuti i 5-a klase (su sustiprinta daile) po paprastos
pradines mokyklos. Gal kas zinote kokie reikalavimai jam butu keliami, ar kokie
egzaminai turetu buti laikomi? rolleyes.gif
voras34
QUOTE(aauksine @ 2008 11 27, 14:25)
Tuskulenu mokykloje a klases tai su papildomais dailes uzsiiemimais?
O ar gali vaikas pakliuti i 5-a klase (su sustiprinta daile) po paprastos
pradines mokyklos. Gal kas zinote kokie reikalavimai  jam butu keliami, ar kokie
egzaminai turetu buti laikomi? rolleyes.gif
*

cia reiketu tiesiog kalbeti su direktorium ar pavaduotoja...
Irmavi
Masioto mokykla superine,zliumbiau,kai baigem ir reikejo iseiti cray.gif
Kur ten kelios klases vienoje rubineje?Kiekviena klase turi SAVO rubine,tualeta.Pamokose vaikai nesunta su batais,o persiauna slepetes,basutes.Jei mano zioplys ka palikdavo-ceskes,kepure ar dar ka nors-visuomet rasdavo ten,kur paliko,niekas nedingo.Ir mokymo lygis buvo geras,ir vazinejo musu vaikai po visa Lietuva.Bureliu daug ir ivairiu,vienzo-super!Sporto sales tikrai nera,bet tai nelabai baisu-kai silta,vaikai sportuoja stadijone greta,be to-galima eiti i baseina Zirmunu gimnazijoje ir gydomaja gimnastika ten pat.
Suaugusiam zmogui tos patalpos gali tikrai pasirodyti mazokos-visgi darzelis buves,betgi ten ir mokosi pradinukai,o ne suauge zmones.Uztat vyresniokai koridoriuose nestumdo-visi tokie pat mazi.
O minusas tik toks,kad tai tikras siltnamis-po jo visos tos "dideles" mokyklos atrodo,kaip kokios mesmales,kur tavo vaiko niekas nemato ir nesigilina.
Is kur tokia nuomone,kad po Masioto BUTINAI teks eiti i Pliateryte?Kur eisit,ten ir eisit.Is musu klases issiskirste kas i Jezuitus istojo,kas pagal gyvenama vieta.Tiesa,dauguma liko toje pacioje klaseje-patys praseme,kad neardytu-ir taip daug permainu.
O i Zirmunu gimnazija dar reikia uzsidirbti,kad patektum.Turi buti aukstas vidurkis.
Pliateryteje is kokiu 6-7 paraleliniu klasiu dauguma istoja i kokia nors gimnazija."Underkindu",kurie niekur nepatenka ir lieka mokytis 9-10 klaseje lieka dvi klases.
vaižgantė
Sūnus mokosi 7kl (kur sustiprintas dailinis mokymas) Tuskulėnų vidurinėje. Neturiu jokių pretenzijų. Esu patenkinta ir mokytojais, ir mokymo lygiu. Patinka, kad ten nebėra tėvų susirinkimų, o gauni lapelį, kuriame parašyta, koks mokytojas kuriame kabinete laukia, nueini ir pasišneki du kartus per mokslo metus. Labai gerai.
beibis
Labas mamytės,
Patarkite paršau - rudenį reikia eiti į 5-tą klasę po pradinės. Arba Tuskulėnų arba Kristoforo. Ką patartumėtė? Kuri Tuskulėnų dabartinių ketvirtokų klasė stipriausia ax.gif Ačiū labai
audriusv
QUOTE(beibis @ 2009 01 08, 12:01)
Labas mamytės,
Patarkite paršau - rudenį reikia eiti į 5-tą klasę po pradinės. Arba Tuskulėnų arba Kristoforo. Ką patartumėtė? Kuri Tuskulėnų dabartinių ketvirtokų klasė stipriausia ax.gif  Ačiū labai
*

