Labas mamytes Mes gyvenam Šiaures miestelyje ir sūnus lanko prišmokykline grupe Žirmūnėlių darželyje. Jau pradejom galvoti apie mokyklele, bet pasirodo, kad sudetinga.... Yra Prano Masioto pradine mokyklele, bet ja baigus reikes lankyti mokykla prie saltinelio...Dar veliau nuo 10 klases butu Zirmunu gimnazija...Viso 3 mokyklos... Dar girdejau yra Tuskulenu vidurine mokykla, nors reiktu vazineti, bet apie ja girdejau geresniu atsiliepimu....Ir nereiktu blaskytis per kelias mokyklas Gal kas nors zinote ka nors apie sias mokyklas ar daugiau kokiu mokyklu Žirmūnuose???
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
2005 10 07, 14:36
Kristoforo, buvusi 9 vidurine, stipriai ruosia. Tuskulenu laikoma prasta mokykla. siulau rinktis Masioto pradine - Pliaterytes pagrindine - Zirmunu gimnazija. Geros vietos ne prie gatves, stiprus mokytojai. O kad 3 skirtingos- tai dabar visur taip, nebent jus vaio nenoresit i gimnazija leisti. Siaip tai keisis tik pastatai, o klasiokai dauguma tie patys liks.
Smagurė
2005 10 13, 14:26
I Zirmunu gimnazija nuo siemet vel griezciau priima, pagal vidurki. Bet iki 9 klases dar gali labai daug kas pasikeisti. Kad nereiktu keist mokyklos, galima eit iskart i Pliaterytes pagrindine, cia ir pradines yra.
Springlet
2005 10 16, 16:43
QUOTE(gitux @ 2005 09 30, 05:21) Labas mamytes Mes gyvenam Šiaures miestelyje ir sūnus lanko prišmokykline grupe Žirmūnėlių darželyje. Jau pradejom galvoti apie mokyklele, bet pasirodo, kad sudetinga.... Yra Prano Masioto pradine mokyklele, bet ja baigus reikes lankyti mokykla prie saltinelio...Dar veliau nuo 10 klases butu Zirmunu gimnazija...Viso 3 mokyklos... As tai siulyciau per daug nesukti galvos del mokyklu keitimosi. Jei gyvenat Siaures miesteli ir Prano Masioto mokyklele nera per toli, tai ja ir rinkites  veliau ~ po triju metu pamastysit ar jums tinka Pliaterytes Zirmunu gimnazija - geras pasirinkimas, cia tikrai stiprus pedagogai
Springlet
2005 10 16, 16:44
QUOTE(Raselita @ 2005 10 13, 12:26) Kad nereiktu keist mokyklos, galima eit iskart i Pliaterytes pagrindine, cia ir pradines yra.  Prano Masioto mokyklelej pradinukams jaukiau
vaižgantė
2005 10 17, 18:26
Pirmą kartą išgirdau, kad Tuskulėnų mokykla silpna...Matyt, dėl to ji taip perpildyta, o dešimtokų tėvai direktoriui po kojomis gula, kad tik į vienuoliktą priimtų...
Oi ačiū visoms už patarimus Aš pagalvojau, dar pasiklausinėjau ir nusprendėm, kad leisim is pradžiu i pradinę Prano Mašioto, o po to jau spręsim ar i Pliaterytės, ar į Tuskulėnų... Nors kiek man teko girdėti, tai Tuskulėnų labai stipri mokykla... Bet iš tikrųjų, tai per tuos metelius tikrai dar gali daug kas pasikesti
superdukra
2005 10 26, 18:07
QUOTE(gitux @ 2005 10 18, 07:22) Oi ačiū visoms už patarimus Aš pagalvojau, dar pasiklausinėjau ir nusprendėm, kad leisim is pradžiu i pradinę Prano Mašioto, o po to jau spręsim ar i Pliaterytės, ar į Tuskulėnų... Nors kiek man teko girdėti, tai Tuskulėnų labai stipri mokykla... Bet iš tikrųjų, tai per tuos metelius tikrai dar gali daug kas pasikesti  Mokiausi ir Pliaterytej irdabartinej P.Masioto mokykloj. Dabar Zirmunu gimnazijoj. Nezinau kaip su tuskulenais, bet manau jog nera zymiai geresne uz Pliaterytes, kuri manau tikrai silpnoka.
