QUOTE(Akvija @ 2010 04 20, 13:36)
Nugis vyksta vyksta
Kaip gi kitaip
Internetas ir skelbimai Trasalyje skelbia, kad netgi 5 kartus per savaitę

Sveikos,
nematėt, nėra kokių akcijų Trasaly abonementam?
ko cia taip tylu?
o ko tu nerašai????
QUOTE(Akvija @ 2010 09 03, 11:04) geriu kava ir lekiu i trasali tikiuosi stepas bus jokia vista nemestels savo pageidavimo del body skalpo
Na ką merginos, nereali treniruotė šiandien
http://www.youtube.com/watch?v=k5AA3-PgEBk...feature=related Ir dar fainas gabaliukas http://www.youtube.com/watch?v=1Ua0WIWiaPg...feature=related QUOTE(Viktorijag @ 2010 09 03, 17:39) geriu kava ir lekiu i trasali tikiuosi stepas bus jokia vista nemestels savo pageidavimo del body skalpo jei ka tai tokiu daugiau yra, kurios body sculp megsta
Dievas sukūrė karvę ir pasakė jai: "Tu visas dienas leisi laukuose,
duosi pieno, maitinsi savo veršiukus ir fermerio šeimą. Už tai aš tau dovanoju 60 gyvenimo metų." "Už ką man toks pragariškas 60 metų gyvenimas!" - supyko karvė, -"Užteks man ir 20, o likusius 40 pasilik sau!". Dievas sutiko. *Antra diena* Dievas sukūrė šunį ir jam pasakė: "Tu visą laiką sėdėsi prie savo namo vartų ir aplosi visus praeivius. Dovanoju tau 20 gyvenimo metų." "M-taip, daugoka lojimui", - nusivylę šuo, -" man užteks ir 10 metų, o likusius pasiimk atgal..." Dievas ir vėl sutiko. *Trečia diena* Dievas sukūrė žmogų ir tarė jam: "Valgyk, miegok, švęsk ir džiaukis gyvenimu, skiriu tam 20 metų." Žmogus supyko: " Kaip?! Tik 20 metų! Žinai ką, Dieve, aš imu savo 20, po to 40 metų, kuriuos tau grąžino karvė ir dar 10 metų, kuriuos atidavė šuo.Septyniasdešimties man pakaks, susitarėm?" "Na, tebūnie kaip tu nori..." - atsiduso Dievas. Štai taip ir susiklostė, kad pirmus 20 gyvenimo metų mes miegam, valgom ir linksminamės, kitus 40 metu ariam, kad išmaitintume šeimą, o paskutinius 10 - sėdim ant suoliuko ir aplojam kiekvieną praeinantį pro šalį...
tylu kaip kapinese musu temoj
Viktorijag, kazkaip vakar prisiminiau tavo tris ratus per viena daina zuvele, gal jau pradejai sportuoti?
Klausykit, merginos, varom gal penktadienį į treniruotę pas Neringą į kalanetiką 19 val
Ir rytoj sakiau varysiu į stepą Ir vakar atėjau į treniruotę, tai tuščia salė, laukiau laukiau QUOTE(Akvija @ 2011 05 25, 09:35) Klausykit, merginos, varom gal penktadienį į treniruotę pas Neringą į kalanetiką 19 val Ir rytoj sakiau varysiu į stepą Ir vakar atėjau į treniruotę, tai tuščia salė, laukiau laukiau o ko vakar laukei? reikejo eit i bet internete neraso, kad siandien bus
o geeeeras tvarkarasti pakeite
Mano senelė pradėjo sportuoti, kai jai buvo 60 metų. Ji nueina po penkis kilometrus kasdien. Dabar jai 90 metų ir mes neturime nė supratimo, kiek toli jau ji nuo mūsų yra nuėjusi.
Praėjusiais metais išleidau daugybę pinigų sporto klubui ir jokios naudos. Veikiausiai reikia ne tik nusipirkti abonementą, bet bent retsykiais apsilankyti tame klube. Mano šlaunys storos, gerai, kad bent pilvas jas pridengia. Mankštą rytais reikia daryti labai anksti, kol dar smegenys nesuprato,kas vyksta. Zmona lauke skaldo malkas, o vyras sedi salia ir ruko. Kaimynas: -Ko zmonai nepadedi? Vyras: -Aha, o jei staiga karas? O aš būsiu pavargęs ! Sutuoktiniu pora susiruose i teatra. Zmona: -Kodel tu nenusiskutes!?! -As jau buvau nusiskutes. -Kada? -Kai tu pradejai rengtis! Pirmadienis - tai siaubingas budas praleisti septintadali savo gyvenimo... Mielosios merginos! Jus turite sausa oda? Silpnus plaukus? Problemu su figura? Ateikite pas mus! Cia tamsu ir mes girti. Kaktusas - tai gyvenimu nusivyles agurkas.. Bega Briedis per miska, ziuri kiskis i vena leidziasi. Briedis: "Ei, zvairy, tu ka cia darai. Geriau einam, palakstysim. Sportas - sveikata". Bega Briedis, o paskui kiskis. Ziuri - lape uz krumo LSD ant liezuvio deda. Briedis: "Tu ka, Rudoji, pakvaisai? Save zaloji, geriau einam palakstysim, pasportuosim". Bega Briedis, o is paskos zuikis ir lape, ziuri - meska tabletes ryja. Briedis: "Tu ka, meskut, pakvaisai, sau gyvenima zaloji, geriau einam visi, po miska palakstysim, pasportuosim".. Meska: "Eik velniop, Briedi. Tu kai prisirukai, tai visas miskas paskui tave turi lakstyti.
Labas rytas, supermamos
Tema pamiršta... Ar jau niekas nelankot Trasalio? Idomu, koks ten dabar tvarkarastis (jų puslapyje 2010 metu birzelio tik yra) |