Tas pats klausimėlis...? O gal Antakalnyje yra tikrai gerų mokyklų?
Dinozauras
Vėl gi laikausi tos pačios nuomonės, jog kol pats nesi susidūręs su mokykla, tai negali spręsti apie josios gerumą ar blogumą. Kita vertus, vienam vaikui vienoje mokykloje seksis puikiai, o kitam - tragiškai blogai. Ir labai nuo daugelio veiksnių tai gali priklausyti: mokytojai, bendraklasiai, energetika ir taip toliau, ir panašiai.
Amun Ra
sveikos 4u.gif
a kur zirmunuose yra paruosemuku grupes? y darzely eit nesinori, nes jo ir nelankem... ax.gif
prano masioto pradinej nera tokiu grupes... schmoll.gif
meškinas
Pasakysiu apie Kristoforą taip. Šita mokykla- kaip kalėjimas. Viskas perdaug griežta, mokiniai - kaip kaliniai. Labai didelis tyčiojimasis iš silpnesių mokinių- mokytojai į tai nekreipia dėmesio. Mano atsiliepimai apie ją yra daugiausiai blogi.
Prasimokiau čia apie 6metus- paskui įstojau į Gimnaziją. Pradinėse klasėse Kristofore viskas atrodo puiku- juk ką protingo gali pasakyti šešiametis vaikas. tačiau jau nuo penktos klasės yra baisu.
Labiausiai įsimenanti persona yra Direktorė. Jai visi yra stovi žemiau jos. Ji jaučiasi dievas. Visi jos bijo. (ir mokiniai ir mokytojai). mano buvusia klasiokę išvadino šunim, kitai liepė eiti išsiplauti veidą..
Čia yra tik mano nuomonė apie ją. Bet kuo toliau ,tuo daugiau aš apie ją išgirstu ir visam mieste.
rasutka
Labas mamytės,
Patarkite paršau - rudenį reikia eiti į 5-tą klasę po pradinės. Arba Tuskulėnų arba Kristoforo. Ką patartumėtė? Kuri Tuskulėnų dabartinių ketvirtokų klasė stipriausia ax.gif  Ačiū labai
*

Dabar į .mokyklas priima pagal gyvenamą vietą.O ketvirtokų mokytojos stiprios,tai ir klasės bus geros.Tai kiek žinau apie Tuskulėnus.Labai puikus direktorius. bigsmile.gif
klara.
Labas mamytės,
*

Mano vaikis mokso Kristoforo 5-ojoje. Kai kurie mokytojai geri, o kai kurie - dieve padek (nepasiseke su lietuviu mokytoja - ji turi 3 penktoku klases ir visos ,,slubuoja"; kita gi mokytoja, turinti 2 klases, vakus moko super).
Bet ne tame esme. Ketinama Kristofora reorganizuoti (kita treciadieni savivaldybe priims del to sprendima). Tada Kristoforo gimnazistai liks Kazliskiu gatveje, kur yra dabartine mokykla, o 1-8 klases direktore nori isgrusti i Kalvariju pagrindine mokykla (rusiuku), kurioje mokosi .... (is esmes nepasiturinciu ar asocialiu tevu vaikuciai - ten po keliu primu pamokeliu vaikuciu mokykloje nebelieka).
Bet ne tame esme. Esme - patalpu bukle, kuri yra daugiau nei klaiki (daugiau pasiskaityti ir nuotrauku paziureti galima http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=280028&hl=Kristoforo&st=84). Direktore pusmeti maitino tevus pazadais, kad patalpos jau remontuojamos ir bus suremontuotos, o kaip paaiskejo - pinigu tam neskirta ir joks remontas nebus daromas: t.y. pirma vaikai keliaus i neremontuotas patalpas, o po to bus ziurima, gal daryti remonta. Siais laikais, kai biudzetai ziauriai karpomi, remonto galimybe ko tai abejoju.

Ir dar del direktores - nemaloni moteris, turinti stipru ,,uznugari". Tevams pasirizus uz savo pinigus nupirkti ir irengti mokyklos koridoriuose spintukes, kur galetu palikti vadovelius, pareiske, kad mokykloje nera vietos (???), o mane asmeniskai telefoninio pokalbio metu pasiute SIKT. Kiek girdejau is teveliu, direktore problema sprendzia paprastai: nepatinka tvarka, gali eiti i kita mokykla. Pacios mokytojos direktores bijo kaip velnias kryziaus. Taigi, mokytoju kolektyve atmosfera nesveikai itempta.

Del kulturos. Mano vaikis grizes namo istisai pasakoja apie ivairaus pobudzio mustynes. Jos neretai toleruojamos, ypac jei vyksta mokyklos kieme. Vaikai is neaptvertos mokyklos teritorijos zylioja po kioskelius. O pati mokykla deklaruoja uztikrinanti tvarka doh.gif

Spreskit patys.
Beje, pati baigiau Tuskulenu mokykla, jai vadovavo dabartinis direktorius. Apie tuometi mokytoju kolektyva ir direktoriu galiu pasakyti vien gerus zodzius.
justukė
QUOTE(claudija @ 2009 04 22, 13:23)
Mano vaikis mokso Kristoforo 5-ojoje. Kai kurie mokytojai geri, o kai kurie - dieve padek (nepasiseke su lietuviu mokytoja - ji turi 3 penktoku klases ir visos ,,slubuoja"; kita gi mokytoja, turinti 2 klases, vakus moko super).
Bet ne tame esme. Ketinama Kristofora reorganizuoti (kita treciadieni savivaldybe priims del to sprendima). Tada Kristoforo gimnazistai liks Kazliskiu gatveje, kur yra dabartine mokykla, o 1-8 klases direktore nori isgrusti i Kalvariju pagrindine mokykla (rusiuku), kurioje mokosi .... (is esmes nepasiturinciu ar asocialiu tevu vaikuciai - ten po keliu primu pamokeliu vaikuciu mokykloje nebelieka).