QUOTE(superdukra @ 2005 10 26, 18:07) Mokiausi ir Pliaterytej irdabartinej P.Masioto mokykloj. Dabar Zirmunu gimnazijoj. Nezinau kaip su tuskulenais, bet manau jog nera zymiai geresne uz Pliaterytes, kuri manau tikrai silpnoka.  Na svarbiausia, kad nutarėm bet kuriuo atveju is pradžių leisti i pradinę O per keturis metus tikrai gali daug kas pasikeisti....gal ir naują kokią mokyklą pastatys
QUOTE(vaižgantė @ 2005 10 17, 19:26) Pirmą kartą išgirdau, kad Tuskulėnų mokykla silpna...Matyt, dėl to ji taip perpildyta, o dešimtokų tėvai direktoriui po kojomis gula, kad tik į vienuoliktą priimtų... Va va, ir man pasirodė keista tokia nuomonė, pirmą kartą girdžiu... Mano abu vaikai lanko Tuskulėnų vidurinę, sustiprintą dailės klasę, esu labai patenkinta ir pedagogais, ir pačia mokykla. Po remonto ten šilta, kiek girdėjau, nedaug mokyklų turi tiek kompiuterinės įrangos, kiek Tuskulėnų, direktorius - tikrai rimtas žmogus, labai rūpinasi mokykla. Į nieką šios mokyklos nekeisim, jokias gimnazijas. Tiesa, pati esu baigusi dabartinę Žirmūnų gimnaziją, bet tai buvo seniai, tai viskas jau pasikeitę.
Tiktai negerai, kad mokykla neturi stadiono. Ir taip aplink namų pristatė, tiesiog užspaudė.
QUOTE(Raselita @ 2005 10 13, 15:26) I Zirmunu gimnazija nuo siemet vel griezciau priima, pagal vidurki. Bet iki 9 klases dar gali labai daug kas pasikeisti. Kad nereiktu keist mokyklos, galima eit iskart i Pliaterytes pagrindine, cia ir pradines yra.  Raselita, o tu baigiai Zirmunu gimnazija? NEs man labai matyta esi, o dar apie Zirmunus prakalbai, tai itariu jau kur matyta:)
QUOTE(Miaška @ 2005 10 27, 15:49) Va va, ir man pasirodė keista tokia nuomonė, pirmą kartą girdžiu... Mano abu vaikai lanko Tuskulėnų vidurinę, sustiprintą dailės klasę, esu labai patenkinta ir pedagogais, ir pačia mokykla. Po remonto ten šilta, kiek girdėjau, nedaug mokyklų turi tiek kompiuterinės įrangos, kiek Tuskulėnų, direktorius - tikrai rimtas žmogus, labai rūpinasi mokykla. Į nieką šios mokyklos nekeisim, jokias gimnazijas. Tiesa, pati esu baigusi dabartinę Žirmūnų gimnaziją, bet tai buvo seniai, tai viskas jau pasikeitę. As irgi apakau perskaicius, kad Tuskelenu mokykla silna  Nesamone, tai tikrai gera ir stipri mokykla, jau vien tai koks procentas ju mokiniu istoja i aukstasias - ji stipri mokykla !
Sakykit ar prie jusu vaiku mokyklose nepriekabiauja kiti vaikai,neskriaudzia.Jei taip tai noretusi zinoti kaip tos mokyklos tai sprendzia.
Linokas
2007 01 10, 13:47
Pati baigiau Tuskulenų m. prieš 9 metus, tikrai stipri bent jau buvo mokykla, yra sustiprinta dailės klasė, pedagogai nuostabūs (nors kai mokiausi, jie atrodė visai ne angelai...  ). Pati baisiausia buvo lietuvių kalbos mokytoja, nors dabar prieš ją žemai lenkiu galvą  Nei viena pedagogė taip gerai nemoko lietuvių kalbos, kaip ji.
Smagurė
2007 02 14, 14:30
QUOTE(Onora @ 2005 10 28, 11:42) Raselita, o tu baigiai Zirmunu gimnazija? NEs man labai matyta esi, o dar apie Zirmunus prakalbai, tai itariu jau kur matyta:) Atsakau tai aisku labai "operatyviai"  Jau ir nikas mano kitas, bet šiaip jo, aš baigus tą gimnaziją
Sveikos Gyvenu prie Pliaterytes pagrindines, todel nemazai bendrauju su tevais, kuriu vaikai ten mokosi. Dauguma atsiliepimu nera tokie geri, kaip raso Edera. Is pedagogu puses mokykla tikrai nera stipri, a vat aplinka, tai jos didziulis pliusas. savo vaiko i Pliaterytes tikrai nenoriu leisti.
QUOTE(vaižgantė @ 2005 10 17, 20:26) Pirmą kartą išgirdau, kad Tuskulėnų mokykla silpna...Matyt, dėl to ji taip perpildyta, o dešimtokų tėvai direktoriui po kojomis gula, kad tik į vienuoliktą priimtų... Silpna, palyginus su aplinkinem. Ir seip negeraja prasme pagarsejus [pvz neesciom 10-12tokem]. Pati baigiau zirmunu gimnazija. Yra ten grieztos taisykles, bet suvaldyt kartais musu kitaip nepavykdavo. Kartais atrodydavo, kad stinga tolerancijos mokytomas, bet isejom dori zmones  aisku budavo visko - iki apsurdiskiausiu situaciju, pvz broliui del negrazintu knygu norejo neiteikt per isleistuves diplomo [thx to mam, jis ji gavo]
uogyyte
2007 04 19, 22:51
Labas  noreciau mamyciu pklaust,pries kiek laiko jus savo vaikucius uzrasot i mokykla,nes mano berniukas turetu pradet 2008 rugseji,tai gal jau dabar registruot kad gautume vieta na pvz Msioto pradinej.
vaižgantė
2007 05 20, 10:50
Man rodos, užrašymas į mokyklas prasideda nuo balandžio 1-os dienos.
Springlet
2007 05 22, 16:25
uogyyte, Tevai dokumentus pradeda nesti sausio menesi
Del priemimo i P.Masioto pradine mokykla, galiu pasakyt tai ka sake rastinej, kad "jei gyveni sios mokyklos aptarnaujamoje teritorijoje,tai dokumentus galima nesti kad ir paskutine dokumentu priemimo diena, nes privales vaika priimti". O jei tai mokyklai nepriklausai, tai nunesti siek tiek anksciau, ir jei bus laisva vieta, tai ziures ar priimti pagal bendra priemimo tvarka Mano dukra nuo rugsejo prades eiti i sia mokykla, o nuo birzelio lankys zuikio mokyklele ten. Gal dar atsiras cia mamyciu vedanciu savo vaika i sia mokykla. Musu mokytoja lkik tai Ingrida  Negalejom atvykti i susirinkima, tai reiks tiksliau susizinoti nuejus
Muskari
2007 06 01, 08:03
QUOTE(tindiriushka7 @ 2007 04 18, 19:08) Silpna, palyginus su aplinkinem. Ir seip negeraja prasme pagarsejus [pvz neesciom 10-12tokem]. Labai įdomus "silpnumo" apibrėžimas - pagal nėščiųjų skaičių... Baigiau Tuskulėnų mokyklą prieš 8 m. Galiu tikrai pagirt ir pedagogus, ir direktorių - p. Vitkus rimtas ir protingas žmogus. Mokykla tikrai tvarkinga ir naujai suremontuota. Nežinau, kaip dabar ten su pedagogais, nes išvykom iš Žirmūnų jau senokai. Beje, tikrai minusas tas, kad ten nėra stadiono. Nam bet jau niekaip tu jo ten nebeįkiši. Bet mum gerai ir be stadiono būdavo. Ratais aplink mokyklą varinėdavom, tai dar ir kampus nukirsdavom
QUOTE(Mama Agnė @ 2007 06 01, 09:03) Galiu tikrai pagirt ir pedagogus, ir direktorių - p. Vitkus rimtas ir protingas žmogus. Kaip Vitkaus vardas? Ar čia tas pats direktorius, kuris anksčiau direktoriavo "Minties" gimnazijoje Lazdynuose? (tai gal ir jo dabar Tuskulėnuose žmona dėsto?  ji labai gera fizikė). Ar kuri nors leidžiate savo pradinukus į šią mokyklą (ypač domina būsimieji ketvirtaklasiai)  . Koks pradinių klasių lygis? Kaip mokytojai? Kaip reikalai su anglų kalba? Ar yra prailginta grupė? Kiek girdėjau, mokykloje yra sustiprinta dailė - nuo kurios klasės? Ar čia visiems norintiems, ar atranką kokią nors daro? Būkite geros, mamytės, papasakokite. Mano vaikas tik kitais metais eis į pirmą klasę, tai "renku informaciją" apie aplinkines mokyklas, nes reikia nuspręsti į kurią užrašyti. Mes gyvename ant pat pat ribos tarp Mašioto pradinės ir Tuskulėnų vidurinės, tai svarstau ar iš pradžių leisti į Mašioto pradinę ir po to į Tuskulėnus ar Pliaterytės (nors, kaip suprantu, tai nėra labai gera mokykla), ar iš karto į Tuskulėnus leisti.