*

Tai ar sprendimas dėl reorganizacijos priimtas?
Dinozauras
Spaudoje rašė, jog Savivaldybės taryba priėmė sprendimą reorganizuoti mokyklą.
klara.
QUOTE(justukė @ 2009 05 12, 12:48)
Tai ar sprendimas dėl reorganizacijos priimtas?
*

Taip. Ir 1-8 klasiu vaikai bus iskeliami i antisanitarines salygas Kalvariju mokyklon.
gulbė
grįžtant prie temos norėčiau parekomenduoti Pliaterytės mokyklą, puiki direktorė,yra labai gerų mokytojų, o tie kurie buvo netinkami darbui buvo atleisti, tokių pasitaiko visose mokyklose. Mokyklai besikuriant galima buvo priekaištauti dėl mokytojų, kurių administracija negalėjo pasirinkti, privalėjo priimti tuos kuriuos reikėjo, bet šiai dienai situacija yra labai pasikeitusi. Vien ko verta vieta, mokykla galima sakyti ekologiškoje aplinkoje toli nuo kelio ir visų maximų, ribojasi su upės pakrante ir mišku. Savuosius leisiu į Pliaterytę
klara.
QUOTE(gulbė @ 2009 06 05, 22:38)
grįžtant prie temos norėčiau parekomenduoti Pliaterytės mokyklą, puiki direktorė,yra labai gerų mokytojų, o tie kurie buvo netinkami darbui buvo atleisti, tokių pasitaiko visose mokyklose. Mokyklai besikuriant galima buvo priekaištauti dėl mokytojų, kurių administracija negalėjo pasirinkti, privalėjo priimti tuos kuriuos reikėjo, bet šiai dienai situacija yra labai pasikeitusi. Vien ko verta vieta, mokykla galima sakyti ekologiškoje aplinkoje toli nuo kelio ir visų maximų, ribojasi su upės pakrante ir mišku. Savuosius leisiu į Pliaterytę
*

Kiek zinau, tie, kurie is Pliaterytes ateina i Zirmunu gimnazija, yra labai silpnai paruosti doh.gif
neringiuxtuxtux
Zirmunuose duris 2009 m. rugsejy sekmingai atvere pradine mokykla "Ziniukas", yra ir priesmokykline grupe. Sako, kad orientuoti i gabius vaikus ir klases mazos (iki 13 mokiniu), manau verta pasidometi. Maniskiui siuo metu 4, ne uz ilgo jau ir i priesmokykline. Gal dar kas nors buvote sioje mokykloje? Prasau pasidalinkite patirtimi.
Felichita
QUOTE(neringiuxtuxtux @ 2010 02 05, 19:29)
Zirmunuose duris 2009 m. rugsejy sekmingai atvere pradine mokykla "Ziniukas", yra ir priesmokykline grupe. Sako, kad orientuoti i gabius vaikus ir klases mazos (iki 13 mokiniu), manau verta pasidometi. Maniskiui siuo metu 4, ne uz ilgo jau ir i priesmokykline. Gal dar kas nors buvote sioje mokykloje? Prasau pasidalinkite patirtimi.
*

klasės mažokos lotuliukas.gif kas įdomu šiais laikais gali tiek mokėti?
labai neinformatyvus jų internetinis puslapis. aš kažkaip nekaip žiūriu į tokio tipo neformalias įstaigas

/
clo
Kiek žinau ten baisus mokestis,oapie ugdymą nieko negirdėti ,nes tik atsidarė.Siūlyčiau eiti į Tuskulėnų mokyklą,jau mačiau priima pirmokus iš visur ,jei tik jums patogu.Mokytojos irgi neblogos,girdėjau gerus atsiliepimus. 4u.gif 4u.gif
eglenas
Na, nezinau, as manau, jei jums leidzia pinigine jusu seimos situacija, leiskite i ta mokykla "Ziniukas", nes mano patirtis - mazose klasese didesnis demesys vaikui, privaciose labiau jais rupinasi, daugiau individualizuoja uzduotis...ne taip, kai valstybinese - 25 vaikai klaseje...mano dukra vis skundziasi, kad mokytoja niekaip nespeja jos eilerascio paklausinet. Kitam vaikui rinksiuos tik privacia mokykla...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.