Turbūt kiekviena mokykla turi savų pliusų ir savų minusų. Nors arčiau buvo P. Mašioto mokykla, bet sūnų leidom į Tuskulėnų. P. Mašioto mokykloj buvo parodytas tuščias žaidimų kambarys iš kurio tėveliai turėjo pasidaryti klasę. Išgąsdino ne finansinė šio reikalo pusė, bet pati tvarka, kaip vadovybė priima pirmokėlius. Mokykla įrengta darželio patalpose, vaikai mokosi susispaudę. Aišku, Tuskulėnų mokykloje, nemaloniausias dalykas yra antra pamaina. Bet sūnus šios mokyklos į kitą nepanoro keisti. Tai tik mano nuomonė.
QUOTE(Rūtelė @ 2007 09 13, 12:33) Nors arčiau buvo P. Mašioto mokykla, bet sūnų leidom į Tuskulėnų. Aišku, Tuskulėnų mokykloje, nemaloniausias dalykas yra antra pamaina. Bet sūnus šios mokyklos į kitą nepanoro keisti.
Būk gerutė, papasakok daugiau apie Tuskulėnų mokyklą (mums ji priklauso pagal gyvenamąją vietą, nors Mašioto mokykla yra žymiai arčiau, tai va ir blaškausi kur užrašyti). Kaip ten pradinių klasių mokytojos? Ar antra pamaina buvo pradinėse klasėse? Ar yra prailginta grupė? Kaip ten su tuo sustiprintu dailės mokymu - pagal tėvų pageidavimą ar daroma kokia nors atranka? Koks apskritai yra mokyklos lygis? Kas direktorius? (viena ausimi girdėjau, kad jo pavardė Vitkus, tai ar nebus tas pats kur anksčiau "Minties" gimnazijoje Lazdynuose direktoriavo? Jis buvo labai geras matematikas, o jo žmona - puiki fizikė). Atsiprašau, kad taip užpuoliau su savo klausimais, bet niekur negaliu rasti jokios informacijos apie Tuskulėnų mokyklą.
Muskari
2007 09 21, 15:28
QUOTE(Pippi @ 2007 09 13, 13:04) Būk gerutė, papasakok daugiau apie Tuskulėnų mokyklą (mums ji priklauso pagal gyvenamąją vietą, nors Mašioto mokykla yra žymiai arčiau, tai va ir blaškausi kur užrašyti). Kaip ten pradinių klasių mokytojos? Ar antra pamaina buvo pradinėse klasėse? Ar yra prailginta grupė? Kaip ten su tuo sustiprintu dailės mokymu - pagal tėvų pageidavimą ar daroma kokia nors atranka? Koks apskritai yra mokyklos lygis? Kas direktorius? (viena ausimi girdėjau, kad jo pavardė Vitkus, tai ar nebus tas pats kur anksčiau "Minties" gimnazijoje Lazdynuose direktoriavo? Jis buvo labai geras matematikas, o jo žmona - puiki fizikė). Atsiprašau, kad taip užpuoliau su savo klausimais, bet niekur negaliu rasti jokios informacijos apie Tuskulėnų mokyklą. kaip dabar su pamokom ir ugdymu tikrai nepasakysiu, bet mokyklos direktorius - Ričardas Vitkus, dirba čia jau gal kokius 20 metų, fizikas. Labai inteligentiškas ir puikus žmogus.
ptytukas
2007 09 24, 08:34
Tuskulėnų - viena geresnių mokyklų Vilniuje, mano nuomone.  Pati ją baigiau 1996 ir galiu pasakyti, kad mes spresdavom matematiką 9 forto kolegoms, nors jie gi ten tokioj super mokykloj buvo.  Baigiau dailės klasę ir galiu 19, iš jų 16 baigė aukštąsias,beveik visi su magistratūra, dar du baigė kolegijas. Iš paralelinės klasės rezultatai panšūs, o dar vienos klasės - nežinau, kelios merginos tikrai auktuosius baigė, bet tikslių skaičių nežinau.  Jokių nėščių ir pan, nors įtariu, kad vis laisvėjant vaikų teisėms, nėščių daugės -jei delfi skelbia straipsnius, kaip atrodyti seksualiai rugsėjo 1 mokykloje, tai ko ir benoreti.  Ir tai priklauso ne nuo mokyklos. O mokykla vykdo daug renginių, organizuodavo parodas, veždavo vaikus į kūrybines stovyklas - tarkim draugės dukra prieš porą metų važiavo į slovakiją piešti su savo klase ir kitom klasėm ir su dailės mokytojais.  12 kls4je dailiokai gindavosi diplominius darbus, kurie dažniausiai likdavo mokyklai, tad mokykla pilna originalių kūrinių. Daug kas po to pasuko būtent į Dailės akademiją, tame tarpe ir aš, ir dar 4 mano klasiokai. Mokytojai tikrai srtiprūs - Adomavičienė (lituanistė),Valatkaitė (matematikė), Žinienė (fizikė), Bulotienė (chemikė) ir daug kitų. Taip išmokė, kad dar dabar be jokių enciklopedijų staigiai vyrui sudiktuoju formules ir pasakau trumpiausisu sprendimus, nors jis pats technikas, bestudijuojantis VGTU doktorantūroj. Nors aš ypatingų gabumų tiksliesiems mokslams neturėjau. O dėl lietuvių kabos, tai mano kalbos redaktorė pripažįsta, kad mano stilius labai geras ir taisyti mano redaguotų ar rašytų tekstų jai beveik nereikia. O aš juk baigiau ne lituanistiką.  Turiu su kuo palyginti, tad žemai lenkiu galvą prieš Tuskulėnus. Labai daug pastangų dėjau, kad mano vaikas lankytų šią mokyklą, nors mes gyvenam net ne Žirmūnuose. Ir esu labai tuo patenkinta. Dukrą irgi čia leisiu. Ir dar - mokykla po kapitalinio remonto, pradinukų klasėse nauji suolai - taip kad rinklaivos remontui negresia.  Ir manau, geriau šilta tvarkinga su naujais tualetais mokykla, nei stadionas prie jos ir kiauri langai....
Ačiū, Mama Agne ir Ptytukai. Ko gero reikės saviškę į Tuskulėnus užrašyti. Dar turiu klausimą dėl sustiprinto dailės mokymo - nuo kelintos klasės jis prasideda? Ten pagal pageidavimą priima ar būna koks nors egzaminas?
ptytukas
2007 09 25, 08:15
Anksčiau, kai aš ėjau į pirmą klasę - būdavo egzaminas ir netgi nemažas. Dabar jo nebėra, tačiau norint patekti į dailės klasę, reikia ir užsirašyti į mokyklą kiek anksčiau ir pasakyti, kad vaikas mėgsta piešti, todėl būtinai norit į a klasę - kuo greičiau, nes norinčių nemažėja. Dailės klasėje susirenka dažniausiai stipresni vaikai ir ji niekuomet nebūna antroje pamainoje. Tačiau nepamirškite, kad nuo pat pirmos klasės iki pat dvyliktos jūsų vaikas turės tikrai daug daugiau pamokų - nuo dviejų iki šešių papildomų per savaitę. Be to, peržiūros nuo septintos klasės - toks darbų atsiskaitymo būdas, įvairūs renginių apipavidalinimas, parodos ir kūrybinės stovyklos. dailės namų darbai net ir vasarai.... Bent jau mums taip buvo. Dėstoma tapyba, akademinis piešimas, grafika, skulptūra, darbai (dizainas) ir dailės istorija. Dėsto rimti dailininkai - pavyzdžiui, grafiką dėsto Taida Balčiūnaitė, žinoma grafikė, kuri ir vadovėlius vaikams iliustruoja, ir šiaip iš garsių dailininkų dinastijos.  Dvyliktoje klasėje - diplominis darbas, kurį reikės gintis, visai kaip aukštojoje. Tėvams daugiau išlaidų - teptukai, dažai, popierius ir daug daug viso kito.... Tai nelengva, bet bent jau mums laiko kvailystėms nelikdavo, ypač vyresnėse klasėse, nes po 7 - 8 pamokų, mes dar sugebėdavome papildomai eiti su mokytoja piešti studijoj ar darydavome grafikos atspaudus spaustuvėje (mokykloje yra grafikos presas) ir pan. Nesinorėjo baliavoti ar lakstyt kur, po mokyklos namo, pamokos ir į lovą. Skamba baisiai, bet kai pagalvoji, kuo užsiimdavo bendraamžiai kitose mokyklose... Tačiau atsiminkite ir tai, kad jei vaikas negabus ar nemėgsta piešti, ar noras vėliau praeis, tai tokio krūvio jis tikrai neatlaikys. Ir jei jis po kurio laiko pasakys, kad man jau gana - tikrai pagalvokite, ar verta jį ten laikyti. Tai rimtas darbas ir į jį pas mus buvo žiūrima labai rimtai, niekas neatleisdavo, jei pamiršai ar neatsinešei, ar nepadarei ko - esi sustiprintoj klasėj, tai ir dirbk, negali - eik į paprastą klasę. O ir mokymosi prasme, mus spausdavo kiek labiau - tipo dailiokai meniškai išsiblaškę, tai juos reikia kiek griežčiau prilaikyti..  Bet dabar, kai vedu savo sūnų į tą pačią dailės klasę, susitinku buvusius mokytojus, tai jie visada sako - "akai" (A klasės) vasada kitokie, su jais lengviau, jie rimtesni... Tikiuosi, nors man atrodo, kad mes šunybių irgi esam prikrėtę, bet matyt, ne per daugiausia.
Ačiū, Ptytukai  . Maniškė antrus metus lanko dailę pas Stauskaitę. Mokytoja sako, kad ji "kažką tokio turi", bet kažkokio ypatingo "degimo" joje aš nematau (gal mokytoja man ją giria tik todėl, kad man smagu tai girdėti?). Darželyje lankytas dailės būrelis mano vaikui suteikė daugiau džiaugsmo ir kalbų negu dabartinis  . Jei aš ją užrašysiu į dailės klasę ir ji vėliau dėl vienos ar kitos priežasties nebenorės mokytis dailės, ar galima vėliau pervesti į paprastą klasę? Gal žinai kada prasideda užrašymas? Kokį sausį? Ir dar vienas klausimas (nes, kaip supratau, tavo vaikas toje mokykloje mokosi): ar mokykloje yra prailginta grupė?
ptytukas
2007 09 25, 14:52
Pereiti į paprastą klasę tikrai galėsit, čia nebus bėdos. Dėl Stauskaitės studijos girdėjau įvairių atsiliepimų ir manau, kad jei vienur vaikui nelabai patinka, o kitur patinka, tai nereiškia , kad noras dings visai. Daug kas priklauso ir nuo mokytojo, ir nuo grupėje susirinkusių vaikų. Maniškis labai didelių gabumų nerodo, bet piešti mėgsta - ir tegu. Bent jau žinos spalvų derinimą, atskirs Mikelandželą nuo Rafaelio, išsiugdys skonį ... Juk nebūtinai turi tapti menininku. Dėl užsirašymo, tai jau po naujų metų verta nueiti ir pasikalbėti. Geriau anksčiau, nei per vėlai. Mokykla tikrai pilna, nes į ją nori patekti ir tie, kurie pagal gyvenamą vietą nepriklauso jai. Bet jei jūs iš Žirmūnų, tai priimti turi. Galit ir dabar nueiti ir pasižiūrėti kaip atrodo mokykla, pabendrauti su mokytojais - ir įspūdį susidarysit, ir tiksliai dėl užsirašymo sužinosit. Prailginta grupė yra tikrai, bet aš savo vaiko į ją neleidau, nors kai jis pradėjo mokyklą lankyti, atstumas iki namų buvo tikrai didelis ir jam gana toli teko važinėti, net su persėdimais. Tad apie prailgintą nieko plačiau nežinau.  Jei nueisit į mokyklą, tai geriausiai pasikalbėti su Bulotiene - ji pavaduotoja pradinių klasių reikalams. Tikrai viską turėtų išaiškint.
Gal kurios nors mamytės vaikas mokosi (ar mokėsi) Tuskulėnų mokykloje pas mokytoją Z. Bražiūnienę? Labai norėtųsi sužinoti ką nors apie šią mokytoją.
voras34
2007 11 18, 17:26
na gerai, supratau, kad Tuskulenu mokykloje dailes klase super  , bet kaip kitos klases, mano, mazius tikrai nuo dailes toli toli..., uztat matematika ir kiti tikslieji ko gero seksis gerai. Tai gal kas gali parasyti apie kitas klases, nes labai nerimauju, vis svarstau ar leisti i Tuskulenu (mums pagal rajona prikaluso) ar vis del to i sv. Kristofora, ten pradinukai, kiek zinau darzelio patalpose mokomi, parasykite prasau, gal kuri ka nors zinote, visus pliusus ir minusus...
voras34
2007 12 05, 12:03
na, negi nieks negali parasyti apie sv. Kristoforo m-la, verta leisti vaika ten ar ne?
voras34
2008 01 17, 11:58
labai laukiu ziniu apie sv. Kristoforo mokykla. labai prasu...
QUOTE(aurav @ 2008 01 17, 12:58) labai laukiu ziniu apie sv. Kristoforo mokykla. labai prasu... Dukra eina į šią mokyklą. Bendras įspūdis apie mokyklą - paruošimas pakankamai stiprus, gan drausminga, privalomos uniformos. Kažko daug komentuoti nesiimu, nes dukra dar tik antrokė, todėl mums kaip ir kitiems pradinukams (ir jų tėveliams) daugiausiai viskas priklauso nuo mokytojos. Šiaip mokykla esame patenkinti. Dėl to kaip vaikas jaučiasi mokykloje daug pasako faktai, kad ji į mokyklą eina labai noriai, prašo leisti ilgiau pabūti prailgintoje grupėje
voras34
2008 01 23, 08:47
Aciu " hada". O kaip uzklasine veikla ar yra bureliu, ar brangus, kokie, kiek mokate uz prailginta grupe. Gal ka nors zinote apie ketvirtoku mokytojas, kuri geresne? ar sunku patekti i mokykla, mes nepriklausome pagal teritorija, nors gyvename arti.
QUOTE(aurav @ 2008 01 23, 09:47) Aciu " hada". O kaip uzklasine veikla ar yra bureliu, ar brangus, kokie, kiek mokate uz prailginta grupe. Gal ka nors zinote apie ketvirtoku mokytojas, kuri geresne? ar sunku patekti i mokykla, mes nepriklausome pagal teritorija, nors gyvename arti. Su būreliais, bent jau pradinukams, nelabai kas yra. Yra keramikos būrelis mokykloje, už vieną kartą 15 Lt (medžiagos įeina į kainą). Jeigu jūsų klasė bus darželio patalpose (dalis pradinukų mokosi mokyklos pagrindiniame pastate, o dalis - darzelyje Krokuvos g.), tai su būrelio lankymu sudėtingiau. Prailginta grupė 100 Lt/mėn. Ketvirtokų mokytojų nežinau. Aišku, pirmenybė vaikams pagal gyvenamąją vietą, bet yra nemažai vaikų, nepriklausančių pagal teritoriją. Taip, kad patekti įmanoma.
voras34
2008 01 25, 19:40
Aciu Hada  , jau nunesiau prasyma i sv. Kristoforo mokykla, nezinau sake, kad skambinti tik liepos men. tada bus aisku priims ar ne... na, kazkaip keistai skamba, taip ilgai nezinosiu priims ar ne..., del visko turbut verta ir savo teritorine, Tuskulenu vidurine uzrasyti.
voras34
2008 01 26, 20:56
laba, svarbiausia neikit i pliaterytes, pati savo vaika leidau nes arciausiai, o dabar gailiuosi...
QUOTE(agnlav @ 2008 01 30, 19:28) laba, svarbiausia neikit i pliaterytes, pati savo vaika leidau nes arciausiai, o dabar gailiuosi... Va, va, dėl to aš ir atsisakiau minties vesti vaiką į Mašioto pradinę, nes po to visi į Pliaterytę eina. Užrašiau į Tuskulėnus
Muskari
2008 02 05, 15:26
QUOTE(aurav @ 2007 11 18, 17:26) na gerai, supratau, kad Tuskulenu mokykloje dailes klase super  , bet kaip kitos klases, mano, mazius tikrai nuo dailes toli toli..., uztat matematika ir kiti tikslieji ko gero seksis gerai. Tai gal kas gali parasyti apie kitas klases, nes labai nerimauju, vis svarstau ar leisti i Tuskulenu (mums pagal rajona prikaluso) ar vis del to i sv. Kristofora, ten pradinukai, kiek zinau darzelio patalpose mokomi, parasykite prasau, gal kuri ka nors zinote, visus pliusus ir minusus... aš pati jokių dailės gabumų neturėjau. Tuskulėnus baigiau 1999 m. mokiausi sustiprintoj matematikos klasėj (na, sustipirnta ji buvo vien dėl to, kad turėjom daugiau matematikos pamokų ir specialias konsultacijas 12-oj klasėj). nežinau, kaip yra dabar, bet tuomet mus profiliavo ir buvo galima rinktis. jei gyvenčiau tame rajone, nė nesvarstydama rinkčiausi šią mokyklą.
voras34
2008 02 06, 10:40
aciu Mama Agne.  pasidomejus apie mokyklas Zirmunuose reziumuoju, -giriamos yra sv. Kristoforo ir Tuskulenu bei P. Masioto bei Ziburio pradines mokyklos; Tuskulenu didziausias trukumas, kad perkrauta, Ziburio- tamsi, nejauki; po P. Masioto pradines vaikai eina, dazniausia į E.Pliaterytes, o ten, kaip rase viena mama, geriau neleisti ( ir pati girdejau, kad gana silpna). Dar yra M.K. Ciurliono mokykla, bet cia jei vaikas gabus muzikai, dailei ar baletui...taigi, problema kur leisti islieka...
Muskari
2008 02 06, 11:29
Tai niekad ir nebus vieno geriausio varianto  . Labai viskas priklauso nuo žmogaus poreikių ir lūkesčių. Na, Tuskulėnų nenaudai galiu paminėt dar ir tai, kad mokykla įsprausta tarp namų - kai mokiausi, dar turėjom kažkiek žalumos aplink mokyklą, bet dabar išnaudotas kiekvienas plotelis ir ten stovi daugiabučiai. bet kaip atsvara tam - puikiai suremontuota mokykla. Linkiu išsirinkt tinkamiausią variantą
Greta17
2008 02 06, 11:44
QUOTE(agnlav @ 2008 01 30, 19:28) laba, svarbiausia neikit i pliaterytes, pati savo vaika leidau nes arciausiai, o dabar gailiuosi... Gal galėtumėt pakomentuot,kas ten nepatinka?
voras34
2008 02 06, 20:20
Tai niekad ir nebus vieno geriausio varianto mirksiukas.gif. Labai viskas priklauso nuo žmogaus poreikių ir lūkesčių. Na, Tuskulėnų nenaudai galiu paminėt dar ir tai, kad mokykla įsprausta tarp namų - kai mokiausi, dar turėjom kažkiek žalumos aplink mokyklą, bet dabar išnaudotas kiekvienas plotelis ir ten stovi daugiabučiai. bet kaip atsvara tam - puikiai suremontuota mokykla. Linkiu išsirinkt tinkamiausią variantą 4u.gif" Na taip! o del to, kad Tuskulenu mokykla isprausta tarp namu, tai cia kaip paziuresi ir kaip vertinsi, gal ir neblogai kai aplinkui pro langus zmones dairosi ir vaikai " kaip ant delno", gal bent vienas padorus pilietis reaguos pastebejes smurta, keistus zmones ir etc..
voras34
2008 02 13, 20:22
Mes planuojame irgi leisti sunu i Tuskulenus. Kal kas zino gera pradinuku mokytoja. Ar visos klases turi antra pamaina?
|
|